Teljes verzió megtekintése : Légy résen, friss fogadási infók egy helyen! - 2016. augusztus
Ide jöhetnek az aktuális információk felállásokról, igazolásokról, sérültekről, eltiltásról, betegségről, balhéról vagy bármilyen fogadást befolyásoló tényezőről! Minden olyan információ hasznos lehet, amely befolyásolja egy-egy mérkőzés vagy verseny oddsait, érkezzen az az eseményt megelőzően vagy akár élőben.
De Sciglio hamarosan aláír a Poolhoz.. Újabb épkézláb távozó a tetszhalott Milaból.
4 ausztrál női vízilabdás gyomorhurutban betegedett meg, őket elkülönítették társaiktól, mert 48 órán át nem érintkezhetnek másokkal. Az auszik az oroszokkal kezdenek egy hét múlva, ahol perpillanat még ők a favoritok, de nem lennék meglepve, ha átfordulna a piac hamarosan.
4 ausztrál női vízilabdás gyomorhurutban betegedett meg, őket elkülönítették társaiktól, mert 48 órán át nem érintkezhetnek másokkal. Az auszik az oroszokkal kezdenek egy hét múlva, ahol perpillanat még ők a favoritok, de nem lennék meglepve, ha átfordulna a piac hamarosan.
Meghatározó játékosok?
Meghatározó játékosok?
Sajnos passz, mert direkt nem nevezték meg a játékosokat. De a keretet 13 fő alkotja, abból 4 beteg, marad 9 ép játékos és ugye 7-en (6+1) vannak egyszerre a vízbe, szóval még, ha csak tartalékokról is beszélünk, akkor is komoly probléma ez. Amúgy szerintem rendbe jönnek a keddi meccsre, de tutira nem lesznek 100 százalékosak, meg ezek után kinek lesz kedve játszani?
http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/93113-sms-ben-derult-ki-a-magyar-klubnal-nem-kell-az-uj-stadion
Érdekes, de tipikus magyaros történet. Mondjuk ezek után simán benne van a pakliban, hogy idejekorán szétesik a váci csapat. Kíváncsi leszek, hogy hétvégén hogyan mérik a Vác-Nyíregyháza szorzóit.
APOEL-Rosenborg 90. percben még 0-0 volt, következett 6 perc hosszabbítás, majd a végeredmény 3-0 lett. A 89.percben a -2,5-ös hazai sikerre 275x pénzt fizettek az angol bukik. :D
golszerzo
2016.08.03, 20:06
APOEL-Rosenborg 90. percben még 0-0 volt, következett 6 perc hosszabbítás, majd a végeredmény 3-0 lett. A 89.percben a -2,5-ös hazai sikerre 275x pénzt fizettek az angol bukik. :DNagyon durva volt, hihetetlen volt a hangulat :)
https://www.youtube.com/watch?v=ps4WZeFmUTY
Nagyon durva volt, hihetetlen volt a hangulat :)
https://www.youtube.com/watch?v=ps4WZeFmUTY
Szétesett a Rosenborg.
Durva szakáll!
golszerzo
2016.08.09, 21:15
Elég nagy a különbség a b365 és TMP oddsai között a Grumier-Imre Géza párbajtőr elődöntőn:
TMP 1.80-1.80
b365 1.57-2.25
Érdekes, Imre Géza nyilatkozata alapján szerintem Grumier a favorit.
"Érdekes ez a Carlos Bacca-sztori. Tegnap még azt mondta, hogy elutazik a csapattal Amerikába és csak a Milanra fókuszál. Ám végül De Sciglióval együtt itthon maradt edzeni. Hosszú hetek óta szó van már a West Hamről, de egyelőre nem történt előrelépés.
Az Unin még mindig 6.50, hogy marad Milánóban, ami még akkor is csábító, ha ő vélhetően nagyon menni akar...
Érdekesen alakul a helyzet... Higuaín távozásával akár a Napoli is hírbe jöhet, akik 30 milláért megvehetnék Baccát, de állítólag őket inkább 50-ért érdekli Icardi (hülyeség!). Egy biztos: a West Hamet szívem szerint layelném, oda nem hiszem, hogy megy."
Ezt írtam július közepén. Nos, jelenleg úgy tűnik, hogy Bacca marad, már csak 1.70 a Milan és 2.20 a WHU. A kolumbiai játékos másodszor mondott nemet a londoni csapatnak és hamarosan már játszani is fog a felkészülési mérkőzéseken.
Stieber az 1. FC Kaiserslauternben folytatja
A Hamburger SV-tól átigazoló szélső 2019. június 30-ig kötelezte el magát a klubhoz - adta hírül az egyesület honlapja. A 27 éves Stieber - aki szerepelt az Európa-bajnokságon nyolcaddöntős magyar nemzeti csapatban - legutóbb kölcsönben az ugyancsak második ligás 1. FC Nürnbergben játszott.
Jó döntésnek tűnik!
juannavi
2016.08.12, 20:07
Fantasy Premier League játékot szerveztek?:cool:
golszerzo
2016.08.14, 22:51
A görögök simán kikaptak ausztráliától férfi vízilabdában. Talán azért mert ha nyernek Montenegróval kellett volna játszani a negyedöntőben? Elképzelhető hogy ugyanezen okból mi sem akarunk nyerni éjszaka Brazília ellen? Ki mit gondol?
golszerzo
2016.08.15, 00:06
A görögök simán kikaptak ausztráliától férfi vízilabdában. Talán azért mert ha nyernek Montenegróval kellett volna játszani a negyedöntőben? Elképzelhető hogy ugyanezen okból mi sem akarunk nyerni éjszaka Brazília ellen? Ki mit gondol?
És most a horvátok is kikaptak a franciáktól, hogy ne a szerbekkel kerüljenek össze... Vajon mi mire készülünk?
És most a horvátok is kikaptak a franciáktól, hogy ne a szerbekkel kerüljenek össze... Vajon mi mire készülünk?
Én bepróbálkoztam poénból egy iksszel, de nem sok köze volt hozzá :)
Sandhausen - Borussia Dortmund Barátságos 18 00
Betnél 3.75 a hazai. Sandhausen Bundesliga 2 középcsapat. Dortmund tegnap játszott, biztos hogy a legjobbak nem fognak ma pályára lépni. Szerintem ezt még nem kalkulálták bele az irodák az oddszba.
(Mondjuk a Sandhausenről nem tudok semmit, lehet, hogy ők is tartalékkal állnak ki, de szerintem esni fog a hazai oddsz.)
hatvanharom.hu
2016.08.15, 17:20
Horvátok ma kéziben is megcsinálhatják, amit tegnap vízilabdában. Jó lesz figyelni az eredményeket nap közben, mert éjszaka ők már ellenfelet és ágat választhatnak maguknak Tunézia ellen. Jelenleg úgy fest, hogy a vereséggel Brazíliát megkaphatják maguknak a lengyelek helyett. Bónuszként pedig, mai francia győzelem esetén elkerülnék őket a döntőig...Szóval, ha franciák ütik a dánokat, akkor lehet pakolni Tunéziát...
szerk. Győzelemmel francia-német, ill. dán-horvát ág lesz, míg vereséggel német-horvát, ill. és francia-dán ág lesz, szóval annyira mégsem egyértelmű, bár szerintem inkább választják a németeket, mint a francia-dán győztesét és a brazilokat, mint a lengyeleket...
mr.blonde
2016.08.16, 14:34
The end of Games for Dean Bombač! | Handball Planet (http://www.handball-planet.com/the-end-of-games-for-dean-bombac/)
Bombac számára véget ért az olimpia, nem túl jól jel a szlovéneknek a dánok elleni negyeddöntő előtt.
mr.blonde
2016.08.16, 17:45
Ritkaság, de a mixpro jobb oddsot ad vmiben, mint a netes piac:) Vízi, Horvát - brazil +3,5 hendi @1.75..a braziloknak Ratko Rudic a szöv kapjuk, a horvát edzőlegenda, nem hiszem h van olyan, amit ne tudna a honfitársairól. emellett ott van még a hazai pálya előnye (bíráskodás, szurkolás). A brazilok legyőzték már a szerbeket. Az utolsó két meccs szoros volt, tavaly nyáron pedig a brazilok le is győzték a horvátokat.
Nem vagyok egy nagy vízis, vki aki jártasabb a témában, kifejthetné a véleményét, érdemes e erre pénzt rakni.
04.01.16
FRI
Horvátország
Brazília
12 : 8
29.07.15
WCH
Horvátország
Brazília
10 : 9
23.06.15
WL
Brazília
Horvátország
17 : 10
Ritkaság, de a mixpro jobb oddsot ad vmiben, mint a netes piac:) Vízi, Horvát - brazil +3,5 hendi @1.75..a braziloknak Ratko Rudic a szöv kapjuk, a horvát edzőlegenda, nem hiszem h van olyan, amit ne tudna a honfitársairól. emellett ott van még a hazai pálya előnye (bíráskodás, szurkolás). A brazilok legyőzték már a szerbeket. Az utolsó két meccs szoros volt, tavaly nyáron pedig a brazilok le is győzték a horvátokat.
Nem vagyok egy nagy vízis, vki aki jártasabb a témában, kifejthetné a véleményét, érdemes e erre pénzt rakni.
04.01.16
FRI
Horvátország
Brazília
12 : 8
29.07.15
WCH
Horvátország
Brazília
10 : 9
23.06.15
WL
Brazília
Horvátország
17 : 10
Van benne potenciál. A legnagyobb kérdés az, hogy a meccs elején a brazilok tudják-e tartani a lépést a címvédővel. Ha igen, akkor sima a hendi, ha nem, akkor egy nagyobb pofonba is belenézhet a házigazda.
mr.blonde
2016.08.16, 18:29
Van benne potenciál. A legnagyobb kérdés az, hogy a meccs elején a brazilok tudják-e tartani a lépést a címvédővel. Ha igen, akkor sima a hendi, ha nem, akkor egy nagyobb pofonba is belenézhet a házigazda.
Szóval? :D
Andersson04
2016.08.16, 18:31
Szerintem érdemes megrakni, nem hiszem hogy nagy különbség lesz.
mr.blonde
2016.08.16, 18:44
kösz-kösz
Nem tudták. 10-6 lett a vége.
Andersson04
2016.08.17, 01:22
Nem tudták. 10-6 lett a vége.
2 büntetőt kihagytak a brazilok, így az utolsó negyed már csak formalitás volt, de ami ott ment passzivitás, az sem fog a sportág népszerűsítésében segíteni...
Az NHL-t offolta a Sport TV és helyette UFC lesz... Az évek óta tartó szép, lassú agonizálás újabb fejezete. Ha elveszítik a La Ligát is, lehet is bezárni a kapukat.
Az NHL-t offolta a Sport TV és helyette UFC lesz... Az évek óta tartó szép, lassú agonizálás újabb fejezete. Ha elveszítik a La Ligát is, lehet is bezárni a kapukat.
Igazából megtehetik. A Digi leépült a PL elvesztésével, az angol bajnokikat kb. senki nem tudja nézni, így a két legnézettebb sorozat a BL és az NFL lesz idén, amelyek a Sport TV-nél vannak perpillanat...
Azt azért barokkos túlzásnak tartom, hogy az angol bajnokikat senki nem tudja majd nézni. UPC-s vagyok, tegnapi kapcsolgatás során nálam bejött a Spíler. UPC eleve sok embert érint és szerintem a többi szolgáltató is fel fogja venni a palettájára...
Azt azért barokkos túlzásnak tartom, hogy az angol bajnokikat senki nem tudja majd nézni. UPC-s vagyok, tegnapi kapcsolgatás során nálam bejött a Spíler. UPC eleve sok embert érint és szerintem a többi szolgáltató is fel fogja venni a palettájára...
Ha jól tudom a UPC-n is csak a legdrágább csomagban érhető el a Spíler TV, illetve kábelesek nem is fogják, csak a tányéros TV-sek (lehet, hogy fordítva van, nem emlékszem pontosan). Arról nem is beszélve, hogy ha már megakartak volna állapodni más szolgáltatókkal, akkor megállapodtak volna korábban, mint azzal a 2-3-al, és nem húznák az időt.
Persze lehet, hogy később rájön az öreg (amikor elveszíti alkupozícióját, mert jelenleg ő diktál), hogy 500 előfizetőből aligha hozza vissza azt a pár milliárdot, amit kicsengetett a közvetítési jogokért, és mindenhol elérhető lesz majd, de ugye a Digi sem szerződött le a UPC-vel és a T-Home-mal...
136137
Megint van pár eltérés a Pro és a többi iroda szorzói között a magyar meccsekre. Ha másra, nem surebetre jó lehet. Meg azt lenne jó tudni, merre mozognak majd a szorzók. Én a DVTK-nál a külföldi oddszokat reálisabbnak érzem.
136137
Megint van pár eltérés a Pro és a többi iroda szorzói között a magyar meccsekre. Ha másra, nem surebetre jó lehet. Meg azt lenne jó tudni, merre mozognak majd a szorzók. Én a DVTK-nál a külföldi oddszokat reálisabbnak érzem.
A Honvédra külföldön igen magas oddsot adnak, szerinte a Mixproé a reális.
"A Nemzeti Sport információi szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas közös megegyezéssel szerződést bontott Könyves Norberttel, aki a DVSC-nél folytatja a pályafutását."
Ez valami vicc?
mr.blonde
2016.08.24, 12:47
"A Nemzeti Sport információi szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas közös megegyezéssel szerződést bontott Könyves Norberttel, aki a DVSC-nél folytatja a pályafutását."
Ez valami vicc?
most miért..a listavezetőtől igazolni komoly fegyvertény :cool:
No, Cilessent leigazolta a Barcelona Bravo helyére.
Olvasgatva a fórumokat, nincsenek sokan meggyőződve arról, hogy Barca-szintű kapus lenne a holland. Nekem is kétségeim vannak... Barca-fanok?
138
Így néz ki egy drága szemetes Nápolyban :DD
A Spíler TV újabb sportközvetítések jogait szerezte meg, így ősztől az NHL és a Jégkorong Világkupa mérkőzéseit, 2017-től pedig a Gyorsaságimotoros-világbajnokság, a MotoGP futamait is láthatják a TV2 Csoport csatornájának előfizetői.
Kíváncsi vagyok, ki játszik majd támadót az argentinoknál Uruguay ellen. Agüero és Pastore kidőltek, Messi nem 100%-os, az összes többi csatárnak meg összesen van hét válogatottsága. Persze Dybalát nem lehet éppen rutintalan kisfiúnak nevezni. Kíváncsian várom a goalscorer-beteket :)
A Spíler TV újabb sportközvetítések jogait szerezte meg, így ősztől az NHL és a Jégkorong Világkupa mérkőzéseit, 2017-től pedig a Gyorsaságimotoros-világbajnokság, a MotoGP futamait is láthatják a TV2 Csoport csatornájának előfizetői.
Diginek maradt még valami? Francia, olasz, belga, skót bajnokság + EL. Gyakorlatilag a régi Sport Klubbal ér fel...
"Megbízható forrásból a Cívishír úgy értesült, hogy a DVSC megállapodott Tőzsér Dániellel és Völgyi Dániellel. Előbbi Angliából tér haza, és a középpálya oszlopos tagja lehet, utóbbi a Gyirmóttól érkezik, és Korhut Mihályt kell pótolnia a balbekk posztján."
A végén még értelmes értelemes csapatunk lesz..
"Megbízható forrásból a Cívishír úgy értesült, hogy a DVSC megállapodott Tőzsér Dániellel és Völgyi Dániellel. Előbbi Angliából tér haza, és a középpálya oszlopos tagja lehet, utóbbi a Gyirmóttól érkezik, és Korhut Mihályt kell pótolnia a balbekk posztján."
A végén még értelmes értelemes csapatunk lesz..
Völgyi ellen régebben sokat játszottam, nem rossz jó játékos, de egy ideje igen komoly hullámvölgyben van. Nem tudom mire lesz képes a Lokiban, de az biztos, hogy jelenlegi helyzetében csak felfelé vezethet az útja.
Andersson04
2016.08.31, 18:55
A Stoke city eléggé aktív az átigazolási szezon hajrájában. Érkezett Bony, Martins Indi, és eddig sem volt gyenge a keret, csak rosszul kezdték a bajnokságot.
Jelenleg 4-es szorzón rakható, hogy első 10-ben végeznek, szerintem ez igencsak megéri, látva kiket rak eléjük most az iroda( Boro, Bournemouth stb...)
Andersson04
2016.08.31, 19:05
Az előző gondolatmenetet folytatva, most varin korábban feladott logibetes tippjében még nagyobb érték van 3,4-ért, ha azt vesszük hogy a 6 nagy klubon kívül a stoke is top 10 lesz. (Így már csak 3-nak kell megelőznie a leicestert, akik a BL-ben könnyen továbbmehetnek, további kettős terhelést bevállalva)
A Stoke city eléggé aktív az átigazolási szezon hajrájában. Érkezett Bony, Martins Indi, és eddig sem volt gyenge a keret, csak rosszul kezdték a bajnokságot.
Jelenleg 4-es szorzón rakható, hogy első 10-ben végeznek, szerintem ez igencsak megéri, látva kiket rak eléjük most az iroda( Boro, Bournemouth stb...)
+Kagawa
Andersson04
2016.09.01, 10:18
+Kagawa
Kagawa? Őt nem látom hogy kölcsönvették volna.
Ezzel együtt érdemes lesz figyelni a Stoke-t, ilyen játékosokkal mint Shakiri, Krikic, Bony, Anrautovic, Martins Indi. Élcsapatokba is elmenne ez a támadósor.
Kagawa? Őt nem látom hogy kölcsönvették volna.
Ezzel együtt érdemes lesz figyelni a Stoke-t, ilyen játékosokkal mint Shakiri, Krikic, Bony, Anrautovic, Martins Indi. Élcsapatokba is elmenne ez a támadósor.
Fake... B*zi benchwarmers, bekajáltam :)))
Ma az FA Kupa-kvaliban pályára lép a South Park csapata :)) Nem is tudtam, hogy van ilyen, de szegények jó néhány poén áldozatai lehetnek :)
mr.blonde
2016.09.02, 12:24
szünet lévén jó pár magyar csapat barátságos meccset játszik, amikre lehet is fogadni. a kezdők ismeretében lehet élőzni :)
F1 Olasz nagydíj leggyorsabb kör: Gutierrez @501
Nem ez az év tutija, de elméleti síkon van benne ráció:cool: Ők hozták a legtöbb szuperlágyat, simán benne van, hogy a legtöbb csapattal ellentétben ők kétszer is ki fognak állni, így egy szuperlágy-lágy-szuperlággyal a végén lehet nagy kört repeszteni. Persze ehhez az kell, hogy a legtöbb csapat a szuperlágy-közepes vagy szuperlágy-lágy bulit játssza el. Bár ahhoz kell a mák, hogy kibírják azok a lágyak végig... Hát így jobban belegondolva annyira nem nagy tipp, de 501-es oddson már behúztam 1421 Ft-tal;)
Andersson04
2016.09.04, 19:10
F1 Olasz nagydíj leggyorsabb kör: Gutierrez @501
Nem ez az év tutija, de elméleti síkon van benne ráció:cool: Ők hozták a legtöbb szuperlágyat, simán benne van, hogy a legtöbb csapattal ellentétben ők kétszer is ki fognak állni, így egy szuperlágy-lágy-szuperlággyal a végén lehet nagy kört repeszteni. Persze ehhez az kell, hogy a legtöbb csapat a szuperlágy-közepes vagy szuperlágy-lágy bulit játssza el. Bár ahhoz kell a mák, hogy kibírják azok a lágyak végig... Hát így jobban belegondolva annyira nem nagy tipp, de 501-es oddson már behúztam 1421 Ft-tal;)
Ezzel mi lett végül?
Ezzel mi lett végül?
Sok jó nem:( 14. leggyorsabb kör lett tán az övé. Ami viszont jó, hogy Alonsoé lett, ő is 251-es oddson volt fogadható úgy rémlik, szóval tényleg nem a favoritok hozták el. Nem tudom mit szenvedett a mexikói, de ettől azért jóval jobbat vártam.
Andersson04
2016.09.05, 11:43
Sok jó nem:( 14. leggyorsabb kör lett tán az övé. Ami viszont jó, hogy Alonsoé lett, ő is 251-es oddson volt fogadható úgy rémlik, szóval tényleg nem a favoritok hozták el. Nem tudom mit szenvedett a mexikói, de ettől azért jóval jobbat vártam.
Azért akkor érdemes lehet néhány futamon ilyen nagy szorzókat bejátszani erre, akár többet is.
Azért akkor érdemes lehet néhány futamon ilyen nagy szorzókat bejátszani erre, akár többet is.
Azt kell figyelni milyen stratégiával mehetnek a jók. Ha kevés kiállás akkor lehet ellenük menni, ha ők is a végén jó gumit raknak fel akkor nem lehet őket verni.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.