Teljes verzió megtekintése : Európa Liga 2017/2018
A héten megkezdődnek a selejtezők, ha van valami tippetek, infótok, azt ide bedobhatjátok. Találtam egy érdekes hírt, a lett Liepaja idegenlégiósai nélkül lehet kénytelen majd pályára lépni az északír Crusaders ellen, mert nem kapták meg a vízumot.
https://www.liepajniekiem.lv/sports/futbols/virsliga/liepajai-eirokausu-pirmaja-spele-var-nakties-iztikt-bez-legionariem-un-trenera-pertijas-205183
A héten megkezdődnek a selejtezők, ha van valami tippetek, infótok, azt ide bedobhatjátok. Találtam egy érdekes hírt, a lett Liepaja idegenlégiósai nélkül lehet kénytelen majd pályára lépni az északír Crusaders ellen, mert nem kapták meg a vízumot.
https://www.liepajniekiem.lv/sports/futbols/virsliga/liepajai-eirokausu-pirmaja-spele-var-nakties-iztikt-bez-legionariem-un-trenera-pertijas-205183
Fasza tippnek tűnik, ahogy olvasom, a grúz edző sem lehet ott a meccsen, ráadásul a műfű is a lettek ellen van. Nem véletlenül csökkent ennyire az odds.
A másik, ami nekem tetszik, az az Irtysh Pavlodar-Dunav Rousse, kazah-bolgár összecsapás. A vendégek csak a CSZKA kizárása miatt indulhatnak az EL-ben, ráadásul rendkívül sokat is kell utazniuk a mérkőzésre. A Dunav egy szegényebb kiscsapat, mindössze 2,2 millió eurós kerettel, gyakorlatilag nulla európai tapasztalattal.
A kazahok 8,2 millió eurós kerete már meggyőzőbb és náluk azért több a rutinosabb játékos, habár 2013 óta nem jártak Európában. Edzőjük bolgár, Dimitar Dimitrov, aki minden bizonnyal jól ismeri a mostani ellenfelet. Ehhez még hozzátehetjük azt is, hogy a kazah bajnokság éppen megy, így a Pavlodar játékosai frissebbek is, hiszen játékban vannak.
Mindezeket figyelembe véve nálam a hazaiak -1.25-ös nyeretése a játék, 2x-es oddsért.
ÉLŐ Batumi - Jagiellonia
Jagiellonia -0.75@2.01
over 1.25@1.99
félidő van. eddig nagyon egyoldalú a meccs, a lengyelek már elhibáztak egy büntetőt is, fordulás után behúzhatják ezt a meccset.
6 órától kezdődik a Mlada Boleslav-Skenderbeu mérkőzés Az albánok hatalmas meglepetésre kiütötték a Kariat Almatyt, míg a csehek a Shamrock Rovers csapatát győzték le. A kettős siker ellenére nem lehetnek azonban elégedettek a csehek, hiszen nem játszottak valami jól, beszámolók szerint igen unalmas, gyenge meccs volt.
Én most sem várok túl izgalmas találkozót, a Korce buszt állítani érkezik szerintem erre a mérkőzésre. Nálam under 2.25 a játék 1.88-as oddsért, maximum 2-0-t látok ebben.
86 percig egészen pofás is volt...
Kezdődik a csoportkör, ne fukarkodjunk a tippekkel :)
Nekem most így első ránézésre a Vardar-Zenit mérkőzés szúrt szemet. 2 feletti szorzóért lehet tenni a Szkopje +1-et, ami nem tűnik rossz tippnek. A macedónok kettős győzelemmel ütötték ki a Fenert, utolsó két bajnokijukat is fölényesen nyerték otthon, de hazai pályán BL-selejtezőn a Malmö és a Koppenhága is vereséggel távozott innen.
Ezzel szemben a Zenit nem túl acélos, a holland Utrechten csak hosszabbítás után jutottak túl, két bajnoki 0-0-ból érkeznek, idegenben pedig európai kupameccset azért nem szoktak gólokkal nyerni.
Nálam ez 1-1 körüli eredmény, de az egygólos orosz siker is money back lenne, ami jó üzlet.
PetoPisti
2017.09.14, 12:19
Kezdődik a csoportkör, ne fukarkodjunk a tippekkel :)
Nekem most így első ránézésre a Vardar-Zenit mérkőzés szúrt szemet. 2 feletti szorzóért lehet tenni a Szkopje +1-et, ami nem tűnik rossz tippnek. A macedónok kettős győzelemmel ütötték ki a Fenert, utolsó két bajnokijukat is fölényesen nyerték otthon, de hazai pályán BL-selejtezőn a Malmö és a Koppenhága is vereséggel távozott innen.
Ezzel szemben a Zenit nem túl acélos, a holland Utrechten csak hosszabbítás után jutottak túl, két bajnoki 0-0-ból érkeznek, idegenben pedig európai kupameccset azért nem szoktak gólokkal nyerni.
Nálam ez 1-1 körüli eredmény, de az egygólos orosz siker is money back lenne, ami jó üzlet.
Ez tetszik nekem is. Én is meglepetést várok. 1-1, 2-1.
Ami kifejezetten tetszik még az az Arenal 1,4ért. Bár ott azért a kezdő bekavarhat még, de a Köln annyira formán kívül van, hogy illene simán nyernie az Arenalnak 1-2 hiányzó ellenére is.
Ez tetszik nekem is. Én is meglepetést várok. 1-1, 2-1.
Ami kifejezetten tetszik még az az Arenal 1,4ért. Bár ott azért a kezdő bekavarhat még, de a Köln annyira formán kívül van, hogy illene simán nyernie az Arenalnak 1-2 hiányzó ellenére is.
Igen-igen, az Arsenal nálam is kb. 3-0.
mr.blonde
2017.11.02, 12:17
Összerakhatnánk ma egy combos kis kombit az EL-ből :) A Köln-Bate U3.5 és a Rosenborg - Zenit O1.5 ami talán jó alap lehet, de még nem mentem végig az összes meccsen. Esetleg valakinek valami?
Csak egy pókerez? tigris
2017.11.02, 13:19
1.33-1.37 körül adják az AEK-Milan x2-t, szerintem az beleférne a kombiba :)
Ludogorets-Braga over 1.5 is egész pofás odds.
szabivill
2017.11.02, 13:32
Szerintem a Red Star x2 is beleférne bőven a kombiba úgysem az a cél hogy nyerő legyen, akkor meg 3,3 ért bőven dob az oddson
Mi a cél, ha nem nyerni? :)
szabivill
2017.11.02, 15:06
Hát majd el tudják venni a nyereményt, ha ezt is belerakjuk. Nekik csak ez a fontos, mert hogy ennyire korrektek. Mármint az angoloknak vagy tudja a fene hogy kicsiodáknak.
A Red Starnak vagyik Belgrádnak nincsen esélye a nagy Arzenál ellen semmi. Mert hogy ezt mondják azért van itt az Arsenál semmi másért. Ezt most megmondhassák, hogy sokkal jobb csapat.
Tehát el kell esni a csatában, mindenkinek.
Vagy, a tisztes helytállás a cél és akkor mindenkinek mondjuk 10 pöngő üti a markát. Megkaphatjátok a zsoldotokat.
Lord Mikkamakka
2017.11.03, 10:50
Nem lehetne, hogy maradj a sajat forumodon belul es csak ott nyomasf a faszsagaidat? Nem kell szetcseszni az egesz oldalt a kommentjeiddel es a kibaszott agymeneseiddel. Maradj egy topicban, aztan fosd ott az elmebeteg baromsagaid.
Zozinho19
2017.12.07, 17:55
Valaki homályosítson fel: A Köln és a Zvezda 6-6 ponttal áll a 2.-3. helyen a csoportjában, a gólkülönbsége mindkét csapatnak egál. A kölni meccset a Zvezda nyerte 1:0 arányban. Tehát a németek csak akkor juthatnak tovább, ha ma este nyernek Belgrádban?
zoekkent
2017.12.07, 19:07
Valaki homályosítson fel: A Köln és a Zvezda 6-6 ponttal áll a 2.-3. helyen a csoportjában, a gólkülönbsége mindkét csapatnak egál. A kölni meccset a Zvezda nyerte 1:0 arányban. Tehát a németek csak akkor juthatnak tovább, ha ma este nyernek Belgrádban?
igen, a szerbek jutnak tovább ha nem kapnak ki - és a Bate sem nyer Londonban ;)
Milan szorzóját miért vitték ma fel 1,44-ről 1,9-re?!
Kezdőcsapatok után is azt mondanám, hogy sima H.
Milan szorzóját miért vitték ma fel 1,44-ről 1,9-re?!
Kezdőcsapatok után is azt mondanám, hogy sima H.
Sajnos már 1-0, remélem, tetted. De valóban egyetértünk, egész jó a kezdő, mégis ment felfelé az odds és már bőven elérte a value szintjét.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.