PDA

Teljes verzió megtekintése : Itt lehet valami susmus!

golszerzo
2017.03.17, 15:59
Lassan jön a szezon hajrája, csapatok elfáradnak, felpörögnek, tönkremennek, játékosok tervezik a jövőt, lehetnek érdekes eredmények.
Jó lenne olvasni minél többet ilyen jellegű meccsekről bármilyen ligában. A héten láttunk ilyet például a SEHA Ligában a Zágrábtól, vagy érdekes lehet például a veszélyzónában lévő csapatok szereplése a foci NB II-ben stb.

Akinek van infója ne tartsa magában :)

Zozinho19
2017.03.19, 01:22
Értem a célját a topicnak, csak ez így, kissé abszurd. Lehet gyártani elméleteket, de nagyon óvatosan kell megfogalmazni, hiszen valamiféle csalásról van szó, aminek lehetnek jogi következményei is!

varin
2017.03.19, 13:48
Jó ötlet szerintem a topic. Nyilván lehet óvatosan fogalmazni, ha hazai terepről van szó. De hamarosan jönnek az utolsó olasz fordulók, ott pedig mindig sok a móka és kacagás.

golszerzo
2017.03.20, 12:11
Jó ötlet szerintem a topic. Nyilván lehet óvatosan fogalmazni, ha hazai terepről van szó. De hamarosan jönnek az utolsó olasz fordulók, ott pedig mindig sok a móka és kacagás.

Ilyesmire gondoltam én is :)

mr.blonde
2017.03.20, 13:05
Jó bizony.

Most olvastam, hogy Messinek a Valencia elleni meccs előtt 4 sárgája volt. A következő fordulóban a Granadával játszik a Barca, utána viszont Sevilla, Málaga, Sociedad. Közben Messire még várt egy repülő út + meccs a vb-selejtező miatt. Adta magát a helyzet, Messi a 86. ban megszerezte az 5. sárgát, így a válogatott meccs után tud egy kicsit pihenni :)

vitodilorenzo
2017.03.21, 18:11
Anglia, League Two
03/25 16:00
Crawley Town - Leyton Orient

(külföldi írásról lett nagy részben fordítva, ezért nem olyan összeszedett, azért remélem érthető maradt)
A Leyton a csőd szélén, a szponzorok elhagyták a klubot, a vezetőség is romokban. A szurkolók az edző ellen vannak. Nem tudják fizetni a béreket az adósságok miatt. Az utolsó 3 meccsen a csapat nagy különbségű vereségeket szenvedett (1-4, 5-0, 0-3, előtte az akkor még utolsó Newportot verték 0-4-re, de előtte megint 3 vereség). A klub a szezon végeztével lehet, hogy meg is szűnik. A játékosok motiválatlanok, következő meccseken már lehet, hogy az ifik lépnek pályára. A Crawley ugyan csak 19., de jó alkalom ez a kiesési zóna elkerülésére, főleg hazai pályán. A szorzó a Crawley győzelmére 2,20-ról indult, azóta csak zuhan, jelenleg 1,70x.

golszerzo
2017.03.24, 16:55
Anglia, League Two
03/25 16:00
Crawley Town - Leyton Orient

(külföldi írásról lett nagy részben fordítva, ezért nem olyan összeszedett, azért remélem érthető maradt)
A Leyton a csőd szélén, a szponzorok elhagyták a klubot, a vezetőség is romokban. A szurkolók az edző ellen vannak. Nem tudják fizetni a béreket az adósságok miatt. Az utolsó 3 meccsen a csapat nagy különbségű vereségeket szenvedett (1-4, 5-0, 0-3, előtte az akkor még utolsó Newportot verték 0-4-re, de előtte megint 3 vereség). A klub a szezon végeztével lehet, hogy meg is szűnik. A játékosok motiválatlanok, következő meccseken már lehet, hogy az ifik lépnek pályára. A Crawley ugyan csak 19., de jó alkalom ez a kiesési zóna elkerülésére, főleg hazai pályán. A szorzó a Crawley győzelmére 2,20-ról indult, azóta csak zuhan, jelenleg 1,70x.

Köszi a tippet. Láttam hogy mégtovább esett az odds most viszont 1.80-ért is van. Mit gondolsz?

butlins
2017.03.25, 15:58
Mar 1.9 en dobtam gl.

butlins
2017.03.25, 18:01
Hibaztam!

varin
2017.03.25, 19:37
Ez laza 3-0! Bravó!

vitodilorenzo
2017.03.30, 03:59
Elnézést a késői válaszért. A hét közepén kapták fel a tippet külföldön, akkor indult meg jelentősen lefelé a szorzó, a meccs kezdése előtt pár perccel meg kb. annyi volt, mint mikor kirakták, 2,10-2,20 körül. Csak találgatni lehet(ett) miért, a Crawley annyira nem jó csapat, de a Leyton most náluk is gyengébb és ez ki is derült.
Érdemes még a későbbiekben is nézni a Leyton eredményeit, mert nem úgy látszik, mintha rendeződnének a dolgaik.
Szombaton Leyton Orient - Wycombe, ahol a Wycombe még erősebb, mint a Crawley volt, 1,70-1,90 körül rakható a vendégek győzelme, azért óvatosan.

vitodilorenzo
2017.03.30, 04:16
Svájc, Challenge League
04/01 17:45
Winterthur - Wil
Kicsit hasonló a helyzet a Willel, mint a Leytonnal, anyagi problémák, következő szezonban már lehet nem is fog létezni a klub. Ez nem friss hír, már elég rég gondokkal küszködnek, utolsó 13 tétmeccsből 4 döntetlen és 9 vereséggel jöttek ki, de még így is a 6. helyen állnak. A Winterthur az utolsó helyezett, de csak 1 pontra van az utolsó előtti helytől (10 csapatos bajnokság). Nekik van céljuk, a Wilnek már nem sok. A hazai győzelem szorzója 2,25-ről esett le 1,57-ig, most viszont kúszik vissza, jelenleg 1,70x.
A téli szünet óta a Wil a legelsó meccsen elért egy döntetlent, de azóta 6 meccsen 2-nél kevesebbel nem kapott ki.
Legutolsó meccsen otthon kaptak ki 1-3-ra a 8. helyezettől. Úgy gondolom a hazai pálya és a motiváció a Winterthur oldalára billenti a meccset.

cs1zo
2017.03.30, 07:53
Svájc, Challenge League
Winterthur - Wil
Kicsit hasonló a helyzet a Willel, mint a Leytonnal, anyagi problémák, következő szezonban már lehet nem is fog létezni a klub. Ez nem friss hír, már elég rég gondokkal küszködnek, utolsó 13 tétmeccsből 4 döntetlen és 9 vereséggel jöttek ki, de még így is a 6. helyen állnak. A Winterthur az utolsó helyezett, de csak 1 pontra van az utolsó előtti helytől (10 csapatos bajnokság). Nekik van céljuk, a Wilnek már nem sok. A hazai győzelem szorzója 2,25-ről esett le 1,57-ig, most viszont kúszik vissza, jelenleg 1,70x.
A téli szünet óta a Wil a legelsó meccsen elért egy döntetlent, de azóta 6 meccsen 2-nél kevesebbel nem kapott ki.
Legutolsó meccsen otthon kaptak ki 1-3-ra a 8. helyezettől. Úgy gondolom a hazai pálya és a motiváció a Winterthur oldalára billenti a meccset.

Van benne fantázia mindenképp...

golszerzo
2017.03.30, 16:12
Svájc, Challenge League
Winterthur - Wil
Tetszetős, köszi a tippet. Viszont felmerül vajon miért indult el felfelé?

vitodilorenzo
2017.03.30, 20:23
Vannak, akik azért teszik a Wilt, hogy hátha majd most és ezzel mozgatják a szorzókat is. Mint ahogy pl. a Tom Tomszknál volt az Orosz Premier Ligában, téli szünetről visszajöttek, 1. meccsen kikaptak 0-6-ra a Rosztovtól, 2. meccsen 4-0-ra a CSZKA-tól, a bukik azt hitték, hogy a csapat összeomlik,
Március 18. Tom Tomszk - Amkar. Szorzók: Hazai 21x, Döntetlen: 8x, Vendég: 1,13x
Vége: 1-0.
De az oroszoknál nem lehet tudni, vannak szóbeszédek, (ez persze mind csak pletyka és találgatás, semmi konkrét) hogy az Amkar játékosai maguk ellen fogadtak és röhögnek a markukban.
Mindenesetre Április elsején ismét Tom Tomszk meccs az Arsenal Tula ellen, a Tom Tomszk ismét szorzója ismét 15x, de bármilyen eredmény születik, rá lehet mondani, hogy akkor az előző bunda volt vagy, ha nyernek, akkor a bukik csak rosszul mérték fel az erejüket. Szóval ezt a meccset én mindenképp kihagynám (a Tom Tomszkét).

vitodilorenzo
2017.04.01, 18:03
Érdemes még a későbbiekben is nézni a Leyton eredményeit, mert nem úgy látszik, mintha rendeződnének a dolgaik.
Szombaton Leyton Orient - Wycombe, ahol a Wycombe még erősebb, mint a Crawley volt, 1,70-1,90 körül rakható a vendégek győzelme, azért óvatosan.

Ez is jól alakul, félidőben 0-2 és hazai piros lap.

SZERK: Ez jött is, 0-2 maradt, viszont a Winterthurnak csak egy 1-1-es döntetlenre futotta. :(

Fefe95
2017.04.08, 14:34
Ma is mehet a Leyton veresége? Javult valamit az anyagi helyzetük?

vitodilorenzo
2017.04.08, 20:15
Sajnos nem voltam netközelben, remélem válasz híján is megtetted őket, mert ismét kikaptak 3-0-ra. Tudtommal nem javult a helyzetük, matematikailag van már csak esélyük bent maradni, a hátralévő pár meccsre a keret javulni nem hiszem, hogy fog, max még jobban leépül, már a cserepadon is megjelent néhány ifi, bár őket nem igazán lehet megítélni. Valószínűleg minőségbeli különbség van az 1. csapatbeli embereik és köztük, de ők viszont még (gondolom) lelkesek. Továbbra is lehet őket veretni, kivéve, ha valami nagyon rossz formában lévő csapattal találkoznak, ott szerintem még jók lehetnek X-re.

Fefe95
2017.04.09, 15:49
A Wil-Wohlen meccsről mit gondolsz? Nagyon gyenge a Wohlen, a Wil viszont problémákkal küzd.

vitodilorenzo
2017.04.09, 19:24
Általában késő délután/este vagyok elérhető, így sajnos erre sem tudtam időben válaszolni, de maradt a helyzet a Wilnél is. Az előző fordulóbeli döntetlen kicsit megváltoztatta a fogadóirodák álláspontját és így a Wohlen győzelme 4-szeres pénzt ért. Jól tette, aki megtette, mert 1-4-re nyert a Wohlen. Érdekesség, hogy ebben a fordulóban a Winterthur pedig idegenben nyert 2-3-ra egy Wilnél jóval erősebb csapat ellen (a múlt heti 1-1 után).
Szóval a Leyton Orient és a Wil meccseit továbbra is érdemes követni.
(Leyton tegnap kikapott 3-0-ra, Wil ma kikapott 1-4-re.)

varin
2017.04.10, 12:38
Kíváncsi vagyok, mit gondol a nép a Csákvár-Puskás meccsről. Ugye a két csapat között lévő "jó kapcsolat" köztudott, mindkét gárda Mészáros úr kötelékébe tartozik.

A Puskás tegnap sokáig vezetett, ám a 90. percben egyenlített a Csákvár, ami alighanem össze-vissza borította a legtöbb sportfogadó gondolatait. De nem tudom eldönteni, hogy ez most bunda volt-e vagy sem. Az iksz ugye nem rossz a Felcsútnak végül is, hiszen az élen állók közül a Sori és a Balmaz is botlott... De éppen egy 90. perces góllal adott volna egy pontot a Csákvárnak a Puskás? Vagy ez csak így alakult és nem volt semmi megbeszélés? Esetleg szegény gólszerzőnek nem szóltak a forgatókönyvről?

Érdekes dolgok ezek, de alapvetően már annak baromi rossz üzenete van szerintem, hogy az ilyeneken el kell egyáltalán gondolkozni.

vitodilorenzo
2017.04.11, 09:57
Nem láttam a meccset, de a tabellára nézve, mindkét csapatnak kellett a pont.

Friss információ a Wil ügyében:
Egy Április 7-ei hír szerint a Wil pénzügyi problémái megoldódni látszanak, viszont az eddigi gondok miatt valószínűleg pontokat vonnak majd le tőlük. Egy ilyen jó hír után kaptak ki a hétvégén 1-4-re.
A csapat formája pocsék, egyedül a legutolsó Winterthurral tudtak egy X-et játszani.
Szombaton a 3. helyezett Servette látogat hozzájuk, a szorzók még nem jöttek ki, de úgy gondolom, hogy 2,00-2,50 körül vállalható lenne a Servette győzelme, alatta nem biztos, hogy megéri a kockázatot.

golszerzo
2017.05.16, 12:47
Olasz B-ben Cesena-Verona X 1.62-ért. Ez érdekesnek tűnik. Itt mi a matek? :)

tucsoki
2017.05.16, 13:36

Csak egy átlagos szezon végi Serie B odds. Előfordul a Serie A-ban is.

varin
2017.05.16, 13:51

Néztem én is. Veronának egy pont kell a tuti feljutáshoz, Cesenának már mindegy. Sablon 0-0 lehet, de benne van a 2-es is.

golszerzo
2017.05.16, 19:45
Néztem én is. Veronának egy pont kell a tuti feljutáshoz, Cesenának már mindegy. Sablon 0-0 lehet, de benne van a 2-es is.
Köszi, akkor ez felejtős, az x2 csak 1.10...

golszerzo
2017.05.19, 16:12

Szépen jött is a 0-0 :)

ivan
2017.05.19, 16:35
Düsseldorf - Aue meccsen az X 2.75-ről 1.70-re esett le. Az egy ponttal mindkét csapat a többi eredménytől függetlenül kiharcolja a bennmaradást. Decemberben toltak egy jó 0-0-t.

Varga Szilárd
2017.06.16, 23:23
Elég átlátszó a németek próbálkozása khm...khm...

Tschaba
2018.06.30, 15:55
Esetleg van valakinek fogadási szempontból releváns infója a ma esti DAC - FTC barátságos mérkőzéssel kapcsolatban?

Zozinho19
2018.06.30, 17:46
Esetleg van valakinek fogadási szempontból releváns infója a ma esti DAC - FTC barátságos mérkőzéssel kapcsolatban?

Info ugyan nem áll a rendelkezésemre, de nagyon valószínűnek tartom, hogy lesz gólváltás ezen a felkészülési meccsen.

mr.blonde
2018.06.30, 17:53
DAC-Fradira tippeltem egyet Login, de egyetértek Zozinhóval.

Viszont mindjárt lesz Honvéd -Beitar. Itt lesz a meccs MO-n, az oddsok meg durván befordultak és perpill 1.60 a Honvéd win. A Beitar anyagi gondjai miatt lelépett a fél csapat, fiatalok vannak itt az edzőtáborban. Állítólag az edző összeakasztotta a bajszát a tulajjal, el sem akartak jönni, csak mivel le voltak már korábban fixálva a meccsek/szállás stb nem akartak variálni.

Ezzel együtt szkeptikus vagyok, lévén, hogy Eppel és Lanzafame ugye nincs már. Élőzni lehet érdemes lesz ezt a meccset. A Beitarnak ez lesz az első bari meccse, szóval elképzelhető, hogy tényleg a Honvéd a favorit, de ez az 1.60 most nem játék szerintem.