PDA

Teljes verzió megtekintése : Légy résen, friss fogadási infók egy helyen! - 2016. augusztus

Admin
2016.08.01, 13:26
Ide jöhetnek az aktuális információk felállásokról, igazolásokról, sérültekről, eltiltásról, betegségről, balhéról vagy bármilyen fogadást befolyásoló tényezőről! Minden olyan információ hasznos lehet, amely befolyásolja egy-egy mérkőzés vagy verseny oddsait, érkezzen az az eseményt megelőzően vagy akár élőben.

varin
2016.08.01, 23:47
De Sciglio hamarosan aláír a Poolhoz.. Újabb épkézláb távozó a tetszhalott Milaból.

Tomihmv
2016.08.02, 11:37
4 ausztrál női vízilabdás gyomorhurutban betegedett meg, őket elkülönítették társaiktól, mert 48 órán át nem érintkezhetnek másokkal. Az auszik az oroszokkal kezdenek egy hét múlva, ahol perpillanat még ők a favoritok, de nem lennék meglepve, ha átfordulna a piac hamarosan.

Cesc18
2016.08.02, 12:18
4 ausztrál női vízilabdás gyomorhurutban betegedett meg, őket elkülönítették társaiktól, mert 48 órán át nem érintkezhetnek másokkal. Az auszik az oroszokkal kezdenek egy hét múlva, ahol perpillanat még ők a favoritok, de nem lennék meglepve, ha átfordulna a piac hamarosan.

Meghatározó játékosok?

Tomihmv
2016.08.02, 14:01
Meghatározó játékosok?

Sajnos passz, mert direkt nem nevezték meg a játékosokat. De a keretet 13 fő alkotja, abból 4 beteg, marad 9 ép játékos és ugye 7-en (6+1) vannak egyszerre a vízbe, szóval még, ha csak tartalékokról is beszélünk, akkor is komoly probléma ez. Amúgy szerintem rendbe jönnek a keddi meccsre, de tutira nem lesznek 100 százalékosak, meg ezek után kinek lesz kedve játszani?

Tomihmv
2016.08.02, 21:23
http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/93113-sms-ben-derult-ki-a-magyar-klubnal-nem-kell-az-uj-stadion

Érdekes, de tipikus magyaros történet. Mondjuk ezek után simán benne van a pakliban, hogy idejekorán szétesik a váci csapat. Kíváncsi leszek, hogy hétvégén hogyan mérik a Vác-Nyíregyháza szorzóit.

Tomihmv
2016.08.02, 22:04
APOEL-Rosenborg 90. percben még 0-0 volt, következett 6 perc hosszabbítás, majd a végeredmény 3-0 lett. A 89.percben a -2,5-ös hazai sikerre 275x pénzt fizettek az angol bukik. :D

golszerzo
2016.08.03, 20:06
APOEL-Rosenborg 90. percben még 0-0 volt, következett 6 perc hosszabbítás, majd a végeredmény 3-0 lett. A 89.percben a -2,5-ös hazai sikerre 275x pénzt fizettek az angol bukik. :DNagyon durva volt, hihetetlen volt a hangulat :)
https://www.youtube.com/watch?v=ps4WZeFmUTY

juvefan
2016.08.03, 21:16
Nagyon durva volt, hihetetlen volt a hangulat :)
https://www.youtube.com/watch?v=ps4WZeFmUTY

Szétesett a Rosenborg.
Durva szakáll!

golszerzo
2016.08.09, 21:15
Elég nagy a különbség a b365 és TMP oddsai között a Grumier-Imre Géza párbajtőr elődöntőn:
TMP 1.80-1.80
b365 1.57-2.25
Érdekes, Imre Géza nyilatkozata alapján szerintem Grumier a favorit.

varin
2016.08.12, 15:55
"Érdekes ez a Carlos Bacca-sztori. Tegnap még azt mondta, hogy elutazik a csapattal Amerikába és csak a Milanra fókuszál. Ám végül De Sciglióval együtt itthon maradt edzeni. Hosszú hetek óta szó van már a West Hamről, de egyelőre nem történt előrelépés.
Az Unin még mindig 6.50, hogy marad Milánóban, ami még akkor is csábító, ha ő vélhetően nagyon menni akar...

Érdekesen alakul a helyzet... Higuaín távozásával akár a Napoli is hírbe jöhet, akik 30 milláért megvehetnék Baccát, de állítólag őket inkább 50-ért érdekli Icardi (hülyeség!). Egy biztos: a West Hamet szívem szerint layelném, oda nem hiszem, hogy megy."

Ezt írtam július közepén. Nos, jelenleg úgy tűnik, hogy Bacca marad, már csak 1.70 a Milan és 2.20 a WHU. A kolumbiai játékos másodszor mondott nemet a londoni csapatnak és hamarosan már játszani is fog a felkészülési mérkőzéseken.

varin
2016.08.12, 17:00
Stieber az 1. FC Kaiserslauternben folytatja

A Hamburger SV-tól átigazoló szélső 2019. június 30-ig kötelezte el magát a klubhoz - adta hírül az egyesület honlapja. A 27 éves Stieber - aki szerepelt az Európa-bajnokságon nyolcaddöntős magyar nemzeti csapatban - legutóbb kölcsönben az ugyancsak második ligás 1. FC Nürnbergben játszott.

Jó döntésnek tűnik!

juannavi
2016.08.12, 20:07
Fantasy Premier League játékot szerveztek?:cool:

golszerzo
2016.08.14, 22:51
A görögök simán kikaptak ausztráliától férfi vízilabdában. Talán azért mert ha nyernek Montenegróval kellett volna játszani a negyedöntőben? Elképzelhető hogy ugyanezen okból mi sem akarunk nyerni éjszaka Brazília ellen? Ki mit gondol?

golszerzo
2016.08.15, 00:06
A görögök simán kikaptak ausztráliától férfi vízilabdában. Talán azért mert ha nyernek Montenegróval kellett volna játszani a negyedöntőben? Elképzelhető hogy ugyanezen okból mi sem akarunk nyerni éjszaka Brazília ellen? Ki mit gondol?
És most a horvátok is kikaptak a franciáktól, hogy ne a szerbekkel kerüljenek össze... Vajon mi mire készülünk?

varin
2016.08.15, 13:26
És most a horvátok is kikaptak a franciáktól, hogy ne a szerbekkel kerüljenek össze... Vajon mi mire készülünk?

Én bepróbálkoztam poénból egy iksszel, de nem sok köze volt hozzá :)

rocket
2016.08.15, 14:48
Sandhausen - Borussia Dortmund Barátságos 18 00

Betnél 3.75 a hazai. Sandhausen Bundesliga 2 középcsapat. Dortmund tegnap játszott, biztos hogy a legjobbak nem fognak ma pályára lépni. Szerintem ezt még nem kalkulálták bele az irodák az oddszba.

(Mondjuk a Sandhausenről nem tudok semmit, lehet, hogy ők is tartalékkal állnak ki, de szerintem esni fog a hazai oddsz.)

hatvanharom.hu
2016.08.15, 17:20
Horvátok ma kéziben is megcsinálhatják, amit tegnap vízilabdában. Jó lesz figyelni az eredményeket nap közben, mert éjszaka ők már ellenfelet és ágat választhatnak maguknak Tunézia ellen. Jelenleg úgy fest, hogy a vereséggel Brazíliát megkaphatják maguknak a lengyelek helyett. Bónuszként pedig, mai francia győzelem esetén elkerülnék őket a döntőig...Szóval, ha franciák ütik a dánokat, akkor lehet pakolni Tunéziát...

szerk. Győzelemmel francia-német, ill. dán-horvát ág lesz, míg vereséggel német-horvát, ill. és francia-dán ág lesz, szóval annyira mégsem egyértelmű, bár szerintem inkább választják a németeket, mint a francia-dán győztesét és a brazilokat, mint a lengyeleket...

mr.blonde
2016.08.16, 14:34
The end of Games for Dean Bombač! | Handball Planet (http://www.handball-planet.com/the-end-of-games-for-dean-bombac/)

Bombac számára véget ért az olimpia, nem túl jól jel a szlovéneknek a dánok elleni negyeddöntő előtt.

mr.blonde
2016.08.16, 17:45
Ritkaság, de a mixpro jobb oddsot ad vmiben, mint a netes piac:) Vízi, Horvát - brazil +3,5 hendi @1.75..a braziloknak Ratko Rudic a szöv kapjuk, a horvát edzőlegenda, nem hiszem h van olyan, amit ne tudna a honfitársairól. emellett ott van még a hazai pálya előnye (bíráskodás, szurkolás). A brazilok legyőzték már a szerbeket. Az utolsó két meccs szoros volt, tavaly nyáron pedig a brazilok le is győzték a horvátokat.

Nem vagyok egy nagy vízis, vki aki jártasabb a témában, kifejthetné a véleményét, érdemes e erre pénzt rakni.

04.01.16
FRI
Horvátország
Brazília
12 : 8

29.07.15
WCH
Horvátország
Brazília
10 : 9

23.06.15
WL
Brazília
Horvátország
17 : 10

Tomihmv
2016.08.16, 18:20
Ritkaság, de a mixpro jobb oddsot ad vmiben, mint a netes piac:) Vízi, Horvát - brazil +3,5 hendi @1.75..a braziloknak Ratko Rudic a szöv kapjuk, a horvát edzőlegenda, nem hiszem h van olyan, amit ne tudna a honfitársairól. emellett ott van még a hazai pálya előnye (bíráskodás, szurkolás). A brazilok legyőzték már a szerbeket. Az utolsó két meccs szoros volt, tavaly nyáron pedig a brazilok le is győzték a horvátokat.

Nem vagyok egy nagy vízis, vki aki jártasabb a témában, kifejthetné a véleményét, érdemes e erre pénzt rakni.

04.01.16
FRI
Horvátország
Brazília
12 : 8

29.07.15
WCH
Horvátország
Brazília
10 : 9

23.06.15
WL
Brazília
Horvátország
17 : 10

Van benne potenciál. A legnagyobb kérdés az, hogy a meccs elején a brazilok tudják-e tartani a lépést a címvédővel. Ha igen, akkor sima a hendi, ha nem, akkor egy nagyobb pofonba is belenézhet a házigazda.

mr.blonde
2016.08.16, 18:29
Van benne potenciál. A legnagyobb kérdés az, hogy a meccs elején a brazilok tudják-e tartani a lépést a címvédővel. Ha igen, akkor sima a hendi, ha nem, akkor egy nagyobb pofonba is belenézhet a házigazda.

Szóval? :D

Andersson04
2016.08.16, 18:31
Szerintem érdemes megrakni, nem hiszem hogy nagy különbség lesz.

mr.blonde
2016.08.16, 18:44
kösz-kösz

Tschaba
2016.08.16, 23:07

Nem tudták. 10-6 lett a vége.

Andersson04
2016.08.17, 01:22
Nem tudták. 10-6 lett a vége.

2 büntetőt kihagytak a brazilok, így az utolsó negyed már csak formalitás volt, de ami ott ment passzivitás, az sem fog a sportág népszerűsítésében segíteni...

varin
2016.08.17, 13:33
Az NHL-t offolta a Sport TV és helyette UFC lesz... Az évek óta tartó szép, lassú agonizálás újabb fejezete. Ha elveszítik a La Ligát is, lehet is bezárni a kapukat.

Tomihmv
2016.08.18, 12:15
Az NHL-t offolta a Sport TV és helyette UFC lesz... Az évek óta tartó szép, lassú agonizálás újabb fejezete. Ha elveszítik a La Ligát is, lehet is bezárni a kapukat.

Igazából megtehetik. A Digi leépült a PL elvesztésével, az angol bajnokikat kb. senki nem tudja nézni, így a két legnézettebb sorozat a BL és az NFL lesz idén, amelyek a Sport TV-nél vannak perpillanat...

Kutya30
2016.08.18, 12:42
Azt azért barokkos túlzásnak tartom, hogy az angol bajnokikat senki nem tudja majd nézni. UPC-s vagyok, tegnapi kapcsolgatás során nálam bejött a Spíler. UPC eleve sok embert érint és szerintem a többi szolgáltató is fel fogja venni a palettájára...

Tomihmv
2016.08.18, 14:21
Azt azért barokkos túlzásnak tartom, hogy az angol bajnokikat senki nem tudja majd nézni. UPC-s vagyok, tegnapi kapcsolgatás során nálam bejött a Spíler. UPC eleve sok embert érint és szerintem a többi szolgáltató is fel fogja venni a palettájára...

Ha jól tudom a UPC-n is csak a legdrágább csomagban érhető el a Spíler TV, illetve kábelesek nem is fogják, csak a tányéros TV-sek (lehet, hogy fordítva van, nem emlékszem pontosan). Arról nem is beszélve, hogy ha már megakartak volna állapodni más szolgáltatókkal, akkor megállapodtak volna korábban, mint azzal a 2-3-al, és nem húznák az időt.
Persze lehet, hogy később rájön az öreg (amikor elveszíti alkupozícióját, mert jelenleg ő diktál), hogy 500 előfizetőből aligha hozza vissza azt a pár milliárdot, amit kicsengetett a közvetítési jogokért, és mindenhol elérhető lesz majd, de ugye a Digi sem szerződött le a UPC-vel és a T-Home-mal...

rocket
2016.08.18, 16:01
136137

Megint van pár eltérés a Pro és a többi iroda szorzói között a magyar meccsekre. Ha másra, nem surebetre jó lehet. Meg azt lenne jó tudni, merre mozognak majd a szorzók. Én a DVTK-nál a külföldi oddszokat reálisabbnak érzem.

Tomihmv
2016.08.18, 16:33
136137

Megint van pár eltérés a Pro és a többi iroda szorzói között a magyar meccsekre. Ha másra, nem surebetre jó lehet. Meg azt lenne jó tudni, merre mozognak majd a szorzók. Én a DVTK-nál a külföldi oddszokat reálisabbnak érzem.

A Honvédra külföldön igen magas oddsot adnak, szerinte a Mixproé a reális.

varin
2016.08.24, 12:27
"A Nemzeti Sport információi szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas közös megegyezéssel szerződést bontott Könyves Norberttel, aki a DVSC-nél folytatja a pályafutását."

Ez valami vicc?

mr.blonde
2016.08.24, 12:47
"A Nemzeti Sport információi szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas közös megegyezéssel szerződést bontott Könyves Norberttel, aki a DVSC-nél folytatja a pályafutását."

Ez valami vicc?

most miért..a listavezetőtől igazolni komoly fegyvertény :cool:

varin
2016.08.25, 13:45
No, Cilessent leigazolta a Barcelona Bravo helyére.
Olvasgatva a fórumokat, nincsenek sokan meggyőződve arról, hogy Barca-szintű kapus lenne a holland. Nekem is kétségeim vannak... Barca-fanok?

varin
2016.08.26, 12:18
138

Így néz ki egy drága szemetes Nápolyban :DD

varin
2016.08.26, 18:22
A Spíler TV újabb sportközvetítések jogait szerezte meg, így ősztől az NHL és a Jégkorong Világkupa mérkőzéseit, 2017-től pedig a Gyorsaságimotoros-világbajnokság, a MotoGP futamait is láthatják a TV2 Csoport csatornájának előfizetői.

varin
2016.08.30, 17:04
Kíváncsi vagyok, ki játszik majd támadót az argentinoknál Uruguay ellen. Agüero és Pastore kidőltek, Messi nem 100%-os, az összes többi csatárnak meg összesen van hét válogatottsága. Persze Dybalát nem lehet éppen rutintalan kisfiúnak nevezni. Kíváncsian várom a goalscorer-beteket :)

Tomihmv
2016.08.30, 21:13
A Spíler TV újabb sportközvetítések jogait szerezte meg, így ősztől az NHL és a Jégkorong Világkupa mérkőzéseit, 2017-től pedig a Gyorsaságimotoros-világbajnokság, a MotoGP futamait is láthatják a TV2 Csoport csatornájának előfizetői.

Diginek maradt még valami? Francia, olasz, belga, skót bajnokság + EL. Gyakorlatilag a régi Sport Klubbal ér fel...

varin
2016.08.31, 16:59
"Megbízható forrásból a Cívishír úgy értesült, hogy a DVSC megállapodott Tőzsér Dániellel és Völgyi Dániellel. Előbbi Angliából tér haza, és a középpálya oszlopos tagja lehet, utóbbi a Gyirmóttól érkezik, és Korhut Mihályt kell pótolnia a balbekk posztján."

A végén még értelmes értelemes csapatunk lesz..

Tomihmv
2016.08.31, 18:03
"Megbízható forrásból a Cívishír úgy értesült, hogy a DVSC megállapodott Tőzsér Dániellel és Völgyi Dániellel. Előbbi Angliából tér haza, és a középpálya oszlopos tagja lehet, utóbbi a Gyirmóttól érkezik, és Korhut Mihályt kell pótolnia a balbekk posztján."

A végén még értelmes értelemes csapatunk lesz..

Völgyi ellen régebben sokat játszottam, nem rossz jó játékos, de egy ideje igen komoly hullámvölgyben van. Nem tudom mire lesz képes a Lokiban, de az biztos, hogy jelenlegi helyzetében csak felfelé vezethet az útja.

Andersson04
2016.08.31, 18:55
A Stoke city eléggé aktív az átigazolási szezon hajrájában. Érkezett Bony, Martins Indi, és eddig sem volt gyenge a keret, csak rosszul kezdték a bajnokságot.

Jelenleg 4-es szorzón rakható, hogy első 10-ben végeznek, szerintem ez igencsak megéri, látva kiket rak eléjük most az iroda( Boro, Bournemouth stb...)

Andersson04
2016.08.31, 19:05
Az előző gondolatmenetet folytatva, most varin korábban feladott logibetes tippjében még nagyobb érték van 3,4-ért, ha azt vesszük hogy a 6 nagy klubon kívül a stoke is top 10 lesz. (Így már csak 3-nak kell megelőznie a leicestert, akik a BL-ben könnyen továbbmehetnek, további kettős terhelést bevállalva)

varin
2016.08.31, 21:09
A Stoke city eléggé aktív az átigazolási szezon hajrájában. Érkezett Bony, Martins Indi, és eddig sem volt gyenge a keret, csak rosszul kezdték a bajnokságot.

Jelenleg 4-es szorzón rakható, hogy első 10-ben végeznek, szerintem ez igencsak megéri, látva kiket rak eléjük most az iroda( Boro, Bournemouth stb...)

+Kagawa

Andersson04
2016.09.01, 10:18
+Kagawa

Kagawa? Őt nem látom hogy kölcsönvették volna.
Ezzel együtt érdemes lesz figyelni a Stoke-t, ilyen játékosokkal mint Shakiri, Krikic, Bony, Anrautovic, Martins Indi. Élcsapatokba is elmenne ez a támadósor.

varin
2016.09.01, 12:21
Kagawa? Őt nem látom hogy kölcsönvették volna.
Ezzel együtt érdemes lesz figyelni a Stoke-t, ilyen játékosokkal mint Shakiri, Krikic, Bony, Anrautovic, Martins Indi. Élcsapatokba is elmenne ez a támadósor.

Fake... B*zi benchwarmers, bekajáltam :)))

varin
2016.09.02, 12:22
Ma az FA Kupa-kvaliban pályára lép a South Park csapata :)) Nem is tudtam, hogy van ilyen, de szegények jó néhány poén áldozatai lehetnek :)

mr.blonde
2016.09.02, 12:24
szünet lévén jó pár magyar csapat barátságos meccset játszik, amikre lehet is fogadni. a kezdők ismeretében lehet élőzni :)

Cipolla
2016.09.03, 21:13
F1 Olasz nagydíj leggyorsabb kör: Gutierrez @501
Nem ez az év tutija, de elméleti síkon van benne ráció:cool: Ők hozták a legtöbb szuperlágyat, simán benne van, hogy a legtöbb csapattal ellentétben ők kétszer is ki fognak állni, így egy szuperlágy-lágy-szuperlággyal a végén lehet nagy kört repeszteni. Persze ehhez az kell, hogy a legtöbb csapat a szuperlágy-közepes vagy szuperlágy-lágy bulit játssza el. Bár ahhoz kell a mák, hogy kibírják azok a lágyak végig... Hát így jobban belegondolva annyira nem nagy tipp, de 501-es oddson már behúztam 1421 Ft-tal;)

Andersson04
2016.09.04, 19:10
F1 Olasz nagydíj leggyorsabb kör: Gutierrez @501
Nem ez az év tutija, de elméleti síkon van benne ráció:cool: Ők hozták a legtöbb szuperlágyat, simán benne van, hogy a legtöbb csapattal ellentétben ők kétszer is ki fognak állni, így egy szuperlágy-lágy-szuperlággyal a végén lehet nagy kört repeszteni. Persze ehhez az kell, hogy a legtöbb csapat a szuperlágy-közepes vagy szuperlágy-lágy bulit játssza el. Bár ahhoz kell a mák, hogy kibírják azok a lágyak végig... Hát így jobban belegondolva annyira nem nagy tipp, de 501-es oddson már behúztam 1421 Ft-tal;)

Ezzel mi lett végül?

Cipolla
2016.09.04, 21:21
Ezzel mi lett végül?

Sok jó nem:( 14. leggyorsabb kör lett tán az övé. Ami viszont jó, hogy Alonsoé lett, ő is 251-es oddson volt fogadható úgy rémlik, szóval tényleg nem a favoritok hozták el. Nem tudom mit szenvedett a mexikói, de ettől azért jóval jobbat vártam.

Andersson04
2016.09.05, 11:43
Sok jó nem:( 14. leggyorsabb kör lett tán az övé. Ami viszont jó, hogy Alonsoé lett, ő is 251-es oddson volt fogadható úgy rémlik, szóval tényleg nem a favoritok hozták el. Nem tudom mit szenvedett a mexikói, de ettől azért jóval jobbat vártam.

Azért akkor érdemes lehet néhány futamon ilyen nagy szorzókat bejátszani erre, akár többet is.

Cipolla
2016.09.05, 16:13
Azért akkor érdemes lehet néhány futamon ilyen nagy szorzókat bejátszani erre, akár többet is.

Azt kell figyelni milyen stratégiával mehetnek a jók. Ha kevés kiállás akkor lehet ellenük menni, ha ők is a végén jó gumit raknak fel akkor nem lehet őket verni.