PDA

Teljes verzió megtekintése : Tippjatek

Bazsa0901
2018.06.14, 11:22
Sziasztok! A tippjatekban szeretnek reszt venni, viszont nem tudok tippelni, mivel nincs jovairva egyetlen pont sem. Ahogy olvastam az 1000 pont a regisztraciohoz van kotve, ezt mikor kapom meg?
Ill. lenne meg egy kerdesem. Leszedtem az app-ot viszont ott nem enged belepni, mi lehet a problema?
Koszi elore is! Szep napot nektek!

Javi Moreno
2018.06.14, 11:37
Sziasztok! A tippjatekban szeretnek reszt venni, viszont nem tudok tippelni, mivel nincs jovairva egyetlen pont sem. Ahogy olvastam az 1000 pont a regisztraciohoz van kotve, ezt mikor kapom meg?
Ill. lenne meg egy kerdesem. Leszedtem az app-ot viszont ott nem enged belepni, mi lehet a problema?
Koszi elore is! Szep napot nektek!

Szia!

Pontosan hol akadsz el? A Tippjátékba való belépés után már kezdheted is a tippelést, a rendszer pedig az 1000 egységből vonja majd le a tétedet az első mérkőzést követően.

A mobilappból ez a játék viszont sajnos nem játszható.

Bazsa0901
2018.06.14, 11:48
Annyi pontom van, amennyit a hozzaszolasbol, velemenybol osszeszedtem :D Hiaba regeltem es tippeltem.

Javi Moreno
2018.06.14, 12:02
Annyi pontom van, amennyit a hozzaszolasbol, velemenybol osszeszedtem :D Hiaba regeltem es tippeltem.

Azok, amiket a jobb felső sarokban látsz, a hűségpontok, amiket majd kriptopénzre tudsz beváltani (erről itt olvashatsz: https://www.hatharom.com/2018/06/07/itt-a-kriptopenz-ami-felvaltja-a-pontokat-a-husegrendszerben), míg a tippjátékban 1000 pontos egyenleged van, amiből tippeket adhatsz fel.

bjani55
2018.06.14, 12:14
Sziasztok! Jelenpillanatban én sem tudok tippelni mert nem töltődnek be a mérkőzések! Kérlek nézzetek már utána?! Köszönöm szépen! Üdv,Jani!

bjani55
2018.06.14, 15:49
Sziasztok! Minden rendben van a tippemet sikerült leadni!:)

Csillusti
2018.06.15, 10:43
Hát én nem értem ezt, valaki segítsen már :(
A tegnapi meccsre miért tudtam kétszer is tippelni? Máskor csak egyszer enged.
És az egyenleget sem értem. Másnak miért van 1085? :D

Zozinho19
2018.06.15, 10:58

Javi Moreno! "Apaaaaaaa, kezdődiiiiik!" ;)

Javi Moreno
2018.06.15, 11:06

Hello!

Azért tudtál kétszer tippelni, mert akármennyiszer tippelhetsz, de a rendszer csak az első tippedet veszi figyelembe, amely jelen esetben ugye nyert, tehát az 1003 pont meg is felel a valóságnak.

1085 pontja pedig úgy lehet egyes usereknek, hogy eltalálták 9.50-es szorzóval az over 4.5-öt :)

Egyébként akad még némi hiba a tippjátékban, amely az ázsiai hendikepeket érinti, de ezek hamarosan kijavulnak.

Csillusti
2018.06.15, 11:09
Javi Moreno! "Apaaaaaaa, kezdődiiiiik!" ;)

örülök, hogy jól szórakozol. Okoska..

Zozinho19
2018.06.15, 11:27
örülök, hogy jól szórakozol. Okoska..

Arany, drága kiscsillagom! Ha vetted volna a fáradtságot, hogy előzetesen végigolvasd a tippjáték szabályait, akkor most nem tipródnál itt, mint kezdő Steiner Kristóf a gőzfürdőben. Ettől függetlenül a bejegyzésem nem neked szólt, hanem a szerkesztőknek. Gyanítom, hogy a következő reklamáló azt nem fogja érteni, hogy ha feladott 3 tippet egy meccsre és csak az első ment el, akkor a többi profit miért nem jelenik meg a számláján?! Fogadunk?!:D

Egyébként meg illik megköszönni a tájékoztatást!

Csillusti
2018.06.15, 11:39
Mégis mit köszönjek meg? A nagyszerű humorodat? :D majd valaki biztos értékeli.

Csillusti
2018.06.15, 11:50
És ha majd én is 5 éve leszek itt tag, nyilván jobban értek a dolgokhoz.
De hogy megnyugodj, kösz a semmit :D

Zozinho19
2018.06.15, 11:55
És ha majd én is 5 éve leszek itt tag, nyilván jobban értek a dolgokhoz.
De hogy megnyugodj, kösz a semmit :D

Nem én adtam a tájékoztatást, hanem a szerkesztő! Arra illett volna egy:"Köszönöm"-mel válaszolnod!

A humoromat pedig ne bántsd! Túlélési eszköz! :)

Csillusti
2018.06.15, 12:32
Örülök, hogy tetszik a saját humorod.
Minden jót. Pá.