PDA

Teljes verzió megtekintése : ATP Madrid 2018

RedDragon
2018.05.10, 13:37
Tippek a profithoz.

RedDragon
2018.05.10, 13:44
Sziasztok! Madridi salakos tornahoz tegnap volt szerencsem(akarom mondani, balszerencsem, de errol kesobb) leadni tippjeim.
Szelvényem ugyan nem nyert,de nem bankroll szerint játszottam,hanem 4 eseményt, ugy ahogy van leadtam telibe.

Tegnapi tippjeim 4/1 arányban nyertek.
Vagyis ha valaki velem jatszotta Anderson gyozelmet, Goffin gyozelmet es Kohlsreiber nyereteset, akkor az nyerhetett némi osszeget.
Egyedul Djokovic huzta keresztul a szamitasaimat. A Nishikori elleni meccs alapjan lattam benne fantaziat.

Tekintve a tegnapi napot, vettem nemi batorsagot, hogy inditok egy temat,amiben segithetunk egymasnak, kifejezetten CSAK AZ ATP MADRIDi tornat vegig elemznunk es egyutt bezsebelni a profitot.

Mára, amiből en csemegeznek.
Szamomra a nap duplaja CORIC 2.0@
Thiem a tavalyi siker salakjaval ellentetben iden szenved, Coric meggyozo, nagyon jol adogat, Thiem pedig valahogy nem tudja beutni azokat a szervakat. A horvat ellen nagy gondban lesz.

A másik, amit kineztem szinten dupla, de ezt mar csak batraknak.
Anderson gyozelme 2.0@ Kohlsreiber ellen.
Ha van jatekos, aki ellen keszulni kell egy hosszabb jatekra, az Anderson.
Nagyon jol adogat, bomba tenyeresek mellett. Abszolut nem gondolnam, hogy Kohlsreiberben van meg annyi, hogy lehozza Anderson ellen.

Sok sikert mindenkinek!

RedDragon
2018.05.10, 17:08
Anderson pipa :)

stbm93
2018.05.10, 19:57
Hat coric elment :/

Nagyon nagyot kudott de Thiem behuzta.
Melyrol jott vissza az osztrak nagyon.

Anderson meg mint beszeltuk is szepen hozta.

Isner cuevas meccs lehet meg erdekes.

Az amerikai hatalmasakat szervalt az elozo meccsen is. Keptelenseg volt elvenni az adogatasat.

Kivancsi leszek cuevas mit kezd vele. Nalam inkabb o az eselyes de nem tennek ra nagy penzt.

RedDragon
2018.05.11, 00:14
Igen, sajnos ez 2/1. De minuszban nem vagyunk, duplas szorzok voltak. Thiem mazlis volt. Holnap jelentkezem.
Erdekesnek latom Nadal - Thiem meccset. Thiem sorozatban 3jatszmazik, csodalnam ha nem lenne faradt.Nadal vajon megint foldbedongoli? eselyesebb, mint az over.
Anderson emellett megallithatja Lajovicot, aki elete teniszet jatsza.
Erre aludni kell egyet :) Holnap jelentkezem!

RedDragon
2018.05.11, 11:03
Ma csak egy tippel jovok, am annal nagyobb szorzo!
Anderson 2:0 2.25@

stbm93
2018.05.11, 12:02
Én is Andresont érzem mára. Viszont Lajovics megint kemény ellenfél lehet. Szerintem 2 szettben nem lehet megverni Lajost. Legalábbis Andersonnak nem. Talán már azért fárad a szerb. Ez már sokadik nagyon kemény meccse zsinórban.

Isner- Zverev párharc is érdekes lesz. Isner adogatása eszméletlen.... Nincs aki képes lenne fogadni. Persze Zverev azért így is esélyesebb. Iszonyatosan jó formában van. Szerintem ő fog döntőzni Nadallal.

Edmund - Shapo meccs is érdekes lehet. Bár ott azért Edmundnak illene továbbjutnia. Nagyon jó formában van.
Nehéz fogadás szempontjából a mai.

nemethpe
2018.05.11, 12:15
Isner Miamiban is kiszervàlt mindenkit, az első szervài mögött szinte èrinthetetlen volt. Pont ott Zverevvel vívta a döntőt ès nyerte meg a tornàt. :)

stbm93
2018.05.11, 17:08
Igen néztem de előtte viszont háromszor is verte Zverev.
Szerintem szettet hoz Isner. Arra is elég jó oddsot kapunk.

Anderson szépen hozta. Éreztem,h Lajovics elfáradt.
Még az Edmund-Shapo meccsben látok fantáziát.
Ott is hasonló forgatókönyvel mint az Anderson meccsen. Shapo hozhat szettet.