Teljes verzió megtekintése : Légy résen, friss fogadási infók egy helyen! - 2016. július
Ide jöhetnek az aktuális információk felállásokról, igazolásokról, sérültekről, eltiltásról, betegségről, balhéról vagy bármilyen fogadást befolyásoló tényezőről! Minden olyan információ hasznos lehet, amely befolyásolja egy-egy mérkőzés vagy verseny oddsait, érkezzen az az eseményt megelőzően vagy akár élőben.
Az olimpia közeledtével egyre több buki hozza nyilvánosságra oddsait, itt van egy érdekesség:
Hány aranyérmet szerez Magyarország?
un1b3t 5,5 alatt 1.85 5,5 felett 1.85
Tippmixpro 6,5 alatt 2,25 6,5 felett 1.50
Majdnem 2%-os surebet, de aki a kicsit nem becsüli... :)
Ma a Vasas két edzőmeccset játszik majd hazai pályán, 16-tól a Váccal, 18-tól a Doroggal. A hazaiak edzője elég érdekesen fogalmaz, mert a játékelemeket, a rögzített szituációkat akarja gyakoroltatni, ugyanakkor regenerálni akarja játékosait, de mivel még senkinek nem biztos a helye a kezdőben (jövő héten startol a bajnokság), így versenyeztetni fogja játékosait. A Vasas kezdője sajnos csak az első meccs előtt lesz nyilvános, így érdemes kivárni a fogadással, viszont szerintem élőben nagyon lehet kaszálni, plusz ugye, ahogy megvan a kezdő, úgy lehet kalkulálni a 18-as meccsre. A b3t-en mindkét meccsre már most lehet fogadni, de élő fogadás is lesz. GL!
borisz18
2016.07.09, 16:37
Az olimpia közeledtével egyre több buki hozza nyilvánosságra oddsait, itt van egy érdekesség:
Hány aranyérmet szerez Magyarország?
un1b3t 5,5 alatt 1.85 5,5 felett 1.85
Tippmixpro 6,5 alatt 2,25 6,5 felett 1.50
Majdnem 2%-os surebet, de aki a kicsit nem becsüli... :)
Köszi!
Nekem csak 3 ezer Ft-ot engedett feltenni az un1, nálad is ilyen limit van?
Próbáltam nyolcnyolcnyolc-on is, ugyanis testvéroldala, de itt is csak 14 USD körüli összeget vett be.
Andersson04
2016.07.09, 18:44
Ma a Vasas két edzőmeccset játszik majd hazai pályán, 16-tól a Váccal, 18-tól a Doroggal. A hazaiak edzője elég érdekesen fogalmaz, mert a játékelemeket, a rögzített szituációkat akarja gyakoroltatni, ugyanakkor regenerálni akarja játékosait, de mivel még senkinek nem biztos a helye a kezdőben (jövő héten startol a bajnokság), így versenyeztetni fogja játékosait. A Vasas kezdője sajnos csak az első meccs előtt lesz nyilvános, így érdemes kivárni a fogadással, viszont szerintem élőben nagyon lehet kaszálni, plusz ugye, ahogy megvan a kezdő, úgy lehet kalkulálni a 18-as meccsre. A b3t-en mindkét meccsre már most lehet fogadni, de élő fogadás is lesz. GL!
Mire számítasz a Dorog elleni meccsen így az első meccs után?
Köszi!
Nekem csak 3 ezer Ft-ot engedett feltenni az un1, nálad is ilyen limit van?
Próbáltam nyolcnyolcnyolc-on is, ugyanis testvéroldala, de itt is csak 14 USD körüli összeget vett be.
Nálam is ugyanekkora limit van, csak azért írtam be hátha másnál nem, de akkor ezek szerint mindenkinek...
Sry, így nincs értelme ezzel az irodával és szorzóival foglalkozni, pedig régen a legjobb volt...
Mire számítasz a Dorog elleni meccsen így az első meccs után?
Most kerültem a gép elé, de a váciak elleni találkozó után nem gondoltam volna, hogy a Dorogot is lenyomják hárommal.
A b3t-en lehet fogadni arra, hogy a Golden State Warriors mennyi alapszakasz meccset nyer meg a 2016-2017-es szezonban.
67,5 felett 1.76 --- 67,5 alatt 1.90
73,5 felett 4.33 --- 73,5 alatt 1.20
Ugye a GSW az előző idényben 73 meccset nyert az alapszakaszban, amivel megdöntötte a Bulls rekordját. A csapat végül elbukta a nagydöntőt, de nem is oly rég a sárga-kékek megszerezték Kevin Durantet (http://www.hatharom.com/2016/07/05/az-ev-uzletevel-el-is-dolt-a-bajnoki-cim), akivel gyakorlatilag egyeduralkodóvá váltak, amit a végső győztes szorzók is mutatnak. Így szerintem a 67,5 feletti sikerek száma tuti, de a 73,5 is megérhet egy kisebb tétet, mivel azonban nem értek annyira az NBA-hez, így egy szakértő véleményét meghallgatnám ezzel kapcsolatban.
Zozinho19
2016.07.09, 22:06
A b3t-en lehet fogadni arra, hogy a Golden State Warriors mennyi alapszakasz meccset nyer meg a 2016-2017-es szezonban.
67,5 felett 1.76 --- 67,5 alatt 1.90
73,5 felett 4.33 --- 73,5 alatt 1.20
Ugye a GSW az előző idényben 73 meccset nyert az alapszakaszban, amivel megdöntötte a Bulls rekordját. A csapat végül elbukta a nagydöntőt, de nem is oly rég a sárga-kékek megszerezték Kevin Durantet (http://www.hatharom.com/2016/07/05/az-ev-uzletevel-el-is-dolt-a-bajnoki-cim), akivel gyakorlatilag egyeduralkodóvá váltak, amit a végső győztes szorzók is mutatnak. Így szerintem a 67,5 feletti sikerek száma tuti, de a 73,5 is megérhet egy kisebb tétet, mivel azonban nem értek annyira az NBA-hez, így egy szakértő véleményét meghallgatnám ezzel kapcsolatban.
Bár szakértő én sem vagyok, de ezek elég jó ajánlatnak tűnnek! Ami esetleg ellene szól az egy hirtelen sérüléshullám lehet vagy esetleg, ha elég hamar megvan a főcsoport elsőség és emiatt a végét lazára veszik. Ma már tudják az aranymosók is, hogy az aranygyűrűhöz nem elég az alapszakaszban brillírozni. :D
Bár szakértő én sem vagyok, de ezek elég jó ajánlatnak tűnnek! Ami esetleg ellene szól az egy hirtelen sérüléshullám lehet vagy esetleg, ha elég hamar megvan a főcsoport elsőség és emiatt a végét lazára veszik. Ma már tudják az aranymosók is, hogy az aranygyűrűhöz nem elég az alapszakaszban brillírozni. :D
A hosszú távú fogadásoknál a sérülésekkel, eltiltásokkal, stb-vel ugyan kellene kalkulálni, de egyszerűen nem lehet, mert nem lehet tudni, hogy ki fog kiesni és mikor. Ráadásul szerintem jelen esetben csak a jobb csapatok ellen számítana ez most, a gyengébbeket még "B-csapattal" is vernie kellene a GSW-nek.
Varin? :)
A Békéscsaba 1912 Előre vezetőedzője tájékoztatása szerint, a Békéscsaba 1912 Előre szakmai stábja úgy döntött, hogy az időjárási viszonyok miatt és a sérülések elkerülése érdekében – a mai napra tervezett felkészülési mérkőzéseket elhalasztja.
"Sikerre vezettek a tárgyalások.
A FIFA szankciói és a sorozatos sérülések miatt a kerettel kapcsolatban régen közölhettünk jó hírt, de most ennek is eljött az ideje. Mint ismeretes, a FIFA egy 2014 év eleji igazolás miatt azzal a sportfegyelmi szankcióval sújtott minket, hogy két, soron következő átigazolási időszakban nem regisztrálhatunk új játékosokat. Emellett több labdarúgónk játékengedélye körül is vita alakult ki, hogy az ítélet vajon őket is érintheti-e. A bizonytalan helyzet miatt hat futballistánk játékengedélye kérdésessé vált, ezért a klub vezetősége az MLSZ-el és a FIFA-val folyamatosan tárgyalt ez ügyben, és az utolsó pillanatban végül feloldották az engedélyekre vonatkozó tilalmakat. Ennek köszönhetően örömmel tudatjuk kedves szurkolóinkkal, hogy a holnapi nap folyamán Kecskés Ákos, Cseke Benjámin, Nagy Tibor, Bojan Sankovic, Pávkovics Bence és Balogh Balázs (ő jelenleg sérült) pályára lépésének nincs semmilyen jogi akadálya.
ujpestfc.hu"
Így egy hajszálnyival több esélye van a liláknak ma, de szerintem még így is a Honvédnak áll a zászló az Illovszky Rudolf Stadionban.
A ma induló NB I-es idénnyel kapcsolatban:
Az MLSZ ugye gyakorlatilag meghatározta, hogy egy fiatal - 1996-os vagy későbbi születésű játékost - focistának szerepelnie kell kötelezően minden mérkőzésen, mert ekkor kapják meg a csapatok a támogatást. Ha ennél több fiatal játékos pályára lép, akkor további összeget kaphatnak a klubok. Vagyis szerintem könnyen lehet majd olyan, hogy ha egy bizonyos mérkőzés mondjuk 60. percében 2-0 az egyik félnek, akkor a "kilátástalan" helyzetben lévő alakulat elkezd fiatalokat behozni, hogy ha már úgy is kikapnak, legalább több pénzt markolhassanak fel a szövetségtől. Ezt szerintem az élő fogadásoknál nem árt majd figyelembe venni.
De említhetném a légiós szabályt is, hogyha minél kevesebb légióst szerepeltetsz egy adott mérkőzésen, annál nagyobb szeletet kapsz a tortából. Vagyis légiós lehoz, fiatal beküld és milliók... :)
Tour 15. szakasz Győztes Zakarin 14,50 Pron
Egy megérzés, de mivel egész napos közvetítés lesz, így ha benne van a szökésben akkor is be lehet szállni és szerintem akár be is húzhatja.
Tour 15. szakasz Győztes Zakarin 14,50 Pron
Egy megérzés, de mivel egész napos közvetítés lesz, így ha benne van a szökésben akkor is be lehet szállni és szerintem akár be is húzhatja.
Nekem is ő a tippem mára :) Nagyon meglepne, ha ma nem érne haza a szökés, szerintem sokan is fognak próbálkozni, legalább 8-10 főt várok a szökésbe. Ha benne lesz Zakarin akkor szinte biztos, hogy azonnal 10 alá fog zuhanni az oddsa, tehát ennyiből nem szerencsés megvárni, de nyilván jobb biztosra tudni, hogy benne van-e vagy sem.
Nekem is ő a tippem mára :) Nagyon meglepne, ha ma nem érne haza a szökés, szerintem sokan is fognak próbálkozni, legalább 8-10 főt várok a szökésbe. Ha benne lesz Zakarin akkor szinte biztos, hogy azonnal 10 alá fog zuhanni az oddsa, tehát ennyiből nem szerencsés megvárni, de nyilván jobb biztosra tudni, hogy benne van-e vagy sem.
30 fős szökevénycsoport, ráadásul hemzsegnek a jó hegyimenők. Kemény lesz, de remélem behúzza Zaka:D
30 fős szökevénycsoport, ráadásul hemzsegnek a jó hegyimenők. Kemény lesz, de remélem behúzza Zaka:D
Érdekes lesz, és ahogy az várható volt, 8-as oddsra esett Ilnur barátunk oddsa.
Zakarinnal mi történt lejtmenetben? Ott voltunk elől, aztán mire mutatták lent már +40 mp...
Zakarinnal mi történt lejtmenetben? Ott voltunk elől, aztán mire mutatták lent már +40 mp...
Technikai probléma, ha minden igaz :S Pedig, amikor Majkával megléptek őt tartották már a favoritnak (2.00), akkor azt hittem köztük fog eldőlni...
Kár érte, jó tipp volt pedig. Az a vicc a másik megérzésem Pantano volt, persze rá nem tettem egy forintot se, pedig 26-os odds volt tegnap este. Majkánál éreztem azt, hogy uccsó hegyet nem fogja bírni. Ő jobb volt, mint vártam.
Aki esetleg a Fradi sikerére akar fogadni szerdán, akkor az most kivételesen a Tippmixen fogadjon és ne a Tippmixpro-n, mert a mixen az a kiemelt esemény, és a zöld-fehérek sikerére 1.35-szörös pénz helyett 1.42-szeresen lehet fogadni.
FTC-Tirana 1.35 4.05 9.25 Tippmixpro
FTC-Tirana 1.42 4.15 8.00 Tippmix
(Zárójelben megjegyzném, hogy világviszonylatban is a Tippmix kínálja a legjobb szorzót a fővárosiak sikerére háromesélyben. :eek:)
Andersson04
2016.07.20, 19:15
Közben a Juve az első hivatalos ajánlatot visszautasította a Pogba-ügyben, ami 87+13 millió euró volt.
A Juve 100+8 millió euróhoz ragaszkodik, ami nem tűnik már nagy különbségnek ekkora transzfernél. A + utáni számok később kerülnének kifizetésre meghatározott feltételek teljesülésekor.
Aztakurva, de be lesz árazva ezen a nyáron is a magyar foci... Nézitek a Fradit a Tirana ellen?
Erre nem nagyon vannak szavak.
Andersson04
2016.07.21, 12:17
Ma 16:30kor lesz a női vízilabda válogatottunk utolsó felkészülési mérkőzése Ausztrália ellen Cegléden.
A találkozót az M4 élőben adja, valamint élő fogadási lehetőség is lesz rá az "év napjai" irodánál.
mr.blonde
2016.07.21, 14:27
Ma 16:30kor lesz a női vízilabda válogatottunk utolsó felkészülési mérkőzése Ausztrália ellen Cegléden.
A találkozót az M4 élőben adja, valamint élő fogadási lehetőség is lesz rá az "év napjai" irodánál.
és mit várunk ide?:)
Andersson04
2016.07.21, 16:13
Erre érdemes ránézni élőben milyen meccs, de az over szerintem jó opció 16,5-ös határral, valószínűleg az utolsó hazai meccsen a közönséget is ki akarják majd szolgálni.
3as szorzón egy magyar győzelem is játszható, biztos végig szoros lesz mint az elmúlt héten mindhárom meccs, amik közül akkor egyet sem sikerült megnyerni.
Tour de France 19. szakasz Van Garderen nyer @32,00 Pro
Mivel az összetettbe elszállt, így ígérte magát, hogy akar nyerni egy szakaszt. El is engedte az időfutamot ennek örömére, hogy még inkább elengedjék. Na most két esélye maradt, de inkább ma kéne rámennie és holnap segítenie Porte-ot. Az odds pont az orrom előtt esett le 37-ről, de persze ennyiért se hagytam ott.
Tour de France 19. szakasz Van Garderen nyer @32,00 Pro
Mivel az összetettbe elszállt, így ígérte magát, hogy akar nyerni egy szakaszt. El is engedte az időfutamot ennek örömére, hogy még inkább elengedjék. Na most két esélye maradt, de inkább ma kéne rámennie és holnap segítenie Porte-ot. Az odds pont az orrom előtt esett le 37-ről, de persze ennyiért se hagytam ott.
Ennél én is alacsonyabb oddsra számítottam, ha már kijelentette, hogy szándékosan engedte el az előző két szakaszt, hogy a hátralévő két napban szakaszt tudjon nyerni. Viszont azzal is számolni kell, hogy rengetegen vannak még a mezőnyben, akik szeretnének szakaszt nyerni. Nincs még francia, olasz és spanyol szakaszgyőztes, ami teljesen abszurd, nem tudom hány évtizede fordult ilyen elő legutóbb, hogy a 3. hét végénél járunk és e három bringás nagy hatalom egyikéből sincs győztes.
A franciáknál akik próbálkozhatnak és reális esélyük van: Rolland, Barguil és Vuillermoz.
Spanyoloknál kérdés, hogy Puritót elengedik-e, ő is a 2. héten még azt nyilatkozta, hogy az Alpokban szeretne szakaszt nyerni, de lehet nem szedett össze elég hátrányt ahhoz, hogy elengedjék. Navarro alap, hogy szökni fog, ő lehet a másik reménységük.
Olaszoknál Nibali, ha úgy dönt a csapat, hogy nem kell Aru mellé, rajta kívül max Pozzovivo, de ő nem tűnik elég erősnek.
Nyilván menni fog a szökésbe Majka is, talán De Gendt, Pauwels, Durasek, lehet Zakarin is. Tele lesz ismét a szökés jó hegyi menőkkel, szóval nem könnyű innen szakaszt nyerni. Megérzésre kell hallgatni...Amúgy a mai befutó, a Saint-Gervais Mont Blanc nem szerepelt még a Touron, tavaly a Dauphinén viszont igen, és akkor Froome nyerte a szakaszt, mögötte pedig Van Garderen jött be másodikként. Jól ismeri tehát az utolsó hegyet, ez plusz ami mellette szól.
Nálam TvG mellett még Rolland is játszik.
(Amúgy nem bántam volna, ha Nibalira van H2H, ő szerintem ma még kidolgozza a belét Aurért, holnap pedig a lejtmenetes befutónál lesz a szökésben, ott van a legjobb esélye egy szakaszra. Ha valaki talál rá H2H-et bedobhatná ide.)
Ma a Balmazújváros a Palermo ellen avatja fel új stadionját. Az olaszok nem régóta edzenek, míg a hazaiaknak ez lesz a főpróbájuk a jövő héten startoló NB II-re. Így szerintem minden adott a jó meccshez - a telt ház tuti -, vagyis szvsz bőven lehet a balmaziaknak keresnivalójuk. Sajna még nincs AH fogadási lehetőség a normális irodákban, de egy Balmazújváros +1,5 nem rossz tipp ide szerintem - oroszoknál 1.97-ért lehet fogadni +1,5-ről a hazaiakra, ami több, mint remek még a +2-t is 1.60-ért mérik -.
Ennél én is alacsonyabb oddsra számítottam, ha már kijelentette, hogy szándékosan engedte el az előző két szakaszt, hogy a hátralévő két napban szakaszt tudjon nyerni. Viszont azzal is számolni kell, hogy rengetegen vannak még a mezőnyben, akik szeretnének szakaszt nyerni. Nincs még francia, olasz és spanyol szakaszgyőztes, ami teljesen abszurd, nem tudom hány évtizede fordult ilyen elő legutóbb, hogy a 3. hét végénél járunk és e három bringás nagy hatalom egyikéből sincs győztes.
A franciáknál akik próbálkozhatnak és reális esélyük van: Rolland, Barguil és Vuillermoz.
Spanyoloknál kérdés, hogy Puritót elengedik-e, ő is a 2. héten még azt nyilatkozta, hogy az Alpokban szeretne szakaszt nyerni, de lehet nem szedett össze elég hátrányt ahhoz, hogy elengedjék. Navarro alap, hogy szökni fog, ő lehet a másik reménységük.
Olaszoknál Nibali, ha úgy dönt a csapat, hogy nem kell Aru mellé, rajta kívül max Pozzovivo, de ő nem tűnik elég erősnek.
Nyilván menni fog a szökésbe Majka is, talán De Gendt, Pauwels, Durasek, lehet Zakarin is. Tele lesz ismét a szökés jó hegyi menőkkel, szóval nem könnyű innen szakaszt nyerni. Megérzésre kell hallgatni...Amúgy a mai befutó, a Saint-Gervais Mont Blanc nem szerepelt még a Touron, tavaly a Dauphinén viszont igen, és akkor Froome nyerte a szakaszt, mögötte pedig Van Garderen jött be másodikként. Jól ismeri tehát az utolsó hegyet, ez plusz ami mellette szól.
Nálam TvG mellett még Rolland is játszik.
(Amúgy nem bántam volna, ha Nibalira van H2H, ő szerintem ma még kidolgozza a belét Aurért, holnap pedig a lejtmenetes befutónál lesz a szökésben, ott van a legjobb esélye egy szakaszra. Ha valaki talál rá H2H-et bedobhatná ide.)
Akiket én veszélyesnek érzem az Rolland, Zakarin és Nibali. Ha más megverné akiket felsorolnál az nagyon meglepne. Plusz ami még komolyabb veszély, hogy tényleg próbálkozik vmi nagyobb név, ami miatt nem engedik el messzi a szökést, így Froome behúzza.
Ma a Balmazújváros a Palermo ellen avatja fel új stadionját. Az olaszok nem régóta edzenek, míg a hazaiaknak ez lesz a főpróbájuk a jövő héten startoló NB II-re. Így szerintem minden adott a jó meccshez - a telt ház tuti -, vagyis szvsz bőven lehet a balmaziaknak keresnivalójuk. Sajna még nincs AH fogadási lehetőség a normális irodákban, de egy Balmazújváros +1,5 nem rossz tipp ide szerintem - oroszoknál 1.97-ért lehet fogadni +1,5-ről a hazaiakra, ami több, mint remek még a +2-t is 1.60-ért mérik -.
Én is várom az ázsiai hendikepet. Nem lesz ez sima vendég, láttam a Balmazt vagy két hete teljesen korrekt játékot tolt, míg a Palermo még az út elején jár. +1,5 nálam is value 2-es oddson.
Andersson04
2016.07.22, 14:28
1,75-ös AH-val ki is jöttek.
TvG nem, Rolland szökik, utóbbi 19-ről le is esett 6-ra.
Érdekes ez a Carlos Bacca-sztori. Tegnap még azt mondta, hogy elutazik a csapattal Amerikába és csak a Milanra fókuszál. Ám végül De Sciglióval együtt itthon maradt edzeni. Hosszú hetek óta szó van már a West Hamről, de egyelőre nem történt előrelépés.
Az Unin még mindig 6.50, hogy marad Milánóban, ami még akkor is csábító, ha ő vélhetően nagyon menni akar...
Vettelnél megint váltócsere, 1-2 órája már kint van a hír, de az oddsok 1.28 Vettelre 3.50 Kimire, ez így megint fura, bár most nem tudom mennyi volt alapból, mert késve láttam csak meg a hírt. De 5 helyes rajtbüntetés után aligha ezek a reális oddsok...
Érdekes ez a Carlos Bacca-sztori. Tegnap még azt mondta, hogy elutazik a csapattal Amerikába és csak a Milanra fókuszál. Ám végül De Sciglióval együtt itthon maradt edzeni. Hosszú hetek óta szó van már a West Hamről, de egyelőre nem történt előrelépés.
Az Unin még mindig 6.50, hogy marad Milánóban, ami még akkor is csábító, ha ő vélhetően nagyon menni akar...
Érdekesen alakul a helyzet... Higuaín távozásával akár a Napoli is hírbe jöhet, akik 30 milláért megvehetnék Baccát, de állítólag őket inkább 50-ért érdekli Icardi (hülyeség!). Egy biztos: a West Hamet szívem szerint layelném, oda nem hiszem, hogy megy.
mr.blonde
2016.07.25, 16:34
Austria Salzburg - Bursaspor, barátságos.
A nagy múltú Austrira csődbe ment, ezért simán kiesett tavaly 2. osztályból, idén a 3. ligában folytatja. A gyenge anyagi helyzet miatt gyakorlatilag az egész csapat kicserélődött, pl két magyar fiatal is a Salzburghoz igazolt, akik spec ismerek is. Egyikük pár éve még a megye I-ben nyomta...szóval túl sok kvalitás nem lehet most a Salzburgban, kérdés ugye, hogy a Bursa milyen csapattal áll fel. Dzsudzsi tuti nem lesz, biztos lesznek mások is, de török élvonalbeli klub lévén szerintem akár az U21-el is lenyomják majd az osztrákokat. A neten 1.75 a hendi, szerintem élőben erre érdemes lesz majd ránézni (18:30)
Austria Salzburg - Bursaspor, barátságos.
A nagy múltú Austrira csődbe ment, ezért simán kiesett tavaly 2. osztályból, idén a 3. ligában folytatja. A gyenge anyagi helyzet miatt gyakorlatilag az egész csapat kicserélődött, pl két magyar fiatal is a Salzburghoz igazolt, akik spec ismerek is. Egyikük pár éve még a megye I-ben nyomta...szóval túl sok kvalitás nem lehet most a Salzburgban, kérdés ugye, hogy a Bursa milyen csapattal áll fel. Dzsudzsi tuti nem lesz, biztos lesznek mások is, de török élvonalbeli klub lévén szerintem akár az U21-el is lenyomják majd az osztrákokat. A neten 1.75 a hendi, szerintem élőben erre érdemes lesz majd ránézni (18:30)
Bravó!
Remélem, rávágtad a kutyát, macskát, anyóst.
golszerzo
2016.07.25, 22:29
Bravó!
Remélem, rávágtad a kutyát, macskát, anyóst.
Köszi, ez nagyon jó volt, én 1-0-nál tettem élőben a -1-et :)
Aubameyang hazautazott Kínából, nem játszik holnap a Manchester City ellen. A bukik még nemigen reagáltak erre, 2.80-ért fogadható jelenleg a BVB.
golszerzo
2016.07.28, 18:00
Szépen kúszik föl a Vidi oddsa, már 4.20-ért is lehet tenni, 2.60-on nyitott...
Andersson04
2016.07.28, 18:28
Lassan megéri beszállni, akkora bravúr azért nem lenne mint a ZTE győzelme a MU ellen. :D
golszerzo
2016.07.28, 18:40
Én is ezen agyalok. Az 1X 1.80-ért is csábító.
Én a Mutyilandra tettem 2,57-ért.
golszerzo
2016.07.28, 23:27
Én a Mutyilandra tettem 2,57-ért.
Ki is mutyizták a partjelzővel :)
mr.blonde
2016.07.29, 14:28
Luzern - Grasshoopers
Vasárnapra agyalok ide egy ikszen, mindkét csapatra idegenbeli kupacsata vár az EL-ben jövő héten. A Luzern 1-1-ről, a Grass 2-1-ről várja a visszavágót, szóval fontosabb lehet az a meccs. Tavaly a Luzern 3, a Grass 4. lett, a keretek közel azonos erősségűek, utolsó 5 meccsükből 2 lett remi. Szerintem 3.50-ért nem rossz deal a döntetlen, félgőzzel, békés pontosztozkodás :)
Eredmények -Luzern 0 - 0 Grasshoppers- (http://www.hatharom.com/livescore/event/2255415)
mr.blonde
2016.07.29, 15:18
Holnapra van kiírva egy Tatabánya - Salgótarján bari meccs. Nem tud esetleg valaki valamit a Bányászról?
Annyit találtam, hogy a Bánya egy hónapja még csak 1 igazolt játékossal rendelkezett, a honlap szerint viszont már vannak 8-an :D elvileg a cél az NB III megnyerése/feljutás, de egy hete 5-0-ra kikaptak az ESMTK-tól. A dolog azért is cifra, mert a Salgótarjánnak két csapata van, a BTC, ami ellenfélként fel van tüntetve pedig nem az NB III-as, hanem a megye I-es alakulat.
Nem az SBTC-vel játszik, hanem valószínűleg az STC-vel (korábbi Somos SE). Az SBTC facebook oldalán az szerepel, hogy holnap 10:00-tól a szintén megye I-es Karancslapujtő KSE-vel mérkőzik meg. https://www.facebook.com/salgotarjanibtc/
Budaörs-Kisvárda
Tippmixpro: 2.75 3.10 2.25
365: 4.00 3.75 1.66
A meccset Csákváron rendezik, s amíg a budaörsiek gyengültek, addig a kisvárdaiak erősödtek.
golszerzo
2016.07.31, 16:30
Budaörs-Kisvárda
Tippmixpro: 2.75 3.10 2.25
365: 4.00 3.75 1.66
A meccset Csákváron rendezik, s amíg a budaörsiek gyengültek, addig a kisvárdaiak erősödtek.
Nyíregyháza-Csákváron is jelentős különbség van a két iroda között.
TMP: 1.60 3.60 4.30
b365: 2.00 3.60 3.00
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.