PDA

Teljes verzió megtekintése : Csak a hendi!

ragi90
2018.03.26, 00:16
Sziasztok!

Holnapi nap elkezdek egy magamnak kitalált stratégiát. (gyanítom van aki már gondolt rá vagy kipróbált, de nekem ez most új).
Lényeg kiválasztani egy viszonylag egyforma erősségű csapatokat akik ritkán verik bucira egymást.

Holnapi választásom a Portugália - Hollandia "derbi".
Mindkét csapatot megteszem 1-1 egységgel(összeget nem akarok írni kerülve a vitát) úgy hogy nyernek 1 góllal(itt jön a képbe a "nem verik bucira egymást" gondolatom). Ez Portugália esetében 4,00, Hollandiánál 5,00. Értelemszerűen úgy vélem hendi győzelem nem születik egyik fél részéről sem, így a döntetlentől kell tartanom. Próba szerencse alapon első gondolatra 2 hétig csinálom, ha értelme van akkor megyünk tovább. :)

Ha valakinek kedve támadt hozzá nyugodtan írjon vagy tippeket is szívesen fogadok. :)

ragi90
2018.03.26, 01:16
Kicsit kiegészítve akár az előző kimeneteleket 4 illetve. 3 egységgel rakva mellé a döntetlent szintén 3 egységgel. Így csak hendi esetén bukik.

ivan
2018.03.26, 14:28
Sok múlik majd a kiválasztásaidon, de érdekes projekt lehet :) Sok sikert hozzá.

Amúgy a spanyol - argentin, német - brazil, angol-olasz keddről nálam mind X szagú, nem hiszem lesz hendis győzelem bármelyik meccsen is.

varin
2018.03.27, 12:46
Sziasztok!

Holnapi nap elkezdek egy magamnak kitalált stratégiát. (gyanítom van aki már gondolt rá vagy kipróbált, de nekem ez most új).
Lényeg kiválasztani egy viszonylag egyforma erősségű csapatokat akik ritkán verik bucira egymást.

Holnapi választásom a Portugália - Hollandia "derbi".
Mindkét csapatot megteszem 1-1 egységgel(összeget nem akarok írni kerülve a vitát) úgy hogy nyernek 1 góllal(itt jön a képbe a "nem verik bucira egymást" gondolatom). Ez Portugália esetében 4,00, Hollandiánál 5,00. Értelemszerűen úgy vélem hendi győzelem nem születik egyik fél részéről sem, így a döntetlentől kell tartanom. Próba szerencse alapon első gondolatra 2 hétig csinálom, ha értelme van akkor megyünk tovább. :)

Ha valakinek kedve támadt hozzá nyugodtan írjon vagy tippeket is szívesen fogadok. :)

Hát ez a 0-3 azért sokkoló volt. Reméljük, a következő már zöldül :)

ragi90
2018.03.27, 16:34
Ezt csúnyán benéztem valóban.. :/

ragi90
2018.03.27, 16:35
Mai tippem: Magyarország-Skócia 4,20 és 4,50ért

eddy8260
2018.04.03, 20:08
Èn is ezzel próbálkozom pár hete ,ugyanezzel a megközelitèssel ès már volt is sikeres fogadásom.

https://forum.hatharom.com/attachment.php?attachmentid=451&stc=1

ragi90
2018.04.03, 21:04
Nem sok sikerrel jár, nem éri meg... Minimális haszon ellenben 1 bukó után 3-4 sikeresnek kell követnie

Zozinho19
2018.04.03, 23:24
Én ennek a rendszernek a reciprokával próbálkoztam korábban. Általában a hétvégi dömping alkalmával sokszor fordul elő, hogy adott bajnokság két középcsapata meccsel és az egyik hendivel (0:1) nyer. Erre elég jó szorzókat lehet kapni, bár nem vitás, hogy ehhez azért kell egy kis szerencse is!. Rendszerben megjátszva minimum téttel egy telitalálattal lehet kaszálni szépen.