Teljes verzió megtekintése : Milyen bank engedélyez tranzakciókat fogadóoldalakra?
kovacs.1986.istvan
2019.01.25, 10:54
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy milyen banknál érdemes számlát nyitni olyan céllal hogy sportfogadó oldalakra fizessek be?
Eddig egy Revolut nevű appot használtam, de egyik napról a másikra fityiszt mutattak a bet365-nek meg a szerencsejátékos oldalaknak. :mad:
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy milyen banknál érdemes számlát nyitni olyan céllal hogy sportfogadó oldalakra fizessek be?
Eddig egy Revolut nevű appot használtam, de egyik napról a másikra fityiszt mutattak a bet365-nek meg a szerencsejátékos oldalaknak. :mad:
OTP-vel nekem még nem volt gondom soha.
chiofdi95
2019.10.24, 02:27
Szintén Revolutos vagyok, gyakran 6 számjegyü összeget is kifizettettem már rá. Minden megjött 48 órán belül. UI: Unibeten csináltam, nem rendelkezem bet365-tel, csak tapasztalatmegosztás volt :)
Sziasztok!
Hát egy kis gondom van, mert csak a TippmixPro-ra tudok pénzt átutalni. Nyitnék számlát más oldalakon is, de a K&H Visa Electron kártyámról nem tudom a tranzakcioót megoldani, ezt meg is mondták, ne is próbálkozzak vele. Ami még érdekesebb, a Skrill-re sem engedi az átutalást. Beszéltem az ügyfélszolgálattal, ezt sem támogatják. További ötletetek volna? Tehát akinek eddig sikerült, azt már nem vonhatják vissza, de újakat nem engednek. Érdekes dolgok vannak.
A K&H bank üzletszabályzatában benne van, hogy K&H kártyáról csak a Szerencsejátéknak tudsz befizetni.
A Revolut letiltotta a Bet365-őt, de más fogadóirodába lehet onnan utalni (pl. Unibet).
Mivel K&H-s vagyok, van Revolut kártyám és a Bet365-öt használom ami a fentiek szerint dupla szívás, ezért csináltattam a Gránit banknál egy 0 forintos számlavezetési díjas számalát 0 forintos bankártyával és onnan gond nélkül be tudok fizetni a Bet-re. Költsége nincs.
Hát ha ez igaz, sokat segítettél, köszi.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.