Teljes verzió megtekintése : Légy résen, friss fogadási infók egy helyen! - 2016. Szeptember
Andersson04
2016.09.04, 19:02
Nem vagyok nagy Forma 1 követő, de az nagyon meglepő, hogy miután 2 pontra megközelítette Rosberg Hamiltont még mindig 1,18 és 4,65 az oddspár a végső győzelemre.
Érdemes tolni Rosberget még ezen a szorzón, illetve miért hagyták ezt ennyire magasan, nálam a józan ész mást diktálna? :)
Nem vagyok nagy Forma 1 követő, de az nagyon meglepő, hogy miután 2 pontra megközelítette Rosberg Hamiltont még mindig 1,18 és 4,65 az oddspár a végső győzelemre.
Érdemes tolni Rosberget még ezen a szorzón, illetve miért hagyták ezt ennyire magasan, nálam a józan ész mást diktálna? :)
Szerintem is irreálisan magas ez a németre, láthatjuk, hogy amikor úgy tűnik, hogy Hamilton sokkal gyorsabb nála, egy rossz rajt átírhat mindent, és biztos vagyok benne, hogy lesz még olyan pálya ami meg majd Rosbergnek fekszik jobban. Érdekes lesz ez így még.
mr.blonde
2016.09.05, 14:40
A fradi női kézicsapata a csarnok felújítása miatt a hazai bajnokijait idegenben játssza le. az átadás pontos időpontja még nem ismert, nagyjából október közepe-vége felé lehet esedékes.
mr.blonde
2016.09.06, 13:36
állítólag iránban elfogtak egy fickót, aki le akarta fizetni az üzbégek kapusát...
golszerzo
2016.09.08, 18:58
A Lipcsei női kézicsapat nem tudott időben elutazni a holnapi BL-selejtezőre Spanyolországba, mert a gépük nem szállt fel délelőtt Németországból. https://www.facebook.com/HCLeipzig/photos/a.283822337078.177052.189356582078/10154562264957079/?type=3
A csapat így két részre szakadt és jópáran csak a későbbi géppel érkeznek meg valamikor éjjel. Holnap délután négytől meccsük van a fehérorosz Gomel ellen, ahol mondjuk nagy favoritok. Nem hiszem hogy túl fittek lesznek, és ma edzeni sem tudnak, így a fehéroroszok +6,5-es hendivel megérhet egy kis pénzt.
SZEOL-Kisvárda
A SZEOL-nál nem épültek fel a sérültek, sőt Ondrejó is a maródiak táborát erősíti, viszont Tomisics már leülhet a kispadra. Egyébként is nehéz helyzetben a szegedi gárda, mivel a riválisai erősítettek. A Kisvárda az NB II egyik legjobbja, de mivel a Vasutas pálya állapota kritikán aluli (szerintem némely megye III-as csapatnak jobb állapotban van a gyepszőnyege), így kombira a DNB Kisvárda @ 1.44 vagy X2 @ 1.30 jó lehet a 365-nél.
Diósgyőr-Mezőkövesd
A Diósgyőrnek ez az utolsó hazai meccsei Miskolcon, aztán "leköltözik" a csapat Mezőkövesdre. A sors iróniája, hogy épp egymás ellen játszanak a felek a hétvégén. A hazaiaknak kellene a siker, na, meg persze a vendégeknek is, attól függetlenül, hogy eddig jobban teljesítenek, mint a piros-fehérek. Szerintem benne van a meccsben, hogy okoskodnak a felek, kisebb téttel bepróbálom majd a HT/FT 1/2 és 2/1 fogadásokat. :)
A Manchester City-Mönchengladbach mérkőzés elmarad esőzés miatt!
F1 első szabadedzésnél a két Ferrari lehet jó. 9 szuperlágyat hoztak, szóval mindenképp azzal is fognak menni, míg a többiek jó eséllyel nem veszik elő. Vettel @9,50 vagy Raikkonen @17
F1 első szabadedzésnél a két Ferrari lehet jó. 9 szuperlágyat hoztak, szóval mindenképp azzal is fognak menni, míg a többiek jó eséllyel nem veszik elő. Vettel @9,50 vagy Raikkonen @17
Úgy látszik olvassák a fórumot, le is vitték @7-re meg @13-ra:D
mr.blonde
2016.09.19, 16:13
"Az utóbbi időszak gyenge eredményei miatt lemondott posztjáról Zlatko Kranjcar, a Bajnokok Ligája csoportkörében szereplő Dinamo Zagreb vezetőedzője.A horvát fővárosi csapat trénere hétfőn "logikusnak" nevezte lépését, miután együttese a bajnokságban legutóbbi két meccsén - az Osijektől és Rijekától is - kikapott, közben pedig a Bajnokok Ligája első fordulójában sima, 3-0-s vereséget szenvedett az Olympique Lyon vendégeként."
új seprű jól seper effekt lesz hétvégén :)
Diósgyőr-Mezőkövesd
A Diósgyőrnek ez az utolsó hazai meccsei Miskolcon, aztán "leköltözik" a csapat Mezőkövesdre. A sors iróniája, hogy épp egymás ellen játszanak a felek a hétvégén. A hazaiaknak kellene a siker, na, meg persze a vendégeknek is, attól függetlenül, hogy eddig jobban teljesítenek, mint a piros-fehérek. Szerintem benne van a meccsben, hogy okoskodnak a felek, kisebb téttel bepróbálom majd a HT/FT 1/2 és 2/1 fogadásokat. :)
A szünet 0-1 volt úgy, hogy a gól után pár perccel jött is a vendég piros, második félidőben jött az egyenlítés, s végül hiába volt majd 8 perces hosszabbítás, végül nem zöldült be a 2/1. Kár érte.. :)
A szünet 0-1 volt úgy, hogy a gól után pár perccel jött is a vendég piros, második félidőben jött az egyenlítés, s végül hiába volt majd 8 perces hosszabbítás, végül nem zöldült be a 2/1. Kár érte.. :)
Már a bundameccsek sem a régiek. :)
mr.blonde
2016.09.19, 17:02
"Az utóbbi időszak gyenge eredményei miatt lemondott posztjáról Zlatko Kranjcar, a Bajnokok Ligája csoportkörében szereplő Dinamo Zagreb vezetőedzője.A horvát fővárosi csapat trénere hétfőn "logikusnak" nevezte lépését, miután együttese a bajnokságban legutóbbi két meccsén - az Osijektől és Rijekától is - kikapott, közben pedig a Bajnokok Ligája első fordulójában sima, 3-0-s vereséget szenvedett az Olympique Lyon vendégeként."
új seprű jól seper effekt lesz hétvégén :)
ja és pont a kistesó Lokomotiv lesz az ellen..haha..
hatvanharom.hu
2016.09.21, 11:54
Tatabánya-Dorog Magyar Kupa ma 19.00.
Tatabányán közismert, hogy nem kapnak fizetést a játékosok. Ennek fényében érdekes, hogy a vendégek győzelme 1.85-ről, 1.33-ig szánkózott a B365-ön... Nem is kínálnak rá - a többi Magyar Kupa meccsel ellentétben - szélesebb fogadási lehetőségeket.
A lényeg viszont, hogy állambánál még nem zuhant az odds, igaz van kötéskényszer. Egy kombihoz jó lehet az 1.75@, ha a fiúk tényleg úgy döntöttek, hogy keresnek egy kis pénzt...
Edit: 1.35@ már ott is...
Andersson04
2016.09.22, 17:55
A Valencia edzőjét is kirúgták még a hét elején a gyenge eredmények miatt, így ma én mondjuk az új seprű jól seper elv alapján Valencia sikert várok az új trénerrel, de érdemes belenézni aki teheti.
mr.blonde
2016.09.22, 18:04
A Valencia edzőjét is kirúgták még a hét elején a gyenge eredmények miatt, így ma én mondjuk az új seprű jól seper elv alapján Valencia sikert várok az új trénerrel, de érdemes belenézni aki teheti.
egyelőre nincs új megbízott edző, aki ideiglenesen beugrik arra a wikipedián a "gondnok" jelzőt találtam :D
Andersson04
2016.09.22, 18:29
Mondjuk ha nincs is új edző, egy pont legalább már nagyon kéne a Valenciának, az Alaves adott, hogy masszívan védekezik, így én az underre teszem a voksom. Under3 már 1,7-ért rakató, de a 2,5 alá még jobb 2 felett.
mr.blonde
2016.09.26, 14:11
A román bajnok Astra ma Kolozsváron, tehát semleges pályán fogadja a CSM Iasit. A vendégeknél nagy sérüléshullám söpör végig, csak 16 játékos utazott el a meccsre.
mr.blonde
2016.09.27, 17:35
SCM Craiova-CSM Ploiesti - 2016. 09. 26. (http://www.hatharom.com/elo-eredmenyek/esemeny/kezilabda/romania-liga-nationala-liga-nationala-2016-2017/scm-craiova-csm-ploiesti/2016-09-26/2339551)
A Ploiestitől lelécelt az egész csapat edzővel együtt, ifi tolták le ezt a meccset, kikaptak 35-el. Talán érdemes lesz figyelni a következő meccseiket.
Andersson04
2016.09.27, 20:52
Szép meglepetéssel indult a vízi OB1, Honvéd-Miskolc 11-11
Ez a Honvéd csak papíron áll jó nevekből, Szívós, Steinmetz, Kiss már eléggé kiégtek, motiválatlannak tűntek, persze lehet még az év eleje is, de nagyon sok rossz egyéni megoldásuk volt.
mr.blonde
2016.09.29, 14:57
Valaki valami jó tipp a mai EL-ből?
Liberec-PAOK
Állítólag valami vírusos járvány söpört végig a Liberec csapatán, már esett a PAOK oddsza, de lehet hogy amikor hivatalosak lesznek a kezdők még tovább fog esni.
mr.blonde
2016.09.29, 17:58
Liberec-PAOK
Állítólag valami vírusos járvány söpört végig a Liberec csapatán, már esett a PAOK oddsza, de lehet hogy amikor hivatalosak lesznek a kezdők még tovább fog esni.
Kösz az infót, jobb azért szerintem megvárni a kezdőket.
Valaki valami jó tipp a mai EL-ből?
Két X-et húztam be mára.
Schalke-Salzburg
Krasznodar-Nice
Szomorú lennék ha egyik se esne le.
Liberec-PAOK
8 játékos ugyanaz, mint a hétvégi kezdőben. 2-es odds sztem nagyon sovány a PAOK-ra ennek tudatában.
mr.blonde
2016.09.29, 19:31
8 játékos ugyanaz, mint a hétvégi kezdőben. 2-es odds sztem nagyon sovány a PAOK-ra ennek tudatában.
egyetértek. köszi!
mr.blonde
2016.09.29, 19:33
Két X-et húztam be mára.
Schalke-Salzburg
Krasznodar-Nice
Szomorú lennék ha egyik se esne le.
Schalkének nagyon kéne egy győzelem, én inkább a hazai felé húznék, de majd meglátjuk..
Schalkének nagyon kéne egy győzelem, én inkább a hazai felé húznék, de majd meglátjuk..
Én abból indulok ki, hogy a bajnokságban hétvégén nagyon kell a győzelem. Itt még az X nem olyan rossz, ott már csak a győzelem segít. Változtatott jó párat az edző, mondjuk ettől lehet pont erősödtek inkább, amilyen formában vannak:D
mr.blonde
2016.09.29, 21:58
PAOK csak behúzta, meg a Schalke is
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.