Teljes verzió megtekintése : Bundesliga 2012/2013 - tippek
Német szuperkupa
Betfair 3,45 a Dortmundra
Jevola76
2012.08.12, 19:24
Véleményem szerint a Dortmund Kagava eladásával, és valódi erősítés nélkül nem tudja megvédeni a bajnoki címét. A kupadöntőben jók egy döntetlenre, de hosszú távon nem sok esélyük van.Szerintem a Bayern valahogy, nehezen, de begyűri őket
brandonlang
2012.08.13, 18:56
Szerintem ma érdemes megtenni az 1860 Münchent kétesélybe, úgy érzem nem kapnak ki Drezdában, és az ezért adott 1,53 nem olyan rossz odds.
th3PR0j3ct0r
2012.08.25, 17:52
http://www.hatharom.hu/article/84784d-hajnalek-ott-folytathatjak-ahol-abbahagytak
Wormatia Worms - 1899 Hoffenheim II
Háromesélyes fogadás Tipp: 1899 Hoffenheim II 1.91
- Hoffenheim 4-0-0val kezdett, vezeti a bajnokságot
- 18-0 a gólkülönbsége
- a 3. és 4. helyezett eddig csak a Hoffenheimtől kapott ki, mindketten 5-0ra
- a kukacok nyeretlenek, 0-2-1, 17. helyen állnak
- gólkülönbségük 4-6
th3PR0j3ct0r
2012.09.01, 12:33
http://www.hatharom.hu/article/8e6478-szombaton-a-schalke-masodik-felidei-teljesitmenyere-epitunk
Szabadim91
2012.09.26, 17:52
mára ki mit mond?
th3PR0j3ct0r
2012.09.26, 19:11
Hannover-Nürnberg
Itt, ahogy a cikkben (http://www.hatharom.hu/article/5bb1dd-husztiek-ismet-onthatjak-a-golokat#comment_thread_show) is írtam, overt várok, esetleg Hannover gólok over 1.5, vagy valami ilyesmi.
Stuttgart-Hoffenheim
Stuttgart győzelme jó lehet, Ibisevic már elvileg játszhat, ő nagyot fog lökni a csapaton, de személy szerint egyelőre úgy néz ki, hogy kihagyom a meccset.
'Gladbach-Hamburg
Hazaiakban még mindig nem érzem az erőt, Hamburgnak lökést adhatott a hétvégi Dortmund-verés, x2-ben lehet érték.
Augsburg-Leverkusen
Leverkusentől többet várok, elég gólerősek, náluk over 1.5 gól, esetleg vendég siker.
Freiburg-Bremen
NOBET.
Szabadim91
2012.09.27, 21:19
holnapra Düsseldorf Schalke V ? egész jó még a Schalke oddsa, rem nem nagyon csökkentik már.
holnapra Düsseldorf Schalke V ? egész jó még a Schalke oddsa, rem nem nagyon csökkentik már.
Szerintem jó lehet, nekem is tetszik a V kimenetel 2.00-es odds körül. Azt hozzátenném, hogy a Düsseldorf még gólt sem kapott, tehát nem veszített, szvsz itt az ideje, hogy megszakadjon legalább az a sorozatuk, hogy nem kapnak gólt. A mérkőzés előtt tájékozódj a kezdőcsapatokról, mert a Schalke jövőhét szerdán a Montpelliert fogadja a BL-ben (igaz mivel ennyi nap van a 2 meccs között a profiknál elvileg nem kellene pihentetni játékosokat, azonban gyakorlatban lehet, hogy ez máshogy fog kinézni).
sportinsider
2012.09.28, 13:00
A Düsseldorf - Schalke kapcsán én ma Schalke over 1,5 gólra tettem 2,05 körüli oddsal. Bár igaz, hogy a Düsseldorf eddig iszonyatosan fut és eddig nem kaptak gólt, ez azonban nem Schalke kaliberű csapatok ellen történt. Ellenben a Schalke az eddigi 5 bundesliga és 1 bajnokok ligája meccsén 6-ból 5x lőtt 2 vagy több gólt. Csak a Bayern ellen nem sikerült...
Én ebben biztosabb vagyok mint a Schalke győzelemben. Én is úgy gondolom, hogy a Schalke nyer, de egy viszonylag nagy esélyt adok a döntetlenre is, ezért inkább a Schalke Over 1,5 fogadás.
Ezen felül hétvégén
Hamburg- Hannover és Frankfurt-Freiburg over 3
3 gól mindkét találkozón lesz, én a 2.5 over szorzókat alacsonynak találtam, ezért inkább az over 3 és ha nem jön be cashback.
Más tutinak tűnőt egyelőre nem találtam a hétvégére.
Esetleg ha valaki lát valami jót, pl +EV-és szögletfogadás, vagy jó szorzóval kecsegtető x2-es fogadás, írjátok be ide, én is így fogok tenni. :-)
Yossarian
2012.09.28, 14:10
Én a Hoffenheimet néztem még ki -0,25-ös ázsiai hendivel 1,57-ért.
Wolfsburg-Stuttgart
tipp: H
odds: 2.1
A hazaiaknál edzőváltás volt a téli szünetben, Dieter Hecking érkezett a posztra. Róla tudhatjuk, hogy jól motiválja a játékosait és masszív focit játszat velük, otthon különösen veszélyesek bárkire. Ráadásul a Wolfinál az emberanyag is tökéletes ahhoz, hogy nagyon jó csapatot építsen.
A vendégek tele vannak hiányzókkal, Boka az Afrika-kupán van, Sakai és Ibisevic eltiltott, Cacau és Kvist sérült. Így normális szélső védő és csatár nélkül lépnek majd pályára, miközben a középpálya legjobb szűrője is hiányzik.
Ilyen előzményekkel nehéz figyelmen kívül hagyni ezt az oddsot. Úgy gondolom a Wolfi első meccsén hazai pályán a belét kihajtja majd és a végén behúzza a meccset a tartalékos vendégek ellen.
Wolfsburg-Stuttgart
tipp: H
odds: 2.1
Az első játékrész szenvedése után a 2. félidőben a farkasok bedarálták a tartalékos vendégeket.
Hertha Berlin - Union Berlin
Tipp: Hertha Berlin góljai 1,5 felett
Odds: 1.61 @ Bet365
Rég volt ebbe a fórumba írva, azonban úgy gondolom, hogy ez jó kis tipp lehet. Sokan gólparádét várnak a berlini városi rangadótól. Szerintem is van benne fantázia, azonban, ha sok gól lesz, akkor a Hertha biztosan lő kettőt. Jos Luhukay összeszedte a szebb napokat is megélt kék-fehéreket, így könnyedén veszik az akadályokat a második ligában. Ezen felül az ősz végi páratlan sérüléshullámon is túltették magukat a Herthások, hiszen mára már csak két hiányzójuk maradt. Az Union erőn felül teljesít idén, így előkelő helyen áll a második ligában, de ezen a mérkőzésen csak az szól mellette, hogy berlini rangadó lesz, ahol bármi megtörténhet, azonban szerintem ez nem ma lesz.
Érdekes, de, amikor legutóbb a Hertha felkerült a Bundesliga I-be, akkor otthon kikaptak a városi derbyn. Most ősszel sikerült nyernie az Unionnál a kék-fehéreknek. A bizonyítási vágy, továbbá a jobb keret, illetve az összeszokottság miatt nálam nyer a Hertha, amihez szerintem legalább két gólt kell lőniük a kék-fehéreknek.
Hertha Berlin - Union Berlin
Tipp: Hertha Berlin góljai 1,5 felett
Odds: 1.61 @ Bet365
Rég volt ebbe a fórumba írva, azonban úgy gondolom, hogy ez jó kis tipp lehet. Sokan gólparádét várnak a berlini városi rangadótól. Szerintem is van benne fantázia, azonban, ha sok gól lesz, akkor a Hertha biztosan lő kettőt. Jos Luhukay összeszedte a szebb napokat is megélt kék-fehéreket, így könnyedén veszik az akadályokat a második ligában. Ezen felül az ősz végi páratlan sérüléshullámon is túltették magukat a Herthások, hiszen mára már csak két hiányzójuk maradt. Az Union erőn felül teljesít idén, így előkelő helyen áll a második ligában, de ezen a mérkőzésen csak az szól mellette, hogy berlini rangadó lesz, ahol bármi megtörténhet, azonban szerintem ez nem ma lesz.
Érdekes, de, amikor legutóbb a Hertha felkerült a Bundesliga I-be, akkor otthon kikaptak a városi derbyn. Most ősszel sikerült nyernie az Unionnál a kék-fehéreknek. A bizonyítási vágy, továbbá a jobb keret, illetve az összeszokottság miatt nálam nyer a Hertha, amihez szerintem legalább két gólt kell lőniük a kék-fehéreknek.
Hertha Berlin - Union Berlin 2-2 :)
Nem teljesen úgy alakult, ahogy gondoltam, de a lényeg, hogy bejött a tipp. ;)
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.