Teljes verzió megtekintése : Válogatott mérkőzések
Sziasztok!
Itt tarthatnánk állandó jelleggel kibeszélőt a válogatott mérkőzéseknek. Mindjárt jövök is egy tippecskével!
Első ránézésre klasszikus 0-0-nak néz ki a Macedónia-Fehéroroszország barátságos mérkőzés kedd délutánról. Gól nélkül végződött a két csapat legutóbbi, 2015-ös meccse is, ám ebből azért már butaság lenne kiindulni.
Én a magam részéről különösen a hazaiakban bízom, akik elől és hátul is gólképesek. Hétvégén Liechtenstein ellen nyertek 3-0-ra, de például két gólt lőttek az olasz csapatnak októberben, betaláltak Izraelnek, másfél éve Montenegrót pedig 4-1-re verték hazai pályán. Bátor játékot játszanak, nem véletlen, hogy az utolsó hét találkozójukon összesen 26 gól esett. A keretben is főleg a támadók érdemelnek említést, Trajkovski és Nestorovski a Palermóban rúgják a bőrt, de talán a nyugdíjas Pandev neve sem hangzik rosszul. Szóval három támadójuk révén van potenciál elől a csapatban, Angelovski mester pedig offenzív futballt játszat.
Odaát a fehéroroszok szintén igen hektikusak, a svédek elleni laza 0-4 előtt okoztak szép meglepetéseket norvégiai, valamint írországi sikerükkel, de októberben a hollandok ellen is gólt szereztek.
Meggyőzőbb csapatnak tűnik Macedónia, a teljesen kiegyenlített oddsok engem csábítanak is egy DNB H-ra, de az is korrekt, hogy az over 1.5 gólt 1.50-ért, az over 2.5-öt pedig 2.50-ért adják a bukik.
Aki igazán nagyot akar kaszálni, az bepróbálkozik egy Hazai + over 2.5-tel @5.50-ért, esetleg Hazai + BTS-sel @6.75-ért, netán nagyot álmodva befizet a három hazai gólra is @9.25-ért.
Én a magam részéről megmaradnék az over 1.5-nél, amelyhez hozzácsapok még egy-két kis oddsot.
Sok sikert mára, vannak fasza kis meccsek, bőven lehet nyerni!
Egyszerű volt ez :) jó az öreg Pandev a háznál! Remélem, tette valaki a tippeket.
A jó öreg Pandev 2014 májusa óta nem szerzett gólt a klubjaiban :) de a válogatottban még érzi a boogie-t :)
Sziasztok!
Hétvégén jönnek az európai vb-selejtezők, ha van ötletetek, tippetek vagy infótok a meccsekről, akkor azok jöhetnek ide.
üdv.
Sok sikert az új oldalhoz varin.Figyelemmel követem majd. Ha van vmi jó akkor rakom.
Sok sikert az új oldalhoz varin.Figyelemmel követem majd. Ha van vmi jó akkor rakom.
Ez nem az én oldalam, csak én nyitottam, hogy itt beszéljük ki a válogatott találkozókat :) Mindenki postját várjuk szeretettel!
golszerzo
2017.06.09, 20:02
Feröer Svájc under 3,5 és gibraltár-ciprus nem szerez mindkét csapat gólt tetszik mára. Gl!
hatvanharom.hu
2018.09.03, 17:28
Dániában vita robbant ki a játékosok és a szövetség között, ami miatt bojkottálják a szerdai szlovákok elleni meccset Eriksenék. Viszont a meccset le kell játszani, mert a dán szövetségnek már volt egy hasonló esete tavaly a nőkkel, ahol törölték a meccset és ha megtörténik még egyszer, akkor kizárhatják őket a kvalifikációból. Biztos, hogy nem játszik az A csapat, a szöv. kap. pl. Norvégiában van jelenleg. A szövetség próbál sebtiben gründolni egy új csapatot, új edzővel, hogy ne maradjon el a meccs. A dán profi ligákban játszókat szolidaritásra kérik a válogatottal, ezért valószínűleg csak amatőr ligákból jövő játékosokból válogathat az új edző, akinek kiléte még kérdéses. Dánia szombaton Wales ellen játszana Nemzetek Ligája meccset, ami szintén kérdéses, azt a meccset ki is vették szinte mindenhonnan, ellentétben a szlovákiaival, amire furcsa mód még mindig lehet fogadni. Igaz, hogy már leesett az odds, de még az 1.5@ is ajándéknak tűnik, ha nem törlik utólag.
mr.blonde
2018.09.03, 17:54
Bazz...:)
Mennyin kaptad el?
hatvanharom.hu
2018.09.03, 23:09
Bazz...:)
Mennyin kaptad el?
A szlovákok ellenit én is csak 1.5@-tel, de a Nemzetek Ligája csoportgyőztesre fogadást még érintetlenül hagyták az irodák, amikor már a Wales meccsre nem lehetett fogadni és a szlovák meccs szorzói már beszakadtak. 1.88@-n lehetett tenni, hogy nem a dánok nyerik a csoportot, ami nem olyan rossz, ha a 4-ből 1 meccset leadnak otthon Walesnek a hétvégén. Semmi jel nem mutat arra, hogy a hétvégéig változna a helyzet, az új edző/csapat megbízatása is 2 meccsre szól. :) Ha véletlenül addig megegyeznének, akkor sem tűnik ideális felkészülésnek és ha ez nem történt volna meg se érezném lehetetlennek, hogy Wales vagy Írország megnyerje ezt a csoportot a dánok előtt, szóval ez az 1.88@ 10/10-en ment. Tippmixprón 1.77@-re lehetett kihozni és szokás szerint bealudtak, tovább volt elérhető. Ide viszont már nem tudtam ezeket beírni, mert addigra leszedték mindenhonnan. Pár kombiba, azért be tudtam szúrni.;)
575
Amúgy további fejlemény, hogy ma este a dánok biztosították a szlovák szövetséget, hogy szerdán lesz meccs...
mr.blonde
2018.09.04, 12:43
A szlovákok ellenit én is csak 1.5@-tel, de a Nemzetek Ligája csoportgyőztesre fogadást még érintetlenül hagyták az irodák, amikor már a Wales meccsre nem lehetett fogadni és a szlovák meccs szorzói már beszakadtak. 1.88@-n lehetett tenni, hogy nem a dánok nyerik a csoportot, ami nem olyan rossz, ha a 4-ből 1 meccset leadnak otthon Walesnek a hétvégén. Semmi jel nem mutat arra, hogy a hétvégéig változna a helyzet, az új edző/csapat megbízatása is 2 meccsre szól. :) Ha véletlenül addig megegyeznének, akkor sem tűnik ideális felkészülésnek és ha ez nem történt volna meg se érezném lehetetlennek, hogy Wales vagy Írország megnyerje ezt a csoportot a dánok előtt, szóval ez az 1.88@ 10/10-en ment. Tippmixprón 1.77@-re lehetett kihozni és szokás szerint bealudtak, tovább volt elérhető. Ide viszont már nem tudtam ezeket beírni, mert addigra leszedték mindenhonnan. Pár kombiba, azért be tudtam szúrni.;)
575
Amúgy további fejlemény, hogy ma este a dánok biztosították a szlovák szövetséget, hogy szerdán lesz meccs...
Hát ez ügyes volt, sok sikert! ;)
Továbbra sincs infó egyébként arról, hogy kik fognak játszani holnap a dánoknál. Most éppen két opció tűnik lehetségesnek:
- dán harmadosztályú játékosok
- a dan futsal válogatott
Funny.
Jelenleg úgy tűnik, hogy az első és a másodosztály játékosai nem lesznek a keretben, harmadosztályú játékosok és futsalosok viszont igen.
hatvanharom.hu
2018.09.04, 21:00
A megbízott edző 10% alatti labdabirtoklással számol. :D
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.