PDA

Teljes verzió megtekintése : Női kézilabda Európa-bajnokság 2016

mr.blonde
2016.12.01, 12:49
Sziasztok! Vasárnap kezdődik a női kézi Eb, ebbe a topikba jöhet minden, ami a tornával kapcsolatos. Hírek, tippek, videók, ötletek.

Molni82
2016.12.01, 18:15
Én már nagyon várom a tornát :)
A magyar csapatot egyenlőre nem tudom hova tenni. Várjuk meg a végső összeállítást. Azért a csoportban az első-második helyen "illene" továbblépni, bármely összeállításban.

Az én meglepetés csapatom Hollandia. Éppen ezért egy jó tippet találtam is rájuk amit én is feldobok : B csop. győztes Hollandia 3@

Ezzel a duplázó kombival be is próbálkozom: Mindhárom meccsen sima győzelmet várok a nyitányon.
Orosz-Horvát 1 1.22@
Norvég-Román 1 1.22@
Holland-Német 1 1.5@
Eredő: 2.23@ 4/10

hatvanharom.hu
2016.12.01, 20:42
Hol van 3@ a Hollandok csoportgyőzelmére, 2.4@ a legjobb, amit találok.

Molni82
2016.12.01, 21:41
Hol van 3@ a Hollandok csoportgyőzelmére, 2.4@ a legjobb, amit találok.
b.w.i.n premium

hatvanharom.hu
2016.12.01, 21:56
Russia reach the semi final 1.85@ (év napjai)

Román, magyar, montenegroi csapatnak van elég baja. Talán a dánoknak van némi esélye elkapni őket, de nekik se sok szvsz. Arra viszont van esély, hogy ők megelőzik a norvégokat, szóval elég value tippnek tűnik, máshol 1.52@-t találtam erre, vagy 1.8@, hogy érmet nyernek.

Molni82
2016.12.02, 07:30

Román, magyar, montenegroi csapatnak van elég baja. Talán a dánoknak van némi esélye elkapni őket, de nekik se sok szvsz. Arra viszont van esély, hogy ők megelőzik a norvégokat, szóval elég value tippnek tűnik, máshol 1.52@-t találtam erre, vagy 1.8@, hogy érmet nyernek.

Ez tényleg nagyon value. A norveg 4 kozé jutas is jó ak tünik 1.4@. De az orosz tipp tényleg jobb.

hahota
2016.12.02, 12:47
yee, jó lesz már várom, tetszenek a tippjeitek.

A mi csoportunkat igen érdekesnek látom, minden válogatottnak vannak bajai ezért nagy összevisszaságot várok. Az a tervem hogy a meglepetésekre játszom majd.

Vagy háromesélyben tolom az esélytelenebbek nagy oddsait vagy pluszos hendikepeket játszom. az első körben a cseheket meg montenegrót néztem ki, a magyarok meg a dánok ellen. A magyar és a dán csapat átlakulóban van, nem tűnnek túl erősnek. A csehekre például nyolcszoros az odds miközben tele vagyunk sérültekkel, lehet bepróbálom. mit gondoltok?

Molni82
2016.12.02, 16:12
yee, jó lesz már várom, tetszenek a tippjeitek.

A mi csoportunkat igen érdekesnek látom, minden válogatottnak vannak bajai ezért nagy összevisszaságot várok. Az a tervem hogy a meglepetésekre játszom majd.

Vagy háromesélyben tolom az esélytelenebbek nagy oddsait vagy pluszos hendikepeket játszom. az első körben a cseheket meg montenegrót néztem ki, a magyarok meg a dánok ellen. A magyar és a dán csapat átlakulóban van, nem tűnnek túl erősnek. A csehekre például nyolcszoros az odds miközben tele vagyunk sérültekkel, lehet bepróbálom. mit gondoltok?

Ha meglepetéseket akarsz játszani, persze van létjogosultsága, de azért ne bízz abban a cseh győzelembe. Igaz, h foghíjasok vagyunk, de most komolyan 10-ből 10* vertük eddig a cseheket. Ha gondolkodnom kéne jó és híresebb cseh játékoson Knedlikován kívül nem tudnék még egyet mondani. Persze a nagy pluszos cseh hendi ülhet, de minek tennél +8 vagy+7.5 hendit kis szorzóért.
Én úgy látom,h ezen az EB-n mi a védekezésekkel nyerhetünk meccset. Abban van potenciál, lássuk be támadásban gyengusok leszünk. 1 irányító, nem túl acélos beálló játék. Viszont a széleken megvagyunk, illetve Kovács Anna, illetve Klivinyi lehet akik majd átlövésből termelhetik a gólokat.
Szóval arra akartam kilyukadni, h a Magyar meccsekben a kevés gólokban van a value.
Példának okáért magyar-cseh under 53.5 2@ több mint baráti

mr.blonde
2016.12.02, 16:28

Az oroszoknál azért lesznek kimaradók ha jól olvastam. Ennyire sansztalanok lennének pl a dánok ellenük? kb nekik ez a torna hazai pálya lesz.

hahota
2016.12.02, 17:24
Ha meglepetéseket akarsz játszani, persze van létjogosultsága, de azért ne bízz abban a cseh győzelembe. Igaz, h foghíjasok vagyunk, de most komolyan 10-ből 10* vertük eddig a cseheket. Ha gondolkodnom kéne jó és híresebb cseh játékoson Knedlikován kívül nem tudnék még egyet mondani. Persze a nagy pluszos cseh hendi ülhet, de minek tennél +8 vagy+7.5 hendit kis szorzóért.
Én úgy látom,h ezen az EB-n mi a védekezésekkel nyerhetünk meccset. Abban van potenciál, lássuk be támadásban gyengusok leszünk. 1 irányító, nem túl acélos beálló játék. Viszont a széleken megvagyunk, illetve Kovács Anna, illetve Klivinyi lehet akik majd átlövésből termelhetik a gólokat.
Szóval arra akartam kilyukadni, h a Magyar meccsekben a kevés gólokban van a value.
Példának okáért magyar-cseh under 53.5 2@ több mint baráti Köszi logikusnak hangzik az érvelésed. Ha támadásban gyengék vagyunk, a góljaink száma kevesebb mint 29,5 1.80-on szintén jónak tűnik nem?

Molni82
2016.12.02, 17:48
Köszi logikusnak hangzik az érvelésed. Ha támadásban gyengék vagyunk, a góljaink száma kevesebb mint 29,5 1.80-on szintén jónak tűnik nem?

Igen jónak. Én is gondolkodom azon a fogadáson.

Molni82
2016.12.04, 09:45
Az egyik iroda kijött speciális fogadások játékosokra tipusu fogadásokkal. Remélem nem csak ők lesznek az egyedülik. Így elsőre elég jónak tűnnek a határok amit belőttek. Bár az egyiken megakadt a szemem.
Guldén (Svédország) 5.5 alatt 1.95@
Valahol olvastam, h nincs jó formában. Ha erről találok még valami infót akkor megteszem.

Noemail
2016.12.04, 12:59
Én azt gondolom, hogy azért annyira nincs rossz formában, mint ahogy írják. Nem nyerhet meg minden meccset egyedül. Azonban az U5,5 nem tűnhet rossznak, mivel a spanyolok eleve egy brusztolós csapat, ráadásul nyilván rá duplán figyelni fognak, VISZONT (!) valszeg ő fogja dobni a heteseket is.

Tomihmv
2016.12.04, 13:34
Szerintem ez egy lutri fogadás. Gulldén ugye a legjobb svéd játékos, sokszor tüzel, heteseket is ő dobja (vagy esetleg Hagman), így bőven lesz annyi próbálkozása, hogy üljön az over, főleg úgy, hogy hazai pályán vannak a skandinávok és sokat vár tőlük a közönség. Azonban a torna előtt sérüléssel bajlódott, ami elvileg nem komoly, és játszik ma, viszont, ha kiújul a problémája, akkor benne van a pakliban, hogy például csak pár percet tölt a pályán, ami az undernek kedvez. Összességében ez perpillanat egy teljesen jól belőtt line, amit én elengednék.

Noemail
2016.12.04, 14:39
Ha már mindenképpen játékos speckót akarunk tenni, nekem a svéd-spanyolnál ez tetszik:
Legtöbb gólt szerző játékos Hagman vs Barbosa Hagman
1,8

Noemail
2016.12.04, 15:06
Középhosszú távú fogadás, Németország a középdöntőben esik ki
1,66

Noemail
2016.12.05, 17:20
Tegnap szépen ültek a player speckók, Molni82 és a saját tippem is jött.
Mára több érdekeset láttam, azonban amiben igazán hiszek, az a Montenegró - Dánia meccsen
Stine Jörgensen 5,5 alatt
1,72

Nyilván ez sem easy, de én azt gondolom, hogy a "henteslányok" eleve egy underes meccsbe próbálnak belemenni, hisz akkor lehet a legtöbb esélyük, ráadásul a J2 komoly hiányzói miatt (Burgaard és Line Jörgensen) a B2-re jobban tudnak figyelni a montik.

Noemail
2016.12.05, 17:43
A csehek ellen biztosan nem játszik Szucsánszki Zita, ahogy az várható volt.

mr.blonde
2016.12.05, 17:59
És nálunk ki fog gólt lőni? Unin Görbicz 5,5 Kovács 4,5, Bódi 2,5 határt kapott.

Molni82
2016.12.05, 18:04
A tegnapi Holland vereséget még most is "emésztgetem". Nem esett jól :)
A mai magyar under tippben azért bízok.
A magyar gólkirálynő tippen filozgatok. Görbe 1.35@ semmi érték nincs benne. Kovács A. 5@ illetve Klivinyi 7@ inkább lesz nálunk gólkirály. Oké,h Görbe végig fog játszani de például hetest is tud más dobni, pl. Schatzl egy jó alternatíva.

Molni82
2016.12.05, 18:07
És nálunk ki fog gólt lőni? Unin Görbicz 5,5 Kovács 4,5, Bódi 2,5 határt kapott.
Nekem a Kovács A 4.5 over tetszik. Ha belegondolsz Hornyák inkább védekezni fog, Planéta egy vicc. Így marad végig Kovács Anna, akinek nem idegen meccsenként 5-7 gólt dobni.

mr.blonde
2016.12.05, 18:08
én azért meglepődnék, ha kivennék Görbicz kezéből a büntetőket, a felkészülési tornán is ő dobálta, meg ugye ő a rutin is.

Noemail
2016.12.05, 18:19

Néztem, nekem egyik sem tetszik igazán. Görbicz lutri. Ha ő lövi a heteseket (jó eséllyel), akkor szerintem az over leeshet, egyébként nem. Tekintettel az alacsony támadóalakzatra és a nagy, "igazi" lövők hiányára, a széleket mindenképpen szükséges lenne jól kiszolgálni és mivel Bódi jó formában van, így a 3 gól leeshetne, de kérdés, hogy tényleg mennyi játékidőt kap. Először Kovács overt akartam itt rakni, mert benne tényleg benne lenne a sok gól, főleg ilyen szerkezetű csapatnál, és ráadásul szerintem nagyon jó formában van, csak azért néha ő elég hebrencs, így végül mindegyiket elengedtek :) De Kovács over jó lehet.

Molni82
2016.12.05, 20:01
Jaj ez a meccs :(
Csak valahogy húzzuk be.
LIVE Cseh/Magyar félidő-végeredmény 2,7@

mr.blonde
2016.12.05, 20:16
ne is mond :) utoljára a szombati Barca-PSG meccset láttam, most ezért fáj ez a meccs...

Noemail
2016.12.05, 20:20
Eddig ez siralmas, de szerintem meglehet a legalább X, DNB 1,75 magyar. De azért én még belenézek a félidő elejébe, ilyenkor nemritka a hullámvölgy (+HC-t kaphatunk szerintem).

hahota
2016.12.05, 20:23
Igen jónak. Én is gondolkodom azon a fogadáson.

Ez a magyar gólok kevesebb mint 29,5 tényleg nagyon fincsi odds volt... nem hiába vette le a Tippmix viszonylag hamar :(

Tomihmv
2016.12.05, 20:29
Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy Rasmussenből előjött a viking a szünetbe, amitől a lányok úgy beszartak, hogy elkezdtek kézilabdázni, mert 6 perc alatt fordítottak. :)

Noemail
2016.12.05, 20:38
Ezt a Kovács overt jól megéreztük :)

mr.blonde
2016.12.05, 20:42
Ezt a Kovács overt jól megéreztük :)

ja szép volt (Y)

Tomihmv
2016.12.05, 20:57
Reméljük három vereség után nem küldik el azonnal Rasmussent, és nem járunk úgy, mint a férfiaknál, Talant Dusebajevval, aki aztán csodát csodára halmozott máshol.

Noemail
2016.12.05, 21:02
Reméljük három vereség után nem küldik el azonnal Rasmussent, és nem járunk úgy, mint a férfiaknál, Talant Dusebajevval, aki aztán csodát csodára halmozott máshol.

Egyetértek :)

hahota
2016.12.05, 21:07
Reméljük három vereség után nem küldik el azonnal Rasmussent, és nem járunk úgy, mint a férfiaknál, Talant Dusebajevval, aki aztán csodát csodára halmozott máshol. Ez sajna benne van és nagyon erős a hasonlóság. Ott is az volt hogy a sztáredző a magyar bajnokságban játszó emberekre építkezett, de nem sikerült neki...

mr.blonde
2016.12.05, 21:18
nőknél nincsenek légiósaink, így másra nem tud építkezni :) nem sok klasszis játékosa van a válogatottnak, de abból a kevésből most senki nem játszott, ez pedig kb ennyit is jelent a csapat minőségét nézve. főleg támadásban hiányoznak nagyon a sérültek (tomori, zácsik, szucsánszki, misike).

Noemail
2016.12.05, 22:13
Minden szavaddal egyetertek.

Molni82
2016.12.06, 19:09
Még lehet 1.7@ rakni Montenegro gyozelmet Csehorszag ellen. Én több kombiba is feltoltam. Szerintem erős tipp.

Noemail
2016.12.06, 20:42
Gyalázat ez a spanyol csapat... Nem érdemlik meg, hogy egyáltalán itt legyenek...

Noemail
2016.12.06, 21:50
Nálam jó nagy over a szlovén-svéd meccs, akár a team over 30,5-31,5 svéd is jó lehet. GL!

Noemail
2016.12.07, 19:24
A tegnapi gyenge nap után újra próbálkozom: Csehország - Montenegró
Hrbková góljai 5,5 alatt
1,85

Cesc18
2016.12.07, 20:01
Dánok kifiléznek minket, nem?

Noemail
2016.12.07, 20:05
Azt gondolom, hogy nyerni fognak.

Molni82
2016.12.07, 20:10
Dánok kifiléznek minket, nem?

Mivel női kézilabda, ezért bármi megtörténhet. Sőt még az ellentettje is :)
Komolyan: Ha Szucsi tud játszani, akkor nem vagyunk annyira elveszve. Egyébként délután az oddsok is kissé változtak, a szorosabb eredményt várva. Szerintem szoros meccs lesz, bármi lehet. De azt nem gondolnám hogy kifiléznek :)
Tudniuk kell a csajoknak h ez a meccs is nagyon fontos

Molni82
2016.12.07, 20:23
Román_orosz meccsen, azért Trefilov feje nem volt semmi az 1. félidőben. Az ember azt hinné ott helybe leüti a játékosát :)
Azért még mindig szokatlan ezt látni, persze tudjuk h ez az ő védjegye :)

Noemail
2016.12.07, 20:26
Jó kis meccs ez a román-orosz, de az oroszok annyi, de annyi hibát követnek el... :(

Noemail
2016.12.07, 20:27
Mivel női kézilabda, ezért bármi megtörténhet. Sőt még az ellentettje is :)
Komolyan: Ha Szucsi tud játszani, akkor nem vagyunk annyira elveszve. Egyébként délután az oddsok is kissé változtak, a szorosabb eredményt várva. Szerintem szoros meccs lesz, bármi lehet. De azt nem gondolnám hogy kifiléznek :)
Tudniuk kell a csajoknak h ez a meccs is nagyon fontos

Bevetjük a csodafegyverünket a dánok ellen (http://www.hatharom.com/2016/12/07/bevetjuk-a-csodafegyverunket-a-danok-ellen)

golszerzo
2016.12.07, 22:05
Bevetjük a csodafegyverünket a dánok ellen (http://www.hatharom.com/2016/12/07/bevetjuk-a-csodafegyverunket-a-danok-ellen) Szükség is lenne rá. Sajnos támadásban kevésnek tűnik a mostani csapat :(

Noemail
2016.12.07, 22:31
Igen, ez kevés lesz. Planétával 19-re lapot húznánk :)

Tomihmv
2016.12.07, 22:36
Összeszedettebbek vagyunk ma, mint voltunk a csehek ellen, de még mindig sok a hiba. Ez a dán csapat semmi extrát nem mutat, és szerintem nem is tud. Ha itt lenne a hiányzóink közül legalább 2 játékos, szerintem már szünetben 2-3 góllal mennénk, végén meg valami olyan sima sikert aratnánk, mint a tavalyi vb-n...

Andersson04
2016.12.08, 11:38
Érdemes holnapra egy olyan kombit rakni, ami a cikkben is leírt forgatókönyv szerint a kiesésünket okozná.
Ez egy Montenegró +3,5HC kötésben egy dán győzelemmel. Így ha már holnap kiesünk, legyen valami fájdalomdíj.

golszerzo
2016.12.08, 12:55
Érdemes holnapra egy olyan kombit rakni, ami a cikkben is leírt forgatókönyv szerint a kiesésünket okozná.
Ez egy Montenegró +3,5HC kötésben egy dán győzelemmel. Így ha már holnap kiesünk, legyen valami fájdalomdíj.

A dánokra a csehek ellen nem mernék rakni. Nem mintha jó lenne a cseh csapat. Az az érzésem eddig az eb-n, hogy bármi megtörténhet, így inkább az underdogok pluszos hendije tetszik. Mit gondolsz?

Andersson04
2016.12.08, 17:07
Igen az nem rossz ötlet ezen az eb-n.
Én is inkább akkor fogok a dánokra tenni, ha legyőzzük Montenegrót, de kevesebb mint 4 góllal.

mr.blonde
2016.12.09, 13:42
Mit várunk a csajoktól ma este? ha minden igaz, raicevic játéka erősen kérdéses, sérüléssel bajlódik, tegnap könnyített edzést végzett. Ha ő nincs, szerintem lehet némi sanszunk.

golszerzo
2016.12.09, 15:34
Mit várunk a csajoktól ma este? ha minden igaz, raicevic játéka erősen kérdéses, sérüléssel bajlódik, tegnap könnyített edzést végzett. Ha ő nincs, szerintem lehet némi sanszunk.

Én a döntetlen felé hajlok, szoros meccset várok, a 10-szeres odds meg elég csábító :)

Noemail
2016.12.09, 20:57
Szép volt csajok!!!

Tomihmv
2016.12.10, 11:00
Óriási sikert arattunk tegnap, vasárnap már viszont jönnek a románok. Tény, hogy jobb passzban vannak keleti szomszédaink, de szerintem a kezdeti szorzók enyhén szólva is torzak, hiszen jól tudjuk, hogy az ilyen derbiken állhatsz akárhogy, ez mindig vérre megy, ráadásul a román csapatot és Martínt is nagyon jól ismerjük. Ha nem változnak az oddsok, akkor egy jókora pluszos magyar hendire is szép szorzón lehetne fogadni, és akkor Szucsi visszatérése is ott lóg a levegőbe.. :)

hahota
2016.12.10, 18:05
Óriási sikert arattunk tegnap, vasárnap már viszont jönnek a románok. Tény, hogy jobb passzban vannak keleti szomszédaink, de szerintem a kezdeti szorzók enyhén szólva is torzak, hiszen jól tudjuk, hogy az ilyen derbiken állhatsz akárhogy, ez mindig vérre megy, ráadásul a román csapatot és Martínt is nagyon jól ismerjük. Ha nem változnak az oddsok, akkor egy jókora pluszos magyar hendire is szép szorzón lehetne fogadni, és akkor Szucsi visszatérése is ott lóg a levegőbe.. :)
Ez úgy is jó lehet hogy Janurik nem véd?

mr.blonde
2016.12.10, 18:12
Akkora pluszos hendit nem kaptunk, mert 2,5 az egál line..Én máshogy közelítek, a románok is jól ismernek minket, az meg hogy Martin a románok edzője, nem nekünk plusz, hanem nekik, mindenkit jól ismer. A montik ellen Görbe volt a legjobbunk, na pl őt szerintem pont emiatt a románok le fogják kapni a pályáról. Ha Szucsánszki visszatérne az komoly lökést adhatna a csapatnak, de ugye ez még nem dőlt el. A románoknál viszont ott van Neagu, szerintem ő egy top3-as játékos a világon, meg fogunk vele szenvedni.

Noemail
2016.12.10, 18:38
Én is azt gondolom, hogy itt csakis román győzelem képzelhető el. Kérdés annak a mértéke. Martín azért összerakta a védekezést.

Tomihmv
2016.12.10, 21:38
Az oroszok nagyobb favoritnak hozták ki a románokat, mint az átlag ezért írtam a korábbit. De mivel most már esik keleti szomszédunk szorzója mindenhol a HUN +4 ah már majdnem 1.70-ért fogadható. Ha ez a tendencia folytatódik akkor a +4,5 a meccs kezdésére bőven 1.60 fölé kúszik majd, ami egy próbát szerintem bőven megérhet, egy ilyen kaliberű meccsen.
Tény, hogy ismer minket Martín, de a Kárpát Kupán sem tudott ezen előnyével mit kezdeni. Persze lehet mondani, hogy az "csak" barátságos meccs volt, plusz azóta levezényelt egy EB-felkészülést a románoknak, plusz játszottak három tétmeccset, de még ennyi hiányzónk ellenére sem érzem azt, hogy ekkora favoritok lennének Neaguék semleges pályán, ilyen eredmények után egy vérre menő meccsen
Középen erősebbek, széleken viszont verhetők, köszönhetően annak, hogy a legjobb jobb- és balszélsők sérülés\terhesség\stb miatt kimaradtak tőlük. Ha e mellé egy jó kapusteljesítmény párosulna - sajnos Kinga nem lesz, de hátha Kiss mutat valami olyat, mint a Győr-CSM (román csapat) meccsen -, akkor szvsz. nagyon szoros meccsre kényszerítenénk a románokat, amiben benne lehet a meglepetés és a pluszos hendi beesése.
DE, az underben van szerintem perpillanat a legnagyobb érték, aligha lesz 50 gól, a 49,5 alatti fogadásra pedig közel 1.70-et fizetnek az osztrákok.

Molni82
2016.12.11, 11:06
A tegnapi francia-spanyol meccs nem volt semmi.
Külön köszönet az utolsó másodpercért :)
Kellett a francia win :)

Tipp: szerintem a Svédek el fogják kapni a franciákat. Most még a franciák az esélyesek oddsok alapján. Jelenleg 2.7@ a svédekre. De egy jó hendit is lehet rájuk találni.

varin
2016.12.11, 12:59

Tipp: szerintem a Svédek el fogják kapni a franciákat. Most még a franciák az esélyesek oddsok alapján. Jelenleg 2.7@ a svédekre. De egy jó hendit is lehet rájuk találni.

Laikusként kérdezem: mi erre a szabály? 59:57 körül fújhatta le a spori a lépést (? vagy belemenést, nem is emlékszem már). Ilyenkor automatikusan megáll az óra? A vétkes csapat játékosa miért nem rúgta el a francba a labdát vagy felejti el visszaadni vagy csinál bármilyen turpisságot? Ha nem állt meg az óra, akkor ezzel biztosan lepörög, míg ha megállt, akkor is lett volna idő kapust bevinni. Gondolom, kapott volna érte egy 2 percet vagy piros lapot (vagy automatikusan hetest???), de megérte volna.

Homályosítsatok fel :)

Molni82
2016.12.11, 13:19
Laikusként kérdezem: mi erre a szabály? 59:57 körül fújhatta le a spori a lépést (? vagy belemenést, nem is emlékszem már). Ilyenkor automatikusan megáll az óra? A vétkes csapat játékosa miért nem rúgta el a francba a labdát vagy felejti el visszaadni vagy csinál bármilyen turpisságot? Ha nem állt meg az óra, akkor ezzel biztosan lepörög, míg ha megállt, akkor is lett volna idő kapust bevinni. Gondolom, kapott volna érte egy 2 percet vagy piros lapot (vagy automatikusan hetest???), de megérte volna.

Lépés volt 59:55-nél. Odadobta automatikusan a beállóban lévő Gonzalesnek. Na igen, neki kellett volna eldobni vagy valami. De olyan gyorsan történt,h szerintem reflexszerűen csak otthagyta a labdát. Ideje sem volt gondolkodni.
Szándékos akadályoztatásért 2 percet szoktak adni egyébként.

hatvanharom.hu
2016.12.11, 15:37

Nekem annyira nem, mert x-en voltam...:(

hatvanharom.hu
2016.12.11, 15:41

Láttam már olyat ilyen helyzetben asszem egy horvát férfi meccsen, hogy valaki kirúgta kézből a lelátóra a labdát, mire megállították az órát lepergett a meccs...

Andersson04
2016.12.11, 16:33
Nőknél az ilyen nem meglepő :D
Mondjuk 1 ponttal sem mentek volna semmire se a spanyolok.

Molni82
2016.12.12, 21:07
Sajnos szinte ki lehet jelenteni, h a leggyengébb támadósorunk nekünk van. Rossz látni ezt a tanácstalanságot ami a pályán van. Kijöttek a magyar gól határral 21.5. Nem tudom elképzelni, h a norvégok ellen indulnánk be. Az T.Krisztina sérülése is közbe szólt.
Szóval az under 21.5 1.84@ komoly érték van szerintem.

Andersson04
2016.12.12, 21:30
Sajnos szinte ki lehet jelenteni, h a leggyengébb támadósorunk nekünk van. Rossz látni ezt a tanácstalanságot ami a pályán van. Kijöttek a magyar gól határral 21.5. Nem tudom elképzelni, h a norvégok ellen indulnánk be. Az T.Krisztina sérülése is közbe szólt.
Szóval az under 21.5 1.84@ komoly érték van szerintem.

Amúgy nem lehet hogy ez inkább egy amolyan overes gálameccs lesz, norvégok második sora, cserekapus játszik és egy kötetlen gólfesztivál?

Molni82
2016.12.12, 21:42
Nem hinném, de persze cáfoljanak rám :)
A skandináv mentalitás nem fog leengedni. De a fő gond az átlővéseinkel vannak. Egyszerűen szánalmas. Csak tuszkolják, maszatolják a labdát. Klivinyi meg Kovács lő csak gyenge helyzet kihasználtsággal.
Szerintem brutál szenvedest fogunk látni, sajnos.

hatvanharom.hu
2016.12.13, 03:12
Utolsó fordulóban, ha a hollandok és a svédek behúzzák a meccsüket (amire azért van esély), akkor a szerb-francia teljesen tét nélküli lesz. Nem hinném, hogy a franciák megszakadnának ebben a helyzetben ennyi meccsel a lábakban és nyilván pihentetnének is kulcsembereket...
Ha csinálunk egy 3-as kombit a holland, svéd, szerb winre, akkor könnyen ott találhatjuk magunkat egy tét nélküli meccsen, B csapattal felálló favorit ellen 28@-as szorzóval a tarsolyunkban, amiből talán kiszállhatunk egy kis apróval, mondjuk 4 gólos szerb vezetésnél. :)
A Szerbia+6.5 1.7@ is értékes jelenleg szerintem, mert az még alapból is lejöhet, ha komoly meccs is lesz. A franciák senkit nem szórtak meg a lengyeleken kívül, kevés gólos meccseket játszanak.
Bár magam részéről jobban preferálom a 28@ szorzót, mint az 1.7@-t. :D
Sima szerb winre felesleges tenni 11@ oddsért, mert ha lesz tétje a meccsnek, akkor biztos, hogy nem kapnak ki a franciák.

Tomihmv
2016.12.14, 11:23
Kíváncsi leszek, hogy az utolsó napra lesznek-e player specialok, mivel szerintem ma ezekkel lehetne főleg kaszálni. Nem hiszem, hogy például Nora Mörk sokat a pályán lesz, így rá egy under jó lehet - nyilván line függő persze -, de mivel pár percet biztos játszik, így legalább nem lenne push a fogadás.

Molni82
2016.12.14, 11:46
Kíváncsi leszek, hogy az utolsó napra lesznek-e player specialok, mivel szerintem ma ezekkel lehetne főleg kaszálni. Nem hiszem, hogy például Nora Mörk sokat a pályán lesz, így rá egy under jó lehet - nyilván line függő persze -, de mivel pár percet biztos játszik, így legalább nem lenne push a fogadás.

Hm... Nora Mörk under 4.5....talán még játszható

Molni82
2016.12.14, 12:24
A tegnapi magyar under tipp elment. (nem láttam a meccset így nem tudok róla írni semmit)
Mára pár tippet feltoltam.
Dánia-Románia Román +1.5 1.4@
Spanyol-Holland Holland -1.5 1.52@
Eredő:2.13@ 4/10

Spanyolország under 24.5 1.83@ 8/10

Eb nyeri: Hollandia 8.5@ 1/10

Szerintem a románok fognak a 2. helyen befutni, simán is rakható a győzelmük, de a 1.5 hendi biztosabb. A Holland csapatnak kell a győzelem, mivel egy vereséggel még ki is pottyanhatnak az elődöntőből. Az első hely logikus lenne, mivel akkor elkerülik a norvégokat. A spanyoloknak meg már ugyis mindegy, nem fognak ennek a jó holland csapatnak 25 gólt dobni.

A holland eb győzelmet meg arra gondoltam, h a döntőbe bejutnak, akár a románok akár a dánok ellen. Papirforma szerint a norvégokkal fognak döntőzni. Ekkor simán visszafogadhatunk. Viszont ha mégse a norvégok hanem mondjuk a franciák lennének a döntőben akkor van egy jó magas szorzónk a hollandokra. Ott meg bármi lehet.
Ez a fogadás a magas 8.5 oddsnak szól elsősorban, egy elég jó kiszállási lehetőséggel a döntőre.

Tomihmv
2016.12.14, 12:45
Hm... Nora Mörk under 4.5....talán még játszható

Zöld-fehérnél 5,5 a line, egál oddsért. Tegnap úgy dobott 6 gólt, hogy az utolsó 10 percben háromszor is betalált. Ma ekkor már például biztosan fent sem lesz a pályán, és egyébként is nagyjából 50%-os hatékonysággal tüzel a tornán, ha játszik is, szerintem 12 lövése nem lesz a meccsen.
Szóval nálam a Mörk 5,5 under 1.85-ért 5\10-be bőven megér egy misét.

update1: szánalmas a limit, de a 3db 8-as irodában nagyobb.

Molni82
2016.12.14, 13:07
Zöld-fehérnél 5,5 a line, egál oddsért. Tegnap úgy dobott 6 gólt, hogy az utolsó 10 percben háromszor is betalált. Ma ekkor már például biztosan fent sem lesz a pályán, és egyébként is nagyjából 50%-os hatékonysággal tüzel a tornán, ha játszik is, szerintem 12 lövése nem lesz a meccsen.
Szóval nálam a Mörk 5,5 under 1.85-ért 5\10-be bőven megér egy misét.

update1: szánalmas a limit, de a 3db 8-as irodában nagyobb.

Annyiért persze megeri. De most csak 1.6@ kinal az under5.5

Tomihmv
2016.12.14, 13:17
Annyiért persze megeri. De most csak 1.6@ kinal az under5.5

Sajnos gyorsan szétesett, de szerintem hamarosan még többet esik, aztán vagy kiveszik vagy lejjebb viszik a line-t...

Tomihmv
2016.12.15, 08:38
Ez a Mörk tipp egy igen nagy talány számomra... A győri sztár gyakorlatilag most játszotta a legtöbbet egy meccsen, méghozzá egy olyan találkozón, ami nem osztott, nem szorzott. Bár biztos volt értelme egy olyan csapat ellen játszani a legjobb játékost, amely meg sem közelíti a francia gárdát tudásbelileg, taktikailag és fizikálisan, tehát még gyakorlásnak sem foghatjuk fel. A legviccesebb az az egészben, hogy úgy ment el egy góllal a tipp, hogy Mörk ezúttal büntetőt sem dobott. :)

Csak egy pókerez? tigris
2016.12.15, 13:09
Sziasztok!

Norvégia outrightom van még a torna előttről, 2.50-es oddsért. Mit gondoltok most erről a tippről? Ahogy nézem, még mindig viszonylag magas, 1.90-es szorzó van rá. Esetleg valamelyik csapat veszélyes lehet?

Molni82
2016.12.15, 16:18
Sziasztok!

Norvégia outrightom van még a torna előttről, 2.50-es oddsért. Mit gondoltok most erről a tippről? Ahogy nézem, még mindig viszonylag magas, 1.90-es szorzó van rá. Esetleg valamelyik csapat veszélyes lehet?

Ez egy jo tipp 2.5@ . Nyugodtan végig tarthatod, hiszen ez a "papirforma". Ha belegondolsz a dan, románon kivül nem játszottak igazán jó csapattal. A franciák már sokkal keményebb ellenfelek lesznek nekik. A döntőben pedig egy holland meccs is komoly lesz. Az igazi felmérő most lesz nekik. A franciak, hollandok is simán elkaphatják őket. De 2.5@ szorzóért jó fogás. Legfeljebb ha bejutnak a dontőbe es rosszul állnak visszafogadsz.

Csak egy pókerez? tigris
2016.12.15, 16:28
Ez egy jo tipp 2.5@ . Nyugodtan végig tarthatod, hiszen ez a "papirforma". Ha belegondolsz a dan, románon kivül nem játszottak igazán jó csapattal. A franciák már sokkal keményebb ellenfelek lesznek nekik. A döntőben pedig egy holland meccs is komoly lesz. Az igazi felmérő most lesz nekik. A franciak, hollandok is simán elkaphatják őket. De 2.5@ szorzóért jó fogás. Legfeljebb ha bejutnak a dontőbe es rosszul állnak visszafogadsz.

Köszönöm a választ, akkor egyelőre csendben maradok :)

Molni82
2016.12.16, 15:37
Német - Roman meccsen megfordultak az arányok. Állitólag nem játszik Neagu. A némwt win talán kevés 1.5@, de más fogadások élhetnek.
Román under 25.5. Vagy a legtöbb gólos félidő : német 1.83@
A legfontosabb játékos hiányában akár egy 50 under is leeshet simán. De a kevés gól a románoknal boritékolható.

mr.blonde
2016.12.16, 16:18
Német - Roman meccsen megfordultak az arányok. Állitólag nem játszik Neagu. A némwt win talán kevés 1.5@, de más fogadások élhetnek.
Román under 25.5. Vagy a legtöbb gólos félidő : német 1.83@
A legfontosabb játékos hiányában akár egy 50 under is leeshet simán. De a kevés gól a románoknal boritékolható.

Szerintem a Neagu az fix.

Romania replace left back Cristina Neagu and goalkeeper Paula Ungureanu.
Player replacements - EHF EURO 2016 WOMENS (http://swe2016.ehf-euro.com/news/single-news/detail/News/player-replacements/)

Egy német -1 szerintem sem annyira rossz választás, az under kapcsán annyi félelmem van, hogy az ilyen helyosztókra, bronzmeccsekre a nagy versenyeken már lanyhul a védekezése a csapatoknak. (?)

Noemail
2016.12.16, 17:25
Én meccs előtt +1,5 románra tettem, de megmondom őszintén, hogy még a látottak ellenére is neccesnek tartom a tippem.

Tomihmv
2016.12.19, 11:22
Kiváló döntő volt, méltó lezárása a tornának. Azért azt sajnálom, hogy Snelder egy egyszerű passzt nem tudott megcsinálni, s így Groot nem tudott gólt szerezni. Ha végül hosszabbításra került volna a sor, szerintem a hollandok megnyerték volna az Eb-t, de mindez csak spekuláció.
Fura azt látni, hogy a hollandok ilyen rövid idő alatt felépítettek egy ilyen erős csapatot, pedig pár éve még teljesen amatőr státuszban működött náluk a kézilabda. Míg nálunk több évtizede profi körülmények között készülnek a csapatok, s most, amikor szinte minden sztárunk kidőlt vagy kiöregedett, nem volt egy olyan fiatal játékos(ok), aki(k)re lehetne a továbbiakban építeni.

Molni82
2016.12.19, 11:52
Kiváló döntő volt, méltó lezárása a tornának. Azért azt sajnálom, hogy Snelder egy egyszerű passzt nem tudott megcsinálni, s így Groot nem tudott gólt szerezni. Ha végül hosszabbításra került volna a sor, szerintem a hollandok megnyerték volna az Eb-t, de mindez csak spekuláció.
Fura azt látni, hogy a hollandok ilyen rövid idő alatt felépítettek egy ilyen erős csapatot, pedig pár éve még teljesen amatőr státuszban működött náluk a kézilabda. Míg nálunk több évtizede profi körülmények között készülnek a csapatok, s most, amikor szinte minden sztárunk kidőlt vagy kiöregedett, nem volt egy olyan fiatal játékos(ok), aki(k)re lehetne a továbbiakban építeni.

Én meg azt sajnálom, h a bírok nem adták meg az utolso jelenetnèl a jogos hétméterest.
Amugy a golt is siman megadhattak volna.
Uj szabaly: utolso percben elkuvetett szandekos szabalytalansag miatt az ellenfelnek 7 meteres itélendő.

Talan majd Rasmussen tud valami "csodát" tenni.