Teljes verzió megtekintése : Légy résen, friss fogadási infók egy helyen! - 2016. május-június
Román Liga I
Astra - Dinamo Bucuresti
A tegnapi eredmények alapján az Astra már bajnok lett, miután a Steaua - Pandurii mérkőzés 1-1-re végződött.
Valószínűleg az Astra futballistái a bajnoki címet ünnepelve egész éjjel ittak, mulattak, partiztak, nem törődve a mai Dinamo Bucuresti elleni meccsel. Ugyanakkor a Dinamonak szüksége van a pontokra, mert még akár a 2. helyre is odaérhetnek, így biztos megtesznek mindent a győzelemért.
Én a Dinamo vagy döntetlen opcióra fogadtam 5/10 téttel. Jelenleg 1.70-ért tehető a b3t365-ön.
1fradista
2016.05.02, 17:17
Jó tipp volt, nyertem is vele!! Köszi!
1fradista
2016.05.02, 21:58
Lukra futottunk a románokkal, ezek jól leszőrmézték maguknak a 2/1-et :rolleyes: Bár hamarabb észrevehettem volna az oddsot 52---->26-ra esett le.. Mindegy, maga a tipp jó volt, a tanulság ne bízunk a szőröstalpúakban ;)
mr.blonde
2016.05.04, 12:23
az 2/1 oddsa azért esett le, mert a vendégek odds is leesett, a kettő pedig együtt jár.
mr.blonde
2016.05.04, 12:27
Cseh kupa elődöntő.
Sparta - Jablonec.
Sparta Prague - Jablonec Betting Odds, Soccer - MOL Cup (http://www.oddsportal.com/soccer/czech-republic/mol-cup/sparta-prague-jablonec-KxcdCQ1f/#1X2;2)
Az első meccset a Jablonec megnyerte 2-0-ra, így a Sparta nem nagyon érdekelt már ezen a meccsen. A vendégek szorzója óriásit zuhant, a netes bukik 5-6 közötti oddsal nyitottak, mostanra viszont 2 körüli átlagon fogadhatunk rájuk (cseh offline @2.00). A hírek szerint a Sparta egy teljesen felforgatott kezdővel, 18-20 éves fiatalokkal áll majd fel, míg a Jablonec fullcsapattal érkezik. A Sparta a bajnokságban a 2. hely megszerzésére koncentrál, ami BL-selejtezőt ér.
Giro d'Italia long term:
Carlos Berancourtól várok vmi extrát az idei Giron. Úgy látszik az idei felkészülést komolyan vette, akkor pedig segítőként is Top10-ig juthat.
Top10: @6
Hegyek királya: @15
Giro d'Italia long term:
Carlos Berancourtól várok vmi extrát az idei Giron. Úgy látszik az idei felkészülést komolyan vette, akkor pedig segítőként is Top10-ig juthat.
Top10: @6
Hegyek királya: @15
Segítőt nem nagyon mernék most top 10-re húzni. Ha a papírformát vesszük, akkor ugye a három nagy esélyes 10-ben lesz, de rajtuk kívül ott van még: Pozzovivo, Uran, Geniez, Zakarin, Chaves, Kruijswijk, Dumoulin, Majka, Hesjedal. Plusz még ugye a többi erős segítő, például Kangert, Fuglsang, Nieve. Abban sem vagyok biztos, hogy Betancur lesz Valverde legfőbb segítője, simán lehet, hogy inkább Amador. És Betancur időfutamban sem erős. Én abszolút nem várom a top 10-be, 20-30-as oddsért talán megtenném, a 6 szerintem nagyon kevés. Hegyek királyában már több fantázia van, de szerintem azt nem segítő fogja megnyerni. Betancur esetében inkább egy szakaszgyőzelmet tudok elképzelni. Ha Valverdével történik valami, akkor persze borulhat minden. De gl!
mr.blonde
2016.05.06, 18:39
Kézilabda LIVE (szünet van)
Vardar - Prilep HT: 26-14
2. félidő - elsőnek éri el 20 - Vardar@1.67
3/10
Komoly sportértéke lehet a meccsnek, de szerintem ha már a Vardar 26-t dobott 30 perc alatt, akkor rámennek az 50-es határra. Próbát megér. Zöld iroda. GL.
mr.blonde
2016.05.06, 20:04
Kézilabda LIVE (szünet van)
Vardar - Prilep HT: 26-14
2. félidő - elsőnek éri el 20 - Vardar@1.67
3/10
Komoly sportértéke lehet a meccsnek, de szerintem ha már a Vardar 26-t dobott 30 perc alatt, akkor rámennek az 50-es határra. Próbát megér. Zöld iroda. GL.
A Vardarnak nem jött össze, de a tipp simán beért (49-24). :)
Segítőt nem nagyon mernék most top 10-re húzni. Ha a papírformát vesszük, akkor ugye a három nagy esélyes 10-ben lesz, de rajtuk kívül ott van még: Pozzovivo, Uran, Geniez, Zakarin, Chaves, Kruijswijk, Dumoulin, Majka, Hesjedal. Plusz még ugye a többi erős segítő, például Kangert, Fuglsang, Nieve. Abban sem vagyok biztos, hogy Betancur lesz Valverde legfőbb segítője, simán lehet, hogy inkább Amador. És Betancur időfutamban sem erős. Én abszolút nem várom a top 10-be, 20-30-as oddsért talán megtenném, a 6 szerintem nagyon kevés. Hegyek királyában már több fantázia van, de szerintem azt nem segítő fogja megnyerni. Betancur esetében inkább egy szakaszgyőzelmet tudok elképzelni. Ha Valverdével történik valami, akkor persze borulhat minden. De gl!
Én Betancurtól mindig is többet várok/vártam, szóval lehet kicsit elfogult vagyok, de nálam value. Ahogy vigéckedett a LBL-en az győzött meg. Képességei alapján Top5 ebben a mezőnyben, ugye segítőként kérdés mit tud, de meglepne ha Amador jobban bírná mint ő. Kérdés mennyire engedi el ha majd meghajtja magát Valverdéért, de szerintem magának és a csapatnak is akar bizonyítani egy jó overallal. Aztán 6. szakaszon okosabbak leszünk:)
A Tippmixpro-n még mindig jobban megéri fogadni, mint Tippmixen, max. 2-es kötés van, illetve az oddsok is jobbak általában. Azonban, aki szerint a Veszprém megnyeri a férfi kézilabda-bajnokságot, és a Szeged elleni hazai meccsét megnyeri, annak érdemes Tippmixen fogadni most, mert ott a két eseményt egyben is fel lehet adni (igaz, kell hozzá keresni egy harmadik mérkőzést), míg Tippmixpro-n nem. 1,51-es odds ez így perpillanat.
Eredmenyek.com annyival újított be, hogy, ha a mérkőzés kezdete előtt kattintasz a találkozóra, akkor kiírja a hiányzó játékosokat, illetve azt, hogy miért hiányzik az adott játékos.
A Tippmixpro-n még mindig jobban megéri fogadni, mint Tippmixen, max. 2-es kötés van, illetve az oddsok is jobbak általában. Azonban, aki szerint a Veszprém megnyeri a férfi kézilabda-bajnokságot, és a Szeged elleni hazai meccsét megnyeri, annak érdemes Tippmixen fogadni most, mert ott a két eseményt egyben is fel lehet adni (igaz, kell hozzá keresni egy harmadik mérkőzést), míg Tippmixpro-n nem. 1,51-es odds ez így perpillanat.
Nem kell keresni hozzá harmadik mérkőzést, a Veszprém - Szeged kézilabda mérkőzésnél nincs erre vonatkozó korlátozás.
Szerk.: Nem engedték megfogadni a fenti kombinációt Tippmixen sem.
Sajnos nem lehet feladni egyben a két eseményt. Nemrég voltam egy lottózóban, és nem engedte a rendszerük kettős kötésben. Tomi, neked sikerült?
Sajnos nem lehet feladni egyben a két eseményt. Nemrég voltam egy lottózóban, és nem engedte a rendszerük kettős kötésben. Tomi, neked sikerült?
Nem adtam fel, mert nem jártam ma lottózóban, holnapra terveztem, de akkor így felesleges menni. Pedig onnan gondoltam, hogy fel lehet adni, hogy ha kiválasztom azt az opciót, hogy megjátszom a lottózóban, akkor generál kódot, méghozzá úgy, hogy egyenesbe, mindenféle kombináció nélkül (még most is). Már pedig, ha kötéstiltás van, vagy nincs elég meccs a szelvényen, vagy egyéb, akkor egyszerűen nem generál kódot a rendszer, mert csak olyanra generál, amit ténylegesen fel is lehet adni. Tippmixpro-n odarakta a kis felkiáltó jelet, hogy ezt a két eseményt nem lehet megjátszani kötésben, míg erre nem dobott ki hibát (ahogy előbb is említettem még most sem).
Mindenesetre, ha fennáll ez a helyzet reggel is, akkor én megpróbálkozok egy kódos feladással, hátha. :D
Tschaba, igazad van, nem kell harmadik meccs hozzá.
Én is így csináltam, csak a kódot mondtam be, aztán már fizetni is akartam. Ekkor mondta a hölgy, hogy nem engedi feladni a rendszer ezt a kombinációt.
hatvanharom.hu
2016.05.11, 01:41
Gyönygyös-Cegléd mai kézimeccsen a döntetlen oddsa érdekes mozgásban... B365-ön 8@-ról 2.75@-ig zuhant mielőtt kivették. Tippmixprón jelenleg 8.8@, de 2-es kötés minimum van rá és jelenleg nekem nem enged rá fogadni, mindig hibát ír ki, akármilyen meccsel próbálom megtenni kötésben. Tippmixen talán megéri megpróbálni 3-as kötésssel, hátha ott még fogadható. Kíváncsi leszek...
Update: Majdnem mindenhonnan kivették a kínálatból, a tippmixpron és a tippmixen sincs már fent...
Reggel tippmixpron kettes kötésben végül meg tudtam tenni.
Un1beten jelenleg is fogadható a Cegléd +1.5 hendikep opció 1.73 szorzón. 5/10 téttel meg is fogadtam, remélem az új edzővel (vagy egy kis bundával) legalább egy döntetlen kiharcolnak a ceglédiek.
Szerk.: végeredmény 28-29 (14-14)
Én is így csináltam, csak a kódot mondtam be, aztán már fizetni is akartam. Ekkor mondta a hölgy, hogy nem engedi feladni a rendszer ezt a kombinációt.
Én is megcsináltam, nekem sem engedte, a szemetek. :DDD
golszerzo
2016.05.12, 18:02
Nincs valami jó tipptek?
Darts, PL, Thornton-Wade: H 4.00
tét nélküli, első pályáról simán behúzhatja Thornton.
Én Betancurtól mindig is többet várok/vártam, szóval lehet kicsit elfogult vagyok, de nálam value. Ahogy vigéckedett a LBL-en az győzött meg. Képességei alapján Top5 ebben a mezőnyben, ugye segítőként kérdés mit tud, de meglepne ha Amador jobban bírná mint ő. Kérdés mennyire engedi el ha majd meghajtja magát Valverdéért, de szerintem magának és a csapatnak is akar bizonyítani egy jó overallal. Aztán 6. szakaszon okosabbak leszünk:)
Első hegyen máris kiszállt a buliból, ez így azért nagy csalódás.:(
Első hegyen máris kiszállt a buliból, ez így azért nagy csalódás.:(
Mert nem ő az első számú segítő. 2-3. héten elő fog ő még kerülni, értékes embere lesz a Movistarnak, akár szakaszt is nyerhet még.
A b3t-en megfordult a ZTE-Körmend szorzója, a Tippmixpro még kitart, kérdés meddig.
ZTE: "Aki él és mozog, az vállalni fogja a játékot. Ketten saját felelősségre, egy emberünknek pedig a dobókezén fáj a válla."
Melyikben van érték szerinted?
Melyikben van érték szerinted?
A Körmendben volt, arra is tettem, remélem neked is átjött, hogy mire gondoltam.
Tegnap a Laboral Kutxa-Fenerbahce meccsen igen csak lejtett a pálya a törököknek, nem lennék meglepve, ha a döntőbe is belenyúlnának a bírók, elvégre a sorozat főszponzora a Turkish Airlines... :o
A Tippmixpro-n már magyar női NB I-es focira (!) is lehet fogadni. A magyar bukméker a bajnokság döntőjét, az FTC-MTK meccset vette fel először kínálatába, a találkozóra 2-es kötésben lehet fogadni. :cool::cool:
FTC-MTK 1.46 3.70 5.70
Az Euroliga F4-jában a bronzmeccsek mindig a pontokról szólnak, úgy látszik erre a bukik is rájöttek, hiszen 165-ös (!) line-t adtak meg a Laboral-Lokomotív meccsére. Szvsz ez egy kicsit magas, de látva az elődöntőket, ezt is könnyedén megcsinálhatják a felek, vagyis még ez a határ is megérhet egy misét.
A Tippmixpro-n már magyar női NB I-es focira (!) is lehet fogadni. A magyar bukméker a bajnokság döntőjét, az FTC-MTK meccset vette fel először kínálatába, a találkozóra 2-es kötésben lehet fogadni. :cool::cool:
FTC-MTK 1.46 3.70 5.70
Tegnap még 1,66 volt, b-nél meg 1,14 most:cool:
Andersson04
2016.05.18, 11:18
Ma (05.18.) rendezik a vízilabda BL csoportkörének utolsó fordulóját.
Nyitott kérdések csak az Eger csoportjában maradtak gyakorlatilag, akik az Olympiacoshoz utaznak egy büntetőkkel elvesztett Szolnok elleni meccs után, így minimálisra csökkent az esélyük a bajnoki címre. Az edző nyilatkozata szerint megviselte a játékosokat ez a vereség, de mindent megtesznek majd Görögországban, ahol egy győzelemmel elkerülhetnék a Szolnokot a BL budapesti negyeddöntőjében.
Mivel a görögöknek már tét nélküli ez a találkozó, valószínűsíthető, hogy lazábban veszik majd, így én az Egerre teszem a voksom.
Tippek: +2,5 Eger@1,9 (3/10) (365)
X2@3,3 (1/10) (tét 0,6 része 365ön az Eger győzelemre, másik része Tprón a döntetlenre.)
golszerzo
2016.05.18, 18:56
Ma (05.18.) rendezik a vízilabda BL csoportkörének utolsó fordulóját.
Nyitott kérdések csak az Eger csoportjában maradtak gyakorlatilag, akik az Olympiacoshoz utaznak egy büntetőkkel elvesztett Szolnok elleni meccs után, így minimálisra csökkent az esélyük a bajnoki címre. Az edző nyilatkozata szerint megviselte a játékosokat ez a vereség, de mindent megtesznek majd Görögországban, ahol egy győzelemmel elkerülhetnék a Szolnokot a BL budapesti negyeddöntőjében.
Mivel a görögöknek már tét nélküli ez a találkozó, valószínűsíthető, hogy lazábban veszik majd, így én az Egerre teszem a voksom.
Tippek: +2,5 Eger@1,9 (3/10) (365)
X2@3,3 (1/10) (tét 0,6 része 365ön az Eger győzelemre, másik része Tprón a döntetlenre.)
Érdekes ******en lehet még rá fogadni prematch oddsokon úgy hogy közben már a harmadik negyedben vagyunk :)
Andersson04
2016.05.22, 13:24
Ma rendezik a kézilabda NB1 utolsó meccsét, a Vác-Tatabányát.
A vendégek már megünnepelték a bronzérmet, elköszöntek visszavonuló játékosuktól, gyakorlatilag befejezték a szezont.
A Vác hazai pályán búcsúzik a szezontól, így ők komolyabban vehetik a találkozót. Ősszel éles meccsen is csak 4 góllal nyert a Bánya Vácott.
A tippmixpro erre nem is ad ajánlatot, azonban online jó választásnak tűnik az over 52,5 (4/10) és a hazai +2,5(4/10).
A kettő kombinációja 3,42 (2/10).
mr.blonde
2016.05.24, 15:43
Irányító és edző nélkül az Olaj..szerintem 1.22-ért egyáltalán nem éri meg őket ma megrakni.
Nem maradt irányítója a Szolnoknak | BB1.hu (http://www.bb1.hu/tartalom/cikk/28462_nem_maradt_iranyitoja_a_szolnoknak)
Se edző, se nézők - mire megy így a Szolnoki Olaj? (http://www.hatharom.com/2016/05/24/se-edzo-se-nezok-mire-megy-igy-a-szolnoki-olaj)
Andersson04
2016.05.24, 18:43
A mai Fradi-Győr visszavágón nem játszik Heidi Löke, a vendégek talán legjobbja sérülés miatt.
Így a fradi hendikeppel megtámogatva le kell hogy jöjjön.
Szlovénia U21-Azerbajdzsán U21 1.6 3.8 4.5 ma 16 óra
Máshol olvastam, de én is utána néztem, szlovén csapatból 15 alap játékos hiányozni fog. Van aki a nagy válogatott meccs miatt nem lehet ott, van akit a Maribor nem enged a közelgő EL selejtező miatt, illetve egyébként is sok a sérült. A hazaiak a legjobbjaik nélkül lesznek, egy eddig ki nem próbált összeállításban. Azerbajdzsán U21 nem lehet olyan rossz, nem rég az orosz U21-et verték 3-0-ra. Már sokat esett a vendégek oddsza, de szerintem még fog, ha hivatalosak lesznek a kezdők.
Nibali végső győzelme a Giron kb csoda volt. Behúztam végső winre 3. szakaszon, illetve egy hét után is, de már eltemettem kétszer is. Erre itt a dráma, akkora amit még nem nagyon láttam soha. Óriási érzés!:D:cool:
Nibali végső győzelme a Giron kb csoda volt. Behúztam végső winre 3. szakaszon, illetve egy hét után is, de már eltemettem kétszer is. Erre itt a dráma, akkora amit még nem nagyon láttam soha. Óriási érzés!:D:cool:
Én is temettem, majdnem összetéptem a szelót, amikor többször megzuhant. Egyrészről sok volt az a 4+ perc hátrány, másrészről sokan voltak előtte, így hiába volt benne a pakliban, hogy összekapja magát, nem hittem benne, hogy mindenkit képes lesz megverni. De megcsinálta! Mondjuk ehhez tényleg kellett, hogy felhúzzák a sok kritikával, az a düh ami vitte előre nagyon kellett. Elmúlt jó pár évben nem hagytam ki egy nagy körversenyt se, voltak nagy csaták, emlékezetes pillanatok, de ez a mostani mindent vitt. Egyszerűen írni nem lehet ennél izgalmasabb, látványosabb és legfőképpen drámaibb végjátékot.
golszerzo
2016.05.28, 20:28
Egy jó kis surebet:
ZTE-Soroksár H 2.03@Tippmixpro
ZTE-Soroksár X2 2.37@beeet365
100 K ZTE-re, 86 K X2-re->17 K nyereség
Én is temettem, majdnem összetéptem a szelót, amikor többször megzuhant. Egyrészről sok volt az a 4+ perc hátrány, másrészről sokan voltak előtte, így hiába volt benne a pakliban, hogy összekapja magát, nem hittem benne, hogy mindenkit képes lesz megverni. De megcsinálta! Mondjuk ehhez tényleg kellett, hogy felhúzzák a sok kritikával, az a düh ami vitte előre nagyon kellett. Elmúlt jó pár évben nem hagytam ki egy nagy körversenyt se, voltak nagy csaták, emlékezetes pillanatok, de ez a mostani mindent vitt. Egyszerűen írni nem lehet ennél izgalmasabb, látványosabb és legfőképpen drámaibb végjátékot.
Egy ilyen Giro után azért én akkor leszek nyugodt ha vége a mai napnak is:D
Egy ilyen Giro után azért én akkor leszek nyugodt ha vége a mai napnak is:D
Na ja :D
Ha már itt tartunk, egy megérzés az utolsó szakaszra, Pim Ligthart nyeri @ 81.00 :)
Aki esetleg fogadni akarna a ZTE-re, akkor az a Tippmixpron tegye, hiszen:
ZTE-Soroksár 2.03 3.15 3.10 @ Tippmixpro (igaz 2-es kötés)
ZTE-Soroksár 1.61 4.20 3.80 @ b3t
Aki pedig a zalaik ellen menne, az egyértelmű, hogy hol tegye meg tétjeit, hiszen a másik oldalon az X2-re 2.20-szoros pénzért lehet fogadást kötni, a DNB vendéget 3.25-ért mérik.
Na ja :D
Ha már itt tartunk, egy megérzés az utolsó szakaszra, Pim Ligthart nyeri @ 81.00 :)
Neutralizálták a szakaszt úgyhogy tényleg megvan. Chavez bukott pont most, szóval ez azért egy jó döntés volt.
Az utóbbi napokban egyre több felkészülési mérkőzést rendeznek szerte a világban. A magyar csapatok is pályán vannak már, és bizony komoly összegeket lehet kaszálni a meccseikkel. Az FTC-Szekszárdra 6-os (!) hendit hoztak ki alapból az irodák, közben a fővárosi csapat fele az Eb-n van, ráadásul a maradók közül sem játszott még mindenki, míg a tolnaiak közel fullosak voltak. :) A másik "érdekesség" a Diósgyőr-Honvéd, ami négy gólt hozott, s belőle kettő is büntetőből esett. :)
Szombaton is jó pár csapatunk pályára lép, érdemes nézegetni a kínálatot, na meg az élő fogadási lehetőségeket, mivel szerintem ma is jócskán lehet majd kaszálni. :)
Jövő héten kezdődik a BL és az EL, azonban mivel még tart az Eb, így egy-két csapatban jó pár meghatározó játékosra nem számíthatnak. Ilyen lesz például a Videoton, ahol a két belső védő, Lang és Juhász biztosan nem játszik, ráadásul az edző is új, s noha minden jel arra mutat, hogy nyernek a fehérváriak, lassan már nem éri meg rájuk pakolni a moldáv sötét ló ellen. Szerintem a kapuban is gondok vannak, így kicsit érthetetlen, hogy egy nap leforgása alatt 1.50-ről 1.30-ra esett a Vidi oddsa. S látva a sikeres magyar Eb-szereplést, a külföldiek tuti tovább pakolják majd a fehérváriakat, így a kezdésre, akár még kisebb lehet a piros-kékek szorzója, s lehet, hogy majd megéri pluszos hendivel a moldávokra rakni...
mr.blonde
2016.06.27, 16:43
Egervári lemondása a diósgyőri kispadról teljesen váratlan fejlemény, főleg, hogy jelenleg a DVTK az alapozás közepén tart. Kedden az orosz 1. osztályba idén feljutó Orenburg ellen játszik felkészülési meccset a gárda, a külföldi bukik szerint pedig egyenlőek az esélyek. Nagy kérdés, hogy milyen a hangulat a miskolci öltözőben..
Egervári lemondása a diósgyőri kispadról teljesen váratlan fejlemény, főleg, hogy jelenleg a DVTK az alapozás közepén tart. Kedden az orosz 1. osztályba idén feljutó Orenburg ellen játszik felkészülési meccset a gárda, a külföldi bukik szerint pedig egyenlőek az esélyek. Nagy kérdés, hogy milyen a hangulat a miskolci öltözőben..
Az új tréner érkezéséig F*szrajz bá irányítja még a csapatot, de valóban érdekes lehet, hogy hogyan reagálnak a játékosok. Ha tényleg ők fúrták meg, akkor aligha bánják majd.
Én azt hallottam, hogy azért lépett le, mert nem igazoltak olyan játékosokat akiket ígértek neki és nem akarta így elvinni a balhét:D
És már Horváth Feri képben is van...:cool: Nem értem, hogy hogy lehet nulla eredménnyel így megélnie. Már minden második csapatnál volt kb.
mr.blonde
2016.07.02, 11:34
Van egy felkészülési torna ma csehországban, ahol 80 perces meccseket játszanak, négy csapattal (Pribram, Slovan Liberec, Tatran Presov, Slavia). A Pribram most fél10kor játszik egy meccset a Libereccel, de a délutáni döntő/3. heyért majd csak az ifivel állnak ki, mert 5-től a nagycsapat egy másodosztályú ellenfél ellen játszik egy másik városban. A délutáni meccsen az ellenfél valószínű a Slavia Praha lesz, tehát egy szintén cseh 1. osztályú gárda. A b-betűs irodát kell majd figyelni, a délelőtti meccsekre adtak oddsot, én nem leszek sajnos gépnél, de aki igen, az nézzen rá nyugodtan, elképzelhető, hogy elrontják az oddsot. gl!
1.FK PŘÍBRAM - Rozpis zítřejších zápasů (http://www.fkpribram.cz/clanky/Rozpis-zitrejsich-zapasu.4785/)
Akkor a nagycsapatnak sem lesz könnyű dolga, ha már délelőtt játszottak egyet.
Illetve most nézem, hogy akikkel játszani fognak 5-kor (Vlasim), azok is játszottak már ma délelőtt egy meccset.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.