PDA

Teljes verzió megtekintése : Itt a tavasz, dagadjon... a tárcánk!

mr.blonde
2017.04.05, 16:12
Sziasztok!

Az elmúlt pár napban meglehetősen megszaporodtak a nem várt eredmények az európai bajnokságokban. Közeledünk a szezon hajrájához, sűrű volt a program idén is, botladoznak a topcsapatok, dőlnek ki a kulcsemberek, vannak klubok, amelyek már elvesztették a motivációt és vannak, akik most találták meg igazán.

Ebben a topikban olyan meccseket vesézhetnénk ki, ahol fenn áll a meglepetés lehetősége.

varin
2017.04.05, 16:55
Aligha lenne az év meglepetése, habár a szorzók alapján az underdogra tippelnék a Sporting Gijón-Málaga mérkőzésen. A Málaga idén nem nyert még tétmeccset idegenben, gólt is csak 12-t szereztek a 16 találkozó alkalmával. Most például már 346 perce nem találtak be senkinek sem, ami nem éppen dicsőséges teljesítmény. Most a kiesés ellen menekülő Gijónhoz mennek, ami igazi hatpontos derbi a csapatoknak. Ha a Sporting nyer, marad esélye a bennmaradásra, ha a vendégek, akkor a Málaga nagyot lép a La Ligában maradás felé. Nyilván a Gijón is elég gyenge idén, de legalább elverték három hete a Granadát otthon -ez is valami. Tavaly 1-0-ra, előtte 2-1-re nyert a Gijón, de korábban sem volt igazából jellemző, hogy a Málaga elvitte a pontokat az El Molinonból. Szerda este egyébként mindkét fél igencsak tartalékos lesz.

2.80-2.90-ért elvihető a Gijón siker, de én szerintem maradok a DNB-nél vagy a +0.25-ös AHC-nál.

bertutti
2017.04.07, 10:40
Az NB1-et általában kerülni szoktam fogadási szempontból, és valószínűleg egy "országos Hazai"-val megyek szembe, de most úgy érzem a Ferencváros-Diósgyőr meccsen van érték a döntetlen vagy Diósgyőr opcióban 3.20-ért.
Az elmúlt néhány napban ez lesz a két csapat harmadik meccse egymás ellen, és igaz, hogy "csak" kupameccs volt az első kettő, de a Diósgyőr nem adta könnyen magát egyik meccsen sem. Bódog Tamás munkája már most látszik a vendégek játékán, még akkor is, ha még rengeteg a pontatlanság. A kupavisszavágó után volt megint néhány nap, amikor tovább csiszolhatták a hiányosságokat. Bódog a visszavágó után azt mondta, hogy garantálja, hogy ki fogják javítani a szombati meccsig azokat a támadásbeli hibákat, amik miatt nem sikerült gólt szerezni a visszavágón. Eddig is elég magabiztosan nyilatkozott, és amiket ígért, többségében meg is valósította, és úgy néz ki, hogy a keret vevő arra a szemléletre, amit ő képvisel, és emiatt úgy érzem a Diósgyőr többet fog fejlődni szombatig, mint a Fradi, és ez elég lehet minimum egy döntetlenhez.

ZeBerDee10
2017.04.07, 11:53
Az NB1-et általában kerülni szoktam fogadási szempontból, és valószínűleg egy "országos Hazai"-val megyek szembe, de most úgy érzem a Ferencváros-Diósgyőr meccsen van érték a döntetlen vagy Diósgyőr opcióban 3.20-ért.
Az elmúlt néhány napban ez lesz a két csapat harmadik meccse egymás ellen, és igaz, hogy "csak" kupameccs volt az első kettő, de a Diósgyőr nem adta könnyen magát egyik meccsen sem. Bódog Tamás munkája már most látszik a vendégek játékán, még akkor is, ha még rengeteg a pontatlanság. A kupavisszavágó után volt megint néhány nap, amikor tovább csiszolhatták a hiányosságokat. Bódog a visszavágó után azt mondta, hogy garantálja, hogy ki fogják javítani a szombati meccsig azokat a támadásbeli hibákat, amik miatt nem sikerült gólt szerezni a visszavágón. Eddig is elég magabiztosan nyilatkozott, és amiket ígért, többségében meg is valósította, és úgy néz ki, hogy a keret vevő arra a szemléletre, amit ő képvisel, és emiatt úgy érzem a Diósgyőr többet fog fejlődni szombatig, mint a Fradi, és ez elég lehet minimum egy döntetlenhez.

Az év napjainál tudod tenni 4.00-ért. Hajrá :)

vitodilorenzo
2017.04.08, 22:50
A félidőben nagyon jól néz ki. Grat a tipphez!

Max452
2017.04.09, 09:51
Nagyon ügyes, jó észrevétel, gratula. :)
Én X2-re vettem, köszi

bertutti
2017.04.10, 10:07

Jött is :)