PDA

Teljes verzió megtekintése : Nba 18/19

Roleey
2018.09.30, 19:07
Ide johet minden az NBA-rol

Roleey
2018.09.30, 19:16
Eloszezon meg minden, de hat mindenki tudja mennyire addiktiv ez a mufaj... :) ovatos tettel megtamogatnam a Denvert most a Lakers ellen. A hazai palya, meg LeBron miatt overdog csak az LA, de James max beall korbeintegetni, par percet fog jatszani, ha egyaltalan jatszik. Ha ot kivonjuk az egyenletbol, maris nem ekkora eselyese a talalkozonak a hazai csapat.
Tippem: Denver nyer, odds: 2.7, tet: 2/10

Jager
2018.10.01, 08:33
Szép volt! Köszi!

nemethpe
2018.10.01, 08:51
Szèp volt, tettem is!

Roleey
2018.10.01, 10:25
Meg csak izgulni sem kellett erte tulsagosan :)

Lord Mikkamakka
2018.10.01, 10:59
Én is veled tartottam, szép tipp volt!

Roleey
2018.10.01, 16:39
A tegnapi Lakers veretestol kedvet kapva, mennek is tovabb. Most a Phila meccset valasztottam az Orlando ellen.
A Phily egy meccset jatszott es nyert a Melbourne ellen. Egesz jok voltak az amcsik, Embiid, Fultz es Simmons remekeltek, de a masodik sor se volt rossz, bar a triplazas eleg ganera sikerult, de persze egy auszi csapat veresetol nem kell 220at ugrani.
Az Orlando baromi gyenge csapat, az idei cel kb 30-33 nyert meccs lehet max, aztan talan egy jobb picket ki tudnak huzni. Bar szerintem 30 alatt is maradhatnak siman...
A bukiknal 6 pontos hendi a hatar, ami szerintem meg az eloszezon kellos kozepen is vallalhato, plane, hogy papiron van 30 pont a ket csapat kozott. Ha Embiidek picit is komolyan veszik a meccset elvileg ez a tipp zoldulni fog, de mivel eloszezon ovatosan a tetekkel.
Tippem: AH -6 Phila, 1.84 (uni), 4/10 GL

Nalam megy egy kis apropenz a -13asra is, 3.45ert.

Roleey
2018.10.02, 07:27
Ez push lett, kosarba nem egy gyakori dolog... pont 6 lett kozte... figyelembe veve, hogy a 2. negyedtol konstans ket szamjegyu volt a kulonbseg, eleg idegesito...

Zozinho19
2018.10.03, 01:04
Ez push lett, kosarba nem egy gyakori dolog... pont 6 lett kozte... figyelembe veve, hogy a 2. negyedtol konstans ket szamjegyu volt a kulonbseg, eleg idegesito...

Ez a relatív tét nélküli meccseken gyakran megesik. A kialakított előny garantálja a győzelmet, így bulimeccsnek veszi a vezető csapat a meccs végét.
Éjjel a Boston a Cleveland ellen meccsel, szerintem 8 pont meglesz a hazaiak javára. (1,80)

Roleey
2018.10.08, 19:23
Ha eloszezon ha nem, a Gsw meccsere a 230as line szerintem nagyon sok, plane ugy, hogy a bukik kb 10 pontot vizionalnak a ket csapat koze. A Phoenixtol 100 korul a realis, a Warriors meg nem hinnem, hogy 130 fole menne. Sajnos nagyon keves pre-match info van, sokan pihennek, a cserek- cserei jatszanak, de meg igy is nagyon underre all ez nalam. 120-100 korulre saccolnam.
Az uninal 231re adnak 1.83at, szerintem teljesen korrekt.

nemethpe
2018.10.08, 19:58
Ha eloszezon ha nem, a Gsw meccsere a 230as line szerintem nagyon sok, plane ugy, hogy a bukik kb 10 pontot vizionalnak a ket csapat koze. A Phoenixtol 100 korul a realis, a Warriors meg nem hinnem, hogy 130 fole menne. Sajnos nagyon keves pre-match info van, sokan pihennek, a cserek- cserei jatszanak, de meg igy is nagyon underre all ez nalam. 120-100 korulre saccolnam.
Az uninal 231re adnak 1.83at, szerintem teljesen korrekt.

Legutobb a Sacto ellen nem játszott Green tèrdsèrülès miatt, Steph pedig szemèlyes okokra hivatkozva.
Utobbi tegnap a Warriors szurkoloi fesztiválján volt, kb. a fèlpályárol dobott kosarat háttal, pf. :)
A Sacto ellen 122 pontig jutottak, mèg mindig ott volt Durant ès a Splash Brothers másik tagja Klay.

Roleey
2018.10.08, 20:20
A jo oreg Steph, remelem meg sokaig fogjuk latni jatszani :) nem hinnem, hogy tul sokat fognak egyutt jatszani a nagyagyuk, gondolom Cook es a tobbi masodhegedus is nyomni fogja. De ha tevednek, akkor meg 90 pontig fog jutni a Suns, es mar 140 kene Durrantektol.
Persze biztos nem vagyok semmiben, de ahogy szoktak mondani, inkabb az ellenkezojet tartom kevesbbe valoszinunek :)

nemethpe
2018.10.08, 23:11
A jo oreg Steph, remelem meg sokaig fogjuk latni jatszani :) nem hinnem, hogy tul sokat fognak egyutt jatszani a nagyagyuk, gondolom Cook es a tobbi masodhegedus is nyomni fogja. De ha tevednek, akkor meg 90 pontig fog jutni a Suns, es mar 140 kene Durrantektol.
Persze biztos nem vagyok semmiben, de ahogy szoktak mondani, inkabb az ellenkezojet tartom kevesbbe valoszinunek :)

Èn má nagyon várom a kezdèst, tavaly sokat plusszoltam az Nba-vel. :)
Főleg a január, február, március nagyon jo.
Ott már egyèrtelmű, letisztázott viszonyok vannak, kik mennek a play off helyekèrt, s kik a tankversenyben. :)

Roleey
2018.10.09, 08:29
Hogy a lenyeggel kezdjem, a tipp jott, de egy jo nagy adag szerencse is kellett hozza a vegen (kihagyott buntetok es triplak, plusz mar a nagyobb kulonbseg miatt a Sunsnak nem kellett rohanni, fejtek az orat), 240 felett is volt a line meccs kozben. A Gsw defense nagyon gyenge volt, a Suns viszont extrat nyujtott, 42.4%kal triplaztak es a pattanozast is nyertek 39-36ra.

Roleey
2018.10.10, 19:58
Szerencsere lassan vege az eloszezonnak es vege ennek a maszatolasnak. De addig is talan erdemes probalkozni, eddig eleg jol ment, eloszezon ide vagy oda.
Az LA-Gsw igazi csemege lesz ma ejjel. Elozetesen meg nem tudni ki fog jatszani es ki pihenni, legutobb peldaul James nem jatszott. De van egy olyan sanda gyanum, hogy mivel Vegasban lesz a meccs es ott ugyebar a penzrol szolnak a dolgok igy nem gondolnam, hogy a nevadaiak azert adnak ki egy zsak penzt, hogy a vizhordokat nezegessek, nekik show kell. Igy inkabb egy jo sok pontos talalkozot vizionalok magam elott.
Habar a mostani LA szamomra roppant homaly (igazabol nem ertem mit keres Stephenson egy olyan csapatban ahol James is ott van, de ez egy a sok kozul), egyelore nem az osszehangolt vedekezesukrol hiresek es Lebron sem szokta nagyon szaggatni az istrangot. Bar a Gsw hendis gyozelmere sem mernek nagy osszeget tenni a Suns ellen latott benazasbol kiindulva.

Osszessegeben inkabb az LA gyengebb vedelmeben es a Gsw tamadoerejeben latok erteket, igy habar magas a hatar, szerintem meglehet.

Tipp: Gsw 119 pont felett, 1.92, 4/10 (unibet)

nemethpe
2018.10.10, 20:03
Szerencsere lassan vege az eloszezonnak es vege ennek a maszatolasnak. De addig is talan erdemes probalkozni, eddig eleg jol ment, eloszezon ide vagy oda.
Az LA-Gsw igazi csemege lesz ma ejjel. Elozetesen meg nem tudni ki fog jatszani es ki pihenni, legutobb peldaul James nem jatszott. De van egy olyan sanda gyanum, hogy mivel Vegasban lesz a meccs es ott ugyebar a penzrol szolnak a dolgok igy nem gondolnam, hogy a nevadaiak azert adnak ki egy zsak penzt, hogy a vizhordokat nezegessek, nekik show kell. Igy inkabb egy jo sok pontos talalkozot vizionalok magam elott.
Habar a mostani LA szamomra roppant homaly (igazabol nem ertem mit keres Stephenson egy olyan csapatban ahol James is ott van, de ez egy a sok kozul), egyelore nem az osszehangolt vedekezesukrol hiresek es Lebron sem szokta nagyon szaggatni az istrangot. Bar a Gsw hendis gyozelmere sem mernek nagy osszeget tenni a Suns ellen latott benazasbol kiindulva.

Osszessegeben inkabb az LA gyengebb vedelmeben es a Gsw tamadoerejeben latok erteket, igy habar magas a hatar, szerintem meglehet.

Tipp: Gsw 119 pont felett, 1.92, 4/10 (unibet)

Pont Stephenson szívta James vèrèt rendesen a tavaszi play off meccseken. Aztán meg leigazolták. :)

Roleey
2018.10.11, 17:12
7 pont hibadzott a tipphez, ami akar soknak is mondhato, de ha azt nezem, hogy 56%kal dobtak a buntetot es anno a gimiben nekunk is 10bol 5ot kellett bedobni tesioran az otoshoz, akkor viszont rohadt gaz :)

nemethpe
2018.10.11, 17:43
7 pont hibadzott a tipphez, ami akar soknak is mondhato, de ha azt nezem, hogy 56%kal dobtak a buntetot es anno a gimiben nekunk is 10bol 5ot kellett bedobni tesioran az otoshoz, akkor viszont rohadt gaz :)

Nálunk 10/6-ot kellett bedobni. Sportsuliba jártam anno. :)
Dobtunk trojkát is, volt akinek el sem ment a gyűrűig.. :)

Zozinho19
2018.10.11, 17:56
Nálunk 10/6-ot kellett bedobni. Sportsuliba jártam anno. :)
Dobtunk trojkát is, volt akinek el sem ment a gyűrűig.. :)

A Cooper-teszten hány pontot értél el?

:-)

nemethpe
2018.10.11, 18:10
A Cooper-teszten hány pontot értél el?

:-)

Ki az a Cooper, ide jár? :)
Indián regènyekből ismerek csak olyat. :)

Zozinho19
2018.10.11, 18:19
Ki az a Cooper, ide jár? :)
Indián regènyekből ismerek csak olyat. :)

Karl May írta az indián és egyéb kalandregényeit az események egyik főhőseként, James Fenimore Cooper elbeszélte a történeteit.
Visszatérve az eredeti kérdésre, legalább egy %-os arányt írj, ha a pontszámodat már nem mered!

nemethpe
2018.10.11, 18:34
Karl May írta az indián és egyéb kalandregényeit az események egyik főhőseként, James Fenimore Cooper elbeszélte a történeteit.
Visszatérve az eredeti kérdésre, legalább egy %-os arányt írj, ha a pontszámodat már nem mered!

Nem èrtem eleve a kèrdèsed, mivel a Lee Coopert nem pontszámra vagy %-os dologra mèrik. :)

Zozinho19
2018.10.11, 19:23
Nem èrtem eleve a kèrdèsed, mivel a Lee Coopert nem pontszámra vagy %-os dologra mèrik. :)

Hanem mire?

nemethpe
2018.10.11, 19:43
Hanem mire?

Guglin kikeresed. :)

Roleey
2018.10.12, 19:27
Szerencsere az eloszezon utolso napja jon, ami azt jelenti, hogy hamarosan kezdodik a bajnoksag.
Leginkabb a Wizards- Goangzhou Long Lions meccs ragadta meg a fantaziam. Washingtonban lesz a meccs, ahol a kinai csapatot fogadjak. Az elkepzelesem tok egyszeru, az amerikai csapat tagjai az egyik legrebellisebb, szethuzobb es legnagyobb kepernyovel rendelkezo csapatot alkotjak az egesz NBAben. A kinai csapat mas kavehaz, de azert nem ugyetlenek. Tavaly jatszottak egymas ellen, akkor 30 volt kozbe, nyilvan nem lehet osszehasonlitani a mostani meccsel, de most is ezt tartanam a realisnak, az emlitett okok miatt.

Tipp: +40 Long Lions, 1.9 (bet), 4/10

nemethpe
2018.10.12, 19:46
Szerencsere az eloszezon utolso napja jon, ami azt jelenti, hogy hamarosan kezdodik a bajnoksag.
Leginkabb a Wizards- Goangzhou Long Lions meccs ragadta meg a fantaziam. Washingtonban lesz a meccs, ahol a kinai csapatot fogadjak. Az elkepzelesem tok egyszeru, az amerikai csapat tagjai az egyik legrebellisebb, szethuzobb es legnagyobb kepernyovel rendelkezo csapatot alkotjak az egesz NBAben. A kinai csapat mas kavehaz, de azert nem ugyetlenek. Tavaly jatszottak egymas ellen, akkor 30 volt kozbe, nyilvan nem lehet osszehasonlitani a mostani meccsel, de most is ezt tartanam a realisnak, az emlitett okok miatt.

Tipp: +40 Long Lions, 1.9 (bet), 4/10

Szia!
John Wall körè nem igazán lehet csapatot èpiteni.
Amekkora áldás akkor átok is!
Viszont ahogy olvasgattam, hallgattam botkeszteket, többen is titkos esèlyesnek vizionálják a Varázslókat.
Botkeszt. :)

Roleey
2018.10.12, 19:53
Hat en nem tudom. Egyeni kvalitasokban Top4 a focsoporton belul, de mint csapat, 80 meccset nem lehet lenyomni csapategyseg nelkul... a PO sztem biztos de inkabb 6-8, aztan egy Boston, Phila, Raptors ellen en nem sok eselyt adok, plane hazai palya elonye nelkul, de meg a Pacers ellen sem.
Pedig oda Keletre nagyon-nagyon kellenenek a jo Csapatok, hogy picit ellensulyozzak a nyugatot.

nemethpe
2018.10.12, 20:05
Hat en nem tudom. Egyeni kvalitasokban Top4 a focsoporton belul, de mint csapat, 80 meccset nem lehet lenyomni csapategyseg nelkul... a PO sztem biztos de inkabb 6-8, aztan egy Boston, Phila, Raptors ellen en nem sok eselyt adok, plane hazai palya elonye nelkul, de meg a Pacers ellen sem.
Pedig oda Keletre nagyon-nagyon kellenenek a jo Csapatok, hogy picit ellensulyozzak a nyugatot.

Èn olyat olvastam, hogy a nyár arrol szólt, hogy szètbontsák a magot, ami okozta a feszültsègeket. Àllitolag már a mèdiában is kikezdtèk egymást a játèkosok.
A lengyel Marcin Gortatt ment is cserèvel a Clippersbe, ő volt a legnagyobb elègedetlenkedő.
De hát a legnagyobb rákfene ott egyèrtelműen Wall.
Ő ès Bradley Beal kiváloan bontanak vèdelmet, de borzaszto ladbaigènyesek.
Gortat a fő elègedetlenkedő elment, most majd Dwight Howard ès Austin Rivers lesznek azok, akik Wall ès Beal mellett alig fognak levegőt kapni(Rivers is elèg ladbaigènyes)

Roleey
2018.10.13, 08:45
29 lett kozte, ugyhogy egy pontot tevedtem :) de a 40 pontba boven belefertunk, igy ez a tipp zoldult. Egy erdekesseg azert mindenkeppen volt, a kinai csapat 8%kal hatekonyabban triplazott (46%) mint ahogy a duplakat (38%) dobtak.

nemethpe
2018.10.13, 08:57
29 lett kozte, ugyhogy egy pontot tevedtem :) de a 40 pontba boven belefertunk, igy ez a tipp zoldult. Egy erdekesseg azert mindenkeppen volt, a kinai csapat 8%kal hatekonyabban triplazott (46%) mint ahogy a duplakat (38%) dobtak.

Grat!
Múltkor játszott valamelyik csapat Jao Ming volt csapatával.
Nem ez volt az?

Roleey
2018.10.16, 11:22
Szerda hajnalban kezdődik az NBA 2018/2019-es szezonja rögtön két mérkőzéssel, aztán a következő két nap a többiek. Néhány iroda már elég széles kínálattal állt elő és az unibet ajánlatai között szét is néztem. Sokszor versenyképesebb amúgy a betnél, mert náluk mindig van a csapatpontok határára is fogadási lehetőség, míg ez a betnél csak ritkán szokott lenni. Természetesen a téteket erőteljesen visszavágtam, de talán itt-ott túl lehet járni a bukik eszén, mert nyilván ők is tapogatóznak az elején, mivel kevés vagy nem túl releváns információ áll rendelkezésre. Terveim szerint az első 8-10 forduló után emelnék a téteken, az elért eredmények függvényében, bár ilyenkor sokan nem is vállalkoznak tippelésre, csak kivárnak.

Első blikkre négy mérkőzést néztem:

1. Gsw- OKC, tipp: GSW 117.5 pont alatt, unibet: 1.84, szerda 04:30
110-112 pont között várok a Warriorstól. Curryéknél nem láttam az előszezon során túl nagy gondot, annak ellenére sem, hogy csak egy pre-season meccset tudtak nyerni, azt is a rémgyenge Sacramento ellen. Amikor az első sor a pályán játszott a találkozók során nem volt gond a játékukkal. Mégis túlzónak érzem a határt, mivel ha Georgék nem feltartott kezekkel jönnek és megpróbálnak nyerni, akkor az semmiképpen sem megoldás, ha túl akarják dobni Steve Kerr csapatát, mert az nem fog menni, hiába hozna valaki a Thundertól 40+os meccset. Védekezésben kell nekik jobbnak lenni és 110 alatt tartani őket. A 117.5ös line azért is tetszik még, mert ahhoz, hogy ne bukjunk a gyenge védekezés mellé az is kéne pluszba, hogy Curryék keze nagyon süljön kintről, 45-50% körüli triplázás például, amire azért ők sem mindig képesek.

2. Sacramento Kings- Utah Jazz, tipp: Kings: 100.0 pont alatt, unibet: 1.88, csütörtök: 04:00
Alacsonynak tűnhet ez a line, de valójában 5-6 ponttal így is magasabb az elvártnál. A Kings az előszezonban egy katasztrófa volt, semmi ötletet és elképzelést nem véltem felfedezni náluk sem támadásban sem védekezésben. Ehhez hozzájön, hogy a Utah volt a tavalyi évben a legjobb védekező csapat a ligában, nagyon kevés csapat bírt el ezzel a fojtogató védekezéssel. Ha hozzávesszük azt, hogy a Jazznél érdemi változás nem történt (Igor Kokoskov ment el a Sunshoz, neki a szakmai stábban voltak feladatai, de reményeim szerint sikerült érdemben pótolni). Egyébként az előszezonban is játszottak egymás ellen, 93 pontig jutottak a királyok, nyilván nem meghatározó tényező, inkább csak jelzésértékű.

3. Houston- New Orleans Pelicans, -7.0 Houston, unibet: 1.84, csütörtök: 02:00
A Rocketsnél nem történt érdemi változás még mindig top1-2 lesz a csapat támadásban és mivel a pelikánok kritikán aluli védekezést mutattak az egész előszezonban és ha csak nem változik ez meg varázsütésre, akkor ez sima hazai lesz. Alapból van a két csapat között 10-15 pont, így adja magát a hendis Rockets győzelem. Én még a -15ös hendire is rámegyek 3.8ért.

4. Phoenix- Dallas, tipp: Dallas nyer, uni: 1.95
A Sunsnál van az 1/1, de kb ennyi, tehetségesebb csapat a Mavs, Doncictól sokat várok. Ide nem tudnék olyan sokat írni, egyszerűen a Dallasnak ezt nyerni kell.

3/10es téttel fogok menni egyelőre, aztán 8-10 meccs után eredmények függvényében 5/10re állok át, majd január környékén 6/10re és az alapszakasz végefelé 7/10, de tavaly volt 4-5 10/10es is nálam.

kirby23
2018.10.16, 12:29
Detroit és Indiana is nyerni fog otthon

Roleey
2018.10.16, 12:55
Detroit és Indiana is nyerni fog otthon

A Pacers tetszik, akár egy hendis opció is talán, vagy csak sima win egy kettes kombiba majd valamivel, a Memphisnek elég gyatra offense van. A Nets ellen egyelőre nem tennék, kivárnék velük, szerintem van potenciál bennük, LeVert és Harris is jók voltak.

titanium
2018.10.16, 13:25
Szerda hajnalban kezdődik az NBA 2018/2019-es szezonja rögtön két mérkőzéssel, aztán a következő két nap a többiek. Néhány iroda már elég széles kínálattal állt elő és az unibet ajánlatai között szét is néztem. Sokszor versenyképesebb amúgy a betnél, mert náluk mindig van a csapatpontok határára is fogadási lehetőség, míg ez a betnél csak ritkán szokott lenni. Természetesen a téteket erőteljesen visszavágtam, de talán itt-ott túl lehet járni a bukik eszén, mert nyilván ők is tapogatóznak az elején, mivel kevés vagy nem túl releváns információ áll rendelkezésre. Terveim szerint az első 8-10 forduló után emelnék a téteken, az elért eredmények függvényében, bár ilyenkor sokan nem is vállalkoznak tippelésre, csak kivárnak.

Első blikkre négy mérkőzést néztem:

1. Gsw- OKC, tipp: GSW 117.5 pont alatt, unibet: 1.84, szerda 04:30
110-112 pont között várok a Warriorstól. Curryéknél nem láttam az előszezon során túl nagy gondot, annak ellenére sem, hogy csak egy pre-season meccset tudtak nyerni, azt is a rémgyenge Sacramento ellen. Amikor az első sor a pályán játszott a találkozók során nem volt gond a játékukkal. Mégis túlzónak érzem a határt, mivel ha Georgék nem feltartott kezekkel jönnek és megpróbálnak nyerni, akkor az semmiképpen sem megoldás, ha túl akarják dobni Steve Kerr csapatát, mert az nem fog menni, hiába hozna valaki a Thundertól 40+os meccset. Védekezésben kell nekik jobbnak lenni és 110 alatt tartani őket. A 117.5ös line azért is tetszik még, mert ahhoz, hogy ne bukjunk a gyenge védekezés mellé az is kéne pluszba, hogy Curryék keze nagyon süljön kintről, 45-50% körüli triplázás például, amire azért ők sem mindig képesek.

2. Sacramento Kings- Utah Jazz, tipp: Kings: 100.0 pont alatt, unibet: 1.88, csütörtök: 04:00
Alacsonynak tűnhet ez a line, de valójában 5-6 ponttal így is magasabb az elvártnál. A Kings az előszezonban egy katasztrófa volt, semmi ötletet és elképzelést nem véltem felfedezni náluk sem támadásban sem védekezésben. Ehhez hozzájön, hogy a Utah volt a tavalyi évben a legjobb védekező csapat a ligában, nagyon kevés csapat bírt el ezzel a fojtogató védekezéssel. Ha hozzávesszük azt, hogy a Jazznél érdemi változás nem történt (Igor Kokoskov ment el a Sunshoz, neki a szakmai stábban voltak feladatai, de reményeim szerint sikerült érdemben pótolni). Egyébként az előszezonban is játszottak egymás ellen, 93 pontig jutottak a királyok, nyilván nem meghatározó tényező, inkább csak jelzésértékű.

3. Houston- New Orleans Pelicans, -7.0 Houston, unibet: 1.84, csütörtök: 02:00
A Rocketsnél nem történt érdemi változás még mindig top1-2 lesz a csapat támadásban és mivel a pelikánok kritikán aluli védekezést mutattak az egész előszezonban és ha csak nem változik ez meg varázsütésre, akkor ez sima hazai lesz. Alapból van a két csapat között 10-15 pont, így adja magát a hendis Rockets győzelem. Én még a -15ös hendire is rámegyek 3.8ért.

4. Phoenix- Dallas, tipp: Dallas nyer, uni: 1.95
A Sunsnál van az 1/1, de kb ennyi, tehetségesebb csapat a Mavs, Doncictól sokat várok. Ide nem tudnék olyan sokat írni, egyszerűen a Dallasnak ezt nyerni kell.

3/10es téttel fogok menni egyelőre, aztán 8-10 meccs után eredmények függvényében 5/10re állok át, majd január környékén 6/10re és az alapszakasz végefelé 7/10, de tavaly volt 4-5 10/10es is nálam.

Warriors-Thunder meccsen Rusty jelen állás szerint nem játszik a nyitomeccsen(de esetlegesen ez változhat), van ő simán akkora despota, hogy játsszon. :)

titanium
2018.10.16, 13:57
Bucks, Spurs, Pacers, Jazz, Rockets.
Ezek szimpik nekem.
Fultz ma játszik a 76ers-ben.

Roleey
2018.10.17, 08:32
Jo erzes rogton egy nyerovel kezdeni az alapszakaszt :) A GSW 108 pontig jutott, a masodik felidore mar leadtak az 50%os triplazast :)

pizzaro91
2018.10.18, 10:52
Mi történt a Houston meccsen? :O

Badzso
2018.10.18, 13:39
Szerintem ma egy Washington -4.5 jó lehet.

titanium
2018.10.18, 14:14
Szerintem ma egy Washington -4.5 jó lehet.

Tetszik ez nekem is. Baromi gyenge volt a Heat ma hajnalban, Orlandotol kikapni elèg blama.
Itt meg ugye b2b-et is játszanak.

Badzso
2018.10.19, 15:32
Màra egy Nop +11 gondolok, a Davis Mirotics duó reméljük úgy pörög mint Rockets ellen.

Biborka
2018.10.19, 16:35
Màra egy Nop +11 gondolok, a Davis Mirotics duó reméljük úgy pörög mint Rockets ellen.

Olyan sokkal nyernek?

Biborka
2018.10.19, 17:09
Rapsot teszem én!
Rangado a Celtics ellen, de nem sok csapat nyert tavaly sem az Air Canadában!
Most meg Kawhi is ott van!

Biborka
2018.10.19, 18:10
-3,5Raps
Odds:2,00

Biborka
2018.10.19, 21:52
+5Pacers
1,66

Biborka
2018.10.20, 06:20
-3,5Raps

Nyerés! :)
Ki lehetett volna ebből hozni legalább 2,5-3,00-as oddsot, kicsit bátortalan voltam.
Kinálattol függően hozok minden napra majd minimum 2-es oddsot.
Tètemelèssel lehet csapatni! :)

Biborka
2018.10.20, 06:30
-10Iberostar(Spanyol,20:30)

-5,5Trail(Nba,04:00)
odds:2,00

Biborka
2018.10.20, 06:35
-10Iberostar(Spanyol,20:30)

-5,5Trail(Nba,04:00)
odds:2,00

Rövid indoklás:
-Perl Zolika csapata legutobb az újonc Breogantol is ki tudott kapni.
K. va gyenge, amit eddig csinálnak.

-Pop Mester tavaly is előszeretettel engedte el az idegenbeli meccseket a Spursnèl, ahol nemigen volt keresnivalojuk.
A Moda Center nem igazán ilyen hely.

kirby23
2018.10.20, 17:49
szerintetek nyer a Dallas hajnalban? meg lehetne az első győzelme, ha nem is könnyen, de számítok rá :)

Badzso
2018.10.25, 20:44
Bízom benne meglesz a Lakers első győzelme otthon is esik az odds 2.3 most.

Badzso
2018.10.26, 16:26
Ma a jó formában lévő pelicant nyeretem, szerintem nop-9.5 1.9-ért.

Roleey
2018.10.27, 22:04
Sajnos logibetre már nem tudom feltölteni, mert elértem a max limitemet, de maradt még egy tippem a ma éjszakai meccsekre, sajna későn került fel a kínálatba, mert akkor más helyett ment volna ez.

Middleton triplái 2.5 over, pinnacle, 1.884 (Bucks- Orlando)

A Bucks már az újhullámos, triplákkal tűzdelt játékot játssza, meccsenként 45 körül dobna rá kintről. Az említett úriember szép számmal szórja őket, tegnap éjjel is ugyanezt tippeltem vele kapcsolatban, nagyon hamar jött is, ha jól emlékszem már az első félidőben. Nem egy nagy minta, de eddig 4.4es átlaggal dobja őket, brutál 58%os hatékonysággal. A Magic ellen jó eséllyel kellenek majd, mert könnyen lehet ebből egy pontháború.

5/10, GL

Roleey
2018.10.28, 16:06
Van egy erdekes otletem Kevin Durantre, unibet kell hozza. A tippem, hogy max ketto darab triplat fog bedobni. A legultolso meccsen extrat nyujtott, ez teny, de osszessegeben nem volt realis tole az 5/9es mutato. Alapvetoen Kerr felfogasa nem engedi a tripla tulsulyos taktikat, egy Curry es Thomson ellenere sem, ironikus. Osszesegeben 36%kal dobja eddig a triplakat, de 5-6nal tobbet nem nagyon szokott radobni es ebben az esetben meg nagy extra kell, hogy 2nel tobb essen be. Igy amondo vagyok, hogy kb 60-65%kal palyazunk a nyertes tippre, nalam ez 5/10, GL.

Roleey
2018.10.29, 10:04
Durant under 2.5 tripla pipa, 2/6os mutatot hozott a meccsen.