PDA

Teljes verzió megtekintése : Nfl 2016

NitroHUN
2016.07.22, 15:22
Friss hír, hogy JJ Watt több hetet kihagyhat a szezon elején. Ennek kapcsán gyorsan az oddsokhoz szaladtam, innen lehet tudni azért, hogy közeledik a szezon :) Nekem nagyon mozgatja a fantáziámat a JAX csoportgyőzelem 4.2-ért, vélemények?

varin
2016.07.22, 15:46
Friss hír, hogy JJ Watt több hetet kihagyhat a szezon elején. Ennek kapcsán gyorsan az oddsokhoz szaladtam, innen lehet tudni azért, hogy közeledik a szezon :) Nekem nagyon mozgatja a fantáziámat a JAX csoportgyőzelem 4.2-ért, vélemények?

Én inkább az első héten nyeretném a Chicagót ellenük. Nem rossz csapat a Bears, elkaphatják a Texanst. A csoportgyőzelem lutri, tényleg mind a négy csapat nyerheti, még ez a botrányosan gyenge Colts is :)

NitroHUN
2016.07.22, 17:50
Amúgy igen, utána találtam fogadást arra, hogy a Jax playoffba jut 3-szoros pénzért, az jobb szerintem, nekem ők a titkos favoritjaim, mondjuk én mindig beleszerelmesedek a tetszetősen építkező klubokba :D

Apropó újoncok:
https://www.youtube.com/watch?v=bcubwhDr_uQ

A Cowboys újonca, "Zeke" Elliott először azzal került be a hírekbe, hogy övé a legkelendőbb mez az NFL Shopban, 24 órára rá pedig a (?ex-)barátnője posztolt kék-zöld foltos képekek magáról...

NitroHUN
2016.08.18, 15:24
Előszezon 2. hét tippek:

MIN +3,5 @ SEA - 1.9, 7 egység
Mike Zimmer az egyik legnyerőbb előszezonedző, 9-1, az első meccsükön is látszott, hogy konkrétan nyerni akar.

BAL +2,5 @ IND - 2.07, 5 egység
A Ravens is tipikus előszezoncsapat, Ryan Mallett sokkal jobb irányító, mint a Coltsnál Scott Tolzien

DEN -4 vs. SF - 1.89, 4 egység
A Denvernél ugye még eléggé nyílt az irányítóharc, szerintem már ennyi elég

varin
2016.08.18, 16:51
Előszezon 2. hét tippek:

MIN +3,5 @ SEA - 1.9, 7 egység
Mike Zimmer az egyik legnyerőbb előszezonedző, 9-1, az első meccsükön is látszott, hogy konkrétan nyerni akar.

BAL +2,5 @ IND - 2.07, 5 egység
A Ravens is tipikus előszezoncsapat, Ryan Mallett sokkal jobb irányító, mint a Coltsnál Scott Tolzien

DEN -4 vs. SF - 1.89, 4 egység
A Denvernél ugye még eléggé nyílt az irányítóharc, szerintem már ennyi elég

Teljes mértékben egyetértek a tippekkel, hozzácsapva még egy Cincinnatit. Dalton és McCarron vs. Orlovsky és Rudock. Főleg a Minnyvel értek egyébként egyet.

Többiek?

varin
2016.08.22, 09:44
Na, az országos tuti Denver hc úgy bukott, ahogy nem szégyellte. Pedig 6.5-ig kúszott a hendi, olyan elképesztően public pick volt (azért ez a preseasonben nem túl gyakori).
Ahogy nézem a boardot, Mark Sanchez 2 lost fumble, 10/17, 120 yard. Lassan a fórumról is toborozhatnának valakit, hogy legyen a Broncos QB-je, mert így gondok lesznek náluk.

varin
2016.08.24, 10:55
Ez a Colts-Eagles erdekes meccs lesz... Van ra hatarozott elkepzelesem :) velemenyek, ervenyesul a szokasos trend?

NitroHUN
2016.08.25, 11:12
Az a baj, hogy első szezonos edző esetén nagyon kérdőjeles, hogy milyen mentalitású. Wentz sérült, Bradford valószínűleg kezd a szezonban, így max. fél negyed, azt sem tudom, ki fog irányítani a meccs nagy részében

Cesc18
2016.08.28, 13:00
Úgy néz ki Romo 6-10 hétre kidőlt, b365-ön néztem, ott levették az oddsokat a Dallas nyitómeccséről. Kellen Moore kezdhet talán, nem hiszem, hogy az újonc Prescottot bedobják a mélyvízbe, bár eddig az előszezonban nem tolta rosszul. De ez így is úgyis szívás a Dallasnak, persze nem mintha ne lennének hozzászokva...

varin
2016.08.29, 18:25
Közben a Broncosnál kinevezték Trevor Siemiant kezdő QB-nek.

obraz
2016.08.29, 19:02
Ennyit Sanchezről. :o

varin
2016.09.01, 14:00
"Wow, kezdenek kijönni a részletek Bridgewater sérüléséről, és nagyon úgy tűnik, hogy ha nem avatkoztak volna be ilyen gyorsan és szakszerűen a Vikings edzői, akkor Teddy akár a lábát is elveszthette volna. Ugyanis olyan ficama volt, amikor a lábszárcsontja leugrott a sípcsontjáról."

Hinnye, bazzeg.... De jól hangzik :(

varin
2016.09.08, 17:21
Nem mernék az opening matchre tippelni, de ha mondanom kéne valamit, akkor Broncos +3.5 és under.
Vélemények?

Tomihmv
2016.09.11, 11:36
A Packers lesz a bajnok, betlizik a Patriots? - Tippek, jóslatok! (http://www.hatharom.com/2016/09/08/a-packers-lesz-a-bajnok-betlizik-a-patriots-tippek-joslatok)

A GB-t várjátok bajnoknak, míg a Jaguarst a szezon meglepetéscsapatának. A vendégekre 1.40-1.50 között lehet fogadni. Van-e érték a vendégekben vagy inkább a hendikeppel megtámogatott hazai sikerben láttok fantáziát?

varin
2016.09.11, 17:01
A Packers lesz a bajnok, betlizik a Patriots? - Tippek, jóslatok! (http://www.hatharom.com/2016/09/08/a-packers-lesz-a-bajnok-betlizik-a-patriots-tippek-joslatok)

A GB-t várjátok bajnoknak, míg a Jaguarst a szezon meglepetéscsapatának. A vendégekre 1.40-1.50 között lehet fogadni. Van-e érték a vendégekben vagy inkább a hendikeppel megtámogatott hazai sikerben láttok fantáziát?

Nagy talány, hogy ez a Jaguars mire is lesz képes idén, plusz a Packers az ilyen kötelező győzelmeket sokszor nehezen hozza. Nekem -4.5-öm van a meccsre azt hiszem, így inkább a Sajtfejűek sikerét várom, de fasza kis meccs lesz, érdemes lesz megnézni.

Tomihmv
2016.09.12, 10:55
Nagy talány, hogy ez a Jaguars mire is lesz képes idén, plusz a Packers az ilyen kötelező győzelmeket sokszor nehezen hozza. Nekem -4.5-öm van a meccsre azt hiszem, így inkább a Sajtfejűek sikerét várom, de fasza kis meccs lesz, érdemes lesz megnézni.

Hendit nem mertem vállalni, kétesélyben pedig az általad írtak alapján kevésnek éreztem a GB szorzóját, így kihagytam a meccset.
Köszi, az elemzést!

varin
2016.09.12, 13:43
Ha bárkinek bármilyen kérdése van az NFL-meccsek kapcsán, bármikor nyugodtan kérdezzen itt :)

varin
2016.09.13, 09:57
Erre a Ramsre szavak sincsenek... A Clevelandnél pedig kidőlt RG III.

Tomihmv
2016.09.13, 20:23
Erre a Ramsre szavak sincsenek... A Clevelandnél pedig kidőlt RG III.

Erről a Ramsről már akartam kérdezni. Belenéztem néha a Sport TV által leadott Rams edzőtáborában készített felvételekre, és full amatőröknek tűntek, de ugye nem értek az NFL-hez, így fogadni sem mertem ellenük, pláne úgy, hogy a San Franciscóról semmit nem tudok, ráadásul az LA volt a favorit. Ugyanakkor pontot sem szereztek hajnalban, így adódik a kérdésem: ezek tényleg ennyire amatőrök vagy mi volt a probléma?

nagelb
2016.09.13, 22:06
Erről a Ramsről már akartam kérdezni. Belenéztem néha a Sport TV által leadott Rams edzőtáborában készített felvételekre, és full amatőröknek tűntek, de ugye nem értek az NFL-hez, így fogadni sem mertem ellenük, pláne úgy, hogy a San Franciscóról semmit nem tudok, ráadásul az LA volt a favorit. Ugyanakkor pontot sem szereztek hajnalban, így adódik a kérdésem: ezek tényleg ennyire amatőrök vagy mi volt a probléma?

Tény, hogy ritkán fordul elő, hogy egy csapatot lenulláznak, ettől függetlenül egyáltalán nem amatőrök. Az edzőtáborban kb. 2-2,5-szer annyi játékos van egy csapatnál, mint amennyi aztán a végső, 53-as keretbe bekerül. Az edzések és a preseason meccsek tempója pedig össze sem hasonlítható egy alapszakasz meccsel. Ezeken a kulcsjátékosok szinte pályára sem lépnek, vagy csak nagyon keveset játszanak.

Ijesztőnek tűnhet részükről ez a szar kezdés, de a Rams egy jó középcsapat lesz idén, és a hétfőn mutatott gyalázatnál sokkal többre képesek.

Tomihmv
2016.09.13, 23:22
Tény, hogy ritkán fordul elő, hogy egy csapatot lenulláznak, ettől függetlenül egyáltalán nem amatőrök. Az edzőtáborban kb. 2-2,5-szer annyi játékos van egy csapatnál, mint amennyi aztán a végső, 53-as keretbe bekerül. Az edzések és a preseason meccsek tempója pedig össze sem hasonlítható egy alapszakasz meccsel. Ezeken a kulcsjátékosok szinte pályára sem lépnek, vagy csak nagyon keveset játszanak.

Ijesztőnek tűnhet részükről ez a szar kezdés, de a Rams egy jó középcsapat lesz idén, és a hétfőn mutatott gyalázatnál sokkal többre képesek.

Köszi! Azt hittem, hogy az ilyen edzőmeccseken szinte mindenki játszik, de akkor úgy látszik, hogy az NFL-ben az ilyen találkozókat azért tartják, hogy akinek nem biztos a helye a keretben az beverekedje magát. Na még pár év és én is képben leszek ezzel a sporttal. :D

LuckyLuck
2016.09.15, 13:20
Köszi! Azt hittem, hogy az ilyen edzőmeccseken szinte mindenki játszik, de akkor úgy látszik, hogy az NFL-ben az ilyen találkozókat azért tartják, hogy akinek nem biztos a helye a keretben az beverekedje magát. Na még pár év és én is képben leszek ezzel a sporttal. :D

Ettől függetlenül a preseason sajnos most is szedte az áldozatait, jó pár sztár megsérült. Én személy szerint még az eredményeket sem szoktam megnézni, annyira nincs jelentőséggel az alapszakaszra.

Tomihmv
2016.09.19, 09:19
Los Angeles Rams-Seattlea Seahawks 9-3

Ez nagyon kevés pont, nem?
A Sport1-en, amikor volt a Ramsről ez a felkészülési videosorozat, akkor az edzők szétkapták a játékosokat, hogy még TD-t sem szereztek az egyik felkészülési találkozón, és imádkoztak, hogy ne rúgják ki őket. Erre most két meccset követően még mindig nem szereztek TD-t, igaz, legalább egy meccset már behúztak.
Kár, hogy nem értek az NFL-hez, mert a LAR két mérkőzését követően után úgy látom, hogy érdemes lehetne ezzel a csapattal foglalkozni fogadás szinten, hiszen elég nagy szorzókat lehet levadászni meccseiken.

varin
2016.09.19, 13:04
Los Angeles Rams-Seattlea Seahawks 9-3

Ez nagyon kevés pont, nem?
A Sport1-en, amikor volt a Ramsről ez a felkészülési videosorozat, akkor az edzők szétkapták a játékosokat, hogy még TD-t sem szereztek az egyik felkészülési találkozón, és imádkoztak, hogy ne rúgják ki őket. Erre most két meccset követően még mindig nem szereztek TD-t, igaz, legalább egy meccset már behúztak.
Kár, hogy nem értek az NFL-hez, mert a LAR két mérkőzését követően után úgy látom, hogy érdemes lehetne ezzel a csapattal foglalkozni fogadás szinten, hiszen elég nagy szorzókat lehet levadászni meccseiken.

Hát nem sok :) Igen, ez most a Rams szempontjából igencsak hektikusra sikeredett... Ha mondjuk fordítva történik minden és 28-0-ra szopnak a Seattle ellen, de a Friscót 9-3-ra verik, senki nem szól egy szót sem. Ez így nagyon furcsa, de messzemenő következtetéseket nem lehet levonni.

Múlt héten Hyde simán szétfutotta őket, most viszont Rawls pl. -7 yardon zárt, de Michael is csak 60-on. A védelmük most nagyon odatette magát, offense-ben ismét gyengék voltak. Fura mérkőzés volt, meg kéne majd nézni, hogy mi történt a Seahawksszal, mert eddig ők is igencsak gyengék a szezonban. Egy szó, mint száz: ez az NFC West egyelőre eléggé kaotikus.

LuckyLuck
2016.09.19, 17:57
Hát nem sok :) Igen, ez most a Rams szempontjából igencsak hektikusra sikeredett... Ha mondjuk fordítva történik minden és 28-0-ra szopnak a Seattle ellen, de a Friscót 9-3-ra verik, senki nem szól egy szót sem. Ez így nagyon furcsa, de messzemenő következtetéseket nem lehet levonni.

Múlt héten Hyde simán szétfutotta őket, most viszont Rawls pl. -7 yardon zárt, de Michael is csak 60-on. A védelmük most nagyon odatette magát, offense-ben ismét gyengék voltak. Fura mérkőzés volt, meg kéne majd nézni, hogy mi történt a Seahawksszal, mert eddig ők is igencsak gyengék a szezonban. Egy szó, mint száz: ez az NFC West egyelőre eléggé kaotikus.

Katasztrófa az O-line Seattle-ben (már megint), Wilsont ütötték meg eddig a legtöbbször, ezért szenvednek ennyire támadásban. Ha nem fejlődik a támadófal, akkor már most ki merem jelenteni, hogy nem lesznek bajnokok.

NitroHUN
2016.09.20, 12:20

Az NFC West nem kaotikus, teljesen egyértelműen az Arizona fogja megnyerni, ami 2.60-ért szezon előtt elég jó ár volt :) A Rams és a 49ers kéz a kézben szar, a Seattle pedig az első SB-győzelem óta nem képes megújulni, azért az NFL-ben nem nagyon lehet úgy ellavírozni, hogy volt egy jó csapatunk, igyekszünk mindenkit megtartani, akit nem sikerül, annak a helyére pedig megpróbálunk valakit beépíteni.

Az SB győzelem óta minden kulcsember 3-szor annyit keres, a pad rövidül. Nem véletlenül a Pats az, akik 15 éve ott vannak elöl, ők sokkal jobban látják azt, hogy ha valaki túl sokat kér, annak a csapat issza meg a levét, ezért inkább elengedik.

varin
2016.09.22, 10:29
Az NFC West nem kaotikus, teljesen egyértelműen az Arizona fogja megnyerni, ami 2.60-ért szezon előtt elég jó ár volt :) A Rams és a 49ers kéz a kézben szar, a Seattle pedig az első SB-győzelem óta nem képes megújulni, azért az NFL-ben nem nagyon lehet úgy ellavírozni, hogy volt egy jó csapatunk, igyekszünk mindenkit megtartani, akit nem sikerül, annak a helyére pedig megpróbálunk valakit beépíteni.

Az SB győzelem óta minden kulcsember 3-szor annyit keres, a pad rövidül. Nem véletlenül a Pats az, akik 15 éve ott vannak elöl, ők sokkal jobban látják azt, hogy ha valaki túl sokat kér, annak a csapat issza meg a levét, ezért inkább elengedik.

Hát az biztos, hogy a Hawksnál a futójátékkal lesz gond... Michael és Rawls együtt sem közelítik meg Lynchet. Biztatóan áll a Cards-csoportgyőzelmed, annyi szent :)

Mit várunk a Texans-Patstől Bressettel?

LuckyLuck
2016.09.23, 11:10
Mit várunk a Texans-Patstől Bressettel?

Simán nyer a Pats :p

Amúgy ez nagyon durva, de azt érzem, hogy ez az erőn felüli (?) teljesítmény majd később visszaüt (de lehet nem ez a jó szó). De az még durvább, hogy a Houston a tavalyi 0-30 után most 0-27-et kapott. Volt 8 hónapjuk kitalálni mit csináljanak a Pats ellen, jól sikerült ;)

LuckyLuck
2016.09.26, 18:20
Annyira tuti a hajnali meccsre az over, hogy már félek tőle :)

Az over mellett erős tippnek érzem még, hogy Ryannek lesz legalább egy 39+ yardos sikeres passza, de még Breesre is behúzható, nála 42.5 a line. Idejük bőven lesz beleállni a hosszú passzokba, a cornerek mindkét oldalon olyanok amilyenek, az elkapók között viszont klasszisokat találunk, pl Julio Jones.

Vélemények?

varin
2016.09.26, 18:23
Annyira tuti a hajnali meccsre az over, hogy már félek tőle :)

Az over mellett erős tippnek érzem még, hogy Ryannek lesz legalább egy 39+ yardos sikeres passza, de még Breesre is behúzható, nála 42.5 a line. Idejük bőven lesz beleállni a hosszú passzokba, a cornerek mindkét oldalon olyanok amilyenek, az elkapók között viszont klasszisokat találunk, pl Julio Jones.

Vélemények?

30 pont vagy 70 :) Érdekes kis meccs lesz, illene felkelni rá.

LuckyLuck
2016.09.27, 10:54
Hát nem volt kérdés az over...

Azt nem gondoltam volna, hogy a Saints védelme idén is ugyanolyan kritikán aluli teljesítményt nyújt majd, mint tavaly. A Falconsra viszont kíváncsi leszek, tavaly is hasonlóan kezdtek csak utána elfogytak.

LuckyLuck
2016.09.29, 18:18
Csak én érzem úgy, hogy nagy verést kap a Miami?

varin
2016.09.29, 18:49
Csak én érzem úgy, hogy nagy verést kap a Miami?

Szerintem igen :)) Én speciel sok pontot várok, de NitroHUN barátommal egyeztetve mindketten a Dolphins hc mellett voksoltunk, ő még SU is esélyesnek tartja a Delfineket. Szoros lesz szerintem...

LuckyLuck
2016.09.29, 19:19
Szerintem igen :)) Én speciel sok pontot várok, de NitroHUN barátommal egyeztetve mindketten a Dolphins hc mellett voksoltunk, ő még SU is esélyesnek tartja a Delfineket. Szoros lesz szerintem...

De nem a Miamin fog múlni. Ha szerencsétlenkedik a CIN akkor ülhet a +hc, szerintem. Amúgy érdekes, hogy +7.5 a hendi, de a csapat pontnál 10-zel várnak kevesebbet a Miamitól.

LuckyLuck
2016.09.30, 09:18
Siralmas ez a Miami, az igazán nagy kiütést csak azért kerülték el, mert Daltonéknak elfogyott a tudomány a red zone-ban. De még így is 2+ TD lett a különbség :)

NitroHUN
2016.09.30, 14:24
Ahogy a nagy bölcsek mondják, jól tettem, hogy a Dolphins line mellett döntöttem, mert a spread is bukott volna, így spóroltam egy kis pénzt :)

De ettől függetlenül a Bengals nem győz meg a szezon során, Tyler Eifert nagyon hiányzik Daltonnak (lásd a fenti megjegyzést, a red zoneban jól jönne)

varin
2016.10.03, 18:14
Monday Night Football: Giants @Vikings.
Létezik, hogy 4-0-val kezd ez a Minny? Elképesztő, amit tolnak idén..

Lord Mikkamakka
2016.10.04, 16:22
Sok közöm nincs az NFL-hez, de ahogy látom, alig esélyesebb péntek hajnalban az Arizona, mint a San Francisco. Hiányos NFL-tudásom és a ti beharangozóitokból kb. annyit tudok, hogy ez egy nagyon fontos csoportrangadó és az Arizonát a liga egyik legjobb, a 49erst a liga egyik leggyengébb csapatának tartjátok. Akkor mégis miért a magas odds a vendégekre?

Köszönöm előre is a választ!

NitroHUN
2016.10.04, 22:09
Nagyon nem mindegy, hogy Carson Palmer, vagy Drew Stanton fog kezdeni a mérkőzésen. Mivel 4 nap alatt nem valószínű, hogy Palmer az agyrázkódás-protokollon átmegy, ezért inkább a csereirányítóra szabták a határokat.

... bár nem én vagyok a legalkalmasabb ennek a kérdésnek a megválaszolására, miután bajnoknak tippeltem a pintyeket :D

Proxyi
2016.10.05, 10:28
PLusz ez egy csoportmeccs, és NFL-ben csoporton belül teljesen mások a meccsek lefolyása, mint alapvetőleg, jobban ismerik egymást, jobban tudnak tervezni egymás ellen gameplant, így hiába tűnik gyengébbnek a Frisco, meglepheti a Zonát, na meg any given sunday. :)

NitroHUN
2016.10.05, 12:48
Azért mivel Friscoban lesz a meccs, alapból 3 pont előnyt jelent az ökölszabály szerint, szóval semleges pályán 1 TD-vel jobb csapatnak tartják a buki a Zonát, ez nagy előny napjaink NFL-jében.

Stantonnal biztos nem fogadnék rájuk ilyen határon, de jelenlegi formát ismerve Palmerrel sem. Ez egy csúnya meccs lesz, ha Stanton kezd, akkor gyorsan érdemes ráugrani az underre, mielőtt 42 alá esik.