Teljes verzió megtekintése : Mindenféle tippek
Sziasztok!Megpróbálok napi egy- két várhatóan nyerő tippet adni ha sikerül.
Megmagyarázni nem szeretem a tippeket,mert bármibe bármit bele lehet indokolni,de feleslegesnek tartom.
Este véletlen töröltem a tegnapi tippeket: Avangrd Omszkot mgy-nek és a Trinecet mgy-nek Tippmixen 1.68-ért.
Ezek szépen jöttek.
Mai napra a Liberec győz és a Trinecet mint mgy-et ajánlanám Tippmixen 1.89 oddsért.
mixisteve
2019.03.22, 09:48
Szép volt!Grat!
Szép volt!Grat!
Köszönöm!
Bár kettőnél többet nem szeretek rakni,de a mai ajánlatom két finn jégkorong és egy foci:
Kärpät mgy,Tappara 1X, és az Angolok nyernek. Tippmixen 1.92-ért
Jöttek a tegnapi tippek.
Mára a Hämeenlinna 1X, Frölunda mgy, Kometa Brno 1X Tippmixen 1.89-ért
Megint jöttek a tegnapiak.
Mai tippek a Horvát győz és a Mannheim győz.Ez a tippmixen 2.08-as oddsa.
A tegnapi az kuka...
Mai ajánlatom Kärpät mgy,Lahti mgy és angol győzelem.Tippmixen ez 2.35 oddsa.
Mára két jégkorong Liberec mgy,Frölunda mgy.Tippmixen ez 1.62 odds.
A tegnapiak jöttek.
Mai ajánlatom jégkorong:Cszka Moszkva 1X, tenisz Shapovalov nyer. Tippmixen ez 1.82 odds.
A tegnapiak jöttek.
Mára az Avangard Omszkot mgy-nek, Hoffenheim mindkettő lő gólt.Tippmixen ez 1.82 odds.
Mai ajánlat: Aston Villa nyer, Plzen mgy és Kielce nyer.Tippmixen ez 2.42 odds.
Nagyon jól jönnek a tippjeid!!! Gratulálok!!!
Köszönöm! Jöttek szépen a mai tippek is.
charles69
2019.03.30, 21:31
Gratulálok a tippekhez! Igy tovább!
Mára Sönderjyske mgy, Frölunda mgy és Frankfurt nyer.Tippmixen ez 2.31 odds.
Ez is ügyes volt! Gratulálok!
Ez is ügyes volt! Gratulálok!
Köszönöm!
Mai ajánlatom: St Etienne nyer és kosárlabda: Fenerbahce nyer. Tippmixen ez 2.08 odds.
Jöttek a tegnapi meccsek is.
Mára várható tipp tőled? :)
Mára várható tipp tőled? :)
3 körülre várható. :)
Mára a jégkorong: Mannheim mgy, kézilabda: RK Zagreb nyer, foci AC Milan nyer. Tippmixen ez 2.55 odds.
Mára a jégkorong: Mannheim mgy, kézilabda: RK Zagreb nyer, foci AC Milan nyer. Tippmixen ez 2.55 odds.
Sajnos a mai elment, de holnapi majd nyerő lesz ;)
Sajnos a tegnapi kuka....
Mai ajánlatom: jégkorong: München mgy, foci: PAOK nyer, kézilabda: Vardar nyer.Tippmixen ez 1.99 odds.
Mai ajánlatom tenisz: Bencic nyer, kosárlabda: Cszka Moszkva nyer, jégkorong: Liberec mgy. Tippmixen ez 2.28 odds.
Mára foci: G.A.Eagles nyer, jégkorong: CSZKA Moszkva 1X, tenisz: Bencic nyer. Tippmixen ez 2.37 odds.
Zozinho19
2019.04.05, 23:42
Mára foci: G.A.Eagles nyer, jégkorong: CSZKA Moszkva 1X, tenisz: Bencic nyer. Tippmixen ez 2.37 odds.
Kár volt azért a nyomorék teniszért! :(
Kár volt azért a nyomorék teniszért! :(
Sajnos kár.Ezért nem szeretek női sportolókra fogadni!
Mai ajánlatom foci: Norwich nyer, Wolfsburg nyer és jégkorong: Avangrd Omszk 1X. Tippmixen 2.35 odds.
Ez megint szép volt. Nagy Gratula!!
Ez megint szép volt. Nagy Gratula!!
Köszönöm!
A tegnapiak jöttek.
Mai ajánlatom jégkorong: Kometa Brno 1X, Mannheim mgy és foci: Benfica nyer. Tippmixen ez 1.9 odds.
Egy hajszálon múlt tegnap. Lesznek ma tippjeid?
Tegnap pont a felhozatalt néztem mikor bejött egy sürgős munka,én még be tudtam fizetni de már nem maradt időm kiírni ide.
A tippek az alábbiak voltak: jégkorong: Djurgarden 1X, foci Nordsjaelland mindkettő lő gólt, kézilabda: Köbenhavn nyer. Tippmixen ez 2.04 odds volt.
Szuper! Akkor jött a tegnapid!! Gratulálok! Mára lesz tipped?
Mai ajánlatom: foci: Liverpool nyer, jégkorong: Tappara 1X és CSZKA Moszkva 1X. Tippmixen ez 2.12 odds.
A tegnapiak jöttek.
Mai ajánlatom: foci: Juventus 2X, Norwich nyer és jégkorong Färjestad 1X. Tippmixen ez 2.12 odds.
Gratulálok a tegnapihoz. Ismét! Ügyes volt!
Gratulálok a tegnapihoz. Ismét! Ügyes volt!
Köszönöm! Remélem ma is kaszálunk!
Szia! Csúnya volt ez a Norwich meccs így a végére. Mára lesz tipped??
Sajnos a tegnapi az nagy kuka ......
Mai ajánlatom : Benfica mindkettő lő gólt, Chelsea meccsen pedig 1,5 gól felett.Tippmixen 2 odds.
Tegnapi megint kuka.
Mára jégkorong: Kärpät 1X, foci: Strömsgodset nyer, Leicester meccsen több mint 1,5 gól. Tippmixen ez 2.33 odds.
Nem úgy jöttek ahogy kellene.....
Mai ajánlatom: foci: Tottenham nyer, RB Leipzig nyer és jégkorong: CSZKA Moszkva mgy. Tippmixen ez 2.51 odds.
Lion King
2019.04.13, 14:39
Egész jó kis tippek ,én is szemezgettem belőlük .Bár én nem kötésben raktam .CSZKA-t én is raktam mára,remélem hozzák a pénzt mint eddig mindig .
Egész jó kis tippek ,én is szemezgettem belőlük .Bár én nem kötésben raktam .CSZKA-t én is raktam mára,remélem hozzák a pénzt mint eddig mindig .
Remélem én is!
Estére egy jégkorong: Washington 1X. Tippmixen 1.3 odds.
Sziasztok. 23:00-tól kezdődik a Counter-Strike Blast Pro Miami döntő, ahol Liquid-Faze játszik egymás ellen. Aki szeretne egy kis pénzt keresni, az rakhatja nagyobb téttel a Liquidet, szédületes formában vannak.
Liquid - Faze (Liquid 1.35 Unibet)
Mára az alábbiak: kézilabda: Magyarország nyer, kosárlabda: Jekatyerinburg nyer, foci: Jablonec nyer. Tippmixen ez 2.13 odds.
Szia! Egy hajszálon múlt a tegnapi! Lesznek ma tippjeid?
Szia! Egy hajszálon múlt a tegnapi! Lesznek ma tippjeid?
Szia!
Csak most értem haza így a mai nap kimarad.
Mai ajánlatom: Juve jut tovább, Öster meccsén 1,5 gól felett és jégkorong: München mgy. Tippmixen ez 2.11 odds.
Sajnos ezért nem szabad kedvenc csapatra fogadni...
Mára labdarúgás: Lazio nyer, Porto meccsen több mint 1,5 gól és kosárlabda: Anadolu Efes nyer. Tippmixen ez 2.31 odds.
Ez ismét szép volt! Gratulálok!
Köszönöm!
Mára jégkorong: Färjestad 1X, Mannheim 1X és foci: Frankfurt meccsen mindkét csapat lő gólt.Tippmixen ez 2.22 odds.
Szia! Szépen jönnek a tippek,gratulálok!
Mai ajánlatom: foci: Sevilla nyer, Djurgarden meccsen 1,5 gól felett jégkorong: Kärpät 1X. Tippmixen ez 1.99 odds.
Mai ajánlatom foci: Vasas nyer, FC Köbenhavn nyer és City nyer.Tippmixen ez 2.42 odds.
A tegnapiak jöttek.
Reggelihez ajánlom a Magyar győzelem jégkorongban. Tippmixen 1.65 odds
Lion King
2019.04.29, 12:07
Reggelihez elég rágósra sikeredet ez a tipp :)
Reggelihez elég rágósra sikeredet ez a tipp :)
Ki is köptem :)
Mai ajánlatom foci: Liverpool X2, Vasas nyer és kosárlabda: Anadolu Efes nyer. Tippmixen ez 4.20 odds.
Mai ajánlatom jégkorong: Kazahsztáni mgy, Djurgarden 1X, Kärpät X2. Tippmixen ez 2.35 odds.
Mai ajánlatom: Valencia meccsen mindkettő lő gólt, Boca Juniors nyer.Tippmixen ez 2.11 odds.
A tegnapi jött.
Mára: jégkorong: Kanada nyer, foci: Nijmegen ÁH -0,25 nyer.Tippmixen ez 2.17 odds.
A tegnapi kuka.
Mai ajánlatom: kézi: Siófok nyer, foci: Dortmund nyer és Lipcse meccsen mindkettő lő gólt. Tippmixen ez 2.64 odds.
Mára ezt néztem ki: foci: Standard Liege meccsen mindkettő lő gólt, Örebro meccsen 1,5 gól felett és jégkorong: Lettország +3,5 nyer. Tippmixen ez 2.26 odds.
Mai ajánlatom: foci New England nyer, U19 Románia +6,5 nyer. Tippmixen ez 2.66 odds.
Kunlun-Ufa: második harmad több mint 0.5 gól igen: 1.4 odds
Mai ajánlatom: jégkorong: Trinec mgy, Liberec mgy és Avangard Omszk mgy. Tippmixen ez 2.01 odds. Nyert
Estére: amerikai foci: Kansas nyer, Minnesota nyer és LA Rama nyer. Tippmixen ez 2.53 odds.
Nyert
Mai: kézilabda: ÍBV nyer, foci: Wolfburg meccsen 1.5 gól felett, jégkorong: Szeversztal 1X. Tippmixen ez 2.23 odds.
Nyert
Mai: foci: Juve nyer, jégkorong: Ringsted 1 X, Sönderjyske 1 X. Tippmixen ez 2.70 odds.
Nyert
Mai: jégkorong: Lahti P X2, Ilves 1X és foci: Inter 1X.Tippmixen ez 2.03 odds.
Nyert
Mai: jégkorong: SZka mgy, Växjö mgy és Lulea mgy.Tippmixen ez 2.45 odds.
Nyert
Mai: jégkorong: SZka mgy, Växjö mgy és Lulea mgy.Tippmixen ez 2.45 odds.
Köszönöm szépen a tipp ajánlást! :)
Mai: jégkorong: Villach 1X, Lahti P mgy. és foci Union Berlin meccsen 1.5 gól felett.Tippmixen ez 2.05 odds.
Vesztett
Mai: foci: Jeonbuk meccsen 1.5 gól felett, Kawasaki meccsen 1.5 gól felett és Pardubice nyer.Tippmixen ez 1.99 odds.
Nyert
Mai2: foci: Liverpool nyer, Lyon meccsen 1.5 gól felett, Athletic Bilbao meccsen 1.5 gól felett.Tippmixen ez 2.28 odds.
Vesztett
Mai: jégkorong: Plzen megy,Liberec megy és München megy.Tippmixen ez 2.11 odds
Vesztett
Estére: amerikai foci: Kansas nyer, New England nyer, Indianapolis nyer.Tippmixen ez 2.06 odds.
Vesztett
Mai: jégkorong: Szka mgy, foci: Östersund meccsen 1.5 gól felett, Degefors meccsen 1.5 gól felett. Bet365 ez 1.75 odds.
Nyert
Mi is lenne az a Dalkurd ???? Segítenél ???
Svéd első v másodosztály, azt hiszem. Foci.
Mai: foci: Jablonec nyer, Olomuc nyer, jégkorong: Avtomobiliszt 1X.Tippmixen ez 2.09 odds.
Nyert
Mai2: foci: Real nyer,Atalanta meccsen 1.5 gól felett, jégkorong: Cszka mgy.Tippmixen ez 1.8 odds.
Vesztett
Mai: jégkorong:Vsetin mgy,Fridek Mystek 1X, foci: MTKU19 nyer.Tippmixen ez 2.50
Mai ajánlatok: jégkorong: Tappara mgy, Kärpät mgy és Frölunda mgy. Tippmixen ez 1.88 odds.
Kosárlabda: Darussafaka nyer 1.5 odds.
Nyert
Foci: Everton meccsen Richarlison kapura lövés 0.5 felett 1.4 odds
Nyert
Foci: Schalke nyer odds 1.55
Ma Real - Atletico nagy esélyes X
Kosárlabda Szlovénia-Ausztrália Szlovénia +1,5 H.
Tippmixen ez 1.53 odds.
khaanekii
2022.10.28, 12:25
Mai tippek a Horvát győz és a Mannheim győz.Ez a tippmixen 2.08-as oddsa.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.