PDA

Teljes verzió megtekintése : Kézilabda 2019 | Eszmecsere, tippek, ötletbazár

kowarski
2019.01.04, 18:19
Kevesen foglalkoznak kézilabdával pedig van benne potenciál. Nem találtam megfelelő topicot, ezért nyitottam ezt. Leszögezném nem naplót szeretnék, inkább a konstruktivitás ösvényére terelném a dolgot, többet látok benne, mint a naplózásban. Lehet le-és rábeszélni, tippelni, véleményt alkotni, ötletelni. BL, EHF -kupa, bajnokságok. Hajrá!

kowarski
2019.01.04, 18:57
Ehf kupa, női:

Siófok - Herning - Ikast: Siófok -3,5 odds: 1,4
Bietigheim - Storhamar: 53,5 over odds: 1,5

A Siófok az MTK elleni égés után összekapta magát, ezt várom a dánok ellen is. Minőség terén nincs kérdés, hozzáállás tekintetében reméljük a legjobbakat. Hazai pályán meg kell lenni közte a négynek. A -5,5 verzióra 1,8 körül van, ami szintén megfontolandó.
A Storhamartól várhatjuk a norvég iskolát, meg a beállóból lőtt Löke gólokat. 28-30 gólokat termelnek idegenben a hazai bajnokságban, ennyit nem várok, de 26-ot szerintem lőnek. Sok gyors gólra számítok. A kettő együtt 2,1-es szorzót ad.

kowarski
2019.01.05, 10:55
Ehf kupa, női:

Besancon - Kuban Krasznodar: +4,5 Krasznodar 1,45

A francia csapatot nem kimondottan ismerem, de nem is innen közelíteném meg a dolgot. A nem rég még Győrben játszó Raphaelle Tervel irányítja szülővárosa csapatát, az oroszokat pedig a minden hájjal megkent Trefilov. Itt érzek különbséget az oroszok javára. Fiatal csapat az orosz, szokásos orosz iskola, 170 cm alatt nincs játékos. Valószínűleg az átlövések dominálnak majd náluk, viszont az ellenfél átlövései ellen jó lehet a magas fal. A Krasznodar egyszer kapott ki eddig idegenben öttel a Ladától, a Rostovtól néggyel. Meglepetés lenne számomra egy 5 gólos vereség.

Molni82
2019.01.05, 15:08
Hali. én mára 5 meccset választottam.
Craiova-Nykobing over 45.5 1.85@
Siófok-Ikast over 49.5 1.85@
Eger-Győr Győr over 37.5 2@
Ferencváros-Kisvárda over 54.5 1.85@
MTK-Békéscsaba +4.5 Békéscsaba 1.85@

A 2 EHF kupa meccsen kicsinek érzem a határt amit megadtak. 45 gólt nem nehéz összeadni, főleg a dánoktól várok több gólt.
Siófoknak muszáj az EHF kupában virítani, a bajnokság már ugyis elúszott nekik, de erre összeszedhetik magukat.
A győr overe valóban elég magas, de ennyit szinte bárki képes az Egernek dobni. Nyilván nem az első sora fog játszani a győrieknek de pont a cserejátékosoktól várom, h jól és sok gólt szerezve játszanak.
A Fradinak jelenleg nincs védelme, éppen ezért sok gólt várok a Kisvárdától, mivel a meccset meg kell nyerni épp ezért mi is sokat fogunk dobni. Támadásban egyébként is jók vagyunk. Nem lepődnék meg a 60 gólon sem.
Kiesési rangadó ahol nem hinném h az MTK 5 góllal megverné a csabát. Az elmúlt években rendre szoros meccset játszottak.

Tudom, h nehéz összehozni mind az 5 meccset de ebben most nagyon bízom. Ennek megfelelően eléggé megpakoltam őket.
3 meccset kötésben 30000ft.
5 meccset kötésben pedig 11200ft.

almababa22
2019.01.05, 15:15
Hali. én mára 5 meccset választottam.
Craiova-Nykobing over 45.5 1.85@
Siófok-Ikast over 49.5 1.85@
Eger-Győr Győr over 37.5 2@
Ferencváros-Kisvárda over 54.5 1.85@
MTK-Békéscsaba +4.5 Békéscsaba 1.85@

A 2 EHF kupa meccsen kicsinek érzem a határt amit megadtak. 45 gólt nem nehéz összeadni, főleg a dánoktól várok több gólt.
Siófoknak muszáj az EHF kupában virítani, a bajnokság már ugyis elúszott nekik, de erre összeszedhetik magukat.
A győr overe valóban elég magas, de ennyit szinte bárki képes az Egernek dobni. Nyilván nem az első sora fog játszani a győrieknek de pont a cserejátékosoktól várom, h jól és sok gólt szerezve játszanak.
A Fradinak jelenleg nincs védelme, éppen ezért sok gólt várok a Kisvárdától, mivel a meccset meg kell nyerni épp ezért mi is sokat fogunk dobni. Támadásban egyébként is jók vagyunk. Nem lepődnék meg a 60 gólon sem.
Kiesési rangadó ahol nem hinném h az MTK 5 góllal megverné a csabát. Az elmúlt években rendre szoros meccset játszottak.

Tudom, h nehéz összehozni mind az 5 meccset de ebben most nagyon bízom. Ennek megfelelően eléggé megpakoltam őket.
3 meccset kötésben 30000ft.
5 meccset kötésben pedig 11200ft.

Ki az a képen, Elek Gábor.?

kowarski
2019.01.05, 15:54
A Craiova - Nyköbing meccset nézegettem én is, de a románok olyan qrva kevés gólt dobnak, hogy nem mertem rászaladni. Az MTK- Csaba meccsel is szemeztem, de nem tudom hova tenni az MTK-t. Idegenben jobbak. A Csaba viszont nyeretlen idegenben. Viszont a Siófok elleni jó eredmény fölhúzhatja őket, inkább kihagytam. A Fradira ezt a verziót nem is vizsgáltam, pedig jó lehet ám. Hajrá

mr.blonde
2019.01.18, 14:43
Móvár - Győri ETO

Az Unibet és a Bet365 hendije között három gól a különbség, előbbinél +/-14.5, utóbbinál +/-17,5 a határ. Tekintve a két klub viszonyát és a Győr "lassú" évkezdését talán utóbbiban van több fantázia.

szabivill
2019.01.18, 15:39
Most megint volt egy nagy gondolatom Blonde. (Te vagy itt az egyik legnagyobb góré).

Hogy az oddsok mik alapján változnak? Mert hogy ezt sem lehet tudni... Az biztos hogy az elhelyezett tétek alapján is csökken az odds, de vannak valódi bukmékerek is akik befolyásolni tudják az oddsokat, amiket kiírnak a mérkőzésekre?

A a line az mi alapján van kiírva, vagy mi alapján változik meg ugye, például mérkőzés előtt.. Az emberek megkötött fogadásai alapján változnak meg vagy hogy..

Hát ja, ezt sem lehet tudni ugye

mr.blonde
2019.01.18, 17:18
Most megint volt egy nagy gondolatom Blonde. (Te vagy itt az egyik legnagyobb góré).

Hogy az oddsok mik alapján változnak? Mert hogy ezt sem lehet tudni... Az biztos hogy az elhelyezett tétek alapján is csökken az odds, de vannak valódi bukmékerek is akik befolyásolni tudják az oddsokat, amiket kiírnak a mérkőzésekre?

A a line az mi alapján van kiírva, vagy mi alapján változik meg ugye, például mérkőzés előtt.. Az emberek megkötött fogadásai alapján változnak meg vagy hogy..

Hát ja, ezt sem lehet tudni ugye

De lehet, jól mondod...alapesetben a fogadóiroda mindig úgy szabja meg a piacot, hogy az esemény végkimenetétől függetlenül plusszban zárjon. A beérkezett tétek után folyamatosan monitoroznia kell az egyenlegét és ha "betelt a zseb", akkor változtat a szorzókon.

misi2017
2019.01.19, 10:45
A kézilabda vb középdöntős körben a dán, norvég, svéd hármasnak mennyire fontos minél nagyobb gólaránnyal nyerni. Ha jól olvastam fontos, mivel szerepe leheta végén?

mr.blonde
2019.01.19, 12:56
Annyiból fontos, hogy azonos pontszám esetén, ha egymással döntetlent játszottak, akkor számít a gólkülönbség. Például nekünk Egyiptommal teljesen egál a helyzet, 1-1 pontunk van, egymással remiztünk, szóval ha a középdöntőben azonos pontszámot gyűjtünk, akkor a gólkülönbség fog dönteni.

A középdöntős rangsorolás így néz ki: 1) points; 2) head-to-head points; 3) head-to-head goal difference; 4) head-to-head number of goals scored; 5) goal difference.

misi2017
2019.01.19, 16:56
A svéd Tunézia meccsről tud valaki pár szót, mire lehet elég Tunézia, tényleg 1 2 klasszisuk kiöregedett? Van esélyük?

kowarski
2019.02.02, 09:33
Fradi - Audi

A Fradi szedett vedett védelme ellen nem lesz nehéz dolga az Audinak. Komplett sort tud Danyi cserélni, mint a jégkorongban. A hármasok területén átjáróház a védelem, erre még rájön Pintea bomba formája. Beállóból sok gólt várok, Pinteát nem fogják tudni tartani. Ezen tények fényében elég jó szorzót ad az állami rabló egy laza 5 gólos Audi győzelemre, számszerűsítve 1,85-öt, ami nem ördögtől való. De az óvatosabb verzó is 1,4, ehhez csak három gólt kell közé tenniük.

Győr -4,5, 1,85

Herning- Ikast - Siófok

Elég jó szorzót kapunk egy idegenbeli siófoki sikerre, 1,7-et. Edző poszton látok nagy előnyt a Siófoknál. Moen jól ismeri az északi játékot, valószínűleg azt is, hogy mi az ellenszere. A keret minősége is a Siófok felé billen, a forma is ideális.

Siófok, 1,7

Óvatosabb kettes kombi: X/Siófok + Győr -2,5= 1,89

mr.blonde
2019.02.05, 15:40
Sziasztok!

Hétvégén folytatódik a ffi kézi BL, a vb-n pedig jó pár sztárjátékos lesérült, megpróbáltam összeszedni néhányat.

Nantes: az első számú kapus Dumoulin a szezonban már nem játszik
Kielce: Dani Dusebajev (egész szezon), Luka Cindric
Flensburg: Goffriddson, Röd
Veszprém: Jamali, René Toft-Hansen, Tönnensen
Vardar: Moraes
Barcelona: Casper Mortensen, Palmarsson, Sorhaindo
Szeged: Balogh és Bodó a Budakalász ellen nem játszott

Érdekes forduló lesz, kíváncsi vagyok, hogy a topjátékosok hogyan pihenték ki a vb-t és milyen formában lesznek az első tavaszi körben.

frasco
2019.02.06, 12:22
helló,

Istres - Montpellier V -4,5 1,72 ✔
!!!!!!!!! már -5,5 lett a line !!!!!!!!! ✔
de akár csak egy óvatos tribet 1,37ért✔

Google fordító segítségével ezeket sikerült megállapítani:
Montpelliernél elvileg minden rendben.
Míg az Istres oldalán egy tegnapi cikk:
Milyen frissességben közelíti meg a csoport a meccset?Ez bonyolult lesz. Tíz napig influenza járvány állt elő, amely egy olyan fáradtságot eredményez, amely a kívánt intenzív készítményhez kapcsolódik.

A prioritás még mindig a bajnokság, és ez a mérkőzés Kupa kiváló előkészítéssel szolgál.

frasco
2019.02.07, 00:14
holnap:
Ringsted - Skanderborg V-2,5 1,72 ✔

Eredmény: 23-27 (12-10)
Kb. a 40. perc körül kezdett el rendesen kézizni a Skanderborg.

Nem találtam semmi indokot rá, hogy ne nyerne ennyivel a jobb formában lévő vendég csapat. Maradék 7 meccsükből ez lehet a legkönnyebb.
Hazaiak edzője január közepén bejelentette, hogy a szezon végén lelép.

zero977
2019.02.07, 14:50
Köszi, ez a Montpellier hendi szépe jött!

frasco
2019.02.07, 18:19
Hétvégi ötlet, kérdés:

Győr - Kristiansand (02.09.)

Mekkora különbséget éreztek a 2 csapat között?
Mert pl egy V +8,5 1,55-ért nekem szimpatikusnak tűnik forma alapján.
(Bár a győriek kapusa pont a vendégektől igazolt el és jól ismeri a norvég játékosokat.)
Vagy pl inkább egy kisebb over (55,5 1,45-től kezdődik felfele) a tetszetősebb?
Ahogy nézem mindkét csapat szeret sok gólos szaladós meccseket játszani.

Előre is köszi a választ.

mr.blonde
2019.02.08, 16:09
Hat nem tudok okosat mondani, bármelyik forgatókönyv beeshet. Holnap lesz egy előzetes a meccshez, Tomihmv kolléga kifőz valamit :)

mr.blonde
2019.02.08, 16:10
Friss hír, hogy a Rosztov legjobbja, Anna Vjahirjeva az egész idényre kidőlt. Nem jön rosszul ehhez a tipphez :)

https://www.hatharom.com/2019/02/01/csoda-kellene-hogy-ez-a-tipp-ne-nyerjen

Lion King
2019.02.08, 18:07
Sziasztok!Ma esti Tatabánya-Nexe meccsre valami jó kis tipp ötlete lenne valakinek ?

kowarski
2019.02.08, 18:27
Győr - Kristiansand (02.09.)
egy kisebb over (55,5 1,45-től kezdődik felfele) a tetszetősebb?
Ahogy nézem mindkét csapat szeret sok gólos szaladós meccseket játszani.

Az 55,5 fölötti gólnak jónak kellene lennie. Gólra gól szisztémát várok, perc/gól átlag a meccs 3/4-e alatt menni fog, az utolsó 15 perc lesz a kérdéses a sok fölösleges időkérés miatt. A belső posztokon várom a gólokat, a balszél halott, a jobb haldoklik. A Fradi meccsén szemezek egy 53,5 overrel, és egy 29,5 overrel, ami a Fradi góljainak számát illeti.

mr.blonde
2019.02.08, 18:32
Sziasztok!Ma esti Tatabánya-Nexe meccsre valami jó kis tipp ötlete lenne valakinek ?

én kihagyom azt a meccset, elvileg hazai, de ez a Nexe sokat fejlődött az elmúlt 2-3 évben, olyan sötét ló effekt játszik nálam :)

frasco
2019.02.09, 11:57
Esbjerg (Den) - Storhamar (Nor) EHF Kupa 13:00

52,5+ 1,8 Ҳ
Eredmény: 25-20 (11-10)

Előző meccsükön 28-28-as döntetlent játszottak.
Ha megnézzük az kupa táblázatát gyakorlatilag mindig megvolt ez az over, ha nem számoljuk az utolsó román csapatot, akik jóval kevesebb találatot szereztek mindenkinél.
Bajnoki meccseiken is egész sok gól szokott esni.

Óvatosabbak lentebb vihetik a line-t.

mr.blonde
2019.02.14, 13:14
üdv!

Ma rendeznek egy Balatonfüred - Füsche Berlin EHF kupa meccset.

A helyszín a VeszprémAréna lesz, így a hazai pálya klasszikus előnyét nem élvezheti a magyar csapat. Fontos hír, hogy Zdolik Bence mellett a válogatott Szita Zoltán sem lép pályára sérülés miatt. Ez átlövőposzton óriási szívás a füredieknek.

A németek picit foghíjas kerettel érkeznek, olyan kimaradóik vannak, mint Jallouz, Mandalinic, Kopjlar és Zachrisson, bár ezek a játékosok a St. Raphael elleni meccsen sem léptek pályára. Sztárok így is lesznek, pl Gojun, Heinewetter, Lindberg vagy Drux neve mindenki számára ismerős lehet.

EHF European Cup 2018/19 (http://europeancup.eurohandball.com/en/men/matches/201911020804003/Balatonfueredi_KSE_vs_Fuechse_Berlin)

A bukik 5.5 gólon húzták meg a határokat, ami reális is lehetne, de szerintem ezen a meccsen a különbség nem kérdés a németeknek, csak a győzelem. Múlt héten a La Rioja +10-ről engedte fel a Füredet +5-re, ilyesmit - hogy a nagy előny birtokában a sztárcsapat már kienged - most is el tudok képzelni. Hendire inkább élőben lehet érdemes vadászni.

Ami szerintem várható, hogy nem lesz sokgólos meccs. A Füred ilyen ellenfelek ellen nem tud futni, így a lassú, de pontos támadások lehetnek a fókuszban, ellenkező esetben lerohanják őket. A Berlin Bundesliga-csapatként értelemszerűen tud magas tempót diktálni, de így hét közepén egy "nevesincs" csapat ellen szerintem jó lesz nekik is a lassabb játék.

Egy underen lehet gondolkozni, egy 25-30 körüli eredmény még beleférhet a határba, de igazából ezt is élőzni lehet majd igazán jól.

Pre-match betként egy bankeren akadt meg a szemem. Ha Berlin győzelmet várunk, akkor ez a tipp nem nagyon kerülhet gondba. (csak még keresni kéne hozzá még valamit :))

Csapat a legtöbb pontos félidővel: Füsche Berlin@1.35 bet365
nyert

czekus.levente
2019.02.14, 13:49
Chambery-Nantes Nantes 1-5 góllal nyer 2.25 a zrt-nél ez jó lehet mellé

frasco
2019.02.23, 13:24
helló,

a kiírt kézi tippek mellé esetleg ezt hozzácsapni?

Nantes - Szeged
Mindkét csapat eléri a megadott gólok számát: 25 - Igen - 1,33
Eredmény: 29-26

és/vagy ezt?

Vác - Siófok V 1,3
Eredmény: 25-24 (Az utolsó percben kaptak 3 gólt...)

mr.blonde
2019.02.26, 14:05
Üdv!

Nemrég jött ki a hír, hogy a Larvik női csapata megszűnik anyagi gondok miatt. Ez azt jelenti, hogy a szertárostól a játékosokon át mindenki szabadon igazolható, távozhat - ezt a klub hivatalos közleményben jelentette be. (cikk https://www.vg.no/sport/haandball/i/WLVgla/sjokkbeskjed-larvik-spillerne-fristilles-loenn-stoppes)

Szerdán jön is egy bajnoki meccs a Larviknak, otthon fogadja az alsó házban szereplő Fana csapatát.

A két gárda január 9-én játszott utoljára egymással, akkor a Fana 20-19-re nyerni tudott hazai pályán.

Nem tudni milyen hatással lesz a csapatra a hétfő esti fejlemény, mindenesetre ilyen esetek ritkán csapódnak le pozitívumként a csapatok játékára.

A bet365-nél +7,5-s hendit hoztak ki a meccsre, ami szerintem jelen körülmények között megér egy próbát egy közepes téttel.

Kézilabda, norvég Elitsereien, női
Larvik - Fana - Fana +7,5@1.95 bet365 (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go)

beckheem
2019.02.26, 15:13
Üdv!

Nemrég jött ki a hír, hogy a Larvik női csapata megszűnik anyagi gondok miatt. Ez azt jelenti, hogy a szertárostól a játékosokon át mindenki szabadon igazolható, távozhat - ezt a klub hivatalos közleményben jelentette be. (cikk https://www.vg.no/sport/haandball/i/WLVgla/sjokkbeskjed-larvik-spillerne-fristilles-loenn-stoppes)

Szerdán jön is egy bajnoki meccs a Larviknak, otthon fogadja az alsó házban szereplő Fana csapatát.

A két gárda január 9-én játszott utoljára egymással, akkor a Fana 20-19-re nyerni tudott hazai pályán.

Nem tudni milyen hatással lesz a csapatra a hétfő esti fejlemény, mindenesetre ilyen esetek ritkán csapódnak le pozitívumként a csapatok játékára.

A bet365-nél +7,5-s hendit hoztak ki a meccsre, ami szerintem jelen körülmények között megér egy próbát egy közepes téttel.

Larvik - Fana - Fana +7,5@1.95 bet365 (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go)

Ki is szedtek azonnal a kinalatbol...

mr.blonde
2019.02.28, 11:37
Üdv!

FT: 21-18

remélem volt, aki tudta rakni :)

varin
2019.02.28, 11:44

Bőven lehetett még rakni, pár perccel a post után ránéztem kíváncsiságból, akkor 10x-es odds volt a V, majdnem benéztem rá, de végül kihagytam.

Grat :)

Andersson04
2019.02.28, 13:54

Én a 4,5-ön tudtam rakni, de az se volt izgulós, köszi.

mr.blonde
2019.03.11, 17:50
üdv.

Most derült ki, hogy a Meskov Breszt rendezheti április 2-3-án a SEHA Liga négyes döntőjét, a héten pedig az utolsó kört rendezik az alapszakaszban.

A négy résztvevő csapat kiléte már ismert: Nexe, Zagreb, Vardar, Breszt.

Ami érdekes, hogy a végső sorrend még viszont nincs meg, három csapat egyaránt 39 ponttal áll, a Meskov pedig negyedik, éppen egy győzelemmel lemaradva.

A Vardaré a legkönnyebb feladat, hiszen a bosnyák Izdivac ellen lép pályára, ami papíron sima kettes. A macedónok egy nappal előbb lépnek pályára a többi FF-résztvevőnél, vagyis vélhetően 42 ponttal figyelik majd az utolsó nap történéseit.

Szerintem lesz majd némi matek, hiszen senki nem akar majd a beloruszokkal játszani az elődöntőben. A lebonyolítás értelmében az alapszakasz 1-4 és 2-3 lesz az elődöntők párosítása.

A Nexe és a Meskov egymás ellen játszik, a Zagreb pedig Presovba látogat. A két meccs között lesz közel két óra, vagyis mire az első ütközet véget ér, addig a Zagreb már tudni fogja, hogy milyen eredmény kell neki a Meskov elkerüléséhez.

Lehet, hogy túlvizionálom a sztorit, hiszen a Vardart sem szívesen kapná senki, mindenesetre eleve demotivált csapatokról beszélhetünk - ha nem számít az ellenfél, akkor ez a meccs már nem oszt nem szoroz - szóval én azt gondolom, érdemes lesz lecsapni a hendikepekre az underdog csapatokra.

Főleg a Presov szorzót várom, hiszen nemrég derült ki, hogy a tulaj nyáron lelép, így kb az utolsó komoly nemzetközi meccsére készülhet a Tatran szerdán.

Egyelőre nincsenek oddsok, kedd-szerdan viszont érdemes lesz figyelni a bukikat :)

mr.blonde
2019.03.12, 15:22
SEHA Liga
Metalurg - Vojvodina

A hendi +2,5-ről felkúszott +8,5 (!)-re, miután szétfutott az info az éterben, hogy a szerbek fiatalokkal játsszák majd le a meccset.

http://seha-liga.com/novost/2533/brestovac-we-re-ready-for-vojvodina

Nem tudom reális e ez a hendi, mert a metalurg is egy fiatal csapat, komoly tétje meg ugye nincs a meccsnek. Szerintem érdemes lesz élőben ránézni majd a meccsre, 20:15-kor kezd.

Kutya30
2019.03.13, 12:40
Nem vágom hogy a SEHA-ban mi dönt azonos pont esetén, de ha jól értelmezem, akkor ha a nexe és a Zágráb is kikap egymás ellen játszanak az elődöntőben? Így mindketten elkerulik a vardart és a brestet.
Ehhez képest meshkovra 8szoros odds van,míg a presovra 4szeres.
Csak én gondolom úgy, hogy mindkét csapatnak ( nexe, Zágráb) az lenne a jobb eredmény ha kikapnának?

mr.blonde
2019.03.13, 13:20
A Meskov szorzó nagyon furcsa, jó lenne tudni az utazó keretet, de a hivatalos csapatösszeállítás csak a meccs előtt lesz fent, ha fent lesz. Egyébként a Breszt csak akkor előzheti meg a Nexét, ha legalább öttel nyer, elképzelhető, hogy elengedik a mai meccset.

A Zagrebtól meg azt nyilatkozták, hogy vissza akarnak vágni a Presovnak, hazai pályán belefér, hogy a legjobbak is pályára lépjenek.

Nasice hosting a battle for a better position before the trip to Brest (http://seha-liga.com/novost/2543/nasice-hosting-a-battle-for-a-better-position-before-the-trip-to-brest)

Kutya30
2019.03.13, 17:35
Ha a brest beleallna ebbe a meccsbe, nyerhetnek akár 5el is,elkerulnek a vardart, ráadásul hétvégén már bl sincs. Szóval tényleg nem értem ezt az oddsot. De valószínű a bukik tudnak vmit, nem véletlenül dobták ki ezt a furcsa oddsot...
A presov viszont szépen beesett, már 50-50re adják a meccset....

Kutya30
2019.03.13, 20:09
8as oddson be is esett a brest. Igaz gyanúsan nagy pálfordulás volt a 2. félidőben...

gabriel73
2019.03.13, 21:21
Valcea-Bukarest kézi stream

Akit érdekel és esetleg fogadott rá,itt nézheti. https://www.tvrplus.ro/live/tvr-hd

mr.blonde
2019.03.26, 12:18
Cegléd - Balatonfüred
Cegléd +4,5@1.95

Több helyről is az a pletyka járja, hogy a Ceglédet idén bent fogják tartani. Persze ez nem meglepő, ha megnézzük, hogy az egyetlen magyar kézicsapatként 2rule-ban játszik, év közben a szövetség rendkívüli támogatást adott a klubnak, az ügyvezető meg erősen be van kötve a hatalomhoz...

Nincs már sok forduló hátra, úgyhogy lassan jöhet a bírói segítség, az ellenfél jó indulata stb..a Füred akár ideális ellenfél is lehet, bár tavaly pl a Fradinak nem adta oda a pontot fontos fordulóban, de ettől még úgy vélem, hogy ideje elkezdeni rakni a Ceglédet. Egyelőre a hendivel próbálkozom, kis téttel a bátrak próbálkozhatnak a sima H-val is (@6.00).

Szinte napra pontosan két éve volt egy hasonló meccs, akkor kettővel nyertek a hazaiak és végül simán bent maradtak...

kowarski
2019.04.05, 12:53
Bukarest - Metz vendég csapat 27,5 alatt 1,85-ért. Noha a Metz szarta a gólokat utóbbi pár meccsén, mégis kevés gólos fizikális meccsre számítok. Köszönhetően a kemény védekezésüknek, és a románoknál található balkáni különítménynek. Na meg persze sokat számít, hogy idegenben kezdenek. Lesz verekedés, ami remélhetőleg a gólok rovására megy. Mit gondoltok?

Lion King
2019.04.05, 13:15
Szerintem a Bukarestnek otthon minden képen nyernie kell,ha tovább akar jutni .Gólokra meg csak a meccs képe alapján raknék.
Mind a két verzió benne van a pakliban.Én egy kis aprót tennék már minden meccsen félidő, vége döntetlenre is .Elvileg szoros meccseknek kell lenniük amiben a döntetlenek is benne vannak .

msafin
2019.04.05, 16:30
Bukarest - Metz vendég csapat 27,5 alatt 1,85-ért. Noha a Metz szarta a gólokat utóbbi pár meccsén, mégis kevés gólos fizikális meccsre számítok. Köszönhetően a kemény védekezésüknek, és a románoknál található balkáni különítménynek. Na meg persze sokat számít, hogy idegenben kezdenek. Lesz verekedés, ami remélhetőleg a gólok rovására megy. Mit gondoltok?

Szerintem jó tipp,én is underes meccset várok.A románoknál nincs Neagu,Kurtovic,Cvijic és Lekic is sérüléssel küzd.Lekic játékán nagyon sok múlik,kérdés mennyit bír és hogy játszik.A románok nagyon fogadkoznak én hendivel őket fogom rakni.Aztán majd otthon a Metz szétdobja őket.

kowarski
2019.04.13, 11:02
Látva a Győr múlt heti produkcióját látok fantáziát egy +6,5 Odense 1,85, +8,5 1,45 opciókban. Ahhoz kétség sem férhet, hogy a dánok nem adják föl. Ahhoz sem férhet kétség, hogy még egyszer nem ver 11 gólt Bakkerud, és nem lesz 12 perces gólcsend a Győr részéről. Hiába a minőségbeli különbség a játékosokat tekintve az Eto javára, az edző személyét illetően az pont fordítva látom. Erre építeném a 2 tippet. Meglátásom szerint nem tud meccselni Danyi, de ez eddig még a keret bősége és minősége révén talán nem is volt annyira szembetűnő. Múlt héten kijött, és hozta magával a pánikot is, elkezdte ész nélkül cserélgetni a kapusokat, épp hogy a gyúró nem védett. A sztárjátékosok is csak rendszerben tudnak jól teljesíteni. Pytlick ellentétben Danyival, nagy zsugás. Ha jól emlékszem ő volt az, aki egyből meglovagolta a hét a hat ellen játék adta lehetőségeket, pont a magyar válogatott kárára. Száz szónak is egy a vége, a szervezettségben hiszek. A +8,5-et egy kombiba biztos bekínálom. Mit gondoltok?
Sokan túlértékelik a Győrt. Várom a F4 sorsolást, ha nem fogja ki a Győr a Viperst, akkor nem jut döntőbe, ebben biztos vagyok. Két olyan stabil csapatot, mint a Metz és a Rosztov nem fog tudni lelépni a Győr egy meccsen.

misi2017
2019.04.13, 12:35
A fradi játéka semmiképp nem lehet elég nyerni Rosztovban?

Lion King
2019.04.13, 13:26
A fradi játéka semmiképp nem lehet elég nyerni Rosztovban?
Kérdés mi lesz a Fradi játéka .Verhető a Rosztov de ahhoz több kell mint amit itthon nyújtottak .Lehet meglepi de elég kicsi az esély rá .

Lion King
2019.04.13, 13:28
Metz-ről mit gondoltok ,sima lesz vagy meglepetést okozhat a Bukarest ?

Umcsi
2019.04.14, 10:27
Sziasztok!
Szerintetek Macedónia - Izland mehet hazaira? Érdekes, hogy a csoport rangadón idegenben nyertek a macedónok: European Handball Federation - 2020 Men's EHF EURO / Match Details (http://www.eurohandball.com/ech/men/2020/match/2/029/Iceland+-+Fyr+Macedonia) Ahogy nézem, Lazarov és Manaskov vitte a hátán a macedónokat. Az Izlandiakat pedg Palmarsson. Nem tudom, hogy Mikkel Hansennel mi van, mert keretben sem volt. Ha ez így lesz, ma is, akkor szerintem sima H. Szerintetek?

moroska1
2019.04.14, 10:38
Mikel Hansen dàn...

Umcsi
2019.04.14, 10:46
Fuu most totál megsemmisültem .... Akko meg pláne, hogy nem játszott :) Attól függetlenül én látok benne potenciált.

moroska1
2019.04.14, 10:55
Persze siman jo lehet. Azt meg En nem tudom, h milyen elonnyel jar az ebn ha valaki megnyeri a selejtezos csoportjat?

misi2017
2019.04.14, 14:01
Franciák ma üthetika portugálokat 7-8 góllal, vagy telibe....... és nem érdemes foglalkozni vele? Többi meccsen esetleg ötletek?

mr.blonde
2019.04.26, 15:23
Tatabánya - Holstebro - Holstebro +8,5@1.33
FTC - Győr - Győr @ 1.35

Odds@1.79 bet365

(https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go)

Szerintem ez egy jó kombi lesz a szombati napra. A Tatabányának 5 gólt kéne ledolgoznia a dánokkal szemben, ami szerintem eleve nagy kihívás lesz, de ez a 9-es gólos hendi mindenképpen játszható. A nyitó hendi 3.5 gól volt, ez most 5.5-ön tart, szerintem ez elég jó indulatú fogadói magatartás.

A Fradi kapcsán már hét közben is az oldalon megpedzegettem (https://www.hatharom.com/2019/04/23/fradi-siofok-ingyenes-tipp-kezilabda) a mentális leeresztést, majd a Siófok ellen ki is kapott a csapat. Szerintem a Győr is megnyeri ezt a meccset és letudja a bajnokságot még bőven a FF4 előtt.

hatharom2015
2019.04.26, 16:46
FTC - Győr - Győr @ 1.35

Odds@1.79 bet365

Szerintem ez egy jó kombi lesz a szombati napra. A Tatabányának 5 gólt kéne ledolgoznia a dánokkal szemben, ami szerintem eleve nagy kihívás lesz, de ez a 9-es gólos hendi mindenképpen játszható. A nyitó hendi 3.5 gól volt, ez most 5.5-ön tart, szerintem ez elég jó indulatú fogadói magatartás.

A Fradi kapcsán már hét közben is az oldalon megpedzegettem (https://www.hatharom.com/2019/04/23/fradi-siofok-ingyenes-tipp-kezilabda) a mentális leeresztést, majd a Siófok ellen ki is kapott a csapat. Szerintem a Győr is megnyeri ezt a meccset és letudja a bajnokságot még bőven a FF4 előtt.

Elozetesen jo meglatas! Van esetleg infod/elkepzelesed hogy miert esett ekkorat a hazai gyozelem (pl. kulcsjatekos serulese vendeg csapatnal v. virusos megbetegedes mely a csapat nagyreszet erinti) oddsa? Valaszod koszonom!

mr.blonde
2019.04.26, 16:56
Elozetesen jo meglatas! Van esetleg infod/elkepzelesed hogy miert esett ekkorat a hazai gyozelem (pl. kulcsjatekos serulese vendeg csapatnal v. virusos megbetegedes mely a csapat nagyreszet erinti) oddsa? Valaszod koszonom!

semmi ilyesmi nincs, itt szerintem arról van szó, hogy sokan kivették a sima hazait, ami magával húzta a hendiket is. a párharc előtt a Tatabánya komoly esélyese volt a továbbjutásnak, így nyilván hazai pályán esélyes is. Mondjuk a hazai pálya sem az lesz, mint szokott, hiszen Győrben lesz a meccs. Viszont közel telt házra számítanak. Ezzel együtt nálam ez nagyon kemény menet lesz.

hatharom2015
2019.04.26, 17:10
semmi ilyesmi nincs, itt szerintem arról van szó, hogy sokan kivették a sima hazait, ami magával húzta a hendiket is. a párharc előtt a Tatabánya komoly esélyese volt a továbbjutásnak, így nyilván hazai pályán esélyes is. Mondjuk a hazai pálya sem az lesz, mint szokott, hiszen Győrben lesz a meccs. Viszont közel telt házra számítanak. Ezzel együtt nálam ez nagyon kemény menet lesz.

Az allami irodanal 7,5 hendi van ami nem tartok realisnak igy hogy semmi negativ info nincs a vendegekrol a 9 golt pedig irrealisnak gondolom. A nagyon kemeny menet alatt a tovabbjutast erted vagy a 8-9 golos hendit vagy egyatalan a gyozelmet?

mr.blonde
2019.04.26, 17:13
Az allami irodanal 7,5 hendi van ami nem tartok realisnak igy hogy semmi negativ info nincs a vendegekrol a 9 golt pedig irrealisnak gondolom. A nagyon kemeny menet alatt a tovabbjutast erted vagy a 8-9 golos hendit vagy egyatalan a gyozelmet?

elsősorban a továbbjutást

makka
2019.04.26, 17:17
Sztem a párharc előtt max egál volt a tj. de inkább a dánokra volt kisebb odds.

hatharom2015
2019.04.26, 17:25
Egyetertek

hatharom2015
2019.04.26, 17:25
Mr Blonde hozzaszolasahoz ertettem

buktar
2019.04.27, 20:41
Köszi a kombit!

hatharom2015
2019.04.27, 22:40
FTC - Győr - Győr @ 1.35

Odds@1.79 bet365

Ahogy elozetesen vartuk egyik magas hendi sem dolt (7,5 ill. 8,5)

gabriel73
2019.05.28, 14:08
Ma este 20.20-kor lesz az osztrák férfi kézilabda bajnokság döntőjének 2. mérkőzése : Alpla HC Hard - UHK Krems,ahol a gólok számánál a Bet365-ön elég magas szorzóval adják az over 53.5-et 1.95-ért,ami szerintem elég alacsony határ,Unibeten pont fordított az arány,ott 1.75 az over és 1.95 az under. Az unis határ nálam egyértelműen jobban közelíti a valóságot. Az idei szezonban az utolsó 5 egymás elleni mérkőzésükön mindig e határ felett voltak 19.05.25. 29-27(döntő első meccse),19.04.19. 31-24,19.03.16. 29-25, 19.02.08. 30-28 és 18.11.03. 28-26. A múlt heti meccsüket néztem,elég gyors iramú meccs volt, sok helyzet-ziccer kimaradt,még bőven maradt bent gól a meccsben.Bet365-ön valószínű,hogy a hazai csapat underes gólátlagát nézték,ezért ez az odds,de ha egymás elleni mérleget,ill. utóbbi időszak meccseit nézzük,akkor nálam ez erősen overes meccs.A Krems rohanós stílusa miatt is az over felé hajlok,a rájátszásban mind a negyeddöntőben(32-22,33-24),mind az elődöntőben(30-26,30-28) és a döntő első meccsén is (29-27) e határ felett voltak. 1.95-ért mindenképpen látok benne 3/10-es téten értéket.

Alpla HC Hard - UHK Krems over 53.5 1.95 bet365 (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go)

gabriel73
2019.05.28, 22:52
Ma este 20.20-kor lesz az osztrák férfi kézilabda bajnokság döntőjének 2. mérkőzése : Alpla HC Hard - UHK Krems,ahol a gólok számánál a Bet365-ön elég magas szorzóval adják az over 53.5-et 1.95-ért,ami szerintem elég alacsony határ,Unibeten pont fordított az arány,ott 1.75 az over és 1.95 az under. Az unis határ nálam egyértelműen jobban közelíti a valóságot. Az idei szezonban az utolsó 5 egymás elleni mérkőzésükön mindig e határ felett voltak 19.05.25. 29-27(döntő első meccse),19.04.19. 31-24,19.03.16. 29-25, 19.02.08. 30-28 és 18.11.03. 28-26. A múlt heti meccsüket néztem,elég gyors iramú meccs volt, sok helyzet-ziccer kimaradt,még bőven maradt bent gól a meccsben.Bet365-ön valószínű,hogy a hazai csapat underes gólátlagát nézték,ezért ez az odds,de ha egymás elleni mérleget,ill. utóbbi időszak meccseit nézzük,akkor nálam ez erősen overes meccs.A Krems rohanós stílusa miatt is az over felé hajlok,a rájátszásban mind a negyeddöntőben(32-22,33-24),mind az elődöntőben(30-26,30-28) és a döntő első meccsén is (29-27) e határ felett voltak. 1.95-ért mindenképpen látok benne 3/10-es téten értéket.

Alpla HC Hard - UHK Krems over 53.5 1.95 bet365 (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go)

Ez sajna nagyon elment.Eredmény 22-18 lett.

hatvanharom.hu
2019.05.31, 23:05

Tetszett a gondolatod, utána is néztem és nem találtam benne hibát, úgyhogy raktam én is. Holnap lesz a következő meccs és most hazai pályán játszik a rohanós csapat és a határ is csökkent a keddihez képest, szóval ha már beleálltunk, akkor ezt muszáj végigvinni. :D

Krems-Alpla over 52.5 1.95@

gabriel73
2019.06.01, 00:28
Tetszett a gondolatod, utána is néztem és nem találtam benne hibát, úgyhogy raktam én is. Holnap lesz a következő meccs és most hazai pályán játszik a rohanós csapat és a határ is csökkent a keddihez képest, szóval ha már beleálltunk, akkor ezt muszáj végigvinni. :D

Krems-Alpla over 52.5 1.95@

Én is teszem,abban bízom még,hogy a vendégek nem fogják tudni annyira lassítani a játékot,s a Krems akarata fog érvényesülni hazai pályán. Ilyen szorzóért ilyen határral kötelező. GL!:o

gabriel73
2019.06.01, 22:55

Krems-Alpla over 52.5 1.95@ Eredmény 30-26 lett,szépen jött az over

gabriel73
2019.06.04, 13:54
Hungary-Austria női kézilabda VB selejtező meccs szerda 18.00.

Kijöttek a friss oddsok a meccsre,engem a hendikepes piac érdekel. bet365 (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go)-ön a magyar győzelmet -12.5-es hendivel 1.85-ért,majd később Pinnacle (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go)-en 2.2-ért tették ki.Én sajnos a Pin-es később kiírt,de jobb szorzókat később vettem észre. Én minimum várok 13-15 gólos különbséget (logibeten indoklás ott van). Mivel kis piacról van szó,a határok hamar módosultak is,de érdekes módon pont ellentétes irányba: bet365 (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go)-ön a határt lefele vitték ugyanazon az odds-on -11.5 1.85-ért,míg Pinnacle (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go)-en a szorzók lefele indultak -12.5 2.02-re,de a -11 1.8-ról 1.64-re ment le. Ti mit gondoltok a hendivel kapcsolatban,ill. az egész meccsről?

kowarski
2019.06.04, 18:07
Egy ilyen agyon nyert meccs után a kísérletezgetés lehetősége benne van a levegőben. Kérdés, hogy Rasmussen mire használja ezt a meccset? Az ellenfél játéka ellen készíti a csapatot, vagy új taktikai elemeket próbálgat.

gabriel73
2019.06.04, 19:12
Egy ilyen agyon nyert meccs után a kísérletezgetés lehetősége benne van a levegőben. Kérdés, hogy Rasmussen mire használja ezt a meccset? Az ellenfél játéka ellen készíti a csapatot, vagy új taktikai elemeket próbálgat.

Az első meccsen is voltak új elemek,pl.támadásban a 2 beállős játék,ill. védekezésben a nyitott védekezés gyakorlása,de nem hiszem,hogy ez komolyabban is befolyásolná az eredmény alakulását. Rasmussen egyik legpozitívabb hozadékának azt tartom,hogy magával hozta a skandináv filozófiát,ami többek között azt a profi mentalitást is jelenti,hogy mindig is max,teljesítményt követel,ha egy ellenfelet meg lehet verni 15 góllal,akkor ne hagyjon a csapat benne még 1 gólt sem,így én nem félek semmiféle tartalékolástól sem. Plusz tényező még,hogy Zalaegerszegen ott lesz a több ezer hazai szurkoló,akik előtt meg nem hiszem ,hogy meg fog engedni bármilyen takarékos üzemmódot.

kowarski
2019.10.12, 10:05
Egy kettes kombival próbálkozok.

Fradi - Metz
Egy jó formában lévő, jól védekező csapattal is nagy eredmény lenne partiban lenni a franciákkal. De mivel se jó forma, se jól védekező csapat, így esély nem sok marad. A tavaly széthajtott játékosok (Kovacsics, Klujber, Háfra, Schatzl) csak keresik önmagukat. A védelemben Szekeres még messze van a régi formájától. A Snelder- Pásztor duó hármasban gyenge lábakon áll, Mészáros Rea érthetetlen módon állandóan padozik. Így Bíró Blanka tehetetlenül áll a kapuban, rengeteg a kapott gól. Ráadásul számíthatunk Snelder révén minimum 2 db kétpercre. Ezeknél a helyzeteknél minden esélye megvan a Metznek ellépni. Ráadásul a nem túl biztos kezű támadóink számára nem túl jó ómen Laura Gloser, aki tipikusan az a kapus, aki ha elkapja a fonalalt, az ember szemét kivédi. A gyors szélsőiket nem is említem. A Fradinál vannak gondok, nem kívánnak invesztálni a női kézibe, ennek okán folytatódni fog az elvándorlás, amit Faluvégi, Szikora és Pena már el is kezdett, de a pletykák szerint Lukács lesz a következő, aki Győrbe megy. Nincs perspektíva a lányok előtt. Csúnya bukásra számítok ebben a szezonban. Biztonságilag Metz DNB.

Veszprém - Porto

Ezt nem ragoznám agyon, a túl sok játékos teljes káoszt okoz Davis fejében, nincs csapata, csak qrva sok jó játékosa. A Portonál ez pont fordítva van. Ráadásul masszív felszálló ágban van a portugál kézilabda két nagy csapata. Porto +7,5.

A kettő együtt kicsivel kettő fölötti oddsot ad ki.

A véleményeket szívesen veszem.

Emily Végh Arntzen
2019.10.12, 14:59
Egy kettes kombival próbálkozok.

Fradi - Metz
Egy jó formában lévő, jól védekező csapattal is nagy eredmény lenne partiban lenni a franciákkal. De mivel se jó forma, se jól védekező csapat, így esély nem sok marad. A tavaly széthajtott játékosok (Kovacsics, Klujber, Háfra, Schatzl) csak keresik önmagukat. A védelemben Szekeres még messze van a régi formájától. A Snelder- Pásztor duó hármasban gyenge lábakon áll, Mészáros Rea érthetetlen módon állandóan padozik. Így Bíró Blanka tehetetlenül áll a kapuban, rengeteg a kapott gól. Ráadásul számíthatunk Snelder révén minimum 2 db kétpercre. Ezeknél a helyzeteknél minden esélye megvan a Metznek ellépni, ha nem lenne elég, hogy Ana Gros-szal szinte biztos, hogy nem tudunk mit kezdeni. Ráadásul a nem túl biztos kezű támadóink számára nem túl jó ómen Laura Gloser, aki tipikusan az a kapus, aki ha elkapja a fonalalt, az ember szemét kivédi. A gyors szélsőiket nem is említem. A Fradinál vannak gondok, nem kívánnak invesztálni a női kézibe, ennek okán folytatódni fog az elvándorlás, amit Faluvégi, Szikora és Pena már el is kezdett, de a pletykák szerint Lukács lesz a következő, aki Győrbe megy. Nincs perspektíva a lányok előtt. Csúnya bukásra számítok ebben a szezonban. Biztonságilag Metz DNB.

Veszprém - Porto

Ezt nem ragoznám agyon, a túl sok játékos teljes káoszt okoz Davis fejében, nincs csapata, csak qrva sok jó játékosa. A Portonál ez pont fordítva van. Ráadásul masszív felszálló ágban van a portugál kézilabda két nagy csapata. Porto +7,5.

A kettő együtt kicsivel kettő fölötti oddsot ad ki.

A véleményeket szívesen veszem.

A Franzstadtnak nagyon fontos ez a meccs.
4-bol 3 csapat jut tovább,a kieső a Vegeta lehet.
Viszont őket hiába verik meg mondjuk oda-vissza,azokat a pontokat nem viszik.
Szóval itt a Krisztian meg a Metz ellen kéne pontokat gyűjteni,mert akkor nulla esély lesz a január végén induló 2.csoportkorben a továbbjutásra.
A norvégok ellen viszont nem néztek ki jól.

zero977
2019.10.12, 15:43
Nem kell szégyellősködni, sima Metz győzelem, a hétvége legerősebb tippje.