PDA

Teljes verzió megtekintése : 2018-as IIHF divízió I-es jégkorong-világbajnokság

mr.blonde
2018.04.19, 18:25
Sziasztok!

Vasárnap indul a hazai rendezésű 1-es divíziós hoki-vb. A csapatokat két hatfős csoportba sorolták, az első két helyen végző válogatottak felkerülnek az A-csoportba. A mieink az olaszokkal, a szlovénekkel, a kazahokkal, a britekkel és a lengyelekkel játszanak majd.

Ebbe a topikba jöhet minden, ami a tornával, a csapatokkal és természetesen a magyar válogatottal kapcsolatos.

A vb hivatalos honlapja:
Home (http://www.iihf.com/)

A Tippmixpro végső győztesre kínált szorzói:
https://www.tippmixpro.hu/sportagak?id=1523351232576

nemethpe
2018.04.19, 20:55
Sziasztok! Ha jól làttam vasàrnap dèlutàn kezdünk a kazahokkal, oddsokat mèg nem làttam. (16óra)
Jól sikerült a felkèszülèsünk,hisz Ausztriàt oda vissza megvertük.
Itthon túlóràban, Bècsben 3-1-re nyertünk.
Szlovèniàban szintèn túlóràban nyertünk, otthon a nagyon jól korcsolyàzo, őszinte hokit jàtszo Japànt nagyon nehezen tudtuk megtörni, itt is túlóra volt.
Legutobb pedig Ukrajna 4-0-ról egyenlitett ki ellenünk, ott büntetőkkel nyertünk.
De lènyegèben jó felkèszülèsi meccsek vannak a hàtunk mögött.
A kazahok 3 meccset vivtak, 2-szer az olaszokkal(ők is a csoportban vannak) egyszer nyertek, egyszer kikaptak 4-2-re,legutobb pedig az osztràkokat vertèk 5-0-ra idegenben.
A múltbeli eredmènyek a magyar-kazahon egyèrtelmű kazah dominanciàt mutatnak, a keretük is jóval erősebb, csakis otthon jàtszo spilereik vannak, főkènt Barisz Asztana jàtèkosok, akik hètről hètre a vilàg egyik legerősebb bajnoksàgàban, a Khl-ben edződnek.

malacbef?tt
2018.04.19, 22:15
Milyen az az őszinte hoki, amit a japánok játszanak?

Pari201
2018.04.20, 09:50
3.50 a Kazah siker??????

Már megyek és dobom is rá a pénzem.

A kazahok 14 KHLsel jönnek, honosították a kapuba Karllsson svédországból + pár oroszt is, de azt hiszem őket régebben. Ezeknívül Nomad Astan és más Kazah csapatokból ááló spílerek vannak, de a Nomadoknál pl van pár volt KHL spíler.

Szerintem nincsenek velünk vagy a szlovénekkel egy szinten, őket 2.20as oddsért mondanám inkább, max 2.40

#róka

nemethpe
2018.04.20, 10:12
Oddsot èn mèg nem làttam, de szerintem is sokkal esèlyesebbek.
Többi csapat ellen szerintem van sanszunk, nekünk nem őket kell megvernünk ugy gondolom.

Pari201
2018.04.20, 14:58
Nem ellenünk, hanem hogy megnyerik a VB-t. Szerintem profibbak, jobbak. Biztos nem hullajtanak majd el pontokat 3-0ról vagy engedek laza gólokat, mint pl mi vagy a szlovének. Az Olasz csapat is kemény lesz nekünk. Nyertünk a felkészülési meccseken, de hátul nincs minden rendben az biztos, sok gólt kaptunk és sokszor a meccs végefelé egymás után. Remélem meg lesz a 2. hely de nehéz lesz.
Hajrá srácok!

Tomihmv
2018.04.20, 15:17
Nem rossz ötlet, de mivel az 1. és a 2. hely között nincs különbség, mivel mindketten feljutnak, így én nem fogadnék arra, hogy ki nyeri meg a csoportot.

Szvsz. a magyar válogatott a 3-5. helyen végez 1.90 @ TippmixPro fogadási opcióban nagyobb érték van, mivel kiesni biztosan nem fogunk, a feljutás pedig szerintem nem jön össze. Olyan érzésem van, mint a legutóbbi itthoni rendezésű, 2013-as torna előtt.

Pari201
2018.04.20, 22:55
Sajnos nekem is, 4. Helyet mondanék, de ne legyen igazam.
A kazahok szerintem nem szaroznak és 1. Lesznek. 3.50ert már megdobtam :) a szlovéneket sokan favoritnak tartják, de tele vannak Alps játékosokkal, jó van egy Kopitar, de akkor is.
Szerintem nagyon magas az odds, az új betűs iroda 3.00 ad érte

Zed
2018.04.21, 00:40
Kopitar nem jön a VB-re! Ettől függetlenül a papír alapú tm-en 1,90-et adnak az 1-2. helyért és a 3-5. helyért is a magyar csapatnak. Inkább a másodikat tenném, de meg lehet a 2. hegy is! Elől jók vagyunk, szerintem a kapus poszt is ok, a védelmet érzem picit gyengébbnek. Hajrá Magyarok!

nemethpe
2018.04.21, 12:25
Megvan a holnapi magyar-kazahra az odds:3,00/4,25/2,05.
Ezek az oddsok 3 esèlyben.
Èn itt x2-re vagy meccsgyőztes kazahban gondolkdnèk.

thom
2018.04.22, 19:46
Sajnos sehol nem találok oddsot a holnapi meccsekre szerintem a Magyar- Olasz sima hazai és a Kazah- Angol is egy nagy H.esetleg véleményeket infót a oddsról ha tudtok adni előre is köszönőm.

golszerzo
2018.04.22, 23:17
Sajnos sehol nem találok oddsot a holnapi meccsekre szerintem a Magyar- Olasz sima hazai és a Kazah- Angol is egy nagy H.esetleg véleményeket infót a oddsról ha tudtok adni előre is köszönőm.

Itt vannak oddsok: https://www.hatharom.com/elo-eredmenyek/jegkorong/2018-04-23

Magyar győzelem 2.2

mr.blonde
2018.04.23, 11:46
Sziasztok!

Egyik partneroldalunkon indult egy tippjáték a vb idejére. 1X2-ben lehet tippelni a napi mérkőzésekre. Jó játékot, akit érdekel :)

https://tipkings.com/game/1138

mr.blonde
2018.04.24, 13:31
Kijönnek szép lassan a netes bukik a szlovén-magyar oddsaival és hát az a helyzet, hogy jelentős a különbség a Tippmixpróhoz képest. A magyar bukik 2.28-ra adják a mieink sikerét, a pinny-n 3.45-ön nyitottak.

hatvanharom.hu
2018.04.24, 18:36
Holnap kazah-olasz 12.30-tól, úgy hogy most a kazahok még jégen vannak. Nem sok idejük lesz regenerációra, pihenésre. Az olaszoknak ez sorsdöntő a feljutás szempontjából, mert ha kikapnak, akkor aligha sikerül nekik. Az oddsok szerintem nagyobb különbséget sugallnak jelenleg, mint amit az ellenünk mutatott játékok és a fenti körülmények indokolnának, így nálam egy Italy +1.5 AH 1.9@-ért bőven játszhatónak tűnik.

prigioni
2018.04.24, 18:39
Holnap kazah-olasz 12.30-tól, úgy hogy most a kazahok még jégen vannak. Nem sok idejük lesz regenerációra, pihenésre. Az olaszoknak ez sorsdöntő a feljutás szempontjából, mert ha kikapnak, akkor aligha sikerül nekik. Az oddsok szerintem nagyobb különbséget sugallnak jelenleg, mint amit az ellenünk mutatott játékok és a fenti körülmények indokolnának, így nálam egy Italy +1.5 AH 1.9@-ért bőven játszhatónak tűnik.

Ezeknek a kazahoknak semmit nem számít, hisz a KHL-ben játszanak az Astanában, ahol egy héten 4-5 meccset is lenyomnak. Sima kazah sikert várok!

LeinadMix
2018.04.24, 19:08
Úgy érzem sajnos a ( magyarok 3-5. hely között végeznek @1.9 )opció sajnos füst lesz, ha csak nem lepnek meg minket a lengyelek.

hatvanharom.hu
2018.04.25, 11:29
Úgy érzem sajnos a ( magyarok 3-5. hely között végeznek @1.9 )opció sajnos füst lesz, ha csak nem lepnek meg minket a lengyelek.

Ha így érzed, akkor most 0 körül ki tudsz szállni egy visszafogadással az 1-2.-re 2.15@. Gondolom, attól nem tartasz, hogy kiesünk.

LeinadMix
2018.04.26, 01:47
Most már nem aggódok ,csak nehogy kiessünk. Elég kellemetlen lenne itthon búcsúzni az IA-tól!

timo1905
2018.04.27, 15:16
Sziasztok!
Kazah - Szlovénrol vélemények? Kazah győzelemmel szemezek :) szerintetek is nekik áll jobban a mai meccs?

Tomihmv
2018.04.27, 16:03
Sziasztok!
Kazah - Szlovénrol vélemények? Kazah győzelemmel szemezek :) szerintetek is nekik áll jobban a mai meccs?

Szerintem is a kazah sikerben van érték, de a vb eddigi alakulása alapján én elengedem ezt a mérkőzést. :)

prigioni
2018.04.27, 18:34
A divízió 1/a és 1/b is full meglepetés az éven!