PDA

Teljes verzió megtekintése : TippmixPro nem fizeti ki a nyereményt

HuSky
2019.06.15, 08:50
Bankszámláról utaltam be, majd teljesítettem a wager követelményeket. Kiutalás megkezdését követően e-mail érkezett, hogy jól adtam e meg a számlaszámot(!) mert a tranzakció nem teljesíthető(lol). Az összeg visszakerült az egyenlegemre, ami természetesen vastagon pluszban van. Most arra számítanak ha visszatartják eljátszom náluk a pénzt? Járt már valaki így? Számítsak az ügyfélszolgálat együttműködésére, vagy jobb egyből érdekvédelemhez fordulni?

theodoro
2019.06.15, 09:08
Talan az ugyfelszolgalattol kerdezd meg.

varin
2019.06.15, 09:15
Bankszámláról utaltam be, majd teljesítettem a wager követelményeket. Kiutalás megkezdését követően e-mail érkezett, hogy jól adtam e meg a számlaszámot(!) mert a tranzakció nem teljesíthető(lol). Az összeg visszakerült az egyenlegemre, ami természetesen vastagon pluszban van. Most arra számítanak ha visszatartják eljátszom náluk a pénzt? Járt már valaki így? Számítsak az ügyfélszolgálat együttműködésére, vagy jobb egyből érdekvédelemhez fordulni?

Bármennyire is vannak a TMP-nek gázos húzásai, azért én nagyobb esélyt látok, hogy valóban te adtál meg valami adatot rosszul. De kérdezd a supportot.

HuSky
2019.06.15, 09:57
Bankszámláról fizettem be, amit elmentett az oldal, megvaltoztatni sem lehet egyébként, tehát ha akartam volna sem tudtam volna semmit elrontani. Ez elég egyértelmű szituáció, persze nyitott vagyok az ügyfélszolgálat magyarázatára illetve várom a teljesítést.

adioss
2019.06.15, 10:05
Szívesen olvasnék valamilyen fejleményt majd, ha van.

Zozinho19
2019.06.15, 11:00
Bankszámláról fizettem be, amit elmentett az oldal, megvaltoztatni sem lehet egyébként, tehát ha akartam volna sem tudtam volna semmit elrontani. Ez elég egyértelmű szituáció, persze nyitott vagyok az ügyfélszolgálat magyarázatára illetve várom a teljesítést.

A Pro-n a "SZÁMLÁM/FOGADÁSAIM" gombra kattintva a bal oldalon szürke alapon megjelenő mezőben a "SZEMÉLYES ADATOK" fülre klikkelsz és kikeresed a "Bankszámla" mezőt. Ott tudod módosítani ezt az adatot.

HuSky
2019.06.15, 11:21
A számlaszám megegyezik azzal amiről a fogadóiroda által lekönyvelt befizetés érkezett.

Tipperfel
2019.06.15, 13:29
Érdekes..nekem van több százezres kiutalásom is tippmixprorol visa bankártyára és ha délig kiutaltam akkor másnapra legkésöbb délutánra mindig a számlámon volt a pénz. Néha sok hülyeséget csinálnak, hogy pl hibásan értékelnek ki fogadásokat de fizetni mindig fizetnek viszonylag hamar ha bankártyára kéred.

HuSky
2019.06.15, 14:38
Érkezett válasz a supporttól, arra hivatkoznak, hogy a bank nem fogadta az utalást (OTP). Egyelőre itt tartunk, hétfőn folyt.köv.

pckontar
2019.06.15, 17:18
Üdv.Soha nem fordult még elő velem,hogy nem fizetett ki a TippMixPro,pedig vagy 10éve fogadok náluk!

thom
2019.06.15, 17:31
Közel 6 évig semmi bajom nem volt velük azon kívül hogy gyenge a kínálat. Majd új személyim lett és ugyan így jártam. A mai napig nem tudják feldolgozni a chipes személyit egy Bm rendeletre hivatkozva.

tucsoki
2019.06.15, 20:09
Valószínűleg a banknál kell keresni a galibát, ha nem fogadták.

HuSky
2019.06.17, 09:59
A bank szerint semmi probléma a számlával, minden követelménynek megfelel (erről hivatalos igazolást is kiállítottak), másnak gond nélkül meg szoktak érkezni az utalások. Azóta ismét történt egy próba befizetés, amit szintén fogadtak és könyveltek (tehát jó számlaszám van megadva stb., az ilyen hozzászólásoktól kíméljetek meg) Kezdeményeztem egy újabb kiutalást, erről visszajelzés még nem érkezett.

KisMaj0m
2019.06.17, 10:43
Kérj igazolást a tippmixprotól, hogy mikor, milyen összeget, milyen számlaszámra, milyen referencia számmal, stb utaltak az otp-hez. Ezzel menj el a bankhoz. Ha a fiókban nem tudsz dűlőre jutni, akkor írj panaszlevelet. Azt ki fogják vizsgálni és megmondják, hogy miért nem fogadták az utalást. De mindenképpen szükség lenne arra, hogy a tippmixpro mit csinált. Bárki bénázhatott. Ott is emberek dolgoznak, a bankban is. Szerintem csak félreértés. Meg fogod kapni a pénzedet.

HuSky
2019.06.18, 17:22
Ismét visszaírták a kiutalást egyenlegre egy automata email kíséretében. Meg próbálkozom más úton kikérni a pénzt, bár nagy reményeim nincsenek...
Amint új fejlemény van frissítem a topicot.

HuSky
2019.06.24, 20:36
Mai nappal egy másik számlára több kiutalás is megérkezett, így valószínűsíthető, hogy állítsuk ellenére tényleg a banknál volt probléma. Megkérnék egy admint, hogy zárja a topicot.

hatti001
2019.06.24, 23:24
Az a lényeg, hogy végre sikerült!!! :)