Teljes verzió megtekintése : Légy résen, friss fogadási infók egy helyen! - 2016. november
mr.blonde
2016.11.02, 13:03
OGLASIO SE RSCG: Vandalski čin Stevana Vujovića, Vukana Lipovine i N.N lica | Balkan Handball (http://www.balkan-handball.com/balkan/oglasio-se-rscg-vandalski-cin-stevana-vujovica-vukana-lipovine-i-n-n-lica/)
Tegnap állítólag megverték a montenegrói válogatott szöv kapját, egy volt játékos és annak öccse és még egy 3. személy. Obradovic le is mondott azonnal...ilyen körülmények között vajon mire lesznek képesek az Eb-selejtezőkön jó kérdés
Löke terhes, így már a mai CSM Bukarest elleni meccsen sem játszik, s eddig a győriek picit meg vannak zavarodva, így a vendégek pluszos hendijében van némi érték. Az elkövetkezendő meccseken ez bele kell kalkulálni az ETO játékába, továbbá amennyiben nem sikerül igazolnia a zöld-fehéreknek egy beállóst vagy Martínnak faragnia egyet valakiből, akkor a BL-győzelem is igen-igen necces lesz.
Löke terhes, így már a mai CSM Bukarest elleni meccsen sem játszik, s eddig a győriek picit meg vannak zavarodva, így a vendégek pluszos hendijében van némi érték. Az elkövetkezendő meccseken ez bele kell kalkulálni az ETO játékába, továbbá amennyiben nem sikerül igazolnia a zöld-fehéreknek egy beállóst vagy Martínnak faragnia egyet valakiből, akkor a BL-győzelem is igen-igen necces lesz.
Egyetértek. Így a Rostov végső győzelemben lesz érték. Bár egy Thorsgaard vagy "Spellerberg" mindenképpen megszerezhető lenne szerintem.
Fú b+! A második félidőre nincs jobb jelző, parádésan játszott az ETO, Éva meg még azt is védte, amit nem lehet. :O
Ma délután 3-kor Puskás Akadémia-Osijek barátságos meccset rendeznek. Testvércsapatokról beszélünk, benne van a pakliban, hogy megpróbálnak egy kis pénzt csinálni, ezért kis téttel megpróbálom a HT/FT 1/2, ill 2/1-et. Az "év minden napja" irodában lehet ezekre fogadni, 1/2 @ 19.00 2/1 @ 26.00.
golszerzo
2016.11.13, 17:49
Grosjean már a rajt előtt kicsúszott a gumifalba, esős kaotikus futam lesz Brazíliában. Kevés befutóra számítok, így a futamot befejezők száma 17,5 alatt fogadásban jó value van 1.66-ért.
Grosjean már a rajt előtt kicsúszott a gumifalba, esős kaotikus futam lesz Brazíliában. Kevés befutóra számítok, így a futamot befejezők száma 17,5 alatt fogadásban jó value van 1.66-ért.
Nagyon jó meglátás. Ahogy az előzetesben is írtam, szerintem a Kimi-Max-Vettel-Ricciardo négyes között is lesz pitty-putty. Ezt a futamot tényleg nem szabad kihagyni, lesz történés bőven :)
golszerzo
2016.11.13, 18:02
Nagyon jó meglátás. Ahogy az előzetesben is írtam, szerintem a Kimi-Max-Vettel-Ricciardo négyes között is lesz pitty-putty. Ezt a futamot tényleg nem szabad kihagyni, lesz történés bőven :) Most Wéber Gábor is mondta, hogy ezen a pályán nagyon nehéz lesz fentmaradni, a vízelvezetés nem az igazi, csúszik is a rajt. Ja és ugye egy autó már kezdés előtt kiesett :)
golszerzo
2016.11.13, 19:05
Alakul :D
Izgalmasabb lesz mint az Andorra elleni meccs :) Már csak 19-en vannak
A Kunlun még nem ikszelt a KHL-ben, pedig már 28 meccset (!) játszott. Ennyi ütközet alatt legalább 3-4 döntetlennel kellene már rendelkeznie a csapatnak, így szerintem egy próbát megérhet, hogy ma ikszelnek rendes játékidőben az Avangarddal. A Tippmixpro 3.45-szörös pénzt kínál a remire.
AlexRounon1
2016.11.16, 22:03
Jatszom holnap is a D-t. Elobb- utobb bejon.
Fehérvári Titánok-Újpest
A hazaiak 6 játékosa csütörtök este az U20-ban játszott, ezen kívül 6 sérültje van a gárdának, így 12 emberrel edzettek a meccs előtt. Mivel a nagyok EBEL-meccset játszanak, így nem biztos, hogy lesznek visszajátszók, ha lesznek is, nem annyian, mint korábban. Az Újpest jobb csapat, jó formában is vannak a lila-fehérek, így szvsz. érdemes lehet csepegtetni a vendégekre valamilyen formában.
Fehérvári Titánok-Újpest
A hazaiak 6 játékosa csütörtök este az U20-ban játszott, ezen kívül 6 sérültje van a gárdának, így 12 emberrel edzettek a meccs előtt. Mivel a nagyok EBEL-meccset játszanak, így nem biztos, hogy lesznek visszajátszók, ha lesznek is, nem annyian, mint korábban. Az Újpest jobb csapat, jó formában is vannak a lila-fehérek, így szvsz. érdemes lehet csepegtetni a vendégekre valamilyen formában.
FT: 3-4 :cool:, így mindenféle fogadás jött az Újpesttel kapcsolatban. Remélem tettétek. ;)
A Békéscsaba-Nyíregyháza meccset a Tippmixpro abszolút háromesélyesnek hozta ki, viszont, ahogy a 365 kilökte szorzóit, a magyar bukmékerek változtatott:
Jelenleg így állunk:
Mixpro - H: 1.70 D: 3.50 V: 3.90
365 - H: 1.57 D: 3.75 V: 4.75
Szvsz. eléggé torz szorzók ezek, főleg úgy, hogy a Nyíregyházánál Véber nagyúr már 14 edzést tudott tartani és a korábbi megannyi sérültből egyedül már csak Harsányi Zoltán nem lép pályára biztosan vasárnap, Dragóner Filip és Heffler Norbert játékára mutatkozik esély. A Csabánál Huszárnak és Fabiónak van problémája, ők lehet, hogy kihagyják a meccset. Mindezek után van érték az X2-ben, amit a mixpro 1.85-ös, a 365 2.25-ös oddson mér, de a még nagyobb value élőben lesz, ugyanis akkor már lesz elérhető AH szorzó a 365-ön, plusz ugye közvetíti az M4 Sport, ami szintén a fogadók malmára hajtja a vizet.
A Békéscsaba-Nyíregyháza meccset a Tippmixpro abszolút háromesélyesnek hozta ki, viszont, ahogy a 365 kilökte szorzóit, a magyar bukmékerek változtatott:
Jelenleg így állunk:
Mixpro - H: 1.70 D: 3.50 V: 3.90
365 - H: 1.57 D: 3.75 V: 4.75
Szvsz. eléggé torz szorzók ezek, főleg úgy, hogy a Nyíregyházánál Véber nagyúr már 14 edzést tudott tartani és a korábbi megannyi sérültből egyedül már csak Harsányi Zoltán nem lép pályára biztosan vasárnap, Dragóner Filip és Heffler Norbert játékára mutatkozik esély. A Csabánál Huszárnak és Fabiónak van problémája, ők lehet, hogy kihagyják a meccset. Mindezek után van érték az X2-ben, amit a mixpro 1.85-ös, a 365 2.25-ös oddson mér, de a még nagyobb value élőben lesz, ugyanis akkor már lesz elérhető AH szorzó a 365-ön, plusz ugye közvetíti az M4 Sport, ami szintén a fogadók malmára hajtja a vizet.
A pálya talaja jó, a Szpari jól áll fel, így a Nyíregyháza +1 AH @ 1.65 a 365-nél nálam megér egy próbát 4/10-be (X2-nél nyertes a tipp, egygólos hazai győzelemnél tét visszajár, minden más esetben bukó a tipp).
Egy komoly fogadot nem a kozvetites befolyasolja,sajnos eredmenyeiden latszik felfogasod.
Egy komoly fogadot nem a kozvetites befolyasolja,sajnos eredmenyeiden latszik felfogasod.
Miről beszélsz? :)
Megvártam a friss infókat a nyíregyházi csapat sérültjeiről, s kiderült, hogy mindössze egy játékos hagyja ki biztosan a mérkőzést. - Tettem ezt a meccs előtt, amit be is írtam ide.
Megvártam, amíg a közvetítés elindul, hogy kiderüljön milyen állapotban van a békéscsabai center pálya gyepszőnyege, ugyanis ~70 km-re lakok Csabától, és errefelé igen heves esőzések voltak mostanság. - Ezért vártam a TV-s közvetítést, semmi másért.
Megvártam az élőfogadási lehetőséget, hogy közel ugyanolyan oddson rakhassak +1-es ázsiai hendikepet, mint mixpro-n X2-t, vagyis még tovább csökkentsem a kockázatot. - Ezért vártam az élő fogadási lehetőséget, mert előre nem volt AH fogadási lehetőség, ahogy írtam is.
Az, hogy nem jött be, az egy dolog, benne van a pakliban, nem lehet mindig mindennel nyerni, de úgy gondolom, hogy mindent megtettem azért, hogy minél nagyobb value-t hozzak össze, és minimalizáljam a veszteségem.
Egyébként, ha láttad a mérkőzést, te is jól tudod, hogy két szerencsés lövésnek köszönhetően lett vesztes a tipp, illetve a második halfban, ha kicsivel több mázlija van a Nyíregyházának, akkor visszajönnek a meccsbe a vendégek és bármi lehetett volna. De gondolom biztosan nézted, mert 3-0 után jöttél ismét, utólag okoskodni... :)
viliHUSOS
2016.11.20, 18:08
Bultinsz, látszik rólad, hogy nagyon buta vagy és nem tudod értelmezni, hogy mit írt az előző hozzászólásában. :( OMG...
Az oldal legjobb fogadója, nagyon sokat lehet profitálni a hozzászólásaiból, elemzéseiből, tippjeiből. Mondom ezt úgy, hogy ezzel a tippel én is szépen buktam, de minden rendben volt az infókkal, amikre magamtól nem jöttem volna rá.
Meghagyom neked az o okossagat elbirjatok a nyerest.
En ritkan irok de arra levetkozhetsz nem talalgatok mint te. Nem neztem es nem is az eredmenyrol irtam.
En ritkan irok de arra levetkozhetsz nem talalgatok mint te. Nem neztem es nem is az eredmenyrol irtam.
LOL! XD Ombré, te tényleg nem tudod értelmezni, hogy mit ír a másik, csak fröcsögöd ki magadból a hülyeséget minden egyes hozzászólásodból és itt vered a nyálad minden egyes vesztes tipp után. XD
Szerencsére az eredményein valóban látszik a felfogása!
Andersson04
2016.11.21, 14:52
Futsal NB1
19:30 Nyírgyulaj-Aramis
Az Aramis szorzója felment a kezdeti 1,57ről 2,1-re pedig jó formában vannak, míg a hazaiak folyamatosan botladoznak, így megéri tenni a vendégeket. Jó lehet még a kevés gól opció is (u6,5@2,1), mivel nagyon szoros csata várható, és a vendéglátók egyébként hadilábon állnak a gólszerzéssel.
(év napjai iroda)
Andersson04
2016.11.22, 00:08
Futsal NB1
19:30 Nyírgyulaj-Aramis
Az Aramis szorzója felment a kezdeti 1,57ről 2,1-re pedig jó formában vannak, míg a hazaiak folyamatosan botladoznak, így megéri tenni a vendégeket. Jó lehet még a kevés gól opció is (u6,5@2,1), mivel nagyon szoros csata várható, és a vendéglátók egyébként hadilábon állnak a gólszerzéssel.
(év napjai iroda)
Végül sima, 1-4 lett a vendégek javára.
Andersson04
2016.11.24, 15:55
A Futsal BL csoportkört, amelyben a Győri ETO is érintett, élőben lehet követni itt:
https://www.youtube.com/watch?v=SzpR2yGN3GI
21:30-tól játszik a Győri ETO, élőben is lesz az a mérkőzés a Tippmixpro kínálatában.
Andersson04
2016.11.29, 13:06
A jövő évi Forma-1-re az év napjainál már vannak szorzók. Nem ajándék az 1,61 a Merci konstruktőri címére?
Persze sokáig le kell kötni a pénzt, de ez 61%-os kamat.
A jövő évi Forma-1-re az év napjainál már vannak szorzók. Nem ajándék az 1,61 a Merci konstruktőri címére?
Persze sokáig le kell kötni a pénzt, de ez 61%-os kamat.
Nekem nincs sok közöm a Forma-1-hez, de a kíváncsiság kedvéért megkérdeztem egy szakértő haveromat. Ez a válasz:
"Rengeteg új szabály lesz, szélesebb abroncs is. Az az igazság én érzem a Red Bullban az erőt
Tőlük várok nagy dobbantást. Szerintem ne rakd ki egyiket sem, vízválasztó év, iszonyat lutri. A Merci nem lesz jövőre ennyire domináns mint idén.
Én azt várom hogy egy hangyafasznyit még ők lesznek előnyben, de azt már technikai problémák vagy éppen pilóták ledolgozhatják. Teljesen rendben van az odds, nem value, hanem reális.
Rosberg VB ide vagy oda, ha csak a Hamilton, Rosberg vs. Ricciardo, Verstappen párost nézem akkor a Red Bullban több potenciál van, mert Ros amint előzni kellene illetve amint valami extrát kellene hozni, azt már nem tudja megcsinálni. Túlragoztam, 60-40% Merci nálam ha a kettő között nézem."
Így van, jó néhány dologban lesz változás, és ne felejtsük el, hogy a merci is hasonló nagy szabálymódosítások után lett domináns. Bár az erőforrásokat ezek nem érintik majd annyira, de akkor is hatalmas lutri megfogadni őket, pláne 1.61-es oddsért.
A spanyol kupameccseknél sajnos nemigen tett ki oddsokat az "év napjai" iroda a gólszerzőkre, de az olasz kupánál viszont igen. Kíváncsi leszek a Genoa-Perugia kezdőire, Simeone 2.50-jében pl. van value szerintem. De várjuk meg a csapatokat azért.
A spanyol kupameccseknél sajnos nemigen tett ki oddsokat az "év napjai" iroda a gólszerzőkre, de az olasz kupánál viszont igen. Kíváncsi leszek a Genoa-Perugia kezdőire, Simeone 2.50-jében pl. van value szerintem. De várjuk meg a csapatokat azért.
Köszi a tippet 3 perc alatt lejött!:D
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.