PDA

Teljes verzió megtekintése : Szeptemberi tippligák

Admin
2012.08.31, 19:32
Nemcsak, hogy lehet, de különösen érdemes is tippelni a 63.hu oldalán szeptemberben, ugyanis a legjobban tippelők pénznyereményekkel gazdagodnak.

Szeptemberi tippligáink:

Betfair tippliga - Tippelj indoklással! (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-09/25) - Időtartam: 2012. szept. 1. - 2012. szept. 30.
Unibet tippliga (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-09/26) - Időtartam: 2012. szept. 1. - 2012. szept. 30.
Tippliga az aktív tagoknak (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-09/27) - Időtartam: 2012. szept. 1. - 2012. szept. 30.
Pinnacle Sports tippliga (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-09/28) - Időtartam: 2012. szept. 10. - 2012. szept. 30.

92andrey92
2012.09.02, 09:44
1.A szeptemberi betfair tippligában hogy kvalifikáljanak megint be kell küldeni a betfaires felhasználónevet mert a juniusi betfaires tippliga során már elküldtem és akkor kvalifikálva is voltam???
2.az unibet-es ligára még mindig csak azután kvalifikálnak ha már volt befizetés, és még mindig a 10. tippemig be kell kuldeni vagy már lehet bármikor?
3. melyik napon várható az augusztusi nyeremények utalása?

kidelpiero
2012.09.03, 10:26
A szeptemberi tippligán indulhatok, ha a pokerakadémián keresztül regeltem a betfairre? ( az EB-s tippligán lehetett úgy indulni)

Admin
2012.09.03, 19:34
1.A szeptemberi betfair tippligában hogy kvalifikáljanak megint be kell küldeni a betfaires felhasználónevet mert a juniusi betfaires tippliga során már elküldtem és akkor kvalifikálva is voltam???
Nem kell újra beküldeni.

2.az unibet-es ligára még mindig csak azután kvalifikálnak ha már volt befizetés, és még mindig a 10. tippemig be kell kuldeni vagy már lehet bármikor?

A befizetés továbbra is elvárás, viszont most kivettük a 10. tippig történő regisztrációs és befizetés követelményét. Tehát a verseny időszaka alatt bármikor teljesíthetőek utóbbi feltételek.

3. melyik napon várható az augusztusi nyeremények utalása?
Skrill utalásokokra holnapig kell számítani, Unibet liga kifizetések még 1-2 munkanapot igénybe vehetnek.

Admin
2012.09.03, 19:36
A szeptemberi tippligán indulhatok, ha a pokerakadémián keresztül regeltem a betfairre? ( az EB-s tippligán lehetett úgy indulni)
Igen, indulhatsz.

gyidu
2012.09.04, 16:33
Valaki megkapta már a nyereményét? Mikorra kapom meg mert látom mára tervezték az utalást?

Yossarian
2012.09.04, 17:58
Én ma délelőtt már megkaptam az 50 dollárom.

gyidu
2012.09.04, 18:26
Én miért nem kaptam meg?

shaboadam
2012.09.04, 19:17
véletlenül elírtam egy betűvel a skrill címemet és ezek szerint nem kaptam meg a pénzt!
Már frissítettem helyesen nem küldenék el a pénzt?
Köszönöm!

manutdfan
2012.09.04, 19:27
Hát kérem szépen én sem kaptam meg,pedig nekem minden tökéletesen van megadva.
Szeretném hogyha mindenkinek átnéznék és elküldenék annak aki nyert és még nem kapta..................................:(

zsugasadam
2012.09.04, 19:43
mondják már meg mi van itt?????????????? én meg csak 5 dollárt kaptam a 10 helyett!

Noemail
2012.09.04, 21:21
Mivel a reklamálók hozzászólásainak és/vagy az indoklásainak a száma NEM haladta meg a tízet, így az adott ligában nem részesülhetnek nyereményben! Ez benne van a szabályzatban...
Ha valaki nem teljesíti az összes kritériumot, ami az adott játékra éppen vonatkozik, az nem kap jutalmat.

gyidu
2012.09.04, 21:47
Erre én is rájöttem, nekem megvan amugy minden feltétel de igy se kaptam semmit!

filiivo
2012.09.05, 13:30
Én is igy vagyok ezzel,kiváncsian várom mikor kapok valamit.

Admin
2012.09.05, 16:08
Minden kvalifikált játékos, aki elküldte a Skrill címét megkapta a nyereményét, azon tippligák esetében, ahol ez a nyeremény kifizetési mód volt megadva. Akik nem kvalifikáltak, de emailt írtak, azok részletes választ is kaptak tőlünk.

A legtöbbeknél az volt a gond, hogy hiányzott a szükséges számú hozzászólás, így nem kvalifikáltak a játékban (11 helyett csak 10 hozzászólásuk volt). Továbbá szeretnénk felhívni rá a figyelmet, hogy ezekkel a játékokkal a célunk a közösség szempontjából hasznos és tényleg aktív tagokat jutalmazni. Így fenntartjuk a jogot arra, hogy bármikor bárkit kizárjunk a versenyből. Így pl. aki (csak) pontosan a kvalifikációs értéknek megfelelő számú hozzászólást/indoklást ír az oldalon - továbbá ezeket dömpingszerűen rövid idő leforgása alatt írja; esetleg másolja más oldalról az indoklásokat stb. -, az negatív elbírálás alá eshet. Kizárásra eddig nem került sor, de a jövőben lehet rá számítani, figyelve az eddigi tendenciákat. Kérjük, értsétek meg ezeket a szempontokat!

Az Unibet kifizetésekre még nem került sor, ott még visszaigazolásra várunk az Unibet-től. Pár munkanapon belül itt is mennek a nyeremények.

Admin
2012.09.05, 16:09
mondják már meg mi van itt?????????????? én meg csak 5 dollárt kaptam a 10 helyett!
Csak az egyik ligába kvalifikáltál, ott a nyereményed 5$ volt.

Admin
2012.09.05, 16:13
Erre én is rájöttem, nekem megvan amugy minden feltétel de igy se kaptam semmit!
A nyereményed még tegnap elküldük az általad megadott Skrill címre. Privát üzenetben elküldjük neked ezt a címet, nézd meg stimmel-e.

spiller
2012.09.05, 19:16
Én se kaptam meg a nyereményt!! MIÉRT???????

spiller
2012.09.05, 19:19
Én se kaptam semmit és nagyon szeretném tudni h miért!

Admin
2012.09.05, 19:27
Kedves spiller!

A nyereményed (10$) még tegnap elküldük az általad megadott Skrill címre. Privát üzenetben elküldjük neked ezt a címet, nézd meg stimmel-e.

Noemail
2012.09.05, 20:05
Minden kvalifikált játékos, aki elküldte a Skrill címét megkapta a nyereményét, azon tippligák esetében, ahol ez a nyeremény kifizetési mód volt megadva. Akik emailt írtak, azok részletes választ is kaptak.

A legtöbbeknél az volt a gond, hogy hiányzott a szükséges számú hozzászólás, így nem kvalifikáltak a játékban (11 helyett csak 10 hozzászólásuk volt). Továbbá szeretnénk felhívni rá a figyelmet, hogy ezekkel a játékokkal a célunk a közösség szempontjából hasznos és tényleg aktív tagokat jutalmazni. Így fenntartjuk a jogot arra, hogy bármikor bárkit kizárjunk a versenyből. Így pl. aki (csak) pontosan a kvalifikációs értéknek megfelelő számú hozzászólást/indoklást ír az oldalon - továbbá ezeket dömpingszerűen rövid idő leforgása alatt írja; esetleg másolja más oldalról az indoklásokat stb. -, az negatív elbírálás alá eshet. Kizárásra eddig nem került sor, de a jövőben lehet rá számítani, figyelve az eddigi tendenciákat. Kérjük, értsétek meg ezeket a szempontokat!

Az Unibet kifizetésekre még nem került sor, ott még visszaigazolásra várunk az Unibet-től. Pár munkanapon belül itt is mennek a nyeremények.

LIKE :)

Abszolút egyetértek!

Én speciel köszönöm, hogy van lehetőség játszani! (és köszönöm a már napokkal ezelőtt megérkezett Skrilles jutalmam)

spiller
2012.09.05, 20:05
A cim jó! A pénz sehol! És miért csak 10? Nem pedig 20?

Admin
2012.09.05, 21:52
A cim jó! A pénz sehol! És miért csak 10? Nem pedig 20?
Valóban, összesen 20$, 2x10$. Tudomásunk szerint ennyit is küldtünk, tegnap. Fura, hogy te nem kaptad meg.

De holnap utánanézünk az utalás history-ban. Az eset kivizsgálásáig egy kis türelmet kérünk!

manutdfan
2012.09.05, 22:20
mi a francnak írják oda hogy 10 vagy több hozzászólás kell???
írják oda azt hogy minimum 11.Én írtam most 10et és nem kvalifikáltak,ez azért nem fer!

Yossarian
2012.09.05, 22:39
Az egyik helyen az volt írva, hogy több mint 10, a másikon meg, hogy legalább 11. Ha ezt nem tudod értelmezni az a te problémád.

manutdfan
2012.09.05, 23:03
és a Betfair tippligában csak azok nyerhetnek akik már fizettek is be a számlájukra?

spiller
2012.09.05, 23:16
Annak örülnék ha utánanéznének, de amint látom másnak is van hasonló problémája, és ök is bizonyára szeretnék megkapni nyereményüket!

Admin
2012.09.05, 23:22
mi a francnak írják oda hogy 10 vagy több hozzászólás kell???
írják oda azt hogy minimum 11.Én írtam most 10et és nem kvalifikáltak,ez azért nem fer!

Erre válaszként idéznénk a korábbi indoklásunkat, lásd lentebb. De a lényeg röviden összefoglalható: Célunk a közösség szempontjából hasznos, és tényleg aktív tagokat jutalmazni. Aki ennek megfelelően tevékenykedik az oldalon, az maximális segítségre, megértésre és rugalmasságra számíthat a részünkről a legtöbb esetben. Reméljük érthetően fogalmaztunk! A lehetőség mindenkinek adott!

Minden kvalifikált játékos, aki elküldte a Skrill címét megkapta a nyereményét, azon tippligák esetében, ahol ez a nyeremény kifizetési mód volt megadva. Akik nem kvalifikáltak, de emailt írtak, azok részletes választ is kaptak tőlünk.

Admin
2012.09.05, 23:24
és a Betfair tippligában csak azok nyerhetnek akik már fizettek is be a számlájukra?

Itt most nem kell befizetni, csak a 63-as regisztráció a feltétel.

spiller
2012.09.06, 12:31
Van rá esély h még a héten megkapjam a nyereményt? (szeretnék befizetni mert szombaton lejár a határideje a bónuszomnak)

Admin
2012.09.06, 12:49
Valaki megkapta már a nyereményét? Mikorra kapom meg mert látom mára tervezték az utalást?

Megvizsgáltuk a dolgot és nálatok lehet az a probléma, hogy mindketten ....@gmail.hu típusú Skrill email címet adtatok meg. A Skrill rendszere lehet nem engedi az utalást a gmail.hu típusú címekre. Ezt azért gondoljuk, mert mindenki másnak gond nélkül át tudtuk küldeni a nyereményét, és csak nálatok volt ilyen típusú email cím. Kétszer is próbáltunk utalni nektek, az imént újfent. Ezt írja ki a rendszer: "The recepient's account cannot receive payments at the moment."

Javalatunk, hogy adjatok hozzá más típusú email címet a Skrill számlátokhoz (pl. ...@gmail.com), majd cseréljétek le azt oldalunkon a 'Beállítások' alatt, ezt követően pedig értesítsetek bennünket (pl. emailben), hogy az új címre elküldhessük a nyereményeket.

Yossarian
2012.09.06, 14:03
Mikorra várható a tippliga kínálatának bővítése? Mert az elmúlt pár napban gyakorlatilag semmire nem lehetett tippelni.

spiller
2012.09.06, 14:25
megvizsgáltuk a dolgot és nálatok lehet az a probléma, hogy mindketten ....@gmail.hu típusú skrill email címet adtatok meg. A skrill rendszere lehet nem engedi az utalást a gmail.hu típusú címekre. Ezt azért gondoljuk, mert mindenki másnak gond nélkül át tudtuk küldeni a nyereményét, és csak nálatok volt ilyen típusú email cím. Kétszer is próbáltunk utalni nektek, az imént újfent. Ezt írja ki a rendszer: "the recepient's account cannot receive payments at the moment."

javalatunk, hogy adjatok hozzá más típusú email címet a skrill számlátokhoz (pl. ...@gmail.com), majd cseréljétek le azt oldalunkon a 'beállítások' alatt, ezt követően pedig értesítsetek bennünket (pl. Emailben), hogy az új címre elküldhessük a nyereményeket.
értem!! Már megadtam egy uj skrill cimet!!!!

92andrey92
2012.09.06, 14:35
pokerakademiás unibet regisztráció is jó???

Admin
2012.09.06, 18:07
pokerakademiás unibet regisztráció is jó???
Igen, jó az is.

Admin
2012.09.06, 18:07
értem!! Már megadtam egy uj skrill cimet!!!!
Az imént küldtük el a nyereményed az új Skrill címedre. Gratulálunk!

Admin
2012.09.06, 18:11
Mikorra várható a tippliga kínálatának bővítése? Mert az elmúlt pár napban gyakorlatilag semmire nem lehetett tippelni.

Jövő héten igen komoly új fejlesztésekkel jelentkezünk, pl. részletes foci statisztikákat érhettek majd el a 63.hu rendszerében. És szinte bármilyen focimeccsre tudtok majd tippelni. Készüljetek! :)

Latzka
2012.09.06, 20:15
Szintén csak vártam a kis 5 dolláromat, de látom, hogy azt várhatom. Lehet nálam is valami kevés, DE egyszer már ZÖLD, KVALIFIKÁLT voltam, így ezek szerint valamit töröltetek vagy nem tudom. 10. hely körül voltam az aktív tagoknak ligában, gondoltam már se feljebb, se lejjebb; erre most azt látom, hogy már nem vagyok zöld. Inkorrekt dolognak tarom ezt, de ez van.

Latzka
2012.09.06, 20:22
Ja és a kritika mellett üdvözlöm a szeptemberi játék szabályzatát, a 10-es odds feletti tippek mellőzését.

gyidu
2012.09.06, 21:27
Én miért nem kaptam meg a pénzt?

gyidu
2012.09.06, 21:31
Szintén csak vártam a kis 5 dolláromat, de látom, hogy azt várhatom. Lehet nálam is valami kevés, DE egyszer már ZÖLD, KVALIFIKÁLT voltam, így ezek szerint valamit töröltetek vagy nem tudom. 10. hely körül voltam az aktív tagoknak ligában, gondoltam már se feljebb, se lejjebb; erre most azt látom, hogy már nem vagyok zöld. Inkorrekt dolognak tarom ezt, de ez van.
van benne valami igazság mert sokan voltak egész hónapban kvalifikálva majd utánna nem nem lettek már a végén! viszont a hatharom.hu részéről is van benne igazság mivel sokan csak e miatt szóltak hozzá! lehetett volna valami köztes megoldást találni de részemről a 63-nak adok igazat. + a szűrt profit bevezetése is remek ötlet!!!

gyidu
2012.09.06, 21:32
miért van az hogy juvefannak vannak tipjei a holnapi vb-selejtezőkre de én nem tudok tippelni rá mert amikor megnyitom ezeket a meccseket csak két keddi mérkőzésre enged tippelni!!!

92andrey92
2012.09.06, 21:39
beküldtem az unibetes felhasználónevem (be is fizettem) várom a visszajelzésüket!!!!!!!!!

Admin
2012.09.06, 23:04
miért van az hogy juvefannak vannak tipjei a holnapi vb-selejtezőkre de én nem tudok tippelni rá mert amikor megnyitom ezeket a meccseket csak két keddi mérkőzésre enged tippelni!!!

A tippelési rendszer fejlesztés alatt áll, így most kissé körülményes tippelni ezekre a mérkőzésekre. Megoldás, hogy menj ebbe a cikkbe:
Kezdődnek a vb-selejtezők, rangadók a láthatáron! (http://www.hatharom.hu/article/55cc4b-minden-mit-tudni-kell-a-selejtezokrol)
és itt a TIPP linkekre kattintva tudod elérni a különböző vb-selejtező mérkőzéseket.

Jövő héttől várható változás ebben, lásd előbbi hozzászólásunkat:

Jövő héten igen komoly új fejlesztésekkel jelentkezünk, pl. részletes foci statisztikákat érhettek majd el a 63.hu rendszerében. És szinte bármilyen focimeccsre tudtok majd tippelni. Készüljetek! :)

Admin
2012.09.06, 23:10
Megvizsgáltuk a dolgot és nálatok lehet az a probléma, hogy mindketten ....@gmail.hu típusú Skrill email címet adtatok meg. A Skrill rendszere lehet nem engedi az utalást a gmail.hu típusú címekre. Ezt azért gondoljuk, mert mindenki másnak gond nélkül át tudtuk küldeni a nyereményét, és csak nálatok volt ilyen típusú email cím. Kétszer is próbáltunk utalni nektek, az imént újfent. Ezt írja ki a rendszer: "The recepient's account cannot receive payments at the moment."

Javalatunk, hogy adjatok hozzá más típusú email címet a Skrill számlátokhoz (pl. ...@gmail.com), majd cseréljétek le azt oldalunkon a 'Beállítások' alatt, ezt követően pedig értesítsetek bennünket (pl. emailben), hogy az új címre elküldhessük a nyereményeket.

Látjuk, közben te is cserélted a címed. Holnap neked is megy a nyereményed.

Admin
2012.09.06, 23:11
beküldtem az unibetes felhasználónevem (be is fizettem) várom a visszajelzésüket!!!!!!!!!

Rendben, köszönjük! Amint az Unibet visszajelez nekünk látni fogod a rendszerben, hogy rendben van-e a regisztrációd/befizetésed.

Admin
2012.09.06, 23:17
Ja és a kritika mellett üdvözlöm a szeptemberi játék szabályzatát, a 10-es odds feletti tippek mellőzését.

van benne valami igazság mert sokan voltak egész hónapban kvalifikálva majd utánna nem nem lettek már a végén! viszont a hatharom.hu részéről is van benne igazság mivel sokan csak e miatt szóltak hozzá! lehetett volna valami köztes megoldást találni de részemről a 63-nak adok igazat. + a szűrt profit bevezetése is remek ötlet!!!

A szűrt profit bevezetésétől mi is eredményeket - igazságosabb és reálisabb versenyt/rangsorolást - várunk. Ha kell, további lépéseket is teszünk.

Erre sajnos csak idézni tudjuk korábbi hozzászólásunkat. Reméljük megérted!

Admin
2012.09.07, 11:36

Látjuk, közben te is cserélted a címed. Holnap neked is megy a nyereményed.

Próbáltuk elküldeni a nyereményed az új Skrill címet használva, de nálad a múltkorihoz hasonló visszajelzést kaptuk a Skrill-től: "The recepient's account cannot receive payments at the moment."

Javasoljuk, hogy érdeklődj a Skrill ügyfélszolgálatán, hogy miért áll fent nálad ez a probléma.

gyidu
2012.09.07, 12:00
Frisitettem a skrillem ezzel már nem lesz probléma!

Admin
2012.09.07, 13:24
Frisitettem a skrillem ezzel már nem lesz probléma!

Most küldtük el újfent a nyereményt.

A 63.hu oldalán a személyes adatok beállításainál a megadott vezetéknév és keresztnév stimmel? Ugyanis várhatóan a jövőben a Skrill nem engedélyezi az utalást, ha az általunk az utaláskor beírt név nem egyezik meg a Skrill számlatulajdonos nevével. Ezért van szükségünk pontos névre.

gyidu
2012.09.07, 15:56
És most sikerült az utalás? Vagy kell a név?

Admin
2012.09.07, 21:18
És most sikerült az utalás? Vagy kell a név?
Netán nem kaptad meg? Most megoldottuk az utalást vezeték- és keresztnév megadása nélkül, a jövőben viszont erre nem lesz lehetőség.

Ahogy azt korábban is írtuk a továbbiakban a pontos vezeték- és keresztnévre is szükség lesz, mert utaláskor ezeket meg kell majd adnunk a Skrill rendszerében, és csak ezek meglétében tudjuk a nyereményeket elküldeni.

92andrey92
2012.09.10, 11:25
Elfogadták az unibetes regisztrációmat?

Admin
2012.09.10, 12:11
Elfogadták az unibetes regisztrációmat?

Még folyamatban az ellenőrzése. Várjuk a visszajelzést az Unibet részéről.

92andrey92
2012.09.10, 13:24
Hát amilyen "gyorsak" jó ha meglesz szeptemberben!

Yossarian
2012.09.10, 21:24
Ha szeptember 30-án regisztrálok a Pinnacle-re és kötök 10 fogadást még aznap, és az azonosítómat is elküldöm, akkor résztvehetek a játékban és megkaphatom az esetleges nyereményem?

Admin
2012.09.10, 22:58
Ha szeptember 30-án regisztrálok a Pinnacle-re és kötök 10 fogadást még aznap, és az azonosítómat is elküldöm, akkor résztvehetek a játékban és megkaphatom az esetleges nyereményem?

Igen, jelen kiírás szerint ebben az esetben jogosulttá válsz a nyereményre.

donkey
2012.09.11, 11:53
regisztráltam a betfair-re mikorra tudhatom meg h elfogadták e, leszek e kvalifikálva ?

Admin
2012.09.11, 14:23
regisztráltam a betfair-re mikorra tudhatom meg h elfogadták e, leszek e kvalifikálva ?

Ez jellemzően néhány munkanapot vesz igénybe. Lehet több és kevesebb is. Amint megvan látni fogod az azonosítóknál.

Noemail
2012.09.12, 12:58
Este király kupa mérkőzések lesznek, de még nem lehet rájuk fogadni. Később felkerülnek a listára?

Noemail
2012.09.12, 18:10
Plusz FA-kupára sem lehet fogadni.

Admin
2012.09.13, 10:44
Este király kupa mérkőzések lesznek, de még nem lehet rájuk fogadni. Később felkerülnek a listára?

Plusz FA-kupára sem lehet fogadni.

Tartunk tőle, hogy most nem tudtok ezekre a mérkőzésekre tippelni a rendszerünkben. Mindazonáltal komolyan dolgozunk azon, hogy ez megváltozzon, napok kérdése ennek megoldása, valamint ezzel párhuzamosan új funkciókra is számíthattok az oldalon.

92andrey92
2012.09.13, 14:39
mi a helyzet az unibetes felhasználónevemmel????

Lori01
2012.09.13, 21:42
Szerintem még nem lettek elbirálva az augusztusi unibet tippliga helyezései mivel nincsenek fent az eredmények.

Noemail
2012.09.14, 10:20
Szerintem még nem lettek elbirálva az augusztusi unibet tippliga helyezései mivel nincsenek fent az eredmények.
Nagyon jól látod, és még a nyeremények sem kerültek kiosztásra.
Ez kicsit már túlságosan is Unibetes...

Admin
2012.09.14, 12:03
mi a helyzet az unibetes felhasználónevemmel????
Visszaigazoltuk a regisztrációdat, kvalifikáltál. Gratulálunk!

Nagyon jól látod, és még a nyeremények sem kerültek kiosztásra.
Ez kicsit már túlságosan is Unibetes...

A hiányzó visszaigazolások rögzítésre kerültek a rendszerünkben, így az Unibet tippligát is lezárhattuk. A díjazottak listáját itt is megtaláljátok (http://www.hatharom.hu/tips_winner/2012-08).

A díjak jóváírására is hamarosan sor kerül.

Köszönjük a türelmeteket!

Noemail
2012.09.14, 12:14
Visszaigazoltuk a regisztrációdat, kvalifikáltál. Gratulálunk!

A hiányzó visszaigazolások rögzítésre kerültek a rendszerünkben, így az Unibet tippligát is lezárhattuk. A díjazottak listáját itt is megtaláljátok (http://www.hatharom.hu/tips_winner/2012-08).

A díjak jóváírására is hamarosan sor kerül.

Köszönjük a türelmeteket!

Köszönöm szépen!

manutdfan
2012.09.14, 13:16
miért van az hogy regisztrálok a betfair-re és utána nem tudok belépni.Regisztráltam és utána nem hagynak belépni,regisztrált a barátom is és őtet sem hagyták belépni,beírom a felhasználónevet a jelszót bejelentkezésre kattintok,de nem lép be,és még egy emailt sem írtak hogy miért nem léphetek be. Admin ha tudod rá a választ kérlek jelentkezz!
Ez egy kicsit rossz érzés mivel akkor nem tudok indulni a betfair tippligában.

rocket
2012.09.14, 14:55
miért van az hogy regisztrálok a betfair-re és utána nem tudok belépni.Regisztráltam és utána nem hagynak belépni,regisztrált a barátom is és őtet sem hagyták belépni,beírom a felhasználónevet a jelszót bejelentkezésre kattintok,de nem lép be,és még egy emailt sem írtak hogy miért nem léphetek be. Admin ha tudod rá a választ kérlek jelentkezz!

Google Chrome-mal engem sem enged. Minden más böngészővel viszont igen.

Admin
2012.09.14, 15:13

Google Chrome-mal engem sem enged. Minden más böngészővel viszont igen.

Ez valóban függhet a böngészőtől.

manutdfan
2012.09.14, 16:26
oké köszönöm szépen,de most az lenne a kérdésem hogy ha még egyszer regisztrálok az baj lesz? mert már egyszer regisztráltam goggle chrome-mal.Meg már el is küldtem az azonosítómat.

manutdfan
2012.09.14, 16:29
köszönöm a segítséget,Explorerrel be hagyott lépni abba amelyiket megnyitottam a google chrome-mal.Már csak azt kérném hogy kvalifikáljanak!

manutdfan
2012.09.14, 16:31
megnyitottam a Pinaacle számlámat a 63.hu linkjén keresztül,és megadtam az azonosítómat,szeretném ha kvalifikálnának minél hamarabb köszönöm!

Admin
2012.09.14, 17:50
oké köszönöm szépen,de most az lenne a kérdésem hogy ha még egyszer regisztrálok az baj lesz? mert már egyszer regisztráltam goggle chrome-mal.Meg már el is küldtem az azonosítómat.

köszönöm a segítséget,Explorerrel be hagyott lépni abba amelyiket megnyitottam a google chrome-mal.Már csak azt kérném hogy kvalifikáljanak!

Ugye nem regisztráltál ezért még egyszer. Reméljük, hogy nem! :)

Admin
2012.09.14, 17:52
megnyitottam a Pinaacle számlámat a 63.hu linkjén keresztül,és megadtam az azonosítómat,szeretném ha kvalifikálnának minél hamarabb köszönöm!

A regisztrációt követően egy nap el kell teljen mielőtt megjelensz a rendszerben. Amint lehetőség nyílik rá visszaigazoljuk a regisztrációdat.

manutdfan
2012.09.14, 18:01
köszönöm...........

spiller
2012.09.14, 20:46
de olvasd már el a kvalifikáció feltételeit is az hogy regisztrálsz az édeskevés!!!!!!!!!

manutdfan
2012.09.14, 20:51
ember! ne szólj már bele olyanba amihez nem értesz.A többi már mind megvolt csak regisztrálnom kellet a 63.hu-n keresztül.

92andrey92
2012.09.15, 11:02
be is fizettél plusz megtettél már 10 fogadást a PINACLE-NÉL???

92andrey92
2012.09.15, 11:11
még csak mostanra fogadták el az unibetes regisztrációmat, a mult havi nyerenényt mikor irják jóvá?

Admin
2012.09.16, 01:48
még csak mostanra fogadták el az unibetes regisztrációmat, a mult havi nyerenényt mikor irják jóvá?

Az Unibetes regisztrációd rendben van, így kvalifikáltál az Unibet szponzorálta szeptemberi tippligában. Gratulálunk az 1. helyedhez!

Ahogy azt tegnap írtuk a kifizetésekre is zárós időn belül sor kerül. Ebben a hónapban egy kicsit elhúzódott a visszaigazolási folyamat, ezért a kifizetés is csúszik, de ahogy eddig, úgy ezután is mindenki megkapja a nyereményét! Kis türelmedet kérjük!

92andrey92
2012.09.16, 10:21
és kb. melyik napra várhatjuk a nyereményt? és az unibetnél az kifizethető lesz vagy meg kell játszani mint kellesz most pl. a Pinacle-nél?

Admin
2012.09.16, 22:58
és kb. melyik napra várhatjuk a nyereményt? és az unibetnél az kifizethető lesz vagy meg kell játszani mint kellesz most pl. a Pinacle-nél?

Sajnos nem tudunk pontos napot mondani a nyeremények jóváírására vonatkozóan. De mint azt már említettük a csúszás oka elsősorban a visszaigazolási folyamat elhúzódása volt. Ez már megtörtént, így semmi akadálya sincs már a nyeremények jóváírásának.

A nyeremény a bónusz számlára kerül, tehát meg kell azt játszani, mielőtt kiutalhatóvá válna. Ez az általánosan bevett gyakorlat az ilyen típusú nyeremények esetében az online fogadóirodák esetében, hiszen ők azt szeretnék, hogy az ilyen promóciós nyeremények révén az ő ügyfelevé váljanak a díjazottak, megismérjék rendszerüket, ne pedig az általuk adott pénzt egyből elvigyék máshová.

manutdfan
2012.09.16, 23:34
azt szeretném megtudni hogy mikor kvalifikálnak már a Betfair tippligában? már napokkal ezelőtt megadtam a 63.hu-n keresztül regisztrált azonosítómat, és a többi feltételt is megcsináltam ahhoz hogy kvalifikáljanak,de még most sem tették meg.miért?

Stevy
2012.09.17, 10:38
Üdvözlet a kedves stábnak, én csak azt az észrevételt szeretném közölni, hogy a tegnapi nap során két helyes tippemet is rosszul számolta el a rendszer: 2012.09.16. 21:30 Atlético Madrid-Rayo Vallecano 4-3 Primera División Gólszerző: Radamel Falcao (bármikor) illetve a 2012.09.16. 12:00 Espanyol-Athletic Bilbao 3-3 Primera División Gólszerző: Fernando Llorente (bármikor) esetében

Admin
2012.09.17, 15:05
azt szeretném megtudni hogy mikor kvalifikálnak már a Betfair tippligában? már napokkal ezelőtt megadtam a 63.hu-n keresztül regisztrált azonosítómat, és a többi feltételt is megcsináltam ahhoz hogy kvalifikáljanak,de még most sem tették meg.miért?

Kedves manutdfan!

Ahogy azt már korábban többször jeleztük, jópár munkanapot igénybe vehet az azonosítók ellenőrzése, tekintettel arra, hogy mindez egy többszereplős folyamat. Reméljük megérted! Még egy kis türelmedet kérjük!

Yossarian
2012.09.18, 08:47
A Pinnacle játékban ebben a hónapban még senki nem teljesítette a feltételeket, vagy csak lassú a feldolgozás?

donkey
2012.09.18, 15:05
miért van az h senkinek se irták be a tegnapi meccsekre leadott tippek eredményeit?

Admin
2012.09.18, 15:24
miért van az h senkinek se irták be a tegnapi meccsekre leadott tippek eredményeit?

Jelenleg egy nagyobb fejlesztés kiélesítése történik, ezért a tipp eredmények jóváírása rövid ideig szünetel. Az új tippeket most is befogadja a rendszer. Kis türelmet kérünk, reményeink szerint még ma, de legkésőbb holnap már használhatjátok az újdonságokat. :)

Yossarian
2012.09.18, 15:30
A Pinnacle játékban ebben a hónapban még senki nem teljesítette a feltételeket, vagy csak lassú a feldolgozás?

Én is kaphatok választ? :)

Admin
2012.09.18, 15:56
Én is kaphatok választ? :)

Jól látod, jelenleg még senki nem teljesített minden kvalifikációs feltételt. A várható kvalifikáló játékos szám alapján mindenképp +EV részt venni.

filiivo
2012.09.19, 09:04
Nekem már jóváirták az unibetes nyereményemet,nagyon szépen köszönöm.Mindenkinek szerencsés tippeket kivánok.

Yossarian
2012.09.19, 11:26
Ez a végleges újítás a tippjátékon, vagy várható még változás?

donkey
2012.09.19, 15:50
ezutan mar csak ezekre a bajnoksagokra lehet majd tippelni? +mikor igazoljak vissza a betfaires felhasznaloneveket?

Admin
2012.09.19, 16:08
Ez a végleges újítás a tippjátékon, vagy várható még változás?

ezutan mar csak ezekre a bajnoksagokra lehet majd tippelni?

Jelenleg több kisebb-nagyobb javítás és módosítás zajlik a meccs és hozzá kapcsolódó statisztika, tipp oldalakon. Pár napon belül nyeri el a tervezett formáját, és akkor az eddigiektől lényegesen bővebb, a világ minden számottevő foci bajnokságára és nemzetközi mérkőzésekre lehet tippelni.

Admin
2012.09.19, 16:13
mikor igazoljak vissza a betfaires felhasznaloneveket? Elvileg már készen van.

92andrey92
2012.09.19, 18:59
és én miért nem kaptam meg az unibetre a pénzt???

Yossarian
2012.09.20, 14:36
Nem működik a tippjáték. Nem tudok tippelni.

Admin
2012.09.20, 15:33
Utánakérdezünk az Unibetnél.

Admin
2012.09.20, 15:33
Nem működik a tippjáték. Nem tudok tippelni.
Fejlesztés/javítás alatt tippelő modul, hamarosan megint lehet majd tippelni.

Admin
2012.09.20, 16:27

Utánakérdezünk az Unibetnél.

A pénz a számládon van. Csak be kell lépned a 'Számlám' nevű menüpontba és ott a bónuszok alatt azt el kell fogadnod. Kérjük jelezd, ha mégse találod!

92andrey92
2012.09.20, 17:42
megvan!!! köszönöm!

naplopo
2012.09.20, 18:04
megadtam tegnap a betfaires ma pedig a pinacle-s neveimet! szeretnem ha leellenőriznek a pinacles regisztraciomat mert nem akarok addig befizetni oda amig nem vagyok biztos benne h a 63.hu elfogadta! meg ha befizetek majd oda elegendő a 10 fogadast megtenni mondjuk a legkissebb téttel meg a legkissebb oddsal? vagy van erre valami minimum?

Yossarian
2012.09.20, 23:29
Remélem nem az történik, hogy szándékosan visszafogják a regisztrációk ellenőrzését, hogy minél többen fizessen be hozzájuk. Az nem lenne túl fair dolog. Bízok benne, hogy nem ez történik. Mindenesetre gyanús, hogy még senki nem kvalifikált.

Admin
2012.09.21, 19:26
Remélem nem az történik, hogy szándékosan visszafogják a regisztrációk ellenőrzését, hogy minél többen fizessen be hozzájuk. Az nem lenne túl fair dolog. Bízok benne, hogy nem ez történik. Mindenesetre gyanús, hogy még senki nem kvalifikált.
Természetesen nem ez történik. Még a feltételezés is sértő. :)
Egész egyszerűen ez egy többszereplős munka- és időigényes tevékenység.

A Pinnaclesports azonosítók ellenőrzése viszonylag hamar megoldható (1-2 munkanap), más irodáknál a visszaigazolásra többet kell várni. Erről már korábban is tájékoztattunk benneteket.

Te például tegnap délben küldted el Pinnaclesports azonosítódat, ma estére pedig már vissza is igazoltuk azt.

Mindenkitől egy kis türelmet kérünk, miután elküldte nekünk az azonosítóját.

megadtam tegnap a betfaires ma pedig a pinacle-s neveimet! szeretnem ha leellenőriznek a pinacles regisztraciomat mert nem akarok addig befizetni oda amig nem vagyok biztos benne h a 63.hu elfogadta! meg ha befizetek majd oda elegendő a 10 fogadast megtenni mondjuk a legkissebb téttel meg a legkissebb oddsal? vagy van erre valami minimum?

Amint tudjuk neked is visszaigazoljuk az azonosítóidat.

A másik kérdésedre a válasz, hogy nincs minimum megkötés.

Yossarian
2012.09.21, 20:16
Akkor elnézést kérek :)

A fogadóirodák sokat trükköznek, ezért tartottam ettől, de bennetek lehet bízni :)

naplopo
2012.09.21, 21:08
igaza van én se hittem hogy ilyet tennének, eddig még csak kételkedés gyanuja se merult fel bennem a 63.hu felé!

naplopo
2012.09.21, 21:15
és nekem nem lehetne visszaigazolni azt hogy jó e a regisztráciom a 63.hu-rül? mert akkor befizetnék én is! mert ha Yossairan tegnap bekuldte és már kapoott választ én meg még azelőtt bekuldtem!

naplopo
2012.09.21, 21:16
Yossairan látom kvalifikáltak, már megtetted a fogadásokat is a pinaclenél? lehetett tenni bármilyen téttel bármileyn oddsra?

Admin
2012.09.21, 22:42
és nekem nem lehetne visszaigazolni azt hogy jó e a regisztráciom a 63.hu-rül? mert akkor befizetnék én is! mert ha Yossairan tegnap bekuldte és már kapoott választ én meg még azelőtt bekuldtem!

Yossairan 5 órával korábban küldte be az azonosítóját nekünk. Továbbá nem is ez az, ami igazán számít, hanem a Pinnaclesports regisztráció időpontja. Ezt követően el kell telnie legalább egy napnak, hogy a lekérdezésben megjelenjen az újonnan regisztrált felhasználó. Neked vélhetően holnap tudunk visszajelezni.

naplopo
2012.09.22, 23:59
tudom h hétvége van de nincs semmi hir a pinacle-s regisztráciomról? mert szeretnék befizetni viszont a szeptemberből se szeretnék kicsúszni! Yossairan kösz a választ!

Admin
2012.09.23, 00:39
tudom h hétvége van de nincs semmi hir a pinacle-s regisztráciomról? mert szeretnék befizetni viszont a szeptemberből se szeretnék kicsúszni! Yossairan kösz a választ!

Kedves naplopo,

sajnos úgy tűnik, hogy nem 63-as a Pinnaclesports regisztrációd, ugyanis az általad beküldött azonosító nem szerepel a listán.

naplopo
2012.09.23, 00:43
Kedves naplopo,

sajnos úgy tűnik, hogy nem 63-as a Pinnaclesports regisztrációd, ugyanis az általad beküldött azonosító nem szerepel a listán.

pedig innen regisztráltam... na ennyit az ilyen "kis" termek megbizhatóságáról, igy is gondoltam még jó h nem fizettem be!

naplopo
2012.09.23, 00:44
és a betfaires jó??? mikorra tudhatom meg kb?

Admin
2012.09.23, 01:09
és a betfaires jó??? mikorra tudhatom meg kb?

A betfair azonosítók visszaigazolása több időt vesz igénybe, várhatóan a jövő héten tudunk érdemben visszajelezni.

Yossarian
2012.09.23, 22:33
Az egyik tippem hibásan lett kiértékelve:

2012.09.23. 18:00 Atletico Madrid-Valladolid 2-1 Primera División Gólszerző: Radamel Falcao (bármikor) - 1.55 4 -4

Lori01
2012.09.24, 00:45

2012.09.23. 18:00 Atletico Madrid-Valladolid 2-1 Primera División Gólszerző: Radamel Falcao (bármikor) - 1.55 4 -4

Ez valószinű valami rendszerhiba mivel nálam is hibásan lett kiétékelve. Szerintem javitják amint észreveszik, hogy jeleztük.

Admin
2012.09.24, 11:00

Ez valószinű valami rendszerhiba mivel nálam is hibásan lett kiétékelve. Szerintem javitják amint észreveszik, hogy jeleztük.

Kedves Yossarian és Lori01!

Egy átmeneti hiba okozta a téves kiértékelést, természetesen a tipp helyes volt, a nyereséget jóváírtuk.

Elnézést kérünk a kellemetlenségért, további jó játékot kívánunk!

Lori01
2012.09.24, 13:20
Köszönjük!

Yossarian
2012.09.25, 23:48
Ha gólszerzőre tippelek és a játékos nem lép pályára, akkor itt nem jár vissza a tét?

Admin
2012.09.26, 11:49
Ha gólszerzőre tippelek és a játékos nem lép pályára, akkor itt nem jár vissza a tét?

Jelenleg a rendszer ezt nem tudja kezelni, vesztes tippként számolja el, ha az adott játékos nem lépett pályára. Másik oldalról pedig, ha pályára lépett, akkor mindegy, hogy kezdő volt, vagy sem, ha gólt lőtt nyerő volt a fogadás.

A kiértékelő rendszert igyekszünk továbbfejleszteni, miszerint csak a kezdőket vegye figyelembe, más esetekben pedig adja vissza a tétet.

Addig azt kérjük mindenkitől, hogy jelezze, ha az a játékos, akire ő tippelt nem volt kezdő, és ilyenkor mi jóváírjuk neki a tétet.

Yossarian
2012.09.26, 12:03
Toni Kroos és Thomas Müller, tegnapi Bayern-meccs, 2-2 egységet tettem rájuk.

naplopo
2012.09.26, 16:20
semmi hir a betfaires regisztráciomról???

Admin
2012.09.26, 19:34
semmi hir a betfaires regisztráciomról???

Sajnos még nem jelzett vissza a betfair. Nem csak a te esetedben várunk visszajelzésre.

De a tippliga szempontjából a lényeg, hogy mikor küldted el nekünk az azonosítódat, illetve mikor regisztráltál ténylegesen a fogadóirodához. Tehát nincs ok aggodalomra.

Még egy kis türelmedet kérjük.

Admin
2012.09.26, 19:34
Toni Kroos és Thomas Müller, tegnapi Bayern-meccs, 2-2 egységet tettem rájuk.

Töröltük ezen tippjeidet.

donkey
2012.09.30, 11:37
Volt egy bizonyos szabály a tippligákkal kapcsolatban, idézemElvárás hogy a hozzászólások nagyjából egyenletesen oszoljanak meg a hónap folyamán. Azon tippelők diszkvalifikálásra kerülhetnek, akik tömegesen generálják a teljesen érdektelen hozzászólásokat a verseny vége felé! ! Az augusztusi tippligánál néhány játékosnak voltak problémái a kvalifikációval (minimálisan teljesitett feltételek) akik a fórumon hangot is adtak nemtetszésüknek. Kíváncsi voltam ezen játékosokra hogy "teljesítenek" szeptemberben. Szóval a hozzászólásokat egy hét alatt "lerendezték" nem beszélve hogy a minimális menyiséget teljesitették, ráadásul teljesen érdektelen egy- két szavas hozzászólásokat irtak. Még véletlenul se csinált egyik játékos sem : shaboadam, 7szabo7, manutdfan, zsugasadam 32 hozzászólást! U.i: Jó nekem se sokkal több van de igyekeztem azokat egyenletesen megosztani a hónap folyamán és "értelmes" hozzászólásokkal gazdagitani az oldalt nem pedig SZÉTSPAMMELNI 1-2 SZAVAS HOZZÁSZÓLÁSOKKAL! Ideje lenni példát statuálni! szerintem...

shaboadam
2012.09.30, 16:14
Tisztelt donkey!

Arra tudtommal nincs szabály,hogy a hozzászólásaim 5 szavasak vagy 100 szavasak legyenek.És ha jól tudom akkor az van írva szabálynak hogy 31 hozzászólás kell,én 32-t írtam.Mi a probléma?
Szerintem mindent helyesen és jogosan csináltam,+ abban igazad van egy kicsit,hogy a hónap vége felé kezdtem el a hozzászólásokat írni kb 19-20. körül a tegnapi napig.Szerintem 10 nap az nem tömeges hozzászólás írás,mert minden napra jut 3.

Remélem nem lesz több vita köztünk.

Ahogy vissza olvastam ezeket leveleket a szeptemberi tippligában meg az augusztusiban látom,hogy te sok mindenkibe bele kötsz,nem értem hogy neked mi jogod van bele kötni és rágalmazni a játékosokat,meg hogy példát kell statuálni.Szeretném ha befejeznéd ezt,minden játékossal szemben,van adminisztrátor akinek jogában áll megvádolni játékosokat,és neki az a dolga hogy figyelemmel kövesse a tippligákat nem neked kell ezeket csinálni!

Várom az admin. reagálását!

Köszönöm!

naplopo
2012.09.30, 21:34
még fogják ellenőrizni a betfaires regisztrációkat mert én beküldtem már vagy 10 napja de még nem kaptam eredményt! (gondolom vannak ezzel igy még más játékosok is) Még fognak kvalifikálni vagy már nem mivel hónap vége van?

Yossarian
2012.10.01, 00:18
Valószínűleg a tippliga végeredményében nem oszt, nem szoroz, de a biztonság kedvéért kérem a Falcao gólszerzős tippem törlését. Köszönöm!

Admin
2012.10.01, 12:49
Volt egy bizonyos szabály a tippligákkal kapcsolatban, idézemElvárás hogy a hozzászólások nagyjából egyenletesen oszoljanak meg a hónap folyamán. Azon tippelők diszkvalifikálásra kerülhetnek, akik tömegesen generálják a teljesen érdektelen hozzászólásokat a verseny vége felé! ! Az augusztusi tippligánál néhány játékosnak voltak problémái a kvalifikációval (minimálisan teljesitett feltételek) akik a fórumon hangot is adtak nemtetszésüknek. Kíváncsi voltam ezen játékosokra hogy "teljesítenek" szeptemberben. Szóval a hozzászólásokat egy hét alatt "lerendezték" nem beszélve hogy a minimális menyiséget teljesitették, ráadásul teljesen érdektelen egy- két szavas hozzászólásokat irtak. Még véletlenul se csinált egyik játékos sem : shaboadam, 7szabo7, manutdfan, zsugasadam 32 hozzászólást! U.i: Jó nekem se sokkal több van de igyekeztem azokat egyenletesen megosztani a hónap folyamán és "értelmes" hozzászólásokkal gazdagitani az oldalt nem pedig SZÉTSPAMMELNI 1-2 SZAVAS HOZZÁSZÓLÁSOKKAL! Ideje lenni példát statuálni! szerintem...

Tisztelt donkey!

Arra tudtommal nincs szabály,hogy a hozzászólásaim 5 szavasak vagy 100 szavasak legyenek.És ha jól tudom akkor az van írva szabálynak hogy 31 hozzászólás kell,én 32-t írtam.Mi a probléma?
Szerintem mindent helyesen és jogosan csináltam,+ abban igazad van egy kicsit,hogy a hónap vége felé kezdtem el a hozzászólásokat írni kb 19-20. körül a tegnapi napig.Szerintem 10 nap az nem tömeges hozzászólás írás,mert minden napra jut 3.

Remélem nem lesz több vita köztünk.

Ahogy vissza olvastam ezeket leveleket a szeptemberi tippligában meg az augusztusiban látom,hogy te sok mindenkibe bele kötsz,nem értem hogy neked mi jogod van bele kötni és rágalmazni a játékosokat,meg hogy példát kell statuálni.Szeretném ha befejeznéd ezt,minden játékossal szemben,van adminisztrátor akinek jogában áll megvádolni játékosokat,és neki az a dolga hogy figyelemmel kövesse a tippligákat nem neked kell ezeket csinálni!

Várom az admin. reagálását!

Köszönöm!

Folyamatosan figyeljük és vizsgáljuk a tendenciákat az oldalon írt hozzászólások és tippekhez adott indoklások vonatkozában. Amennyiben valaki indoklásai, hozzászólásai nagyon spam jellegűek, továbbá épp csak az elvárt számú van meg belőlük, megtörténhet vele, hogy néhány a kritériumoknak, és kiírásnak nem megfelelő hozzászólását, indoklását a verseny vége felé, vagy akár a kvalifikációs időszak végeztével - de még a verseny lezárását megelőzően - töröljük. Így az adott illető kikerülhet a kvalifikáltak közül egyes tippligák esetében.

Tehát érdemes megfelelő szellemben, és a kiírásnak megfelelően játszani. Célunk a korrekt és az oldal közössége szempontjából hasznos tagokat jutalmazni.

Admin
2012.10.01, 12:51
Valószínűleg a tippliga végeredményében nem oszt, nem szoroz, de a biztonság kedvéért kérem a Falcao gólszerzős tippem törlését. Köszönöm!

Hamarosan töröljük.

Admin
2012.10.01, 12:51
még fogják ellenőrizni a betfaires regisztrációkat mert én beküldtem már vagy 10 napja de még nem kaptam eredményt! (gondolom vannak ezzel igy még más játékosok is) Még fognak kvalifikálni vagy már nem mivel hónap vége van?

Közben visszaigazoltuk a regisztrációdat.

donkey
2012.10.01, 15:24
mikorra várhatóak a betfair nyeremények kiutalása valamint a skrilles nyereményeké?

Noemail
2012.10.01, 18:37
Nyilván azután, miután mindenkinek le tudták ellenőrizni a regisztrációját, feltételek teljesítését.
Ne izgulj ;)

Admin
2012.10.02, 12:24
mikorra várhatóak a betfair nyeremények kiutalása valamint a skrilles nyereményeké?

Nyilván azután, miután mindenkinek le tudták ellenőrizni a regisztrációját, feltételek teljesítését.
Ne izgulj ;)

Így van, az ellenőrzések még egy kis időt vesznek igénybe.

Minden tippligánál jelöljük, hogy az lezárásra került-e. A következő két üzenetet olvashatjátok ott. Értelemszerűen a második jelöli a végleges eredményt és a tippliga lezárását:

1. A tippliga véget ért, de mivel a kvalifikációs feltételek még ellenőrzés alatt vannak, így a hivatalos végeredmény változhat!

2. A tippliga véget ért, a hivatalos végeredmény kihirdetésre került.

A kifizetésekre a ligák lezárását követő néhány munkanpon belül kerül sor, ahogy ezt korábban is tapasztalhattátok.

Lori01
2012.10.05, 22:39
Az Unibetes nyeremény megérkezett. Köszönjük szépen.

borisz18
2012.10.09, 17:35
Pár perce megérkezett a Skrill számlámra a nyeremény! A Pinnacle számlámon is jóváírták a nyereményt néhány napja!
Köszönöm szépen!