Teljes verzió megtekintése : Ki nyeri a magyar labdarúgó NB. I. bajnokságot? És a további helyezettek?
Mester53
2018.08.11, 15:01
Ki nyeri a magyar labdarúgó NB. I. bajnokságot? És a további helyezettek?
Mester53
2018.08.20, 19:49
FTC ilyen játékkal tuti, hogy nem lesz bajnok, sokkal inkább a Vidi, vagy Debrecen és az MTK- várom az élre.
Zozinho19
2018.08.21, 09:45
Azt azért ne hagyd figyelmen kívül, hogy a Paks játéka pont a bajnokság topcsapatai ellen van kitalálva.
Sopronfan
2018.08.21, 15:48
Doll szerződést bontott, újabb érv a Vidi bajnoki címe mellett.
Az komoly, ettől függetlenül nem hinném, hogy ez a nagy esély a Vidi-nek.
Inkább ellene fogadnék, mint mellette
Sopronfan
2018.08.21, 16:28
50-50re teszem az esélyeket. Vagyis tettem ez előtt. Az új edző sok mindent megváltoztathat. De az érték ettől függetlenül a Vidi bajnoki címében van szerintem.
Szerintem Doll kirúgása pozitívan hat majd a Fradi teljesítményére, erősebbek lettek ezáltal a zöld-fehérek. Persze azért kérdés, hogy ki lesz az új edző, de annyira nem igazán tudnak mellé nyúlni Doll után... :)
Sopronfan
2018.08.21, 16:41
Remélem Pinyő visszatér, akkor tuti a kiesés. :D
mr.blonde
2018.08.21, 17:11
Szerintem Doll kirúgása pozitívan hat majd a Fradi teljesítményére, erősebbek lettek ezáltal a zöld-fehérek. Persze azért kérdés, hogy ki lesz az új edző, de annyira nem igazán tudnak mellé nyúlni Doll után... :)
Itt az a kérdés, hogy a Paks elleni meccs tette be a kaput, vagy igazak voltak a pletykák és már a Maccabi elleni meccs után megindult az utódkeresés. Ha előbbi történt, akkor egy magyar edző jöhet (Pinyő, Lipcsei, Gera, Egervári, Horváth Feri mind szabad), ha pedig utóbbi, akkor remélem valami korrekt szakembert sikerült megszerezni.
Itt az a kérdés, hogy a Paks elleni meccs tette be a kaput, vagy igazak voltak a pletykák és már a Maccabi elleni meccs után megindult az utódkeresés. Ha előbbi történt, akkor egy magyar edző jöhet (Pinyő, Lipcsei, Gera, Egervári, Horváth Feri mind szabad), ha pedig utóbbi, akkor remélem valami korrekt szakembert sikerült megszerezni.
Mivel azt ígérték, hogy holnap bemutatják az új edzőt gyanítom, h régóta megy a keresés. Ideje volt már a menesztésnek. Ha lehetne választani akkor Lipcseit látnám szívesen a kispadon.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.