Teljes verzió megtekintése : NBA Playoff 2017
Shepherd
2017.04.20, 22:22
Kicsit megkésve ugyan, de gondoltam indítok egy NBA playoff-al kapcsolatos topikot ahol leírom az én gondolataimat, tippjeimet. Mindenki véleményére kíváncsi vagyok, akasszunk nagyot ezzel a rájátszással!
Kicsit megkésve ugyan, de gondoltam indítok egy NBA playoff-al kapcsolatos topikot ahol leírom az én gondolataimat, tippjeimet. Mindenki véleményére kíváncsi vagyok, akasszunk nagyot ezzel a rájátszással!
Sok sikert, várjuk a gondolatokat :)
Shepherd
2017.04.20, 22:38
Kezdjük is a ma "esti" három meccsel:
Indiana- Cleveland
A párharcban jelenleg 2-0 az állás a Cavs javára, akik az alapszakasz végére eléggé bealudtak, azonban váltig állították hogy a rájátszásra összeszedik magukat. Eddig azonban itt is felemás teljesítményt nyújtanak, az első meccsen a győzelem is meglehetett volna a Pacers számára akik az egész alapszakaszban nagyon hullámzó teljesítményt nyújtottak. Odahaza azonban kifejezetten jól muzsikáltak, míg a Cavs gyenge vendégszériát tud felmutatni. Ez sokat érhet ebben a párharcban, ezt a meccset hozhatja is a Pacers bár én inkább nem bolygatnám túlzottan.
Bucks - Raptors
A Bucks rögtön az első meccsen elvette a gyengén játszó Raptors pályaelőnyét, akik azonban a második meccsen már magukra találtak és hozták is a találkozót. Így 1-1-es állással költözhettek át a csapatok Milwaukee-be. A nyomás így mindenképpen a Raptorson van. Ettől függetlenül szerintem ezen a meccsen visszaszerzik a pályaelőnyüket , Lowry magára talált, összeállt a gépezet. Fiatal, rutintalan csapat még ez a Bucks akik üde színfoltok, de ezen a meccsen nem sok hasznát fogják venni az atletikusságuknak, kintről lesznek szétdobva.
Tipp: Toronto (akár -2.5ös hendivel is)
Memphis Grizzlies - San Antonio Spurs
Két brusztolós csapat, nagy kérdés hogy a második meccs bizonyos szakaszaiban mutatott kőkemény Memphis védekezést tudják-e egész meccsen hozni hazai pályán. Ha ez megvan még akkor is egy Leonardal rosszabbul állnak mint a Spurs. Ettől függetlenül a Spurs sem játszhatja mindig azt az extra szintet amit eddig, nem eshet be mindig az összes nehéz dobás. Nem várok sok pontot ettől a meccstől.
Tipp: Pontszám kevesebb mint 185.5
Bátrabbaknak: A mérkőzés győztese + Pontszám 190,5 ---->vendég és kevesebb
Shepherd
2017.04.23, 21:05
A tegnap kimaradt, kicsit megcsúsztam a napközbeni dolgaimmal, de folytassuk hátha ezúttal jobb lesz a stat mint az első nap.
Oklahoma City Thunder - Houston Rockets
Hatalmas meccsre van kilátás, aki teheti nézze a Sport2-n majd a meccset. Akárhogy nézzük az eddigi találkozókat nagyobbrészt mindig a Thunder irányította, csak a záró etapokra esett össze (lásd Westy botrányos 4. negyede). Ez bizonyos szinten a megint a hazai pályán játszó Thunder malmára hajtja a vizet, hiszen ez mentálisan nagyon fárasztó lehet a Rockets játékosai részére folyamatosan rohanni az eredmény után. Másrészt viszont ez a teljesítmény 80% Westbrooktól függ, aki ha bevonja a társakat akkor hozhatják ezt a meccset, ha viszont megint egymaga akarja elvinni a balhét komoly bajba kerülhet. A másik oldal MVP esélyese Hardeb eddig rendre hozza magát, ő is nagyon magas szinten játszik, ember legyen a talpán aki el tudja dönteni mi lesz ennek a meccsnek a vége.
Elengedném a végkimenetelre történő opciókat, sokkal inkább a játékos specialitásokra érdemes figyelni. Ami nekem szemet szúrt az Andre Roberson pontjai 10.5 felett 1.71x. Roberson az eddigi 3 meccsen 14 pontot átlagol és ma este is nagy szükség lesz a jó teljesítményére , ami ha Westbrook átadja a labdát a társaknak könnyen össze is jöhet.
Shepherd
2017.04.23, 21:17
Chicago Bulls - Boston Celtics
Nálam azt est tippje ennél a meccsnél van, ami szintén egy játékosopció. Isaiah Thomas vs Jimmy Butler ki szerez több pontot. Nálam ez a fél kérdés nélkül Butler akire csábító 2.25x odds kínálkozik. Az elmúlt három meccsen, két alkalommal is Butler szerzett több pontot, ami azért fontos faktor jelen helyzetben mert akkor még Rondo nem sérült meg, így mondhatni a karmesteri pálca nem volt ott Butler kezében akin a harmadik meccsen látszott is kicsit belekényelmesedett abba a szerepbe amit a parádézó Rondo "adott neki". Jelen helyzetben azonban ismét neki kell fellépnie mint az alapszakaszban ugyanis ha itt ma nem nyernek akkor mondhatni feleslegesek voltak a Bostonban aratott bravúrok, márpedig Butlert ismerve ma ledobja a láncot és mindent bevet hogy ez ne történjen meg. A másik oldalról Thomasnak inkább a csapat mozgatása, a karmester szerepe jut majd mint a pontszerzőé, ő akkor fog mindent elvállalni ha a negyedik negyedben behozható hátrányban lesznek, addig nem hiszem hogy elsőszámú pontfelelősként fog funkcionálni.
Shepherd
2017.04.23, 21:23
Természetesen egyik tipp sem komoly ugyanis hazánk páratlan sportfogadási oldalán egyik tipp sem megjátszható, bármilyen egyezés más fogadási oldalak lehetőségeivel csupán a véletlen műve, a műsor változtatás jogát fent tartjuk
Shepherd
2017.04.25, 21:22
Los Angeles Clippers - Utah Jazz
Hazai pálya ide vagy oda, a visszatérő Hayward-al és a parádézó Joe-kal a csapatban ennek a meccsnek a Utah az esélyese. Griffin szezonjának vége, Chris Paul extrája már kevés ide, ha a csapattársak nem nőnek fel a feladathoz ezt a meccset és a párharcot is behúzza a Jazz. Ma szerintem megszerzik a pályaelőnyt.
Tipp: Utah
Kösz a munkádat, élmény olvasni az írásokat és fogadási szempontból is hasznos :)
Shepherd
2017.04.25, 23:39
Köszönöm, bár eddig elég vegyes a kép, de próbálkozunk :cool:
Nálam ma Bulls line a játék 4-szeres oddsért. Hajrá :)
Shepherd
2017.04.27, 15:57
Nekem a két tegnapi meccs elég tippelhetetlen volt, nem is erőltettem semmit.
Wizards-Hawks elmegy 7 meccsig szerintem biztosan, a Bullsnak harangoztak..
Shepherd
2017.04.28, 22:38
Atlanta Hawks - Washington Wizards
A legkevésbé érdekes párharc szerintem ebben a rájátszásban, nincs túl nagy színvonal, helyette igazi szenvedős brusztolós találkozókat játszanak a felek. Eddig mindig a hazai csapat győzött, nem hiszem hogy ma este véget érne a párharc, szerintem lesz még itt 7. meccs is.
Amire megérheti odafigyelni egy magasabb odds, Breadly Beal 2.5nél több hárompontost értékesít. Eddig átlagosan 10 hármassal próbálkozik Beal ami elég félelmetes szám főleg annak tükrében hogy mindössze 2.6-ot értékesít átlagosan meccsenként. Azonban ha ma is hasonló mennyiségű dobást vállal el ilyen szorzóért megérheti bepróbálni kisebb téttel.
A másik gondolat is Beal-el kapcsolatos, itt mindössze 25.5 pont felett kell szereznie, igaz hogy az eddigi átlaga felett van (24.8) az utolsó 2 meccsen szerzett 29.5 pontos átlaga azonban azt mondatja velem hogy ma sikerül megugrania ezt a számot.
Shepherd
2017.04.28, 22:55
A másik két meccsen tartom magam ahhoz hogy a Bulls és a Clippers számára is véget ér az idei rájátszás, a chichagoi alakulatnak Rondo hiánya pecsételte meg a sorsát míg a Clippersben én valahogy idén nem éreztem az átütő erőt ami nem is feltétlenül Griffin kiválása okoz(hat).
Ezekre konkrét tippem sincs, talán a Utah meccsen a Jordan vs Gobert opciókkal lehet érdemes eljátszani, hazai pályán a francia torony mindenképpen jobb számokat fog szerintem produkálni mint Jordan.
Shepherd
2018.12.04, 20:06
Jó régen volt már a 17-es PlayOff, így a topik neve sem a legaktuálisabb, ettől függetlenül viszont a topikot magát lehet aktualizálni, érdemi NBA-vel foglalkozó figurát úgysem nagyon látok az oldalon.
Elöljáróban fontosnak tartom megjegyezni hogy a legtöbb esetben a gondolataimat osztom meg az adott meccsel kapcsolatban, főleg fogadási oldalról megközelítve, alapvetően azonban nem fogadok, ha mégis megteszem azt külön jelzem.
Az adott ajánlások a szerző véleményét tükrözik, fixnek semmi esetre sem vehető ajánlások csupán.
Dallas Mavericks - Portland Trail Blazers
Alapvetően a hazai pályán kifejezetten erős Dallasnak áll a zászló (odahaza 9-2-es mérleggel állnak), és a csapat jelenlegi legnagyobb potenciállal rendelkező, előző meccset kihagyó Luka Doncic is valószínűleg pályára tud lépni. A Portland az utóbbi meccseken kifejezetten gyengén teljesít, a védelmük átjáróház ugyanakkor egy kis adok-kapokra tökéletes partnerei lehetnek bárkinek.
Mindenképpen sok pontos meccset várok, Dallas győzelemmel egybekötve.
Phoenix Suns - Sacramento Kings
A Suns kénytelen lesz nélkülözni a legnagyobb erősségét, Bookert, a védelmük pedig a második a ligában, apró szépséghiba hogy csak abban az esetben ha hátulról kezdjük a listát. A Kings idén eddig kellemes csalódás, ennek a meccsnek is a favoritjai.
Nagy arányú Kings siker van a levegőben.
Shepherd
2018.12.04, 21:49
hatharom.com/blog/nba-gondolatok (https://www.hatharom.com/blog/nba-gondolatok)
Itt folytatjuk a dolgokat, kibővítve, más stílusban és formában.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.