Teljes verzió megtekintése : Kérdések a blog rendszer használatával kapcsolatban
Amennyiben kérdésetek van a blog platform használatával kapcsolatban itt is feltehetitek azt. Ajánljuk még a Gépház blogot, ahol szintén sok hasznos információt találhattok a blog rendszerről.
Igyekszünk mielőbb válaszolni minden feltett kérdésre!
A Kiemelt blogokhoz, hogy lehet kikerülni? Mert az én cikkeim csak az Összes bejegyzésekhez írják ki jobb oldalra.
A Kiemelt blogokhoz, hogy lehet kikderülni? Mert az én cikkeim csak az Összes bejegyzésekhez írják ki jobb oldalra.
Az új blog bejegyzéseket folyamatosan figyelik a szerkesztők és a legjobbak kiemelést kapnak. Hamarosan a Te bejegyzéseid is kiemelésre kerülnek.
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni!Még csak most regisztráltam az oldalra,eddig egy szelvényt töltöttem ki a BL-tippet,szeretném kérdezni,hogy EL-tipp is van e vagy csak bundesliga és BL?Szóval ma tudok e tippet adni vagy nem?
gy01milan
2013.03.25, 09:41
Nekem nem 63.hu reg.-t bet365 számlám van.A William Hill tippliga nyertesei bet365 számlára kapják a nyereményüket.Én is megkapnám?
Shepherd
2018.12.07, 20:54
Blog bejegyzéshez a kép beszúrásának mi a módja vagy a feltétele? Alapjában megtalálom az ikont, eljutok addig a részig ahol fel kell tölteni a kívánt képet azonban akármilyen képpel próbálkozok nem sikerül, nem jeleníti meg egyiket sem. Esetleg van méret és/vagy formátum kritérium vagy csak én vagyok a pancser? :D
mr.blonde
2018.12.07, 21:02
Blog bejegyzéshez a kép beszúrásának mi a módja vagy a feltétele? Alapjában megtalálom az ikont, eljutok addig a részig ahol fel kell tölteni a kívánt képet azonban akármilyen képpel próbálkozok nem sikerül, nem jeleníti meg egyiket sem. Esetleg van méret és/vagy formátum kritérium vagy csak én vagyok a pancser? :D
Az lehet probléma, ha esetleg túl nagy a kép mérete. Viszont ha ez sem áll fent, akkor sajnos passzolok.
Shepherd
2018.12.07, 21:12
Tettem egy próbát jóval kisebb képekkel is, sajnos ugyanaz a hiba áll fent..:confused:
Sziasztok!
Örömmel jelentjük be, hogy megújult a hatharom.com blogrendszere, így mostantól új design és kezelőfelület várja a blogolókat!
Részletek itt találjátok!
https://www.hatharom.com/blog/posts/admin/2019/01/09/kiprobaltuk-az-uj-blogot-nekunk-tetszik
Jó posztolást és olvasgatást mindenkinek!
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.