Teljes verzió megtekintése : Tippláda focisoknak !
hero.hapcika
2018.10.22, 13:04
Üdvözlök minden látogatót . Korábban is terveztem el indítani a saját topicom amibe minden nap amint időm engedi ( szerencsère mostanában több ) megosztanám veletek tippjeimet bár a topic új, èn termèszetesen nem ma kezdtem a sport fogadást hanem jópár ève . Eleinte csak szórakozás gyanánt mára pedig már komoly hobbivá nőtte ki magát . Minden nap minimum 1 meccsel jelentkezni fogok amit termèszetesen ellemezni fogok nektek ! Sok sikert minden látogatónak !:)
hero.hapcika
2018.10.22, 14:38
Jelentkezem is első tippemmel egyenesen Görögországból .
Atromitos Athens - Asteras Tripolis
A második helyezet látja vendègül a 14. ik helyet elfoglaló gárdát. A vendègek sorba megmèrkőztek a görög liga nagyobb neveivel inkább kevesebb mint több sikerrel a meccsek alatt (6) mindössze 4 rúgott gólra futotta viszont szóljon mellettük, hogy nem is nagyon tömtèk ki őket mindössze 7 gólt kaptak ami ilyen ellenfelek ellen vállalható . Hazaiak keretèben 2 honfitársunk is küzd Megyeri Balázs ès Ugrai Roland szemèlyèben. Balázs ès a vèdelem jó formájának köszönhetően mindössze 1 kapott góljuk van eddig mellette pedig már rúgtak 8-at. Kevès gólos meccsen hazai sikert várok illetve bátrabbak igen már-már túljó szorzóèrt -2,5 gólt is fogadhatnak . Szemèly szerint nem èrtem ezt a magas szorzót ugyanis 6/5 meccs -2,5 góllal èrt vèget .
Fő tippem tehát :
Atromitos Athens - Asteras Tripolis
Hazai ! 1,95
-2,5 gól 2,60 körül fogadható bátrabbaknak ajánlanám .
Sok sikert mindenkinek !
hero.hapcika
2018.10.22, 21:55
Első napot sikeresen zártuk a fő tippemmel duplázhattuk a pènzünket mai napon !
Atromitos Athen - Asteras Tripolis 3:2
1,95 .
1/1 100%
Holnap ismèt jelentkezem :)
hero.hapcika
2018.10.23, 13:26
Mai napra kèt meccset hoztam nektek tekintettel az erős kínálatra . Kezdjük is !
Anglia. League one (harmad osztály)
Blackpool - Scunthorpe united
A 13. helyezet látja vendègül a 15. helyezet csapatát de ez senkit ne tèvesszen meg, ugyanis Blackpoolnak kettővel kevesebb lejátszott mèrkőzèse van . Bár a pool nem termeli annyira a gólokat (14) a vèdekezèsük mondhatni fenomenális ugyanis nekik van 12 fordulo után a legkevesebb kapott góljuk (9). Vendègük vèdelmèről ez már nem mondható el mert ők versenyeznek jelenleg a legtöbb bekapott gól címèrt (29) . Pooliak otthon befogják húzni szerintem szoros meccsen a 3 pontot főkènt kontrákra èpítve mert ellenfelük azèrt igen gólveszèlyes . Tippem tehát HAZAI ! 1,85
Bajnokok ligája E csoport .
Ajax - S.L. Benfica
Ajax idèn remek formában van ès bár bajnokságát mèg nem vezeti azèrt rendre termeli a gólokat Tadic,Huntelaar,Ziyech trióval.
Benfica is formában van bajnokságát holtversenyben vezeti a Bragaval . Biztos vagyok benne hogy nyerni mennek az Ajaxhoz ugyanis ha pont nèlkül kell haza tèrniük akkor nagyon nehèz feladat fog kèsőbb rájuk várni .
Mindkèt csapatnak szüksège van pontokra ezáltal nyílt sisakos küzdelemre számítok gólokkal . Győztesre nem mernèk tippelni ezen a meccsen ezèrt Fő tippem tehát : BTS avagy mindkètcsapat szerez gólt ! 1,75 !
Sok sikert mindenkinek :)
hero.hapcika
2018.10.24, 14:44
Tegnapi napot egy fèlsikernek könyvelhettük el, ugyanis nagyobbik szorzóm megállta a helyèt ! Nem volt őszinte a mosolyom viszont mert nem sok kellett, hogy az Ajax - Benfican is nyerjünk .. Bőven volt abba a találkozóba több gól is ! Viszont felesleges a múltba ragadni ma egy újabb Bajnokok ligája naphoz èrkeztünk !
Összesített: 2 nyert : 1 vesztett !
Ma szintèn Angliából hoztam nektek egy tippet .
Angol másodosztály :
Preston-Brentford
Preston vèdelmèben elèg nagy az átjáróház amit az is mutat, hogy a legtöbb kapott gólal ők rendelkeznek (25) ez mellett viszont termelik is a gólokat szèp számmal (19) . Brentfordiak neve mellett (20) rúgott gól szerepel ami a (15) kapott mellett nem olyan rossz eredmèny . Legutóbbi 3 meccsükön egyaránt jött a BTS szóval èn ebbe bízom ma is . Mindkèt csapatnak kellenek a pontok ennek fènyèben gól váltást várok .
Mai tippem : Preston - Brentford : BTS avagy Mindkètcsapat betalál ! 1,61
Sok sikert mindenkinek !
hero.hapcika
2018.10.24, 14:51
Hoztam pár ötletet a Bajnokok ligájából is hátha valakinek segít ! Ezeket nem elemzem illetve a statisztikába sem fognak bekerülni !
PSG-Napoli H 1,50
Dortmund-Atletico Madrid 1X 1,44
Club Brugge-Monaco BTS 1,65
Barcelona-Inter BTS 1,67
Èn ezeket játszottam a mai nap !
hero.hapcika
2018.10.24, 22:22
Ott is vaan ! Preston-Brentford 30.perc 3:1 BTS pipa 1,61 !
Statisztika : 3 nyertes - 1 vesztes !
Holnap folytatás :)
hero.hapcika
2018.10.25, 15:11
Szèp napot !
2 tippel jelentkezek mára !
Milan-Betis
2,5 gól alatt ! 2,00x
Szebb napokat is megèlt már a Milán jelenleg mint azt sok helyen olvasni lehetett meleg a pad Gattuso alatt ezèrt nem gondolom, hogy hatalmas gól váltásokba bele mennènek ma hazai rèszről inkább óvatos kontrákra èpülő focit várok tőllük . Betisnèl szintèn nem a legszebb napok ezek emelett mèg sok sèrültel is kell számolniuk vèdekezèsre fognak berendezkedni első sorba szerintem . A döntetlen mindkèt csapatnak elfogadható lenne bár 1:0 Milán győzelemre tippelnèk inkább ha mondanom kène eredmènyt !
Tipp : kevesebb mint 2,5 gól 2,00x
Zenit-Bordeaux
Szerintem formai ès minősègbeli különbsèg is van jelenleg a kèt csapat között kevès esèlyt látok rá, hogy ne tartaná otthon a 3 pontot ma az orosz alakulat márpedig ha tovább akarnak jutni a csoportból akkor ez a meccs kötelező számukra ! Tippem tehát hazai ! 1,72x
Sok sikert mindenkinek !
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.