Teljes verzió megtekintése : E-sport
adika9711
2019.04.05, 16:53
Sziasztok,
lenne itt igény arra, hogy e-sport meccseket elemezzunk, illetve kimenetelt tippeljunk?
Sziasztok,
lenne itt igény arra, hogy e-sport meccseket elemezzunk, illetve kimenetelt tippeljunk?
Én nagyon szívesen olvasnám, igen!
Szilko95
2019.04.05, 17:09
Érdekelne mindenképp!
Jó kezdeményezés lehet, igen. Jómagam is fogadgatok e-sportra, abszolút shooter orientált vagyok, szóval mobát-rts-t nem nagyon csinálok :). Overwatch, ritkán CS Go amivel foglalkozom. Ha esetleg valakit érdekel, itt a logis profilom: https://logibet.com/tipster/bdosin
Szar kezdés, tudom, de akkoriban nem igazán vettem komolyan. :D
Csak nehogy az legyen, hogy kiraktam ide, azt eljinxelem az összes szerencsémet. P:
adika9711
2019.04.05, 20:00
Szemely szerint altalaban cs:go-ra szoktam fogadni, illetve lolra allandoan. Lol-ban viszont az a szep, hogy draft alapjan konnyen meglehet fogni a nagyobb 2-es 3-as szorzokat. Viszont a hatranya, hogy gyorsan kell ra reagaln mivel a hosvalasztas utan mar 1-2 perc mulva kezdenek is. Dota-ra szoktam meg fogadni, viszont ahhoz annyira nem ertek, szoval meccs alakulasa alapjan fogom meg az alacsonyabb szorzokat.
Szerintem nagyjából jöhet minden egyébként, mert az oldalon kb. senki se csinálja jelenleg. Egyébként igen, a draftok fontosak és profitábilissá teszik nagyon sokszor az e-sportot, ezt én nem csak LoLra mondanám. Persze, nyilván a rendes sportokra is igaz ez, de itt sokszor úgy érzem, hogy hatványozottan jön ki, mivel egy progamer karrierje kb. harmadannyi lehet, mint egy rendes sportolóé, szűkebb az időhorizont, s ennek megfelelően több draft/roster shift is van. Főleg az újabb játékoknál igazán fasza, mert annyi draft van, hogy a bukik nem tudnak mindent lekövetni megfelelően s reál oddsokat kiírni, mert sokszor tanulják a játékot/magát a scenet megismerik, nincs megfelelő infojuk. LoLban cs.-ben etc. neccesebb lehet már, ott tényleg gyorsnak kell lenni, mert többezres piacok, ott azért sokszor tudják a bukik mit csinálnak, vagy ha nem is, legalább időben reagálnak. :D
adika9711
2019.04.05, 21:16
Igen, nagyon jol latod.
Sziasztok. Az alábbi linken megosztottam az esport tippeket blog formában:
https://www.hatharom.com/blog/posts/democes/2019/04/13/esport-blast-pro-series-miami-2019-2-nap
Tegnap az összes tippem jött, kivéve a meglepi tippet.
Sok sikert mára mindenkinek!
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.