PDA

Teljes verzió megtekintése : Hosszútávú fogadások

Zozinho19
2016.04.04, 19:07
Nem kizárt, hogy korábban már létezett ilyen téma, de mivel nem találtam, így létrehoztam egyet. Ide jöhetnek ezek a tippek... Ezeket nem árt indokolni is pár mondatban.

Zozinho19
2016.04.04, 19:26
Mindjárt itt az első: TLI- ALba nyeri a magyar kosárlabda bajnokságot, szorzó:8

Jelenleg a középszakasz zajlik az NB I/A-ban, ahol a felsőház csapatai nagyon együtt vannak, ami a pontszámokat illeti. Várható körbeverésekben nem lesz hiány. A csapatokat elnézve úgy látom, hogy a ZTE és a Körmend bárkinek megnehezítheti a dolgát, de nem tudnak hosszútávon kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani. A Paks is kezd elkészülni az erejével, illetve a Szolnok játéka sem emelkedik ki jelentősebben. A fehérvári csapat viszont egyre jobban összeáll és mostanság már egyre magabiztosabban lépnek parkettre. Most még ezen a szorzón tehetjük meg ezt a tippet, ami hosszútávra nem is rossz, de néhány meccs után már közel sem fogunk ilyen ajánlattal találkozni (ha jól gondolom ;)).

Zozinho19
2016.04.17, 22:31
A tegnapi Alba- Szolnok meccs megerősítette a tipp életképességét. A vendégek jó kezdés után kiengedtek, így az első játékrész fej-fej melletti állással zárult. Azonban nem árt megjegyezni, hogy finoman szólva is, az alföldiek számos alkalommal élvezhették a játékvezetők jóindulatát, talán ennek is volt köszönhető a fehérváriak időnként görcsös játéka. A 3. negyedben aztán jól éltek a vendégek Boriszov révén a sporik segítségével, így a záró felvonás előtt 9 pontos szolnoki előnyt mutatott az eredményjelző (54:63). A hazaiak gyorsan beszórtak két triplát, jelezve ezzel, hogy ennek a meccsnek még nincs vége. Ezzel együtt a publikum is megérezte ezt, egyre kevesebben ültek a székeken. Azonban a Szolnok is rátett egy lapáttal, 5 perccel a vége előtt újra 9 pontos előnyben voltak Vojvodáék. Ebben azért benne volt, hogy Pearson büntetői hatástalanok voltak. Ekkor Dzunics időt kért és valami "Harry Potter"-eset mondhatott az Alba játkosainak. Innentől a vendégektől már csak 3 pontra futotta, míg a fehérváriak az egyre lelkesebb közönségtől hajtva folyamatosan dolgozták le hátrányukat. Fél perccel a vége előtt 76:76-os állást mutatott az eredményjelző. Ivkovics időkérése után a vendégek eladták a labdát, ami Pearsonhoz került. Könnyű szívvel faultolhatták őt a vendégek, hiszen eddig nem jeleskedett a büntetővonalról. Ez a két dobás viszont hibátlan lett. 10 másodperccel a vége előtt 78:76. Az utolsó vendég időkérés után Vojvoda próbálta kintről megszerezni a győzelmet, azonban a célt tévesztett dobás után a lepattanó fehérvári kezekben kötött ki, ami az Alba első idei sikerét jelentette a Szolnoki Olaj ellen. Remélem nem az utolsót! :)

Tomihmv
2016.04.18, 20:26
Veszprém nyeri a magyar férfi kézilabda-bajnokságot 1.30 @ Tippmixpro

A Szeged tegnap ráijesztett a Veszprémre, így az MKB bajnoki címére adott szorzó 1.20-ról 1.30-ra emelkedett. A bajnokságban viszont szerintem simán kijön a felek közötti különbség. A rájátszásban kétszer találkoznak majd, a 9. fordulóban a Veszprém, a 10-ben a Szeged lesz a pályaválasztó, s amúgy is csak egy hét lesz a meccsek között. Ennek köszönhetően, ha az MKB megszórja hazai pályán a MOL-Picket, akkor gyakorlatilag bajnoknak tekinthető, ha nem, akkor sincs gond, mivel az utolsó játéknapon nem a piros-fehéreken lesz a nyomás, hanem a Csongrád megyeieken. Akkor már egyébként Momir Ilics is pályára léphet, aminek köszönhetően még jobban a bakonyiak felé billen a mérleg nyelve.

Cesc18
2016.04.18, 21:13
Veszprém nyeri a magyar férfi kézilabda-bajnokságot 1.30 @ Tippmixpro

A Szeged tegnap ráijesztett a Veszprémre, így az MKB bajnoki címére adott szorzó 1.20-ról 1.30-ra emelkedett. A bajnokságban viszont szerintem simán kijön a felek közötti különbség. A rájátszásban kétszer találkoznak majd, a 9. fordulóban a Veszprém, a 10-ben a Szeged lesz a pályaválasztó, s amúgy is csak egy hét lesz a meccsek között. Ennek köszönhetően, ha az MKB megszórja hazai pályán a MOL-Picket, akkor gyakorlatilag bajnoknak tekinthető, ha nem, akkor sincs gond, mivel az utolsó játéknapon nem a piros-fehéreken lesz a nyomás, hanem a Csongrád megyeieken. Akkor már egyébként Momir Ilics is pályára léphet, aminek köszönhetően még jobban a bakonyiak felé billen a mérleg nyelve.

És annyiért megéri? A hétvégi produkciójuk elég gyalázatos volt. Bár valószínűleg kielemzik, hogyha a kapus mellett próbálják eldobni, akkor nagyobb valószínűséggel érnek el gólt, mintha a testén keresztül próbálják...

Tomihmv
2016.04.18, 21:18
És annyiért megéri? A hétvégi produkciójuk elég gyalázatos volt. Bár valószínűleg kielemzik, hogyha a kapus mellett próbálják eldobni, akkor nagyobb valószínűséggel érnek el gólt, mintha a testén keresztül próbálják...

Szerintem van benne érték. Egyrészt a Szegedben benne van az, hogy kisebb csapatok ellen hullajt el pontot, pontokat, másrészt a Veszprémre hazai pályán maximum 1.10-szeres szorzón fogadhatunk szerintem (most semleges pályán 1.20 volt átlagosan), s főleg úgy, hogy a bakonyiak játsszák úgymond az első meccset otthon, aminek még számukra is óriási téttel bír. Simán benne van a pakliban, hogy akkor annyi góllal nyernek Nagy Laciék, hogy a "visszavágón" csak arra kell törekedniük, hogy elkerüljék a kiadós zakót, így akár majd le is adhatják a meccset.

Tomihmv
2016.05.29, 11:05
Szerbia nyeri a 2016-os olimpiát férfi vízilabdában 1.65 @ fogadjazévösszesnapján

Nagyon vártam már ezt a fogadási lehetőséget, mert szerintem az év egyik tutija. Legutóbb 88-ban nyertek a szerbek olimpiát, akkor még Jugoszlávia néven, s noha 2004-ben közel jártak hozzá (Szerbia és Montenegró néven), szerencsére Kemény Dénes fiai lenyomták déli szomszédainkat, a legutóbbi két versenyen pedig a bronz jutott számukra.
Az utóbbi években viszont egyértelmű a szerbek dominanciája a férfi vízilabda mezőnyében, hiszen amely versenyen elindultak, azt meg is nyerték. Olyan válogatottjuk van perpillanat, hogy ha még ki is esik egy világsztár, van helyette két másik, vagy legalább négy tehetséges fiatal, mindez megspékelve egy kiváló szakvezetővel, aki megtanult rendesen meccselni, így pedig már a sikerek sem maradnak el (lásd a januári, szenvedős belgrádi döntőt, mégis a szerbek nyertek, ez egyértelműen Szavicsnak volt köszönhető).
Úgy gondolom, hogy a csapatnak nincs ellenfele, főleg, ha hozzák a stabil játékukat, és miért ne hoznák, hiszen már több éve együtt játszik ez az aranygeneráció, amely sikert sikerre halmoz.

Tschaba
2016.05.29, 11:26
Milyen tétet javasolsz?

Andersson04
2016.05.29, 11:34
Annyit hozzátennék, hogy az EB döntőben azért megkapták a hazai pályát, az utolsó negyedben egy teljesen szabályos gólt vettek el Montenegrótól, amivel 2-vel mentek volna néhány perccel a vége előtt, ehelyett a szerbek egyenlíthettek. Amúgy nekem is tetszik ez a lehetőség, emellett az ausztráloktól várok meglepetést, hogy bejutnak a legjobb 4-be, 67es szorzón rakok rájuk 0,5/10ben.

Tomihmv
2016.05.29, 12:24
Milyen tétet javasolsz?

Nálam 10/10.

Tomihmv
2016.05.29, 12:28
Annyit hozzátennék, hogy az EB döntőben azért megkapták a hazai pályát, az utolsó negyedben egy teljesen szabályos gólt vettek el Montenegrótól, amivel 2-vel mentek volna néhány perccel a vége előtt, ehelyett a szerbek egyenlíthettek. Amúgy nekem is tetszik ez a lehetőség, emellett az ausztráloktól várok meglepetést, hogy bejutnak a legjobb 4-be, 67es szorzón rakok rájuk 0,5/10ben.

Igen, de ez mindig benne van a sorsdöntő meccsekben, hogy szorossá teszik a bírók. Lásd a tegnapi Szolnok-Eger meccset, mezőnyjátékos blokkolt, a bírók "úgy látták", hogy Viktor védett, sarokdobást ítéltek, Hosi meg bevágta és ahelyett, hogy az ellen támadásból nőtt volna a differencia, az Eger visszajött a meccsbe. Ezt pedig végül azzal kompenzálták, hogy a másik oldalon Alekszics a támadóidő lejárata után kipókhálózta Mitrovics kapuját és mégis megadták a találatot, és azzal dőlt el az aranyérem sorsa.
Néha, az ilyenek után, az az érzésem, hogy nem ártana tudni, hogy a bírók mire fogadtak az adott meccsen... :cool:

zsolo365
2016.05.29, 13:15
"Annyit hozzátennék, hogy az EB döntőben azért megkapták a hazai pályát, az utolsó negyedben egy teljesen szabályos gólt vettek el Montenegrótól, amivel 2-vel mentek volna néhány perccel a vége előtt, ehelyett a szerbek egyenlíthettek. Amúgy nekem is tetszik ez a lehetőség, emellett az ausztráloktól várok meglepetést, hogy bejutnak a legjobb 4-be, 67es szorzón rakok rájuk 0,5/10ben."

És ezt hol lehet tenni?

Andersson04
2016.05.29, 16:06
"Annyit hozzátennék, hogy az EB döntőben azért megkapták a hazai pályát, az utolsó negyedben egy teljesen szabályos gólt vettek el Montenegrótól, amivel 2-vel mentek volna néhány perccel a vége előtt, ehelyett a szerbek egyenlíthettek. Amúgy nekem is tetszik ez a lehetőség, emellett az ausztráloktól várok meglepetést, hogy bejutnak a legjobb 4-be, 67es szorzón rakok rájuk 0,5/10ben."

És ezt hol lehet tenni?

365.

zsolo365
2016.05.29, 23:53
köszönöm

Tomihmv
2016.06.26, 12:14
Szerbia nyeri a 2016-os olimpiát férfi vízilabdában 1.65 @ fogadjazévösszesnapján

Nagyon vártam már ezt a fogadási lehetőséget, mert szerintem az év egyik tutija. Legutóbb 88-ban nyertek a szerbek olimpiát, akkor még Jugoszlávia néven, s noha 2004-ben közel jártak hozzá (Szerbia és Montenegró néven), szerencsére Kemény Dénes fiai lenyomták déli szomszédainkat, a legutóbbi két versenyen pedig a bronz jutott számukra.
Az utóbbi években viszont egyértelmű a szerbek dominanciája a férfi vízilabda mezőnyében, hiszen amely versenyen elindultak, azt meg is nyerték. Olyan válogatottjuk van perpillanat, hogy ha még ki is esik egy világsztár, van helyette két másik, vagy legalább négy tehetséges fiatal, mindez megspékelve egy kiváló szakvezetővel, aki megtanult rendesen meccselni, így pedig már a sikerek sem maradnak el (lásd a januári, szenvedős belgrádi döntőt, mégis a szerbek nyertek, ez egyértelműen Szavicsnak volt köszönhető).
Úgy gondolom, hogy a csapatnak nincs ellenfele, főleg, ha hozzák a stabil játékukat, és miért ne hoznák, hiszen már több éve együtt játszik ez az aranygeneráció, amely sikert sikerre halmoz.

A Világligán mutatott produkció, főleg a mai, amíg nem dőlt el a meccs, még jobban alátámasztja a tippet, nem is csoda, hogy már csak 1.53-as szorzó van a szerbekre. :rolleyes:

LDL
2016.08.11, 09:27
Jelenleg 2 ponttal az 5. helyen (kieső hely) állnak a szerbek a csoportjukban. Feltámadhatnak még szerinted, vagy búcsúzhatunk a pénzünktől?

Tomihmv
2016.08.11, 20:30
Jelenleg 2 ponttal az 5. helyen (kieső hely) állnak a szerbek a csoportjukban. Feltámadhatnak még szerinted, vagy búcsúzhatunk a pénzünktől?

Mivel szerintem a hátralévő két csoportmeccsüket lehozzák, így korai lenne beszélni arról, hogy búcsúzhatunk a pénzünktől. A másik csoportban is körbeverik egymást az ellenfelek, szóval bármi lehet még. Én speciel nem temetném még a szerbeket, a fogadásból sem szálltam ki. :)

Zsolti844
2016.08.12, 00:08
Akik 1.65-ös szorzón fogadtak a b3t365-ön, a feltett tét 79%-át visszakapva szállhatnak ki a fogadásból.
Jelenleg a fenti irodában 2.10, a Tippmixpro-n pedig 2.20 a szorzó a szerbek győzelmére. A fogadásból kiszállva, a visszakapott pénzzel újra megjátszva a szerbek győzelmét, többet nyerhetnénk, mint eredetileg (beleszámítva a 21%-os veszteséget is).

Példa:
100.000,- HUF 1.65-ös szorzón megjátszva ---> lehetséges nyeremény: 65.000,- HUF
(jelenleg a tétből felvehető 78.571,- HUF)

78.571,- HUF 2.20-as szorzón megjátszva ---> lehetséges nyeremény: 94.285,- HUF (ha levonom belőle a fogadás visszaváltásakor elkönyvelt veszteséget, akkor 72.856,- HUF-ot kapok)

Megéri az eredeti fogadást "átváltani"? Elvileg a kockázat nem több, mint eredetileg. :confused:

varin
2016.08.12, 00:17
Akik 1.65-ös szorzón fogadtak a b3t365-ön, a feltett tét 79%-át visszakapva szállhatnak ki a fogadásból.
Jelenleg a fenti irodában 2.10, a Tippmixpro-n pedig 2.20 a szorzó a szerbek győzelmére. A fogadásból kiszállva, a visszakapott pénzzel újra megjátszva a szerbek győzelmét, többet nyerhetnénk, mint eredetileg (beleszámítva a 21%-os veszteséget is).

Példa:
100.000,- HUF 1.65-ös szorzón megjátszva ---> lehetséges nyeremény: 65.000,- HUF

78.571,- HUF 2.20-as szorzón megjátszva ---> lehetséges nyeremény: 94.285,- HUF (ha levonom belőle a fogadás visszaváltásakor elkönyvelt veszteséget, akkor 72.856,- HUF-ot kapok)

Megéri az eredeti fogadást "átváltani"? Elvileg a kockázat nem több, mint eredetileg. :confused:

Én nem látom a hibát, csak nyerhetsz ezzel papíron több, mint 7k-t.

Noemail
2016.08.12, 00:25
Osztom, ezzel valóban nagyobb profitot tudsz realizálni.

Tomihmv
2016.08.12, 08:49

Példa:

Alapvetően abszolút megéri! Viszont ténylegesen csak akkor éri meg, ha minimum ekkora téttel játszottad meg, és a mixpron perpillanat van ekkora rendelkezésre álló pénzmagod, mert ha nem, akkor bele kell kalkulálnod a tranzakciós költségeket (kifizetés, átutalás esetleg másik számlára (pl. skrillről bankszámlára, vagy levétel online pénztárcából), befizetés), amiket végig számolva nem biztos, hogy végül ennyivel jobban jársz, sőt van olyan forgatókönyv, hogy végül kisebb mínuszt hozol össze.

Tomihmv
2016.08.21, 12:01

Amilyen nehezen indult, olyan sima lett a végére! :)
A legjobb csapat nyert, kétség sem férhet hozzá, viszont sajnálom, hogy a magyarok nem játszhattak éremért. Az első négyből három balkáni válogatott lett, ami nem meglepő, de sajna ezzel beárazták a vízilabdát ismét. Remélem nem tűnik el az olimpiai sportágak közül a póló, de a végeredmény, illetve az utolsó körben véghezvitt bundák nem emellett kampányolnak..

Tschaba
2016.08.21, 19:57
Az első négyből három balkáni válogatott lett, ami nem meglepő, de sajna ezzel beárazták a vízilabdát ismét. Remélem nem tűnik el az olimpiai sportágak közül a póló, de a végeredmény, illetve az utolsó körben véghezvitt bundák nem emellett kampányolnak..

Mit értesz az utolsó mondatod alatt? Utolsó körben véghezvitt bundák?

Andersson04
2016.08.21, 21:40
Utolsó csoportkörre gondol, a másik csoport meccseire (nem a magyar csoport)

Bennem felmerült, hogy azok nem feltétlen bundák, csak amikor nem éri meg nyerni mindenképp akkor visszavesznek a csapatok, rápihennek a playoffra.
Persze azért egy horvát csapat semmilyen formában nem kaphatna ki egy franciától, ott akkora a tudásbeli különbség.

zoekkent
2016.08.21, 21:49
Bár nem engem kérdeztél, de ezek mind - alsóhangon nevezzük így : "furcsa" eredmények...

9-8 Franciaország - Horvátország
10-7 USA - Olaszország
12-7 Ausztrália - Görögország

és ez csak az utolsó forduló :DDD

teszem hozzá: az én lelkem nem facsarodott ki emiatt, sőt a focin kívül általam követett sportokban nagyon is NYERŐ csapatokat jellemez ez a fajta HELYEZKEDÉS :D

ui: látom Andersson04 megelőzött, ezért még annyit hozzátennék, hogy itt az oldalon olvasott http://www.hatharom.com/2016/08/17/kikapni-lehet-kamuzni-soha --- cikk után jutott már eszembe hogy ez így nagyon szép, ez így nagyon jó..., de valahogy északi/déli riválisainkat nem a kardvívás szelleme vezérli, ha a GYŐZTES CSAPAT! kerül szóba:D

golszerzo
2016.08.22, 18:05
A szerb tipp szép volt, ráadásul még nagyobb oddson is lehetett fogadni menetközben. A legjobb az volt a szerbektől, amikor a japánok ellen 2-5-tel kezdtek, és felment a meccs oddsuk 1.01-ről 1.70-re :D

hatvanharom.hu
2017.01.06, 19:47
Kinéztem pár hosszútávú fogadást tippmixpróról, hogy legyen egész szezonra valami izgulnivaló és érdekelne egy-két szakértői vélemény, mert még nem játszottam meg.

1. Felcsút win NBII 2@

Ez 2.7@ körül nálam 9/10-es tipp volt, sajnos lemaradtam róla, nem hittem, hogy Karácsony körül változik az odds, erre kinevezték Pintért és délután már csak 2@ volt...Ennyiért már nem akkora value, de kombiba jó lesz.

2. FTC win Hungary Cup 4@

Ilyen oddson ez nálam value. A bajnoki győzelmükre csak 3.5@, pedig arra kevesebb esélyt látok és ha az nem jön össze, akkor prioritás lehet a Kupa. Igaz a Honvédot kapták a 8 között, de oda-vissza meccsek lesznek most már és Doll komolyan szokta venni ezt a sorozatot. Újpest, Vasas marad reálisan, ha túljutnak a Honvédon. Vasasnak tavasszal sok lesz a kétfrontos harc, Újpest ellen azért a zöldekre tennék.

3. France win handball WC 2@

Még mindig a legjobbak szerintem. Az otthoni rendezés és az olimpiai bukta után meg lesz a kellő motiváció is.

4. PSG win EHF CL 3.15@

Idén úgy tűnik, hogy összeálltak és azt mindenki tudta, hogy ha egyszer összeállnak, akkor kb. verhetetlenek lesznek. A Veszprém sajnos úgy tűnik, hogy túl van a csúcson, az ő esélyük az elmúlt 2 év volt. Persze a Final 4 veszélyes dolog, mert egy meccsen bármi lehet, de ilyen oddson nekem ez valuenak tűnik a jelenlegi erőviszonyokat figyelembe véve.

5. Győr win women EHF CL 2.5@

Itt egy kicsit magasabb oddsot el tudnék képzelni, mert a Budu és a Vardar is veszélyes lehet, Löke ugye nincs, de olyan szépen mutatott az Allstar csapat az EB után. :D

6. Szolnok win NB1 3@

Kosár. Ki fognak egyenesedni tavaszra, kitakarították most a szar légiósokat, hoztak máris egy jó centert. Sok volt ez a Bajnokok Ligája is a csapatnak, év végére nagyobb prioritás lesz a hazai bajnokság. Nem rossz az Alba és a Körmend, de egál oddson maradnék a Szolnoknál.

7. Szolnok win NB1 2.25@

Ez meg vízilabda. A Kupában azért megmutatták, hogy ki az úr a háznál. Úgy tűnik nekem, hogy hiába van 4 jó csapat, azért a Szolnok más szint.

Ezt a 7 tippet néztem ki és ezeket akarom ilyen szuperkombiba megtenni, ha bejön 4-5 akkor is nyerjek valamit, de lehet, hogy kihagynék egy-kettőt vagy betennék valamit helyettük, ha valakinek lenne esetleg jó ötlete a Pro hosszútávú kínálatából. :D Néztem még a magyar női kosarat, meg a MOL Liga jégkorongot, de azokat igazából nem figyelem komolyan, hogy bátran tippeljek rájuk. (Fehérvár nem adhat le játékosokat a Titánoknak a rájátszásra, ha kiestek az EBEL-ből? 80-as oddsért nem lenne rossz...)

A PSG és FTC árérték arány miatt, a Felcsút és Franciao. tipperősség miatt mindenképp benne lesz. A Szolnok tippeket évek óta, nem rakhattuk ilyen oddsokon, az oldalon is volt róluk szó tavaly és tavalyelőtt is. Nyilván mindkét esetben nagyobb a konkurencia, de azért még mindenhol őket kell majd legyőzni annak, aki bajnokságot akar nyerni. A Győr tipp irányában vagyok legkevésbé elhivatott...
Szóval, ha bárkinek bármilyen észrevétele van a tippeket illetően, akkor azt szívesen fogadom!

mr.blonde
2017.01.06, 22:01
Nagyon sok helyen egyetértek Veled, tetszik ez a kombi :D

A Puskás szerintem kb a tuti kategória..a franciák kapcsán pont ugyanígy gondolkozom a vb-re..a két kézi BL is adja magát, bár ez a FF4 szisztéma meglehetősen lutrivá teszi az egészet, ezzel együtt komoly esély van rá, hogy így lesz, talán a Győr az erősebb tipp a kettő közül. A foci MK kapcsán is egyetértek, ha elmegy a bajnokság, rámennek majd a kupára és segítséget is fognak kapni, ebben biztos vagyok..a két Szolnok is tetszik, bár nem vagyok kompetens egyik sportágban sem.

Kíváncsi vagyok mit főzöl ki ebből, nálam talán Puskás és ETO a két legcombosabb tipp :) GL!

Molni82
2017.01.06, 22:54
Kinéztem pár hosszútávú fogadást tippmixpróról, hogy legyen egész szezonra valami izgulnivaló és érdekelne egy-két szakértői vélemény, mert még nem játszottam meg.

1. Felcsút win NBII 2@

Ez 2.7@ körül nálam 9/10-es tipp volt, sajnos lemaradtam róla, nem hittem, hogy Karácsony körül változik az odds, erre kinevezték Pintért és délután már csak 2@ volt...Ennyiért már nem akkora value, de kombiba jó lesz.

Ilyen oddson ez nálam value. A bajnoki győzelmükre csak 3.5@, pedig arra kevesebb esélyt látok és ha az nem jön össze, akkor prioritás lehet a Kupa. Igaz a Honvédot kapták a 8 között, de oda-vissza meccsek lesznek most már és Doll komolyan szokta venni ezt a sorozatot. Újpest, Vasas marad reálisan, ha túljutnak a Honvédon. Vasasnak tavasszal sok lesz a kétfrontos harc, Újpest ellen azért a zöldekre tennék.

Még mindig a legjobbak szerintem. Az otthoni rendezés és az olimpiai bukta után meg lesz a kellő motiváció is.

4. PSG win EHF CL 3.15@

Idén úgy tűnik, hogy összeálltak és azt mindenki tudta, hogy ha egyszer összeállnak, akkor kb. verhetetlenek lesznek. A Veszprém sajnos úgy tűnik, hogy túl van a csúcson, az ő esélyük az elmúlt 2 év volt. Persze a Final 4 veszélyes dolog, mert egy meccsen bármi lehet, de ilyen oddson nekem ez valuenak tűnik a jelenlegi erőviszonyokat figyelembe véve.

Itt egy kicsit magasabb oddsot el tudnék képzelni, mert a Budu és a Vardar is veszélyes lehet, Löke ugye nincs, de olyan szépen mutatott az Allstar csapat az EB után. :D

6. Szolnok win NB1 3@

Kosár. Ki fognak egyenesedni tavaszra, kitakarították most a szar légiósokat, hoztak máris egy jó centert. Sok volt ez a Bajnokok Ligája is a csapatnak, év végére nagyobb prioritás lesz a hazai bajnokság. Nem rossz az Alba és a Körmend, de egál oddson maradnék a Szolnoknál.

7. Szolnok win NB1 2.25@

Ez meg vízilabda. A Kupában azért megmutatták, hogy ki az úr a háznál. Úgy tűnik nekem, hogy hiába van 4 jó csapat, azért a Szolnok más szint.

Ezt a 7 tippet néztem ki és ezeket akarom ilyen szuperkombiba megtenni, ha bejön 4-5 akkor is nyerjek valamit, de lehet, hogy kihagynék egy-kettőt vagy betennék valamit helyettük, ha valakinek lenne esetleg jó ötlete a Pro hosszútávú kínálatából. :D Néztem még a magyar női kosarat, meg a MOL Liga jégkorongot, de azokat igazából nem figyelem komolyan, hogy bátran tippeljek rájuk. (Fehérvár nem adhat le játékosokat a Titánoknak a rájátszásra, ha kiestek az EBEL-ből? 80-as oddsért nem lenne rossz...)

A PSG és FTC árérték arány miatt, a Felcsút és Franciao. tipperősség miatt mindenképp benne lesz. A Szolnok tippeket évek óta, nem rakhattuk ilyen oddsokon, az oldalon is volt róluk szó tavaly és tavalyelőtt is. Nyilván mindkét esetben nagyobb a konkurencia, de azért még mindenhol őket kell majd legyőzni annak, aki bajnokságot akar nyerni. A Győr tipp irányában vagyok legkevésbé elhivatott...
Szóval, ha bárkinek bármilyen észrevétele van a tippeket illetően, akkor azt szívesen fogadom!

Nekem is tetszenek :)
A PSG +Győr kombót már én is több szelvényre feltettem. Igazi meglepetés lenne ha nem ez a 2 csapat nyerne a BL végén.

Zozinho19
2017.01.07, 00:31
Szerintem a kosár tipp elég necces. Ha jelen pillanatban kellene tippelnem a magyar bajnokra, akkor én a Körmendre tenném a pénzem! Cizmic lemondása után mindenki arra számított, hogy az új mesternek (Gasper Potocnik) több időre lesz szüksége egy igazán ütőképes csapat összerakására, ezzel szemben pár nap alatt alkotott nagyot a szlovén mester. Győzelem az erősebbnek tartott Minszk ellen a FIBA kupában, majd idegenben az egyik favoritnak tartott Albát is simán verték. Hogy nem a véletlen műve volt ez a 2 siker, azt most hétközben Izraelben bizonyították Ferencz Csabáék.
Ezzel együtt is korai szerintem fogadni a végső győztesre, hisz a nagy kérdések majd a rájátszásban fognak eldőlni, de nagyon úgy tűnik, hogy Ivkovic személye garancia a bukásra Szolnokon. A légiósokat illetően az idény közben igazolt Pavlicevic jól kezdett, de mostanra már beleszürkült ő is az Olaj légiós kontingensébe. Az új center talán felkavarja az állóvizet, de Barnies eddigi teljesítménye sem ok az örömre a Tisza partján. Az elég sokat mondó tény, hogy a Szolnoknak a következő 2 bajnokin mindent ki kell tenni a parkettre, hogy részt vehessenek a Magyar Kupa küzdelmeiben.
Egyébként sok sikert kívánok!

hatvanharom.hu
2017.01.19, 15:28
Nem vagyok egy nagy honi kosárlabda szakértő, de számomra eljött az idő, hogy további téteket helyezzek el a Szolnok bajnoki címére. :D

Érveim:

Amikor fennállt az esélye, hogy nem jutnak be a Kupában még a nyolcba se, akkor felment az oddsuk 5@-ra, 3@-ról a bajnokságot illetően. (Mondjuk nem nagyon értettem, hogy a kettőnek mi köze van egymáshoz. A bajnokságot a rájátszásban kell megnyerni, nem a Kupában, de nekünk csak jó, ha az oddsmesterek mindenre ugranak...)
Utána csupa pozitív dolog történt velük, de erre már nem reagáltak a tippmixprónál.
Ivkovicsot elküldték, aki sokak szemében a kudarcok záloga volt eddig Szolnokon (lsd. Zozinho19 :)), ezzel párhuzamosan visszatérhetnek a lelátóra az eddig miatta bojkottáló szurkolók.
Igazoltak még egy magasan jegyzett légióst a PAOK-ból és elküldtek egyet, akivel befürödtek.
2 nagyon jó meccsen vannak túl a BL-ben, majdnem elkapták a Besiktast itthon, a lengyeleket megverték és ezeken nem játszott még az új igazolás. Megverték otthon az egyik legfőbb rivális Körmendet a bajnokságban viszonylag simán. A Körmendnél az egyik kulcslégiós körül furcsa történések vannak, már a 2. meccset hagyja ki gyermeke születése miatt, lehet ez a tényleges indok, de a csapategységnek nem hinném, hogy jót tesz és az elhivatottságát is megkérdőjelezi (lsd. pl.: Gensheimer).
A Körmend és Alba esetében is reális esély van, hogy egy jó szerepléssel még több meccsük lesz nemzetközi porondon, míg a Szolnok már kiesett, így csak itthonra kell fókuszálnia.
A Kupában végül bejutottak a 8 közé és kedvező sorsolást kaptak. Ez azért fontos, mert ha megnyernyék a Kupát és a bajnokságban nem botladoznak tovább, akkor visszaállhatnak favorittá az oddsmestereknél, így könnyen menedzselhető lesz a tipp, akár surebet is lehet belőle a végén.
A Besiktas meccs után kosárfórumokon el voltak ájulva tőlük, hogy ilyen teljesítménnyel itthon nem lesz ellenfelük.
Ha folytatódik ez a pozitív széria és nyernek Pécsen a hétvégén, akkor valszeg nem fogunk már rájuk idén jobb oddsot kapni.

Mivel nálam a Felcsút bajnoki címe 10/10-es tipp a legújabb fejlemények függvényében, ezért csinálok egy ilyen kombit, hogy:

Felcsút win 1.7@ x Szolnok win 5@ = 8.5@

Bár úgy érzem, hogy magában az 5@ is elég nagy ahhoz, hogyha később úgy alakul, akkor nyugodtan kiszálljunk a tippből, de a 8.5@ még nagyobb biztosítékot jelent erre.

Molni82
2017.01.19, 16:22
Nem vagyok egy nagy honi kosárlabda szakértő, de számomra eljött az idő, hogy további téteket helyezzek el a Szolnok bajnoki címére. :D

Érveim:

Amikor fennállt az esélye, hogy nem jutnak be a Kupában még a nyolcba se, akkor felment az oddsuk 5@-ra, 3@-ról a bajnokságot illetően. (Mondjuk nem nagyon értettem, hogy a kettőnek mi köze van egymáshoz. A bajnokságot a rájátszásban kell megnyerni, nem a Kupában, de nekünk csak jó, ha az oddsmesterek mindenre ugranak...)
Utána csupa pozitív dolog történt velük, de erre már nem reagáltak a tippmixprónál.
Ivkovicsot elküldték, aki sokak szemében a kudarcok záloga volt eddig Szolnokon (lsd. Zozinho19 :)), ezzel párhuzamosan visszatérhetnek a lelátóra az eddig miatta bojkotáló szurkolók.
Igazoltak még egy magasan jegyzett légióst a PAOK-ból és elküldtek egyet, akivel befürödtek.
2 nagyon jó meccsen vannak túl a BL-ben, majdnem elkapták a Besiktast itthon, a lengyeleket megverték és ezeken nem játszott még az új igazolás. Megverték otthon az egyik legfőbb rivális Körmendet a bajnokságban viszonylag simán. A Körmendnél az egyik kulcslégiós körül furcsa történések vannak, már a 2. meccset hagyja ki gyermeke születése miatt, lehet ez a tényleges indok, de a csapategységnek nem hinném, hogy jót tesz és az elhivatottságát is megkérdőjelezi (lsd. pl.: Gensheimer).
A Körmend és Alba esetében is reális esély van, hogy egy jó szerepléssel még több meccsük lesz nemzetközi porondon, míg a Szolnok már kiesett, így csak itthonra kell fókuszálnia.
A Kupában végül bejutottak a 8 közé és kedvező sorsolást kaptak. Ez azért fontos, mert ha megnyernyék a Kupát és a bajnokságban nem botladoznak tovább, akkor visszaállhatnak favorittá az oddsmestereknél, így könnyen menedzselhető lesz a tipp, akár surebet is lehet belőle a végén.
A Besiktas meccs után kosárfórumokon el voltak ájulva tőlük, hogy ilyen teljesítménnyel itthon nem lesz ellenfelük.
Ha folytatódik ez a pozitív széria és nyernek Pécsen a hétvégén, akkor valszeg nem fogunk már rájuk idén jobb oddsot kapni.

Mivel nálam a Felcsút bajnoki címe 10/10-es tipp a legújabb fejlemények függvényében, ezért csinálok egy ilyen kombit, hogy:

Bár úgy érzem, hogy magában az 5@ is elég nagy ahhoz, hogyha később úgy alakul, akkor nyugodtan kiszálljunk a tippből, de a 8.5@ még nagyobb biztosítékot jelent erre.

Köszi, pont egy ilyen megerősítésre vártam.
Én is toltam egy komoly kombit.
Ha már 3 bejön, szép nyerő :)
A 2 kéziben biztos vagyok, a kosár jól hangzott, a 2 fradi foci meg a szívem mondatta. Tény h a 2 leggyengébb a fradi, de majd meglátjuk.

166

makai
2017.01.20, 20:53
Szerintetek a Ferencváros NBI (labdarugás) végső győztest érdemes megrakni, vagy már semmi esély sincs rá, hogy behúzzák?

Zozinho19
2017.02.05, 02:57

Érveim:

Ivkovicsot elküldték, aki sokak szemében a kudarcok záloga volt eddig Szolnokon (lsd. Zozinho19 :)), ezzel párhuzamosan visszatérhetnek a lelátóra az eddig miatta bojkottáló szurkolók.

Ezen a szorzón mindenképp megéri a Szolnok sikerét tenni.
A "fájós fogat" eltávolították és meg is indult az Olaj szekere, de ennyire nem egyszerű a dolog. Az általad említett Bryant ugyan eddig csalódást keltett, de a palánk alá a Manresatól igazolt Andric sokat lendített a Tisza parti alakulat eredményességén. Az edzőváltás azt is magával hozta, hogy néhány játékos teljesítménye jelentősen javult, gondolok itt a Barnies, Boriszov párosra. Az irányítóban játszó Pavlicsevics pedig ismét az igazolásakor mutatott játékát teszi a parkettre (amikor nem kapja el a hév!). Vojvoda az Vojvoda, a kosárlabdát kevésbé követők is ismerik a nevét, amikor nem játszik nagyon jól, akkor is dob 20 pont környékén.
Ami gondot okozhat az a sorsolás, illetve az alapszakaszból hátralévő mérkőzések. Jelen állás szerint az Alba vezeti a listát, 3 vereséggel kevesebbet szenvedtek el, mint a Körmend, Szolnok, Kaposvár, Falco, ZTE kvintett.
Ami az Albát illeti, kicsit visszaesett a teljesítményük az utóbbi meccseken, de ettől függetlenül azt gondolom, hogy az alapszakaszt csak ők veszíthetik el ebből a helyzetből. Van 2 kalkulálható vereségük (Szolnokon és Körmenden), de ez belefér. A Falcoval és a ZTE-vel már letudták a 2 meccset, a Kaposvárt pedig Fehérváron fogadják majd. A nem említett, de karcos csapatok (PVSK, Szeged) is vendégségbe mennek majd ellenük.
A Szolnok most játszik majd a Falco ellen Szombathelyen és azt figyelembe véve, hogy a Falconál (szerintem) kicsit gyengébb ZTE ellen is csak az utolsó negyedben sikerült a győzelmet megszerezni, akkor nem esélytelen az újabb szolnoki vereség. Ezen felül még a körmendi fellépésük zárulhat így, de azért az Alba elleni meccsüket sem húznám be most fix 1-esre.
A Körmendnek sikerült továbbmenni az Eurocup-ban, de a franciák ellen a továbbjutás igazi világszenzáció lenne! A múlt hét végén kiderült, hogy Petty nélkül fogatlan oroszlán a Körmend, ráadásul a szűk rotáció sem az ő esélyeiket növeli, bár ezen még a hónap végéig tudnak javítani. Számukra a kupagyőzelem lehet pillanatnyilag az elsődleges cél.
A szombathelyi gárda kissé rapszódikus eddig. Míg az Arena Savaria bevehetetlen várnak tűnik, addig idegenben már korántsem ennyire acélos a mutatójuk, ha az idény további részében tudnak ezen javítani, akkor bravúrt is okozhatnak!
A ZTE és a Kaposvár ugyan erős csapatok, de jelenleg az a véleményem, hogy képesek bárkit legyőzni, de kikapni is tudnak bárkitől.
Összevetve a gondolataimat, még azt is nehéz megmondani, hogy mely csapatok fognak bekerülni a középszakaszban a felsőházba.
Abban teljes mértékben igazad van, hogy a győztes kiléte csak a rájátszás végén fog kiderülni, de hogy az utóbbi évek legkiélezetebb bajnokságát látjuk, az biztos. Ezzel azt akarom mondani, hogy házat, kocsit nem lehet erre a fogadásra feltenni! :)

hatvanharom.hu
2017.03.03, 23:47
A főoldali Így áll a hosszútávú fogadásunk cikktől kedvet kaptam a saját korábban beírt hosszútávú fogadásaim átnézéséhez.

A.
1. Felcsút win NB2 2@
4. PSG win EHF CL 3.15@
6. Szolnok win NB1 3@
7. Szolnok win NB1 2.25@

1. Erről szó volt a cikkben is, nekem még 2@ sikerült raknom, jelenleg 1.5@. Nem tetszett a fiaskó a szezonnyitón, jelenleg a Balmazújvárost látom a legveszélyesebbnek a tippre. A Soroksártól várok egy leeresztést nem hinném, hogy a Fradi fiókcsapata fel szeretne jutni. A nagyobb potenciállal bíró csapatok (Kisvárda, Békéscsaba) kicsit hátrébb vannak a tabellán.
2. Itt is már csak 2.1@ érhető el. Kicsit féltem a Honvéd elleni párharctól a bajnokságban látottak alapján. A sorsolás kedvező lett a tippnek, mert a Vasas az Újpesttel került össze, így a Fradi lett a favorit.
3. Ez lejött elég simán, a nagyobb ellenfelek korán kihullottak szerencsére (Dánia ugyebár). :)
4. Itt nagy változás nem történt az oddsban. Viszont volt egy furcsa meccs, ami remélem csak erősíti a tippet és nem egy intő jel. Simán kikaptak 6 góllal otthon a kupában a Montpellier ellen és kiestek. Remélem csak leadták ezt a sorozatot a nagyobb célok érdekében és nem egy éles meccs volt ez. Lehet Karabaticék megint elcsábultak...
5. Győr, Vardar, Budu - a helyzet és az odds változatlan. Drukkolok a Fradinak, hogy odaérjenek negyedik résztvevőnek.
6. Ezt a tippet a másik fogadásban bővebben kifejtem.
7. Elég nagy erődemonstrációt tartottak egy-két meccsen a közelmúltban. Remélem kitart a forma év végéig, már csak 1.9@-n kapható.

Összességében mindenütt esett vagy maradt az odds és egy tippel kevesebb van, ezért nem áll rosszul a tippsor.

B. Felcsút win 1.7@ x Szolnok win 5@ = 8.5@

Sok minden úgy alakult, ahogy vártam a Szolnokkal kapcsolatban. Felálltak a padlóról, összeálltak, majdnem megnyerték a kupát is, egyértelmű, hogy túlzott volt az 5@ odds. Csak van itt egy kis probléma: az Alba. Túl erősnek tűnnek és szinte már biztos, h pályaelőnyük lesz a rájátszásban, ezért nagyon gondolkozok, hogy 2.5@ oddson (A Felcsúttal (1.5@) persze ezt is megfűszerezve) biztosítsak rájuk, legalább a feltett tét erejéig. A Szolnokon kívül másban nem látom az erőt, hogy elvegye a pályaelőnyüket, de nekik se lesz könnyű. Még kivárok egy-két meccset, mert a Szolnoknak könnyebb meccsei következnek, így nem valószínű, hogy botlanának és esne az Alba szorzója, de valószínűleg előbb-utóbb ezt kénytelen leszek megtenni.

Beszálltam még az oldalon olvasottak hatására korábban a Veszprém (1.4@) és a Barcelona (2.9@) bajnoki címébe is a fentebb taglalt tippek különböző kombinációival, úgyhogy továbbra is van mit figyelni. :D

Tomihmv
2017.03.05, 10:06
Ahogy írtad, szerintem is maximum a Szolnok végső győzelmével lehet probléma. Bár a playoff előtt még igazolhatnak egy-két játékost, amivel megváltozhatnak az erőviszonyok és akkor teljesen mindegy, hogy kié a pályaelőny. :)

hatvanharom.hu
2017.03.05, 16:20
Ahogy írtad, szerintem is maximum a Szolnok végső győzelmével lehet probléma. Bár a playoff előtt még igazolhatnak egy-két játékost, amivel megváltozhatnak az erőviszonyok és akkor teljesen mindegy, hogy kié a pályaelőny. :)

Köszi, ezt nem is tudtam, hogy bármikor lehet igazolni kosárlabdában, ez még jól jöhet. :)

Zozinho19
2017.03.05, 16:55
Köszi, ezt nem is tudtam, hogy bármikor lehet igazolni kosárlabdában, ez még jól jöhet. :)

Én úgy tudom, hogy már lezárult az igazolási időszak a magyar bajnokságban szereplő csapatok számára.

A tegnapi meccsek alapján nem rossz ötlet az Albával védeni a fogadást, de az a véleményem, hogy hiba lehet a Körmendet teljesen figyelmen kívül hagyni! A Magyar Kupa 4. hely azért csalóka, mert a legjobb 4 közé jutásért a Falcoval szemben (vasi "El Classico") mindent beleadtak, másnap az Alba ellen már a meccs végére teljesen elfogyott az erejük. Lecserélték Loveridget, Lasan Kromah-ra, aki pár évvel ezelőtt már játszott Magyarországon az Alba színeiben. aki bajnokin már be is mutatkozott, nem is rossz teljesítménnyel.
Ami a Szolnokot illeti, szállingóznak olyan pletykák, amelyek a csapat nyári szétszéledéséről szólnak. A JKSE elleni játékuk felidézte az Ivkovic érát, ami nem biztató a fogadás tekintetében.
Az Alba tegnapi meccse pedig ezen a linken elérhető: https://www.youtube.com/watch?v=KTk40ESL-f0
Sokat mondó tény, hogy a 6. percben 9-21 volt az eredmény, ami a félidőre 50-32-re alakult!

hatvanharom.hu
2017.03.06, 00:21
Én úgy tudom, hogy már lezárult az igazolási időszak a magyar bajnokságban szereplő csapatok számára.

A tegnapi meccsek alapján nem rossz ötlet az Albával védeni a fogadást, de az a véleményem, hogy hiba lehet a Körmendet teljesen figyelmen kívül hagyni! A Magyar Kupa 4. hely azért csalóka, mert a legjobb 4 közé jutásért a Falcoval szemben (vasi "El Classico") mindent beleadtak, másnap az Alba ellen már a meccs végére teljesen elfogyott az erejük. Lecserélték Loveridget, Lasan Kromah-ra, aki pár évvel ezelőtt már játszott Magyarországon az Alba színeiben. aki bajnokin már be is mutatkozott, nem is rossz teljesítménnyel.
Ami a Szolnokot illeti, szállingóznak olyan pletykák, amelyek a csapat nyári szétszéledéséről szólnak. A JKSE elleni játékuk felidézte az Ivkovic érát, ami nem biztató a fogadás tekintetében.
Az Alba tegnapi meccse pedig ezen a linken elérhető: https://www.youtube.com/watch?v=KTk40ESL-f0
Sokat mondó tény, hogy a 6. percben 9-21 volt az eredmény, ami a félidőre 50-32-re alakult!

Köszi az infokat és, hogy végig figyelemmel követed a fogadást. :)

Tomihmv
2017.03.06, 09:38
Amatőr játékosokat, szabadügynököket, stb. ilyeneket bármikor lehet igazolni, ha jól tudom. Olyanra is volt már példa az egyik szezonban, hogy XY csapatnak a playoffra elfogytak a centerei, s ekkore egy másik csapat kölcsönadással kisegítette a rájátszásra.

ui: Darryl Bryant például kedden igazolt Finnországba Szolnokról, így már csak a Körmendnek és az Albának van 6 légiósa.

Zozinho19
2017.03.06, 15:57
Amatőr játékosokat, szabadügynököket, stb. ilyeneket bármikor lehet igazolni, ha jól tudom. Olyanra is volt már példa az egyik szezonban, hogy XY csapatnak a playoffra elfogytak a centerei, s ekkore egy másik csapat kölcsönadással kisegítette a rájátszásra.

ui: Darryl Bryant például kedden igazolt Finnországba Szolnokról, így már csak a Körmendnek és az Albának van 6 légiósa.

Nincs kizárva, hogy ilyen lehetőséggel élhetnek a csapatok, de az elég kérdőjeles, hogy ilyen státuszban lévő játékos erősítést jelentene-e az Olajnak?!

Tomihmv
2017.03.06, 16:52
Nincs kizárva, hogy ilyen lehetőséggel élhetnek a csapatok, de az elég kérdőjeles, hogy ilyen státuszban lévő játékos erősítést jelentene-e az Olajnak?!

Alapjáraton nem, de attól függ, hogy kiről van szó. :)

Zozinho19
2017.03.16, 10:15
Magyar kosárlabda NB I. - Ki nyeri?- Körmend @4,00 Tét: 3 egység

Azt gondolom, hogy az egyik esélyesre ezen a szorzón megéri tenni, bár nincs kizárva, hogy a későbbiekben védeni kell majd ezt a fogadást!

Újabb tippet adtam fel ma (04.29) erre a lehetőségre, de most a ZTE győzelmére tettem fel 1,5 egységet. A 10-es szorzó önmagában is indokként szolgál, de az utóbbi pár hét alatt eléggé megváltoztak a körülmények az általam esélyesnek tartott csapatoknál. Az alapszakasz végén úgy gondoltam, hogy 3 csapat nyerheti meg ezt a bajnokságot elsősorban. Az Alba, Szolnok, Körmend trió egy kicsit kiemelkedett az egyébként elég szoros mezőnyből. Azóta az Albát és a Körmendet sérülések gyengítik, a Szolnok játéka pedig szétesett, eközben pedig a ZTE egyre magabiztosabbá vált. Per pillanat őket látom a legjobbnak, így ezt a lehetőséget nem tudtam otthagyni! Persze elég sok minden változhat, hiszen a rájátszás még el sem kezdődött.

hatvanharom.hu
2017.04.07, 00:37
Helyzetjelentés hosszútávú projektjeimről:

A. Super Heinz 120

1. Felcsút win NB2 2@
4. PSG win EHF CL 3.15@
6. Szolnok win NB1 3@
7. Szolnok win NB1 2.25@

1. Nyögvenyelős, de azért úgy érzem, hogy csak meg lesz. 1.25@ jelenleg.
2. Nyögvenyelős, de azért úgy érzem, hogy csak meg lesz 2.0. 1.8@ volt utoljára, azóta továbbjutottak.
3. 1@ jelenleg.;)
4. Bejutottak a 8 közé. Szeged az ellenfél, akik azért a 8 között már kellemesnek számítanak. Csodálom, amit Pastor kihoz a játékoskeretből évről évre, de azért vannak határok. Egy Gorbok, Buntic, Sierra nevekkel fémjelzett társaság, nehogy már kiverjen egy Hansen, Karabatic, Gensheimer-féle alakulatot. Ha megteszik, akkor ez a tipp ennyit is ért...Úgy érzem, hogy a Veszprém lesz a végén a legnagyobb veszély a tippre. 3@ körül volt utoljára.
5. Reménykedem, hogy még van egy fokozat, mert amit mostanság mutattak, az nem lesz elég. A formaidőzítés fog dönteni a Vardarral és a Buduval szemben. Nagyon szép, amit a Fradi mutat jelenleg, de sokáig kellene őrizniük ezt a csúcsformát, míg a többiekben még van potenciál. Az odds nem nagyon változott és jelenleg a tippmixprón kint sincs érthetetlen okból.
6. Erről bővebben lejjebb.
7. Amennyire tutinak éreztem ezt múltkor, most az Eger által mutatott forma miatt van egy kis bizonytalanság ezzel a tippel kapcsolatban, de azért még mindig úgy gondolom, hogy meg lesz. 1.7@ jelenleg.

B.

Ma volt szerencsém látni a ZTE-Szolnok záró negyedét... Ez megerősített korábbi érzésemben, hogy a Szolnok bajnoki címéről lassan le lehet mondanom. Ugye köztudottá vált, hogy Nyerges kiszáll jövőre a Szolnok finanszírozásából és újjáépítik a klubot szerényebb költségvetéssel. A fogadásom szempontjából ennél roszabb hír nem nagyon jöhetett. Mivel a légiósok nagy része biztos, hogy nem marad, ezért nem sok motiváció maradt a zsoldos seregben. Ráadásul ugye a Szolnoknál délszláv kontingens van, akik képesek ilyen helyzetben a leszarom mentalitásra. Szinte minden támadásnál szedett egy támadó lepattanót a ZTE. Vojvoda egyedül kevés. A télen Görögországból szerződtetett amerikai már a csapatban sincs...
Ahogy korábban terveztem, végül biztosítottam az Albával még magasabb oddson (2.5@), hozzácsapva ahhoz is a Felcsútot. Viszont jelenleg a Körmendet képesnek tartom simán a végső győzelemre, úgyhogy ha visszateszik még 4@ körül, akkor kiszállok ebből a tippből (kivéve persze, ha a Falco, a ZTE, esetleg a Felcsút másképp nem gondolja :D).
Ezen az oddson nem gondolom, hogy hiba lett volna ez a tipp, mert még most is menedzselhető, de a jelenlegi megváltozott helyzetben már csak a kiszállásra fókuszálok. Nem mondom, hogy nem táltosodhatnak még meg és nyerhetik meg a bajnokságot, de ez már nem túl ideális helyzet, még ha az odds a felére is esett azóta (lehet, hogy a mostani vereség után visszaemelkedik valamennyit, még nincs kitéve).

Innentől kezdve elég nekem, hogy benne van ez a fogadás az A tippsoromban. Ugye az szuperkombi, szóval nem viszi el az egészet adott esetben ez a tipp, de jobban örülnék, ha nem lenne benne.

C.
Benne vagyok az oldal által ajánlott Felcsút NB 2+Fradi MK+Veszprém NB 1 kombóban is, ami nem áll rosszul, bár nem jött jól a Szeged óvásának elfogadása a tipp szempontjából. Kicsit emelkedett is a Veszprém szorzója.

D.
Miután Sir Alex és Mou kijelentették, hogy az EL prioritást élvez a bajnoki 4. helyezéssel szemben, tettem egy ilyen fogadást, hogy:

MU win EL 2.3@ x Szolnok win OB1 1.7@ x Felcsút win 1.3@= 5.08@

Ez a kombi még majdnem ugyanennyiért tehető jelenleg is tippmixprón és azóta a MU botlott még 2x a bajnokságban, szóval lassan tényleg nem is lesz más választásuk a jövő évi BL-re, mint az EL győzelem.

Mint látható a Felcsút győzelmét szinte mindenhová odatettem, meg magában is megpakoltam rendesen, szóval orbitálisat fogok szívni, ha nem nyerik meg az NB2-t. Magasabb oddsokon 10/10-es tipp volt nálam korábban, de 1.25@-ért már egyáltalán nem érték jelenleg, pláne látva a teljesítményüket. Szóval én már csak azért is odatettem mindenhová, ha lúd legyen kövér alapon, de másnak nem ajánlanám már ennyiért...

Van még egy-két tipp, amikről a feladás pillanatában nem írtam és már ilyen oddson nem elérhetőek, de izgulnivaló még szerencsére akad miattuk. Ezek közül Nadalt (Cesc18), a Fradi női BL-t (Andersson04) és a baseballt (th3PR0j3ct0r) az oldalon találtam:

227
224
225
226

Zozinho19
2017.05.02, 16:52
Magyar kosárlabda NB I. - Ki nyeri?- Körmend @4,00 Tét: 3 egység

Azt gondolom, hogy az egyik esélyesre ezen a szorzón megéri tenni, bár nincs kizárva, hogy a későbbiekben védeni kell majd ezt a fogadást!

Újabb tippet adtam fel ma (04.29) erre a lehetőségre, de most a ZTE győzelmére tettem fel 1,5 egységet. A 10-es szorzó önmagában is indokként szolgál, de az utóbbi pár hét alatt eléggé megváltoztak a körülmények az általam esélyesnek tartott csapatoknál. Az alapszakasz végén úgy gondoltam, hogy 3 csapat nyerheti meg ezt a bajnokságot elsősorban. Az Alba, Szolnok, Körmend trió egy kicsit kiemelkedett az egyébként elég szoros mezőnyből. Azóta az Albát és a Körmendet sérülések gyengítik, a Szolnok játéka pedig szétesett, eközben pedig a ZTE egyre magabiztosabbá vált. Per pillanat őket látom a legjobbnak, így ezt a lehetőséget nem tudtam otthagyni! Persze elég sok minden változhat, hiszen a rájátszás még el sem kezdődött.

Ránéztem a pillanatnyi kínálatra ezt a fogadást illetően és újabb fogadásokat teszek, mégpedig a Szolnok (@10,00-1,5 egység) és a Falco (@6,00-2 egység) csapataira. Így 4 fogadással a rájátszás mezőnyének a felén van tét, összesen 8 egységnyi. Elnézve a középszakasz meccseit az Alba és talán a PVSK lehet az a csapat, amelyik keresztbe tehet. Utóbbira azért vajmi kevés esélyt látok! Amennyiben így történik, akkor 8 egység kuka, ami azért nem esne jól, de nem katasztrófa. A lehetséges nyertes kimenetelek:
- Körmend: @4, tét 3 egység, nyeremény az összes fogadást tekintve: 4 egység,
- Falco: @6, tét 2 egység, nyeremény az összes fogadást tekintve: 4 egység,
- ZTE: @10, tét 1,5 egység, nyeremény az összes fogadást tekintve: 7 egység,
- Szolnok: @10, tét 1,5 egység, nyeremény az összes fogadást tekintve: 7 egység.

Számomra nem tűnik így rossz befektetésnek!

hatvanharom.hu
2017.05.26, 02:19
Finiséhez érkeztek hosszútávú fogadásaim, szinte minden nap van mire figyelni!

A. Super Heinz 120 szelvény

1. Felcsút win NB2 2@
4. PSG win EHF CL 3.15@
6. Szolnok win NB1 3@
7. Szolnok win NB1 2.25@

Itt időközben révbe ért a Felcsút, a Győr és a Szolnok is. Sajnos a másik Szolnok tipp viszont elment, így már nem lehet telitalálat. A Győrre és a Szolnok vízilabdára elment némi biztosítás. Nem gondoltam, hogy 3 sima meccs lesz az Eger ellen a Szolnoknak, így a 3.meccsen tettem az Egerre, míg a Győr esetében a döntőben biztosítottam. Mivel a Fradi kupagyőzelme más szelvényeimen is rajta van, ezért biztosítottam már a Vasasra is, bár az ajándék 3.2@ oddsról lemaradtam...

B.

Ez elment ugye, de a ZTE-Szolnok 5. meccsen biztosítottam a hazaiakra, amivel nagyjából sikerült visszahoznom a feltett tétem 60%-át.
A hazai kosárbajnokság piacán a tippmixpró szorzói hihetetlenek amúgy. Össze-vissza ugrálnak, így szinte minden csapatot lehetetett magas oddson tenni. Korábban már biztosítottam az Albával és beszálltam már a ZTE-vel (6@) is és a Körmenddel (5.5@) is. Hasonlóan állok, mint Zozinho19 a fél mezőny győzelmével jól járhatok, csak nálam a Falco maradt ki, míg nála az Alba.

C.
Főoldali tipp, ahonnan már csak a Fradi kupagyőzelme hiányzik.

D.

Még nem írták jóvá a Puskás miatt, de ez lejött, bár az Ajaxra a feltett tétig biztosítottam.

235

Hétvégén jön a bajnoki döntő is :

237

Egész évben kibírtam, hogy ne biztosítsak más csapatra, bár sokszor bizsergett az ujjam, de főleg a Fradival és Vasassal kapcsolatban. Amikor a Honvéd télen eladta Prossert és Botkát, akkor onnantól őket nem vettem komolyan...Igazából megérdemelnék és nekik szurkolnék, ha nem lenne ez a fogadás. Utolsó fordulókban viszont már raktam a győzelmeiket emiatt a fogadás miatt és mivel nem hibáztak, ezért a feltett tétet már ledolgozták. A halványzöld 1.8@-as "ingyenebédről" lemaradtam, de 1.65@ szorzón, azért tettem rájuk, amennyit engedett. Ennél alacsonyabb oddsokon (1.45@ körül van az 1x jelenleg) viszont nem fogom elégetni a profitot, úgyhogy hajrá Vidi. :)

Korábban itt említett hosszútávú fogadásaim közül elment a Barca bajnoki és BL győzelme is. Finoman fogalmazva sem vagyok katalán szimpatizánsnak nevezhető, erre sikerült a legjobb évet kiválasztanom, hogy nekik szurkolhassak. :) Bár nyilván nem véletlenül lehetett idén magasabb szorzókon rakni őket a szezon bizonyos pontjain, amik engem is elkábítottak velük kapcsolatban...

golszerzo
2017.05.26, 12:51
Finiséhez érkeztek hosszútávú fogadásaim, szinte minden nap van mire figyelni!

1. Felcsút win NB2 2@
4. PSG win EHF CL 3.15@
6. Szolnok win NB1 3@
7. Szolnok win NB1 2.25@

Itt időközben révbe ért a Felcsút, a Győr és a Szolnok is. Sajnos a másik Szolnok tipp viszont elment, így már nem lehet telitalálat. A Győrre és a Szolnok vízilabdára elment némi biztosítás. Nem gondoltam, hogy 3 sima meccs lesz az Eger ellen a Szolnoknak, így a 3.meccsen tettem az Egerre, míg a Győr esetében a döntőben biztosítottam. Mivel a Fradi kupagyőzelme más szelvényeimen is rajta van, ezért biztosítottam már a Vasasra is, bár az ajándék 3.2@ oddsról lemaradtam...

B.

Ez elment ugye, de a ZTE-Szolnok 5. meccsen biztosítottam a hazaiakra, amivel nagyjából sikerült visszahoznom a feltett tétem 60%-át.
A hazai kosárbajnokság piacán a tippmixpró szorzói hihetetlenek amúgy. Össze-vissza ugrálnak, így szinte minden csapatot lehetetett magas oddson tenni. Korábban már biztosítottam az Albával és beszálltam már a ZTE-vel (6@) is és a Körmenddel (5.5@) is. Hasonlóan állok, mint Zozinho19 a fél mezőny győzelmével jól járhatok, csak nálam a Falco maradt ki, míg nála az Alba.

C.
Főoldali tipp, ahonnan már csak a Fradi kupagyőzelme hiányzik.

D.

Még nem írták jóvá a Puskás miatt, de ez lejött, bár az Ajaxra a feltett tétig biztosítottam.

235

Hétvégén jön a bajnoki döntő is :

237

Egész évben kibírtam, hogy ne biztosítsak más csapatra, bár sokszor bizsergett az ujjam, de főleg a Fradival és Vasassal kapcsolatban. Amikor a Honvéd télen eladta Prossert és Botkát, akkor onnantól őket nem vettem komolyan...Igazából megérdemelnék és nekik szurkolnék, ha nem lenne ez a fogadás. Utolsó fordulókban viszont már raktam a győzelmeiket emiatt a fogadás miatt és mivel nem hibáztak, ezért a feltett tétet már ledolgozták. A halványzöld 1.8@-as "ingyenebédről" lemaradtam, de 1.65@ szorzón, azért tettem rájuk, amennyit engedett. Ennél alacsonyabb oddsokon (1.45@ körül van az 1x jelenleg) viszont nem fogom elégetni a profitot, úgyhogy hajrá Vidi. :)

Korábban itt említett hosszútávú fogadásaim közül elment a Barca bajnoki és BL győzelme is. Finoman fogalmazva sem vagyok katalán szimpatizánsnak nevezhető, erre sikerült a legjobb évet kiválasztanom, hogy nekik szurkolhassak. :) Bár nyilván nem véletlenül lehetett idén magasabb szorzókon rakni őket a szezon bizonyos pontjain, amik engem is elkábítottak velük kapcsolatban...

Nagyon jó összefoglaló, köszi. Minden egyes fogadásnál külön vezeted a biztosításokat is, és a végén számon tartod, milyen szorzókkal játszottál egy-egy sorozatot?

hatvanharom.hu
2017.05.26, 18:43
Nagyon jó összefoglaló, köszi. Minden egyes fogadásnál külön vezeted a biztosításokat is, és a végén számon tartod, milyen szorzókkal játszottál egy-egy sorozatot?

Igen számon tartom a biztosításokat, hogy nagyjából lássam, hogy hogyan állok egy hosszútávú tippnél. Azért jók a nagyobb oddsok vagy kombiszelvények az ilyen hosszútávú fogadásoknál, mert teret adnak a tippből való kiszállásra, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy elterveztük.

hatvanharom.hu
2017.06.06, 02:14
Véget ért a hosszútávú fogadásaim nagy része, ezért készítek egy gyors összegzést és leírom a tapasztalataimat.

1. Felcsút win NB2 2@
4. PSG win EHF CL 3.15@
6. Szolnok win NB1 3@
7. Szolnok win NB1 2.25@

Ez volt a fő fogadásom, és ezen kívül is kombináltam még ezeket az eseményeket különböző szelvényeken/szuperkombikon. Mondhatni álomszerűen alakult a legvégéig. A Szolnoki kosáron kívül, mindegyik jött a férfi kézi Final4-ig. Mivel a Tippmixprón a szuperkombik állását nem mutatják részletesen, ezért ki kellett számolnom 4 ilyen esetében, hogy mit is jelent számomra, ha a PSG nyer. Kicsit csalóka a szám, mert ilyen szuperkombikba sok kettes, hármas kötés is szerepel, de ettől még tény, hogy 65 szelvényem végkimenetele múlott a PSG győzelmén, köztük 3 sima telitalálatos szelvényé is. Szóval nagy dilemmában voltam a hétvége előtt a biztosítások terén, mert sok forgott kockán....Eldöntöttem, hogy már az elődöntőben is biztosítok, mert a szívem mélyén nem tudtam leírni a Veszprémet. Nagyon szerencsésen alakult a fogadásom szempontjából a meccs, mert a legtöbb biztosításom Veszprém+1.5,2,2.5 hendiken volt, hagyva egy kiskaput, ha esetleg döntetlen vagy 1-2 gólos PSG győzelem születik, akkor ne menjen el az egész összeg. Ez bejött, úgyhogy tovább élt minden szelvényem úgy, hogy az elődöntőbeli biztosításaim nemhogy megmaradtak, de még magában is plusszt eredményeztek. Kicsit féltem a meccs előtt, hogy tudok majd őszintén szurkolni, de szerencsére nagyobb társaságban, "nem szomjasan" néztem, így megfeledkeztem, hogy mit is jelent számomra ez a meccs, és tudtam szorítani a Veszprém győzelmének. Másnap kijózanodva, már nem voltam azért boldogtalan, hogy így alakult...
A döntő előtt a Vardarra még jobb oddsokon tudtam biztosítani és azt terveztem, hogy meccs közben még teszek majd plusszos hendiket rájuk, ha vezet a PSG...Nem írtam le a Vardart a hétvége előtt, őket vártam a döntőbe a másik ágon, de nem tudtam elhinni, hogy Karabaticsék ki tudnak kapni egy döntőben tőlük. Amikor láttam, hogy ez egy lutri meccs, de még a fogadóirodák nem hiszik el, hogy a PSG kikaphat, akkor elkezdtem pakolni a Vardart.
Utólag persze okos az ember, hogy még többet kellett volna, de ha mégis a PSG nyert volna, akkor fájt volna a túl sok biztosításra elment összeg. Dédelgetek egy fogadást fél évig, majd az utolsó pillanatban bexarok és elégetem a profit felét...Nagyjából a várható profit ötödét tettem fel. Itt már nem jött jól, hogy plusszos hendiket raktam kisebb oddsért főleg. A biztosításból megnyert összeg az ötöde lett így az eredetileg megnyerhető összegnek. Nem panaszkodhatom így se összességében, de az igazán nagy nyeremény elmaradt.
A 7 kiválasztott eseményből 3 simán jött izgalom nélkül, 1 simán elment. 2 kiélezett körülmények között szerencsésen bejött (Győr, FTC), 1 pedig ugyanígy elment (PSG). Összességében szerencsésnek voltam mondható emiatt, bár Cupic góljánál, nyilván nem ezt éreztem.

B.
Ez a kosártipp volt. Ha az Alba megnyeri, akkor nagyjából az összes kosár hosszútávú fogadásra feltett összeget duplázom, ha kikapnak, az fájni fog...Kijöttek a döntőre az oddsok és nagy underdog a Falco. Lehet, hogy biztosítok még rájuk is egy kicsit.:) Korábban is írtam, hogy ebből a fogadásból már csak menekülni akarok, mert az alaptipp a Szolnok volt, az Alba is már csak egy biztosítás volt...

C.
Főoldali tipp, ami bejött és sokat írtak róla a srácok.

D.
A Vidi bajnoki címére tett fogadásom elment ugyan, de a biztosításnak köszönhetően plusszban zártam összességében ezt a fogadást.

Idén elég sok hosszútávú fogadást tettem. Érdekes piac ez és izgalmas egész idényben szurkolni. Szerintem van value ezekben a piacokban és jól lehet menedzselni ezeket a fogadásokat, ha kellően magas szorzójú tippeket teszünk. Viszont nem biztos, hogy idény elején érdemes ezekbe belevágni. Akkor szerintem az extrém szorzókra éri meg tenni csak. pl. mint idén a Vidi bajnoki cím 13@ szeptemberben, vagy emlékszem a Vardarra 14@ körül lehetett tenni, amikor a Veszprémet Sehában egyszer már oktatták. A Győrre tett 2.5@ vagy a PSG-re tett 3.15@ oddsokat nem nagyságrendekkel alacsonyabban lehetett tenni a döntők előtt. Nem áll arányban azzal, hogy mennyi minden történhet idény közben pl. sérülések vagy el se jutnak a négyig.
Ez a szuperkombi formáció ideálisnak tűnik ezekhez a fogadásokhoz, mert nem viszi el 1 hibás tipp az egész évi szelvényt és menedzselhetővé válik. Másrészt csökkenti a varianciát, mert önmagában 6-7-es kombikra nem szerencsés nagyobb téteket elhelyezni, viszont itt a sok kombináció ad egyfajta biztonságot, hogyha eltalálunk pár eseményt, akkor visszajöhet a befektetett összeg. Szóval szeptembertől újra belevágok. :)
Végezetül pár fájó szelvény, amikkel talán még a heti "tippmix hírmondóba" :D is bekerülhettem volna:

254253255

winyesz
2017.06.07, 18:19
5 millát nyertem volna ha jön a PSG tipp. Most egy kicsit pipa vagyok. :)

PetoPisti
2017.06.14, 11:55
Douglas Costa a Juventusba igazol
Odds: @ 2,25
Iroda: u****t

Costának volt egy jó fél éve Münchenben, de azóta elég gyengén teljesít. Ügynöke többször is nyilatkozott, hogy nem feltétlenül érzi magát jó a védence a bajor fővárosban. A távozása szinte biztos, már csak az a kérdés, hogy hova igazol. A Juventust rebesgetik leginkább. A Juventusnak szüksége is lenne egy klasszikus szélsőre, mert ugyan Mandzukic jól teljesített ott idén, de nem az a horvát posztja. A Juventus abszolút topcsapat így vonzó lehet Costa számára. A Gazzetta dello Sport szerint a játékossal már meg is állapodtak a zebrák, évi 6 millió euróban. Már csak a Bayernnek és a Juventusnak kell dűlőre jutnia. A Bayern 50 milliót kér, még a Juventus 40 körül adna. A két klub jó kapcsolatban van egymással, s az elmúlt években 3 üzletet is lebonyolítottak egymás között: Vidal, Benatia, Coman. A Bayern nem ragaszkodik Costához, s amúgy is a Bayern játékospolitikáját ismerve, nem fognak szarrágóskodni az áron. Amióta az eszemet tudom mindig elengedtük azt a játékost (gyakran ár alatt is...) aki nagyon távozni akart tőlünk, s mi sem tartottunk rá igényt. Továbbá Costa távozását erősíti Gnabry érkezése is, illetve a pletykák Alexis Sanczesről, Lemarról vagy Carrascorol.

varin
2017.06.14, 12:10
Douglas Costa a Juventusba igazol
Odds: @ 2,25
Iroda: u****t

Costának volt egy jó fél éve Münchenben, de azóta elég gyengén teljesít. Ügynöke többször is nyilatkozott, hogy nem feltétlenül érzi magát jó a védence a bajor fővárosban. A távozása szinte biztos, már csak az a kérdés, hogy hova igazol. A Juventust rebesgetik leginkább. A Juventusnak szüksége is lenne egy klasszikus szélsőre, mert ugyan Mandzukic jól teljesített ott idén, de nem az a horvát posztja. A Juventus abszolút topcsapat így vonzó lehet Costa számára. A Gazzetta dello Sport szerint a játékossal már meg is állapodtak a zebrák, évi 6 millió euróban. Már csak a Bayernnek és a Juventusnak kell dűlőre jutnia. A Bayern 50 milliót kér, még a Juventus 40 körül adna. A két klub jó kapcsolatban van egymással, s az elmúlt években 3 üzletet is lebonyolítottak egymás között: Vidal, Benatia, Coman. A Bayern nem ragaszkodik Costához, s amúgy is a Bayern játékospolitikáját ismerve, nem fognak szarrágóskodni az áron. Amióta az eszemet tudom mindig elengedtük azt a játékost (gyakran ár alatt is...) aki nagyon távozni akart tőlünk, s mi sem tartottunk rá igényt. Továbbá Costa távozását erősíti Gnabry érkezése is, illetve a pletykák Alexis Sanczesről, Lemarról vagy Carrascorol.

Szép elemzés, jó tipp - tetszetős! Én amúgy mindig meg szoktam nézni egy másik, átigazolásokkal foglalkozó bukit ,hogy ott mi az odds (az égről elnevezett fogadóirodát :P ), ott most 1.57 a Juve, tehát 2.25-ért value az ügy.

Sok sikert!

PetoPisti
2017.06.14, 12:36
Közben a Bild és a Sky Italia is megerősítette az egyezséget. Alakul ez!!

tucsoki
2017.06.14, 13:29
Utánajártam én is, nagyon value odds, úgy látszik bealudtak a zöldeknél. Köszönöm a tippet, rajta vagyok nagyobb téttel.

martinzjeah
2017.06.14, 14:02
Üdv! Nem volt még fogadásom átigazolás tekintetében így kérdezem: ha mondjuk már 1 héten belül eligazol, akkor is ki kell várnom szeptembert a pénzemet illetően? Előre is köszönöm.

varin
2017.06.14, 14:08
Üdv! Nem volt még fogadásom átigazolás tekintetében így kérdezem: ha mondjuk már 1 héten belül eligazol, akkor is ki kell várnom szeptembert a pénzemet illetően? Előre is köszönöm.

Valószínűleg igen.

PetoPisti
2017.06.14, 15:58
Valószínűleg igen.

Ez jó kérdés. Ugye a fogadás valóban úgy szól, hogy...

"a játékos klubcsapata ekkor: Juventus 2017.09.03."

Ugyanakkor ha esetleg korábban eligazol lehetséges, hogy jóváírják a pénzt, hisz igazból túladni már úgy sem tud rajta a Juventus. Ez a szeptember 03. szerintem csak az átigazolási piacok miatt van beírva, végső határidőnek.

Csak jöjjön...:D

tucsoki
2017.06.15, 00:06
Nem hiszem hogy várni kellene szeptember 3-ig. Ahogy PetoPisti is mondja, akkor zárul az átigazolási piac, tehát addig kell bekövetkeznie az eseménynek. Volt már hasonló fogadásom, akkor is így történt, jóváírták egyből.

Egyébként a zöld iroda levette a Douglas Costa átigazol opciót a kínálatából. Nem akarom elkiabálni, de... :-)

tucsoki
2017.06.15, 01:05
Forsberg Milan-ba igazolására 4-es szorzót adnak, ezt sem hagyom ott :-)

martinzjeah
2017.06.15, 15:49
Visszarakták Costa-t, kőkemény 1.20-as oddsal :D

tucsoki
2017.06.16, 01:50
Casillas marad a Porto-ban 3.00

36 évesen, kiemelkedő fizetéssel, portugál hakni után nem hiszem, hogy Klopp ténylegesen őt akarja a Pool kapujában, miközben megvannak minőségre/mennyiségre is. Velük boronálták össze egyedül, jelenleg favoritok 1.75-el, de ezt nagy badarság lenne tenni.
Valencia/Espanyol/Everton van még a listán: Spanyolországba nem fog visszatérni, Angliát pedig nem levezetésképp fogja meghódítani. Egyáltalán nem törvényszerű hogy eligazol, nincsenek pletykák arról hogy rosszul érzi magát. Ennek fényében a 3x-os pénz egész jó ajánlat, viszont bármikor jöhet tehetősebb középcsapattól ajánlat ami felboríthat mindent. Elvileg Törökországban, de még Marseille-ben is szívesen fogadnák, de ez mind-mind csak pletyka. Casillas nem az a kihívás-kereső mentalitású ember, könnyedén elképzelem hogy lehúz még 1-2 évet Portugáliában majd visszavonul, nyit valami kapusiskolát, stb-stb...

martinzjeah
2017.06.16, 13:10
Ez a Casillasos tipp tetszik, teljesen ésszerű magyarázatot is adtál mellé úgyhogy maximálisan fontolóra vehető ilyen szorzóért.

Más: Konföderációs Kupa illetve Wimbledon végső győzelemre mit tippeltek? :)
Én Portugália és Federer sikerén gondolkodom, bár utóbbinál inkább az elfogultság beszél belőlem. Haastól szettelőnyről kapott ki, de ez csak az első füves pályás meccse volt hosszú idő után, illetve a kihagyása óta összességében is. 35 éves, sok-sok éve nem nyert már itt GS-t, viszont elbukott két döntőt így a motiváció adott. Nem sok ideje maradt már a sportágban így ez is plusz löketet adhat, hogy még egyet behúzzon a kedvenc helyszínén. A két finálét Djokoval szemben bukta, aki valószínűleg most nem lehet konkurencia, tekintve a szerb formáját és az elmúlt időszakban látott sikertelenségét. Portugália tekintetében a főoldalas cikk győzött meg, egy kettes kötésre talán jók lehetnek Rogerrel. Mit gondoltok? :)

tucsoki
2017.07.12, 21:11
Casillas hosszabbított egy évvel a Porto-ban, tehát ha csak nem gondolja meg magát, akkor nyert a tipp.

Douglas Costa: a jó hír hogy a tipp itt is nyerő, a kölcsön is beleszámít a fogadásba, a rossz hír hogy csak a deadline végén fogják jóváírni a nyereményeket.

ZeBerDee10
2017.07.13, 08:57
Szia tucsoki!

Nekem már jóváírta a halványzöld iroda a Costát :)

tucsoki
2017.07.13, 13:21
Szia tucsoki!

Nekem már jóváírta a halványzöld iroda a Costát :)

Szia, legnagyobb meglepetésemre nekem is. Az infók egyenesen a live chat-ről jöttek. Sebaj, reklamálni nem fogunk :-)

winyesz
2018.01.14, 16:48
Sziasztok,

Ebben az évben is szeretnék hosszútávú fogadásokat tenni és ebben szeretném a segítségeteket kérni, hátha van valakinek valamilyen jó ötlete/elemzése.

Van egy pár elképzelésem, hogy melyik bajnokságot ki nyerheti:
NB1: Videoton 2,00 odds
NB2: Mtk 1,10
BL: Barcelona 7,25
OlaszA: Napoli 2,10
Osztrák: Salzburg 1,30
Svájci: Basel 1,40
Belga: Fc Bruges 1,25
Orosz: Lokomotiv Moszkva 1,40
Lengyel: Legia Varsó 1,85
NB1 kézi férfi: Veszprém 1,05
BL női kézi: Győr 2,60
BL férfi kézi: Paris SG 2,35
OB1 férfi vízilabda: FTC 4,00
EL: Atl. Madrid 4,55

Első körben ezekre gondoltam, hogy valamilyen variációban megfogadom.

Valakinek valamilyen ötlet ezekkel a bajnokságokkal/vagy más bajnokságokkal kapcsolatban?

Köszi

winyesz

varin
2018.01.14, 17:03
Hello!

Sok sikert :) A csapatsportokhoz nem értek, így csak a focit kommentálnám.

NB I: Nálam is a Vidi a befutó, remélhetőleg nem akarják megbuktatni Nikolicsot Fehérváron, és akkor beelőzik a Fradit.

NB II: Szerintem ilyen oddsért nem éri meg. Sokkal jobbak a Várdánál és akad pontelőny is bőséggel, de ha van olyan csapat, amely szeret "huncutkodni", akkor az az MTK lehet.

BL: Fene tudja, annyi csapat nyerhet... Kicsit lutri :)

Serie A: El fog fáradni a végére a Napoli, kijön, hogy nincsen kispadjuk, ráadásul lesz még egy Juve-Napoli Torinóban. Ezt nézve az 1 pont előny semmi.

Összeszedtem a rangadókat:

Napoli:
Otthon: Lazio, Roma,
Idegenben: Inter, Juventus, Milan, Fiorentina

Juventus:
Otthon: Napoli, Milan,
idegenben: Fiorentina, Lazio, Inter, Roma

Ez így kb. egál. Egy szó, mint száz, nálam value ennyiért a Juve :)

EL: Formába lendült az Atlético, már az ezüstéremre is komoly esélyük van. Ez szerintem egy jogos tipp, az összes többi cspaatnak prioritás a bajnokság.

winyesz
2018.01.14, 17:37
Köszönöm a gyors választ/elemzéseket.

NBI: Igen, én is úgy gondolom, hogy a vidi idén behúzza a bajnokságot a fradi őszi jó hajrája ellenére is. Egyelőre szerintem a vidi jobban is igazolt a fradival ellentétben, ráadásul még az egyik legjobb játékosukat is el fogják veszíteni szerintem (Paintsil).

NBII: Az Mtk-t a kis szorzó ellenére azért rakom be, mert egy picit nagyobb lóvéval akarom megküldeni ezeket a fogadásokat és ebben az esetben egy 1.10-es odds is szép összeget rak hozzá a végösszeghez. :) Ráadásul a szezon elején azt mondták, hogy a feljutás az alap, elvárás hogy az bajnokság nyeréssel történjen. Szerintem ez simán meg is lesz.

BL: Szerintem is lutri. Először a Manchester City-re gondoltam, de azért döntöttem a Barcelona mellett, mert nem gyengébbek, mint az angolok, viszont sokkal jobb odds-ot kínálnak rájuk (3,85 a City-re, 7,25 a Barca-ra). Szóval itt az odds miatt döntöttem a Barca mellett. Akik még megnyerhetik rajtuk kívül az max. a Paris SG vagy a Bayern München. Mind a kettő 5,75-ért. Másra nagyon nem látok esélyt. Úgyhogy a 4 közül lesz valamelyik szerintem.

Seria A: Hát, igen a rangadók alapján egál. Szerintem sok fog azon múlni, hogy melyikük jut tovább a BL/EL-ben. Én úgy érzem, hogy a Napoli elengedi az EL-t a bajnokság miatt (ráadásul a Lipcsével játszik ami nem lesz sétagalopp). A Juventus pedig ha továbbjut a BL-ben akkor több fronton kell helytállnia, mint a Nápolynak. Ott van még nekik az olasz kupa is ahol oda-visszavágos elődöntőt játszanak. A Napoli onnan már kiesett. Szóval bármi lehet, de ha a Juvenak 3 fronton kell helytállnia míg a Napolinak csak 1, akkor szerintem a Nápoly behúzza a bajnokságot.

varin
2018.05.15, 13:53
Antoine Griezmann megy vagy marad?

A hírek szerint megegyezés született Griezmann és a Barcelona között, a francia támadó nyártól a katalánok játékosa lesz. Ha minden igaz, ezt 3-4 héten belül bejelentik, Grizi ugyanis nem akar a vb-re úgy menni, hogy nem dőlt el minden nála. A jelek tényleg abba az irányba mutatnak, hogy távozik, hiszen a Barcánál a 7-es számú mez még szabad, a 120 milliós egyezség megszületett, így papíron ő már a Barca játékosa...

De! Szerintem mostanság azért annyira nagyon nem vonzó Barcelonába igazolni. Suárez és Messi mellett nemigen tudom, hogy fér majd el Griezmann, míg Madridban bérelt helye van a number 1 poszton. A katalánoknál ott van még Coutinho és Dembélé is...

A hírek szerint az Atlético egy brutális, évi 20 milliós szerződéssel tartaná meg a francia játékost, ami azért nem tűnik rossz ajánlatnak.

Mindezek szellemében 7-szeres oddson én látom magam előtt azt, ahogy Griezmann marad Madridban, különösen, hogy az egyik brit iroda csak 4.50-et fizet erre.

mr.blonde
2018.05.15, 14:13
Én erre nem vennék mérget, szerintem ebből Barca lesz, többször feljelentette az AtMa a Barcát és ott volt ez a hetes mezszám-sztori is.

Suárez 1-2 év múlva lelép, Coutinho meg Dembelé meg nem az ő posztja, Messivel játszani meg szerintem elég vonzó ajánlat :)

Zozinho19
2018.05.19, 17:42
Épp a Vasas- Vidi meccs felvezetője megy az M4-en és a műsorvezető azt mondta: " Lássuk kik azok a játékosok, akik mind a 3 bajnoki címben részt vállaltak!" (múlt idő), azaz valamit már tud a pali.:cool: 1,5-ért adják, hogy a TMP-n a Vidi előrébb végez a Fradinál opciót per pillanat. 10/10

LDL
2018.05.19, 18:00
Ha van is ilyen deal, létezhet, hogy egy mezei műsorvezető is tudjon róla, illetve hogy adásban így lemenjen?

Zozinho19
2018.05.19, 18:58
Miért ne? Simàn tud arra hivatkozni, hogy nyelvbotlás volt.

Zozinho19
2018.06.02, 22:06
Épp a Vasas- Vidi meccs felvezetője megy az M4-en és a műsorvezető azt mondta: " Lássuk kik azok a játékosok, akik mind a 3 bajnoki címben részt vállaltak!" (múlt idő), azaz valamit már tud a pali.:cool: 1,5-ért adják, hogy a TMP-n a Vidi előrébb végez a Fradinál opciót per pillanat. 10/10

Igazat szólt a pali! :D

varin
2018.06.08, 14:31
Rohamléptekeben csökken annak a szorzója, hogy Guti veszi át a Real Madridot. Szerintem még van benne érték 2.50-en a Bet365 (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go)-ön, de tessék igyekezni vele.

varin
2018.06.08, 15:44
Antoine Griezmann megy vagy marad?

A hírek szerint megegyezés született Griezmann és a Barcelona között, a francia támadó nyártól a katalánok játékosa lesz. Ha minden igaz, ezt 3-4 héten belül bejelentik, Grizi ugyanis nem akar a vb-re úgy menni, hogy nem dőlt el minden nála. A jelek tényleg abba az irányba mutatnak, hogy távozik, hiszen a Barcánál a 7-es számú mez még szabad, a 120 milliós egyezség megszületett, így papíron ő már a Barca játékosa...

De! Szerintem mostanság azért annyira nagyon nem vonzó Barcelonába igazolni. Suárez és Messi mellett nemigen tudom, hogy fér majd el Griezmann, míg Madridban bérelt helye van a number 1 poszton. A katalánoknál ott van még Coutinho és Dembélé is...

A hírek szerint az Atlético egy brutális, évi 20 milliós szerződéssel tartaná meg a francia játékost, ami azért nem tűnik rossz ajánlatnak.

Mindezek szellemében 7-szeres oddson én látom magam előtt azt, ahogy Griezmann marad Madridban, különösen, hogy az egyik brit iroda csak 4.50-et fizet erre.

A 7-szeres odds már csak 1.40 :) Jó helyen vagy te Madridban, Grizi!

varin
2018.06.14, 23:14
És ma hivatalosan is lenyilatkozta, hogy marad :)) ez biza egy durva kaszálás!

gmesko75
2018.06.15, 08:25
És ma hivatalosan is lenyilatkozta, hogy marad :)) ez biza egy durva kaszálás!

Jöhetett volna a logira is ;)

varin
2018.06.15, 08:36
Jöhetett volna a logira is ;)

Uniról nem vihetek oda sajnos..

fbarni1997
2018.07.04, 11:19
Ronaldo eligazolása a Juvéba 1.85, a maradása 1.55. Vélemények? ????

Szerintem inkább a maradásban van az érték de ez alacsonyabb odds mint ami Neymár távozására volt tavaly és megtörtént az is :D

mirrmurr30
2018.07.04, 11:48
Sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy lonterm fogadásoknál milyen tétnagyságot válasszak a napi tétnagysághoz képeset? Ugyanazt, vagy nagyobbat? Mi a hatékony? Van e valami befolyása a tét nagyságának ahhoz, hogy milyen hosszú távra fogadunk, vagyis milyen hosszan kötjük le a pénzünket? Eltér e a bankroll menedzsment, esetleg érdemes e longterm fogadásra elkülöníteni egy bizonyos összeget és abból külön gazdálkodni? Van e erre valami ökölszabály? Ti hogyan csináljátok?

Daniel22
2018.07.04, 12:50
Ronaldo eligazolása a Juvéba 1.85, a maradása 1.55. Vélemények? ????

Szerintem inkább a maradásban van az érték de ez alacsonyabb odds mint ami Neymár távozására volt tavaly és megtörtént az is :D

Ronaldo szerintem távozik,de nem a Juventushoz.
Juventus anyagilag nem hiszem megtudná engedni Ronaldo fizetèsèt. Olaszország nem Anglia.

hatvanharom.hu
2018.10.12, 16:54
Nem szeretem az ilyen kis oddsokat, de a spanyol csoportgyőzelem 1.22@-ért a Nemzetek Ligájában nagy értéknek tűnik. Nálam ez egy hónapra kapható 22%-os befektetésnek tűnik. Rúgtak a horvátoknak hatot, angolokat idegenben verték. Végig lehet zongorázni, hogy milyen eredmények kellenének ahhoz, hogy a csoportot ne a spanyolok nyerjék, de a lényeg, hogy angolok vagy horvátok nem nagyon osztozkodhatnak a pontokon, valamelyiknek oda-vissza vernie kellene a másikat (de min. 4 pont) és mind a kettőnek meg kellene vernie a spanyolokat is, mert pontegyenlőség esetén a horvátok nem tudják megelőzni a hispánokat a 0-6 miatt, míg az angoloknak 2-vel kellene őket idegenben verni ehhez. Az eddigi meccseket és erőviszonyokat figyelmen kívül hagyva is kevés a hátra lévő meccsek eredményeiből az olyan kombináció, amivel nem a spanyolok mennek tovább. Ha az angolok és a horvátok az egymás elleni meccseiket két hazaival, két döntetlennel vagy 2 vendégsikerrel abszolválják, akkor a spanyoloknak még a 2 vereség is belefér. Ha valamelyik 4 pontot szerez egymás ellen és verik a spanyolokat, még akkor is a spanyolok másik meccsén múlik a csoportgyőztes kiléte. Nem boncolgatom tovább, aki akarja tegye meg maga, de nálam az erőviszonyokat és a lehetséges kimeneteleket figyelembe véve ez 10/10 tipp. 1.05@ körül lenne reális az odds szvsz.

vitodilorenzo
2018.11.16, 00:03
Jónak tűnt, de a spanyolok csak eljátszották. Remélhetőleg nem raktad sokkal, utolsó meccsen nem valószínű az X.

Zozinho19
2018.12.17, 10:43
Szolnok nyeri a magyar ffi kosárlabda NB. I-es bajnokságot (2018-2019). Szorzó:1,60 TMP.

A tavalyi bajnoknak nincs nagyon ellenfele ebben a szezonban, nagyon hosszú és a keretet mélyen érintő sérüléshullám esetén tudom csak elképzelni, hogy ne a rekordbajnok nyerjen idén is. Ugyan az amerikai-finn Alex Murphy-től el kellett búcsúzniuk, de állítólag Olaszországból érkezik játékos a pótlására, amivel még erősebb is lehet Alekszics mester gárdája.

A riválisokról pár szóban:

- PVSK
A magam részéről őket tartom a legnagyobb kihívónak, de nem egyszerű feladat a középszerűségből kilépni. Gondolok itt az éles szitukra, mint pl. a KTE elleni utolsó percben elvesztett mérkőzés. Jó keret áll Csirke mester rendelkezésére, eljuthatnak akár a döntőig is, de fejben nem érzem őket olyan erősnek, hogy azt meg is tudják nyerni. Jelenleg 10-es szorzó van az ő sikerükre, a későbbiekben, ha úgy alakulnak a dolgok, velük esetleg lehet biztosítani!

-Falco
Nem indult jól a szezon a szombathelyiek számára, de aztán úgy tűnt, hogy kiegyenesednek. Ekkor azt gondoltam, hogy ők lehetnek a legnagyobb riválisai Vojvodáéknak, de egy újabb sérüléshullám visszavetette őket. Pillanatnyilag kifelé másznak a gödörből, de az nem sok jót jelent, hogy a szinte megnyert mérkőzéseiket egylabdássá teszik (Alba, KTE). Ez arra utal, hogy nincs megfelelő erőnléte Okorn mester alakulatának, ami talán annak is köszönhető, hogy szűk rotációval meccselnek!

-Körmend
A "kisebbik" vasi alakulatnál is zajlik az élet, az előző idény végén szerződtetett ciprusi mester helyét már át is vette a német Zollner. A bajnoki bemutatkozás nem sikerült jól, viszonylag sima vereség Szolnokon. Nálam ez be is árazta a vasi piros-feketéket, lévén a címvédő foghíjas kerettel győzte le őket. Ettől függetlenül a döntőre jók lehetnek ők is!

-Alba
Nehéz pontosan megítélni a fehérváriak erejét, a nyáron jelentősen meggyengült magyar keret és 5 amerikai a nemzetközi kupában eddig szépen helyt állt, de a hétvégi hazai vereség az ASE ellen betette a kisajtót a vezetőségnél és Dzunics mesternek kiadták az útját. Nagy kérdés, hogy ebből Lóránték hogyan másznak ki? Jelenleg az is könnyen elképzelhető, hogy nélkülük rendezik a Magyar Kupa küzdelmeket! Szóval, ha rendeződnek is a dolgok, akkor sem gondolom, hogy képesek legyenek a végjátékra összeállni!

tucsoki
2019.01.11, 17:34
Bő 2 hét van az átigazolási piacból:

Callum Hudson-Odoi --> Bayern München @1.95

Az odds már esett, fiatal játékosra nem szeretek tippelni, de úgy gondolom a vége ez lesz. A Bayern bogarat ültetett a fülébe, a sportigazgató, edző, mindenki nyilatkozta, hogy nagyon akarják őt. Nem szoktak viccelni.
Jado Sancho a Dortmund-ban focizó barátja is azt mondja, hogy ajánlja neki a ligát. Sarri-val nem nagyon melegedtek össze, nem tűnik úgy, hogy erősen kötődik a klubhoz, illetve a vezetőség ifi játékospolitikája amit élesen elkerülne, de szerintem Pulisic leigazolása volt a perdöntő momentum. Pár napja állítólag minden sínen volt, most van egy kis színjáték, hogy a Bayern tiszteletlenül tárgyal, és ezért majd a FIFA így meg úgy - ezen háborog épp Sarri, de ezt nem vesszük be. Más kérője egyáltalán nincs, a németek tudhatnak valamit, mert nagy tehetség, de még semmit sem bizonyított, és emiatt a kékek szerintem elfogják fogadni érte ezt az összeget. Sarri-nak is elfognak költeni 100 milliót alsó hangon, hogy megkapja az embereit, ha nem most, akkor nyáron - bár a HG szabályok miatt már igazolnák Callum Wilson-t -, és ehhez eladni sem árt.

Morata --> ATMA @2.05

Már nyilatkozat szintjén is valós, hogy Sarri kukázta a spanyolt, nem tervez vele, a játékos ügynöke meg kerek perec kijelentette, hogy új klubot keresnek. Egyedül a Milan-t emlegetik még, de amíg Higuaín ott van, nincs miről beszélni, őt meg a Chelsea-vel borolnáták össze, de nem valószínű az a házasság. Ahogy az sem, hogy visszatér olaszba. Ellenben a Sevilla-val, az ATMA ki tudná fizetni az árát, szükség is lenne rá, mert Kalinic eddig harmat gyenge, Costa sem a régi már, Griezmann pedig nem klasszikus 9-es. A Simeone féle "ívelgetős" fociba beleillene, akit megkérdeztek, de "nem erősíti meg", mindeközben Koke már nyilatkozta, hogy örülne neki. Mivel semmi olyat nem csinált amivel felhívná magára a figyelmet, más kérője (főleg az ára és fizetése miatt) nincs. Ezt bátrabb téttel játszom meg, egyértelműnek tűnik.

A C. Wilson --> Chelsea @4.00 is lehet ráció, de fele annyi alapja sincs mint a fentieknek, ezért kimaradok belőle.

tucsoki
2019.01.14, 10:59
Morata --> ATMA @2.05

Morata megérkezett Madrid-ba az ügynökével és a feleségével (sun-on van róla kép), le is tolták 1.25-re a szorzót.

varin
2019.01.14, 11:20
Morata megérkezett Madrid-ba az ügynökével és a feleségével (sun-on van róla kép), le is tolták 1.25-re a szorzót.

Szép fogás (lesz), nem hittem volna, hogy Madridban köt ki Morata.

Kíváncsi leszek így Higany sorsára. A Milan nem akarja adni, ő menni akar. Az utódja ugye Morata lett volna, de így akkor kell másik csatár, ha őt elpasszolják Londonba.

Most nem fogadható az Unibeten, Skybeten pedig 1.25 a Chelsea, 3.75 a Milan.

tucsoki
2019.01.17, 20:39
@Varin, köszi!

Nagyon szemezek még Fellaini átigazolásával. A Solskjaer vezette MU-ban nincs helye, nem közönségkedvenc, egyáltalán nem illik a jelenlegi rendszerbe, McTominay és Andreas Pereira is pályázik a posztjára. Megszellőztették, hogy jó lenne már januárban elhagynia a klubot, ami érthetőnek tűnik, kevesebb játékperccel, fél évvel idősebben veszít az amúgy sem magas értékéből. Egyelőre kezdetleges a pletyka, de 2 hét még rengeteg idő, gyorsan felpöröghetnek az események. A Galatasaray-ban látok fantáziát 5-ös oddson, állítólag tavaly velük egyezkedett, de Mourinho meggyőzte a maradásról, ragaszkodott hozzá. 15 millió az ára, de tekintettel a körülményekre szerintem kevesebbért is engedik majd. Milan, Fener, illetve bármely MLS klub szólhat még közbe reálisan. 1 egység megy rá amíg van benne érték.

varin
2019.01.18, 12:19
@Varin, köszi!

Nagyon szemezek még Fellaini átigazolásával. A Solskjaer vezette MU-ban nincs helye, nem közönségkedvenc, egyáltalán nem illik a jelenlegi rendszerbe, McTominay és Andreas Pereira is pályázik a posztjára. Megszellőztették, hogy jó lenne már januárban elhagynia a klubot, ami érthetőnek tűnik, kevesebb játékperccel, fél évvel idősebben veszít az amúgy sem magas értékéből. Egyelőre kezdetleges a pletyka, de 2 hét még rengeteg idő, gyorsan felpöröghetnek az események. A Galatasaray-ban látok fantáziát 5-ös oddson, állítólag tavaly velük egyezkedett, de Mourinho meggyőzte a maradásról, ragaszkodott hozzá. 15 millió az ára, de tekintettel a körülményekre szerintem kevesebbért is engedik majd. Milan, Fener, illetve bármely MLS klub szólhat még közbe reálisan. 1 egység megy rá amíg van benne érték.

Megsérült a belga, 3-4 hétig nem játszhat. Így viszont azt írják, maradni fog...

tucsoki
2019.01.18, 18:48
Megsérült a belga, 3-4 hétig nem játszhat. Így viszont azt írják, maradni fog...

Igen, ez elég rossz időzítés, így nem is ajánlanám...

tucsoki
2019.01.22, 01:51
A korábban említett Hudson-Odoi tipp szorzója "beragadt", hisz napok óta 3-szoros pénzt fizet a Bayern-be igazolása, viszont gyors hír a SkySports-tól, hogy heti 85k-s ajánlatot utasított vissza. Nem igazán teheti meg a Chelsea szimplán dacból, hogy egy 30-40 millió körüli összegről lemondjanak, hogy aztán érdektelenül, ingyen távozzon 1 év múlva. Házat azért ne tegye rá senki, de némi aprót még nem sajnálok rá.

Zozinho19
2019.03.18, 18:25
Szolnok nyeri a magyar ffi kosárlabda NB. I-es bajnokságot (2018-2019). Szorzó:1,60 TMP.

A tavalyi bajnoknak nincs nagyon ellenfele ebben a szezonban, nagyon hosszú és a keretet mélyen érintő sérüléshullám esetén tudom csak elképzelni, hogy ne a rekordbajnok nyerjen idén is. Ugyan az amerikai-finn Alex Murphy-től el kellett búcsúzniuk, de állítólag Olaszországból érkezik játékos a pótlására, amivel még erősebb is lehet Alekszics mester gárdája.

A riválisokról pár szóban:

- PVSK
A magam részéről őket tartom a legnagyobb kihívónak, de nem egyszerű feladat a középszerűségből kilépni. Gondolok itt az éles szitukra, mint pl. a KTE elleni utolsó percben elvesztett mérkőzés. Jó keret áll Csirke mester rendelkezésére, eljuthatnak akár a döntőig is, de fejben nem érzem őket olyan erősnek, hogy azt meg is tudják nyerni. Jelenleg 10-es szorzó van az ő sikerükre, a későbbiekben, ha úgy alakulnak a dolgok, velük esetleg lehet biztosítani!

-Falco
Nem indult jól a szezon a szombathelyiek számára, de aztán úgy tűnt, hogy kiegyenesednek. Ekkor azt gondoltam, hogy ők lehetnek a legnagyobb riválisai Vojvodáéknak, de egy újabb sérüléshullám visszavetette őket. Pillanatnyilag kifelé másznak a gödörből, de az nem sok jót jelent, hogy a szinte megnyert mérkőzéseiket egylabdássá teszik (Alba, KTE). Ez arra utal, hogy nincs megfelelő erőnléte Okorn mester alakulatának, ami talán annak is köszönhető, hogy szűk rotációval meccselnek!

-Körmend
A "kisebbik" vasi alakulatnál is zajlik az élet, az előző idény végén szerződtetett ciprusi mester helyét már át is vette a német Zollner. A bajnoki bemutatkozás nem sikerült jól, viszonylag sima vereség Szolnokon. Nálam ez be is árazta a vasi piros-feketéket, lévén a címvédő foghíjas kerettel győzte le őket. Ettől függetlenül a döntőre jók lehetnek ők is!

-Alba
Nehéz pontosan megítélni a fehérváriak erejét, a nyáron jelentősen meggyengült magyar keret és 5 amerikai a nemzetközi kupában eddig szépen helyt állt, de a hétvégi hazai vereség az ASE ellen betette a kisajtót a vezetőségnél és Dzunics mesternek kiadták az útját. Nagy kérdés, hogy ebből Lóránték hogyan másznak ki? Jelenleg az is könnyen elképzelhető, hogy nélkülük rendezik a Magyar Kupa küzdelmeket! Szóval, ha rendeződnek is a dolgok, akkor sem gondolom, hogy képesek legyenek a végjátékra összeállni!

Elérkezettnek látom az idejét, hogy biztosítsam a fő fogadást. December óta annyit változott a helyzet, hogy a Szolnok megnyerte a Magyar Kupát, ám ez nagy áldozatokkal járt. Súlyos sérülést szenvedett két szolnoki játékos is, ami a kupagyőzelemhez még pozitív löketet adott a csapatnak, de hosszútávon már jelentkeznek problémák. Vereség Debrecenben, utolsó perces hazai győzelem az Alba ellen, majd újabb bukás Pécsett. A hétvégi körmendi látogatás pedig nem ígérkezik könnyed sétagaloppnak, lévén a vasiak az első számú üldözők, akik legutóbb Szombathelyen egy hektikus derbyn nyerték meg a vasi "El Classico"-t. Halkan jegyzem meg, hogy az utóbbi két bajnokságban csak a végén a bajnokságot is megnyerő csapatok tudtak nyerni az Arena Savariában. Visszakanyarodva a hétvégén esedékes rangadóhoz, amennyiben a Körmend legyőzi a Szolnokot, akkor egy győzelemre közelíti meg a listavezetőt. Az alapszakaszból még 3 meccsük marad, amelyeken a Szolnoknak a megyei rangadón, a Berény ellen lehet meleg a pite, míg a Körmendnek a paksi vendégszereplés jelenthet gondot!

Mivel még nem lehet egyértelműen meghatározni, hogy a középszakaszra melyik 5 csapat alkotja majd a felsőházat, így további jóslatokba nem mennék bele, de ha addigra is marad a különbség a csapatok között, én nem tartom kizártnak, hogy a Körmend ledolgozza a hátrányát és első helyről kezdje a rájátszást.

Pillanatnyilag 6,00 szorzóval fogadható a körmendiek bajnoki címe, ami jelentősen csökkenhet, ha legyőzik a Szolnokot.

hatvanharom.hu
2019.03.18, 18:53
Én 25-ös szorzón dobtam egy kis aprót az Albára, a rájátszásba be fognak jutni és ha vége lesz a nemzetközi kupának, akkor jobban koncentrálhatnak a bajnokságra és ott meg láthattuk, hogy képesek bravúrra.

Zozinho19
2019.03.18, 19:14
Logikusan hangzik, de az Alba még sosem tudott pályahátrányból továbbjutni a rájátszásban. Nyilván erősebbek, mint azt a bajnoki helyezésük mutatja, de a csapat 3 húzóembere is 30+ korú (Lóránt, Zeno, Cabezas) , a fiatalabb játékosaik pedig nem tudnak kiegyensúlyozottan teljesíteni.

Zozinho19
2019.04.07, 09:30
Elérkezettnek látom az idejét, hogy biztosítsam a fő fogadást. December óta annyit változott a helyzet, hogy a Szolnok megnyerte a Magyar Kupát, ám ez nagy áldozatokkal járt. Súlyos sérülést szenvedett két szolnoki játékos is, ami a kupagyőzelemhez még pozitív löketet adott a csapatnak, de hosszútávon már jelentkeznek problémák. Vereség Debrecenben, utolsó perces hazai győzelem az Alba ellen, majd újabb bukás Pécsett. A hétvégi körmendi látogatás pedig nem ígérkezik könnyed sétagaloppnak, lévén a vasiak az első számú üldözők, akik legutóbb Szombathelyen egy hektikus derbyn nyerték meg a vasi "El Classico"-t. Halkan jegyzem meg, hogy az utóbbi két bajnokságban csak a végén a bajnokságot is megnyerő csapatok tudtak nyerni az Arena Savariában. Visszakanyarodva a hétvégén esedékes rangadóhoz, amennyiben a Körmend legyőzi a Szolnokot, akkor egy győzelemre közelíti meg a listavezetőt. Az alapszakaszból még 3 meccsük marad, amelyeken a Szolnoknak a megyei rangadón, a Berény ellen lehet meleg a pite, míg a Körmendnek a paksi vendégszereplés jelenthet gondot!

Mivel még nem lehet egyértelműen meghatározni, hogy a középszakaszra melyik 5 csapat alkotja majd a felsőházat, így további jóslatokba nem mennék bele, de ha addigra is marad a különbség a csapatok között, én nem tartom kizártnak, hogy a Körmend ledolgozza a hátrányát és első helyről kezdje a rájátszást.

Pillanatnyilag 6,00 szorzóval fogadható a körmendiek bajnoki címe, ami jelentősen csökkenhet, ha legyőzik a Szolnokot.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=vNB2DC2iOMg

Ennek a végjátéknak köszönhetően a Körmend végzett az élen az alapszakaszban! :) Érdemes megnézni!!!

th3k1ngl2p
2019.09.11, 20:40
Üdv!

Nem tudom, hova kéne írnom, de talán itt jó helyen lesz. Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e olyan irodát mondani, akiknél olyasmi fogadást köthetnék, mint hogy X játékos Y éven belül mondjuk Roland Garrost nyer. Szeretnék ugyanis egy ilyen fogadást kötni, szóval ha valakinek van valami infója, megköszönném, ha megosztaná velem!

hatvanharom.hu
2019.09.24, 00:29
Tegnapi Fradi meccs apropóján elkezdtem bogarászni a zöldek sorsolását, miután ma a bet365 visszatette az NB1 végső győztes oddsokat és a Vidi szorzója emelkedett 2.2-re. Az FTC minden egyes EL-meccs után idegenben fog játszani az NB1-ben. Háromszor csütörtök-szombat ritmusban, ebből kétszer esti meccset tolnak a nemzetközi porondon, egyik esetben ráadásul idegenben, Bulgáriában. Ha ez nem lenne elég, akkor álljon itt ezen 5 idegenbeli meccs sorban: Honvéd, Vidi, Debrecen, Kaposvár, Diósgyőr.
Tavaly a Vidi ötször játszott közvetlenül EL meccs után (1x Magyar Kupa meccs volt utána). Mindig vasárnap játszottak, egyszer sem volt szombati meccsük. Ezen az 5 meccsen 7 pontot szereztek a 15-ből.
Az NB1 sajátossága ugye ez a 33 fordulós rendszer, ahol bizonyos csapatok ellen 2x játszol otthon és csak egyszer idegenben. A most folyó sorozat lesz duplázva a bajnokság végén és a Vidi eddig 100%-os ebben a sorozatban. A Fradi ellen is kétszer fognak még otthon játszani és csak egyszer idegenben. A Vidinek az ősz meccse lesz a hazai Fradi elleni meccs, ami előtt a zöldek Moszkvában fognak játszani csütörtökön, így vagy egy fáradt vagy egy erősen rotált ellenfél fog rájuk várni az ősz meccsén. Ha Vidi így folytatja, ahogy eddig, akkor simán lehet 6-8 pont előnyük az őszi szezon végére a Fradival szemben.
Az Unin és a tippmixprón 1.7-1.75 a Vidi szorzója, ami szerintem közelebb áll a valósághoz, mint a bet365 2.2-es szorzója. Ha esetleg a Fradi erőn felül átverekszi magát ezen az őszön még akkor is ki lehet szállni ebből a fogadásból nulla körül vagy minimális veszteséggel, ha pedig kialakul 6-8 pont az ősz végére, akkor nyugodt szívvel lehet majd tavaszra biztosítani a Fradival magasabb szorzón.
Mindezt figyelembe véve szerintem egyértelműen hibás ez az odds, így nálam ez egy 30/10-es fogadás. Igen 3x 10/10. (A Kövesd csak nem lesz bajnok. :D)

Zozinho19
2019.10.29, 11:19
Szerintem eljött az ideje, hogy a Ferencváros bajnoki címére nyugodt szívvel tehetjük a téteket! A hazai irodánál ez 1,75-ért kapható, míg az Unibet (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go)-nél 1,45, a bet365 (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go)-nél 1,66-os szorzó van erre a kimenetelre. A vasárnapi mérkőzés kapcsán azt gondolom, hogy egy olyan Ferencvárossal nem bírt el az erre a meccsre készülő fehérvári gárda, amelyik éppen több vasat tart a tűzben. Hogy reális-e vagy sem, de mindenképp van esélye a regnáló bajnoknak az EL csoportból a továbbjutásra, amihez azért kisebb csoda is kellene, de azért az ilyen csodákból mostanság nekünk is jutott. Szóval azért van esély arra is, hogy a Fradi még tavasszal is nemzetközi meccseket játsszon. De a visszakanyarodva a bajnoksághoz, nagyjából két részre lehet osztani a mezőnyt. Az 1-4 helyezettek a bajnokság első harmadához érve már szép pontelőnyt szereztek a többiekhez képest, azaz a két fő esélyes mellett még a Puskás Akadémiának és a Mezőkövesdnek látszik esélye a bajnoki címre. Ez utóbbi előtt le a kalappal, hisz budget-t illetően messze nem azonosak a feltételek, mint a riválisoknál. Reálisan nézve nem hinném, hogy megismétlődik a Honvéd esete. Marad a Fradi-Vidi versenyfutás, ahol a zöld-fehérek egyre inkább összeállni látszanak, míg a piros-kékek inkább széthullani tűnnek pillanatnyilag.

Ha pedig címvédés, akkor ez a magyar kosárlabda NB I-ben is nagyon valószínűnek tűnik. A tavalyi idényben ilyen tájt a Szolnokra tippeltem, hozzátéve, hogy csak akkor nem nyernek, ha valami súlyos sérüléshullám megtépázza a csapatot. Ez be is következett a MK elődöntőjében elvesztették Sztrahinja Milosevicset és Kovács Pétert, majd Benke dőlt ki az egész szezonra. Ezután nálam a Körmend tűnt az első számú esélyesnek, de a PVSK elleni bajnoki elődöntő párharcban súlyos térdsérülést szenvedő Mario Delas-t nem tudták kellően pótolni a piros-feketék, így a mellettük döntőbe jutó szombathelyi Falco simán nyerte meg a döntőt 3:0 arányban. Gasper Okorn jó munkát végzett, lépésről-lépésre formálta a csapatát egyre jobbá, ami aztán aranyat is ért.
Idén a legnagyobb erőssége az lehet a bajnoki címvédőnek, hogy sikerült a gárda gerincét együtt tartani, sőt olyan válogatott kerettagokat igazoltak, mint Benke Szilárd és Filipovity Márkó. Valamint az egyik legfrissebb hír, hogy a tavalyi légióskontingens újabb tagja tér vissza Szombathelyre, tehát Reddick mellett már Ron Curry is a sárga-feketéket erősíti ebben a szezonban.
Ehhez képest a riválisok közül a legutóbbi idényben érmet szerzett csapatok emelhetőek ki! De Körmenden képlékenyek a csapat körüli dolgok, pedig az Edwards- Keller kapcsolat már Fehérváron is jól működött, míg a PVSK kerete azért valójában nem veszi fel a versenyt hosszútávon a Falcoéval. A Szolnok idén új perspektívába kerülhet, bár az utóbbi években volt már rá példa, hogy nem sikerült a dobogóra sem jutni. Fehérváron úgy tűnik, hogy még nem teljesen kész a csapat játéka, még a győztes meccseiken is rendre sok pontot kapnak. /ha lehet, akkor az Alba meccseire mehet az over!!! :)/ Ráadásul hosszú hetekre kidőlt az újonnan megválasztott csk a rendszerből, Markovics pedig a fiatal kora ellenére egy elég fontos összekötő kapocs lehet a keretben.
Zalaegerszegen is megfogalmazták a célt, mivel bővültek az anyagi lehetőségek, de ehhez már most messze vannak, ráadásul egy súlyos közúti baleset miatt az sem kizárt, hogy Ubilla már pályára sem léphet ebben a szezonban. A nem említett gárdák nálam az abszolút "futottak még" kategóriába tartoznak.

Szóval a Falco győzelmére kapható 3,00-as szorzót is mellé teszem. Ebbel a kötésből pedig 5,25-os szorzót kapunk, ami nem tűnik egy rossz befektetésnek cirka 3/4 évre.

hatvanharom.hu
2019.11.05, 21:02
Érdekesen alakulnak az NB1 végső győztesére adott szorzók. Korábban a bet365 tévelygett a másik két irodához képest, most meg az Unibet.
Most láttam csak, hogy Zozinho19 is kifejtette a véleményét a témában korábban és ő a Fradit favorizálja. Habár a korábbi írásom óta a Fradi sikerrel vett 2 nehéz idegenbeli hazai bajnokit, ami EL-meccs után következett (Honvéd, Vidi), nálam ilyen szorzón semmi érték nincs a végső győzelmükben. Láttam a Fradi utóbbi meccseit és szerintem boldog lehet a tabella jelenlegi állásával. Az Újpest és a Vidi ellen is számukra volt nagyon hízelgő az eredmény és a Kövesd is közelebb állt picit a győzelemhez, mint ők, de itt reális volt az x. Számomra egyáltalán nem meggyőző a Fradi hazai porondon, ellenben dicséretes a nemzetközi szereplésük. Valamelyik szakértő elemezte, hogy a Rebrov-féle Fradi a nemzetközi porondra lett összerakva a pressing elleni labdakihozatalra és a kontrákra alkalmas igazán a csapat, amit bizonyítottak is az eddigi idegenbeli meccseiken. Hazai meccseken (Zagreb, Ludo) kezdődnek a gondok, amikor már "csinálni" kellene a játékot, ebben már nem olyan erősek. Hatványozottan igaz ez a magyar bajnokságra, ahol nem sok csapat támadja le a Fradit és pláne nem hagyja kontrázni. Inkább beállnak ellenük védekezni és ennek feltörésében egyáltalán nem jeleskedik a csapat. A Kövesd elleni x előtt 4 hazai meccsüket is 1 góllal hozták csak.
A Vidit nem láttam annyiszor, de tény, hogy ők sem festenek olyan jól, mint az elején. Elkezdtek botladozni, jött pár sérülés (Huszti, Juhász). A Fradi ellen nem érdemeltek vereséget, a Kövesd ellen idegenben belefér az x, az Újpest elleni hazai vereség és ez a zalaegerszegi pontvesztés volt kevésbé magyarázható.
A Vidi keretét én mélyebbnek érzem, a Fradiénál. Elöl meg vannak ugyan, de hátul és középpályán most is gondban vannak Dvali és Sigér sérülésével. A szélsőhátvéd Botka és a 38 éves Leandro az opció...
Attól, mert a rangadót végül a fővárosiak nyerték nem érzem erősebbnek őket, de az tény, hogy eddig várakozáson felül állnak a körülményeket figyelembe véve. Nálam ez még mindig egy teljesen 50-50 párharc, hosszú még nagyon a bajnokság, jön még a téli átigazolási szezon is, erősödhetnek a csapatok.
Ha egál oddsok lennének, akkor nem tudnék választani a két csapat között, de az Unibet 3-as oddsot ad jelenleg a Vidire, míg 1.3-at a Fradira (1.75-2.3 a másik két irodánál) és lehet EW (Tét/hely) fogadást is tenni. A lovinál ismert fogadási forma ez, nem mennék bele ennek magyarázásába, de esetünkben az a lényege, hogy fogadhatunk arra is 1.68 oddson, hogy a Vidi az első kettőben végez. Ha ezt a fogadást választjuk, akkor tétünk fele 3-as oddson a bajnoki címre megy, míg a másik fele 1.68-as oddson, hogy első kettőben végeznek. Ha megnyerik a bajnokságot, akkor az összes feltett tétre 2.34-es oddsot kapunk, míg ha másodikok lesznek visszakapjuk a feltett tét 84%-át. A másik két irodánál a sima győztesre kapunk ilyen oddsot, itt meg biztosíthatunk a tétünk 84%-áig egy 2. hellyel.
Leegyszerűsítve 14.625 oddson fogadhatunk a Vidi bajnoki címére, ha alapvetésnek vesszük, hogy nem lesznek másodiknál rosszabbak. ( Ez az odds úgy jön ki, hogy csak a 2. hely esetén vissza nem térülő 16%-ot vesszük alaptétnek és ezt viszonyítjuk a bajnoki cím esetén várható nyereményhez. 2.34/0.16= 14.625 - Szigorúan csak a Vidi 1-2 helyezés esetére érvényes számítás!)
A Fradira más irodában adott 1.75 és az unibetes 2.34-es oddsból össze lehet hozni egy olyan surebetet, ami 1. FTC 2. Vidi sorrend esetén fizet 36 % körül, míg minden más sorrend esetén pénzüknél vagyunk, kivéve persze ha rajtuk kívül más nyeri a bajnokságot. Ha a bajnokság bármely pontján a Fradi oddsa 2 fölé emelkedik, akkor elég szépen lehet védeni ezt az unis E/W fogadást. Hétvégén a zöldek a csütörtöki nemzetközi meccs után Debrecenbe látogatnak, valószínűleg Sigér és Dvali nélkül, míg a Vidi Kaposvárral játszik idegenben. Rebrov nyilatkozata szerint a hétvégén a Kövesd meccs félidejében teljesen kész volt a csapata, a héten se fognak sokat pihenni a debreceni túra előtt. Máris egy igen jónak ígérkező esély, hogy emelkedjen a Fradi szorzója.

Remélem érthető lett nagyjából amit leírtam. Aki nem hiszi, hogy más odaérhet ezen a két csapaton kívül a bajnokság elejére, annak sok értéket rejthet ez a fogadás jelenleg.

Mol Fehérvár winner E/W 1/3 1-2 3@ (Tétet felesleges írni, mindenki maga tudja, én nyakig benne vagyok a korábbival együtt, de ezt most újból raktam és érdekes módon az Unibet sem szabott gátat szárnyalásomnak. :D)

Korábban az oldalon is volt elemezgetve a bajnokság győztesének szorzói és login is van kint aktív tipp, kíváncsi lennék a szerkesztők/tippsterek véleményére is az eddig történtek függvényében.