PDA

Teljes verzió megtekintése : MotoGp

Broker007
2018.08.05, 00:08
MotoGp Cseh Nagydíj győztes Doviziso 3,20
Sokan velem együtt Marqeuez-t várták a pole pozícióba helyette Dovizioso idei első rajtelsőségét szerezte meg Valentino Rossi és Márkez előtt.(Márkez az időmérő előtt elmondta hogy Dovizioso a mérce Brnoban)
Időmérő utáni nyilatkozatok:
Rossi: Még mindig nem az igazi a tempónk miden azon múlik hogy együtt tudok e az elejétől maradni Dovival és Márkezzel.Igyekszem nem leszakadni róluk az indulásnál,aztán majd meglátjuk.

Márkez: Elégedett vagyok megvan az első sor(3.)Ott vagyunk az élmezőnyben pedig ez egy olyan pálya ahol kicsit jobban szenvedünk de így is közel vagyunk.Megprobálunk a győzelemért harcolni de ha ez nem lehetséges akkor a dobogóra fogunk rámenni.
Iannone és Dovi rengeteg kört ment egy szett gumival a szabadedzéseken és igazán jó volt a tempójuk.

Dovizioso:Jobban örülök a köridőnek mint a polenak.Két abroncsal is jobbat tudtam menni mint a versenytáv.Mindent megtettünk a futamra,ami csak lehetséges és bár nem tudom ez mire lesz elég magabiztos vagyok.

Márkez+Rossi kemény futamot vár de egyikük se biztos benne hogy nyerhet.Dovizioso Pole-ból jó versenyszimulációval és önbizalommal tele .
Oddsok : Márkez 2.50 Dovi 3.20 Rossi 5.50
Doviziosora érdemes ilyen oddson kockázatot vállalni.Rossit nem érzem hogy nyerhet ..Márkez pedig 2.50-ért pont annyira nem tetszik hogy akár lehet szépen 2. :)

Moto3
Meglepi vadászat:
Poleban életében előszór a hazai pályán versenyző Jakub Kornfeil.
Idei legjobb helyezése 7. hely ami nem túl fényes de ha megnézzük hogy a versenyeken honnan indult akkor ott a kérdés hogy mit tudna a srác ha gyors lenne 1 körön. Csapattársa Bezecchi 2. az összetettben.

Kornfeil rajthelyei elől és mellette a befutó pozíció:
11-------9
18------14
21-------7
15-------8
2--------6
21------23
14-----11
23-----5
21---7
Az éllovas Jorge Martin sérülés miatt nem indul.
2. helyről az összetettben 14.McPhee indul (3. a legjobbja)
3. helyről az ősszetteben 9. Ramirez induk (2x 3. idén)
4. helyről a 12. Philipp Öttl (nyert már idén)
5. helyről a 4. Giannantonio aki még nem nyert idén
6. helyről jön a 3. Canet aki még nem nyert idén
és 7. helyről Rodrigo aki 6. összetettben és nem nyert még idén
Az első 7 helyen 6 olyan aki még nem nyert szóval könnyen avathatunk új győztest.

Bezecchi remek szereplése mutatja hogy a motor megvan csak Kornfeil 1 körön lassú.
De most az élen hazai pályán életében először talán most összejöhet neki.

(((+ infó.. sokan nem értek fel még1 gyorskörre így több vetélytárs igazán gyors kört nem ment..de a pole akkor is pole ..3. szabadedzésen is ott volt a 2. helyen Kornfeil))))

Oddsok :
Giannantonio 3,70
Canet 4,30
Rodrigo 5.50
Kornfeil 7.50

Egy szó mint száz bepróbálom a kissrácot hazai pályán 7.50-ért hátha...
Dovi+Kornfeil 24-es odds
0