PDA

Teljes verzió megtekintése : Válogatott mérkőzések

varin
2017.03.28, 12:49
Sziasztok!

Itt tarthatnánk állandó jelleggel kibeszélőt a válogatott mérkőzéseknek. Mindjárt jövök is egy tippecskével!

varin
2017.03.28, 12:57
Első ránézésre klasszikus 0-0-nak néz ki a Macedónia-Fehéroroszország barátságos mérkőzés kedd délutánról. Gól nélkül végződött a két csapat legutóbbi, 2015-ös meccse is, ám ebből azért már butaság lenne kiindulni.

Én a magam részéről különösen a hazaiakban bízom, akik elől és hátul is gólképesek. Hétvégén Liechtenstein ellen nyertek 3-0-ra, de például két gólt lőttek az olasz csapatnak októberben, betaláltak Izraelnek, másfél éve Montenegrót pedig 4-1-re verték hazai pályán. Bátor játékot játszanak, nem véletlen, hogy az utolsó hét találkozójukon összesen 26 gól esett. A keretben is főleg a támadók érdemelnek említést, Trajkovski és Nestorovski a Palermóban rúgják a bőrt, de talán a nyugdíjas Pandev neve sem hangzik rosszul. Szóval három támadójuk révén van potenciál elől a csapatban, Angelovski mester pedig offenzív futballt játszat.

Odaát a fehéroroszok szintén igen hektikusak, a svédek elleni laza 0-4 előtt okoztak szép meglepetéseket norvégiai, valamint írországi sikerükkel, de októberben a hollandok ellen is gólt szereztek.

Meggyőzőbb csapatnak tűnik Macedónia, a teljesen kiegyenlített oddsok engem csábítanak is egy DNB H-ra, de az is korrekt, hogy az over 1.5 gólt 1.50-ért, az over 2.5-öt pedig 2.50-ért adják a bukik.

Aki igazán nagyot akar kaszálni, az bepróbálkozik egy Hazai + over 2.5-tel @5.50-ért, esetleg Hazai + BTS-sel @6.75-ért, netán nagyot álmodva befizet a három hazai gólra is @9.25-ért.

Én a magam részéről megmaradnék az over 1.5-nél, amelyhez hozzácsapok még egy-két kis oddsot.

Sok sikert mára, vannak fasza kis meccsek, bőven lehet nyerni!

varin
2017.03.28, 22:13
Egyszerű volt ez :) jó az öreg Pandev a háznál! Remélem, tette valaki a tippeket.

MVB80
2017.03.29, 13:26
A jó öreg Pandev 2014 májusa óta nem szerzett gólt a klubjaiban :) de a válogatottban még érzi a boogie-t :)

ivan
2017.06.08, 17:10
Sziasztok!

Hétvégén jönnek az európai vb-selejtezők, ha van ötletetek, tippetek vagy infótok a meccsekről, akkor azok jöhetnek ide.
üdv.

sapka1
2017.06.08, 17:58
Sok sikert az új oldalhoz varin.Figyelemmel követem majd. Ha van vmi jó akkor rakom.

varin
2017.06.08, 19:49
Sok sikert az új oldalhoz varin.Figyelemmel követem majd. Ha van vmi jó akkor rakom.

Ez nem az én oldalam, csak én nyitottam, hogy itt beszéljük ki a válogatott találkozókat :) Mindenki postját várjuk szeretettel!

golszerzo
2017.06.09, 20:02
Feröer Svájc under 3,5 és gibraltár-ciprus nem szerez mindkét csapat gólt tetszik mára. Gl!

hatvanharom.hu
2018.09.03, 17:28
Dániában vita robbant ki a játékosok és a szövetség között, ami miatt bojkottálják a szerdai szlovákok elleni meccset Eriksenék. Viszont a meccset le kell játszani, mert a dán szövetségnek már volt egy hasonló esete tavaly a nőkkel, ahol törölték a meccset és ha megtörténik még egyszer, akkor kizárhatják őket a kvalifikációból. Biztos, hogy nem játszik az A csapat, a szöv. kap. pl. Norvégiában van jelenleg. A szövetség próbál sebtiben gründolni egy új csapatot, új edzővel, hogy ne maradjon el a meccs. A dán profi ligákban játszókat szolidaritásra kérik a válogatottal, ezért valószínűleg csak amatőr ligákból jövő játékosokból válogathat az új edző, akinek kiléte még kérdéses. Dánia szombaton Wales ellen játszana Nemzetek Ligája meccset, ami szintén kérdéses, azt a meccset ki is vették szinte mindenhonnan, ellentétben a szlovákiaival, amire furcsa mód még mindig lehet fogadni. Igaz, hogy már leesett az odds, de még az 1.5@ is ajándéknak tűnik, ha nem törlik utólag.

mr.blonde
2018.09.03, 17:54
Bazz...:)

Mennyin kaptad el?

hatvanharom.hu
2018.09.03, 23:09
Bazz...:)

Mennyin kaptad el?

A szlovákok ellenit én is csak 1.5@-tel, de a Nemzetek Ligája csoportgyőztesre fogadást még érintetlenül hagyták az irodák, amikor már a Wales meccsre nem lehetett fogadni és a szlovák meccs szorzói már beszakadtak. 1.88@-n lehetett tenni, hogy nem a dánok nyerik a csoportot, ami nem olyan rossz, ha a 4-ből 1 meccset leadnak otthon Walesnek a hétvégén. Semmi jel nem mutat arra, hogy a hétvégéig változna a helyzet, az új edző/csapat megbízatása is 2 meccsre szól. :) Ha véletlenül addig megegyeznének, akkor sem tűnik ideális felkészülésnek és ha ez nem történt volna meg se érezném lehetetlennek, hogy Wales vagy Írország megnyerje ezt a csoportot a dánok előtt, szóval ez az 1.88@ 10/10-en ment. Tippmixprón 1.77@-re lehetett kihozni és szokás szerint bealudtak, tovább volt elérhető. Ide viszont már nem tudtam ezeket beírni, mert addigra leszedték mindenhonnan. Pár kombiba, azért be tudtam szúrni.;)

575

Amúgy további fejlemény, hogy ma este a dánok biztosították a szlovák szövetséget, hogy szerdán lesz meccs...

mr.blonde
2018.09.04, 12:43
A szlovákok ellenit én is csak 1.5@-tel, de a Nemzetek Ligája csoportgyőztesre fogadást még érintetlenül hagyták az irodák, amikor már a Wales meccsre nem lehetett fogadni és a szlovák meccs szorzói már beszakadtak. 1.88@-n lehetett tenni, hogy nem a dánok nyerik a csoportot, ami nem olyan rossz, ha a 4-ből 1 meccset leadnak otthon Walesnek a hétvégén. Semmi jel nem mutat arra, hogy a hétvégéig változna a helyzet, az új edző/csapat megbízatása is 2 meccsre szól. :) Ha véletlenül addig megegyeznének, akkor sem tűnik ideális felkészülésnek és ha ez nem történt volna meg se érezném lehetetlennek, hogy Wales vagy Írország megnyerje ezt a csoportot a dánok előtt, szóval ez az 1.88@ 10/10-en ment. Tippmixprón 1.77@-re lehetett kihozni és szokás szerint bealudtak, tovább volt elérhető. Ide viszont már nem tudtam ezeket beírni, mert addigra leszedték mindenhonnan. Pár kombiba, azért be tudtam szúrni.;)

575

Amúgy további fejlemény, hogy ma este a dánok biztosították a szlovák szövetséget, hogy szerdán lesz meccs...

Hát ez ügyes volt, sok sikert! ;)

varin
2018.09.04, 12:54
Továbbra sincs infó egyébként arról, hogy kik fognak játszani holnap a dánoknál. Most éppen két opció tűnik lehetségesnek:
- dán harmadosztályú játékosok
- a dan futsal válogatott

Funny.

varin
2018.09.04, 15:02
Jelenleg úgy tűnik, hogy az első és a másodosztály játékosai nem lesznek a keretben, harmadosztályú játékosok és futsalosok viszont igen.

hatvanharom.hu
2018.09.04, 21:00
A megbízott edző 10% alatti labdabirtoklással számol. :D