PDA

Teljes verzió megtekintése : Eb-tippliga az aktív tagoknak - összdíjazás: 100$

Admin
2012.06.14, 13:00
A versenybe a 2012. június 14. és a 2012. július 1. között sorra kerülő EURO 2012 mérkőzésekre leadott tippek számítanak bele. A kvalifikációhoz legalább 10 olyan mérkőzésre kell tippelned, amelyek kezdési időpontja a verseny ideje alatt van, illetve a profit értékednek is meg kell haladnia a 0-át. A kvalifikáció további feltétele, hogy legalább 20 darab cikkhozzászólással rendelkezz 2012. július 1. éjfélig.

Összdíjazás: 100$

A tippliga további részleteit itt találjátok (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-06/18).

Ha kérdésetek van, azt itt feltehetitek!

Lori01
2012.07.19, 15:51
Ezen tippliga nyertesei a moneybookers számlára kapják a kifizetést?

Admin
2012.07.19, 18:10
Ezen tippliga nyertesei a moneybookers számlára kapják a kifizetést?
A pénzdíjak kifizetésére Skrillen (Moneybookers) keresztül kerül sor. Ehhez szükségünk van a nyertesek vezeték- és keresztnevére, valamint Skrill címére. Ezeket a "Beállítások" menüpont alatt adhatjátok meg a profil adataitoknál. Aki a verseny lezárását követően 5 munkanapon belül nem adja meg a Skrill-címét elesik a nyereményétől.

Ha még nincs Skrill számlád, nyiss most egyet (http://www.hatharom.hu/article/59c3a4-ingyen-10-euro-sportfogado-toke-a-skrill-szamladra-csak-a-hatharomhu-n), és 10 eurót adunk ajándékba!

gyidu
2012.07.20, 12:02
milyen dolog az hogy egy játékos több névvel regisztrált már? nem tudom a többi tippelős játékostársam hogy van ezzel de engem kicsit zavar mivel hogy a listán is elől vagyok. Ismerem az illetőt, de azért legyunk tekintettel mindenkire!!!!!

Lori01
2012.07.20, 15:23
Köszönöm a választ, mostmár értem akkor miért nem kaptam meg:) Nem tudtam erről, hogy megkell adni a profilban. Gondoltam elég, hogyha a hatharom.hu-n keresztül regisztráltam.

Admin
2012.07.22, 01:16
Köszönöm a választ, mostmár értem akkor miért nem kaptam meg:) Nem tudtam erről, hogy megkell adni a profilban. Gondoltam elég, hogyha a hatharom.hu-n keresztül regisztráltam.

Így van, időben meg kell azt adni a profilban, ahogy az a kiírásokban is szerepel. Sajnáljuk, hogy ez elkerülte a figyelmedet, de ez a szabály, kivételt nem tehetünk. Természetesen, ha a következő versenyek bármelyikén nyersz, akkor a nyereményed kifizetészre kerül, csak add meg a Skrilles e-mail címed időben. További jó játékot kívánunk!

Admin
2012.07.22, 01:18
milyen dolog az hogy egy játékos több névvel regisztrált már? nem tudom a többi tippelős játékostársam hogy van ezzel de engem kicsit zavar mivel hogy a listán is elől vagyok. Ismerem az illetőt, de azért legyunk tekintettel mindenkire!!!!!

A tippligákban egy valós személy csak egy számlával játszhat. Aki ezt a szabályt megszegi a versenyből kizárásra kerül. Akinek információja van ilyesmiről azt kérjük, hogy privát üzenetben vagy e-mailben jelezze felénk. Arra viszont mindenkit megkérünk, hogy ezt ne nyilvánosan tegye, ugyanis elejét szeretnénk venni, annak, hogy egyeseket félreértés okán esetleg alaptalanul, a közösség színe előtt megvádoljanak.

solver
2012.07.25, 10:57
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy ugye Moneybookers-es cím megadásánál az email címre gondoltok és nem a 8 jegyű ID-ra!?

Admin
2012.07.25, 14:22
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy ugye Moneybookers-es cím megadásánál az email címre gondoltok és nem a 8 jegyű ID-ra!?

A Moneybookersen regisztrált email címet kell magadni.

gyidu
2012.07.27, 23:22
na ugylátom mindegy itt hova irok nyugodtan lehet egy embernek regelni 5 név alatt! Csaljunk akkor mi is?????

Admin
2012.07.28, 15:20
na ugylátom mindegy itt hova irok nyugodtan lehet egy embernek regelni 5 név alatt! Csaljunk akkor mi is?????

Egy játékos csak egyetlen regisztrációval vehet részt a tippversenyekben. Több regisztráció esetén mindegyik kitiltásra kerül. A fórumban vagy az info@hatharom.hu email címen jelezzétek, ha úgy gondoljátok valaki több regisztrációval játszik.

gyidu
2012.07.28, 19:09
már 5ször irtam arra az email cimre de semmi változás! FAIR PLAY!!!!

filiivo
2012.07.29, 09:33
1meccsre csak 1tippet lehet leadni,vagy lehet többet is?pl.tegnap Debrecen-Győr nyer a hazai csapat de még megteszem,hogy lesz 0,5nél több gól,mert itt vannak olyanok is,akik 10szer játszanak-fogadnak 1meccsre.

naplopo
2012.07.29, 11:32
1meccsre csak 1tippet lehet leadni,vagy lehet többet is?pl.tegnap Debrecen-Győr nyer a hazai csapat de még megteszem,hogy lesz 0,5nél több gól,mert itt vannak olyanok is,akik 10szer játszanak-fogadnak 1meccsre.
egy meccsre bármennyit lehet fogadni!

filiivo
2012.07.29, 15:52
ok,köszi,de akkor sokkal könnyebb eltalálni bármit is,hisz van egy tuti tipped megérzésed és azt megteszed többször is