Teljes verzió megtekintése : érdeklödés
hol tudom megnézni a számlámat
Szia, ha még aktuális, melyik számlára gondolsz? :)
Zozinho19
2019.10.04, 20:13
Sziasztok!
Végre újra vissza tudok térni a nemzetközi piacra és ezzel kapcsolatosan lenne szükségem a segítségetekre, tanácsaitokra!
Nos, kb. 5 évvel ezelőtt regisztráltam a bet365 (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go)-höz, de mivel állandóan zaklattak az ügyfél azonosítással és alapból tiltott volt akkoriban a TMP-n kívül minden, ezért töröltettem a számlámat. Ezzel kapcsolatban annyi lenne a kérdésem, hogy problémáznak-e az újabb regisztrációval, illetve igénybe vehetem-e az új ügyfél bónuszt náluk? Tudom ez utóbbi nem éppen etikus, de az ingyen pénznek sincs szaga...:).
A további kérdéseim az alábbiak:
OTP-s számláról mely irodákhoz lehet közvetlen bankkártyával befizetni?
Melyik online pénztárca az, amelyikről a legtöbb említést érdemlő irodába be lehet fizetni?
Logibet előfizetéshez működik-e a bankkártyás opció?
Szia!
A Skrill-t a legtöbb helyen elfogadják.
Zozinho19
2019.10.14, 12:11
Sziasztok!
Végre újra vissza tudok térni a nemzetközi piacra és ezzel kapcsolatosan lenne szükségem a segítségetekre, tanácsaitokra!
Nos, kb. 5 évvel ezelőtt regisztráltam a bet365 (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go)-höz, de mivel állandóan zaklattak az ügyfél azonosítással és alapból tiltott volt akkoriban a TMP-n kívül minden, ezért töröltettem a számlámat. Ezzel kapcsolatban annyi lenne a kérdésem, hogy problémáznak-e az újabb regisztrációval, illetve igénybe vehetem-e az új ügyfél bónuszt náluk? Tudom ez utóbbi nem éppen etikus, de az ingyen pénznek sincs szaga...:).
A további kérdéseim az alábbiak:
OTP-s számláról mely irodákhoz lehet közvetlen bankkártyával befizetni?
Melyik online pénztárca az, amelyikről a legtöbb említést érdemlő irodába be lehet fizetni?
Logibet előfizetéshez működik-e a bankkártyás opció?
Örömmel jelentem, hogy a mai nappal csatlakoztam a LogiBet előfizetői közösségéhez. Ezzel együtt újra hozzátok fordulok egy kis segítségért, mert bár van ugyan saját ötletem, hogy mely tippmestereket érdemes követni, ők alapvetően nagy /el/ismertségnek is örvendenek! Viszont biztos vannak olyanok, akiket én nem vagy csak felületesen ismerek, de mégis megéri követni őket, akár csak egy-egy sportágat illetően is. Az én listám az alábbi:
- varin
- MoneyMaker
- Griezmann
- Karlsson
- Tomihmv
- TipperGreta
- JokerOrigin
- DutchDota
- maradona2727
- knorbika
- didelphis
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.