Teljes verzió megtekintése : Válogatott meccsek
Az urukra ma nagyon jól fizetnek a franciák ellen. Egy kétesélyhez (x2) mit szóltok?
th3PR0j3ct0r
2012.08.15, 18:46
Francia keret:
Lloris, Mandanda
Clichy, Debuchy, Evra, Jallet, Koscielny, Sakho, Varane, Yanga-Mbiwa
Capoue, Gonalons, Martin, Matuidi, Mavuba, Valbuena
Benzema, Briand, Giroud, Gomis, Payet, Ribéry
Uruguay kerete:
GK: Fernando Muslera (Galatasaray-TUR) , Martín Silva (Olimpia-PAR).
DF: Diego Lugano (París Saint Germain-FRA), Diego Godín (Atlético Madrid-ESP), Mauricio Victorino (Cruzeiro-BRA), Sebastián Coates (Liverpool-GBR), Maximiliano Pereira (Benfica-POR) , Matías Aguirregaray (Palermo-ITA).
MF: Walter Gargano (Napoli-ITA), Sebastián Eguren (Libertad-PAR), Diego Pérez , Gastón Ramírez (Bologna-ITA), Álvaro Pereira (Porto-POR), Álvaro González (Lazio-ITA), Nicolás Lodeiro (Botafogo-BRA) y Cristian Rodríguez (Atlético Madrid-ESP).
FW: Diego Forlán (Internacional-BRA), Sebastián Abreu (Figueirense-BRA), Sebastián Fernández (Málaga-ESP) , Emiliano Alfaro (Lazio-ITA).
Suarez ugye nem lesz, ez elég nagy érvágás. Ezen kívül az elmúlt hat hónapban az uruk csak Perut tudták megverni, viszont a franciák még sohasem verték meg őket. Nálam ez nagy nobet, de ha csak a franciák EB-n mutatott játékát nézem, akkor lehet a tippben value.
Tegnap a Horvátország-Svájc barátságos mérkőzésre tűnt nekem elég jónak a döntetlen és a vendég odds. http://www.hatharom.hu/livescore/event/1166558/
A kétesély kimenetet 2.00-án tudtam megtenni a bwinen.
Hali!
Németország - Feröer-szigetek
Tipp: Németország góljai száma 4,5 felett
Odds: 1.50 @ Bet365
Különösebb indoklást szerintem nem kell írni ehhez a tipphez, mindenki tudja, hogy ég és föld van a két csapat között. Ezt még fokozza az, hogy valószínűleg a németek a következő képpen állnak majd fel: Neuer - Lahm, Hummels, Badstuber, Schmelzer - L. Bender, Khedira - T. Müller, Özil, Reus - Klose. Ebből is látszik, hogy Löw kapitány nem fog tartalékolni, így a hannoveri közönség fiesztára számíthat ma este, melyet a Sport1 jóvoltából mi is megleshetünk.
Ma a következő tippeket jászom:
Wales - Belgium: Belgium nyer - 1.79
Szlovénia - Svájc: Ha Svájc nyer, akkor 1.84 a szorzó, ha pedig döntetlen lesz, akkor visszakapom a tétem.
További tippjeim a vb-selejtezők első napjára:
Izland vs. Norvégia: Norvégia nyer - 2.15
Finnország vs. Franciaország: Franciország nyer - 1.74
Liecht. vs Bosznia-Hercegovina: +1.75 ázsiai handy - 1.97
Andorra vs. Magyarország: Magyarország nyer - 1.1
Mi a véleményetek a Dánia - Csehország mérkőzésen egy döntetlenről? - 3.45
Hali!
Németország - Feröer-szigetek
Tipp: Németország góljai száma 4,5 felett
Odds: 1.50 @ Bet365
Különösebb indoklást szerintem nem kell írni ehhez a tipphez, mindenki tudja, hogy ég és föld van a két csapat között. Ezt még fokozza az, hogy valószínűleg a németek a következő képpen állnak majd fel: Neuer - Lahm, Hummels, Badstuber, Schmelzer - L. Bender, Khedira - T. Müller, Özil, Reus - Klose. Ebből is látszik, hogy Löw kapitány nem fog tartalékolni, így a hannoveri közönség fiesztára számíthat ma este, melyet a Sport1 jóvoltából mi is megleshetünk.
Németország - Feröer-szigetek 3-0 (1-0) :(
Igazából mindent kihagytak, amit ki lehetett hagyni, ráadásul a vendégek kapusa, amit csak tudott megfogott. Talán ez még nem is baj, így legalább a hendicap határok máshogy lesznek belőve a Feröer-szigetek elleni meccseken, amiből mi, fogadók profitálhatunk majd!
Mi a véleményetek a Dánia - Csehország mérkőzésen egy döntetlenről? - 3.45
Bejöhet, de elég rizikós, ha tippelnem kellene, akkor dán győzelmet mondanék, de nem kell, szóval hagyom inkább ezt a meccset.
Hali!
Ezek a tippjeim a válogatott meccsekre:
Románia-Andorra Félidő/Végeredmény 1/1 - 1.3
Törökország-Észtország 1 - 1.22
MAgyarország - Hollandia 2 - 1.45
SAn Marino- MOntenegro gólok száma több mint 2,5 - 1.3
Olaszország - Málta gólok száma több mint 2,5 - 1,22
Lengyelország - Moldova 1 - 1,23
Franciaország - Fehéroroszország 1 - 1,25
Összesen: - 5,607
Hali!
Ezek a tippjeim a válogatott meccsekre:
Románia-Andorra Félidő/Végeredmény 1/1 - 1.3
Törökország-Észtország 1 - 1.22
MAgyarország - Hollandia 2 - 1.45
SAn Marino- MOntenegro gólok száma több mint 2,5 - 1.3
Olaszország - Málta gólok száma több mint 2,5 - 1,22
Lengyelország - Moldova 1 - 1,23
Franciaország - Fehéroroszország 1 - 1,25
Összesen: - 5,607
Remélem a magyar meccsen fog elmenni ez a szelvény. :)
th3PR0j3ct0r
2012.09.11, 15:04
Szerintem ezekben ma elég nagy value van:
http://www.hatharom.hu/article/09f9d6-magyar-csapat-ellen-nem-sokgolos-merkozesre-viszont-fogadunk
San Marino - Montenegró
Tipp: Montenegró góljai száma 2,5 felett
Odds: 1.40 @ BWIN
A vendégcsapat klasszisokkal jobb, mint a hazai csapat, amíg a San Marino-i alakulat az olasz alsóbb ligában szerepel, addig Montenegró legjobbjai a Seria A legjobb csapataiban (Vucinic a Juventusban, Jovetic a Fiorentinában). Jovetic különösen elemében van, ugyanis ő lőtte a Fiorentina mindhárom gólját az új idényben. Az első körben a hazai gárda szabadnapos volt, míg a balkániak a lengyeleket fogadták és 2-2-es döntetlent játszottak, otthon. A tipp egyetlen hátránya lehet, ha a vendégek túl későn törik fel a hazaiak védelmét, de véleményem szerint erre nem fog sor kerülni, és kiütéses vendéggyőzelem születik a ma esti találkozón.
San Marino - Montenegró
Tipp: Montenegró góljai száma 2,5 felett
Odds: 1.40 @ BWIN
A vendégcsapat klasszisokkal jobb, mint a hazai csapat, amíg a San Marino-i alakulat az olasz alsóbb ligában szerepel, addig Montenegró legjobbjai a Seria A legjobb csapataiban (Vucinic a Juventusban, Jovetic a Fiorentinában). Jovetic különösen elemében van, ugyanis ő lőtte a Fiorentina mindhárom gólját az új idényben. Az első körben a hazai gárda szabadnapos volt, míg a balkániak a lengyeleket fogadták és 2-2-es döntetlent játszottak, otthon. A tipp egyetlen hátránya lehet, ha a vendégek túl későn törik fel a hazaiak védelmét, de véleményem szerint erre nem fog sor kerülni, és kiütéses vendéggyőzelem születik a ma esti találkozón.
San Marino - Montenegró 0-6 (0-2) :)
Bejött, amire számítottam, a montenegrói válogatottnak az ilyen mérkőzések még nem jelentenek terhet, és mivel "friss" államról van szó, mindenkit meg akarnak verni, minél jobban. Reálisan nézve is van ennyi a két csapat között (amatőrök vs. profik).
Dani1717
2012.10.12, 13:45
Sziasztok! Ezek lesznek a mai tippjeim:
Dél-Amerika - Argentina-Uruguay gólok száma 2.5 (2.5) + 1,63
Törökország-Románia mérkőzés 1 1,71
Liechtenstein-Litvánia 2 1,47
Equador-Chile 1 1,93
Észtország-Magyarország 2 2,22
Mi a véleményetek? Külön-külön tettem meg a meccseket. Most kezdtem el és egyenlőre csak bankrollt építek.
sportinsider
2012.10.12, 18:57
Sziasztok! Ezek lesznek a mai tippjeim:
Dél-Amerika - Argentina-Uruguay gólok száma 2.5 (2.5) + 1,63
Törökország-Románia mérkőzés 1 1,71
Liechtenstein-Litvánia 2 1,47
Equador-Chile 1 1,93
Észtország-Magyarország 2 2,22
Mi a véleményetek? Külön-külön tettem meg a meccseket. Most kezdtem el és egyenlőre csak bankrollt építek.
Argentina meccs over jó lehet, bár ezen az oddson, lehet kihagytam volna. Szerintem olyan 1,75-től érheti meg igazán.
Török-Román meccs necces. Simán benne van az x, sőt...
Litvánia elég biztos
Ecuador-Chile fogalmam nincs, tuti nem tennék pénzt rá... szerintem dél amerikai vb selejtezők 90%-a felejtős...
Észt-Magyarra se mernék rakni. még x2-őt se mertem bevállalni. Talán 1.78-as oddtól megtettem volna x2-re, de ettől messze volt a kínált odds...
Dani1717
2012.10.12, 19:21
Argentina meccs over jó lehet, bár ezen az oddson, lehet kihagytam volna. Szerintem olyan 1,75-től érheti meg igazán.
Török-Román meccs necces. Simán benne van az x, sőt...
Litvánia elég biztos
Ecuador-Chile fogalmam nincs, tuti nem tennék pénzt rá... szerintem dél amerikai vb selejtezők 90%-a felejtős...
Észt-Magyarra se mernék rakni. még x2-őt se mertem bevállalni. Talán 1.78-as oddtól megtettem volna x2-re, de ettől messze volt a kínált odds...
Köszönöm, most jól elbizonytalanodtam :) Nem vakon fogadtam próbáltam jól átgondolni-utána nézni. Kíváncsi leszek.
sportinsider
2012.10.13, 09:38
Köszönöm, most jól elbizonytalanodtam :) Nem vakon fogadtam próbáltam jól átgondolni-utána nézni. Kíváncsi leszek.
Grat! Ha jól látom 5-ből 4 bejött. A Török-Román a csapatok formáját tekintve nagyjából várható volt.
Dani1717
2012.10.13, 12:38
Köszi! A német meccset is beraktam, úgyhogy elég jó napot zártam. Török meccset sokat gondolkodom de legközelebb már nem teszek meg ilyen kétes mecset. Ma elég nagy pangás lesz, nem?
sportinsider
2012.10.13, 18:18
Köszi! A német meccset is beraktam, úgyhogy elég jó napot zártam. Török meccset sokat gondolkodom de legközelebb már nem teszek meg ilyen kétes mecset. Ma elég nagy pangás lesz, nem?
Yepp. Én keddig pihizek. Nem szeretek más tippjeire hagyatkozni és olyanra fogadni amire nincs rálátásom...
brandonlang
2012.10.14, 10:30
A mai nap tele van tuti meccsekkel. Kamerun szerintem mehet hendibe, Togo pedig 1X-be, az Etiópia - Szudánra meg egy +2,5.
brandonlang
2012.10.14, 10:45
Mit gondoltok erről a trióról?
Dani1717
2012.10.14, 22:19
Mit gondoltok erről a trióról?
Nem vagyok nagy szakértő meg már látom az eredményeket, nem voltak rossz tippek. Sajnos későn ültem le a gép elé pedig 3 hazai győzelmet tippeltem előzetesen. Burkina, Kamerun, Angola + Algéria (azt még lehet megteszem..)
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.