Teljes verzió megtekintése : Eb-tippliga az aktív tagoknak - összdíjazás: 100$
A versenybe a 2012. június 14. és a 2012. július 1. között sorra kerülő EURO 2012 mérkőzésekre leadott tippek számítanak bele. A kvalifikációhoz legalább 10 olyan mérkőzésre kell tippelned, amelyek kezdési időpontja a verseny ideje alatt van, illetve a profit értékednek is meg kell haladnia a 0-át. A kvalifikáció további feltétele, hogy legalább 20 darab cikkhozzászólással rendelkezz 2012. július 1. éjfélig.
Összdíjazás: 100$
A tippliga további részleteit itt találjátok (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-06/18).
Ha kérdésetek van, azt itt feltehetitek!
Ezen tippliga nyertesei a moneybookers számlára kapják a kifizetést?
Ezen tippliga nyertesei a moneybookers számlára kapják a kifizetést?
A pénzdíjak kifizetésére Skrillen (Moneybookers) keresztül kerül sor. Ehhez szükségünk van a nyertesek vezeték- és keresztnevére, valamint Skrill címére. Ezeket a "Beállítások" menüpont alatt adhatjátok meg a profil adataitoknál. Aki a verseny lezárását követően 5 munkanapon belül nem adja meg a Skrill-címét elesik a nyereményétől.
Ha még nincs Skrill számlád, nyiss most egyet (http://www.hatharom.hu/article/59c3a4-ingyen-10-euro-sportfogado-toke-a-skrill-szamladra-csak-a-hatharomhu-n), és 10 eurót adunk ajándékba!
milyen dolog az hogy egy játékos több névvel regisztrált már? nem tudom a többi tippelős játékostársam hogy van ezzel de engem kicsit zavar mivel hogy a listán is elől vagyok. Ismerem az illetőt, de azért legyunk tekintettel mindenkire!!!!!
Köszönöm a választ, mostmár értem akkor miért nem kaptam meg:) Nem tudtam erről, hogy megkell adni a profilban. Gondoltam elég, hogyha a hatharom.hu-n keresztül regisztráltam.
Köszönöm a választ, mostmár értem akkor miért nem kaptam meg:) Nem tudtam erről, hogy megkell adni a profilban. Gondoltam elég, hogyha a hatharom.hu-n keresztül regisztráltam.
Így van, időben meg kell azt adni a profilban, ahogy az a kiírásokban is szerepel. Sajnáljuk, hogy ez elkerülte a figyelmedet, de ez a szabály, kivételt nem tehetünk. Természetesen, ha a következő versenyek bármelyikén nyersz, akkor a nyereményed kifizetészre kerül, csak add meg a Skrilles e-mail címed időben. További jó játékot kívánunk!
milyen dolog az hogy egy játékos több névvel regisztrált már? nem tudom a többi tippelős játékostársam hogy van ezzel de engem kicsit zavar mivel hogy a listán is elől vagyok. Ismerem az illetőt, de azért legyunk tekintettel mindenkire!!!!!
A tippligákban egy valós személy csak egy számlával játszhat. Aki ezt a szabályt megszegi a versenyből kizárásra kerül. Akinek információja van ilyesmiről azt kérjük, hogy privát üzenetben vagy e-mailben jelezze felénk. Arra viszont mindenkit megkérünk, hogy ezt ne nyilvánosan tegye, ugyanis elejét szeretnénk venni, annak, hogy egyeseket félreértés okán esetleg alaptalanul, a közösség színe előtt megvádoljanak.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy ugye Moneybookers-es cím megadásánál az email címre gondoltok és nem a 8 jegyű ID-ra!?
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy ugye Moneybookers-es cím megadásánál az email címre gondoltok és nem a 8 jegyű ID-ra!?
A Moneybookersen regisztrált email címet kell magadni.
na ugylátom mindegy itt hova irok nyugodtan lehet egy embernek regelni 5 név alatt! Csaljunk akkor mi is?????
na ugylátom mindegy itt hova irok nyugodtan lehet egy embernek regelni 5 név alatt! Csaljunk akkor mi is?????
Egy játékos csak egyetlen regisztrációval vehet részt a tippversenyekben. Több regisztráció esetén mindegyik kitiltásra kerül. A fórumban vagy az info@hatharom.hu email címen jelezzétek, ha úgy gondoljátok valaki több regisztrációval játszik.
már 5ször irtam arra az email cimre de semmi változás! FAIR PLAY!!!!
1meccsre csak 1tippet lehet leadni,vagy lehet többet is?pl.tegnap Debrecen-Győr nyer a hazai csapat de még megteszem,hogy lesz 0,5nél több gól,mert itt vannak olyanok is,akik 10szer játszanak-fogadnak 1meccsre.
1meccsre csak 1tippet lehet leadni,vagy lehet többet is?pl.tegnap Debrecen-Győr nyer a hazai csapat de még megteszem,hogy lesz 0,5nél több gól,mert itt vannak olyanok is,akik 10szer játszanak-fogadnak 1meccsre.
egy meccsre bármennyit lehet fogadni!
ok,köszi,de akkor sokkal könnyebb eltalálni bármit is,hisz van egy tuti tipped megérzésed és azt megteszed többször is
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.