Teljes verzió megtekintése : Női kézilabda Európa-bajnokság 2018
mr.blonde
2018.11.27, 11:50
Sziasztok!
November 29-én elrajtol a női kézilabda Eb Franciaországból. Ebbe a topikba jöhet minden, ami a tornával kapcsolatos. Hírek, infók, tippek, bármi.
Néhány adat/érdekesség az Eb-ről:
A tornán 16 csapat vesz részt, négy csoportra bontva, amelyekből az első három csapat jut tovább a középdöntőbe, ahol újabb kört játszanak le. Ebből a szakaszból az első két helyezett játszhat az elődöntőben.
A tornát különböző városban bonyolítják le: Párizs, Nantes, Montbéliard, Nancy és Brest. A magyar válogatott Montbéliardban játssza a csoportmeccseit. A mieink Spanyolország, Horvátország és Hollandia mellé kaptak besorolást.
A verseny hivatalos honlapja: https://fra2018.ehf-euro.com/home/.
Az Eb egyik főszponzora az Unibet (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go), így nagy kínálatra lehet számítani a versenyre.
mr.blonde
2018.11.27, 12:04
NŐI KÉZILABDA EB (november 29.–december 16., Franciaország)
A CSOPORTBEOSZTÁS
A-CSOPORT (Nantes): Dánia, Szerbia, Svédország, Lengyelország
B-CSOPORT (Nancy): Franciaország, Montenegró, Oroszország, Szlovénia
C-CSOPORT (Montbéliard): Magyarország, Spanyolország, Hollandia, Horvátország
D-CSOPORT (Brest): Norvégia, Románia, Németország, Csehország
KÖZÉPDÖNTŐ
I. CSOPORT (Nantes): az A- és B-csoport első három helyezettje kvalifikál
II. CSOPORT (Nancy): a C- és D-csoport első három helyezettje kvalifikálA középdöntő mérkőzésnapjai a CD-ágon: december 7., 9., 11., 12.
Elődöntők, az 5. helyért: december 14.
Döntő, a 3. helyért: december 16.
gmilan88
2018.11.27, 12:55
A norvég végső győzelmet akár lehet azonnal pakolni nagy összeggel, egyetlen kérdőjel van, hogy Kurtovic kiesése mennyire viseli meg őket. Szerintem leginkább semennyire, iszonyú erős, kompakt csapat.
Ami a magyarokat illeti... Hát sajnos annak is örülni kell, ha a csoportból továbbmegyünk, ez valószínűleg a horvátok elleni meccsen fog múlni, ott lehet keresnivalónk, a hollandok és a spanyolok ellen kevesek leszünk. Ne legyen igazam.
Még egy dolog: A holland-magyarra -2,5-ös holland hendit 1,8-ért méri a 365. Az nekem erős valuenak tűnik
Én óvatosan bánnék azzal norvég végső győztessel,egyrészt főleg nem Kurtovic hanem Mörk hiánya lesz fájó,másrészt a vb-n a franciák verték őket a döntőben.Most pedig a hazai pálya is segíti a gallokat,én inkább rájuk tennék.
A hollandokkal meg két szoros meccset játszottunk a selejtezőben 1-1 gól ide ill. oda,úgyhogy szerintem az sem tűnik akkora nagy valuenak.Itt inkább a gólszám tűnik érdekesnek,51.5 a határ,ezt szerintem nem fogják megdobni,a két selejtezős meccs 45 ill. 37 gólt hozott és legutóbb a GL meccseken is a kemény védekezés és a játék lassítása jellemezte a magyarokat ami megint csak az undert vetíti előre.
A hétvégi meccseken legalább a védekezés valamennyire működött, 19-21-23 kapott gól és mindhárom meccs under 44.5.
mr.blonde
2018.11.27, 15:23
Hát a gólszegény trend sajnos a női kézi versenyekre egyre inkább jellemző. Ezzel együtt egyre nézhetetlenebb is, legalábbis számomra :)
Durva, hogy az első kanyar legmagasabb O/U határa 53.5...
Highlanders
2018.11.27, 15:53
Hàààt...Amíg minden tàmadàsunk másfél perces, addig valóban.
Highlanders
2018.11.27, 15:58
Francia-Orosz 48,5+ és H nálunk már játszik papiron.2,70-ert jöhet.
kowarski
2018.11.27, 17:57
Végső győztesként tekintek a franciákra. Ahhoz, hogy valaki azt a masszív és pontos védekezést feltörje, extrát kell nyújtania, azt pedig nem látom egyik csapatban se. Ha lenne olyan opció, hogy a francia válogatott minden meccsén 25 gól alatt kap, be merném vállalni egy kis apróval. Egyetértek azzal a véleménnyel, hogy az under fog dominálni a találkozók java részén. A mieinken egyértelműen, köszönhetően az impotens támadójátékunknak. A norvégok csoport meccsein figyelgetni kell a hendiket, overeket itt számítok némi erődemonstrációra részükről.
hatvanharom.hu
2018.11.29, 14:55
Over-under témában az első forduló előtti meglátásaim: (Nem annyira szeretem ezt az overes-underes magyartalan kifejezéseket, de egyszerűbb leírni őket, mint mindig körülírni a védekezést előtérbe helyező, játékot lassító és a támadásaikat gyorsan befejező, rohanós stílust képviselő csapatokat.)
Francia-orosz meccsen egyik keményen underes, másik keményen overes csapat. Itt én inkább az alacsony line (47.5) miatt az overre tennék, mert a nyitó meccsen talán a franciákat is elkapja egy kicsit a hév hazai közönség előtt és az oroszokat azért nem könnyű 20 gól körül tartani, de a franciák képesek rá, ezért ez no bet.
Magyar-holland-ra sikerült még under 52.5-t elkapnom, most 51.5 a határ. Szerintem támadásban nagy gondjaink lesznek, csak kevés gólos meccseken lehet némi esélyünk, ezért lassítani fogjuk a játékot. A védekezésünk nem volt katasztrófa a felkészülési tornán, de élesben azért más lesz. 20-22 gólnál mi nem hiszem, hogy többet lövünk és ebbe a határba beleférhet a hollandoktól 27-29 gól is. A két selejtezőn jól helytálltunk ellenük, hátha megmaradt ez a pozitív érzés a lányokban.
Szerb-lengyel over 51.5. Mindkettő overes csapat alapból bár a lengyeleknek volt egy-két kevés gólos meccse a felkészülés alatt, de mind kemény védekezéssel rendelkező csapatok ellen (spanyol, francia, dán). A szerbek viszont nem fukarkodnak a gólokkal se elől, se hátul. Itt én bevállaltam 2.9@-ért az over 54.5-t is.
Spanyol-horvát under 49.5. Ez is nagyot esett, most már csak 47.5 a határ. A spanyolok kemény védekezéssel rendelkeznek és a horvátokban nincs meg a potenciál ezt áttörni, 20 körül tarthatják őket simán. 2.85@-ért nekem ment az under 45.5 is.
Dán-svéd over 48.5. Szintén egy underes és egy overes csapat csatája. Fura ezt leírni a rohanós kézilabda meghonosítóiról, de ma már nem a dánok ennek a stílusnak a fő képviselői. Kemény védekezéssel kevés gólos meccsek jellemzőek rájuk, viszont szerintem egy ilyen skandináv presztízsrangadón, ahol mindkét szurkolótábor keményen rázza majd a csörgős játékaikat, belelovalhatják magukat egy kis rohangálásba. :D Ehhez a határhoz elég egy 25-24-es meccs is, nem kell 30 gólokat dobálni. A határ mondjuk jól van belőve, akörül lesznek szerintem, találunk jobb értéket is a kínálatból.
Montenegro-Szlovénia over 51.5. Habár ismertek a hentes védekezésükről, szerintem nem ezen a meccsen kell majd elővenniük ezt Radicevicéknek. Ha könnyen lövik a gólokat elől, akkor hajlamosak hátul lazábban venni, így gyakran beleszaladnak 50 feletti gólos meccsekbe. Az elején pláne nem pörögnek annyira a tornáknak és a szlovének szeretnek rohangálni, ezért itt sok gólos meccset várok. Ment az over 53.5 is 2.6@-ért.
A fentiek alapján összeraktam egy tuti biztonsági kombit is. :D
Croatia Women under 26.5 1.15@
Poland Women over 20.5 1.16@
Sweden women over 19.5 1.15@
Hungary Women under 28.5 1.18@
1.81@
Long thermben az uniról Kovacsics a legjobb gólszerzőnk és hogy a csoportban ragadunk 7@-ért ment. Szerintem a horvátokkal fogunk ki-ki meccset játszani a továbbjutásért, ami sikerülni is fog remélhetőleg, de ez az odds túl magas és simán profittal lehet majd belőle kiszállni a horvát meccs előtt.
Én a mai nyitó meccsre a Franciák 1-5 góllal nyert pakoltam. Bárhogy elemzem, nem lehet más eredmény.
kowarski
2018.11.29, 21:42
Vékony francia győzelem + hollandok győzelme -1.5-ről. Kettes körüli huncutság.
A Franciák szépet betliztek.
Lion King
2018.11.30, 12:29
Itt az első picit váratlan meglepi .Én is bíztam a franciákban,hogy nyernek .Egy előnye van a vereségnek szerintem,hogy most megégtek picit és a továbbiakban jobban fognak játszani,főleg hogy otthon vannak és mutatniuk is kell valamit a hazai közönségnek .
Mai Dán-Svédre van esetleg valakinek valami jó tippje ?
A franciák végső sikerére a tegnapi 3.2as odds egyből felment 6.5re. Az egyik cikkben többen is a franciákat mondtátok mint végső győztes... lehet most kéne rájuk tenni kihasználni ezt, hogy már ilyen magas az odds... vagy a tegnapi vereségük után már nem is őket tartjátok a legesélyesebbnek?!?
StarIBenny1
2018.11.30, 17:51
Mit gondoltok a mai Szerb sikerről? Mehet?
hatvanharom.hu
2018.12.01, 11:25
Az első forduló gólfesztiválja felnyomta a total goals piacok határait az A-B csoport meccseire. A svéd-szerben gólözön várható, de nagyon magas a határ és az orosz-monti meccsen is jól van belőve, így ezeket kihagyom. A francia-szlovén meccsen is kérdéses, hogy a franciák a vereség után mennyire akarnak erőt fitogtatni, de szerintem visszanyúlnak a jól bevált védekezésükhöz, úgyhogy az under felé hajlanék. A baj csak az, hogy annak ellenére, hogy a franciáknak döcögött a támadójátékuk, a szlovének képesek voltak 36 gólt kapni, szóval lehet, hogy ha nem is annyira szórják őket meg, de az alacsony határ még így is veszélyben lehet. Így egyelőre itt is kivárok, hátha feljebb tolják egy picit a fogadók a határt.
Amiben viszont szerintem nagy érték van az a dán-lengyel under 52.5 1.91@. Mindkét csapat az ellenfele miatt került inkább gólspirálba az első fordulóban, mintsem saját alapjátékuk miatt, így itt szerintem ki lehet használni a relatív magasabb határt. 1 hónapja játszottak egy 44 gólos felkészülési meccset egymással. Kirohangálhatták magukat az első fordulóban, úgyhogy vissza lehet térni már egy meccsel a lábakban a komótosabb tempóhoz. A lengyelek tipikusan az a csapat, amelyik overes csapatok ellen sok gólos, míg underes csapatok ellen kevés gólos meccset játszanak, általában nem az ő játékuk a meghatározó és itt a dán védekezés lesz a domináns szerintem.
kowarski
2018.12.01, 12:29
Számomra nem az a kérdés, hogy akarnak-e erőt fitogtatni, hanem az, hogy egyáltalán tudnak/ tudnának-e? Nézve a franciák támadójátékát és Krumbholz cserélgetéseit, elgondolkoztat egy szlovén +6,5 1,7-ért, vagy +8,5 1,4-ért. Hét gólos francia győzelemért olyan mértékű formajavulás kellene kulcsjátékosoktól (Nze Minko, Zaadi, Pineau)amit kétségesnek tartok ennyi idő alatt. Az oroszok viszont kellemes meglepetést okoztak. Van bennük potenciál a Top 3-ba kerüléshez. Erőteljes és minőségi fiatalítást kezdett Trefilov. A franciák ellen bárkit behozott a padról hozzá tudott tenni, a gyors indításokat is símán levédekezték, tehát nem lassúak, persze ez csak egy meccs volt.
mr.blonde
2018.12.01, 14:10
Norvégia - Németország
Brattset góljainak a száma O2.5@1.90 Unibet (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go)
Papíron könnyű meccse lesz a norvégoknak, a beállós poszton pedig elég jó esélyük lesz a németek ellen. Az uninál Lökének (3,5) több gólt adtak, mint Brattsetnek, de nem vagyok benne biztos, hogy Löke 35 évesen főszereplője lesz ennek a tornának. Rotálni fogják ezt a posztot, szerintem 6-8 gól jöhet beállóból, azt pedig igazságosan el lehet osztani. Ez a három gól szerintem közel kettes oddson megér egy próbát a győri lányra.
Lion King
2018.12.01, 18:03
Könnyű meccs ide vagy oda sajna egy góllal kikaptak a norvégok :(
Szépen jönnek a meglepik az elején .
mr.blonde
2018.12.01, 18:16
Norvégia - Németország
Brattset góljainak a száma O2.5@1.90 Unibet (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go)
Papíron könnyű meccse lesz a norvégoknak, a beállós poszton pedig elég jó esélyük lesz a németek ellen. Az uninál Lökének (3,5) több gólt adtak, mint Brattsetnek, de nem vagyok benne biztos, hogy Löke 35 évesen főszereplője lesz ennek a tornának. Rotálni fogják ezt a posztot, szerintem 6-8 gól jöhet beállóból, azt pedig igazságosan el lehet osztani. Ez a három gól szerintem közel kettes oddson megér egy próbát a győri lányra.
6 beállós gól, Brattset 1-et lőtt.
durva ez a német győzelem :O
hatvanharom.hu
2018.12.01, 22:49
Köszi csajok a mai 2.félidőt! :mad:
656
hatvanharom.hu
2018.12.01, 23:29
A hétfői meccsekről elsőre holland-spanyol under 52.5 1.97@ tetszik. Engem nem győztek meg a hollandok annyira, szerintem a spanyolok sokkal jobban fogják tudni őket limitálni támadásban, mint mi. Mi is simán 25 gól körül tarthattuk volna őket, ha ennyire nem esik szét a védekezésünk a 2.félidőben és a spanyolok védekezését nem hasonlítanám a mi szedett-vedett falunkhoz. A horvátokat ma az első félidőben 5 gólon tartották. Mondjuk a hollandok védekezése se győzött meg, de a spanyolokra nem jellemző, hogy 30 körül dobálnak, szeretik lassítani a játékot. 20-25 közé várom mindkét csapatot.
hatvanharom.hu
2018.12.01, 23:47
Nem láttam ugyan a norvég-német meccset, de nem tudom elképzelni róluk, hogy még egyszer 30 körül kapjanak egy cseh szintű csapattól. Annak ellenére, hogy a csehek is overes csapat én ezt a határt nem tudom otthagyni, annyira magas. A nyitóforduló előtt hihetetlen lett volna ilyen határt látni egy norvég-cseh meccsen, de az eddigi gólözön hatására a bukik felfelé tolták a számokat. Nem lesz ez mindig így, szóval ki kell azt használni úgy gondolom, mehet a kontra.
Norvégia-Csehország under 55.5 2@.
kowarski
2018.12.02, 10:07
Köszi csajok a mai 2.félidőt! :mad:
Hát izzadtam, mint qrva a templomban, pedig én 53,5 alá raktam. Félidőben tök nyugodt voltam 11-11, a másodikban úgyse lesz 32 gól. Amikor jött a gólra gól eszetlen játék, elkeztem izzadni. Percen belül 2 gól. Csak a hollandokon múlott. Féltem, nehogy az utolsó támadásnál egy izgága csere játékoshoz kerüljön a labda. Szép keretek közé szorítottam magam: 3 fogadást kötöttem erre a meccsre. -1,5 holland, +5,5 magyar, 53,5 alatt. Izgalmas volt, az szent.
A holland - spanyolra +4,5 a spanyolokra, nem gondolnék 5 gólos holland győzelmet.
mr.blonde
2018.12.02, 13:27
Sziasztok!
Elérhető a 2. forduló a tippjátékban!
Jó tippelést mindenkinek!
https://www.hatharom.com/kupajatek/noi-kezilabda-eb-2018
prigioni
2018.12.02, 15:12
A holland meccs lemaradt!
mr.blonde
2018.12.02, 15:25
Ott van az is már!
hatvanharom.hu
2018.12.03, 18:37
Horvát +7.5, német +5.5, spanyol+5.5 biztonsági kombi ad egy 2-szeres szorzót a mai meccsekre. Mi nem hinném, hogy nyolcat közé tudnánk tenni, de szerintem még ötöt sem, a másik két meccsen pedig szoros eredményt várok, ahol a győztes kiléte sem egyértelmű.
hatvanharom.hu
2018.12.03, 18:43
A német-románon és a holland-spanyolon is jó szorzót kapunk a döntetlenre. Nem volt még X a tornán, pedig párszor igen közel jártunk hozzá, előbb-utóbb beesik egy és 10@ oddson value-nak tűnik mindkettő.
A német-románon és a holland-spanyolon is jó szorzót kapunk a döntetlenre. Nem volt még X a tornán, pedig párszor igen közel jártunk hozzá, előbb-utóbb beesik egy és 10@ oddson value-nak tűnik mindkettő.
Visszanéztem az utolsó 4 Eb-t és volt olyan ahol nem volt döntetlen az egész tornán,és kétszer is csak egy döntetlen volt a csoportmeccseken.
kowarski
2018.12.03, 19:06
Holnapra francia győzelem + szerb +5,5 1,8 körül. Jó kis meccs volt az orosz - 'negró, de a franciák nem adnak egy félidő előnyt a délieknek. Jaukovics nem lő majd kilencet az első félidőben, a franciáktől jönnek majd a megállító faultok, amit az oroszok elmúlasztottak. A dánokból nem nézek ki +6-ot főleg, hogy a szerbek is 4 pontot szeretnének vinni magukkal.
hatvanharom.hu
2018.12.10, 13:15
A lebonyolítási rendszer anomáliái és a francia zavargások miatti halasztások okán ma 2 olyan meccs lesz, ahol az egyik csapat tegnap, míg a másik 4 napja játszott. Ez óriási előny ebben a sorozatterhelésben. Az orosz-dán meccsen csalóka lehet, hogy a dánoknak még van némi esélye a továbbjutásra, eddigi eredményeik ellenére, így rápihenten nem fogják ma fél vállról venni. Az eddig jól teljesítő csapatoknak is lehet rosszabb meccse ebben a darálásban (Lásd. románok, franciák tegnap), épp ideális alkalom ez az oroszoknak erre a tegnap esti meccs után, ugyanis nekik egy mai botlás nem lenne még végzetes. A másik meccsen sajnos nem az underdog van pihent állapotban, hanem a szerbek játszottak tegnap, de ezzel a hatalmas előnnyel bátrabban játszható, az amúgy is erősebbnek tűnő montenegrói csapat győzelme.
Nem írok külön tippeket csak úgy láttam, hogy ezt a piac még nem kezdte el beárazni az oddsokba, így értékes tippeket lehet taláni jelenleg. Nálam egy Dánia+6.5 1.28@ jelenleg 10/10-es tipp, úgy hogy a dánok még senkitől nem kaptak ki héttel, az oroszok pedig senkit nem vertek négynél többel, de én jóval szorosabb meccset várok és a dán győzelmet sem tartom kizártnak. A másik meccs a derby jellege miatt neccesebb egy kicsit, de ha a szerbek ólomlábakon kezdenek és a montik közé raknak párat, akkor nehéz lesz visszajönniük, pláne, hogy nekik még a franciák vannak hátra, akiknek sorsdöntő lesz az a meccs. Szóval a szerbeknek jó kezdés ellenére, ma nagyon ott kellene lenniük fejben, mert picit önhibájukon is kívül gyorsan elszállhat nekik ez az EB és ismerve őket szeretnek széthullani ilyen helyzetekben és hitüket veszteni, pláne még ha van kit hibáztatni is ezért (lebonyolítás). 4 csoportgyőztes csapat került ebbe a helyzetbe, hogy 4 nap alatt 3 meccset kell játszaniuk, míg a többiek napokat pihenhetnek. A holland kapitány fel is emelte ez ellen a hangját, ők és a románok holnap és holnapután dupláznak. Érdemes erre is figyelni a végjátékban.
Az Orosz válogatott már a csoportkör során, amikor biztos +4 pontos továbbjutó volt, kikapott a ponto(ka)t csak tőlük szerző Szlovén válogatott-tól...
A most véget ért Svédek elleni meccsen pont annyival kapott ki, hogy ha valami csoda folytán bármilyen különbséggel kikapnak a Franciák, akkor nem ez utóbbiakat, hanem az egyébként sokkal gyengébb Svédeket viszik magukkal a 4 közé...
Svédország N 39-30 Vége Oroszország N
Forma
1. Oroszország N 5 4 0 1 141:131 8
2. Franciaország N 4 2 1 1 98:90 5
3. Svédország N 5 2 1 2 139:132 5
4. Montenegro N 5 2 0 3 124:128 4
5. Dánia N 5 2 0 3 123:143 4
6. Szerbia N 4 1 0 3 103:104 2
Amennyiben két (vagy több) csapat ugyanannyi ponttal végez, a következő szabály rangsorol:
1. Gólkülönbség
2. Lőtt gólok száma
Nem furcsa?
21.00-kor kezdődik a Szerb-Francia
theodoro
2018.12.13, 11:42
Nem, hiszen oroszok :)
Mondjuk erre sajnos nem gondoltam, nem is szamoltam ennek utana, csak siman meg a danok elleni meccs elott pakoltam svedeket jo magas oddszon, 4.7 volt akkor.
delerium
2018.12.13, 11:49
Neagu keresztszalag, ahogy tegnap sejteni lehetett.
Megint gyilkolt a Gerflor. :(
Meg a frankó lebonyolitás. :(
Oroszok a holnapi elődöntőben szerintem húzhatók hendivel.
Ahogy nèztem elèg kicsi az alapodds.
theodoro
2018.12.13, 12:56
esetleg igy eto vegso bl-re mehet, 1.8 expekten
delerium
2018.12.13, 13:23
esetleg igy eto vegso bl-re mehet, 1.8 expekten
Hát ezzel az egèsz szezonra kidőlt ès valóban megcsappant a Csm Bl esèlyei is.
Az látszott a tegnapi meccsen is, hogy Neagu nèlkül teljes tanácstalanság volt náluk.
A beállo Pinteát amugy meg akarja szerezni a Győr. :)
Már akit ők meg akarnak meg is szerzik. :)
mr.blonde
2018.12.14, 14:50
Oroszország - Románia
Pintea gólok száma 3.5 felett@1.68
Busechi gólok száma 5.5 felett@1.80 Unibet (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go)
Mivel Neagu kiesett, ezért a legjobb góllövőjét vesztettek el a románok, átlövőjük 44 gólt szerzett hat mérkőzés alatt. Neagu nélkül Pintea és Busechire a szokottnál is több szerep hárul majd. Mindketten elég gólerősek voltak idáig, a beállós 28, az átlövő 40 gólnál tart.
Pintea feljövőben van, a magyarok ellen 7, a spanyolok ellen 6 gólig jutott. Ehhez képest a négy gól vállalható tipp. A veszély ott lehet, Neagura mindig muszáj kilépni, így a beállós könnyebben megjátszható, mivel most ő nincs, ezért nagyon jó százalékban kell belődőznie a helyzeteit.
Busechi hat gólja is meglehet, bár ő azért már fáradni látszik. Viszont Neagu nélkül ő az első számú nehéztüzér, 10-12 labdát biztos el fog durrantani.
Túl sok pénzt nem éri meg kockáztatni ezeken a piacokon szerintem, de egy kis aprót mnegérhet mind2.
hatvanharom.hu
2018.12.14, 16:45
Oroszország - Románia
Pintea gólok száma 3.5 felett@1.68
Busechi gólok száma 5.5 felett@1.80 Unibet (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go)
Mivel Neagu kiesett, ezért a legjobb góllövőjét vesztettek el a románok, átlövőjük 44 gólt szerzett hat mérkőzés alatt. Neagu nélkül Pintea és Busechire a szokottnál is több szerep hárul majd. Mindketten elég gólerősek voltak idáig, a beállós 28, az átlövő 40 gólnál tart.
Pintea feljövőben van, a magyarok ellen 7, a spanyolok ellen 6 gólig jutott. Ehhez képest a négy gól vállalható tipp. A veszély ott lehet, Neagura mindig muszáj kilépni, így a beállós könnyebben megjátszható, mivel most ő nincs, ezért nagyon jó százalékban kell belődőznie a helyzeteit.
Busechi hat gólja is meglehet, bár ő azért már fáradni látszik. Viszont Neagu nélkül ő az első számú nehéztüzér, 10-12 labdát biztos el fog durrantani.
Túl sok pénzt nem éri meg kockáztatni ezeken a piacokon szerintem, de egy kis aprót mnegérhet mind2.
Kontráztam mind a kettőt. ;) Az oroszok ellen még egy beálló sem élt meg és a fáradt románok Neagu nélkül nem nagyon tudják kívülről átlőni ezt a falat, így egyedül Pintea semlegesítését kell megoldaniuk, ahogy írtad nem fognak kilépni, mert nincs veszélyes lövőjük. Pintea labdái nagy részét Neagutól kapta. Busechi alig bírt lépni ellenünk, így nála csak a hetesek száma a kérdéses szerintem, mert kintről nem hinném, hogy meg tudja szórni magát, csak ott vitte ezt a határt, ahol sok hetest dobott be. GL. :)
mr.blonde
2018.12.14, 17:20
Kontráztam mind a kettőt. ;) Az oroszok ellen még egy beálló sem élt meg és a fáradt románok Neagu nélkül nem nagyon tudják kívülről átlőni ezt a falat, így egyedül Pintea semlegesítését kell megoldaniuk, ahogy írtad nem fognak kilépni, mert nincs veszélyes lövőjük. Pintea labdái nagy részét Neagutól kapta. Busechi alig bírt lépni ellenünk, így nála csak a hetesek száma a kérdéses szerintem, mert kintről nem hinném, hogy meg tudja szórni magát, csak ott vitte ezt a határt, ahol sok hetest dobott be. GL. :)
Adom, viszont ha már eddig ők voltak a húzóemberek, muszáj lesz virítaniuk valamit ma is :)
szabivill
2018.12.14, 20:02
Néztem a meccset és ezt még hozzá kell ehhez raknom, hogy Pinteau 3 gólnál volt már, és ziccerben a felső kapufát találta el, ezen múlott, ez az az érdekes dolog amit már sokszor észrevettem ,hogy ilyen kevésen múlik egy-egy tipp.
Viszont Busechi a második félidőben pályán sem volt talán? Mert nem láttam villogni...
És hogy akkor derült ki számomra a 3. gólnál hogy Pinteau az a nagy debella, beálló.
De jó meglátás és elképzelés volt így tovább!!
Élőzni kellett volna az első félidő végén
Elfáradtak a románok a 2. félidőre, teljesen szétestek.... Igazatok volt, tényleg úgy van ahogy mondtátok, hogy Bucsechi lépni sem tudott, szerintem ezért nem játszott a 2. félidőben, én legalább is nem hallottam a nevét... Az első félidőben már 3 gólja volt..
Hát hogy szabivill-nek gyanús itt megint valami, hogy elvesztették a mérkőzést és azért nem lépték túl a határt sem, mert vesztettek és ez egy negatív dolog ha úgy nézzük.
Tehát hogy túl kellett volna mindkét játékosnak lépni a 3 gólt, mert tőlük várták, hogy előre viszi a román csapatot, és mindketten pont ott álltak meg 3 gólnál, mintha nem is akartak volna több gólt szerezni... mintha tudták volna hogy ott a határ és nem is akarták volna meglépni szándékosan...
Tehát arról van itt szó, hogy a legjobbjuk kidőlt a magyarok ellen (azt is láttam), Cristina Neagu és a többi játékos képtelen ezt a hiányt pótolni, ennyire statikusak volnának, ha egy ember hiányzik akkor ilyen szinten megérzi azt az egész csapat, illetve a fárdtság miatt is lehetett hogy ilyen gyengén játszottak a 2. félidőben.
Lehet hogy Pinteau is a fáradtság miatt dobott csak kapufát, ezt is bele kellett volna számolni a tippnél véleményem szerint, ez is közrejátszott annál a dobásnál a mérkőzés 50. perce felé. Az más kérdés hogy volt még vagy 10 perce egy gólt szerezni, de már utána pályán sem volt...
És hihetetlen hogy ezt nem tudták túllépni, Dragut A. szerzett 4 gólt csak.
De várjatok csak, mégis most néztem és Pinteau C. neve mellett is 4 szerzett gól szerepel már, eddig csak 3 gól volt ott... Akkor valamit helyesbítettek utólag úgy látom. Akkor jött az egyik tipp mégiscsak.. Akkor miről beszéltem én eddig, akkor hülyeséget mondtam...
Akkor örüljetek neki mert meglett a tipp!! Csak bejött a stratégia, Pinteau neve mellett 4 szerzett gól van!! Mintha ezt egyszer a kommentátor is említette volna mérkőzés közben, hogy 1-el több gólt dobott már, mint amennyit jegyeztek.... De én azt hittem hogy a kommentátor számolta el magát..
És Dragut-ról ki gondolta volna ,hogy 4 gólt szerez, én biztos nem, azt sem tudom az ki...
És most jön a Francia-Holland és szerintem is a Franciák fognak győzni, hazai pálya ez nekik, ki kell ezt a fórt használniuk.. A fociban is a franciák a világbajnokok.
kowarski
2018.12.15, 10:46
Az állami rabló 1,7-et kínál a francia győzelemre rendes játékidőn belül, 1,5-öt az eb- győzelemre. Az utóbbi biztonságosabb. Bár szerintem nem lesz gond 60 perc alatt. Az oroszoknak nem tett jót a pihenő/pihentetés. Tegnap a második félidőre tudták csak összerakni a védekezésüket, ez vékony lesz a franciák rendkívül kompakt csapata ellen, akiknél tökéletesen sikerült a formaidőzítés. Egy Vjahijevával nem nyernek eb-t. A jobb szélen tudnak az oroszok azonos szintet hozni a franciákkal. Kapusposzton klasszisokkal jobbak a franciák, irányítóban szintén, a Zaadi- Edwige - Ayglon belső hármas bitang. Nem látom hol tudnának az oroszok nyerni. Dmitrijeva a tegnapi produkciója irányítóban nulla volt, alternatívája nincs. Az oroszok hozták a longterm top 3-at, amire számítottam, de ez a végállomás számukra.
delerium
2018.12.15, 11:56
Az állami rabló 1,7-et kínál a francia győzelemre rendes játékidőn belül, 1,5-öt az eb- győzelemre. Az utóbbi biztonságosabb. Bár szerintem nem lesz gond 60 perc alatt. Az oroszoknak nem tett jót a pihenő/pihentetés. Tegnap a második félidőre tudták csak összerakni a védekezésüket, ez vékony lesz a franciák rendkívül kompakt csapata ellen, akiknél tökéletesen sikerült a formaidőzítés. Egy Vjahijevával nem nyernek eb-t. A jobb szélen tudnak az oroszok azonos szintet hozni a franciákkal. Kapusposzton klasszisokkal jobbak, irányítóban szintén, a Zaadi- Edwige - Ayglon belső hármas bitang. Nem látom hol tudnának az oroszok nyerni. Dmitrijeva a tegnapi produkciója irányítóban nulla volt, alternatívája nincs. Az oroszok hozták a longterm top 3-at, amire számítottam, de ez a végállomás számukra.
A siofoki Nze Minko igencsak jól nyomta, 6 lövès 6 gól.
Ő lett a meccs legjobbja.
Kapusaik jók, de kicsit árnyalja a kèpet, hogy ezek nem igazán voltak lövèsek, amiket a hollandok leadtak.
Egyszerűen annyira jól vèdekeztek, hogy a tulipánosok nem igazán jó helyzetekből kènyszerültek lőni.
Rengeteg labdát eladtak illetve becsapdázták őket(valoszinű fáradtság számlájára irható)
Huh, Kanor, a jobb lövő hova felugrik lövèsnèl, atyaèg. Libabőrös lettem tőle.
10 mèterről jöttek a bombái, mintha zsinóron húzták volna.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.