PDA

Teljes verzió megtekintése : Kézilabda Élő Gólpiac..

Broker007
2019.03.14, 23:08
Üdv mindenkinek!
Ki mit gondol a kézilabda gólokra fogadásról ?
Egyelőre fejben kitaláltam egy kis taktikát.. kíváncsi vagyok ki mit mondd érdemes e megpróbálkozni vele ..

Főleg Svéd,Osztrák,Dán,Cseh,Svájci kézilabda meccseket megfogadni 1-esével 20. perc után hogy hány gólt lesz félidőben.
Véleményem szerint a felsorolt bajnokságok elég pörgős góldobálósak.

pl egy meccs pénteken: SC Ferlach-Juri Union

Félidei összesített gólok egymás ellen utolsó 5 meccs: 29,36,39,30,32
Élőben követve ha mondjuk elég kevés gólt dobnának 20 percig és az iroda ajánlana 25,5 26,5 vagy 27,5-et akkor érdemes lenne bepróbálni overre
Persze ha 20. percig sok gól esik akkor hagyni kell..de szerintem sok ilyen meccs akad ami az elején kis gólinség majd az utolsó 5-6 percben csak lőnek s lőnek..

Ki mit gondol?

Persze vannak underes bajnokságok ahol gólok ellen kell fogadni lenne érdemes.. pl: Magyar vagy Spanyol.. vagy bármelyik női bajnokság(((nőkre csak kivételes essetben)))

Elég keszekúsza mi ?:D

Tomihmv
2019.03.15, 11:40
Van benne potenciál, de a kézilabdában nagyon sokszor van az, hogy egy jó kezdés után jön a visszaesés, a félidő második felére elkészülnek az erejükkel a játékosok a nagy rohanásban (igaz, a fordítottja is előfordulhat). Kivétel ezalól a topbajnokságok, de te egy-két kivétellel nem onnan választanál mérkőzéseket. Így pedig szerintem csak akkor lesz profitábilis a taktikád, ha élő streammel tudod követni a meccseket, hogy lásd, hogy pontosan mi is történd addig, amíg fogadnál, főleg úgy, hogy kb. 10 perc alatt akarsz nyerészkedni (a stream azért fontos ilyen esetben, mert a buki az élő oddsok meghatározásakor nem igazán foglalkozik a pályán történtekkel az általad említett kisebb ligákban).

Kasey00
2021.01.24, 10:05
Persze ha 20. percig sok gól esik akkor hagyni vidmate (https://vidmate.bet/) kell..de szerintem sok ilyen meccs akad ami az elején kis gólinség majd az utolsó 5-6 percben csak lőnek s lőnek.