Teljes verzió megtekintése : Kézilabda-tippek 2012/2013
Férfi BL/ vasárnap, 2/2-es kombi
THW Kiel - MKB Veszprém
Tipp: Thw Kiel@1.25 (bwin)
Belehúzott a Veszprém, amely a négy közé jutásért a címvédő Kiel ellen, kell hogy alkosson. A német sztárcsapat saját pályáján véleményem szerint legyőzhetetlen, ezért a magyar bajnoknak is a szoros eredmény és a továbbjutási esélyek életben tartása lehet a cél. A csoportmeccsek során 11 góllal (32-21) verte a THW az MKB-t, egy góllal szinte biztos, hogy most is jobb lesz ellenfelénél.
Flensburg - Hamburg
Tipp: Flensburg@1.50 (bwin)
A két csapat alaposan kiismerhette egymást az utóbbi időben, hiszen a bajnokságban, a BL-csoportkörében és a Német Kupa elődöntőjében is megmérkőzött egymással. A múlt hétvégén Hamburgban rendezett kupa elődöntőben a Flensburg hosszabbítás után győzte le a HSV-t, de hozzátartozik a krónikákhoz, hogy pár percet leszámítva végig Eggertéknél volt az előny. A szezon legfontosabb mérkőzései következnek, ezért a dörzsölt klasszisoknak most kell a legjobbat nyújtaniuk. A szombati meccsen Andersson például önkívületi állapotban védett az egész meccsen, valami hasonlóra számítok tőle most is.
13.04.13 NEM Flensburg-H. Hamburg 26 : 25
(23 : 23)
09.04.13 BUN Flensburg-H. Hamburg 23 : 23
25.11.12 BAJ Flensburg-H. Hamburg 29 : 26
18.11.12 BAJ Hamburg Flensburg-H. 31 : 28
12.09.12 BUN Hamburg Flensburg-H. 25 : 25
A Hamburg kezdősora bombaerős, de a lengyel Lijewski játéka nekem csalódás az utóbbi időben, így ott már eleve érzek némi hátrányt a vendég oldalra, és a kispadról is "kisebb" nevek szállnak be, mint a hazai oldalon. Arról nem is beszélve hogy Flensburgban nyerni maj' oly' nehéz mint Kielben. Nem állítom, hogy nincs rizikó a 3esélyes hazai sikerben, de mivel egy oda-visszavágós párharc, egy találat előnyt kell, hogy szerezzen a Flensburg.
Odds: 1.88 (bwin)
32-31
26-32
Hat ez szívás volt, sokakat meglepett a HSV-t, köztün engem is...
Férfi BL, vasárnap, single
THW Kiel - MKB Veszprém
Tipp: Összes gólok száma 57,5 alatt@1.96 (Marathon)
Nem kétséges, hogy a BL negyeddöntői közül ez a páros a legkeményebb. Az ellenfelek és a szereplők is úgy érzik, hogy mindkét csapat tagja jelenleg a világ négy legjobb csapatának (a Barcával kiegészülve e három gárdát biztos Final4 résztvevőnek titulálták év elején). A magyar "szerencse" azonban ismét alkotott, így létrejött egy amolyan "mini-álomdöntő" szerűség.
A fogadóirodák kínálatát böngészve egyből megakadt a szemem a gólok számán - illetve azon, hogy a Marathon mennyivel jobb szorzón kínálja a többinél ezt a határt.
Tény, hogy a Kiel odahaza igen gólerős és ezért gólgazdag találkozókat játszik, de figyelembe véve a tétet, valamint, hogy a BL mezőnyének 2. legjobb védekező csapata az ellenfél, szerintem már más a leányzó fekvése.
A Veszprémtől Nagy László és a kapusok vezérletével egy nagyon összeszedett védekezést várok, ami garancia lehet arra, hogy a Kiel ne nagyon jusson 30 dobott gól fölé. Ha ez a tétel teljesül, biztosak lehetünk benne, hogy meg lesz a tipp, mert a Veszprém támadójátékában nincs akkora potenciál, hogy németföldön megszórja a THW-t.
Ha a Zebrák mégis lehengerlően játszanának és 30 fölé jutnának (33-34) akkor nagy valószínűséggel egy sima mérkőzés lesz és a Veszprém hatalmas zakót szabat magára - lsd csoportmeccs: 32-21.
Ha sikerül 60 percig meccsben maradnia az MKB-nak, akkor szintén nehéz elképzelni, hogy 58 gól szülessen, hiszen a Veszprém ereje a védekezésben és nem a támadásban van.
Kézilabdában bármi megtörténhet, ezért underre nem is nagyon szeretek fogadni, de egy ilyen óriási téttel bíró mérkőzésen nagyon nagy a nyomás a csapatokon, így az észnélküli lövöldözés helyett, a biztosra kidolgozott akciók játszhatják a főszerepet. Ha a visszarendeződések mindkét oldalon működnek, minden egyes gólért komoly erőfeszítéseket kell tennie a csapatoknak.
Szerintem ilyen oddson van érték a tippben.
h2h:
17.02.13 BAJ Kiel MKB Veszprém 32 : 21
18.10.12 BAJ MKB Veszprém Kiel 31 : 30
Kiel otthon (csak BL):
24.03.13 BAJ Kiel Chehovszki Medvegyi 30 : 26
02.12.12 BAJ Kiel Atletico Madrid 31 : 27
21.11.12 BAJ Kiel Celje 30 : 26
11.10.12 BAJ Kiel Constanta 35 : 14
07.10.12 BAJ Kiel Savehof 43 : 34
Veszprém idegenben (csak BL):
17.03.13 BAJ Ademar MKB Veszprém 20 : 23
01.12.12 BAJ Celje MKB Veszprém 19 : 24
18.11.12 BAJ Savehof MKB Veszprém 22 : 32
14.10.12 BAJ Atletico Madrid MKB Veszprém 26 : 27
03.10.12 BAJ Constanta MKB Veszprém 27 : 37
Ez sem sült, az első félidőben a kieli visszarendeződés nem működött, így nagyon gyorsan estek a gólok. reméljük a veszprém megcsinálja a tutit!
7végére kombikkal próbálkozom
I.
Balatonfürd - Vác
tipp: Balatonfüred@1.40 (bwin)
Belelendült a Füred, amely hazai pályán a Vácot is le kell, hogy győzze.
Targi Vive Kielce - Metalurg
Tipp: Kielce@1.25 (bwin)
Szkopjéban is nyerni tudott a lengyel csapat (25-27), amely karnyújtásnyira került a hőn áhított final4-hoz. 6000 őrült sárgamezbe bújt lengyel szurkoló előtt plusz kettőről meg is lesz a továbbjutás, de elég kicsi a valószínűsége, hogy ezt egy döntetlennel vagy egygólos vereséggel hozzák össze.
Odds: 1.75 (bwin)
II.
Löwen - Magdeburg
Tipp: Löwen@1.25
Jobb csapatnak tartom a Löwent, amelynek legalább négy góllal nyerni kell, hogy bejusson az EHF-kupa elődöntőjébe. Napokban szerződést hosszabbítottak a svéd Du Rietzcel, ez jó jel a jövőre nézve. Hazai pálya jelentette fór miatt megnyerik a meccset.
Göppingen - Maribor
Tipp: Göppingen@1.15
Az első meccsen döntetlen született, így a Göppingen hazai pályán harcolhatja ki a továbbjutást.
Barcelona - Atlético Madrid
Tipp: Barcelona@1.15
A 25-20-as vereség óriási blama volt a katalánok részéről, igaz hozzá kell tenni, hogy a madridiak oldaláról több játékos is klasszis teljesítményt nyújtott (Hombrados, Balic, Lazarov, Parrondo). Fantasztikus volt a hangulat Madridban, de azt hiszem azon kevés mérkőzések egyik lesz a szombati is, amikor a Palau Blaugrana csordultig lesz nézőkkel. Szerintem a továbbjutás is meg lehet a Barcának, de a győzelem mindenképp.
Odds: 1.65 (bwin)
Ha mind az öt egybe megy: 2,90 (Bwin)
I.
Balatonfürd - Vác
Szkopjéban is nyerni tudott a lengyel csapat (25-27), amely karnyújtásnyira került a hőn áhított final4-hoz. 6000 őrült sárgamezbe bújt lengyel szurkoló előtt plusz kettőről meg is lesz a továbbjutás, de elég kicsi a valószínűsége, hogy ezt egy döntetlennel vagy egygólos vereséggel hozzák össze.
II.
Löwen - Magdeburg
Jobb csapatnak tartom a Löwent, amelynek legalább négy góllal nyerni kell, hogy bejusson az EHF-kupa elődöntőjébe. Napokban szerződést hosszabbítottak a svéd Du Rietzcel, ez jó jel a jövőre nézve. Hazai pálya jelentette fór miatt megnyerik a meccset.
Göppingen - Maribor
Az első meccsen döntetlen született, így a Göppingen hazai pályán harcolhatja ki a továbbjutást.
A 25-20-as vereség óriási blama volt a katalánok részéről, igaz hozzá kell tenni, hogy a madridiak oldaláról több játékos is klasszis teljesítményt nyújtott (Hombrados, Balic, Lazarov, Parrondo). Fantasztikus volt a hangulat Madridban, de azt hiszem azon kevés mérkőzések egyik lesz a szombati is, amikor a Palau Blaugrana csordultig lesz nézőkkel. Szerintem a továbbjutás is meg lehet a Barcának, de a győzelem mindenképp.
Jól sejtem hogy a Füred-Vác meccset ma játszák nekem már elszámolta a Bwin vesztes fogadásként???:(:(.
Jól sejtem hogy a Füred-Vác meccset ma játszák nekem már elszámolta a Bwin vesztes fogadásként???:(:(.
nálam is ez a helyzet, már írtam nekik, hogy korrigáljanak, egyelőre nem reagáltak (gondolom hétvégén pihen a support)...nekem ikszet írtak be, lehet tudnak valamit?:)
nálam is ez a helyzet, már írtam nekik, hogy korrigáljanak, egyelőre nem reagáltak (gondolom hétvégén pihen a support)...nekem ikszet írtak be, lehet tudnak valamit?:)
Én megvárom a végeredményt akkor irok.
LNH1, vasárnap
Billere - Toulouse
tipp: Touluse - 6@1.72 (bet365)
A Billere a francia liga leggyengébb csapata, 21 mérkőzéséből 21 vereséget szenvedett, gólkülönbsége 484-676. A Toulouse a kilencedik helyen áll, egy masszív középcsapat. A hat gól szerintem nem sok, a 2013-as hazai mérkőzésein a Billere egyszer sem tudott hat gólon belül maradni. A Dunkerque 8, a Selestet 14, a PSG 7, a Tremblay 8, az Aix 9 góllal tudott nyerni.
I.
Balatonfürd - Vác
II.
Löwen - Magdeburg
Göppingen - Maribor
Balatonfüred - Vác 32-21
Kielce - Szkopje 26-15
Löwen - Magdeburg 27-20
Göppingen - Maribor 31-30
Barcelona - Atlético 32-24
(Y)
LNH1, vasárnap
Billere - Toulouse
tipp: Touluse - 6@1.72 (bet365)
A Billere a francia liga leggyengébb csapata, 21 mérkőzéséből 21 vereséget szenvedett, gólkülönbsége 484-676. A Toulouse a kilencedik helyen áll, egy masszív középcsapat. A hat gól szerintem nem sok, a 2013-as hazai mérkőzésein a Billere egyszer sem tudott hat gólon belül maradni. A Dunkerque 8, a Selestet 14, a PSG 7, a Tremblay 8, az Aix 9 góllal tudott nyerni.
28-32
Szlovén MIK 1. liga/kedd
Cimos Koper - Trimo Trebnje
Tipp: Trebnje +4,5@1.85(bet365)
A Koper csapata anyagi válságban van, a klub jövője erősen kérdőjeles, http://www.hatharom.com/2013/03/29/osszeomlik-krivokapics-klubja-menekul-ki-merre-lat így bajnokság rájátszásában nem sok motivációja van a játékosoknak. Beszámolók szerint a játékosok többségének még a decemberi és a januári fizetése sem érkezett meg, és sokaknak már vannak ajánlataik más egyesületektől. Mivel a jövő nincs biztosítva,az eredmények elmaradnak, a Celje, Gorenje, Maribor hármas simán lelépi a Kopert.
A Cimos utolsó három meccsét elveszítette, a Celje ellen odahaza 5el, Mariborban 1-el, míg legutóbb a felsőház leggyengébb csapatának tartott Krka otthonában 7(!)el kapott ki.
A Trebnje alapjáraton nem veheti fel a verseny a négy nagy klubbal, de jelen helyzetben lehet keresnivalója. A Krka-t 20-án idegenben verte 2-vel, míg hétvégén Velenjében kapott ki 7e-l. Ez utóbbi nem rossz eredmény, előbbi pedig annak fényében értékelődött fel, hogy a Koper kapott egy "hetest".
Ha a Trebnje megérzi a vérszagot és harapni fog, akár még a bravúrgyőzelem is benne van a pakliban, a moitiváltatlan hazaiaknak biztosan nem lesz ínyére a komoly küzdelem.
Bundesliga/ kedd
Füchse Berlin - Rhein-Neckar Löwen
Tipp: Összes gólok száma 52@1.75 (bet365)
Nem tudom mi az oka, de az irodánál az overek szorzói növekedésnek indultak. Tény, ősszel Mannheimben 48 gólos meccset játszottak a csapatok, de ettől én most ijedtem meg, sőt. Tény és való, hogy a 2. helyen álló Löwen fő ereje a védekezésben van, hiszen a bajnokság legjobb védelme alkotja Dagur Sigordsson csapata, és az is igaz, hogy az idei szezonban a Löwen a rangadókon hajlamos 50 gól alatti meccseket játsszon, a Roggisch és Landin nevével fémjelzett hátsó alakzat pedig kőkeménynek mondható, DE egy Bundesliga-rangadón ezt nem biztos, hogy számít.
Ugyan a Löwen a 2. helyen áll, a tavaszi szezonban már be-becsúsztak olyan eredmények, amelyek jelzik, talán az ellenfelek álmoskás őszi szereplése is közrejátszik abban, hogy ilyen előkelő helyen áll a csapat. Keretek alapján nálam a Kiel, a Flensburg, a Hamburg és a Berlin is erősebb a Löwennél, ezért picit a hazaiakhoz húz a szívem, de mivel csa 1.60-1.70 körüli oddson tudok rá fogadni, ezért inkább eltekintek a 3esélyestől.
A Berlin teljes kerettel készülhet a nagy rangadóra, a rókák igen bizakodóak a meccsel kapcsolatban. Az idei szezon BL és Bundesliga rangadóin remek hangulat, 8-10 ezer ember és általában bőven 52 gól feletti meccsen voltak a jellemzőek. A Berlinben Igropulo, Iker Romero, Nincsevics, Christophersen, Jaszka jelentik a támadásbeli minőséget.
Összességében egy magas színvonalú meccset várok, ahol a klasszis védelmek és kapusok ellenére reményeim szerint születik legalább 52 gól.
Szlovén MIK 1. liga/kedd
Cimos Koper - Trimo Trebnje
Tipp: Trebnje +4,5@1.85(bet365)
A Koper csapata anyagi válságban van, a klub jövője erősen kérdőjeles, http://www.hatharom.com/2013/03/29/osszeomlik-krivokapics-klubja-menekul-ki-merre-lat így bajnokság rájátszásában nem sok motivációja van a játékosoknak. Beszámolók szerint a játékosok többségének még a decemberi és a januári fizetése sem érkezett meg, és sokaknak már vannak ajánlataik más egyesületektől. Mivel a jövő nincs biztosítva,az eredmények elmaradnak, a Celje, Gorenje, Maribor hármas simán lelépi a Kopert.
A Cimos utolsó három meccsét elveszítette, a Celje ellen odahaza 5el, Mariborban 1-el, míg legutóbb a felsőház leggyengébb csapatának tartott Krka otthonában 7(!)el kapott ki.
A Trebnje alapjáraton nem veheti fel a verseny a négy nagy klubbal, de jelen helyzetben lehet keresnivalója. A Krka-t 20-án idegenben verte 2-vel, míg hétvégén Velenjében kapott ki 7e-l. Ez utóbbi nem rossz eredmény, előbbi pedig annak fényében értékelődött fel, hogy a Koper kapott egy "hetest".
Ha a Trebnje megérzi a vérszagot és harapni fog, akár még a bravúrgyőzelem is benne van a pakliban, a moitiváltatlan hazaiaknak biztosan nem lesz ínyére a komoly küzdelem.
33-31
félidőben még kettővel a vendégek vezettek, de a bravúr nem jött össze, de ez már legyen az ő bajuk :)
Bundesliga/ kedd
Füchse Berlin - Rhein-Neckar Löwen
Tipp: Összes gólok száma 52 felett@1.75 (bet365) [/B]
Nem tudom mi az oka, de az irodánál az overek szorzói növekedésnek indultak. Tény, ősszel Mannheimben 48 gólos meccset játszottak a csapatok, de ettől én most ijedtem meg, sőt. Tény és való, hogy a 2. helyen álló Löwen fő ereje a védekezésben van, hiszen a bajnokság legjobb védelme alkotja Dagur Sigordsson csapata, és az is igaz, hogy az idei szezonban a Löwen a rangadókon hajlamos 50 gól alatti meccseket játsszon, a Roggisch és Landin nevével fémjelzett hátsó alakzat pedig kőkeménynek mondható, DE egy Bundesliga-rangadón ezt nem biztos, hogy számít.
Ugyan a Löwen a 2. helyen áll, a tavaszi szezonban már be-becsúsztak olyan eredmények, amelyek jelzik, talán az ellenfelek álmoskás őszi szereplése is közrejátszik abban, hogy ilyen előkelő helyen áll a csapat. Keretek alapján nálam a Kiel, a Flensburg, a Hamburg és a Berlin is erősebb a Löwennél, ezért picit a hazaiakhoz húz a szívem, de mivel csa 1.60-1.70 körüli oddson tudok rá fogadni, ezért inkább eltekintek a 3esélyestől.
A Berlin teljes kerettel készülhet a nagy rangadóra, a rókák igen bizakodóak a meccsel kapcsolatban. Az idei szezon BL és Bundesliga rangadóin remek hangulat, 8-10 ezer ember és általában bőven 52 gól feletti meccsen voltak a jellemzőek. A Berlinben Igropulo, Iker Romero, Nincsevics, Christophersen, Jaszka jelentik a támadásbeli minőséget.
Összességében egy magas színvonalú meccset várok, ahol a klasszis védelmek és kapusok ellenére reményeim szerint születik legalább 52 gól.
32-26
Az első 25 perc szoros volt, fej-fej mellett haladtak a csapatok, de onnantól meglépett a berlin és a nagy különbség miatt könnyedén, már az 55. percben megvolt a tipp.
Várom a mai fogadásokat! Eddig elég jól tolod! Grat!
Szerdai kombi 3/3
Göppingen - Melsungen
Tipp: Göppingen@1.30(unibet)
1.40-el hozták ki az irodák ezt a meccset, de az odds azóta természetesen zuhanásnak indult. A Göppingen hazai pályán utolsó 10 meccséből nyolcat hozott, utolsó hét meccsét zsinórban megnyerte - elvérzett a Kiel, a Koper, a Maribor is itt vendégként. A Melsungen 10 meccséből nyolcat bukott tavasszal, vendégként egyáltalán nem zavar sok vizet.
Thun - St. Gallen
Tipp: Thun @1.15 (unibet)
A Thun az utóbbi két évben mindig elverte a St. Gallent hazai pályán, április 24-én 38-25-s eredmény született. Ha nyeri a meccset, ott van a döntőben.
Maribor - Gorenje
Tipp: Gorenje@1.27 (unibet)
Sokat agyaltam rajta, hogy kell-e ez a meccs ennyiért, de végül meggyőztem magam, hogy jó lesz. Az egyik ok, hogy a Maribor 7végén EHF kupa meccsen Németországban játszott (Göppingenben kapott ki egy nagy csatában), így egy nappal kevesebbet pihenhetett, mint a Gorenje, amely hazai pályán aratott sima győzelmet. A visszautazás további órákat vett el a Maribortól, amelynek kerete nem feltétlen lehet hozzászokva, hogy 3-4 naponta minőségi ellenfelek ellen alkosson. Idén nálam a Gorenje bajnoki címe a legsanszosabb, a két csapat legutóbb 10 egymás elleni meccsét a Gorenje nyerte, legutóbb odahaza 40-28-ra nyert. A 12-ből egy maradni fog idegenben is.
Odds@1.90 (unibet)
Várom a mai fogadásokat! Eddig elég jól tolod! Grat!
köszi:) ha van meglátás, info, tipp ne tartsd te sem magadban ;)
Szerdai kombi 3/3
Göppingen - Melsungen
Tipp: Göppingen@1.30(unibet)
1.40-el hozták ki az irodák ezt a meccset, de az odds azóta természetesen zuhanásnak indult. A Göppingen hazai pályán utolsó 10 meccséből nyolcat hozott, utolsó hét meccsét zsinórban megnyerte - elvérzett a Kiel, a Koper, a Maribor is itt vendégként. A Melsungen 10 meccséből nyolcat bukott tavasszal, vendégként egyáltalán nem zavar sok vizet.
Thun - St. Gallen
Tipp: Thun @1.15 (unibet)
A Thun az utóbbi két évben mindig elverte a St. Gallent hazai pályán, április 24-én 38-25-s eredmény született. Ha nyeri a meccset, ott van a döntőben.
Maribor - Gorenje
Tipp: Gorenje@1.27 (unibet)
Sokat agyaltam rajta, hogy kell-e ez a meccs ennyiért, de végül meggyőztem magam, hogy jó lesz. Az egyik ok, hogy a Maribor 7végén EHF kupa meccsen Németországban játszott (Göppingenben kapott ki egy nagy csatában), így egy nappal kevesebbet pihenhetett, mint a Gorenje, amely hazai pályán aratott sima győzelmet. A visszautazás további órákat vett el a Maribortól, amelynek kerete nem feltétlen lehet hozzászokva, hogy 3-4 naponta minőségi ellenfelek ellen alkosson. Idén nálam a Gorenje bajnoki címe a legsanszosabb, a két csapat legutóbb 10 egymás elleni meccsét a Gorenje nyerte, legutóbb odahaza 40-28-ra nyert. A 12-ből egy maradni fog idegenben is.
Odds@1.90 (unibet)
Göppingen - Melsungen 20-27
Thun - St. Gallen 31-27
Maribor - Velenje 23-40
Hát ez nem jött össze sajnos.
A keddi-szerdai napon tapasztaltak alapján elmondható, hogy a német kupacsapatok a szezon végéhez közeledve nem bírják már a kettős terhelést. A Hamburg, a Flensburg, a Löwen és a Göppingen is kikapott, de a Kiel is az első félidőben még hátrányban volt...Valamennyien magas hőfokú, nagy erőfeszítéseket igénylő meccseket vívtak, és a regenerálódásra nem jut elég idő. Így fordulhatott elő, hogy a Göppingen héttel kapjon ki egy alsóházi csapattól. Utólag belátom, ez így hiba volt, de sebaj tanulunk belőle...
Pénteki kombi 3/3
PSG - Dunkerque
Tipp: PSG@1.18 (bwin)
A Francia Kupa elődöntőjében találkozik a két élcsapat. A PSG már megnyerte a bajnokságot a múlt héten, de egy ilyen kerettel és lehetőségekkel rendelkező együttesnél ez nem lehet elég, a duplázás minimum elvárás a klub részéről. A Dunkerque jó erőkből álló alakulat, de idegenben nem sok reménye lehet, a párharc egy meccsen dől el.
A két csapat a szezonban:
07.03.13 D1 PSG Handball Dunkerque 30 : 25
08.11.12 D1 Dunkerque PSG Handball 30 : 36
Tipp: Barcelona@1.25 (bwin)
A Spanyol Kupa négyes döntőjében spanyol csúcsrangadó. A két csapat a BL-ben is megkósolthatta egymást, végül a Barca továbbjutott, noha az első meccsen Madridban 5-el kikapott. Számomra nem kérdés melyik a jobb csapat, semleges pályán pedig ennek ki kell jönnie.
27.04.13 BAJ Barcelona Atletico Madrid 32 : 24
20.04.13 BAJ Atletico Madrid Barcelona 25 : 20
22.12.12 COP Atletico Madrid Barcelona 24 : 32
09.12.12 LIG Atletico Madrid Barcelona 22 : 25
08.09.12 SUP Atletico Madrid Barcelona 31 : 34
La Rioja - Puerto Sagunto
Tipp: La Rioja@1.15 (bwin)
A Spanyol Kupa négyes döntőjének a La Rioja csapata a házigazdája, így Logronóban könnyedén kivívhatja a döntőbe kerülést. Kissé véleményes az elődöntők párosítása, nyilvánvaló, hogy egy sikeres rendezés most kulcsfontosságú a haldokló spanyol kézilabdának.
13.03.13 LIG Puerto Sagunto La Rioja 26 : 33
20.10.12 LIG La Rioja Puerto Sagunto 34 : 19
Össz. odds: 1.70 (bwin)
Talán pár századot még lehetett volna nyerni, de nem tudtam összehozni a 3 meccset más irodánál, ahol van tőkém, úgyhogy maradt a bwin. Sok sikert!
Spanyol Király Kupa elődöntő 2. meccs
Tipp: La Rioja -4,5@1.80 (bet365)
Sikerült értékes információkkal felvérteznem magam, amiknek birtokában remek kis tippet találtam. Mint fentebb már szóltam róla, a spanyol kupa négyes döntőjét Logronó városában, a La Rioja otthonában bonylítják le. A La Rioja évek óta masszív csapatot alkot, de az idei szezonjuk kétségtelenül az utóbb évek lejobb idénye. A múlt fordulóban a León újabb vereségének és a Granollers legyőzésének köszönhetően a La Rioja fellépett a bajnokságban a dobogó 3. fokára, így jó esély van rá, hogy akár jövőre a BL-ben is találkozzunk vele.
Emellett a kupában is döntős lehet, hiszen a bajnokságban csak a 11. helyet elfoglaló Puerto Sagunto ellen könnyedén kell, hogy nyerjen. Legutóbb Logronóban 15-el nyert a Rioja, míg fordított felállásban 7-el bizonyult jobbnak. Ezek alapján nem is értem a hendikepes határokat...
A keretek közötti különbségről felesleges szólni, de a sérültekről már annál inkább. A hazaiaknál hiányozni fog Tioumentsev, aki érzékeny veszteség, valamint sérült még a csereirányító Velasco és a régóta maródi Garabaya, Pedro Rodriguez duó. Ugyanakkor nincs nagy ok az aggodalomra, hiszen a Szegedre igazoló Mindegía, és a két kubai átlövő Paván és Capote csúcsformában van - előbbi az előző idény gólkirálya volt Spanyolországban.A Puertóban a két kezdő szélső és a védekezőspecialista is lesérült, ami egy ilyen kaliberű gárdánál komoly érvágást jelent.
A hazai pálya jelentette fór (kupaelődöntő, rendező, tolni kell rioját), a csapatok közötti különbség, az egymás elleni mutatók mind-mind erősítik a tippet. Sok sikert!
Utóbbi két év h2h meccsei:
17.03.12 LIG La Rioja Puerto Sagunto 28 : 21
Pénteki kombi 3/3
PSG - Dunkerque
Tipp: PSG@1.18 (bwin)
A Francia Kupa elődöntőjében találkozik a két élcsapat. A PSG már megnyerte a bajnokságot a múlt héten, de egy ilyen kerettel és lehetőségekkel rendelkező együttesnél ez nem lehet elég, a duplázás minimum elvárás a klub részéről. A Dunkerque jó erőkből álló alakulat, de idegenben nem sok reménye lehet, a párharc egy meccsen dől el.
07.03.13 D1 PSG Handball Dunkerque 30 : 25
08.11.12 D1 Dunkerque PSG Handball 30 : 36
Tipp: Barcelona@1.25 (bwin)
A Spanyol Kupa négyes döntőjében spanyol csúcsrangadó. A két csapat a BL-ben is megkósolthatta egymást, végül a Barca továbbjutott, noha az első meccsen Madridban 5-el kikapott. Számomra nem kérdés melyik a jobb csapat, semleges pályán pedig ennek ki kell jönnie.
27.04.13 BAJ Barcelona Atletico Madrid 32 : 24
20.04.13 BAJ Atletico Madrid Barcelona 25 : 20
22.12.12 COP Atletico Madrid Barcelona 24 : 32
09.12.12 LIG Atletico Madrid Barcelona 22 : 25
08.09.12 SUP Atletico Madrid Barcelona 31 : 34
Tipp: La Rioja@1.15 (bwin)
A Spanyol Kupa négyes döntőjének a La Rioja csapata a házigazdája, így Logronóban könnyedén kivívhatja a döntőbe kerülést. Kissé véleményes az elődöntők párosítása, nyilvánvaló, hogy egy sikeres rendezés most kulcsfontosságú a haldokló spanyol kézilabdának.
Össz. odds: 1.70 (bwin)
Talán pár századot még lehetett volna nyerni, de nem tudtam összehozni a 3 meccset más irodánál, ahol van tőkém, úgyhogy maradt a bwin. Sok sikert!
PSG- Dunkerque?
Barcelona - Atlético 27-31
La Rioja - Puerto 31-25
Döbbenet volt számomra a Barca-meccs, letaglózott. A katalánok egyáltalán nem haraptak, az atma végig uralta a találkozót, a 18. eladott (!) Barca-labdánál kapcsoltam ki a tv-t. Túl sima volt ez így, talán le volt osztva ez a dolog...
Spanyol Király Kupa elődöntő 2. meccs
Tipp: La Rioja -4,5@1.80 (bet365)
Sikerült értékes információkkal felvérteznem magam, amiknek birtokában remek kis tippet találtam. Mint fentebb már szóltam róla, a spanyol kupa négyes döntőjét Logronó városában, a La Rioja otthonában bonylítják le. A La Rioja évek óta masszív csapatot alkot, de az idei szezonjuk kétségtelenül az utóbb évek lejobb idénye. A múlt fordulóban a León újabb vereségének és a Granollers legyőzésének köszönhetően a La Rioja fellépett a bajnokságban a dobogó 3. fokára, így jó esély van rá, hogy akár jövőre a BL-ben is találkozzunk vele.
Emellett a kupában is döntős lehet, hiszen a bajnokságban csak a 11. helyet elfoglaló Puerto Sagunto ellen könnyedén kell, hogy nyerjen. Legutóbb Logronóban 15-el nyert a Rioja, míg fordított felállásban 7-el bizonyult jobbnak. Ezek alapján nem is értem a hendikepes határokat...
A keretek közötti különbségről felesleges szólni, de a sérültekről már annál inkább. A hazaiaknál hiányozni fog Tioumentsev, aki érzékeny veszteség, valamint sérült még a csereirányító Velasco és a régóta maródi Garabaya, Pedro Rodriguez duó. Ugyanakkor nincs nagy ok az aggodalomra, hiszen a Szegedre igazoló Mindegía, és a két kubai átlövő Paván és Capote csúcsformában van - előbbi az előző idény gólkirálya volt Spanyolországban.A Puertóban a két kezdő szélső és a védekezőspecialista is lesérült, ami egy ilyen kaliberű gárdánál komoly érvágást jelent.
A hazai pálya jelentette fór (kupaelődöntő, rendező, tolni kell rioját), a csapatok közötti különbség, az egymás elleni mutatók mind-mind erősítik a tippet. Sok sikert!
Utóbbi két év h2h meccsei:
17.03.12 LIG La Rioja Puerto Sagunto 28 : 21
La Rioja - Puerto 31-25
Nagyjából végig 5 körül volta egymástól a két csapat, szerencsére a végén nem kellett izgulni.
péntek -szombat 3/3
Aix-Toulouse
Tipp: Aix@1.25
Az Aix a Karabatic-fivérek téli érkezése óta a francia mezőny 5-6. legerősebb csapata lett, hazai pályán a tavasszal nem kapott még ki, pedig fogadta már a Montpelliert és a Nantes-ot is. A Toulouse a komolyabb csapatoktól simán ki szokott kapni, ezért legalább 3-4gólos hazai győzelem várható.
Erms - Flensburg
Tipp: Flensburg@1.21
A kieső helyen álló Erms vendége lesz a BL-re hajtó Flensburg. A hazaiaknak nagyon kellene a győzelem, de a Flensburgnak legalább annyira, mivel vissza kell, hogy előzze a 3. helyen a Berlint, ezért ki fog ütközni a két csapat között meglévő tetemes tudáskülönbség.
Kielce - Wisla Plock
Tipp: Kielce @1.24
Lengyel bajnoki döntő, 1. mérkőzés. A Kielce jobb csapat, hazai pályán nyernie kell. Március 2-án héttel, tavaly májusban szintén héttel verte a Wislát.
Odds: 1,876 (Marathonbet)
péntek -szombat 3/3
Aix-Toulouse
Tipp: Aix@1.25
Az Aix a Karabatic-fivérek téli érkezése óta a francia mezőny 5-6. legerősebb csapata lett, hazai pályán a tavasszal nem kapott még ki, pedig fogadta már a Montpelliert és a Nantes-ot is. A Toulouse a komolyabb csapatoktól simán ki szokott kapni, ezért legalább 3-4gólos hazai győzelem várható.
Erms - Flensburg
Tipp: Flensburg@1.21
A kieső helyen álló Erms vendége lesz a BL-re hajtó Flensburg. A hazaiaknak nagyon kellene a győzelem, de a Flensburgnak legalább annyira, mivel vissza kell, hogy előzze a 3. helyen a Berlint, ezért ki fog ütközni a két csapat között meglévő tetemes tudáskülönbség.
Kielce - Wisla Plock
Tipp: Kielce @1.24
Lengyel bajnoki döntő, 1. mérkőzés. A Kielce jobb csapat, hazai pályán nyernie kell. Március 2-án héttel, tavaly májusban szintén héttel verte a Wislát.
Odds: 1,876 (Marathonbet) [/QUOTE]
Aix-Toulouse 27-27 - Jerome Fernandez 59:53-nál szerezte a vendégek egyenlítő gólját...
Erms - Flensburg 26-37
Kielce - 34-27
Megpróbálom Karabaticék döntetlenjét visszanyerni...
Csurgó+Kielce+Olaj = 1,79(bwin) magasabb téttel
Megpróbálom Karabaticék döntetlenjét visszanyerni...
Csurgó+Kielce+Olaj = 1,79(bwin) magasabb téttel
Csurgó - Bányász 24-18
Kielce-Wisla 34-27
Olaj - Atom 102-98
Magyar NB I, 5. helyért, 2. mérkőzés
Gyöngyös - FTC-PLER
Tipp: Gyöngyös@1.70 (bwin)
1-0-ra vezet a Gyöngyös, miután lőrincen hetespárbaj után legyőzte a plert. A két győzelemig tartó párharcban tehát komoly fórba kerültek a hevesiek, a várhatóan teltházas meccsen Szalafaiék behúzhatják az ötödik helyet. Óriási bravúr lenne a fővárosiaktól a győzelem, már csak azért is, mert utoljára 2011-ben tudott nyerni a pler, de gyöngyösön még régebb óta tart a nyeretlenségi széria. Az első meccsen sem játszott jól a pler, a végére érte utol ellenfelét, a gyöngyösi "katlanban" pedig nem könnyű az élet a komolyabb ellenfeleknek sem.
16.02.13 NBI Gyöngyös Pler 29 : 25
12.05.12 NBI Gyöngyös Pler 32 : 25
10.09.11 NBI Gyöngyös Pler 28 : 27
05.12.09 NBI Gyöngyös Pler 29 : 28
Magyar NB I, 5. helyért, 2. mérkőzés
Gyöngyös - FTC-PLER
Tipp: Gyöngyös@1.70 (bwin)
1-0-ra vezet a Gyöngyös, miután lőrincen hetespárbaj után legyőzte a plert. A két győzelemig tartó párharcban tehát komoly fórba kerültek a hevesiek, a várhatóan teltházas meccsen Szalafaiék behúzhatják az ötödik helyet. Óriási bravúr lenne a fővárosiaktól a győzelem, már csak azért is, mert utoljára 2011-ben tudott nyerni a pler, de gyöngyösön még régebb óta tart a nyeretlenségi széria. Az első meccsen sem játszott jól a pler, a végére érte utol ellenfelét, a gyöngyösi "katlanban" pedig nem könnyű az élet a komolyabb ellenfeleknek sem.
16.02.13 NBI Gyöngyös Pler 29 : 25
12.05.12 NBI Gyöngyös Pler 32 : 25
10.09.11 NBI Gyöngyös Pler 28 : 27
05.12.09 NBI Gyöngyös Pler 29 : 28
26-27
Szlovénia
Gorenje Velenje - Celje
Tipp: over 55,5 @1.85 (bwin)
Eredmény:35-30
Szlovén csúcsrangadót rendeznek péntek este, hiszen az ország két kirakatcsapata feszül egymásnak. A helyzet az, hogy a Gorenje már hetek óta bajnoknak mondhatja magát, míg a Celje tuti második, ráadásul ez már az utolsó forduló.
Nem sok tétje van ennek a meccsnek, marad hát a presztízs, de hogy ölre mennének egy ilyen hosszú szezon végén a csapatok, azt nem hiszem. Ilyen helyzetben két dolog játszhat: vagy egy nagyon szar, kevésgólos meccset játszanak, vagy egy közönségszórakoztató gólfesztivált rendeznek. Nos, én az utóbbira szavaznék, mégiscsak két sztárcsapatról beszélünk...
Az irodák 55,5 határa szerintem itt most hibás, mert ugyan az egymás elleni meccsekből kiiundulva ez a realitás, a helyzet ezúttal eltér a megszokottól. Kicsit utánéztem, milyen eredmények születtek azokon a h2h meccseken, amik az év végén (május) kerültek megrendezésre - vagyis amikor a lényegi kérdése javarészt már eldőltek. Íme:
26.05.12 1LI Gorenje Velenje Celje 34 : 31
13.05.11 1LI Gorenje Velenje Celje 29 : 30
22.05.10 1LI Celje Gorenje Velenje 34 : 36
25.04.10 1LI Gorenje Velenje Celje 34 : 32
Bőven megvan a gólszám ezeken a meccseken, ezért vmi hasonló eredményre számítok most is. Mióta a Gorenje megnyerte a bajnokságot elképesztően felszabadultan játszik, igen masszívan termeli a gólokat, vagyis ha eléri a 33-35 gólt, akkor már egyedül megcsinálja gyakorlatilag a tippet. Minőségben a Koper elleni 12-ei ranagadót lehetnek ehhez a meccshez hasonlítani, ott 72 gól esett. Mivel már utolsó fordulóban járunk, ezért egy közepes téttel megelégszem. sok sikert!
18.05.13 1LI Krka Gorenje Velenje 20 : 41
12.05.13 1LI Gorenje Velenje Koper 38 : 34
01.05.13 1LI Maribor Gorenje Velenje 23 : 40
26.04.13 1LI Gorenje Velenje Trebnje 38 : 31
A Francia Kupa döntőjét is ma este rendezik, de a Montpellier - PSG kiírás ne tévesszen meg senkit, a meccset Párizsban rendezik, ahol az év szenzációja lenne, ha a bajnok elveszítené a döntőt. A montinak amugy is a bajnokságra kell hajtania (BL miatt), és hát a PSG jóval erősebb csapat is. a hét elején a marathonon zseni oddson sikerült megtenni a PSG-t, az irodák mai ajánlatai már közel sem ennyire kedvezőek, de a PSG-győzelem nálam szinte tutifix.
http://www.oddsportal.com/handball/france/coupe-de-france-2012-2013/montpellier-psg-handball-AXOkLi8I/#1X2;2
montpellier - psg 35-28!! ez nálam az év egyik blamája, hihetetlen hangulat uralkodott, a psg-drukkerek kitettek magukért, de óriásit kellett csalódniuk. a monti kapusa kifogta a párizsiak szemét, mikkel hansent többszer lesapkázták, ilyen gyengén rég láttam játszani. Vicces, amikor olyan eredmény születik, ami benne sem volt a kínálatban, mivel monti hendikepre egyáltalán nem is lehetett fogadni...
Bundesliga
Erms - Löwen
Tipp: Löwen -6 @1,90 (marathon)
FT: 21-32
A hazaiak a kiesés ellen harcol(ná)nak, míg a vendégek a BL-helyért és a dobogóért. A múlt hétvégén a Löwen Franciaországban tudta megnyerni az EHF-kupát, amellyel a klub egyik legnagyobb sikerét sikerült elérnie. A soron következő fealdat azonban adott, egy győzelemmel be kell biztosítani a legrangosabb eu-s kupaindulást.
Az Erms számára még van matematikai esély a bennmaradásra, de nem túl sok, hiszen a Grosswallstadtnak és a Gummerschachnak is ki kell kapni mindkét meccsen, miközben az Ermsnek négy pontot kéne szereznie.
Legutoljára a Flensburg látogatott az Ermshes, és Anderssonék magabiztos, 11 gólos győzelmet arattak. Ha 10 fölé nem is jut a Löwen (Sesum az EHF-döntőn kidőlt a sorból) azért magabiztos sikert várok tőle. A klub honlapján Gudmundsson is erről beszélt, meg arról, hogy kedd este a BL-indulást akarják ünnepelni. Ez már elegendő motivációnak tűnik, a két csapat között pedig eleve ég és föld a különbség. Akadnak kisebb hendik is bőven, de rámegyek a szorzóra, fél téttel megnézzük a hatost.
Neuhausen/Erms - Rhein-Neckar Betting Odds, Handball - Bundesliga (http://www.oddsportal.com/handball/germany/bundesliga-2012-2013/neuhausen-erms-rhein-neckar-lowen-n9xDhMyj/#ah;2)
Horvát Liga 1
Zagreb - Siscica
Tipp: Zagreb nyer
FT:42-23
A Zagreb már bajnok, ezért a mai meccsen azok jutnak szóhoz, akik eddig kevesebbet játszottak az idényben. Ettől függetlenül a vezetőedző sok nézőt és remek játékot vár a fiataloktól. A horvát utánpótlás erejét ismerve ez bőven elegendő lesz egy fölényes hazai győzelemre. Sajnos a határok folyamatosan ingadoznak, volt itt 13,5-től 9-ig mindenféle érték, ami azt mutatja, a bukik sem tudják mi legyen a szitu. en -9,5-t raktam bet365-n, de már átírták., most 10,5-n áll a dolog.
Elvileg a bet365-n lesz élőben a mérkőzés, ezért érdemes lehet rápillantani a találkozóra. Zagreb gólok, összes gólok és persze a hendikep is játszhat. Az ellenfél a felsőház sereghatjója, télen szétesett a klub, esélytelenek a pontszerzére, májusban 17-et tett közé idegenben a Zagreb. sok sikert!
Francia D1, szerda
Creteil - Aix
Tipp: Aix nyer @ 2.05 (maraton)
FT: 29-28
Egyelőre még csak egy irodánál lehet fogadni erre a meccsre, de én ilyen oddson nem is hagyom ki. Össszeségében 1.70-1.80 körül szerintem megérhet egy próbát a vendégekre tenni. Az Aix télen még a kiesés ellen küzdött, de a Karabaticok érkezésének hála már jó ideje biztonságban van. A csapatot immáron nem nyomja a tét, így felszabadultan léphetnek pályára a Creteil otthonában.
Az Aix honlapján a kapus, Robin Capelle arról beszélt, hogy az Aix célja a legjobb nyolcba kerülés, ezért a Creteil és a Selestat ellen is győzelemre törnek. Utóbbi meccsen biztosak lehetünk a hazai győzelemben, a mostaninál meg...
A Creteil igen gyengécske társaság, tavasszal hazaiba egyetlen győzelmet arattak (a 0 győzelemmel álló Billere ellen) így nem sok félnivalója van az Aixnak. Persze a labda gömbölyű, és néhány szoros eredményt sikerült elérnie a hazaiaknak, de a dolgok jelen állása szerint az Aix komolyabb játékerőt képvisel. Legutóbb a Toulouse ellen az utolsó mp-ekben bukott pontokat az Aix, ráadásul a játékvezetés meglehetősen felbosszantotta Capelléket. Most megmutathatják, hogy van még bennük kraft.
17.05.13 D1 Selestat Creteil 34 : 21
12.05.13 D1 Creteil Cesson 25 : 31
27.04.13 D1 Ivry Creteil 27 : 24
21.04.13 D1 Creteil Dunkerque 29 : 30
12.04.13 D1 Montpellier Creteil 32 : 33
17.05.13 D1 Aix Toulouse 27 : 27
10.05.13 D1 St. Raphael Aix 30 : 32
26.04.13 D1 Aix Nantes 28 : 28
19.04.13 D1 PSG Handball Aix 39 : 33
12.04.13 D1 Aix Cesson 36 : 23
Francia D1, szerda
Creteil - Aix
Tipp: Aix nyer @ 2.05 (maraton)
FT: 29-28
Egyelőre még csak egy irodánál lehet fogadni erre a meccsre, de én ilyen oddson nem is hagyom ki. Össszeségében 1.70-1.80 körül szerintem megérhet egy próbát a vendégekre tenni. Az Aix télen még a kiesés ellen küzdött, de a Karabaticok érkezésének hála már jó ideje biztonságban van. A csapatot immáron nem nyomja a tét, így felszabadultan léphetnek pályára a Creteil otthonában.
Az Aix honlapján a kapus, Robin Capelle arról beszélt, hogy az Aix célja a legjobb nyolcba kerülés, ezért a Creteil és a Selestat ellen is győzelemre törnek. Utóbbi meccsen biztosak lehetünk a hazai győzelemben, a mostaninál meg...
A Creteil igen gyengécske társaság, tavasszal hazaiba egyetlen győzelmet arattak (a 0 győzelemmel álló Billere ellen) így nem sok félnivalója van az Aixnak. Persze a labda gömbölyű, és néhány szoros eredményt sikerült elérnie a hazaiaknak, de a dolgok jelen állása szerint az Aix komolyabb játékerőt képvisel. Legutóbb a Toulouse ellen az utolsó mp-ekben bukott pontokat az Aix, ráadásul a játékvezetés meglehetősen felbosszantotta Capelléket. Most megmutathatják, hogy van még bennük kraft.
17.05.13 D1 Selestat Creteil 34 : 21
12.05.13 D1 Creteil Cesson 25 : 31
27.04.13 D1 Ivry Creteil 27 : 24
21.04.13 D1 Creteil Dunkerque 29 : 30
12.04.13 D1 Montpellier Creteil 32 : 33
17.05.13 D1 Aix Toulouse 27 : 27
10.05.13 D1 St. Raphael Aix 30 : 32
26.04.13 D1 Aix Nantes 28 : 28
19.04.13 D1 PSG Handball Aix 39 : 33
12.04.13 D1 Aix Cesson 36 : 23
nincs szerencsém az aixszal. 3-9-el indult a meccs, végig a vendégek vezettek, majd ismét az utolsó percben estek össze és végül (59:57-nél kapott góllal) kikaptak.
Francia D1
Dunkerque - Chambéry
Tipp: Dunkerque@1.67 (unibet)
FT: 22-21
Erre a meccsre már napokkal korábban megtettem a fogadást, akkor valamivel még magasabbak voltak a szorzók, de még 1.60 felett szerintem megérhet egy misét. Mivel a Monti tegnap nyert, Nagy Kornéléknak muszáj megszerezniük a két pontot a BL-hely megtartásáért. A Chambéry ugyan jó erőkből áll, de idén valahogy nem jöttek össze a dolgok, ezért bravúrnak számítana, ha pontot rabolnának.
A Dunkinek 10 napja volt felkészülni erre a meccsre, ha meg lesz a győzelem, alighanem a BL indulás is.
h2h dunkerque-ben:
08.12.12 COU Dunkerque Chambery Savoie 24 : 20
02.02.12 D1 Dunkerque Chambery Savoie 30 : 18
04.06.11 D1 Dunkerque Chambery Savoie 36 : 32
Bundesliga
Essen - Hannover
Tipp: Hannover -5 @1.90 (marathon)
FT:32-33 (18-13)
Szar tipp volt, 1.fi-ben bealudt a Hannover.
A sereghajtó otthonába látogat a Hannover csapata, amely jelenleg a hatodik helyen áll a tabellán, lemaradása az ötödik helyen álló Hamburg mögött mindössze két pont. Mivel még két kör hátravan ezért akár a nemzetközi kupaindulás is elcsíphető a hannoveriek számára, igaz ehhez kellene a Hamburg botlása is. Mindenesetre a pénteki meccset be kell húznia a vendégeknek, ami a harmatgyenge Essen ellen nem megoldhatatlan feladat.
ESS - BUR | Essen - Hannover-Burgdorf (http://www.eredmenyek.com/merkozes/CS5H3npi/#osszefoglalas)
Még nem rágtam át a holnapi BL-eccseken magam, de néhány dolgot már kiválogatttam, az unibet player specialjai közül, összesen 1 egységet fogok megtenni az alábbi három fogadásra.
Kielce - Barcelona
Tipp: M. Jurecki over 4,5 @2.10 (Unibet)
4/10
Jurecki a lengyel csapat 1. számú vezére, ezért nálam ez a határ ezen az oddson simán játszható. Mihail nem tartozik a villámléptű átlövők közé, de elszántsága és nagy tömege miatt a legnagyobb között emlegették évekig. Túl van már a zeniten szerintem, de most hogy a Kielce elérte a nagy célt - a lengyelek hasonló cipőben járnak mint a veszprém - biztosak lehetünk benne, hogy odateszi magát. A Barca ellen nem könnyű az élet - Sterbik vs Saric - de mivel egy klasszis játékosról beszélünk, öt találat így is összejöhet. Jurecki 72 gólt szerzett 14 meccsen, az átlaga 5,1 gól/meccs a BL-ben, a határ tehát jó, de az odds, valamint a sportolói kvalitás miatt érdemes megjátszani.
S. Rutenka over 5,5 @1.90 (unibet)
3/10
Rutenka, Rutenka, Rutenka..mindig megmosolyogtat ez az ember, mert sok minden ki lehet nézni abból az alkatból, de hogy ő legyen az egyik valaha volt legjobb azt nehezen :) Nagy és Igropulo távozásával abszolút 1.számú átlövő lett a Barcában, de egyáltalán nem okoz neki gondot a hátábn húzni a csapatot. Rutenka óriási rutinnal bír, 5x BL-győztesnek mondhatja magát, így már csak 1 sikertől van a legendás Csepkintől. Motivált lesz abban biztosak lehetünk, ha pedig csapata sz.rban lesz, akkor rá számíthat. épp ez a legnagyobb kokcázat, ha netán a katalánok simán verik a lengyeleket, nem lepődnék meg, ha Pascual tartalékolna Rutenka erejével a vasárnapi fináléra. Ha viszont szoros a meccs, akkor szerintem ez simán jönni fog. A BL-gólkirályi címért is versenyben van még, tehát akár saját érdekből is onthatja a gólokat.
HSV - Kiel
Tipp: D. Duvnjak over 3,5 @1.90 (unibet)
3/10
A horvát irányító topjátékos a posztján, az elmúlt 1-2 évben fejlődése folyamatos, nagy szerepe van abban, hogy a Hambi ott van a kölni négyesdöntőben. Nem a gólszerzés az erőssége, de ha ég a ház, ő kb az egyetlen, akire támaszkodnak a csapattársak. A Kiel ellen vélhetően égni fog, szóval Duvjnak élete egyik legfontosabb meccse előtt áll.
Régen szóltam már hozzá a témához, de ivan remekül csinálja nélkülem is :).
Most viszont leírom a hétvégi kombimat, ami a női vb-kvalira összpontusol:
Törökország-Dánia
Tipp: Dánia
Macedónia-Spanyolország
Tipp: Spanyolország
Franciaország-Horvátország
Tipp: Franciaország
Odds: 2.19 @ Marathonbet
Az első meccsről, azt hiszem nem kell sokat beszélnem, a dánok sokkal jobbak, mint a törökök, egy b-csapat is simán nyerne idegenben is, de a szövetség honalpja szerint a legjobbak jönnek.
A spanyolokra igen nagy szorzót kínálnak, de az ibériaiak, szinte azzal a csapattal mennek, amelyikkel megnyerték a bronzérmet nyáron Londonban, így nálam ez a meccs is kettes.
A francia-horvát rangadó lehetne, de Tatari és Petkovic nem lesz a horvátoknál, míg Penezic nem 100%-osan vállalja a mérkőzést, így pedig nálam a hazai pályán játszó Gallok egyértelműen az esélyesek.
A párharcok oda-visszavágós rendszerben zajlanak, ezek lesznek az első mérkőzések, emiatt talán a spanyolok találkozója lehet némileg meleg, de ott is annyi van a két válogatott között, hogy az első meccset is illene nyernie az ibériaiaknak.
Még nem rágtam át a holnapi BL-eccseken magam, de néhány dolgot már kiválogatttam, az unibet player specialjai közül, összesen 1 egységet fogok megtenni az alábbi három fogadásra.
Kielce - Barcelona
Tipp: M. Jurecki over 4,5 @2.10 (Unibet)
4/10
Jurecki a lengyel csapat 1. számú vezére, ezért nálam ez a határ ezen az oddson simán játszható. Mihail nem tartozik a villámléptű átlövők közé, de elszántsága és nagy tömege miatt a legnagyobb között emlegették évekig. Túl van már a zeniten szerintem, de most hogy a Kielce elérte a nagy célt - a lengyelek hasonló cipőben járnak mint a veszprém - biztosak lehetünk benne, hogy odateszi magát. A Barca ellen nem könnyű az élet - Sterbik vs Saric - de mivel egy klasszis játékosról beszélünk, öt találat így is összejöhet. Jurecki 72 gólt szerzett 14 meccsen, az átlaga 5,1 gól/meccs a BL-ben, a határ tehát jó, de az odds, valamint a sportolói kvalitás miatt érdemes megjátszani.
S. Rutenka over 5,5 @1.90 (unibet)
3/10
Rutenka, Rutenka, Rutenka..mindig megmosolyogtat ez az ember, mert sok minden ki lehet nézni abból az alkatból, de hogy ő legyen az egyik valaha volt legjobb azt nehezen :) Nagy és Igropulo távozásával abszolút 1.számú átlövő lett a Barcában, de egyáltalán nem okoz neki gondot a hátábn húzni a csapatot. Rutenka óriási rutinnal bír, 5x BL-győztesnek mondhatja magát, így már csak 1 sikertől van a legendás Csepkintől. Motivált lesz abban biztosak lehetünk, ha pedig csapata sz.rban lesz, akkor rá számíthat. épp ez a legnagyobb kokcázat, ha netán a katalánok simán verik a lengyeleket, nem lepődnék meg, ha Pascual tartalékolna Rutenka erejével a vasárnapi fináléra. Ha viszont szoros a meccs, akkor szerintem ez simán jönni fog. A BL-gólkirályi címért is versenyben van még, tehát akár saját érdekből is onthatja a gólokat.
HSV - Kiel
Tipp: D. Duvnjak over 3,5 @1.90 (unibet)
3/10
A horvát irányító topjátékos a posztján, az elmúlt 1-2 évben fejlődése folyamatos, nagy szerepe van abban, hogy a Hambi ott van a kölni négyesdöntőben. Nem a gólszerzés az erőssége, de ha ég a ház, ő kb az egyetlen, akire támaszkodnak a csapattársak. A Kiel ellen vélhetően égni fog, szóval Duvjnak élete egyik legfontosabb meccse előtt áll.
Jurecki 2 gól - sokat próbálkozott az öreg, de elég gyatra napot fogott ki és a sporik sem támogatták túlzottan.
Rutenka 8 gól - félidőre meg volt a 6, heteseket is dobta, sima tipp volt.
Duvnjak 11 gól! - hát élete meccse lett az biztos, hatalmasat játszott, belőtte a hsv-t a döntőbe
Szerda Eb-selejetezők
Fehéroroszország - Izland
Tipp: Izland +1@1.79 (pinnacle)
FT:29-23
Szépen megfordultak az oddsok ezen a meccsen, de van az a pont, ahol meg kell, hogy álljon a dolog. Izland szerintem lényegesen erősebb csapat mint ellenfele, amely a Dinamo BL-szereplése és Rutenka formája miatt kicsit túl van értékelve. Nem mondom, hogy legjobb kerettel mentek a jéglakók, de van Atlason, Gustafsson, Sigurdsson, Sigurmannsson, Gunnarsson s a kapus Gústavsson is. A motiváció a hazai oldalra húz, de de az eddig 100 százalékos izlandiak szerintem mindent beleadnak majd és egy ikszre legalább jók lesznek.
Izrael - Csehország
Tipp: Izrael +2,5 @1.75 (bwin)
FT:24-30
Egy-egy fontos hiányzó mindkét oldalon, de amíg a hazaiaknál Rosenthal pótolható, a vendégeknél Filip Jichá már nem. A Kiel ásza beteg lett, ezért el sem utazott, így pedig a szívós izraeliek odahaza megizzaszthatják a cseheket.
Lettország- Magyarország
Tipp: Lettország +7 @1,59 (bet365)
FT:25-25
Kicsit tartalékos a csapatunk, amely hosszú és fárasztó szezonon van túl. Az itthoni meccsen sem szakítottuk szét az istrángot, de mégis simán nyertünk (32-25), valami hasonlóra számítok most is, sima, de nem kiütéses győzelemre. Jó pár NB I-es játékos van a keretünkben, szerintem javarészt ők fognak játszani, míg Nagy Laci és az több "sztár" csak annyit lesz pályán, amennyi feltétlenül szükséges. Az ellenfél egy lelkes csapat, amely a 3. helyért küzd, Kristopans személyében pedig egy igazi nehéztüzérük is akad.
Svájc - Macedónia
Tipp: Macedónia @1,62 (marathon)
FT:22-27
Hát ez hétfő-kedden még bőven EV-s tipp lehetett volna, így a határon áll. A hazaiaknál Pendic, Heer, Raemy, Merz és Schelbert is hiányzik majd, míg a vendégeknél felépült Mirkulovski és Mojsovski is, főleg utóbbi jelenthet nagy erősítést a csapatnak Kiril Lazarov mellett. A macedónoknak csak győzelemmel van esélyük életben tartani reményeiket, ezért a motiváció adott. Macedón hírek szerint a csapatnál jó a hangulat, az új edző baráti légkört alakított ki, így már csak a játékra koncentrálhatnak a fiúk. (korábban komoly feszkók voltak, ami miatt kis híján rá is ment az eb a macedónoknak).
Bosznia - Ausztria
Tipp: Ausztria @1.55 (bwin)
FT:28-28
Ha a bosnyák csapatnál rendbe lenne minden, biztos vagyok benne, hogy masszív szereplője lehetne a világversenyeknek, de mivel állandóan áll a bál, ezért a sztárjátékosok nem is járnak már haza. Ausztria nagy terveket szövöget, a szerbek ellen a két meccsen hoztak 3 pontot, így a fór megtartásáért nyerniük kell szarajevóban is. mindkét csapat a hazai bajnokságban edződött játékosokra épít, a nagyobb nevek viszont a hazai oldalon vannak (toromanovic, vranjes) de az egységesség miatt a vendégek az esélyesek.
Kombinációkra alkalmas lehet a francia, a lengyel, a norvég, a horvát, a német és a spanyol csapat győzelme is. A román-szlovén is papíron sima vendég, de egy 4x világbajnok nemzet ellen idegenben senki nem mehet biztosra, ezért azt a meccset most kihagyom.
Az orosz-szerben sok minden eldőlhet, az esélyek a hazai oldalra húznak, de a szerbeknél új edző van (Ljubomir Vranjes) így nehéz megmondani ez mennyi pluszt adhat nekik. Vujin és Ilics holtfáradt az biztos, Oroszországban pedig elég nehéz az élet minden csapatnak. Bet365-n megindult felfelé az orosz odds, picit még kivárok, aztán ha 1.55-1.60 körüli értékig felszalad, megteszem.
hétvégére kombi 3/3
Szlovénia - Fehéroroszország
Tipp: Szlovénia@1.30
FT:33-35
Minőségi különbség a hazaiak javára, akiknek ráadásul mindenképpen nyerniük kell, ha ki akarnak jutni az eb-re. az odavágón döntetlen született, így ha nyernek zormanék, akkor pontszámban beérik rutenkáékat és az egymás elleni miatt ők lesznek a továbbjutók. Erős a szlovén keret,a románok ellen jól is játszottak, ezért hazait várok.
Szerbia - Bosznia
Tipp: Szerbia@1.25
FT:30-23
Ljubomir Vranjes az oroszok ellen aratott győzelemmel mutatkozott be a kispadon, de a küldetésnek még nincs vége. A tartalékos bosnyákokat odahaza le kell győznie vujinéknak az üdvösséghez, de ez nem okozhat nekik problémát, még akkor sem, ha ez egy igazi balkáni rangadó lesz.
Macedónia - Portguália
Tipp: Macedónia @1.25
FT:26-19
Lazarovék a svájcban aratott győzelemnek köszönhetően életben tartották reményeiket, így ha nyernek portugália ellen, akkor ott lesznek az eb-n. nem kérdés, melyik a jobb erőkből álló alakulat, ráadásul hazai pálya is komoly előnyt biztosít. A fő ellenség a 2. helyért éppen a luzitán csapat, vagyis ki-ki meccs lesz ez, de nem tudom elképzelni, hogy meglepetés szülessen. Mojskovski visszatért, nálam ő nagyon jó játékosnak számít, vele kiegészülve a macedón gárda pedig simán nyerheti ezt a találkozót.
Odds: 2.03 (bwin)
Tét: 10/10
moroska1
2013.06.15, 12:48
Jó a főoldalas tipp is csak az a kérdés, hogy a szlovákoknál játszik e mindenki,
illetve h van e bármi tétje a mecsnek....
hat tétje számunkra nincs, szlovák barátainknak annyi, hogy megelőzzék a letteket. presztízs talán van a meccsben, mindkét részről. a szlovákok szerintem régen voltak ilyen kompletten mint a horvátok ellen, itt meg tudod nézni a meccs jegyzőkönyvét.
European Handball Federation - 2014 Men's European Championship / Match Details (http://www.eurohandball.com/ech/men/2014/match/2/045)
mivel nem sok tétje van, a védekezés aligha lesz kőkemény, ezért még egy over is szóba jöhet, bár a hiányzóink ismeretében a szlovák +-s hendi szerintem a legjobb megoldás.
moroska1
2013.06.16, 04:25
Ez egy jó kis tipp volt, 1mp sem forgott veszélyben :)
Köszi srácok :)
Meglehetősen érdekes alakult az eb-selejtező utolsó két fordulója. A januári vb-n résztvevő csapatok közül az 4. helyezett szlovénok mellett lemaradnak az eb-ről a németek is, míg az oroszok legjobb harmadikként az ausztriai vereség ellenére is ott lehetnek majd dániában. A három új szereplő a cseh, a norvég és az osztrák csapat lesz és visszatérnek a svédek is.
Eb 2014: spanyol, macedón, cseh, montenegró, francia, norvég, horvát, magyar, svéd, lengyel, izland, fehérorosz, szerb, osztrák, orosz, dán.
A kvalifikáció végeztével gyakorlatilag lezárult a 12/13-as szezon.
Dánia - Lengyelország
Tipp: Dánia góljai 32 felett @1.95 (marathonbet)
FT:25-21
Ma este Dániában megtartják a 2014-es Eb sorsolását, majd azt követően Dánia Lengyelországgal vív egy barátságos mérkőzést Herningben. Nem tudom mekkora sportértéke lesz a meccsnek, DE...
Amíg a lengyelek egy totál B-csapattal állnak fel, addig a dánok viszonylag erős kerettel érkeznek a meccsbe. Wilbek szövetségi kapitány nyilatkozata: "Túl vagyunk néhány jó edzésen, régen láttam ilyen remek formában a játékosokat a nyár előtt." Vagyis a szaki szerint fiai jó erőben és jó formában vannak, ez pedig előrevetíti a fölényes hazai sikert.
Ilyen esetben adja magát az overes fogadás, de a line-ok viszonylag magasra is lettek belőve, ettől függetlenül egy 56-57 gól minden gond nélkül beeshet. A hendikeppeknél is képben voltak a bukik, hiszen egy jó szorzóért nagyon nyerniük kellene a dánoknak. A nagy dilemmám közepette végül rátaláltam a team total opcióra, amely viszont csak a marathonon van. A bet365-nél lesz élőben a meccs, szóval kezdés előtt érdemes lehet megnézni, mit kínálnak dániára.
Mivel a dánok otthon lesznek, ezért nem vehetik félvállról a meccset, ráadásul mivel nem szerepelnek a kvalifikációban - rendezőként indulás biztosítva volt - ezért az ilyen alkalmakat ki kell használniuk. Noha Hansen, Eggert, Casper Mortensen, Toft Hansen és Landin sincs a dánoknál, a lengyel csapat annyira ismeretlen nevekből áll, hogy könnyed hazai siker lehet ennek a meccsnek a vége.
Szóval további ötletek a meccsre: Over 56,5 gól és Dánia -6,5.
Sok sikert!
A két keret:
Denmark squad: GOLMANI: Green (Bjerringbro), Cleverly (Lugi); KRILA: Balling (Mors), Svan Hansen (Flensburg), Lindberg (HSV); PIVOTI: Nøddesbo (Barcelona), Knudsen (Flenssburg); BEKOVI: Møllgaard (Skjern), Klaus Thomsen (Tvis Holstebro), Markussen (El Jaish), Mads Larsen (Aalborg), Lauge (Bjerringbro), Mogensen (Flensburg), Søndergaard (Skjern), M. Christiansen (Tvis Holstebro)
Poland squad: VRATARI: Krzysztof Szczecina (MMTS Kwidzyn), Piotr Wyszomirski (Csugói KK) KRILA: Robert Orzechowski (MMTS Kwidzyn), Michał Bartczak (Zagłębie Lubin), Michał Daszek (MMTS), Przemysław Krajewski (Azoty) Damian Kostrzewa (Tauron Stal), Jakub Łucak ( Glogow) VANJSKI: Pawel Podsiadlo (Sélestat), Piotr Chrapkowski (Orlen Wisła/Vive Targi Kielce), Piotr Masłowski, Rafał Przybylski, Michał Szyba (svi Azoty), Antoni Łangowski (MMTS Kwidzyn), Maciej Pilitowski (Piotrkow), PIVOTI: Kamil Syprzak (Orlen Wisła)
Mediterrán Játékok
Szlovénia - Tunézia
Tipp: Szlovénia nyer @2.00 (bet365)
FT:32-32
53. perctől elég x-szagú lett a meccs, 4.75-n meg is próbáltam, így nagyjából ki tudtam szállni 0-val. Azért az vicces volt, hogy a szlovének 59:48-nál megszerezték a vezetést, aztán szépen "bevárták" az afrikaiakat...:)
A szlovén csapatról a főoldalon tegnap már beszéltünk (Horvátverés a balkáni rangadón? (http://www.hatharom.com/2013/06/25/horvatveres-a-balkani-rangadon)) , ezért most az újabb boncolgatástól eltekintenék. A tunéz válogatott vegyes csapattal érkezett, nagyjából egy A és egy B sorral rendelkeznek. Az eddig meccsein nem volt túl meggyőző, hiszen a horvátoktól hat góllal kikapott, míg a görögöket 9-el legyőzte. A szlovén csapat tegnap megverte Horvátországot, a görögöket pedig 20 találalattal győzte le.
A keretek és az eredmények alapján szlovén győzelmet várok, de akad egy tényező, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni! Ez pedig nem más, mint hogy Szlovéniának zsinórban a negyedik napon ez lesz a negyedik mérkőzése!! míg Tunézia egy napot pihenhetett. A kéziben szerintem ez döntő tényező is lehet, igaz, ha a szlovének ma nyernek, akkor letudták a továbbjutást és a folytatásra nekik lesz több pihenőjük. Mindenesetre a tétet ehhez mérten igazítottam.
Mediterrán Játékok
Szerbia - Szlovénia
Tipp: Szlovénia nyer @1.68 (marathon)
FT:26-29
Hát ez papíron akkor kettes mint a ház, de szláv rangadó, vegyes felállások..óvatosan viszonyulok ehhez a meccshez. Szombaton lesz a találkozó, ezért biztos, hogy csökkennek az oddsok, a bet365 1.50-el nyitotta meg a piacát, de szerintem még az is sok, nem még hogy ez..
A szlovén csapatról már a főoldalon és itt a fórumban is írtam, kint van a tornán 5-6 olyan játékos, aki a nagy válogatottban is rendre szóhoz jut, klubcsapataikkal pedig BL és EHF Kupa meccseket játszott egész évben.
Szerbia együttesében nem nagyon ismerek senkit, ez valóban egy tartalékos válogatott, de erre az eredményekből is következtethetünk hiszen vereséget szenvedtek már itt Olaszországtól (!) és Törökországtól. Megverték a szintén tartalékos macedónokat meg az algírokat, de ez volt a minimum.
A szlovén csapat egy szláv rangadót már behúzott a horvátok ellen, akik szerintem jóval komolyabb kerettel vannak kint Mersinben, szóval ezt a meccset szlovéniának kell nyernie (egy nappal többet is pihenhettek).
Mediterrán játékok
Olaszország - Horvátország
Tipp: Horvátország@1.25 (bet365)
FT:21-25
Erre a meccsre nem pazarolnám a karaktereket, olasz kézilabda a futottak még kategóriába tartozik. a fiatal horvátoknak sima meccsen kell nyerniük. ha nem így lesz, valami nem lesz tiszta...
Macedónia - Tunézia
Tipp: Tunézia@ 1.60 (marathon)
FT:19-35
Macedónia olyan csapattal van kint, hogy az olaszoktól 13 (!) a szerbektől pedig 8 góllal kapott ki, igaz legutóbb a törököket legyőzte, de a házigazda már elődöntős volt azon a meccsen. Tunézia vegyes kerettel van, 7-8 játékos van az olimpiai csapatból Mersinben, igaz az eredmények nem igazán jöttek. a horvátoktól és az egyiptomiaktól kikaptak, a szlovénokkal ikszeltek. Első kettő sztem papírforma, utóbbi pedig inkább meglepi.
mr.blonde
2013.07.12, 17:27
U21-es férfi vb
Szlovénia U21 - Magyarország U21
Tipp: Szlovénia U21 @1.40 (bwin)
FT:33-32
A tavalyi U20-as Eb-n bronzérmet szerző szlovén csapat egyértelmű esélyese ennek a párharcnak, lévén a mieink ott sem voltak a tavalyi kontinenstornán, mivel a selejtezőben pont a szlovének (és a franciák) előztek meg minket. A boszniai vb-n a szlovének minimum éremesélyesek, ezért a nyitómeccsen is favoritok.
mr.blonde
2013.08.31, 14:01
BL-kvali
Borac - Motor
Tipp: Motor -7,5 @1.70 (fortunawin)
6/10
FT:18-40
A Borac a nyáron krízisbe került, így minden valamire való játékosa elhagyta a klubot, jelenleg átlagos képességű szerbek és fiatal bosnyákok alkotják a keret. A felkészülés is igen gyengére sikeredett, mivel sokáig azt sem tudták a klubnál, hogy mi lesz az idei idénnyel, így nincs kész ez a csapat.
A Motor az ukrán bajnok, nemzetközi szinten nem sok vizet zavar, bár a fejlődés tetten érhető. A csapat különgéppel érkezett a mérkőzésre, nagyon elszántak az ukránok, nagy győzelmet akarnak aratni.
A hendikeppek az éjjel szét lettek bombázva, de a nyolcgólos line még bőven belefér - nálam legalábbis.
BL-kvali
Borac - Motor
Tipp: Motor -7,5 @1.70 (fortunawin)
6/10
FT:18-40
A Borac a nyáron krízisbe került, így minden valamire való játékosa elhagyta a klubot, jelenleg átlagos képességű szerbek és fiatal bosnyákok alkotják a keret. A felkészülés is igen gyengére sikeredett, mivel sokáig azt sem tudták a klubnál, hogy mi lesz az idei idénnyel, így nincs kész ez a csapat.
A Motor az ukrán bajnok, nemzetközi szinten nem sok vizet zavar, bár a fejlődés tetten érhető. A csapat különgéppel érkezett a mérkőzésre, nagyon elszántak az ukránok, nagy győzelmet akarnak aratni.
A hendikeppek az éjjel szét lettek bombázva, de a nyolcgólos line még bőven belefér - nálam legalábbis.
Grat! hatalmas megérzés!
mr.blonde
2013.09.15, 13:04
BL-kvalifikáció, Népliget
Lokomitiva Zagreb - Zug
Tipp: Lokomitva-7@1.67 (bet365)
5/10
FT:35-24
A 3. helyről dönt ez a meccs, a győztes indulhat a KEK-ben. A két csapat között szerintem van ennyi különbség, hiszen a horvátok kerete nem olyan rossz, ellenben a svájciak amatőr szinten működnek. Az sem mellékes, hogy 4 nap alatt ez lesz a 3. meccsük, nem hiszem, hogy hozzá vannak szokva az efféle terheléshez.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.