PDA

Teljes verzió megtekintése : Mai Kosár tipp

szekesfehervar23
2018.10.30, 18:22
Sziasztok!Kalok Kevin vagyok
Fiba Európa kupa Alba Fehérvár-Varese V 1.60 Unibet
Mivel a Városom csapatáról van szó igy nehéz ellenük tennem de ha szakmailag nézem akkor egyértelmű Varese győzelem.Minden tekintetben jobb csapatról beszélünk nem lepődnék meg a magas pont különbségen sem elég csak a Magyar és az Olasz bajnokságot nézni ég és föld a kettő.Ezért benne van egy sima vendég siker is bátrabbaknak -10,5 3.30-ért.Mindenkinek Sok Sikert

Zozinho19
2018.10.30, 21:39
Sziasztok!Kalok Kevin vagyok
Fiba Európa kupa Alba Fehérvár-Varese V 1.60 Unibet
Mivel a Városom csapatáról van szó igy nehéz ellenük tennem de ha szakmailag nézem akkor egyértelmű Varese győzelem.Minden tekintetben jobb csapatról beszélünk nem lepődnék meg a magas pont különbségen sem elég csak a Magyar és az Olasz bajnokságot nézni ég és föld a kettő.Ezért benne van egy sima vendég siker is bátrabbaknak -10,5 3.30-ért.Mindenkinek Sok Sikert

A szakmai részről annyit, hogy a magyar NB I. legjobb 6 csapata szerintem megállná a helyét az olasz bajnokságban is. Kicsit túl van misztifikálva az "olaszok" ereje. Az idézőjel nem véletlen, náluk is inkább a légiósok emelik a színvonalat.

szekesfehervar23
2018.10.31, 08:35
Igazat kell ,hogy adjak neked nekem teljes csalódás volt ez a Varese.Az olasz vs magyar bajnokság mércét meg a Cantu alapján probáltam felállítani akik oda vissza verték a Szolnokot még a selejtezőben ott tényleg nagy különbség volt.

Zozinho19
2018.10.31, 16:36
Igazat kell ,hogy adjak neked nekem teljes csalódás volt ez a Varese.Az olasz vs magyar bajnokság mércét meg a Cantu alapján probáltam felállítani akik oda vissza verték a Szolnokot még a selejtezőben ott tényleg nagy különbség volt.

A Szolnok 3 meccsen van túl olasz csapat ellen idén, a mérleg 0:3, de... A 2 idegenben lejátszott meccsen valós esélyt szalasztottak el az alföldiek, míg az egy Cantu elleni hazai meccsen kijött rajtuk a 3 nap/ meccs fáradtsága. Ugye ők kiutaztak, meccseltek, majd hazaút, az olaszoknak a meccs után "csak" el kellett jönni Szolnokra. Az olaszok jobban tudtak regenerálódni és kijött az erőállapotok közötti különbség.
Mellesleg én a Falco-t idén erősebbnek gondolom a Szolnoknál, de még nagyon az elején vagyunk.

szekesfehervar23
2018.11.09, 17:08
Én nem látom azt a Falcoban ,hogy esélyesebb lenne a Szolnoknál nyilván hosszú a szezon de idáig engem nem győztek meg.Most visszahozták Pusthavart kiváncsi leszek mennyire fog változni a csapat.Az Alba viszont nagyon meggyőző azon a bizonyos Varese meccsen indult el valami ugye ahol én veretni akartam őket.Azóta nekem ugy tűnik ,hogy nagyon egyben van a csapat a Boykins,Cartright,Freeman rohadtul meggyőző.Lórit pedig szerintem nem kell bemutatni nagy kár ,hogy nem jön ki Ivkoval mert szerintem Magyarország legjobb 4-ese.

hatvanharom.hu
2018.11.09, 17:46
A Szolnok 3 meccsen van túl olasz csapat ellen idén, a mérleg 0:3, de... A 2 idegenben lejátszott meccsen valós esélyt szalasztottak el az alföldiek, míg az egy Cantu elleni hazai meccsen kijött rajtuk a 3 nap/ meccs fáradtsága. Ugye ők kiutaztak, meccseltek, majd hazaút, az olaszoknak a meccs után "csak" el kellett jönni Szolnokra. Az olaszok jobban tudtak regenerálódni és kijött az erőállapotok közötti különbség.
Mellesleg én a Falco-t idén erősebbnek gondolom a Szolnoknál, de még nagyon az elején vagyunk.

Falcot? Govens és Perl nélkül?

Zozinho19
2018.11.09, 18:30
Falcot? Govens és Perl nélkül?

Na, igen! Még az olaszországi EC meccs előtt írtam ezt, azóta rendesen felborult minden a sárga-feketéknél, mint azt itt le is írtam:
https://forum.hatharom.com/fogad%C3%A1si-napl%C3%B3k/396-zozinho19-tippjei-16.html

Szóval, még nagyon az idény elején vagyunk. Az előző szezonban is leírtam, hogy a magyar bajnokság nagyon kiegyensúlyozott, ez erre az idényre még inkább igaz.

@székesfehérvár23

Valóban úgy néz ki, hogy az Alba egyre jobban összeáll, de tavaly is voltak olyan periódusaik, amikor lenyűgözően játszottak, majd jöttek érthetetlen vereségek. A Falco elleni elődöntő sorozat utolsó két meccse erre a legjobb példa. Nem rossz a légiós állomány, de szerintem nagyon kevés a Lóránt- Filipovity páros vezette magyar mag. Most van egy kis pihenőjük, aztán majd jövő hét végén a Szolnok ellen meglátjuk, hogy mire is lehet jó a városod csapata?!

Érdemes lesz odafigyelni a PVSK-ra, eddig elég meggyőzőek.