Teljes verzió megtekintése : Téli olimpia: Pjongcsang 2018
Ide jöhet minden, ami a pjongcsangi téli ötkarikás játékokkal kapcsolatos.
Rövidpályás gyorskorcsolya - női 1500m
Két magyar is a mezőnyben. Bácskaitól bravúr lenne az elődöntőbe jutás, hiszen két favorittal és két veszélyes versenyzővel van egy futamban és csak 3 megy tovább. Jászapáti valamivel jobb helyzetben van, Choi mellett egész nyugodtan ott lehet a 3-ban. Tippmixpro-n 1-6-ra, 7-12-re vagy másra lehet fogadni a helyezést illetően. Az 1-6 az A döntőt jelenti, míg a 7-12 a B-t. Úgy vélem, hogy Jászapátinak egy kis szerencsével a B döntő akár össze is jöhet és erre 4.20-at adnak. Ennyiért megéri rizikózni.
Jászapáti 7-12. @ 4.25
Bácskai kiesett, Jászapáti továbbjutott és a tipp szempontjából nem került rossz elődöntős futamba. Choi és Christie más kaliber, mögöttük a 3. hely viszont meglehet, de ugye a B döntőhöz a 4. is elég. Ez így nagyon biztatóan néz ki. Már csak 2.80-at adnak a 7-12.-re :)
Bazzzz... Azért ez így kemény.
Bazzzz... Azért ez így kemény.
Ilyet bazdmeg... :D
Jászapáti 5 vagy rosszabb @1.60 - ez nem ajándék???
1.6-ért óriási value lehetne az 5. vagy hátrébb is Jászapátira, de ha megint kilökik egymást előtte akkor simán elmehet...Papírforma szerint viszont kb mindenki erősebb nála a döntőben.
Sanyi 3. vagy rosszabb @2.70?
Sanyi 3. vagy rosszabb @2.70?
Az nem tetszik. Szerintem innen már érmet nyer, ha nem esik ki.
Rövidpályás gyorskorcsolya, női 3000m váltó
A magyarok a B döntőben szerepelnek, ahol egyáltalán nem indulnak rossz eséllyel a győzelemre. Számomra kicsit meglepő, hogy a bukik nem várnak pontszerzést tőlük, azaz szerintük nem lesz a magyar váltó az első kettőben. Nálam az erősorrend úgy néz ki, hogy Hollandia a legerősebb, Japán a leggyengébb, a magyar és az orosz pedig szerintem egy szinten van. Nyilván a kizárás mindig benne van, de papíron a 2. hely fogható, bravúrral a hollandok is verhetőek.
De 3.30-ért nálam a magyar váltó 2. helyen végez játszik.
Női 1000m
Itt még csak a selejtezős futamokra kerül sor. A két magyar lány közül Jászapáti továbbjutására látok nagyobb esélyt. Az ő futamában Schulting a legnagyobb név, Efremenkova és Kim viszont elkapható egy okos versenyzéssel. Keszlertől bravúr kell, Christie más kategória, de én Van Ruijvent is elé teszem.
Jászapáti továbbjut @ 2.15
Férfi 500m
Szintén csak selejtezők lesznek és szintén két magyarért szoríthatunk. Liu Shaolin nagyon kemény kvartettbe került, még egy jó versenyzéssel is simán kieshet. Ami pozitívum, hogy legalább jó rajtpozícióból indulhat. Szerintem most value, hogy nem végez a 8 között 2.15-ért. Shaoangtól papírforma lenne a továbbjutás. Illetve még Knoch Viktorért is szurkolhatunk, aki a holland Hoogerwerfel csatázhat majd nagyot a továbbjutásért. Az 1-es rajtpozícióból szerintem érdemes bizalmat szavazni a magyarnak, onnan megcsípheti a továbbjutást.
Shaolin 9. vagy rosszabb @ 2.15
Knoch továbbjut @ 2.70
Nagy tippek voltak...
mondjuk Knoch full jó megérzés volt, kár, hogy felrúgta saját magát...
Hamarosan kezdődik az 5000-es váltó. Benézek itt egy Kína vs. Kanadára 1.80-ért az ázsiaiakra. Elég egyértelműnek tűnik számomra, hogy Dél-Korea a favorit, Kína kicsivel mögöttük, majd sokkal mögöttük a magyarok és végül Kanada. Papíron Kínának az ezüstre oda kéne érnie.
Kína akár be is húzhatja, Wu annyira erős, hogyha a többiek ott tudják tartani a váltót Dél-Korea mögött akkor Wu megoldja szerintem. 6.50-ért mixpro-n value, máshol már levitték 4.00-re Wu fölényes 500-as győzelme után.
Hát sok fogadást nem kötöttem a téli olimpia alatt, de most fogták az égiek a kezem :D Volt az elejétől egy magyar outright 26x-os oddsért, aztán tettem egy 1-3. helyet, végül védtem kicsit egy 3-4. hellyel. Plusz még a Kína-Kanada H is befigyelt... :)
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.