Teljes verzió megtekintése : Kérdések
levibarca
2012.05.28, 23:06
Mikor lesz itt tippjáték s miket lehet majd nyerni?:D
Rendszeresen szervezünk tippligákat, amelyeken jellemzően ajándékokat vagy pénzt lehet nyerni. Hamarosan indul 'EURO 2012' tippligánk, amelyet a Betfair támogat, itt a fődíj egy angliai utazás lesz Premier League belépővel megspékelve! :)
Tippligáink kiírását itt találod (http://www.hatharom.hu/tips_series).
A tippligákon felül lesz egy totó és góltotó játékunk is, itt a minden héten közzétett szelvényeken kell helyesen megtippelni a mérkőzések kimenetelést vagy pontos végeredményét.
levibarca
2012.05.29, 21:09
s 1-én indul a tippjáték?
s 1-én indul a tippjáték?
Elindult, már lehet is tippelni az Eb-meccsekre:
Tippelj velünk az Eb-n, és nyerj álomutazást egy Manchester United-meccsre! (http://www.hatharom.hu/article/1f33df-tippelj-velunk-az-eb-n-es-nyerj-alomutazast-egy-manchester-united-meccsre)
http://i45.tinypic.com/2vj7ts8.jpg
92andrey92
2012.05.31, 11:22
hogy kell regisztrálni a tippjátékra???
hogy kell regisztrálni a tippjátékra???
A Eb-tippligára (http://www.hatharom.hu/article/1f33df-tippelj-velunk-az-eb-n-es-nyerj-alomutazast-egy-manchester-united-meccsre) nem kell külön jelentkezni, illetve regisztrálni. Azzal, hogy leadsz legalább egy tippet valamely EURO 2012 mérkőzésre automatikusan bekerülsz a játékba.
Természetesen a tippeléshez rendelkezni kell 63.hu regisztrációval.
A Betfair tippliga nyerteseinek mikor kerülnek jóváírásra a nyeremények?
A Betfair tippliga nyerteseinek mikor kerülnek jóváírásra a nyeremények?
A 300$-os betfair tippligával kapcsolatos utalások már folyamatban, hamarosan mindenki megkapja a nyereményét a betfair számlájára. Addig még egy kis türelmeteket kérjük!
miert van csak 3 ember neve elott szam?
miert van csak 3 ember neve elott szam?
Mert eddig három játékos teljesítette a feltételeket, vagyis:
- van legalább 10 lezárt tippje az EB meccsek kapcsán
- normált profitja pozitív
- beküldte a Betfair felhasználónevét (illetve az már visszaigazolásra is került)
A végelszámolásnál csak az részesedik a nyereményből, akinek a normált profitja pozitív?
A végelszámolásnál csak az részesedik a nyereményből, akinek a normált profitja pozitív?
Az első száz kvalifikált játékos részesedik a nyereményből, a normált profit szerint felállított sorrend alapján. A normált profit akár negatív is lehet.
Köszönöm szépen a választ! :)
mar ket napja elkuldtem a betfair felhasznalonevemet es meg nem vagyok kvalifikalva,be is kell fizetni hogy kvalifikaljak?
mar ket napja elkuldtem a betfair felhasznalonevemet es meg nem vagyok kvalifikalva,be is kell fizetni hogy kvalifikaljak?
Amennyiben a Hathárom linkjén keresztül regisztráltál hamarosan elfogadásra kerül a beküldött Betfair user neved, az EB tippjátékhoz befizetésre nincs szükség. A beküldött nevek ellenőrzése néhány napig is eltarthat. Addig is türelmedet kérjük.
Izgalmas a várakozás, hogy megfelelő-e a betfair regisztrációm... :)
Ha elfogadásra került, akkor kapok erről külső vagy belső üzenetet vagy nekem kell "észrevenni" az azonosítók részben?
92andrey92
2012.07.03, 12:22
a már lezárt tippbajnokságokért járó nyereményeket mikor irják jóvá?
92andrey92
2012.07.03, 15:29
megadtam a skrill-es cimemet a profil adatoknál, mikor érkezik meg a nyeremény?
Ha elfogadásra került, akkor kapok erről külső vagy belső üzenetet vagy nekem kell "észrevenni" az azonosítók részben?
Jelenleg külön értesítést erről nem küldünk.
a már lezárt tippbajnokságokért járó nyereményeket mikor irják jóvá?
A lezárást követő néhány napon belül.
Csak tegnap jutott eszembe kitölteni a profil adatokat, köztük a moneybookers címemet, remélem, ezzel még nem késtem el...
Csak tegnap jutott eszembe kitölteni a profil adatokat, köztük a moneybookers címemet, remélem, ezzel még nem késtem el...
A kiírás szerint a versenyt követő öt munkanapon belül lehet elküldeni, tehát teljesítetted a feltételeket, hamarosan megérkezik a nyereményed.
ha megadtam az adataimat a profilomban-vezetéknév,keresztnév,skrill azonositó- akkor már nem kell elküldenem semmit sem,ugye?ha véletlenül dijazott lennék a tippligában-valamelyikben ,akkor már csak várnom kellene a pénzt?
ha megadtam az adataimat a profilomban-vezetéknév,keresztnév,skrill azonositó- akkor már nem kell elküldenem semmit sem,ugye?ha véletlenül dijazott lennék a tippligában-valamelyikben ,akkor már csak várnom kellene a pénzt?
Érdemes elolvasni a tippligák részletes ismertetőjét, hogy hol milyen feltételeknek kell megfelelni. Néhány tippliga esetében elég a Skrill azonosító beküldése, míg más tippligák esetében a nyeremények a sportfogadó iroda számlára kerülnek kifizetésre. A szükséges adatok megadása után, már csak várni kell az utalást.
Sziasztok,
Két megjegyzésem lenne.
A "Júliusi tippliga az aktív tagoknak" úgy van meghirdetve, hogy a díjazása 100$
Ezzel szemben:
1. hely: 15$
2. hely: 10$
3-14. hely: 5$
Ez összesen 85$ ???
Másik. Szerintetek érdemes eröltetni, hogy az Unibet tippligában csak a hatharom.hu-n keresztül regisztrált Unibet felhasználók vehetnek részt? Három hónap alatt, ha jól számoltam 3 ember tette ezt meg. A legtöbben, akik ilyen oldalakat követnek már régen rendelkeznek Unibet számlával.
Üdv.
Novamik
Kedves novamik!
A "Júliusi tippliga az aktív tagoknak" díjazásánál a felsorolt pénzdíjak összértéke és az összdíjazás kiírt értéke eltért egymástól. Ez adminisztrációs hiba volt. A díjazást javítottuk, az első három helyre csoportosítva a hiányzó összeget.
Az Unibet tippliga szabályaiban egyelőre nem várható változás. Ezeket a díjakat ki kell gazdálkodni, amihez szükség van arra, hogy rajtunk keresztül regisztráljon a felhasználó az Unibet fogadóirodába.
Üdv, Admin
A barátságos - klub meccsekre nem lehet fogadni. A mai mérkőzések oldalon a tipp -re kattintva nem sikerült. "Nincsen fogadható esemény ebben a bajnokságban." üzenet fogad.
Az olimpia idejére nem indul külön tippverseny?Mert,ha jól látom,igy csak focira lehet fogadni.
A toto és a góltoto játékban lehet valamit nyerni? Vagy az csak a játék öröméért van?
A barátságos - klub meccsekre nem lehet fogadni. A mai mérkőzések oldalon a tipp -re kattintva nem sikerült. "Nincsen fogadható esemény ebben a bajnokságban." üzenet fogad.
A kérdőjel lemaradt az első mondat végéről:
A barátságos - klub meccsekre nem lehet fogadni?
Yossarian
2012.09.14, 12:03
Az szabályos ha valaki ugyanarra a mérkőzésre két különböző tippet is tesz, és betűről betűre ugyanazt az elemzést írja mindkettőhöz?
Az szabályos ha valaki ugyanarra a mérkőzésre két különböző tippet is tesz, és betűről betűre ugyanazt az elemzést írja mindkettőhöz?
Egy mérkőzésre egynél több tippet is le lehet adni, de ugyanaz a szöveges indoklás csak egyszer szerepelhet.
Az azonos indoklásos tippeket töröltük.
manutdfan
2012.09.14, 21:25
Lenne egy kérdésem.Ha vásárolok valamit a Sport Shop-ban,a szállítást vállalják Ukrajnába is???
Lenne egy kérdésem.Ha vásárolok valamit a Sport Shop-ban,a szállítást vállalják Ukrajnába is???
Sajnos a külföldre történő szállítás költsége össze se hasonlítható a magyarországi kiszállíttás költségével. A szerződött futárszolgálat csak magyarországi címekre szállít. Javasoljuk, vedd fel a kapcsolatot a sport shop ügyfélszolgálatával (http://shop.hatharom.hu/hu/kapcsolat).
oakland23
2012.10.06, 12:21
Tisztelt Admin! Nézegettem a tippligákat, de azt látom, hogy csak úgy lehet részt venni, és nyereményben részesülni, ha a hatharom.hu-n keresztül regisztrálok az irodákhoz? Tehát ha nekem már régóta van például fortunaWin-es számlám, vagy Unibetes, bet365-s stb, akkor nem vehetek részt a tippligákban, és nem részesülhetek nyereményben?
Köszönöm a választ előre is,
Tisztelettel: oakland23
Nézegettem a tippligákat, de azt látom, hogy csak úgy lehet részt venni, és nyereményben részesülni, ha a hatharom.hu-n keresztül regisztrálok az irodákhoz? Tehát ha nekem már régóta van például fortunaWin-es számlám, vagy Unibetes, bet365-s stb, akkor nem vehetek részt a tippligákban, és nem részesülhetek nyereményben?
Minden tippligában részt lehet venni, vagyis az eredmények mindentől függetlenül megjelennek a táblázatokban. Nyereményre kvalifikálni viszont csak minden kvalifikációs feltétel teljesítése esetén van lehetőség. Például a Fortunawin vagy Bet365 tippligában feltétel a Hatharom linkjén keresztüli regisztráció, tehát nyereményt csak abban az esetben lehet kapni, ha ez a feltétel teljesül. Vannak olyan tippligák és totó játékok is, ahol a nyereményhez nincs regisztrációs követelmény. Ilyen például a Tippliga aktív tagoknak és a heti totó játékok.
Tisztelt Admin! Nekem a következő kérdésem lenne: A Pinnacle Sport tippligánál van egy olyan kikötés,hogy "A játékosnak legalább 10 tétet kell megtennie szeptember hónap folyamán a Pinnacle Sports rendszerében"
Tehát ha én csak október hónapban regisztrálok,akkor nem lehetek jogosult az esetleges október végi díjazásra?
Válaszát előre is köszönöm!
Üdv: szemii
Nekem a következő kérdésem lenne: A Pinnacle Sport tippligánál van egy olyan kikötés,hogy "A játékosnak legalább 10 tétet kell megtennie szeptember hónap folyamán a Pinnacle Sports rendszerében"
Tehát ha én csak október hónapban regisztrálok,akkor nem lehetek jogosult az esetleges október végi díjazásra?
Természetesen az októberi tippligában októberben kell megtenni a 10 tétet, az elírást javítottuk. Köszönjük, hogy jelezted.
Akkor rendben! :) Köszönöm szépen!
CJohnson84
2012.10.07, 13:53
Valaki megmagyarázná nekem röviden,tömören,hogy mi az a szűrt profit?
Valaki megmagyarázná nekem röviden,tömören,hogy mi az a szűrt profit?
Minden ligában más. Pl a FortunaWin ligánál csak a magyar bajnoki találkozók számítanak bele.
CJohnson84
2012.10.07, 16:05
Értem,köszi. És az "aktív tagoknak tippliga" esetén milyen meccsek számítanak?
Értem,köszi. És az "aktív tagoknak tippliga" esetén milyen meccsek számítanak?
Szívesen :)
Ott minden számít: minden bajnokság, minden fogadási típus.
CJohnson84
2012.10.08, 06:35
Egy példa,hogy teljesen megértsem: a tippem 6 ponttal egy 2.65-s mérkőzés,ami bejön. Ez okés? Mert én azt nem értem,hogy 10-es odds alatti tétek...Ez azt jelenti,hogy max. 9,99-s szorzójú fogadásokra tehetek,de mindegy mennyi ponttal?
Mi a helyzet a bundesligatoto nyereménnyel? Most én nyertem és csak annyi kell h levásárolom a shopba?
Egy példa,hogy teljesen megértsem: a tippem 6 ponttal egy 2.65-s mérkőzés,ami bejön. Ez okés? Mert én azt nem értem,hogy 10-es odds alatti tétek...Ez azt jelenti,hogy max. 9,99-s szorzójú fogadásokra tehetek,de mindegy mennyi ponttal?
Tehetsz 10 feletti oddsot is, csak nem számolják bele:)
Magyarul csak a 10 alattiak pl: 9,99 számít bele a szűrt profitba, viszont hogy mennyi téttel rakod meg, az csak rajtad múlik! Tehetsz rá egyet, ötöt, de akár tízet is!
ha regisztrálok a shopba h tudom levásárolni a totonyereményem (5000 ft)?
CJohnson84
2012.10.08, 16:16
Tehetsz 10 feletti oddsot is, csak nem számolják bele:)
Magyarul csak a 10 alattiak pl: 9,99 számít bele a szűrt profitba, viszont hogy mennyi téttel rakod meg, az csak rajtad múlik! Tehetsz rá egyet, ötöt, de akár tízet is!
Értem mostmár,köszi szépen. :)
Érdeklődnék, hogy az Anzsi tippek miért nem lettek jóváírva? Illetve miért lettek törölve??
Érdeklődnék, hogy az Anzsi tippek miért nem lettek jóváírva? Illetve miért lettek törölve??
A hibás oddsok miatt kerültek törlésre. Mindenkinél töröltük a Dinamo Moszkva-Anzsi Mahacskala mérkőzés tippjeit. Elnézést kérünk a rendszer hibáért!
A hibás oddsok miatt kerültek törlésre. Mindenkinél töröltük a Dinamo Moszkva-Anzsi Mahacskala mérkőzés tippjeit. Elnézést kérünk a rendszer hibáért!
A fogadóirodáknál ha valaki kihasznál egy ilyen lehetőséget, akkor is kifizetik a nyereményt, így nem tartom helyes ddöntésnek a tippek törlését, vagy helyette ha mást nem, akkor kérném a helyes oddson történő elszámolást, ugyanis nyert a tippem.
Ha.hozzávesszük azt is, hogy az.Anzsi a 9. perctől emberhatranyban játszott, így az.irodák.már az első félidőben hatszoros pénzt.fizettek a vendégek győzelmér, így a "sors" kompenzalta a "hibás" oddsot!
Kérném a döntés újragondolását :)
Yossarian
2012.10.08, 20:37
Én is fogadtam rá, de jogosnak vélem a döntést.
A fogadóirodáknál ha valaki kihasznál egy ilyen lehetőséget, akkor is kifizetik a nyereményt, így nem tartom helyes ddöntésnek a tippek törlését, vagy helyette ha mást nem, akkor kérném a helyes oddson történő elszámolást, ugyanis nyert a tippem.
Ha.hozzávesszük azt is, hogy az.Anzsi a 9. perctől emberhatranyban játszott, így az.irodák.már az első félidőben hatszoros pénzt.fizettek a vendégek győzelmér, így a "sors" kompenzalta a "hibás" oddsot!
Kérném a döntés újragondolását :)
Kedves Noemail,
a fogadóirodáknál is előfordul, hogy törölnek fogadásokat kirívó rendszerhibák esetén. És van igazság abban, amit írsz, de azért bízzunk benne, hogy döntésünket megérted és elfogadod! Ismételten elnézést kérünk ezért a hibáért!
Kedves Noemail,
a fogadóirodáknál is előfordul, hogy törölnek fogadásokat kirívó rendszerhibák esetén. És van igazság abban, amit írsz, de azért bízzunk benne, hogy döntésünket megérted és elfogadod! Ismételten elnézést kérünk ezért a hibáért!
Kedves Admin!
Elfogadom a döntést, bár továbbra sem értek egyet vele, és hiába hoznék fel egy tucat ellenérvet, nem mennék vele semmire:)
Inkább felteszek egy másik kérdést :)
A tippliga aktív tagoknál nekem miért kevesebb a szűrt profitom a "profitnál", amikor nincs 10-es feletti oddsom és tudtommal ennél a ligánál minden típusú fogadás érvényes? (egyesével átszámolva nekem is 50 feletti profit jött ki)
Köszönöm!
Yossarian
2012.11.21, 19:33
Elvileg nyertem 5000 Ft-os vásárlási utalványt, de még nem kaptam erről semmi értesítést. Mikorra várható bármi infó erről?
Yossarian
2012.11.25, 00:26
Elvileg nyertem 5000 Ft-os vásárlási utalványt, de még nem kaptam erről semmi értesítést. Mikorra várható bármi infó erről?
Kaphatnék választ???
FortunaRanger
2012.11.25, 00:53
Kaphatnék választ???
szombat éjjel van, hagyd bulizni és csajozni az admint :-)
Yossarian
2012.11.25, 09:46
Nem zaklatnám én :) csak láttam, hogy más topicokban, ahol később írtak már kaptak választ, de én nem
Nem zaklatnám én :) csak láttam, hogy más topicokban, ahol később írtak már kaptak választ, de én nem
Kedves Yossarian!
Hamarosan értesíteni fogunk emailben a nyereménnyel kapcsolatban.
Köszönjük türelmedet!
A novemberi pinnacle kiírásban az szerepel, hogy legalább 10 tippet kell megtenni októberben a Pinnacle-n. Itt most tényleg az októberi 10 tipp a követelmény vagy csak ki lett másolva az októberi tippligából a leírás?
A novemberi pinnacle kiírásban az szerepel, hogy legalább 10 tippet kell megtenni októberben a Pinnacle-n. Itt most tényleg az októberi 10 tipp a követelmény vagy csak ki lett másolva az októberi tippligából a leírás?
Természetesen elírás volt, a 10 tippet novemberben kell megtenni.
Yossarian
2012.12.01, 19:36
"Csak azok kvalifikálhatják magukat ebben a tippligában, akik bet365 regisztrációjukat a 63.hu linkjén keresztül hozzák/hozták létre, és már be is fizettek a számlájukra a verseny végéig."
Ez szerepel a Betredkings tippligánál.
Egy másik cikkben pedig 63.hu-s betfair regisztrációról beszéltek. Akkor most ide mi kell?
"Csak azok kvalifikálhatják magukat ebben a tippligában, akik bet365 regisztrációjukat a 63.hu linkjén keresztül hozzák/hozták létre, és már be is fizettek a számlájukra a verseny végéig."
Ez szerepel a Betredkings tippligánál.
Egy másik cikkben pedig 63.hu-s betfair regisztrációról beszéltek. Akkor most ide mi kell?
Köszönjük az észrevételt, elírás volt, pontosítottuk a kiírást! Természetesen a BetRedkings ligában BetRedkings regisztrációra van szükség. Részletek itt (http://www.hatharom.hu/tips_rank/2012-12/44).
Ha netán máshol is találtok bármilyen elírást, vagy hibát, netán kérdésetek van a kiírással, szabályokkal kapcsolatban bátran kérdezzetek itt, és igyekszünk mielőbb a kiírást javítani, a kérdésekre pedig válaszolni. Köszönjük!
Sziasztok!
Annak mi a magyarázata,hogy a függő tippjeim megvannak,viszont a profitom napról-napra csökken?
Mondjuk,nem sok vizet zavarok mostanában,csak nem értem az okát! :)
Yossarian
2012.12.21, 16:50
A statisztikák menüpontban az elmúlt 1 hónap adatait látod. Az idő múlásával az egy hónappal ezelőtti tippjeid automatikusan nem számoldónak bele a statba, és ha nyerő tippek voltak, akkor értelemszerűen csökken a profitod. Viszont ez elvileg nem befolyásolja a tippligás profitod állását.
Sziasztok!
Annak mi a magyarázata,hogy a függő tippjeim megvannak,viszont a profitom napról-napra csökken?
Mondjuk,nem sok vizet zavarok mostanában,csak nem értem az okát! :)
A halasztott meccseket nem zárta le a rendszer, és nem írta jóvá a fgadási tétet. Ezt korrigáltuk. Elméletileg most rendben van a fogadástörténeted.
A statisztikák menüpontban az elmúlt 1 hónap adatait látod. Az idő múlásával az egy hónappal ezelőtti tippjeid automatikusan nem számoldónak bele a statba, és ha nyerő tippek voltak, akkor értelemszerűen csökken a profitod. Viszont ez elvileg nem befolyásolja a tippligás profitod állását.
Ez így van.
Januárban "csak" négy liga várható, vagy a többiben is lehet majd versenyezni?
Ha igen, akkor lenne egy olyan javaslatom, hogy az egyikben nem lehetne, hogy csak a majd most kezdődő férfi EB mérkőzései számítanának bele? Úgy gondolom, hogy ezzel az Adminoknak sem bonyolítaná meg a dolgát, mert csak plusz egy "bajnokságot" kell hozzáadni, és az összes eredményjelző oldalon liveban tudosítanak, így a végeredmény is azonnal ki lesz írva. Egy kis színt vinne szerintem az oldal játékaiba ez a kis változatosság.
balamber
2013.01.19, 16:03
Hello!
Még nem kaptam meg a decemberi nyereményt a Pinnacle-től.
Vagy esetleg én nem feleltem meg valamelyik feltételnek?
A választ előre is köszönöm.
prigioni
2013.01.27, 16:51
Hello!
Azt szeretném megtudni,hogy részesülhetek-e nyereményben úgy,hogy nem tőletek regisztráltam 3 fogadóirodához(Unibet,bet365,Fortunawin) de ebből kettőnél a hónapban játszottam pénzért.Ha nem akkor lehet-e olyat csinálnom,hogy még az e havi versenybe számítsak,hogy megszüntetem előző regisztrációimat és nyitok egy újat.Akkor viszont ha ezt megteszem akkor hol tudom javítani az azonosítóimat,mert akkor azok már mások lesznek?!Köszönöm válaszotokat!
Januárban "csak" négy liga várható, vagy a többiben is lehet majd versenyezni?
Ha igen, akkor lenne egy olyan javaslatom, hogy az egyikben nem lehetne, hogy csak a majd most kezdődő férfi EB mérkőzései számítanának bele? Úgy gondolom, hogy ezzel az Adminoknak sem bonyolítaná meg a dolgát, mert csak plusz egy "bajnokságot" kell hozzáadni, és az összes eredményjelző oldalon liveban tudosítanak, így a végeredmény is azonnal ki lesz írva. Egy kis színt vinne szerintem az oldal játékaiba ez a kis változatosság.
A rendszerünkben arra most nem volt mód, hogy focin kívül más sportág mérkőzéseire adott tippeket fogadhassunk. Ehhez komolyan tovább kell fejlesztenünk a rendszert. Utóbbi pedig csak a jövőben valószínűsíthető.
Hello!
Még nem kaptam meg a decemberi nyereményt a Pinnacle-től.
Vagy esetleg én nem feleltem meg valamelyik feltételnek?
A választ előre is köszönöm.
Részletes feltételek:
A pénzdíjak kifizetése a nyertesek Pinnacle Sports (http://www.hatharom.hu/sportfogadas/pinnacle) számlájára történik.
A Pinnacle Sports a következő feltételeket támasztja a nyeremények kifizetéséhez:
- Egy háztartásból csak egy fő vehet részt a játékban
- A 63.hu oldalán keresztül nyitott Pinnacle Sports regisztrációd legyen
- Legalább egyszer be kell fizetned a fogadóirodába
- A játékosnak legalább 10 tétet kell megtennie december hónap folyamán a Pinnacle Sports rendszerében, tehát befizetés is szükséges
- A nyereményeket legalább 3x összegben meg kell forgatni, mielőtt azt kiutalhatná a játékos
Hello!
Azt szeretném megtudni,hogy részesülhetek-e nyereményben úgy,hogy nem tőletek regisztráltam 3 fogadóirodához(Unibet,bet365,Fortunawin) de ebből kettőnél a hónapban játszottam pénzért.Ha nem akkor lehet-e olyat csinálnom,hogy még az e havi versenybe számítsak,hogy megszüntetem előző regisztrációimat és nyitok egy újat.Akkor viszont ha ezt megteszem akkor hol tudom javítani az azonosítóimat,mert akkor azok már mások lesznek?!Köszönöm válaszotokat!
A tippligákban való kvalifikáció feltétele, általában az, hogy a tippligát szponzoráló fogadóirodába a mi linkünkön keresztül regisztrálj. Amennyiben az azonosítókat elírtad, és azokat módosítani kívánod, írj nekünk emailt az ügyben, pontosan leírva, hogy melyik azonosítóidat szeretnéd módosítani.
Olyan szívesen játszanék ezen az oldalon (is), de a játékok többsége 63-as regisztrációt igényel, én viszont már legalább 30 különböző irodánál ügyfél vagyok az utóbbi pár év szorgalmas számlanyitogatásainak köszönhetően. :)
Így két lehetőségem maradt: össze-vissza írogatni hozzászólásokat a megjelenő cikkekhez vagy írni legalább 31 indoklásos tippet.
A hozzászólásoknál igazából ti sem azt várjátok el, hogy akkor írjak, mikor véleményem van, hisz a hónap folyamán "egyenletesen" kell hozzászólni, tehát a véleményem nem alakulhat ki akármikor. :p
Az indoklásoknál meg az a problémám, hogy reálisan 5 dollárt lehet nyerni, s ehhez az 1100 ft-hoz kell legalább 31 tippet írnom... Azaz jó esetben 30 ft-ot ér egy tipp és kb. 1 ft-ot egy szó.
Ha azt veszem hogy egy tisztességes tipp "felkutatása" és megírása 5-10 percet biztosan eltart átlagosan, akkor összességében órákat kell rászánni, ami szerintem ilyen díjazás mellett nem túl vonzó...
Igazából a kérdésem az, hogy terveztek-e olyan tippjátékot, ahol a tippjeivel az is részt vehet, aki nem akar feleslegesen mellébeszélni! :D
Kedves Knapp!
Köszönjük észrevételeidet, természetesen megfontoljuk azokat!
Mindazonáltal mi egy kicsit megfordítanánk a dolgot, illetve más megközelítésből vizsgálnánk mindezt. Nem az x forintért kell hozzászólni, indokolni, hanem aki amúgy is aktív az oldalon, azt még pluszban jutalmazzuk ezzel a promócióval. Ha azt látjuk valakiről, hogy semmitmondó, fölösleges hozzászólásokkal, indoklásokkal 'spammel' azt kizárjuk, ahogy erre már több esetben is sor került.
Üdv, Admin
riverside
2013.09.01, 21:00
Azt szeretném kérdezni, hogy a Tippelj indoklással! tippjáték már nem lesz szeptemberben?
Azt szeretném kérdezni, hogy a Tippelj indoklással! tippjáték már nem lesz szeptemberben?
Szeptemberben nem lesz indoklásos tippliga, hét másik tippjátékban vehettek részt ebben a hónapban. A részleteket itt találjátok: Ingyen pénz sportfogadáshoz? Szeptemberben is játssz velünk 400 ezer forintért! (http://www.hatharom.com/2013/09/01/ingyen-penz-sportfogadashoz-szeptemberben-is-jatssz-velunk-400-ezer-forintert)
Szabadim91
2013.09.02, 17:43
És a tippliga az aktív tagoknak tippverseny sem fog indulni?
riverside
2013.09.02, 18:24
És miért pont ez szűnik meg? Nem értem miért pont az olyat veszitek le az étlapról, ahol nem agybafőbe írkálja be az ember a tippjeit, hanem kötelező írni pár sort is a tipp mellé. Bár igaz oda is elég volt csak befickálni egy mondatot (pl. a kék szín a kedvencem, ezért nyer a Chelsea) és már indoklásnak minősült. Na mindegy, ezt ti tudjátok. Szomorú dolog ez. :(
Igaza van riverside-nak, a leghasznosabb játék szűnik meg, ráadásl nekem és gondolom még rengeteg embernek igy nem marad más játék (bet365 kivül) hiszen már mindenhova voltunk/vagyunk regisztrálva nem a 63. által. :(
riverside
2013.09.03, 18:09
Nekem pl. semelyik játék nem kóser már a 63-on, mert már volt korábbi regisztrációm a temekbe, és egy 188bet-re csak azért nem fogok regelni, hogy esetleg jót tippelgethessek a 63-on (bár lehet hogy a 188bethez nincs is kötve játék, ezt csak példaként hoztam fel).
De hát ezt a 63 vezetősége dönti el, melyik játékát milyen feltételekhez köti, és meg is értem én hogy mindenkit, akit lehet, magatokhoz akartok csatolni egy regisztrációval, hiszen ebből lesz pénzetek. Minden más oldal is ezt csinálja. Világot megváltani nem akarok, csak gondoltam leírom a bánatomat. :)
Igaza van riverside-nak, a leghasznosabb játék szűnik meg, ráadásl nekem és gondolom még rengeteg embernek igy nem marad más játék (bet365 kivül) hiszen már mindenhova voltunk/vagyunk regisztrálva nem a 63. által. :(
Nem tehetünk semmit akkor most csak figyelünk :)
És a tippliga az aktív tagoknak tippverseny sem fog indulni?
Tippliga az aktív tagoknak verseny lesz a jövőben is, amely az oldalon folytatott aktív közösségi tevékenységet díjazza.
És miért pont ez szűnik meg? Nem értem miért pont az olyat veszitek le az étlapról, ahol nem agybafőbe írkálja be az ember a tippjeit, hanem kötelező írni pár sort is a tipp mellé. Bár igaz oda is elég volt csak befickálni egy mondatot (pl. a kék szín a kedvencem, ezért nyer a Chelsea) és már indoklásnak minősült. Na mindegy, ezt ti tudjátok. Szomorú dolog ez. :(
Szeptemberben is indítottunk indoklásos tippligát, amelyben elvárás a minőségi indoklás. A tippliga kiírásában (http://www.hatharom.com/tippligak/info/107) szerepel, hogy legalább 31 szavas érdemi indoklásokat várunk a tippekhez. Amennyiben egy indoklás nem éri el a 31 szót, az nem kvalifikál a ligába.
riverside
2013.09.04, 13:12
Meg a WH regisztráció! :(
Szeptemberben is indítottunk indoklásos tippligát, amelyben elvárás a minőségi indoklás. A tippliga kiírásában (http://www.hatharom.com/tippligak/info/107) szerepel, hogy legalább 31 szavas érdemi indoklásokat várunk a tippekhez. Amennyiben egy indoklás nem éri el a 31 szót, az nem kvalifikál a ligába.
Kedves Admin.Azt szeretném kérdezni hogy a mai többi NB2-es meccseket nem tudnátok betenni mert csak egy van feltüntetve.
Kedves megtippeltem a Ponferradina - Sporting Gijon 1,5 gól felett de nem de nem ezt a meccset akartam rakni hanem a Jaen - Girona mert a indoklást arra a meccsre irtam.Ha lehet akkor vegyétek tárgytalannak az indoklást.
Köszönöm
PartizanJake
2013.09.19, 21:56
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy az agusztusi Bet365-ös tipliga dijamat azt megkaptam a tippej indoklással tipliga dijat viszont nem. Ja és azt sem tudom melyik irodánál írják jóvá. Előre is köszi.
riverside
2013.09.20, 19:32
Látom ismételten történt egy kis újítás az oldalon, nagyon szép és remek minden kivéve egyet. Eddig a tippjeim statisztikáit szépen lebontva, hónapra, bajnokságokar le lehetett bontani, most viszont ezt nem találom, nagyon hiányolom. Ez a jövőben már nem is lesz???
Látom ismételten történt egy kis újítás az oldalon, nagyon szép és remek minden kivéve egyet. Eddig a tippjeim statisztikáit szépen lebontva, hónapra, bajnokságokar le lehetett bontani, most viszont ezt nem találom, nagyon hiányolom. Ez a jövőben már nem is lesz???
Természetesen továbbra is vannak ilyen szűrési lehetőségek, ezeket a profilodon a statisztika fülre kattintva találod. [Sporthírek, fogadási tippek, statisztikák, élő eredmények, blogok és még sok más a sport és sportfogadás iránt érdeklődöknek. http://www.hatharom.com/tip/riverside
riverside
2013.09.26, 20:33
Természetesen továbbra is vannak ilyen szűrési lehetőségek, ezeket a profilodon a statisztika fülre kattintva találod. [Sporthírek, fogadási tippek, statisztikák, élő eredmények, blogok és még sok más a sport és sportfogadás iránt érdeklődöknek. Sporthírek, fogadási tippek, statisztikák, élő eredmények, blogok és még sok más a sport és sportfogadás iránt érdeklődöknek. (http://www.hatharom.com/tip/riverside)
Köszi!
Jövő hónapban is lesz bet-at-home tippliga?Ha igen most is feltétel lesz hogy a hathárom tippligán keresztül regisztráljunk?Vagy ilyen kevesen vannak a kvalifikáltak,vagy sokan minuszban vannak.
Jövő hónapban is lesz bet-at-home tippliga?Ha igen most is feltétel lesz hogy a hathárom tippligán keresztül regisztráljunk?Vagy ilyen kevesen vannak a kvalifikáltak,vagy sokan minuszban vannak.
Kedves jeba24!
A bet-at-home tippliga sorsa egyelőre bizonytalan, de továbbbi hat tippliga már ki van írva októberre. A legtöbb ligában feltétel a hathármas regisztráció, így a bet-at-home-nál is, ez nem fog változni a jövőben.
Szia!
A magyar ligakupa meccsekre nem lehet fogadni?
gólszerző
2014.03.18, 16:34
Szia!
A magyar ligakupa meccsekre nem lehet fogadni?
Szia dorisom! A magyar ligakupa mérkőzések nincsenek a mérkőzéslistán, így ezekre nem lehet tippeket feladni.
Jeice1986
2014.04.07, 01:27
Tudja valaki, hogy kell a tippliga profilomon a ROI-mat kiszámolni?!
riverside
2014.07.01, 18:09
"A szűrt profit számításakor csak azokat a téteket vesszük számításba, amelyeknél az odds kisebb mint 10, illetve mérkőzésenként csak az először leadott tipp kerül elszámolásra."
Ezt mit is jelent pontosan?
1. Ha valaki már tippelt a Chelsea - Arsenal meccsre Chelsea győzelmet, azt már más nem tippelheti?
2. Ha én már tippeltem a Chelsea - Arsenal meccsre Chelsea győzelmet, akkor az ugyanerre a meccsre adott 2,5 gól felett tippem már nem számít bele a versenybe?
"A szűrt profit számításakor csak azokat a téteket vesszük számításba, amelyeknél az odds kisebb mint 10, illetve mérkőzésenként csak az először leadott tipp kerül elszámolásra."
Ezt mit is jelent pontosan?
1. Ha valaki már tippelt a Chelsea - Arsenal meccsre Chelsea győzelmet, azt már más nem tippelheti?
2. Ha én már tippeltem a Chelsea - Arsenal meccsre Chelsea győzelmet, akkor az ugyanerre a meccsre adott 2,5 gól felett tippem már nem számít bele a versenybe?
Kedves riverside!
1. Egymástól függetlenül bárki tippelhet ugyanarra a kimenetre.
2. Igen, a szűrt profit az időben először feladott tippet veszi figyelembe.
painkillerz
2014.10.03, 18:34
Üdv.Totó és goltotó játékkal lehet nyerni valamit?köszi
Üdv.Totó és goltotó játékkal lehet nyerni valamit?köszi
Kedves painkillerz!
A totó és goltotó játékokon jelenleg nincs nyeremény. Az ehavi játékokról bővebben ebben a topikban tájékozódhatsz: http://forum.hatharom.com/tipplig%C3%A1k/216-tippj%C3%A1t%C3%A9kok-2014-okt%C3%B3ber.html#post5794
Miért hirdetik úgy hogy ingyen tippelhetsz az eb selejtezőkre amikor be kell valamit fizetni a winmastersra. hogy van ez? valaki elmagyarázná?
Miért hirdetik úgy hogy ingyen tippelhetsz az eb selejtezőkre amikor be kell valamit fizetni a winmastersra. hogy van ez? valaki elmagyarázná?
Fizetned kell a tippadásért?
Hát akkor meg? :D
jó de akkor ne azt írja ,h ingyen. Természetesen elolvastam a játékszab.-ot üdv.
Kedves Admin(ok)!
Szeretnék részt venni a Betway-es promóciókban, de mint ma kiderült, már rendelkezem jó régről Betway számlával. Ha minden igaz még poker freerollozás miatt nyitottam meg, de még tán be sem fizettem az oldalra. Ami biztos, hogy 2013 és 2014-ben nem volt tranzakció a Betway számlámon, és 2013. novembertől a mai napig be sem léptem oda. Szóval totál inaktív volt már egy ideje. Van arra lehetőség, hogy akár egy (hatharom.com-os) új számla létrehozásával vagy a régi módosításával részt vehessek a promócióban? Mégiscsak a hatharom.com miatt lennék újra ügyfele a cégnek! :) Amúgy lehet sose látogattam volna meg őket újra ha nincs a promóció. Esetleg próbáljam meg a Betway ügyfélszolgálatot? Válaszotok előre is köszönöm. Üdv Zsolti
Kedves Admin(ok)!
Szeretnék részt venni a Betway-es promóciókban, de mint ma kiderült, már rendelkezem jó régről Betway számlával. Ha minden igaz még poker freerollozás miatt nyitottam meg, de még tán be sem fizettem az oldalra. Ami biztos, hogy 2013 és 2014-ben nem volt tranzakció a Betway számlámon, és 2013. novembertől a mai napig be sem léptem oda. Szóval totál inaktív volt már egy ideje. Van arra lehetőség, hogy akár egy (hatharom.com-os) új számla létrehozásával vagy a régi módosításával részt vehessek a promócióban? Mégiscsak a hatharom.com miatt lennék újra ügyfele a cégnek! :) Amúgy lehet sose látogattam volna meg őket újra ha nincs a promóció. Esetleg próbáljam meg a Betway ügyfélszolgálatot? Válaszotok előre is köszönöm. Üdv Zsolti
Ezzel kapcsolatban, kérlek, írj nekünk az info[kukac]hatharom[pont]com email címre.
juannavi
2014.11.29, 20:06
Volt két 4.75 gól feletti fogadásom 10 egységgel, a kérdésem az lenne, hogy ezeknél miért csak 31-31 pontot kaptam? Mindkét esetben 4-1 lett a meccs vége.
gamblingellert
2014.11.29, 23:19
Üdv!
A Tippmixpro ligához kitöltöttem minden megadandót (hatharom.com-on keresztül regisztráltam + a skrilles e-mailt is megadtam), de még mindig azt írja, hogy "nem kvalifikált". Előre is köszi a segítséget. :)
Üdv!
Találtam egy rosszul kiértékelt tippet. Kérlek nézzetek utána:
Egyiptom PL / 2014.12.02. 13:30 / Al Mokawloon Al Arab - Wadi Degla FC (0-1)
A hiba oka az lehet, hogy nem egyértelmű melyik csapat volt a pályaválasztó. Jelölik így is, meg úgy is. A lényeg, hogy mindenhol a Wadi nyert 1-0-ra.
Köszönöm.
Üdv.: szumos
Kérdezném, h nem tervezitek-e, h más sportágakat is beletesztek a tippligák versenysorozatra?
Kézilabda, kosár, vizilabda...
Üdv!
Találtam egy rosszul kiértékelt tippet. Kérlek nézzetek utána:
Egyiptom PL / 2014.12.02. 13:30 / Al Mokawloon Al Arab - Wadi Degla FC (0-1)
A hiba oka az lehet, hogy nem egyértelmű melyik csapat volt a pályaválasztó. Jelölik így is, meg úgy is. A lényeg, hogy mindenhol a Wadi nyert 1-0-ra.
Köszönöm.
Időközben javításra került a tipp. Köszönjük az észrevételt!
Kérdezném, h nem tervezitek-e, h más sportágakat is beletesztek a tippligák versenysorozatra?
Kézilabda, kosár, vizilabda...
A tippligákban jelenleg futballmérkőzésekre lehet tippelni. A jövőben tervezzük néhány új sportág bevezetését az élő eredménykövető rendszerünk és a tippligák kínálatába. Erre a következő évben kerülhet sor.
Szia! Valamit tudtok mi történik a Winmasters fogadólppal mert már két napja fekete a kép , nem lehet belépni!
Üdv!
Ismét találtam egy rosszul kiértékelt tippet. Kérlek nézzetek meg:
Wales PL / 2015.01.14. 20:45 / Bala Town - Bangor
A lényege a hibának, hogy ázsiai hendire fogadtam (Bala Town -1.5) és még meccs közben "push-ra" lett értékelve. (Még most is tart a meccs)
Köszönöm.
Most látom, hogy a vendég csapat egy teljesen másik csapat a "fogadócetlin". Nem esküszöm meg, hogy amikor raktam még Bangor volt odaírva, mert a tippet nem itt néztem ki, ide csak betettem a fogadások közé gyorsan, de az odds biztosan a Bangorra vonatkozott (századra), mert azt élesben is néztem fogadóirodánál.
Látom a tippek összesítésénél még a walesi bajnokság is el van tüntetve. Gondoltam megnézem más is fogadott e erre a tippre, vagy ott mi van kiírva a meccshez, de nem sikerült.
Ráadásul a ROI számításnál a push egyáltalán nem közömbös... Így egyáltalán nem mindegy, hogy törlünk egy tippet, vagy visszakapja az ember a tétet.
Kellemetlen dolog ez no. Az utóbbi hónapokban kezdtem komolyabban venni ezeket a tippjátékokat, de ilyenekkel könnyű elvenni az ember kedvét.
Visszaszívtam! Köszönöm a javítást!
vasassc11
2015.01.19, 13:05
Sziasztok. Január 13.-i Angol FA Trophy :FC United-Chorley mérkőzésre tett tippem véleményem szerint rosszul lett kiértékelve.
Tippem: 28. perc után születik gól: 1/13 20:45
WokingOxford City
2-1
Első gól ideje
28 PERC UTÁN
- 2.20 10
-10
Eredmény: United of Manchester 1-0 Chorley
13.01.2015 20:45
Vége
Chorley
2. forduló. Az első forduló eredménye: 3-3. Összesítésben: 4-3.
Mérkőzés
Oddsok összehasonlítása
Egymás elleni
Sorsolás
A mérkőzés összegzése
Összeállítások
1. félidő
0 - 0
29'
Jack DorneyPaul Jarvis
2. félidő
52'
Greaves T.
1 - 0
56'
Chris SimmHarry Winter
66'
Adam RoscoeTom Smyth
78'
Thomas Brown Callum Byrne
89'
Scott Cheetham Matthew Wolfenden
90'
David Birch Greg Daniels
Összeállítások megtekintése »
Sziasztok. Január 13.-i Angol FA Trophy :FC United-Chorley mérkőzésre tett tippem véleményem szerint rosszul lett kiértékelve.
Tippem: 28. perc után születik gól: 1/13 20:45
WokingOxford City
2-1
Első gól ideje
28 PERC UTÁN
- 2.20 10
-10
Eredmény: United of Manchester 1-0 Chorley
13.01.2015 20:45
Vége
Chorley
2. forduló. Az első forduló eredménye: 3-3. Összesítésben: 4-3.
Mérkőzés
Oddsok összehasonlítása
Egymás elleni
Sorsolás
A mérkőzés összegzése
Összeállítások
1. félidő
0 - 0
29'
Jack DorneyPaul Jarvis
2. félidő
52'
Greaves T.
1 - 0
56'
Chris SimmHarry Winter
66'
Adam RoscoeTom Smyth
78'
Thomas Brown Callum Byrne
89'
Scott Cheetham Matthew Wolfenden
90'
David Birch Greg Daniels
Összeállítások megtekintése »
Szia! A kiértékelés rendben van, a tipped az első gól idejére vonatkozott, ami a 3. percben született, így a tipped vesztes lett. Woking-Oxford City 2015. 01. 13., vasassc11 tippje Első gól ideje: 28 perc után (http://www.hatharom.com/tippek/vasassc11/woking-oxford-city/722660)
vasassc11
2015.01.19, 20:02
sziasztok rossz mérkőzést másoltam a kérdéses meccs helyére az összefoglaló viszont arra a mérkőzésre vonatkozott.
A kérdéses mérkőzés tippje:
01/13 20:45
FC UnitedChorley
1-0
Első gól ideje
28 PERC UTÁN
- 2.15 10
-10
Erre a mérkőzésre tippeltem véleményem szerint helyesen kérlek bennetek ezek alapján nézzétek meg tippem helyességét. Utőlag is elnézést a pontatlanságomért. Üdv:Péter Andrea
sziasztok rossz mérkőzést másoltam a kérdéses meccs helyére az összefoglaló viszont arra a mérkőzésre vonatkozott.
A kérdéses mérkőzés tippje:
01/13 20:45
FC UnitedChorley
1-0
Első gól ideje
28 PERC UTÁN
- 2.15 10
-10
Erre a mérkőzésre tippeltem véleményem szerint helyesen kérlek bennetek ezek alapján nézzétek meg tippem helyességét. Utőlag is elnézést a pontatlanságomért. Üdv:Péter Andrea
Valóban, ennél a tippnél rossz a kiértékelés. Elnézést kérünk a hibáért, hamarosan javításra kerül.
pato10kiki
2015.01.20, 20:02
Sziasztok a Comeon tippliga nyereményei mikortól várhatóak??? Előre is köszi a választ!! :-) :-)
Sziasztok a Comeon tippliga nyereményei mikortól várhatóak??? Előre is köszi a választ!! :-) :-)
A ComeOn tippliga díjazásai kifizetésre kerültek a délután folyamán. Köszönjük a türelmet.
Üdv!
Ismét van egy kis gondom. Korábban jeleztem egy kiértékelési hibát:
A meccs 3-0 lett a tipp hazai-1.5-re vonatkozott (ah).
Ezt kijavítottátok, majd ma ahogy ránéztem a tippligákra, látom, hogy kevesebb pontom van. Kis ideig eltartott, mire rájöttem, hogy gyakorlatilag több, mint két hét után vesztesre változtattátok az eredményt...
Először volt push, ezt megreklamáltam, rendesek voltatok, javítottátok, most meg vesztes...:D
Az eredmény jól van leírva, a tipp jól van elmentve, minden stimmel, csak vesztes.
Légyszíves nézzétek meg még egyszer.
Valamint ha kaphatok egy kis háttérinfót, akkor elmondhatnátok, hogyan lehet ez hetekkel később? Én megbízok bennetek, semmi kedvem mentegetni a tippeket és folyamatosan nézegetni visszamenőleg. Most is csak azért vettem észre, mert pluszosból minuszos lettem.
Előre is köszi!
szumos
Üdv!
Ismét van egy kis gondom. Korábban jeleztem egy kiértékelési hibát:
A meccs 3-0 lett a tipp hazai-1.5-re vonatkozott (ah).
Ezt kijavítottátok, majd ma ahogy ránéztem a tippligákra, látom, hogy kevesebb pontom van. Kis ideig eltartott, mire rájöttem, hogy gyakorlatilag több, mint két hét után vesztesre változtattátok az eredményt...
Először volt push, ezt megreklamáltam, rendesek voltatok, javítottátok, most meg vesztes...:D
Az eredmény jól van leírva, a tipp jól van elmentve, minden stimmel, csak vesztes.
Légyszíves nézzétek meg még egyszer.
Valamint ha kaphatok egy kis háttérinfót, akkor elmondhatnátok, hogyan lehet ez hetekkel később? Én megbízok bennetek, semmi kedvem mentegetni a tippeket és folyamatosan nézegetni visszamenőleg. Most is csak azért vettem észre, mert pluszosból minuszos lettem.
Előre is köszi!
szumos
Kedves szumos!
Elnézést kérünk a kellemetlenségért, a hibát az eredményszolgáltatótól kapott téves adatok okzták. A kiértékelést javítottuk nyertesre. Köszönjük a türelmedet.
pato10kiki
2015.02.03, 23:20
Sziasztok! Az előbb láttam hogy beírtátok hogy 1 lettem a pinnacle tippligában és ezzel nyertem 60 $-t!! :-) Köszi! :-) Olyan kérdésem lenne hogy ezt az oldalon írják jóvá vagy skrillen kapjuk meg??? Illetve hogy mikor lesz jóváírva a nyeremény? Előre is köszi a választ! :-)
Sziasztok! Az előbb láttam hogy beírtátok hogy 1 lettem a pinnacle tippligában és ezzel nyertem 60 $-t!! :-) Köszi! :-) Olyan kérdésem lenne hogy ezt az oldalon írják jóvá vagy skrillen kapjuk meg??? Illetve hogy mikor lesz jóváírva a nyeremény? Előre is köszi a választ! :-)
A Pinnacle-nek továbbküldtük a nyertesek listáját ellenőrzésre. A díjat ők írják jóvá a számládon, amennyiben teljesítetted a fogadási feltételt a Pinnacle-nél, ami így szól: - A játékosnak legalább egy fogadást kell kötnie valós pénzben a tippliga időszaka alatt (2015. január 1. és 31. között) a Pinnacle rendszerében
pato10kiki
2015.02.04, 11:13
Akkor meg fogom kapni remélem minél előbb!! :-) Köszi szépen, további szép napot!!! :-)
bendehal
2015.02.04, 12:22
Pinnacle 5-ödike körül már jová szokta írni.
prigioni
2015.02.05, 14:01
Pinnacle nyeremény megérkezett. Csekkoljátok!
Köszönöm
cris1285
2015.02.06, 09:49
Pinnacle nyeremény megérkezett. Csekkoljátok!
Köszönöm
Már megérkezett? Nálam még nem.
prigioni
2015.02.06, 18:16
Már el is buktam, bár egy ötdollárost nem nehéz.:D
pato10kiki
2015.02.07, 00:08
Sziasztok lenne két kérdésem! Ha egy mérkőzésre fogadok a kupajátékban, akkor az nem fog beleszámítani a tippjátékok pontszámításába ugye? Tehát a winmasters kupajátékban van pl. a PSG-Chelsea meccs ott mondjuk fogadok rá vendég győzelmet, ha később fogadok hogy a PSG-Chelsea meccsen félidő dönttlen/vége vendég siker, az azt jelenti hogy az első tippem az csak a kupajátékba számít bele a második tippem pedig a tippjátékokba? Vagy csak a kupajátékban leadott eredmény számít bele a tippjátékba is?? Remélem érthetően fogalmaztam! :-) És előre köszi a segítséget!! :-)
Sziasztok lenne két kérdésem! Ha egy mérkőzésre fogadok a kupajátékban, akkor az nem fog beleszámítani a tippjátékok pontszámításába ugye? Tehát a winmasters kupajátékban van pl. a PSG-Chelsea meccs ott mondjuk fogadok rá vendég győzelmet, ha később fogadok hogy a PSG-Chelsea meccsen félidő dönttlen/vége vendég siker, az azt jelenti hogy az első tippem az csak a kupajátékba számít bele a második tippem pedig a tippjátékokba? Vagy csak a kupajátékban leadott eredmény számít bele a tippjátékba is?? Remélem érthetően fogalmaztam! :-) És előre köszi a segítséget!! :-)
Egy mérkőzésre leadott első tipp minden olyan tippjátékba beleszámít, ahol az adott típusú tipp érvényes.
Például: PSG-Chelsea-re első tippként (bárhol) leadott 1x2 fogadás a tippligákba és a kupajátékba is beleszámít. De ha a PSG-Chelsea-re leadott első tipp pl egy hendikepp tipp, akkor az csak a tippligákba számít bele. Ebben az esetben külön lehet 1x2 tippet is leadni a mérkőzésre, ami csak a kupajátékba számít bele.
Remélem érthető volt a válasz :)
Kedves adminok! Januari Betsson tippliga eredmenyhirdetes es dijazas mikor lesz? Koszi!
pato10kiki
2015.02.08, 11:58
Persze rendben minden érthető volt! :-) Csak azt hidtem a kupajáték meg a tippjáték külön van számítva, de akkor nem! :-) Köszi! További szép napot! :-)
Kedves adminok! Januari Betsson tippliga eredmenyhirdetes es dijazas mikor lesz? Koszi!
A betsson visszajelzésére várunk. Szíves türelmeteket kérjük, hamarosan kifizetésre kerülnek a nyeremények.
Elvileg kihirdetésre került a Betsson tippliga eredménye is. Van akinek jóváírta a Betsson a nyereményét? Én a bonuszoknál semmit sem látok.
cris1285
2015.02.21, 12:24
Még mindig nem :(
Kedves adminok. Ra lehetne kerdezni Betssonnal, hogy a januari tippliga nyeremenyekkel mi van? Tobbunknek mindeddig nem irtak jova. Lassan a februari is lezarul. Koszi!
Kedves adminok. Ra lehetne kerdezni Betssonnal, hogy a januari tippliga nyeremenyekkel mi van? Tobbunknek mindeddig nem irtak jova. Lassan a februari is lezarul. Koszi!
Ismételten jeleztük a Betssonnak, hogy siessenek a kifizetésekkel. A kellemetlenségért a nevükben is elnézést kérünk.
Köszönöm! A Betsson jóváírta a nyereményt...
felipemassa81
2015.02.28, 21:10
Sziasztok! Sosem szoktam tippelni ezen a sportfogadási oldalon, viszont most a premier leagueban 2 meccsre leadtam a tippet. ez ugye ingyenes, és a többi liga is amit ott találok?
Sziasztok! Sosem szoktam tippelni ezen a sportfogadási oldalon, viszont most a premier leagueban 2 meccsre leadtam a tippet. ez ugye ingyenes, és a többi liga is amit ott találok?
Igen
Hello!
Ha PA-n keresztül regisztrálok unibetre, akkor a sportfogadó bonuszt is megkapom innen, és a tippjátékokban is részt vehetek? vagy az akadémiás reg nem jó, csak ha közvetlenül innen regisztrálok?
Hello!
Ha PA-n keresztül regisztrálok unibetre, akkor a sportfogadó bonuszt is megkapom innen, és a tippjátékokban is részt vehetek? vagy az akadémiás reg nem jó, csak ha közvetlenül innen regisztrálok?
Kedves rzv3!
A pokerakadémiás regisztráció is érvényes, küldd el az azonosítódat (http://www.hatharom.com/profile/fogadoirodak), és ellenőrizzük a jogosultságodat!
pato10kiki
2015.03.23, 13:42
Szasztok! Most indul az EB-selejtezőkre egy tippjáték ahol jegyeket lehet nyerni a BL FinalFour-ra! Én általatok regisztráltam a winmasterre és fizettem is be, viszont nem ebben a hónapban! Ha nyerő helyen végeznék akkor jogosult vagyok a nyereményre akkor is ha csak régebben fizettem be az oldalra vagy csak akkor leszek jogosult ha most fizetek be rá márciusban?? Előre is köszi a segítséget!
Szia!
Az EB-selejtező tippjáték feltétele, hogy legyen Hathármas winmasters-számlád, melyre a játék kezdetéig befizess. Ahhoz azonban, hogy a Winmasters tippligában kvalifikálj, be kell fizetni csak márciusban, így március 28. előtt befizetve mindkét játékra egyszerre kvalifikálsz.
pato10kiki
2015.03.23, 23:28
Szia ne haragudj tisztában vagyok vele hogy én vagyok érthetetlen! Megnéztem 2014 október 22-én fizettem be a számlára! Ez elég az EB-s kupajátékhoz??? Engem a tippliga nem érdekel! Csak az EB-s! Köszi mégegyszer is ha válaszolsz! :-)
Szia ne haragudj tisztában vagyok vele hogy én vagyok érthetetlen! Megnéztem 2014 október 22-én fizettem be a számlára! Ez elég az EB-s kupajátékhoz??? Engem a tippliga nem érdekel! Csak az EB-s! Köszi mégegyszer is ha válaszolsz! :-)
Utánanéztünk, már kvalifikáltad magad az EURO 2016 kupajátékba, amennyiben az első háromban végzel a tippjeid alapján, jogosult leszel a nyereményre.
pato10kiki
2015.03.26, 21:49
Köszi a segítséget!! További szép napot!! :-)
juannavi
2015.06.27, 21:18
A sport24-es játék meddig tart?
A sport24-es játék meddig tart?
A sport24-es játék kéthetente kerül megrendezésre, és a sport24 dönti el, meddig tart.
Tisztelt Admin!
Van rá esély, hogy az idei szezonban is lesz Bundesliga tippjáték?
Jelenleg nincs egész szezonon át tartó Bundesliga-tippjátékunk. Augusztusban két tippjátékot tudunk figyelemedbe ajánlani, ahol szurkolói relikviákat tudsz nyerni:
Tippelj és nyerd meg kedvenc csapatod szurkolói sálját! (http://www.hatharom.com/kupajatek/tippmixpro)
Tippmixpro tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/260)
Most tényleg pár darab nyamvadt sál miatt kell mindenhol a tippmixpro reklámjait és linkjeit nézni?
Ha már így nyomulnak, nem tudnak valami tisztességes díjazást felajánlani a játékokhoz?
Már csak azért is, mert végső soron az ő érdekeik miatt szűnt meg az összes többi szponzorációs lehetőség... ;)
golszerzo
2015.10.15, 15:23
Nézd a jó oldalát, itt a fórumon nem kell nézegetni :)
felipemassa81
2015.12.23, 23:12
sziasztok! a Tippmixpro tippligában csak 9 ember kvalifikált, miért? a regisztráció fizetős?
sziasztok! a Tippmixpro tippligában csak 9 ember kvalifikált, miért? a regisztráció fizetős?
A tippmixpro-tippliga kvalifikációs feltételei a következők:
Tippek száma > 50
Szűrt profit > 0
Csak azok kvalifikálhatják magukat ebben a tippligában, akik rendelkeznek Tippmixpro regisztrációval, és azonosítójukat a verseny végéig elküldték a hatharom.com-nak. Tippmixpro-azonosítódat itt küldheted el (http://www.hatharom.com/profile/fogadoirodak).
felipemassa81
2015.12.30, 22:52
Ezt értem, de be is kell fizetnem valamit?
Ezt értem, de be is kell fizetnem valamit?
Nincs befizetési követelmény az ehavi tippligában a kvalifikációhoz.
felipemassa81
2016.02.01, 23:43
De a hónap végén mindig csak pár ember van zöld sávval a rangsor elején. Csak azok számítanak, nem?
De a hónap végén mindig csak pár ember van zöld sávval a rangsor elején. Csak azok számítanak, nem?
Igen, zölddel a kvalifikált játékosokat jelöljük, csak ők lehetnek jogosultak a díjazásra.
felipemassa81
2016.02.06, 23:14
Köszönöm. De a kvalifikációért fizetni kell valamit?
Köszönöm. De a kvalifikációért fizetni kell valamit?
A kvalifikációért nem kell fizetned, annak feltétele a tippmixpro-regisztráció. Miután regisztráltál a Tippmixpróra, küldd el a felhasználónevedet nekünk. A kvalifikáció egyik feltétele a Tippmixpro-regisztráció, ezen felül tippszám és eredményességi feltétel is van az ehavi tippligában. Az alábbi linkeken találsz részletes információkat:
Tippmixpro regisztráció (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/tippmixpro)
Tippmixpro-azonosító beküldése (http://www.hatharom.com/profile/fogadoirodak)
Februári Tippmixpro tippliga (http://www.hatharom.com/tippligak/info/266)
naranear
2016.03.24, 01:35
Hello! tippligában csak focira lehet tippelni? vagy csak én nem találom a többi sportágat?! :D köszi a választ!
Hello! tippligában csak focira lehet tippelni? vagy csak én nem találom a többi sportágat?! :D köszi a választ!
A tippligákban jelenleg csak focira lehet tippelni, a jövőben azonban további sportokra is lehet majd tippet feladni.
naranear
2016.03.24, 17:03
értem. köszönöm!
A Göteborg és a Malmő mérkőzése nem ért véget.
prigioni
2016.05.26, 09:56
Hello!
Azt szeretném megtudni, hogy a közelgő EB-re szándékoztok-e valami komoly tippjátékot indítani? Egy jó tárgynyereményes játék már úgyis régen volt.:cool:
Javi Moreno
2016.05.26, 12:04
Hello!
Azt szeretném megtudni, hogy a közelgő EB-re szándékoztok-e valami komoly tippjátékot indítani? Egy jó tárgynyereményes játék már úgyis régen volt.:cool:
Köszönjük az érdeklődést, természetesen igen :) Hamarosan jövünk a részletekkel!
Hello!
Kedves prigioni!
Hamarosan elindítjuk nagyszabású EURO 2016 tippjátékunkat, melyben értékes tárgynyeremények várnak gazdára.
Sziasztok!
Az EB tippjátékban fordult elő velem a nyolcaddöntőbem, hogy megtippeltem a meccseket (be is küldtem) és a lejátszásuk után eltűntek a tippek. A tippek megrakása után jártam még fenn az oldalon és "narancs" színnel jelölve láttam őket. Szóval mentette akkor még a rendszer. Két tippem volt egyébként, a svájci meccsre egy x és horvát győzelem. Megnéznétek?
Sziasztok!
Az EB tippjátékban fordult elő velem a nyolcaddöntőbem, hogy megtippeltem a meccseket (be is küldtem) és a lejátszásuk után eltűntek a tippek. A tippek megrakása után jártam még fenn az oldalon és "narancs" színnel jelölve láttam őket. Szóval mentette akkor még a rendszer. Két tippem volt egyébként, a svájci meccsre egy x és horvát győzelem. Megnéznétek?
Kedves szumos!
Utánanézünk, mi lehet a problém, és visszajelzünk. Köszönjük a türelmedet!
Intelcorexxxx
2016.08.05, 10:48
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy itt lehet 2-3 mérkőzésből szelvényt csinálni ? Tippligák/Erre tippelek fogadáson belül értem a kérdést
Köszönöm
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy itt lehet 2-3 mérkőzésből szelvényt csinálni ? Tippligák/Erre tippelek fogadáson belül értem a kérdést
Köszönöm
Kedves Intelcorexxxx!
A tippligáinkban, valamint kupajátékainkban nem lehetséges kombinációs szelvény létrehozása.
bertutti
2016.08.05, 11:16
Az NB1-es tippjáték szünetelni fog az olimpia alatt vagy csak később kerülnek fel a meccsek?
Az NB1-es tippjáték szünetelni fog az olimpia alatt vagy csak később kerülnek fel a meccsek?
Már lehet az NB I hétvégi meccseire ide kattintva (http://www.hatharom.com/tipgame/game/132)
bertutti
2016.08.05, 13:23
Köszönöm!
Intelcorexxxx
2016.08.10, 00:58
Hányadik helyen végez Gyurta Dániel a 200 méteres férfi mellúszásban?
http://www.hatharom.com/tipgame/assets/images/default_logo.png
1-2.
ÚSZÁS
MÁS
17
Kezdés
2016-08-11 03:00:00
Akkor hogy van ez? kezdés 2016.08.11 és már le van zárva
Hányadik helyen végez Gyurta Dániel a 200 méteres férfi mellúszásban?
1-2.
ÚSZÁS
MÁS
17
Kezdés
2016-08-11 03:00:00
Akkor hogy van ez? kezdés 2016.08.11 és már le van zárva
Mivel Gyurta Dániel helyezése eldőlt (17.), a tippelés lezárásra került, a továbbiakben erre az eseményre nem lehet tippelni.
Intelcorexxxx
2016.08.10, 07:52
Értem köszönöm. Egy jó példa arra hogy nem szabad ki várni :)
BoriszCár
2016.08.17, 18:08
Sziasztok!
A júliusi tippmixpro tippliga eredménye mikorra várható,hogy végleges lesz.
Mert már lassan az augusztusinak is vége
Sziasztok!
A júliusi tippmixpro tippliga eredménye mikorra várható,hogy végleges lesz.
Mert már lassan az augusztusinak is vége
Kedves BoriszCár!
A tippliga lezárásra került, a nyertesekkel emailben vesszük fel a kapcsolatot. Köszönjük a türelmet!
Sziasztok!Tegnap a Tippversenyben még az első 10-ben voltam, most pedig nem találom magam a listán.
Sziasztok!Tegnap a Tippversenyben még az első 10-ben voltam, most pedig nem találom magam a listán.
Szia! Melyik tippversenyre gondolsz?
A Tippligákra gondolok.A focimeccsekre szoktam tippelgetni.
A Tippligákra gondolok.A focimeccsekre szoktam tippelgetni.
A szeptemberi tippligában (http://www.hatharom.com/tippligak/info/273) a neved jelenleg is szerepel az első tíz játékos között. Sorszámot azért nem kaptál egyelőre, mert nem teljesítetted a kvalifikációs feltételeket.
De most a 143. helyen látom magam.Tegnap óta hogy eshettem oda vissza?Milyen feltételeket nem teljesítettem?
De most a 143. helyen látom magam.Tegnap óta hogy eshettem oda vissza?Milyen feltételeket nem teljesítettem?
A verseny információkra kattintva találod a kvalifikációs feltételeket. Ezek a következők ebben a tippligában:
A kvalifikációhoz legalább 51 olyan mérkőzésre kell tippelned, amelyek kezdési időpontja a verseny ideje alatt van, illetve a szűrt profitodnak meg kell haladnia a 0-át.
Csak azok kvalifikálhatják magukat ebben a tippligában, akik rendelkeznek Tippmixpro regisztrációval, és azonosítójukat a verseny végéig elküldték a hatharom.com-nak.
A Tippmixpro azonosítódat a profilod alatt a 'Fogadóiroda azonosítók megadása' elnevezésű fül alatt küldheted el.
Jelenleg csak 48 lezárt tipped van, ezért biztosan nem lehetsz kvalifikált. Amíg a kvalifikált státuszt nem éred el, nincs jelentősége hányadik helyen állsz. A kvalifkált játékosok között van jelentősége a sorrendnek, amely alapján az első négy helyezett a hónap végén nyereményben részesül.
Akkor az azonosító nélkül nem is játszhatok a havi nyereményekért ha jól értelmeztem?De például ami most megy tenisz tippelős játék azon játszhatok és nyerhetek?
Akkor az azonosító nélkül nem is játszhatok a havi nyereményekért ha jól értelmeztem?De például ami most megy tenisz tippelős játék azon játszhatok és nyerhetek?
A nyereménykre való kvalifikációhoz a tippligában (http://www.hatharom.com/tippligak/info/273) be kell küldened a Tippmixpro-azonosítódat, míg a US Open tippjátéknál (http://www.hatharom.com/kupajatek/us-open-2016) nincs ilyen feltétel.
Értem.Akkor számlát kell nyitnom, és befizetni valamennyit hogy nyerhessek?
Értem.Akkor számlát kell nyitnom, és befizetni valamennyit hogy nyerhessek?
Igen, a kvalifikációhoz szükség van TippmixPro-regisztrációra.
Köszönöm a választ.Akkor ez a játék ugrott, mert nincs bankszámlám.
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogy a darts vébére nem indítotok valami játékot?
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogy a darts vébére nem indítotok valami játékot?
De-de, egészen biztosan lesz játék, remek nyereményekért. Hamarosan jönnek a részletek is!
zsetonos
2016.12.04, 08:58
Üdv csak jelezni szeretném, hogy a Tippkirály bajnokságban a tegnapi Atletico-Espanyol 110 pontos tippemet még nem írtátok jóvá, pedig azzal már 4. lennék, és az azért szép eredmény lenne.
Köszi.
Üdv csak jelezni szeretném, hogy a Tippkirály bajnokságban a tegnapi Atletico-Espanyol 110 pontos tippemet még nem írtátok jóvá, pedig azzal már 4. lennék, és az azért szép eredmény lenne.
Köszi.
És sajnos nem is lesz jóváírva. "csak a 10-es odds alatti nyertes és vesztes tétek eredményét számoljuk el, valamint mérkőzésenként csak az először leadott tippet vesszük számításba"
zsetonos
2016.12.04, 12:03
Hát ez elkerülte a figyelmemet, köszi.
Varga Szilárd
2017.06.06, 21:51
A Tippverseny hogyan működik? Bajnokság alapon megy, vagy más vetélkedővel való sorsolásos tippek vagy mikként?
prigioni
2017.07.29, 12:53
Hello!
A Fair play szellemében szólok, hogy az egyik tippem helyesre lett értékelve, pedig nem is volt olyan meccs. Bastia-Clermont!
Köszönjük szépen a korrektséget, javítjuk majd :)
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban, hogyan tudok tenni egyes kötésnél nagyobbat tenni?
thx
golszerzo
2017.08.31, 00:32
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban, hogyan tudok tenni egyes kötésnél nagyobbat?
thxirtam választ protippnél. A lényeg hogy először egyenként válogasd össze a megjátszani kivánt meccseket majd utána válaszd ki a kötés opciót.
Nagyon köszönöm a segítséget megpróbálom! :D
golszerzo
2017.09.01, 18:15
Nagyon köszönöm a segítséget megpróbálom! :D
Sikerült? :)
hááát sajna nem! Nekem nem enged kötést tenni, mindig csak az újra kiválasztott kerűl a helyére nem adja hozzá a tippeket,de ahogy nézem a többi játékost nekik sem működhet,mert ők is csak egyes kötéseket tesznek! :(
chris960
2017.09.07, 16:26
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy egy adott mérkőzés hiányzóit melyik oldalon nézitek? :) Eredmények sokszor tévesen közli, valami biztosabb kellene. Köszi!
mr.blonde
2017.09.07, 16:55
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy egy adott mérkőzés hiányzóit melyik oldalon nézitek? :) Eredmények sokszor tévesen közli, valami biztosabb kellene. Köszi!
A legbiztosabb forrást többnyire a csapatok saját honlapjai, fb ill. twitter csatornái jelentik, amikor nyilvánossá teszik a meccskeretet. A többi oldal ugyanúgy tévedhet, mint az eredmények sajnos. De ha tutira akarsz menni, akkor várd meg a hivatalos kezdőket :)
Sziasztok!
Hello!
Bajnokságtól függ, de jó infókat találhatsz a csapatok oldalain is.
bundesliga.de, gazzetta.it, sportinglife.com, bbc.co.uk, espnfc.com, skysports.com, as.com
Ezek mind hasznosak, de olyan gyűjtőoldal, ami jól működik és minden fontos hiányzót kilistáz, nem nagyon van szerintem.
chris960
2017.09.07, 17:11
A legbiztosabb forrást többnyire a csapatok saját honlapjai, fb ill. twitter csatornái jelentik, amikor nyilvánossá teszik a meccskeretet. A többi oldal ugyanúgy tévedhet, mint az eredmények sajnos. De ha tutira akarsz menni, akkor várd meg a hivatalos kezdőket :)
Én is ezekre gondoltam, csak azt hittem van valami ami összeszedi ezeket. Persze, az a legészszerűbb, csak ugye tippmixen van FH..:) De akkor marad a Pro ;)
Köszi a választ!! :)
kormos szilvia
2017.09.09, 14:52
A totó és góltotó játékok eredményei ,mikor lesznek kiértékelve?????????????????
levibarca
2018.03.12, 18:35
miert nem lehet fogadni a teli tippbajnoksag 9-dik fordulojara? nem jelenik meg nalam
miert nem lehet fogadni a teli tippbajnoksag 9-dik fordulojara? nem jelenik meg nalam
Kedves Levibarca!
Átmeneti problémák adódtak a tippjátékkal, igyekszünk mielőbb orvosolni a hibát. Köszönjük a türelmedet és megértésedet.
Hová tűnt a Téli tippbajnokság??? Szeretnék tippelni a Barcelona - Chelsea meccsre!
Fozo Janos
2018.03.15, 09:33
Csao az lenne a kérdésem a bes-bay 1-3 lett de én barom megéreztem mégsem erre tettem a tippet hol tudom megnézni hanyas oddsot adott volna erre?Tippem szerint kb.12szerest.Kosz ha tudtok segiteni
golszerzo
2018.03.15, 13:57
Csao az lenne a kérdésem a bes-bay 1-3 lett de én barom megéreztem mégsem erre tettem a tippet hol tudom megnézni hanyas oddsot adott volna erre?Tippem szerint kb.12szerest.Kosz ha tudtok segiteni
Szia, 10-szeres volt az odds 1-3-ra. Itt az oldalon az etedményeknél találsz oddsokat is mindenféle fogadási tipusra. Én sajna 1x-re tettem ezt...
Sziasztok!Pár napja nem tudom megnézni a Hűségrendszernél a topplistát.
levibarca
2018.04.05, 08:05
Sziasztok. Miért van az hogy a tegnap előtt a tipligáknál ami tippem bejött nincs hozzáadva, hanem úgy jelenik meg hogy a tét visszajár? A tegnap előtti tippekről beszélek. A tegnapiak nem jöttek de viszont azok sincsenek jóváirva. Mi történt?
prigioni
2018.04.05, 14:49
Nekem azt mutatja, hogy normálisan ki van értékelve neked. Perugia +15 egység, Bayern +9 stb.
prigioni
2018.04.05, 14:50
Nekem az lenne a kérdésem, hogy mikortól és mire lehetne beváltani végre a hűségpontokat?
prigioni
2018.04.24, 10:20
A tipkings húsvéti tippjátékában valaki megkapta már a nyereményét?
Nekem az lenne a kérdésem, hogy mikortól és mire lehetne beváltani végre a hűségpontokat?
Kedves Prigioni!
Jelenleg is zajlik egy fejlesztés, melyről túl sokat nem akarunk elárulni, de egy teljesen új koncepció lesz a hűségprogramok világában. Mivel új technológiára épül, ezért pontos céldátumot nem tudunk ígérni, de reményeink szerint a nyári foci-vb-re már el fog indulni, addig is türelmet kérünk! Amint tudunk részletesebb tájékoztatást adni, természetesen meg fogjuk tenni az oldalon!
üdv,
Hatharom.com
levibarca
2018.04.25, 20:04
a bayern meccsere mert adtak vissza a tetet amikor meg lesejart
keremszepen nezzetek vissza es javitsatok ki
prigioni
2018.04.26, 00:26
a bayern meccsere mert adtak vissza a tetet amikor meg lesejart
keremszepen nezzetek vissza es javitsatok ki
Nekem is visszalökték még délután. Talány számomra!
prigioni
2018.04.27, 18:32
Ez a tipkings se egy komoly oldal. Minek hirdetnek játékot ha csesznek küldeni a nyereményt?
prigioni
2018.05.31, 21:28
Na a tipkings az beintett, bár azt én nem olvastam sehol, hogy játszani kell a nyereményhez az adott hónapban.
prigioni
2018.05.31, 21:30
Valami nagyon nagy kaliberű VB játékra készülhetünk lassan?
prigioni
2018.06.08, 11:44
Valami nagyon nagy kaliberű VB játékra készülhetünk lassan?
Erre nem kaptam még választ...
Erre nem kaptam még választ...
Köszönjük az érdeklődést. Hamarosan kihirdetésre kerül vb-tippjátékunk, jövő hét elején kezdődhet majd a tippelés.
Üdv,
nem mintha nyerő pozícióba lennék, sőt a végén kullogok, de a VB-Tippkirályba nincsenek meccsek, nem tudok tippelni!
Miért?
Üdv,
nem mintha nyerő pozícióba lennék, sőt a végén kullogok, de a VB-Tippkirályba nincsenek meccsek, nem tudok tippelni!
Miért?
Dolgozunk az ügyön.
szabojozsicsuz
2018.07.18, 22:45
Üdv. Szeretném tudni , hogy a VB tipversenyen megnyert díjat , az egyhónapos előfizetést , a hatodik helyért , szívesen kicserelnem polora . Lehetséges ez ? Ha igen , akkor nagyon köszönöm !
Ezzel kapcsolatban inkább e-mailben tájékozódj, ott tudunk válaszolni, ha jelentkezel a nyereményért.
A Bajnokok kupája játéknak vége?Vagy lesznek még meccsek?
A Bajnokok kupája játéknak vége?Vagy lesznek még meccsek?
Már tudom a választ :)
pckontar
2018.08.08, 10:52
Üdv.A tegnapi Chelsea-Lyon meccsre kétesélybe a Chelsea vagy döntetlenre tippeltem,a rendes játékidő eredménye 0-0 lett, a rendszer mégis minuszolta a feltett pontomat?Miért?
Üdv.A tegnapi Chelsea-Lyon meccsre kétesélybe a Chelsea vagy döntetlenre tippeltem,a rendes játékidő eredménye 0-0 lett, a rendszer mégis minuszolta a feltett pontomat?Miért?
Kedves pckontar!
Köszönjük az értesítést, hamarosan javítjuk a kiértékelést. További jó tippelést kívánunk!
almababa35
2018.08.14, 16:36
Üdv. A Lyon meccsére nem kaptam meg a pontjaimat pedig eltaláltam a végeredményt.Előre is köszönöm a javítást.
Üdv. A Lyon meccsére nem kaptam meg a pontjaimat pedig eltaláltam a végeredményt.Előre is köszönöm a javítást.
Kedves almababa35!
A hibás kiértékelés hamarosan javításra kerül. Köszönjük a türelmet.
mivel ez nem szerepel a pontszámomban. de egy nap alatt mindent rögzítettek. köszönöm admin!
Sziasztok!
Látom többen is úgy jártak, mint én. A Vidi-Újpest mérkőzésre leadott tippemet törölték. Miért??
1000feri
2018.11.21, 20:03
Igéret van rá hogy javítják.
Sziasztok!
Látom többen is úgy jártak, mint én. A Vidi-Újpest mérkőzésre leadott tippemet törölték. Miért??
Kedves Bird68! A mérkőzésre leadott tipped nem került törlésre, hasonlóan a többi tipphez kiértékelésre kerültek a tiéd is. A mérkőzés előtt volt egy apró probléma, de a kiértékelések már helyesen történtek meg.
Kedves Bird68! A mérkőzésre leadott tipped nem került törlésre, hasonlóan a többi tipphez kiértékelésre kerültek a tiéd is. A mérkőzés előtt volt egy apró probléma, de a kiértékelések már helyesen történtek meg.
Köszönöm szépen! Így legalább elbuktam 6 pontot. :D
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy a nyeremények mikor kerülnek jóváírásra? Hátha a 250 mikron alapozza meg a jövőmet. :)
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy a nyeremények mikor kerülnek jóváírásra? Hátha a 250 mikron alapozza meg a jövőmet. :)
A nyeremények jóváírása azután történik, hogy beérkeznek hozzánk a Mikron-címek. Kis türlemet kérünk, hamarosan megtörténik a nyeremények jóváírása.
Sziasztok!
Elnézést, ha esetleg nem ide tartozik a téma és butaságot kérdezek! A történet ott kezdődik, hogy bet365-re utaltam 15.000 HUF pénzt majd igényeltem a bónuszt is. Kipörgött a 100% bónusz, de közben picit buktam az alap tőkémből. Ezek után tegnap csináltam egy fogadást (1,50-ös odds fölött), amit úgy szerettem volna megtenni, hogy a 15.000 bónuszt felrakom rá (azt gondoltam, hogy valamilyen szinten külön kezelendő). Ez meg is történt, viszont az alap tőkém kevesebb volt, mint ez a 15.000-es bónusz. A bet365 azt csinálta, hogy leemelte a pénzt az alap számlámról, majd a maradék kisebb részt levonta a bónuszból. Ezzel egy időben az alap számla mínuszba ment... A tipp bejött és a pénz visszakerült a számlára és bónuszhoz is, de a bónusz több lett, mint 15.000 és nyílván ennyivel kevesebb került az alap számlára. A kérdésem az lenne, hogy ez hogyan történhet? A maximum 15.000-es bónusz számla miért mehet egy fogadás/nyeremény után 15.000 fölé? Valamint akkor most már nem is a 15.000 6-szorosát kell kijátszanom, hanem az új bónusz értéket?
Élnézést a hosszú monológ miatt és előre is köszönöm szépen a válaszokat!
mr.blonde
2019.04.17, 15:21
Sziasztok!
Elnézést, ha esetleg nem ide tartozik a téma és butaságot kérdezek! A történet ott kezdődik, hogy bet365-re utaltam 15.000 HUF pénzt majd igényeltem a bónuszt is. Kipörgött a 100% bónusz, de közben picit buktam az alap tőkémből. Ezek után tegnap csináltam egy fogadást (1,50-ös odds fölött), amit úgy szerettem volna megtenni, hogy a 15.000 bónuszt felrakom rá (azt gondoltam, hogy valamilyen szinten külön kezelendő). Ez meg is történt, viszont az alap tőkém kevesebb volt, mint ez a 15.000-es bónusz. A bet365 azt csinálta, hogy leemelte a pénzt az alap számlámról, majd a maradék kisebb részt levonta a bónuszból. Ezzel egy időben az alap számla mínuszba ment... A tipp bejött és a pénz visszakerült a számlára és bónuszhoz is, de a bónusz több lett, mint 15.000 és nyílván ennyivel kevesebb került az alap számlára. A kérdésem az lenne, hogy ez hogyan történhet? A maximum 15.000-es bónusz számla miért mehet egy fogadás/nyeremény után 15.000 fölé? Valamint akkor most már nem is a 15.000 6-szorosát kell kijátszanom, hanem az új bónusz értéket?
Élnézést a hosszú monológ miatt és előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Szia!
A maximum bónusz alatt a számlanyitáskor igényelhető összeget kell érteni, vagyis amit az iroda maximálisan kínált a számodra. Ez az összeg mozoghat. A bónuszfeltételek értelmében pedig nem a 15.000+ nyeremény összegét kell kijátszani, hanem az igényléskor kapott összeg x szeresét.
Remélem jól fogtam meg a kérdésed és tudtam segíteni :)
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.