PDA

Teljes verzió megtekintése : Totó tippjáték

prigioni
2019.07.05, 18:33
Sziasztok!
Mivel egyre kevesebb tippjáték van az oldalon, úgy gondoltam szervezek egyet. Minden héten kétszer fogok feltenni egy 10 mérkőzésből álló listát, amire 1X2 formátumban kell tippelni. Egy tippsor elküldésért mindössze 10 mikront kell utalnod nekem. Egy felhasználó maximum két tippsort küldhet el. A tippsorok számát is maximalizálom, összesen 25 db lehet egy fordulóban. Az első két helyezett mikront nyer: 120 és 80. Ha nincs csak 10 tippsor, akkor is ennyi a díjazás, és ha megvan a 25 akkor is.
Holtverseny esetén a nyeremény feleződik, többes holtverseny esetén(3-4), az időben hamarabb beküldött két tippsor osztozik 100-100 mikron nyereményben. Tippelési határidőt minden tippsornál ki fogom írni. Egyelőre augusztus végéig tervezem ezt a játékot, a többit meglátjuk. Egy felhasználó, egy nyereményben részesülhet(hiába van két tippsora), plusz a bónusz.
Bónusz: Ha valaki telitalálatot ér el, 150 mikront adok érte.
Vagy ma, vagy holnap érkezek az első tippsorral.

Manesz
2019.07.05, 19:01
Sziasztok!
Mivel egyre kevesebb tippjáték van az oldalon, úgy gondoltam szervezek egyet. Minden héten kétszer fogok feltenni egy 10 mérkőzésből álló listát, amire 1X2 formátumban kell tippelni. Egy tippsor elküldésért mindössze 10 mikront kell utalnod nekem. Egy felhasználó maximum két tippsort küldhet el. A tippsorok számát is maximalizálom, összesen 25 db lehet egy fordulóban. Az első két helyezett mikront nyer: 120 és 80. Ha nincs csak 10 tippsor, akkor is ennyi a díjazás, és ha megvan a 25 akkor is.
Holtverseny esetén a nyeremény feleződik, többes holtverseny esetén(3-4), az időben hamarabb beküldött két tippsor osztozik 100-100 mikron nyereményben. Tippelési határidőt minden tippsornál ki fogom írni. Egyelőre augusztus végéig tervezem ezt a játékot, a többit meglátjuk.
Bónusz: Ha valaki telitalálatot ér el, 150 mikront adok érte.
Vagy ma, vagy holnap érkezek az első tippsorral.
Nekem tetszik az ötlet, köszönjük előre is! :)

prigioni
2019.07.05, 20:44
Mikron számlaszám:
mik_317as5bmobypej31jwyt9pbryooobmnt1hb63uaimymft8 en3kjc8uyx8ccy

Na akkor csapjunk a lecsóba!
Fogadási határidő: szombat 15:00
(eddig a mikronnak is meg kell érkezni, különben érvénytelen a tipp)

1. Kalmar-AIK
2. Sirius-Östersund
3. Anglia-Svédország(női)
4. Lokomotív Moszkva-Zenit
5. Argentína-Chile
6. Hammarby-Falkenberg
7. USA-Hollandia(női)
8. Madagaszkár-Kongó
9. Algéria-Guinea
10. Brazília-Peru

Sok sikert minden résztvevőnek!

Olyan mintha szóköz lenne a számlaszám vége felé a 8 és "e" között, de ahogy szerkeszteni akarom már rendesen mutatja.
Nincs szóköz,egyben van!
Ha így se jó,akkor nem tudom mi van. Admin segítségét kérném, hogy ilyenkor kell-e a "mik" az elejére.

Manesz
2019.07.05, 21:57
Biztos, hogy jó számlaszámot adtál meg? Kétszer is megpróbáltam utalni, de nem sikerült...

prigioni
2019.07.05, 22:32
Most próbáld! Elvileg egy "t" kimaradt az előbb.

Manesz
2019.07.05, 23:01
Most próbáld! Elvileg egy "t" kimaradt az előbb.
Most sem jó...

prigioni
2019.07.05, 23:27
Telefonról vagyok, délelőtt számítógépről beilleszten a jó számot. Köszi a türelmet!

Manesz
2019.07.06, 12:36
Telefonról vagyok, délelőtt számítógépről beilleszten a jó számot. Köszi a türelmet!
Nem tudom mi a probléma, de most sem jó...

prigioni
2019.07.06, 12:49
Én sem tudom a probléma okát. Kivágtam, beillesztettem. Megpróbálok egy admintól felhomályosítást kérni, de így ez a heti játék már sztornó.

Manesz
2019.07.06, 12:54
Én sem tudom a probléma okát. Kivágtam, beillesztettem. Megpróbálok egy admintól felhomályosítást kérni, de így ez a heti játék már sztornó.
Remélem megoldódik a probléma!