PDA

Teljes verzió megtekintése : Matched betting

SzNorbert888
2019.03.14, 13:45
Sziasztok,

Mi is az a matched betting? Ez egy olyan fogadási forma ahol a bukik által kínált bonuszokat kockázat nélkül tudjuk kipörgetni a biztos profit érdekében.
Angliában elég népszerü ez a történet, mivel kb 100 elérhető fogadási oldal van és mindenhol első regisztrációs bonusz, vagy hetente ujratölthető (reload) bonuszok.

Ehhez szükséged lesz egy exchange számlára, ami lehet betfair, sportsmarket vagy matchbook. Én ezt a hármat javaslom. Az egész lényege, hogy megteszel egy tétet a bukinál majd az exchange oldalon ellene fogadsz, így garantáltan kapsz egy ugynevezett freebetet amivel ugyanezt megcsinálod és a profit máris a Tiéd.

vasero
2019.03.14, 14:10
Helló.

Van amelyik iroda ad freebetet, amit egyszer megteszel és kész. Van amelyik bónuszt ad, és meg kell forgatni, 3x, 5x, 8x, 10x, stb... Minden megtett fogadáson van veszteség, 10-20%, ha rögtön sikerül átnyerni a pénzt, akkor marad a bónuszból bőven, de ha ki kell forgatni, sok el tud veszni. Nem?

Plusz, mennyire megbízhatóak az irodák, jártam úgy, hogy az átforgatott pénzt nem utalta ki az iroda, hanem felszívódott pont akkor, a befizetett összeg többszöröse volt a számlán épp.

Valakinek tapasztalat, vélemény ezekről?

SzNorbert888
2019.03.14, 14:28
Minden freebetnek megvan a feltétele igen, viszont az oddsmonkeyn például kiírja Neked, hogy a bizonyos freebeten mennyi pénzt tudsz keresni. A veszteséged egy megforgatásnál nagyon minimális max 1-2%, szóval például a Bet365 ami Angliában 100 fontos bonuszt ad és többször kell megforgatni is megmarad tisztán 80 font kb. Persze ha szerencséd van és az első pörgetésnél átbukod az exchange oldalra az az ideális.
Én közel 100 bukinál nyitottam irodát és egyedül 1 oldalon volt panaszom, ahonnan végül nem kaptam meg a pénzemet és az a betway volt. De persze, ez minden embernél más és más.
Érdemes először utána olvasni az irodának mielőtt pénzt töltessz fel és legyenek készen az útlevél másolat és a lakcim igazolás is.
A matched betting egy véges dolog, de meg tudod alapozni a fogadási tőkédet vele. A sportfogadós bonuszokon kívül vannak kaszinos bonuszok is amik ugyanugy plusz EV-s dolgok hosszu távon.
Célszerü egy nagyobb összeggel kezdeni a matched bettinget és akkor pár hónap alatt a végére tudsz járni a bonuszoknak.