PDA

Teljes verzió megtekintése : Augusztusi tippligák

Admin
2012.08.03, 18:01
Nemcsak, hogy lehet, de különösen érdemes is tippelni a 63.hu oldalán augusztusban, ugyanis a legjobban tippelők pénznyereményekkel gazdagodnak.

Augusztusi tippligáink:

Unibet tippliga (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-08/23) - Időtartam: 2012. aug. 1. - 2012. aug. 31.
Tippelj indoklással! (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-08/22) - Időtartam: 2012. aug. 1. - 2012. aug. 31.
Tippliga az aktív tagoknak (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-08/24) - Időtartam: 2012. aug. 1. - 2012. aug. 31.

gyidu
2012.08.03, 23:30
ha jól tudom ugyanarra a tippre nem lehet csak egyszer tippelni mert nincs is rá lehetőség hogy mondjuk a hazai győzelmet többször is megtenni! nézegettem itt a többi játékosok tippjeit és azt vettem észre hogy "shaboadam" 3szor is megtette ugyanazt a tippet pontos végeredményben a panduri - ceahlaul meccset és ezzel vezeti a bajnokságot? hogy lehet ez? nekem még egyszer se engedte hogy egy tippet töbször is megjátszak! jó lenne ha utánanéznének!

92andrey92
2012.08.04, 00:05
ha jól tudom ugyanarra a tippre nem lehet csak egyszer tippelni mert nincs is rá lehetőség hogy mondjuk a hazai győzelmet többször is megtenni! nézegettem itt a többi játékosok tippjeit és azt vettem észre hogy "shaboadam" 3szor is megtette ugyanazt a tippet pontos végeredményben a panduri - ceahlaul meccset és ezzel vezeti a bajnokságot? hogy lehet ez? nekem még egyszer se engedte hogy egy tippet töbször is megjátszak! jó lenne ha utánanéznének!

ez tényleg érdekes!!! engem is érdekelne hogy lehet ilyen?????????

Admin
2012.08.04, 09:31
Köszönjük az észrevételt! Utánanézünk a problémának!

spiller
2012.08.04, 11:13
ez tényleg érdekes!!! engem is érdekelne hogy lehet ilyen?????????
és csakugyan!! megnéztem és igy van! már sokszor szerettem volna én is egy tippet többször megjátszani de nem tudtam ? akkor neki hogy lehetett! ráadásul pont az a tipp ami a helyes! csaknem egy hathárom.hu-s beépitett ember? egyértelmu hogy le kell vonni a pontok 2/3-át amit ezzel a 3 fogadásal nyert az illető! ez igy nem tiszta játék akkor!

zsugasadam
2012.08.04, 13:38
miért kellene levonni? ha meg tudta tenni azt a tippet 3szor akkor az az ő pontja,ha a 63.hu engedélyezte a tippet,akkor az érvényes.

shaboadam
2012.08.04, 13:51
Spiller szó sincs beépített emberről,ugyan olyan játékos vagyok mint ti,zsugasadamnak igaza van,ha a 63.hu engedte nekem a tippet akkor az érvényes.Kérem a 63.hu adminisztrátorait hogy engedjék meg a többi játékosnak is hogy megtegyenek egy olyan tippet miben fogadhatnak 3szor ugyan úgy,az nem az én hibám hogy 3szor megtedtem azt a tippet és nyertem vele,ne engem tegyetek hibásnak,hanem a 63.hut.

Admin
2012.08.04, 14:51
Kedves shaboadam!

Szabályaink szerint egy mérkőzés kapcsán ugyanazon fogadási eseményre/kimenetre csak egy tippet lehet leadni. Ezzel van összhangban, hogy maximalizáltuk is egy-egy fogadási kimenetre tehető tét nagyságát (max. 10 egység).

Sajnos néhány felhasználónak - így neked is - rendszerhiba okán lehetősége volt többször is tenni ugyanazon fogadási kimentre. Ez természetesen nem a te hibád - nem követtél el szándékosan szabálytalanságot -, mindazonáltal ez játékunk szabályaival ellentétes, nem tehetünk kivételt. Akkor is törölnénk a tippjeidet, ha azok nem jöttek volna be (ahogy ezt korábban más tippelők esetében is megtettük). Természetesen egy tipped a kérdéses eseményre érvényes marad.

Az adminisztratív kiigazításokra (más fogadók esetében is) és a mindezt lehetővé tevő rendszerhiba javítására várhatóan jövő hét elején kerül majd sor.

Reméljük megérted! Elnézést kérünk a rendszerhibáért!

Üdv, Admin

gyidu
2012.08.04, 14:54
Kedves shaboadam!

Szabályaink szerint egy mérkőzés kapcsán ugyanazon fogadási eseményre/kimenetre csak egy tippet lehet leadni. Ezzel van összhangban, hogy maximalizáltuk is egy-egy fogadási kimenetre tehető tét nagyságát (max. 10 egység).

Sajnos néhány felhasználónak - így neked is - rendszerhiba okán lehetősége volt többször is tenni ugyanazon fogadási kimentre. Ez természetesen nem a te hibád - nem követtél el szándékosan szabálytalanságot -, mindazonáltal ez játékunk szabályaival ellentétes, nem tehetünk kivételt. Akkor is törölnénk a tippjeidet, ha azok nem jöttek volna be (ahogy ezt korábban más tippelők esetében is megtettük). Természetesen egy tipped a kérdéses eseményre érvényes marad.

Az adminisztratív kiigazításokra (más fogadók esetében is) és a mindezt lehetővé tevő rendszerhiba javítására várhatóan jövő hét elején kerül majd sor.

Reméljük megérted! Elnézést kérünk a rendszerhibáért!

Üdv, Admin

ez egyértelmu volt! FAIR PLAY! csak azt nem értem hogy zsugasadam miért értett vele egyet! vajon a két "adam" névrokonok?

vasero
2012.08.04, 17:04
ez egyértelmu volt! FAIR PLAY! csak azt nem értem hogy zsugasadam miért értett vele egyet! vajon a két "adam" névrokonok?

Ráadásul a két hozzászólás között csak néhány perc telt el.

vasero
2012.08.04, 17:15
Ezt könnyen megcsinálhatja bárki, most próbáltam. Annyi a trükk, hogy külön lapokon meg kell nyitni először az adott fogadást, utána egyenként jóváhagyni. A jóváhagyási folyamatba kellene beépíteni egy ellenőrzést, hogy létezik-e már az adott fogadás. (Majd törölje nekem is valaki a dupla fogadásomat, a Kaposvár-DVSC meccsre tettem meg kétszer a "Kétesély: DVSC-Döntetlen" tippet.)

spiller
2012.08.04, 21:00
Ezt könnyen megcsinálhatja bárki, most próbáltam. Annyi a trükk, hogy külön lapokon meg kell nyitni először az adott fogadást, utána egyenként jóváhagyni. A jóváhagyási folyamatba kellene beépíteni egy ellenőrzést, hogy létezik-e már az adott fogadás. (Majd törölje nekem is valaki a dupla fogadásomat, a Kaposvár-DVSC meccsre tettem meg kétszer a "Kétesély: DVSC-Döntetlen" tippet.)
nem hinném hogy igy csinálta mivel csak ez a tippje van igy(pont a helyes tipp) szerintem csak valami hiba lehetett a honlapon! vagy ennyire zseni a csávó hogy tudta hogy mennyi lesz és pont ezt megtette háromszor! vagy lehet ő a Panduri egyik játékosa!!!!! románok jók bundában!!!!

filiivo
2012.08.05, 16:42
Szerintem nyugodtan számoljátok ki mennyi profitja van meg fogtok lepődni,és nyugodtan nézzétek meg mennyi van itt irva.Érdekes dolgok ezek,és én is a fair play hive vagyok,mert ettől játék a játék.

shaboadam
2012.08.05, 19:51
Hagyjátok már a csalásokat meg mindent.Ugyan olyan halandó tippelő vagyok mint ti,nem csaltam!
És fejezzétek be a rágalmazást,elkezdtem fogadni és hagyta többször is,ennyi!

solver
2012.08.06, 09:10
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy az előző havi tippliga díjazottjai mikorra "várhatják" a nyeremény kiutalását!? Köszi a választ előre is ;)

shaboadam
2012.08.06, 16:01
Na látjátok! Levették a pontjaimat.Csak hogy sportszerűek legyünk.

shaboadam
2012.08.06, 18:38
Shaboadam ma újra átveszi az 1. helyet.És ott is marad a hónap végéig.Kiváncsi vagyok hogy azt a pontot is elveszitek e tőlem? szokásotok szerint!

filiivo
2012.08.06, 19:01
Ez egy korrekt oldal,csak ugy nem vesz el pontokat az embertől,de a szabályok szerintem mindenki számára világosak.Mai Novgorod-Kazan tipped 17féle megtétele,ha az első maradsz a végén akkor legyen ugy.De az oldalt ne bántsd és ne tegyél cinikus megjegyzéseket,köszönöm.Szerintem örülnöd kellene,hogy van ilyen lehetőséged.Ezzel lezártnak tekintem részemről a témát.

Admin
2012.08.06, 20:01
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy az előző havi tippliga díjazottjai mikorra "várhatják" a nyeremény kiutalását!? Köszi a választ előre is ;)
Szia solver!

A kiírásnak megfelelően a tippligák végét (2012. júl. 31. 24:00) követően 5 munkanap áll rendelkezésére minden nyertesnek, hogy megadja a Skrill-címét. Ezt még megvárjuk, ezt követően pedig 1-2 munkanapon belül mindenki megkapja a nyereményét. Addig is kis türelmedet kérjük!

shaboadam
2012.08.06, 20:01
Az én részemről is,azért tettem cinikus megjegyzéseket mert fájt egy kicsit hogy elvették az előző pontjaimat,de nem baj.A mai Novgorod Kazany meccs újra behozott egy kisebb profit összeget.Remélem ezzel a profittal megtartom a helyezésemet.

Admin
2012.08.06, 20:06
Na látjátok! Levették a pontjaimat.Csak hogy sportszerűek legyünk.

Shaboadam ma újra átveszi az 1. helyet.És ott is marad a hónap végéig.Kiváncsi vagyok hogy azt a pontot is elveszitek e tőlem? szokásotok szerint!

Az én részemről is,azért tettem cinikus megjegyzéseket mert fájt egy kicsit hogy elvették az előző pontjaimat,de nem baj.A mai Novgorod Kazany meccs újra behozott egy kisebb profit összeget.Remélem ezzel a profittal megtartom a helyezésemet.
Kedves shaboadam!

Kérjük ezt ne vedd személyes támadásnak, örülünk, hogy Te is részt veszel a játékunkban! A tippliga kapcsán nem egy egyszerű fejlesztésről van szó - ezért ilyen hibák előfordulhatnak -, de igyekszünk mindent megtenni, hogy minden játékosunk azonos feltételekkel vehessen részt benne. Tehát sajnos az ilyen jellegű korrekciók néha elkerülhetetlenek. Reméljük ezt Te is el tudod fogadni!

Üdv, Admin

vasero
2012.08.07, 15:01
Semmi gond.Örülök hogy én is itt lehetek.És megértem mert tudom hogy nem egy egyszerű rendszerről van szó.

Továbbá lenne egy kérdésem.
Van egy tippliga az aktív tagoknak,én aktív tag vagyok és már régóta szólok hozzá a fórumon is,de még is azt írja hogy 0 hozzászólásom van megnéznék kérem hogy mi lehet a baj?

Hoppá, a másik felhasználó neveddel válaszoltál. :) Úgy tudom szabály szerint csak egy lehet.

A fórum hozzászólások nem számítanak bele, csak a cikkhozzászólások.

donkey
2012.08.07, 17:37
Szia solver!

A kiírásnak megfelelően a tippligák végét (2012. júl. 31. 24:00) követően 5 munkanap áll rendelkezésére minden nyertesnek, hogy megadja a Skrill-címét. Ezt még megvárjuk, ezt követően pedig 1-2 munkanapon belül mindenki megkapja a nyereményét. Addig is kis türelmedet kérjük!
akkor már holnapra várhatjuk????

donkey
2012.08.07, 17:39
hoppá, a másik felhasználó neveddel válaszoltál. :) úgy tudom szabály szerint csak egy lehet.

A fórum hozzászólások nem számítanak bele, csak a cikkhozzászólások.

ciki !!!!!! :)

shaboadam
2012.08.07, 22:10
Bocsánatot szeretnék kérni mert az apáméról válaszoltam a "zsugasadam" ról.Egy gépet használunk és apám előtte fogadott mielőtt én ide ültem volna,és nem jelentkezett ki én meg azt hidtem hogy a sajátommal vagyok bejelentkezve,le is töröltettem vele a hozzászólást e félreértések elkerülése miatt,azért védett ő meg engem múltkor,mert az apám.Tudtommal az még nem tiltott hogy 2 egy gépet használjunk,ha a hatharom.hu akarja akkor igazoljuk magunkat mind a ketten.

shaboadam
2012.08.07, 22:13
és hol vannak a cikkek? amikhez hozzá kell szólni?

juvefan
2012.08.07, 22:39
és hol vannak a cikkek? amikhez hozzá kell szólni?

A főoldalon akad pár! :)

shaboadam
2012.08.07, 23:01
oké köszönöm,most már legalább tudjuk.............

donkey
2012.08.07, 23:13
bocsánatot szeretnék kérni mert az apáméról válaszoltam a "zsugasadam" ról.egy gépet használunk és apám előtte fogadott mielőtt én ide ültem volna,és nem jelentkezett ki én meg azt hidtem hogy a sajátommal vagyok bejelentkezve,le is töröltettem vele a hozzászólást e félreértések elkerülése miatt,azért védett ő meg engem múltkor,mert az apám.tudtommal az még nem tiltott hogy 2 egy gépet használjunk,ha a hatharom.hu akarja akkor igazoljuk magunkat mind a ketten.
ja ő csak azt HIDTE !

donkey
2012.08.07, 23:21
Bocsánatot szeretnék kérni mert az apáméról válaszoltam a "zsugasadam" ról.Egy gépet használunk és apám előtte fogadott mielőtt én ide ültem volna,és nem jelentkezett ki én meg azt hidtem hogy a sajátommal vagyok bejelentkezve,le is töröltettem vele a hozzászólást e félreértések elkerülése miatt,azért védett ő meg engem múltkor,mert az apám.Tudtommal az még nem tiltott hogy 2 egy gépet használjunk,ha a hatharom.hu akarja akkor igazoljuk magunkat mind a ketten.
érdekelne hogy nekem például van két lánytestvérem fogalmuk nincs hogy mi az a sportfogadás regisztrálhatok az ő nevükben???? plusz még nagyanyám még elég "fitt" nyomhatok egy reget az ő nevére is?????

shaboadam
2012.08.07, 23:47
figyelj! Hogy érted azt hogy az ők nevükben?
Én találtam ezt az oldalt regisztráltam,megmutattam édesapámnak és ő is szeretett volna fogadni,regisztrált ő is csak az a baj hogy egy leptopunk van és arról csinálta ő is.
Mit nem lehet ezen érteni?
Tudtommal te nem vagy adminisztrátor semmi jogod minket számon kérni azt csinálunk amit akarunk.Ha az adminisztrátor tudni akar többet is akkor neki elmondunk mindent sőt még az igazolványunkot is beküldjük,ha annyira fontos.

zsugasadam
2012.08.08, 01:23
Úgy Látom valami probléma akadt.
A fiam jól mondja ha kell én is beküldöm az igazolványomat,mert tetszik ez az oldal és nem szeretném ha egy félreértés miatt kizárnának!

Köszönöm a megértéseteket további jó éjszakát!

donkey
2012.08.08, 11:41
mikorra számithatunk az előző havi nyereményekre? szabadságon van esetleg valaki?

vasero
2012.08.08, 13:08
figyelj! Hogy érted azt hogy az ők nevükben?
Én találtam ezt az oldalt regisztráltam,megmutattam édesapámnak és ő is szeretett volna fogadni,regisztrált ő is csak az a baj hogy egy leptopunk van és arról csinálta ő is.
Mit nem lehet ezen érteni?

Akarod mondani, apád találta az oldalt, regisztrált, megmutatta neked, te is regisztráltál. Így legalább a csatlakozási dátumok is passzolni fognak, amik ki vannak írva a neveid alá apró betűkkel. ;) :D :D

shaboadam
2012.08.08, 13:32
Én találtam az oldalt de én csak 2 nap múlva regisztráltam ő pedig másnap.

donkey
2012.08.08, 15:11
Én találtam az oldalt de én csak 2 nap múlva regisztráltam ő pedig másnap.
JÓ TANÁCS: vegyél egy papirt meg egy ceruzát és ird fel hogy ki kicsoda és a hozzászólások előőt használd a fejed egy kicsit ne utánna magyarázkodj! egyébként vasero ha az oldal ezt engedi és a többi játékost sem zavarja egy két plusz accountot nyithatunk akkor mi is !

vasero
2012.08.08, 15:45
JÓ TANÁCS: vegyél egy papirt meg egy ceruzát és ird fel hogy ki kicsoda és a hozzászólások előőt használd a fejed egy kicsit ne utánna magyarázkodj! egyébként vasero ha az oldal ezt engedi és a többi játékost sem zavarja egy két plusz accountot nyithatunk akkor mi is !

De nem engedi, valahol már olvastam, hogy egy IP címről csak egy regisztrációt engedélyeznek, sőt Admin kérte is, ha valaki tud róla, hogy valakinek kettő is van, akkor azt jelezze.

donkey
2012.08.08, 20:30
hát ez mi ha nem jelzés? nem veszik a lapot nagyon! a csávó már beismerte hogy ismeri a másikat! mondjuk mérget nem ennék rá hogy az állitólagos apja fogad mert ha csak a tippjeit nézzük amit ketten müvelnek egyértelmü hogy egy emberről van szó!

shaboadam
2012.08.08, 22:28
Ti most mit ítélkeztek felettünk? Ti mit okoskodtok meg irogattok?
Van admin aki gondolom hogy igazságosan meg mondja hogy kinek van igaza és hogy mit kell tenni!
Hagyjátok abba a rágalmazást és zárjátok le a témát!
Kész!
Magatokkal törődjetek ne mi velünk.

vasero
2012.08.08, 23:13
hát ez mi ha nem jelzés? nem veszik a lapot nagyon! a csávó már beismerte hogy ismeri a másikat! mondjuk mérget nem ennék rá hogy az állitólagos apja fogad mert ha csak a tippjeit nézzük amit ketten müvelnek egyértelmü hogy egy emberről van szó!

Türelem, mi lebuktattuk, a többi nem rajtunk múlik.

vasero
2012.08.08, 23:17
Ti most mit ítélkeztek felettünk? Ti mit okoskodtok meg irogattok?
Van admin aki gondolom hogy igazságosan meg mondja hogy kinek van igaza és hogy mit kell tenni!
Hagyjátok abba a rágalmazást és zárjátok le a témát!
Kész!
Magatokkal törődjetek ne mi velünk.

Ha ítélkeznénk, akkor azt mondanánk, hogy törölni kellene legalább az egyik felhasználónevedet, de én csak azt mondom, hogy valahol azt olvastam, hogy kettő nem lehet.

donkey
2012.08.08, 23:25
vasero te nyertél az előző hónapban? vagy valaki nem tudna segiteni aki nyert hoy megkapta e már a nyereményt???

vasero
2012.08.08, 23:31
vasero te nyertél az előző hónapban? vagy valaki nem tudna segiteni aki nyert hoy megkapta e már a nyereményt???

Igen, nem kaptam még meg, szerintem holnap/holnapután meg lesz.

donkey
2012.08.08, 23:46
Igen, nem kaptam még meg, szerintem holnap/holnapután meg lesz.
tényleg nyertél! komoly profittal! mondjuk sok játékost nem értek visszanézve az elmult ligákat, és szerintem tudod mire gondolok!

vasero
2012.08.08, 23:57
tényleg nyertél! komoly profittal! mondjuk sok játékost nem értek visszanézve az elmult ligákat, és szerintem tudod mire gondolok!

Hát igen, az a profit tényleg nevetséges volt annyi tipp után! :D Gondolom arra gondolsz, hogy sok tippet megadtam én is egy meccsre. Lehet, hogy nem egy szimpatikus taktika, de egy rakat meccs volt, amin ha egy gól ide vagy oda másképp alakul, akkor egész más lett volna az a profit...

shaboadam
2012.08.09, 00:50
Az ég világon senkit nem buktattatok le,mert nem történt csalás.Esetleg annyi hogy egy gépről voltunk ketten regisztrálva,de türelem remélem az admin megoldja a helyzetet!

donkey
2012.08.09, 11:21
Hát igen, az a profit tényleg nevetséges volt annyi tipp után! :D Gondolom arra gondolsz, hogy sok tippet megadtam én is egy meccsre. Lehet, hogy nem egy szimpatikus taktika, de egy rakat meccs volt, amin ha egy gól ide vagy oda másképp alakul, akkor egész más lett volna az a profit...

nem azt mondom hogy nem szép. nekem is kéne már valamit változtatni mert ez igy nem mehet tovább! ha "meglepetés"-t szeretnék akkor semmi ha nem akkor meg olyan eredmények születnek hogy a hajam tépem! nem arra gondoltam egyébként a más játékosokkal kapcsolatban.

shaboadam
2012.08.09, 14:03
arra gondolsz hogy sok játékos van megfelelő profittal,de egy sem ír indoklást és nem kvalifikálják magát?
10-15 profittal már nyereményt lehet kapni.

vasero
2012.08.09, 15:46
Cikkhozzászólást pedig még kevesebben írnak, én is ott fértem be 10. helyre az 1 (egy!) profitommal! :)

zsugasadam
2012.08.09, 16:20
:D nem semmi,hát cikkhozászólásokat én sem írtam,mert nem tudtam hogy hol kell.De már tudom.

donkey
2012.08.09, 16:33
Cikkhozzászólást pedig még kevesebben írnak, én is ott fértem be 10. helyre az 1 (egy!) profitommal! :)
és a nyereményről nem tudsz semmit?

donkey
2012.08.09, 16:34
:D nem semmi,hát cikkhozászólásokat én sem írtam,mert nem tudtam hogy hol kell.De már tudom.
meg kellett kérdezni "édesapád" hogy hogy kell!!

vasero
2012.08.10, 11:45
és a nyereményről nem tudsz semmit?

én se tudok többet, mint te.

donkey
2012.08.10, 12:51
én se tudok többet, mint te.

nekem még ma se semmi!!!

donkey
2012.08.10, 13:26
nekem még ma se semi!!!
nem tudja valaki hogy Admin merre lehet? elment szabadságra? mert jól jönne már a mult havi nyeremény!

Admin
2012.08.10, 15:32
nem tudja valaki hogy Admin merre lehet? elment szabadságra? mert jól jönne már a mult havi nyeremény!
Kedves donkey!

A kiírásban szerepelt, hogy a nyerteseknek 5 munkanap áll rendelkezésére a tippliga lezárását követően megadni az adatait. Igazából csak emiatt vártunk mostanáig, arra vártunk, hogy mindenki megadja a Skrill címét. Az előző havi tippligák nyereményeit ma délután minden jogosult megkapja.

Köszönjük a türelmeteket!

Admin
2012.08.10, 15:38
A multiaccounting nem megengedett, de egy családból azért játszhatnak többen is. Természetesen figyeljük a játékosokat, a log history-t, illetve az ip-címeket is, amennyiben felmerül az egy személy által folytatott multiacc. Ha pedig beigazolódik a gyanú, akkor az végleges kizárást jelent az összes accountra vonatkozóan.

Amúgy meg van nyeremény bőven, jut mindenkinek - eddig jellemzően nem is került minden nyeremény kiosztásra, mivel nem volt elég kvalifikáló játékos -, így kérünk mindenkit, legyen toleráns a másikkal szemben, ne marjuk egymást minden apróságért.

Admin
2012.08.10, 16:48
Szolgálati közlemény!

Lori01 tippjeihez írt indoklásokat töröltük, tekintve, hogy Lori01 másolta azokat a 63.hu oldalán megjelent cikkekből. Így azok nem kerülnek beszámításra az augusztusi indoklásos tippligában. Lori01-et minderről privát üzenetben tájékoztattuk.

Aki szeretne kvalifikálni az indoklásos tippligába, azt megkérjük, hogy saját maga által megfogalmazott indoklásokkal lássa el a tippjeit! Köszönjük a megértéseteket!

donkey
2012.08.10, 17:39
kedves donkey!

A kiírásban szerepelt, hogy a nyerteseknek 5 munkanap áll rendelkezésére a tippliga lezárását követően megadni az adatait. Igazából csak emiatt vártunk mostanáig, arra vártunk, hogy mindenki megadja a skrill címét. Az előző havi tippligák nyereményeit ma délután minden jogosult megkapja.

Köszönjük a türelmeteket!

óóó király! Már kezdtem kételkedni az oldalban de nem kellett!

donkey
2012.08.10, 22:17
jó ez hogy megkaptuk a pénzt de kedves Admin lenne egy kérdésem: elég sok időt töltök itt a honlapon és figyelemmel kisérem az eseményeket. sok változás nem történt mostanában a tabellán de jött most egy bizonyos manutdfan és már ott van az élmezőnyben! ezzel nem is lenne probléma mondhatnánk ugy is hogy vakszerencse de amikor megnézem a lezárt tippjeit megintcsak azt látom hogy kétszer is jóváirtak neki egy és ugyanazon tippet: a román bajnoki ASTRA - SEVERIN MECCSEN kétszer is jóvairtak neki ugyanazt a fogadást elég komoly profittal. Ha kiakarnak hozni valakit győztesnek szóljanak és nem tépem a számat de már ez egyszer előfordult nemrég és akkor mindenkire nézve igazságos döntés született és most is kiváncsian várom a döntéseket!!! Tisztelettel DONKEY (a név ne tévesszen meg senkit)!! egyébként "manutdfan" tippelőről van szó!!

Admin
2012.08.11, 17:03
Kedves donkey!

Köszönjük, hogy jelezted a dolgot. Mi is azt szeretnénk, ha ez a kiskapu megszűnne. A múltkori dupla tippek után módosítottuk a rendszerünket, de úgy tűnik, még mindig van lehetőség dupla tippeket leadni.

A következő munkanapon (hétfőn) törölni fogjuk az újabb dupla tippeket is. Addig is kis türelmedet kérjük! Köszönjük!

Üdv, Admin

Latzka
2012.08.12, 10:41
Ezek a HT/FT-os tippek egy nagy lottósorsolássá teszik a tippligákat, aki próbál normális tippeket adni annak itt esélye sincs az ellen, aki egy meccsre lead vagy 6 HT/FT tippet és behúz valami hatalmas oddsot... Oké tudom, csináljam én is ezt, jön majd a válasz.

brandonlang
2012.08.15, 19:05
Miért nem tudok tippelgetni a mai barátságos meccsekre?

Admin
2012.08.16, 17:51
Miért nem tudok tippelgetni a mai barátságos meccsekre?

Jelenleg nem lehet a barátságos mérkőzésekre tippelni. Azonban egy komoly fejlesztésnek köszönhetően hamarosan a világ bármely táján rendezett mérkőzések adatait elérhetitek majd oldalunkon és ezekre mind tippelhettek is. Addig is kis türelmeteket kérjük!