PDA

Teljes verzió megtekintése : E-sport

adika9711
2019.04.05, 16:53
Sziasztok,
lenne itt igény arra, hogy e-sport meccseket elemezzunk, illetve kimenetelt tippeljunk?

varin
2019.04.05, 16:54
Sziasztok,
lenne itt igény arra, hogy e-sport meccseket elemezzunk, illetve kimenetelt tippeljunk?

Én nagyon szívesen olvasnám, igen!

Szilko95
2019.04.05, 17:09
Érdekelne mindenképp!

bdosin
2019.04.05, 19:08
Jó kezdeményezés lehet, igen. Jómagam is fogadgatok e-sportra, abszolút shooter orientált vagyok, szóval mobát-rts-t nem nagyon csinálok :). Overwatch, ritkán CS Go amivel foglalkozom. Ha esetleg valakit érdekel, itt a logis profilom: https://logibet.com/tipster/bdosin
Szar kezdés, tudom, de akkoriban nem igazán vettem komolyan. :D
Csak nehogy az legyen, hogy kiraktam ide, azt eljinxelem az összes szerencsémet. P:

adika9711
2019.04.05, 20:00
Szemely szerint altalaban cs:go-ra szoktam fogadni, illetve lolra allandoan. Lol-ban viszont az a szep, hogy draft alapjan konnyen meglehet fogni a nagyobb 2-es 3-as szorzokat. Viszont a hatranya, hogy gyorsan kell ra reagaln mivel a hosvalasztas utan mar 1-2 perc mulva kezdenek is. Dota-ra szoktam meg fogadni, viszont ahhoz annyira nem ertek, szoval meccs alakulasa alapjan fogom meg az alacsonyabb szorzokat.

bdosin
2019.04.05, 20:34
Szerintem nagyjából jöhet minden egyébként, mert az oldalon kb. senki se csinálja jelenleg. Egyébként igen, a draftok fontosak és profitábilissá teszik nagyon sokszor az e-sportot, ezt én nem csak LoLra mondanám. Persze, nyilván a rendes sportokra is igaz ez, de itt sokszor úgy érzem, hogy hatványozottan jön ki, mivel egy progamer karrierje kb. harmadannyi lehet, mint egy rendes sportolóé, szűkebb az időhorizont, s ennek megfelelően több draft/roster shift is van. Főleg az újabb játékoknál igazán fasza, mert annyi draft van, hogy a bukik nem tudnak mindent lekövetni megfelelően s reál oddsokat kiírni, mert sokszor tanulják a játékot/magát a scenet megismerik, nincs megfelelő infojuk. LoLban cs.-ben etc. neccesebb lehet már, ott tényleg gyorsnak kell lenni, mert többezres piacok, ott azért sokszor tudják a bukik mit csinálnak, vagy ha nem is, legalább időben reagálnak. :D

adika9711
2019.04.05, 21:16
Igen, nagyon jol latod.

democes
2019.04.13, 13:35
Sziasztok. Az alábbi linken megosztottam az esport tippeket blog formában:

https://www.hatharom.com/blog/posts/democes/2019/04/13/esport-blast-pro-series-miami-2019-2-nap

Tegnap az összes tippem jött, kivéve a meglepi tippet.

Sok sikert mára mindenkinek!