Teljes verzió megtekintése : Barátságos klubmérkőzések
mr.blonde
2019.01.11, 16:34
Sziasztok!
Sok helyen megkezdődött a felkészülés, így a következő 2-3 hétben rengeteg barátságos meccsre lehet fogadásokat kötni. Olyan nagy a kínálat, hogy szinte lehetetlen az egész menüt átnyálazni, így ebben a topikban lehetőség van a csapatmunkára :)
Sok érdekességet lehet találni a felállásokról, a játékidőről, a csapatok programjáról és így tovább, így biztosan lehet keresnivalónk ezeken a piacokon.
Bármilyen észrevétel, infó, tipp, ötlet jöhet ide!
mr.blonde
2019.01.15, 18:50
Hódmezővásárhely - Tiszakécske
Meccs előtt kb 1.05-ös favorit volt az NB II-es kécskei brigád a bet365-ön, aztán 1. percben kaptak egy gólt és szünet 1-0..
Félidőben 1.53 a vendég. Sanszos, hogy meglesz a fordítás.
Tippergreta
2019.01.15, 18:59
Hódmezővásárhely - Tiszakécske
Meccs előtt kb 1.05-ös favorit volt az NB II-es kécskei brigád a bet365-ön, aztán 1. percben kaptak egy gólt és szünet 1-0..
Félidőben 1.53 a vendég. Sanszos, hogy meglesz a fordítás.
Erősen HT/FT szagú :)
mr.blonde
2019.01.15, 19:03
jah, hat nyilván fordulás után jött egyből a gól :P (1-1)
mr.blonde
2019.01.15, 19:04
na meg még egy büntető is...szép munka :D
Baseballfan
2019.01.17, 10:29
Biztos elfogult is vagyok de ma délután 4kor RB Linense - MOL Vidi bari meccs. A Vidi épp a felkészülés közepén van biztos le vannak fárasztva és sort cserélnek majd a 2dik félidőre de a 'lautern ellen is látszott hogy a második sorban ami azért egy vegyes sor volt szintén van játszani tudó játékos. A spanyol 3ad osztály éppen pörög a Linense két vereségből jön hétvégén meccse van tuti hogy nem fogja magát 90 percen át 100%osan oda tenni. Az első bari meccsen se izgulták túl a fiúk és izomból léptek oda a németeknek, az 1,53as szorzó nekem nagyon csábító
Editke beleteszi:
A Vidi kezdője a honlap szerint:
Kovácsik - Nego, Juhász, Fiola, Stopira - Huszti, Nikolov, Elek - Milanov - Futács, Scsepovics
A Chelsea ellen a kezdő annyiban különbözött hogy Futács és Elek helyett Vinicius és Hodzic játszott szóval azért ez egy erősen A csapat
Az odds le is esett 1.36ra reggel óta
Mea maxima culpa ez nagyon mellé ment bocs
Sziasztok!
Egy bő óra múlva (18.00) kezdődik egy barátságos mérkőzés, ami szerepel a bet365 tétlapján:
Hódmezővásárhely (NBIII) - Szarvas (Megye 1.)
Egy osztálykülönbség van a két csapat között (egyik Csongrád megye, másik Békés, utóbbi talán kicsit erősebb bajnokság egyébként), viszont a HMVH-nek holnap NBIII-as meccse van. Ezért a fiatalokkal állnak ki, míg a Szarvas teljes csapattal fog kiállni és igen komolyan fogja venni az összecsapást. Perpillanat 1.61 a Szarvas győzelme, de az ah-1 2.00 áll. Én utóbbit tolom.
Igazából ennél jóval több információm is van arról, hogy miért esélyesebb a Szarvas, de azt nem illene ide beírni. A lényeg, hogy kb 1.05-1.10 a reális odds. Valószínűleg sok gól lesz és jó esély van egy több gólos szarvasi győzelemre.
Hozzáteszem: nem bunda meccs, nem erről van szó, csak az oddsokban nem jelennek meg a körülmények és ebből nem minden publikus.
Sok szerencsét a tipphez aki teszi!
Kiegészítés: nem NBIII-as meccse lesz holnap a Vásárhelynek, hanem edzőmeccse ahol már az NBIII-as csapatával áll ki, csakmert visszaolvasva félreérthetően írtam le. Bocs. A lényeg az nem változik.
mr.blonde
2019.02.12, 17:55
köszi a posztot! és GL! :cool:
mr.blonde
2019.02.12, 20:32
azért elég nagy bundameccs lett ez :)
(egyébként egészen botrányos, hogy a vhelyiek mit össze nem csalnak a bet365-ön ezen a télen...)
Az!
Alig várom, hogy megkérdezhessem, mi is volt most akkor ez fiúk?
Én kivásároltam magam 2-5-nél, de még most köpni-nyelni nem tudok.
Azért kezd ez a Szarvas is röhelyes lenni. Ez volt a 4 edzőmeccsük (4-5, 7-2, 5-4, 5-5), ilyen eredményekkel...
Most is:
0-2
1-3
2-5
végül: 5-5
Amikor megtudom, pontosan mi is történt, azért majd beírom...
Röviden:
2-5-nél, a szarvasi edző szétcserélte a csapatot 20-25 perccel a vége előtt. Még a kapust is lehozta. Erre széthullottak.
Nem kommentálom.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.