Teljes verzió megtekintése : Ki nyeri a DARTS versenyt?
Mester53
2018.07.23, 14:18
Szerintem nagy meglepetések várható még, egyre jobban együtt van a mezőny.
Mester53
2018.07.24, 14:12
Huybrechts- Henderson Brutál meccs volt, méltán pályázhat az év meccsére. Pedig nagyon nem így indult.
Huybrechts- Henderson Brutál meccs volt, méltán pályázhat az év meccsére. Pedig nagyon nem így indult.
Nagyon harcolt Hendo, sajnáltam a végén, de valakinek ki kellett kapnia :)
Bundes99
2018.07.24, 15:02
Cesc te kit tartasz a legnagyobb esélyesnek?
Számomra ezek közé felíratokozott Huybrechts is.
Nnéha a meccs alatt már úgy éreztem , hogy visszakaptuk a régi Kimet.
malacbef?tt
2018.07.24, 15:12
Henderson pazarul dobta a tömeget, élmény volt nézni.
Cesc te kit tartasz a legnagyobb esélyesnek?
Számomra ezek közé felíratokozott Huybrechts is.
Nnéha a meccs alatt már úgy éreztem , hogy visszakaptuk a régi Kimet.
Úgy érzem eljött Cross ideje, mármint világbajnokként.
Huybi jól kente, de nem gondolom, hogy esélyes a végső győzelemre.
Bundes99
2018.07.24, 16:33
Jó Huybrechts győzelmét nekem is csak a szívem gondolja, mert azért elég komoly tragédia után kellett vissza küzdenie magát, de azt azért túlzónak gondolom amit a fogadóirodáknál látok vagyis hogy ő a legesélyesebb a pl az államinál 66-szorossal.
Cross szinte minden eseményen ott van a végelszámolásnál, de valahogy nem érezni rajta azt a pluszt ami tavaly megvolt.
Nem hiába csak egy Pc fordulót tudott nyerni az évben.
Talán Gary behúzza mint a Uk-opent, de Gerwen kiesésével egyből izgalmasabb mind nézőként mind fogadóként.
Jó Huybrechts győzelmét nekem is csak a szívem gondolja, mert azért elég komoly tragédia után kellett vissza küzdenie magát, de azt azért túlzónak gondolom amit a fogadóirodáknál látok vagyis hogy ő a legesélyesebb a pl az államinál 66-szorossal.
Cross szinte minden eseményen ott van a végelszámolásnál, de valahogy nem érezni rajta azt a pluszt ami tavaly megvolt.
Nem hiába csak egy Pc fordulót tudott nyerni az évben.
Talán Gary behúzza mint a Uk-opent, de Gerwen kiesésével egyből izgalmasabb mind nézőként mind fogadóként.
Igen, eddig nem jött ki a lépés Crossnak, de most lehet az ő hete lesz, a kezdése nagyon jó volt.
Bundes99
2018.07.24, 17:15
Igen, eddig nem jött ki a lépés Crossnak, de most lehet az ő hete lesz, a kezdése nagyon jó volt.
Mivel Cross az egyik kedvencem remélem összejön neki de fun-ból raktam egy 500-ast a Hurricane-re. :)
Mester53
2018.07.25, 07:40
Ez van, valakinek győzni kell.Ezért szép minden sport.
Mester53
2018.07.25, 07:52
Ez igaz, de szerintem a Fekete Kobra amit csinál az elképesztő, bízom benne ,hogy nem fogy el a végére.
De Zwaan 17-es szorzója nem ércmeg egy misét? Chizzy meg kéne legyen neki, utána ugyan Gary ellen kell a bravúr, de az alsó ágról már nem jöhetne verhetetlen ellenfél a döntőben.
Bundes99
2018.07.25, 10:10
De Zwaan 17-es szorzója nem ércmeg egy misét? Chizzy meg kéne legyen neki, utána ugyan Gary ellen kell a bravúr, de az alsó ágról már nem jöhetne verhetetlen ellenfél a döntőben.
De Zwaan menetelése hasonlít Jamie Lewis-éra akiről szintén mindenki tudta hogy nagyon tehetséges de sokáig nem jött ki neki a lépés.
Szerintem még egy kört megy, de cash out opcióval így is megéri, főleg ha Andersont megtréfálja Cullen.
gyula125d
2018.07.25, 10:31
Hihetetlenül pontos volt tegnap De Zwaan Lewis ellen. Szuperül dobta a kiszállókat még jobban mint 2 nappal korábban. Nem tudom meddig lehet ezt a formát fenntartani. Szerintem is legfeljebb még egy kör van benne.
Mester53
2018.07.25, 14:25
Szurkolok neki ,hogy tovább tartson, mint két kör ha már elkapta a fonalat akkor végig. Hajrá...
Mester53
2018.07.26, 08:42
Z Walan nem tudom ki állítja meg, talán a döntőben, nagy kérdés hogy ki?
Ez sem lesz Cross tornája, sőt...
Gary-Wright döntő? franc se tudja már :D Engem meglepne, ha outsider döntőzne, vagyis Webster, De Zwaan vagy Cullen.
gyula125d
2018.07.26, 13:31
Wright tegnap az utolsó csatában szuper volt Huybrechts ellen. Azt csinált amit akart, amit kellett. Ilyen formával ő lesz a nyerő, ha ezt tovább tudja vinni. Én is And .Wri döntőt prognosztizálnék ma.
Mester53
2018.07.26, 21:59
Zwaan utolérhetetlen 140-ek dobálásában. Cisnal meg A 180 - ban. Az évezred meccse, nincs az az ember, de még Isten sem, aki eltalálja a végeredményt. Legfeljebb én. A tippem Zwaan.
gyula125d
2018.07.27, 00:51
Zwaan-Anderson a következő fordulóban. Ki a nyerő?
Én a tapasztalatra szavazok...
Nálam Wright a nyerő, a legvégén.
Mester53
2018.07.27, 07:38
A tapasztalat akkor jÓ ha van esÉly, de ha valakinek Így megy azt hiszem a tapasztalat az nem lesz elÉg. Zwaan a nyerŐ.
Gary elemében van, ilyenkor nehéz rajta fogást találni.
Gary elemében van, ilyenkor nehéz rajta fogást találni.
Hát rohadtul nem bántam volna a Zwaan-outrightom miatt, ha elbúcsúzik Cullen ellen. Eléggé bosszantó ez így.
Mester53
2018.07.27, 14:01
Szerintem a legvégénél is hamarabb kikap Zwaan -tól.
Mester53
2018.07.27, 19:25
Meglátjuk én kitartok Zwaan mellett .
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.