PDA

Teljes verzió megtekintése : Légy résen, friss fogadási infók egy helyen! - 2016. április

mr.blonde
2016.04.04, 16:01
Kiryat Gat - H. Nazareth Betting Odds, Soccer - Leumit League

Egy kis érdekesség az izrael kettőből: 2.75-ről esik a vendégek oddsa, most 1.75. Az okok: a meccset semleges pályán rendezik, így nincs hazai pálya előnye, valamint a hazaiak már kiestek, az edzőt kirúgták, újat pedig spórolás miatt nem hoztak a helyére. A vendégeknek még kellenek a pontok.

varin
2016.04.04, 22:38
Kiryat Gat - H. Nazareth Betting Odds, Soccer - Leumit League

Egy kis érdekesség az izrael kettőből: 2.75-ről esik a vendégek oddsa, most 1.75. Az okok: a meccset semleges pályán rendezik, így nincs hazai pálya előnye, valamint a hazaiak már kiestek, az edzőt kirúgták, újat pedig spórolás miatt nem hoztak a helyére. A vendégeknek még kellenek a pontok.

Nice catch, dude!

mr.blonde
2016.04.05, 14:51
Nice catch, dude!

Ty! 0-2 lett a vége.

mr.blonde
2016.04.05, 14:53
Kirúgták az NB II két sereghajtójának edzőjét: az Ajka és a Szigetszentmiklós is új szakemberrel kezdi meg a hajrát. Ajkán Tamási Zoltán, míg az SZTK-nál Artner Tamás veszi át a csapatot.

Tomihmv
2016.04.20, 19:06
Végre!

A Tippmixpro, Tippmix felvette kínálatába a női vízilabda OB I sorozatot is, bár lehet, hogy csak az elődöntőkre és a döntőre szól csak, de jó ezt látni! Jelen pillanatban csak az UVSE-Szentes meccsre lehet fogadni, íme az oddsok, lehetőségek (Tippmixpro):

Minimális kötésszám: 2

1X2

Odds

UVSE
1,21

Döntetlen
8,10

Szentes
5,50

Kétesély

Odds

UVSE vagy Döntetlen
1,05

Döntetlen vagy Szentes
3,30

A mérkőzés győztese
Odds

UVSE
1,15

Szentes
4,15

Szerintem az UVSE simán lehozza a meccset, papíron nagy a difi a két együttes között, amit az alapszakasz meccsei - oda-vissza 10-4-re nyertek a fővárosiak - is jól példáznak, egy kombihoz tökéletes választás ez a mérkőzés.
Bővebb beharangozó, amiből minden kiderül: Magyar Vízilabda Szövetség (http://waterpolo.hu/hir/5218/most-kezdodik-a-show/hun)

Tomihmv
2016.04.20, 19:23
A ma esti Heerenveen-Ajaxhoz:

A PSV tegnap megverte a Vitesse együttesét, így győzelmi kényszerben vannak az amszterdamiak. Amennyiben nyernek Frank de Boerék, úgy visszaveszik a vezető pozíciót a bajnokságban. Amennyiben pedig végül megnyerik a piros-fehérek az Eredvisie küzdelmeit, úgy automatikusan a Bajnokok Ligája csoportkörébe kerülnek, így pedig Klaas Jan Huntelaar visszatérhet a csapathoz, mert a válogatott támadó ehhez köti azt, hogy visszaigazol-e Amszterdamba. Vagyis már nem csak magukért, hanem egy klasszis csatárért is játszanak Frank de Boerék ma este.

Tomihmv
2016.04.20, 19:42
Egyes források szerint a Watford olyannyira tartalékol ma a West Ham ellen, hogy a B-csapatával lép pályára. Ennek hatására a bukmékereknél 1.90->1.45-re esett le átlagosan a londoniak szorzója. Szerintem érdemes megvárni a kezdőcsapatokat, mert a PL-edzők sokszor "megetetik" a médiát. :)

mr.blonde
2016.04.22, 14:22
Durván bezuhant a CSM szorzója a román női kézibajnokság rangadóján. A Nagybánya csapatánál komoly anyagi gondok vannak, a játékosok hetek óta nem kaptak fizetést, a BL-ből kiestek, a bajnokságot már elbukták, sok motiváicó nem maradt a gárdában. Pineau, Ungureanu, Geiger, Jezic sérült vagy legalábbis sérültet jelentett. Utolsó kör a bajnokságban, tét nem igazán van, a CSM a BL4-es döntőre készül. Élőben érdemes lesz erre a találkozóra figyelni.

Baia Mare W - CSM Bucuresti W Betting Odds, Handball - Liga Nationala Women (http://www.oddsportal.com/handball/romania/liga-nationala-women/baia-mare-csm-bucuresti-2sze7cAf/?r=1#1X2;2)

Tomihmv
2016.04.22, 14:44
Én is egy meccset ajánlanék a figyelmetekbe, amivel élőben érdemes lehet foglalkozni.

A Freiburg-Duisburg találkozóról van szó, ahol a Bundesliga II. éllovasa fogadja a bajnokság utolsó helyezettjét. Ősszel 1-1-re végeztek a felek fordított felállásban, de a Freiburg az utolsó négy hazai meccsét megnyerte a Duisburg ellen. A hazaiknak a feljutásért, illetve a bajnoki címért van szüksége a három pontra, míg a vendégeknek a bennmaradásért. A Freiburg az utolsó négy hazaiját megnyerte, és összességében is jó passzban van, de a Duisburg sem panaszkodhat, a minap a 3. helyezett Nürnberg otthonában nyert. A hazaiknál ráadásul csak két - nem komoly - hiányzó lesz, míg a vendégeknél négyen is kihagyják a meccset. Ennek ellenére a Freiburg szorzója erősen emelkedik 1.36-ról 1.53-ra kúszott fel.

Cipolla
2016.04.22, 17:28
Magyar női kosárban is érdekes szorzók vannak. Amíg a tippmixpro 1,3-at ad a Sopronra, addig a zöld irodánál 1,02-re kúszott fel most. Így a Győrre a 10,5-es odds kb 15%-os surebet lehet. Ráadásul egyes kötés van a Pron is úgyhogy használható simán is.

Cipolla
2016.04.22, 22:41
A Betnek volt igaza, 15 pont közte, bár ők 20,5-ről indították a hendit, de a Pro elég messze állt realitástól:)

Tomihmv
2016.04.23, 10:37
Ami az NB I-ben MTK-Puskás, az az NB II-ben a Kisvárda-Mezőkövesd. Mindkét csapatnak van esélye a feljutásra, na, de egyértelmű, hogy igazából csak a borsodiak akarnak feljutni, hiszen pénzügyileg, játékoskeretileg és infrastrukturálisan is lényegesen jobb helyzetben vannak, arról nem is beszélve, hogy az előző szezonban a sárga-kékek az élvonalban szerepeltek. A kisvárdaiak hazai pályán amúgy is szeretnek adakozni, lásd a Szigetszentmiklós elleni stadionavatót, és ősszel egyébként is meglepetésre a szabolcsiak nyertek idegenben.
Mindezek után a hazaiak számítanak a mérkőzés favoritjának:
Tippmixpro:
2.43 3.10 2.53
Z:
2.25 3.20 2.80
Szerintem minimum egy dnb 2-est érdemes megpróbálni, mivel a ZTE nagy valószínűséggel nyer Szolnokon, vagyis ha nem nyernek a matyóföldiek, akkor elég nagy lenne a lemaradásuk a hátralévő fordulókra, főleg úgy, hogy a zalaiak ezt követően csak hazai pályán (!) játszanak a bajnokságban.

Tomihmv
2016.04.23, 10:50
A Tippmixpron és az orosz irodákban lehet fogadni a női vízilabda Euroliga négyes döntőjére, ahol a magyar csapatok közül az UVSE is érdekelt. A négyes döntőt Spanyolországban, a Sabadell otthonában tartják, a két említett csapaton kívül az Olimpiakosz és a Kirishi jutott be a legjobb négy közé. Ami a torna pikantériája, hogy a spanyolok idén ünneplik klubjuk alapításának 100. évfordulóját, továbbá a medencében lévő víz sós (!!!), ami egyértelműen a Sabadell malmára hajtja a vizet.

Ezen kívül az oddsok is igen érdekesek, a Sabadell-Kirishi meccsen mindenhol a spanyolok számítanak favoritnak (egy kombira nagyon jó kiegészítő lehet a Sabadell győzelme háromesélyben 1.40 @ Tippmixpro), viszont az UVSE-Olimpiakosz meccsen az oroszoknál a görögök, a magyaroknál a magyarok a favoritok, akinek van kedve az most surebetelhet egy jót. Szerintem egy szoros meccsen a mieink jutnak tovább, de csak szurkolni fogok ezen a találkozón, merthogy az UVSE meccseit a DigiSport2 élőben közvetíti szombaton és vasárnap is.

Bővebben: http://waterpolo.hu/hir/5225/uvse-s-lanyok-----nem-felunk-senkitol/hun

Andersson04
2016.04.23, 18:55
Magyar NB1:

Vasas-Puskás Érdemes élőben követni, szerintem kevés gól lesz (2,5 alatt@1,9) és az X2@1,6 is nagyon esélyes. Erősebbnek érzem a 2,5 alatti gólokat.
Debrecen-DVTK: Meccs előtti szorzón nem tennék a hazaira, de ha élőben jobb és folyamatosan támad a Debrecen, 1,65ért már megrakom.

Tomihmv
2016.04.24, 09:50
Női vízilabda Euroliga 3. helyért:

Az elődöntők vesztesei, vagyis a Kirishi és az Olimpiakosz csap össze 11 órától a női vízilabda Euroliga bronzéreméért. A felek tegnap nem játszottak rosszul, ugyanakkor a záró etapok sem a Kirishinek, sem az Olimpiakosznak nem sikerültek. A mai meccs viszont hiába "kisdöntő", egyik csapat vállán sem lesz teher, így a korábbi évekhez hasonlóan egy felszabadult, gólokban gazdag mérkőzésre van kilátás. A Tippmixpro 21,5-nél húzta meg a határt, ami első blikkre magasnak tűnik, de a tegnapi, még fontos elődöntők 23-23 gólt hoztak, vagyis egy próbát minimum megér ez a line. Az oroszoknál is ez a határ, csak maga a szorzó jobb.

Tomihmv
2016.04.24, 10:03
Női vízilabda Euroliga döntő:

A Sabadell és az UVSE jutott a fináléba, vagyis összejött az álomdöntő. Úgy gondolom, hogy a felek nagyjából azonos játékerőt képviselnek, talán egy hajszálnyival a mieink az az erősebbek, persze, ha minden klappol a játékosokkal. Azonban, ahogy a tegnapi hozzászólásomban is említettem, a spanyolok a házigazdák, akik ráadásul fennállásuk 100. évfordulóját ünneplik, na, meg ugye ott van még, hogy a szokásokkal eltérően a medence vize sós.
Ha abból indulunk ki, hogy a házigazda végül neccesen jutott a fináléba, míg budapestiek egy pazar utolsó etapot produkáltak, akkor még az előbb említett tényezők miatt is érthetetlen, hogy az orosz irodákban miért ekkora favorit a Sabadell. Igaz, ennek van egy jó oldala, még az UVSE +1,5-ös hendikeppel is bőven meg lehet duplázni a tétünket, ami szerintem simán benne van a pakliban. A Tippmixpro-n már reálisabb oddsokat ajánlanak, azonban még itt is túlzónak érzem hogy miért ilyen toronymagas favorit a Sabadell, igaz, itt az X2-re még annyit sem kínálnak, mint máshol a +1,5-ös hendikepre. Mindezek után szerintem egyértelmű, hogy gólokra kell fogadni, mert 19,5-ös határt állapított meg az összes bukméker, amit magasnak érzek egy olyan mérkőzésen, ahol két közel azonos erősségű együttes feszül egymásnak, és akkor a tét nagyságáról nem is beszéltünk.

Andersson04
2016.04.24, 15:59
Ma rendezik a Futsal Bajnokok ligája döntőjét, bronzmeccsét.

A döntőben az orosz Yugra és a spanyol Inter Movistar játszik egymással. A spanyoloknál megsérült a világ talán legjobb játékosa Ricardinho. Így döntő lévén, eleve nem várható gólzápor, az oroszok nagyon keményen tudnak védekezni, de brazil játékosaik is vannak, támadasban is hatékonyak.

Ezek alapján jó opciónak tartom a Yugra +1,5@1,64 (4/10) fogadást amit a sárga-kék irodában lehet megtenni, Tippmixpro csak 3 esélyben ad fogadást egyelőre.

A meccset az eurosport adja 20:30-tól.

mr.blonde
2016.04.25, 13:24
Ma este rendeznek a férfi kézi NB I-ben egy Tatabánya-Veszprém meccset. A Veszprém szombaton kemény BL-csatát vívott és hétvégén jön a visszavágó, gyakorlatilag nem volt idő erre a meccsre készülni (persze nagyon nem is kell), legfontosabb pedig a sérülések elkerülése lesz nekik. A Bánya viszont hemzseg a sérültektől, Lele, Mijatovics kapus, Krsmancic, Dénes Janos régebb óta maródi, de a csapat honlapja szerint a vasárnapi edzésen kidőlt Pásztor Ákos, Bodó, Vujovics és Szöllősi Szabolcs is. Ez így nagyon sok lesz a Bányának, kérdés a Veszprémből kik maradnak ma ki. A hendi határ 7,5, a gólokra pedig 55.5.

Andersson04
2016.04.25, 19:14
Bodó ahhoz képest, hogy sérültnek volt kiírva, gólt is szerzett már.

Tschaba
2016.04.25, 19:26
Igen, érdekesen alakul meccs. Épp most egyenlített Tatabánya a 23. percben: 10-10

mr.blonde
2016.04.25, 19:37
szokásos kamu ment megint..4-en játszanak a "halottak" közül, a veszprém meg leszarja az egészet..14-14 HT :)

mr.blonde
2016.04.27, 12:25
Kis fejtörő..szerb 1. osztály, Zvezda (1.) - Cukarcici (2.). A csapatok között 9 pont a különbség, ha nyer a Crvena akkor 12-re növeli az előnyt és bajnok lesz, mivel négy kör maradt hátra a rájátszásból. DE. A meccsek zárt kapuk mögött rendezik, mivel a Partizan elleni derbin természetesen balhé volt:) szóval, egy hétköznapi, zárt kapus meccsen érdemes e ünnepelni, vagy inkább a hétvégén szurkolóikkal együtt tegyék mindezt? Az sem mellékes, hogy a Cukarciki hétvégén lenyomta a Partizant, így jó esélye van a 2. helyre. A Zvezdánál szívesebben látnák őket a második helyen, mint az ősi riválist, ebben biztos vagyok.

FT: 1-2, bajnoki ünneplés halasztva

mr.blonde
2016.04.29, 11:39
Török Süper Lig. szombat délutáni meccs, Eskisehirspor - Trabzonspor. A hazaiak a kiesés elkerüléséért harcolnak, ezzel a meccsel 4 köra van hátra a bajnokságból, hátrányuk 5-6 pont. Az elmúlt 6 körben 7 pontot szereztek, elkezdték a kapaszkodást. A Trabzon hullámvölgybe került, ráadásul 6 játékosot (köztük négy alapembert, Erkan Zengin 25/3, Luis Pedro Cavanda 25/0, Ozer, Hurmacı 23/0, Sefa Yilmaz 12/2, Marko Marin 24/2 , Fatih Atik3/0) magatartás és hozzáállásbeli problémák miatt száműztek a felnőtt csapatból. Utolsó 7 idegenbeli meccsükből hatot elvesztettek, négyszer hendivel. A kettes körüli volt a hazaira a nyitóodds, most 1.65 körül van az átlag. Talán élőben el lehet majd kapni egy frankóbb szorzót.

http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=19341#.VyMd5XoVb0H

(http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=19341#.VyMd5XoVb0H)

Tomihmv
2016.04.29, 14:38
http://vlv.hu/news/10093/a-bajnoki-rjtszs-teljes-programja

Szegény Egerre rájár a rúd, hiszen ez alapján:

Április 30., szombat, 19.30 Eger-Primorje Rijeka - BL
Május 7., szombat, 16.30 Szolnok-Eger - OB I
Május 15., vasárnap, 20.30 Eger-Szolnok - OB I
Május 18., szerda, 18.00 Olimpiakosz-Eger - BL
Május 21., szombat, Szolnok-Eger - OB I

Szerintem a kettősterhelést nem bírják a hevesiek, főleg, hogy minden meccsük rangadó lesz, így az egyik sorozatot vélhetően beáldozzák majd, kérdés, hogy melyiket. Ez nagyjából szerintem a most szombati meccs alatt\után kiderül. Amúgy 1.56-szoros pénzért lehet fogadni a Tippmixpro-n az egriekre a horvátok ellen, ami szerintem egy picit alacsony az odavágó, és az utóbbi évek ütközetei alapján.

Cesc18
2016.04.29, 19:47
Friss hír, Vettel 5 helyes rajtbüntetést kap sebességváltó csere miatt. Tippmixpro-n jelenleg 2.70-ért lehet tenni Kimit ellene! Aki kapja, marja!!! :)

LDL
2016.04.29, 20:39
Milyen téterősséget javasolsz? (Nem vagyok otthon a motorsportokban.)

Tschaba
2016.04.29, 23:15
Cesc18, engem is érdekelne, hogy te milyen téttel teszed, illetve meddig látsz értéket benne.

Molni82
2016.04.30, 10:32
Friss hír, Vettel 5 helyes rajtbüntetést kap sebességváltó csere miatt. Tippmixpro-n jelenleg 2.70-ért lehet tenni Kimit ellene! Aki kapja, marja!!! :)

Érdekes, még mindig megmaradt az odds. Egy másik irodába 1.67@ és 2.07 ez a párosítás.
Mikor megláttam a posztod felküldtem egy komoly összeggel 50k, de most h visszalehet fogadni valamennyit bebiztosítok.

Szerinted ezzel az 5 rajthelyes büntetéssel mennyi lenne a valós odds?
Köszi

Cipolla
2016.04.30, 11:06
Érdekes, még mindig megmaradt az odds. Egy másik irodába 1.67@ és 2.07 ez a párosítás.
Mikor megláttam a posztod felküldtem egy komoly összeggel 50k, de most h visszalehet fogadni valamennyit bebiztosítok.

Szerinted ezzel az 5 rajthelyes büntetéssel mennyi lenne a valós odds?
Köszi

Nálam még így is Vettel az esélyes, bár tényleg value most Kimi. Az az 1,67-2,07 nálam reális, ott én is Vettellel mennék.

zotya1981
2016.04.30, 14:04
Életemben először fogadtam F1-re (Vettel), hajra :) Futamot is 1998-ban lattam legutóbb, amikor Hakkinen meg versenyzett.

Cipolla
2016.04.30, 14:34
Betis-Barcelona +4 Betisre 1,30-as odds van. Sztem nevetségesen túl van árazva a Barca, legutóbbi két meccs megtette a hatását. 0-4-nél tét vissza, nem tudom elképzelni, hogy elmenjen, de a +3,5 is nagyon jó lehet.

Andersson04
2016.04.30, 19:44
Ma az Eger-Primorje és az OSC-Szolnok vízilabdameccsekre is kínál élő fogadási lehetőséget az egyik vezető online iroda. (365)
Előbbi 19 órától a Digitv-n utóbbi 20:30tól az M4-en lesz élőben látható

Eger-Primorje meccsén kevés gólt várok, mindkét csapatnak nagy a tét, de a bukik 16,5-re tették a linet, ami alacsony. Ha élőben az elején felmegy 17,5-re esetleg 18,5-re azt 3/10-ben illetve 5/10-ben ajánlom.

Szerk.: 19:30 az Eger-Primorje

Cesc18
2016.04.30, 20:47
F1 kapcsán, nem volt időm írni. Nézegettem volna máshol h2h-eket, de nem találtam, viszont az teljesen egyértelmű volt, hogy a mixpro nem reagált az 5 helyes rajtbüntetésre. Mint látható, most 1.65-2.00, nem valószínű, hogy azért adtak 2.70-et Kimire mert abban reménykedtek, hogy rosszul szerepel az időmérőn. Ez egy kőkeményen +ev-s tipp volt. Hozzáteszem a legutóbbi futamon Hamilton hasonló büntetésére is nagyon lassan reagáltak, szóval erre érdemes figyelni.

LDL
2016.04.30, 23:15
Mit javasolsz az időmérő után? Te eladod 8%-os haszonnal (b3t365-ön 1.80-1.90 a szorzó) a tippet?

Molni82
2016.05.01, 19:59
A hét tippje volt ez a F1. Vastag pluszban zártam belőle :)
Kösz érte