PDA

Teljes verzió megtekintése : Milyen bank engedélyez tranzakciókat fogadóoldalakra?

kovacs.1986.istvan
2019.01.25, 10:54
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy milyen banknál érdemes számlát nyitni olyan céllal hogy sportfogadó oldalakra fizessek be?

Eddig egy Revolut nevű appot használtam, de egyik napról a másikra fityiszt mutattak a bet365-nek meg a szerencsejátékos oldalaknak. :mad:

varin
2019.01.25, 11:42
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy milyen banknál érdemes számlát nyitni olyan céllal hogy sportfogadó oldalakra fizessek be?

Eddig egy Revolut nevű appot használtam, de egyik napról a másikra fityiszt mutattak a bet365-nek meg a szerencsejátékos oldalaknak. :mad:

OTP-vel nekem még nem volt gondom soha.

chiofdi95
2019.10.24, 02:27

Szintén Revolutos vagyok, gyakran 6 számjegyü összeget is kifizettettem már rá. Minden megjött 48 órán belül. UI: Unibeten csináltam, nem rendelkezem bet365-tel, csak tapasztalatmegosztás volt :)

Ince
2019.11.28, 14:58
Sziasztok!
Hát egy kis gondom van, mert csak a TippmixPro-ra tudok pénzt átutalni. Nyitnék számlát más oldalakon is, de a K&H Visa Electron kártyámról nem tudom a tranzakcioót megoldani, ezt meg is mondták, ne is próbálkozzak vele. Ami még érdekesebb, a Skrill-re sem engedi az átutalást. Beszéltem az ügyfélszolgálattal, ezt sem támogatják. További ötletetek volna? Tehát akinek eddig sikerült, azt már nem vonhatják vissza, de újakat nem engednek. Érdekes dolgok vannak.

zero977
2019.11.28, 15:41
A K&H bank üzletszabályzatában benne van, hogy K&H kártyáról csak a Szerencsejátéknak tudsz befizetni.
A Revolut letiltotta a Bet365-őt, de más fogadóirodába lehet onnan utalni (pl. Unibet).
Mivel K&H-s vagyok, van Revolut kártyám és a Bet365-öt használom ami a fentiek szerint dupla szívás, ezért csináltattam a Gránit banknál egy 0 forintos számlavezetési díjas számalát 0 forintos bankártyával és onnan gond nélkül be tudok fizetni a Bet-re. Költsége nincs.

Ince
2019.11.28, 16:29
Hát ha ez igaz, sokat segítettél, köszi.