Teljes verzió megtekintése : Női kézilabda-világbajnokság 2017
mr.blonde
2017.11.29, 10:58
Sziasztok!
Hétvégén kezdődik a női kézi-vb, a tervek szerint a tornával és a magyar csapattal kiemelten is foglalkozunk. Itt a fórumban is csinálunk egy kibeszélőt. Ebbe a topikba jöhet minden, ami érdekes lehet. Tippek, hírek, ötletek.
Itt a vb hivatalos oldala, a csapatokkal és a csoportbeosztásokkal.
Home | 23rd IHF Women's Handball World Championship 2017 (http://germanyhandball2017.com/home/)
Jó szurkolást és sok nyertes tippet mindenkinek!
mr.blonde
2017.11.29, 11:35
Írtunk egy beharangozót, benne néhány tanáccsal és tippötlettel!
https://www.hatharom.com/2017/11/29/bankot-lehet-robbantani-gorbiczek-vb-gyozelmevel
Nem értem a tippmixprót......
Kezdődik a vb és most sem ajánl fel hosszú távú fogadásokat.
Illetve miért nem lehet a tuti meccsekre több fogadást kínálni.
Hogy akarnak így a külföldi irodákkal szemben versenyképesek lenni??? Persze csak költői a kérdés...
Mint minden állami cég, hozzáértő személy nem sok dolgozhat ott sem .....
Azért hajra :)
Németország-Kamerun
A németektől bármi kitelik, viszont szerintem a védekezésük rendben lesz a torna alatt, főleg, hogy hazai pályán lesznek. Az utolsó két felkészülési meccsükön Szlovákiát 22, Izlandot 19 gólon tartották, Kamerun pedig papíron sehol sincs ezekhez a válogatottakhoz képest, hiszen a leggyengébbnek taksálják a bukmékerek is a gárdát a tornán.
Két normális iroda már hozott ki szorzókat a meccsel kapcsolatban, egyik helyen 14,5, másik helyen 15,5 gólra lőtték be az afrikaiak góljainak számát. Szerintem mindkettő megérhet egy misét ezek alapján, de én az utóbbira megyek rá egy kisebb téttel, lévén, hogy nyitómeccsről beszélünk.
mr.blonde
2017.11.30, 11:48
Viktorija Zilinskaite lemondta a vb-szereplést terhessége miatt, trefilov nagyon örül neki :)
https://www.vg.no/sport/haandball/norsk-haandball/trefilov-forbannet-si-fra-om-dere-er-gravide-foer-to-dager-foer-foedselen/a/24197195/
mr.blonde
2017.11.30, 13:02
Knedlikova a cseheknél nincs, bár tartaléknak ott van a keretben.
GK: Kudláčková Petra (DHC Slavia Praha), Müllnerová Dominika (DHK Baník Most), Satrapová Lucie (HK Kristianstad, SWE)
PV: Adámková Petra (TPSG Frisch Auf Goppingen, GER), Šetelíková Alena (DHC Slavia Praha)
RW: Fryčáková Tereza (DHK Zora Olomouc), Zachová Dominika (DHK Baník Most)
LW: Malá Veronika (Issy Paris Hand, FRA), Salčáková Kristýna (ATM Achneheim Truchtersheim, FRA)
RB: Galušková Veronika (DHK Slavia Praha), Hrbková Michaela (TSPG Frisch Goppingen), Ryšánková Helena (Cercle Dijon Bourgogne, FRA)
LB: Jeřábková Markéta (DHK Baník Most), Kordovská Kamila (HSG Blomberg-Lippe, GER)
CB: Kolářová Michaela (HC Zlín), Luzumová Iveta (Thüringer HC, GER), Marčíková Šárka (SPR Pogoň Szczetin, POL), Maňáková-Růčková Petra (DHK Baník Most)
himynameismark
2017.12.03, 01:21
Holnapra Kína-Holland over 57.5; Svédek 1.9; Németek 2.00; Paraguay-Spanyolra nem találtam, de 50 körüli határnál under, ezeket rakom fun betekkel. Mondjuk csak gamblerkedek, a nagy tornákat, meg néha blt kivéve nem nézek kézit, de az ilyen nagyobb eventeken a tvs meccsek nagy részét lenyomom.
Németország-Kamerun
A németektől bármi kitelik, viszont szerintem a védekezésük rendben lesz a torna alatt, főleg, hogy hazai pályán lesznek. Az utolsó két felkészülési meccsükön Szlovákiát 22, Izlandot 19 gólon tartották, Kamerun pedig papíron sehol sincs ezekhez a válogatottakhoz képest, hiszen a leggyengébbnek taksálják a bukmékerek is a gárdát a tornán.
Két normális iroda már hozott ki szorzókat a meccsel kapcsolatban, egyik helyen 14,5, másik helyen 15,5 gólra lőtték be az afrikaiak góljainak számát. Szerintem mindkettő megérhet egy misét ezek alapján, de én az utóbbira megyek rá egy kisebb téttel, lévén, hogy nyitómeccsről beszélünk.
15-ig jutott Kamerun. :cool:
Holnapra Kína-Holland over 57.5; Svédek 1.9; Németek 2.00; Paraguay-Spanyolra nem találtam, de 50 körüli határnál under, ezeket rakom fun betekkel. Mondjuk csak gamblerkedek, a nagy tornákat, meg néha blt kivéve nem nézek kézit, de az ilyen nagyobb eventeken a tvs meccsek nagy részét lenyomom.
A Paraguay-Spanyolország meccsen szerintem a dél-amerikaiak góljainak számára érdemes fogadni, még pedig kevésre.
Osztrákoknál 16,5 alá 1.65, a zöld-fehérnél és az év napjainál 15,5 a határ 1.85 és 1.86-os oddson.
Szerintem érdemes lehet 16,5 alá behúzni, mert Paraguay nem üti meg ezt a szinten, a spanyoloké az egyik legdefenzívebb kézilabda nemzet a nőknél, a felek legutóbbi, 4 évvel ezelőtti meccsén, pedig csak 9 gólig jutott Paraguay. Egy kisebb téttel megnézem ezt.
A magyar-svéd mérkőzésről bővebben itt:
https://www.hatharom.com/2017/12/03/a-magyarok-es-a-romanok-meccseire-fogadunk-napi-tippek-a-vb-re
A holland és a német meccset nem bántom a szombati eredményeknek köszönhetően.
Szerbek ütközete megint jó lehet overre, lazán veszik ezt az ütközetet is szerintem, Kamerun pedig tudott 1 napot pihenni előtte és nincs vesztenivalójuk.
Norvégokra kínált team total is tetszik 33,5 fölé a zöld-fehérnél és az év napjainál 1.80 körüliért nem rossz, arra is dobok egy kicsit.
Egyébként a tegnapi kombink sikeresen bejött:
https://www.hatharom.com/2017/12/02/a-magyarok-es-a-szerbek-meccseivel-nyernenk-napi-tippek-a-vb-re
A mai pedig itt található:
https://www.hatharom.com/2017/12/03/a-magyarok-es-a-romanok-meccseire-fogadunk-napi-tippek-a-vb-re
GL!
A Paraguay-Spanyolország meccsen szerintem a dél-amerikaiak góljainak számára érdemes fogadni, még pedig kevésre.
Osztrákoknál 16,5 alá 1.65, a zöld-fehérnél és az év napjainál 15,5 a határ 1.85 és 1.86-os oddson.
Szerintem érdemes lehet 16,5 alá behúzni, mert Paraguay nem üti meg ezt a szinten, a spanyoloké az egyik legdefenzívebb kézilabda nemzet a nőknél, a felek legutóbbi, 4 évvel ezelőtti meccsén, pedig csak 9 gólig jutott Paraguay. Egy kisebb téttel megnézem ezt.
A magyar-svéd mérkőzésről bővebben itt:
A holland és a német meccset nem bántom a szombati eredményeknek köszönhetően.
Szerbek ütközete megint jó lehet overre, lazán veszik ezt az ütközetet is szerintem, Kamerun pedig tudott 1 napot pihenni előtte és nincs vesztenivalójuk.
Norvégokra kínált team total is tetszik 33,5 fölé a zöld-fehérnél és az év napjainál 1.80 körüliért nem rossz, arra is dobok egy kicsit.
Ült minden, most kellene abbahagyni a vb-t. :D :cool:
mr.blonde
2017.12.05, 11:44
Itt van a 3. kombink, sajnos a publikálásra az oddsok leestek, de a lényeg, hogy jöjjön. Ti miket néztetek ki mára?
https://www.hatharom.com/2017/12/05/a-svedekkel-es-a-norvegokkal-nyernenk-napi-tippek-a-vb-re
himynameismark
2017.12.05, 12:11
Spanyol-Román under 47.5 2.00
A magyar-argentin meccs player speceivel szemezek, amelyeket az U jelű helyen lehet megjátszani.
3.5 Felett (Kovacs, Anna (Magyarország))1.95
3.5 Felett (Klivinyi, Kinga (Magyarország))1.85
3.5 Felett (Görbicz Anita (Magyarország))1.65
3.5 Felett (Nadine Schatzl (Magyarország))1.65
Lerohanások miatt Schatzl lőhet pár gólt, + a széleket is használjuk, javuló tendenciát mutat, hiszen norvégoknak 3, svédeknek már 5 gólt lőtt.
Kovács Anna eddig 12 percet nem játszott összesen a vb-n, mégis van 7 gólja, mivel 8\7 hetest belőtt eddig.
Görbe támadásban végig a pályán lesz, adott esetben a heteseket is lőheti, továbbá 8\3 és 6\3-as lőlapja van, de eddig világklasszis kapusokkal találkozott, így 4 gól összejöhet Görbének szerintem ma.
Klivinyi a norvégok ellen betlizett 5\0, majd a svédek ellen már nagyjából azt mutatta, ami várható tőle 9\5, vagyis 4 gólra ma is jó lehet, főleg, hogy elég sok időt tölt a pályán.
Az eddigiek alapján az előbb felsorolt játékosok mellett Kovacsics Anikótól és Háfra Noémitől várhatjuk a gólokat, de rájuk nem lehet fogadni. Így a négyes mindegyikére dobtam egy kisebb összeget, mert úgy gondolom, hogy ezek jó határok, köszönhetően annak, hogy eddig 2\2 vereségünk van, s egyedüli európai válogatottként még nincs pontunk és győzelmünk a vb-n. Arról már nem is beszélve, hogy ez egy olyan meccs lesz, amit be kell húznunk, méghozzá jól játszva, sok gólt szerezve.
mr.blonde
2017.12.05, 14:27
Na a napi meglepi meg is van, japán lenyomta montenegrót átlag 14-szeres pénzért :)
mr.blonde
2017.12.06, 12:56
Itt a 4. kombink a vb-re.
Német-kína U55.5
Szerb-holland O52.5
https://www.hatharom.com/2017/12/06/a-nemetek-es-a-hollandok-meccsere-fogadunk-napi-tippek-a-vb-re
Nálatok mi ma a játék?
mr.blonde
2017.12.06, 16:14
Elég érdekes nyilatkozat Bóditól...kicsit bepillantást enged a magyar csapat problémáira is.
Bódi Bernadett: "A tegnapi mérkőzés nekem sem úgy sikerült, mint ahogy szerettem volna. És hát megmondom őszintén, hogy olyan emberek játszanak mellettem, most itt a Háfra Noémire gondolok, akikkel életemben nem játszottam egyébként együtt, és nagyon nehéz, nem tudom hogy ő most mikor, hogyan fog passzolni, meg ugye fiatal játékosról van szó, tehát én nem akarok úgy neki bekavarni, mert szegény nagyon izgul, és nagyon nehéz neki felvenni ezt a ritmust, és inkább hagyom, hogy csinálja azt, amit ő tud, de így viszont nekem a szerepem kicsit kevesebb ebből a szempontból, mert ő be akarja bizonyítani, nyilván gólokkal, hogy ő érdemes ide, és ezzel nincs is semmi probléma, és meg is tudja oldani, csak így meg én nem tudom ugye, hogy most akkor pontosan mikor fog passzolni, mikor kell visszaindulnom, tehát nincs meg az összhang közöttünk, megmondom őszintén, és ezt nagyon nehéz így egy kiélezett meccsen, ahol minden meccs fontos."
himynameismark
2017.12.06, 20:24
Itt a 4. kombink a vb-re.
Német-kína U55.5
Szerb-holland O52.5
https://www.hatharom.com/2017/12/06/a-nemetek-es-a-hollandok-meccsere-fogadunk-napi-tippek-a-vb-re
Nálatok mi ma a játék?
Ez szép volt megint csak, főleg a német meccs:) 4/4? Barom fejemmel kihagytam pedig tankingoltam rajta egy csomót. Nekem ma egy betem volt, liveban raktam félidőben japán +4.5et, mert elég jól tolták az első félidőben és egy pillanatra elgondolkoztam egy második félidő győztes Japánon is, amikor láttam, hogy 8.00as odds van rá, de azt végül is kihagytam:(,vsz a torna kellemes meglepetés csapata, megérdemelnék, hogy tovább jussanak (elég jó sanszuk lesz rá).
Brazilok meg a legnagyobb csalódás, csak nekem túl magas az a -4.5, trap game szaga van
himynameismark
2017.12.06, 22:09
Holnapra egyet rakok Románia-Angola 51.5 alatt 1.87
Plusz a lengyelek már 2.8 körül vannak ennyiért megéri? Nyilván remélem nyerünk, de ekkora favoritok lennénk?
Holnapra egyet rakok Románia-Angola 51.5 alatt 1.87
Plusz a lengyelek már 2.8 körül vannak ennyiért megéri? Nyilván remélem nyerünk, de ekkora favoritok lennénk?
Mindkét tipped jónak tűnik, a románoknak illene 20 alatt tartaniuk Angolát, akkor meg sima az under, a mi meccsünk meg szerintem 50-50, így van érték a 2.80-ban. Egyébként ez a két mérkőzés szerepel a mai kombinkban, ami hamarosan publikálásra kerül. :)
himynameismark
2017.12.07, 21:19
Még egy mára, Cseh-Norvég over 27.5 első félidő 1.96
Második félidőre, lehet kiengedhetnek a norvégok, meg a cseheknek is mindegy lesz, viszont az elsőben potyoghatnak a gólok.
himynameismark
2017.12.07, 22:31
Még egy mára, Cseh-Norvég over 27.5 első félidő 1.96
Második félidőre, lehet kiengedhetnek a norvégok, meg a cseheknek is mindegy lesz, viszont az elsőben potyoghatnak a gólok.
eh 5-12 után 16 perc alatt 2 gólt tudtak dobni a csehek ok, hogy a norvégok nagyon jók de azért elmennek a ******-ba (:) év napjait írtam, amit cenzúrázott)
hatvanharom.hu
2017.12.08, 12:47
Mai menu:
Angola- Paraguay Paraguay+11 1.91@
Japan-Tunisia Tun+6 1.96@
Brazília-Montenegro u50.5 1.88@
Dél-Korea- Szerbia u53 2.12@
Hollandia- Németország Hollandia nyer 1-5 góllal 2.4@
Spain-Slovenia Spain win 1-5 2.2@
Döntetlenek 0.1 egységgel: Bra-Mon; Srb-Kor; Esp-Slo; Den-Rus, Ned-Ger
Tippmixpro kombi:
Tun+8.5 1.3@
Den+6.5 1.25@
Srb-Kor u55.5 1.35@
Slo+5.5 1.3@
Bra+4.5 1.35@
Eredő:3.85@
Andersson04
2017.12.08, 15:37
Chebbah, a tunéziaiak legjobbja megsérült, nem is játszotta végig a meccset, erre érdemes lesz figyelni a továbbiakban.
mr.blonde
2017.12.08, 15:50
Mai menu:
Angola- Paraguay Paraguay+11 1.91@
Japan-Tunisia Tun+6 1.96@
Brazília-Montenegro u50.5 1.88@
Dél-Korea- Szerbia u53 2.12@
Hollandia- Németország Hollandia nyer 1-5 góllal 2.4@
Spain-Slovenia Spain win 1-5 2.2@
Döntetlenek 0.1 egységgel: Bra-Mon; Srb-Kor; Esp-Slo; Den-Rus, Ned-Ger
Tippmixpro kombi:
Tun+8.5 1.3@
Den+6.5 1.25@
Srb-Kor u55.5 1.35@
Slo+5.5 1.3@
Bra+4.5 1.35@
Eredő:3.85@
Az a paraguay tipp nagyon tetszett, hozott is a konyhára ;)
Nekem underem volt a Para-meccsre. A 33 gólos első félidő azért nem volt ínyemre :D
mr.blonde
2017.12.08, 17:53
A magyar válogatott már a csarnokban, hamarosan kezdődik a bemelegítés a csehek elleni találkozó (18:00, tv: Sport1) előtt.
Görbicz Anita ma nem játszik, Kim Rasmussen a csapatkapitány enyhe sérülése miatt nem kockáztat, így ma Szucsánszki és Kovacsics osztozik majd az irányító feladatokat.
himynameismark
2017.12.08, 20:57
Mára volt egy pár tippem: ami még függő
Dél Korea 3.1, Dánok 4.00
igazából toltam a 4 dog-ot akikben láttam fantáziát mondván, ha egy leesik már nagyjából nulla, ha kettő szuper. Kína, Cseh elment a maradék kettőből már igazán jöhetne egy, mondjuk a dánok. Raktam még a japánokat maxolt hendivel, meg a magyar cseh overt azok jöttek.
Mára volt egy pár tippem: ami még függő
Dél Korea 3.1, Dánok 4.00
igazából toltam a 4 dog-ot akikben láttam fantáziát mondván, ha egy leesik már nagyjából nulla, ha kettő szuper. Kína, Cseh elment a maradék kettőből már igazán jöhetne egy, mondjuk a dánok. Raktam még a japánokat maxolt hendivel, meg a magyar cseh overt azok jöttek.
Jó szívvel nem raknám, mert ugye ha a dánok nyernek, akkor ők a csopelsők, oroszok szvsz nem adják fel az első helyet. Korea jöhet. Sok szerencsét!
himynameismark
2017.12.08, 22:13
Jó szívvel nem raknám, mert ugye ha a dánok nyernek, akkor ők a csopelsők, oroszok szvsz nem adják fel az első helyet. Korea jöhet. Sok szerencsét!
Thx csak kis tétekkel tolom, ki kell elégíteni a függőségem, nincs tenisz nfl meg csak hétvégén:) De azért próbálok értelmesen adrenalint növelni. Liveban toltam egy norvég svéd over 61.5et 2.6ért, az eddig jól áll. Ha nem mennek el nagyon talán jön
Thx csak kis tétekkel tolom, ki kell elégíteni a függőségem, nincs tenisz nfl meg csak hétvégén:) De azért próbálok értelmesen adrenalint növelni. Liveban toltam egy norvég svéd over 61.5et 2.6ért, az eddig jól áll. Ha nem mennek el nagyon talán jön
Kár érte :(
Amellett, hogy szerintem nyernek a románok (https://www.hatharom.com/2017/12/11/a-romanok-es-a-norvegok-meccsevel-nyernenk-napi-tippek-a-vb-re), az év mindennapjai irodánál találtam egy szvsz jóféle fogadási lehetőséget a cseh-román meccsre:
Egyik csapat szerez 30 gólt?
Nem @ 1.60
Közepes téttel megnézem, mert a csehektől nem várok 30 gólt a Martín-védekezésnek hála, a románok pedig eddig egyszer lőttek ennyi gólt, az irtó gyengén védekező szlovének ellen. Egyébként sem várható keleti szomszédainktól sok gól egy ilyen horderejű meccsen, biztos védekezés, a vége felé pedig az idő csalása, nagyjából erre számítok tőlük, így pedig zöldülhet a tipp.
A ma délutáni meccsek a hihetetlen kategoriába tartoznak. Hiába női kézilabda....de akkor is.
A lesajnált csehek legalább a románokat kiverték. Ha már buktam legalább a szívem egy része örül neki
A románok - a bíróknak is köszönhetően - elbukták a már megnyert meccset. Vicc volt a játékvezetés. A román védő áll a vonalon, meg sem mozdult, a cseh szélső átesett rajta, és ezért kapott fórt és büntetőt a cseh csapat, de nem is egyszer, hanem kétszer is eljátszották ezt.
Ahogy az várható volt, a legjobb nyolc között csak európai csapatok vannak, illetve a legjobb 16-ba is csak két nem európai (Japán és Dél-Kora) jutott be.
himynameismark
2017.12.13, 18:06
Mára 2 tipp mit szóltok hozzá?
Holland-Cseh 1 félidő over 27.5 2.00
Norvég-Orosz over 55.5 1.96
Mára 2 tipp mit szóltok hozzá?
Holland-Cseh 1 félidő over 27.5 2.00
Norvég-Orosz over 55.5 1.96
Én csak most láttam a tipped, de az első szép fogás, sima liba volt :) Grat!
himynameismark
2017.12.13, 22:33
Én csak most láttam a tipped, de az első szép fogás, sima liba volt :) Grat!
A második meg nagy kuka Trefilov mesterék mehetnek a picsába :D
himynameismark
2017.12.13, 22:38
Mondjuk kis öröm a nullába, hogy azért raktam így, mert holland meccsen első félidőben számítottam több gólra, norvégon meg másodikban, ami elég jól bejön csakhát kár azért az első félidős 23ért innen nem lesz meg sajna
Amit a norgék csinálnak, az brutális. Így bucira verni az oroszokat...
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.