PDA

Teljes verzió megtekintése : Női VB kézilabda-2015

Zozinho19
2015.12.08, 00:32
Számunkra különös jelentőséggel bír ez a világesemény, hiszen egy jó eredménnyel jegyet szerezhet a válogatottunk a riói olimpiára. A 2. forduló után én úgy látom, hogy ebben a csapatban benne van a siker lehetősége, de lehet, hogy csak a szívem mondatja ezt velem. Ennek okán várom ide a szakértő és a szurkolói hozzászólásokat egyaránt. Természetesen bármelyik csapattal kapcsolatos infók, meglátások is ideférnek, akár tippek formájában is.:D
HAJRÁ MAGYAROK!!!119

juvefan
2015.12.08, 09:05
Akkor egy kombi:
Japán - nők @ 1.40
Dánia - nők @ 1.12
Brazil - nők @ 1.50
2,36

golszerzo
2015.12.08, 10:14
Követem én is, első két meccsen nagyon jók voltunk, a mai lesz az első komoly meccsünk, itt már félő hogy megbotlunk. A legjobb tizenhat közötti meccs lesz a kulcs, azt be kell húzni mindenképp, aztán lesz ami lesz. Hajrá csajok!!

juvefan
2015.12.08, 10:53
Követem én is, első két meccsen nagyon jók voltunk, a mai lesz az első komoly meccsünk, itt már félő hogy megbotlunk. A legjobb tizenhat közötti meccs lesz a kulcs, azt be kell húzni mindenképp, aztán lesz ami lesz. Hajrá csajok!!

Az oddsok alapján mi vagyunk a favoritok.
Montenegró 2,20
Van benne érték?

Zozinho19
2015.12.08, 10:58
Matematikai alapon jobbak vagyunk, per pillanat, Montenegronál is. Nem csak azért, mert ők döntetlenre végeztek Szerbiával, hanem a japánok elleni 6 gólos győzelmet kevésnek érzem. A dánok 9-cel verték őket és "csak" 12-vel Tunéziát, akiket mi 19-cel. ;)
Körmönfont, mi?

juvefan
2015.12.08, 11:18
Na ezek a számok aztán semmit sem számítanak ma este.

golszerzo
2015.12.08, 12:18
Az oddsok alapján mi vagyunk a favoritok.
Montenegró 2,20
Van benne érték?

Remélem valaki hozzáértő ezt megválaszolja, szerintem nincs, 2.5 körül lenne jó igazán.

golszerzo
2015.12.08, 18:05
Na most már 2.74-en is lehet fogadni ellenünk, az már szerintem a megéri kategória.

juvefan
2015.12.08, 20:03
Tüzesek a negró lányok.

juvefan
2015.12.08, 20:50
Nem nézték meg a lányok a Japán meccset. :)
Ez már fáj!

Zozinho19
2015.12.09, 01:04
Ez elég hervasztó pofon, vagy inkább egy balegyenes-balegyenes-jobbhorog kombó lett. :mad:

golszerzo
2015.12.09, 11:52
Félidőig bírtam nézni, ez nagyon súlyos volt, félek, hogy nem a dánok ellen állunk fel...

Zozinho19
2015.12.09, 23:05
Én nem tudom mi van. Ezt higgyem el, vagy a tegnapit? ;)

Zozinho19
2015.12.09, 23:16
Ez igen! SZÉP VOLT LÁNYOK!
A legnagyobb hendivel teszek Montenegro győzelmére! ;)

golszerzo
2015.12.10, 14:04
Ez tényleg nagyon szép volt, hihetetlen formaingadozás egy nap alatt. Aki a női válogatott mellett dolgozik bármilyen minőségben, jöhetne tippmesternek :) Mondjuk Japán ellen egy jó kis iksz?

hatvanharom.hu
2015.12.10, 17:54
Japan+8.5 holnapra elég jónak tűnik... Up&down.
Ilyen nagy siker után nem tudom, hogy tudnának felpörögni a lányok mentálisan egy kvázi tét nélküli meccsre, ahol csak a győzelem a lényeg, ami elég valószínű, hogy meg lesz.
A +9-hez sziporkázni kellene ezek ellen a japánok ellen, akik nem az a feladós-beleszarok fajta népség. A szerbek 5-tel, montik 6-tal, dánok 9-cel verték őket. Ha Németh Andrásnak lenne esze, akkor a Zácsik, Tomori, Szucsi hármast limitálná erre a meccsre, mert eddig sokat játszottak nagyon. A Bulath, Planéta, Triscsuk hármast kellene erőltetni, mert ez a meccs velük is meg lehetne és a többiek pihenhetnének, nagy baj esetén bevethetőek úgyis meccs közben. Persze NA ezt nem fogja megtenni, de annyit még Ő is felfog ésszel, hogyha meg van a meccs, akkor lehozza őket, így a végén a tipp szempontjából ez kedvező lehet. A másik hármas minőségben nem ugyanaz, ezt láthattuk a dánok ellen is a végén, ahol szintén hamarabb pihentetni kellett volna Szucsit és Tomorit (sikerült Szucsit 55 perccel "lúgozni" egy olyan meccsen, ami a 2.félidő közepén eldőlt).
Én 5.5-6.5 körülre vártam a hendi határt, kicsit meglepett ez a 8.5 tippmixpron...
Vélemény?

Zozinho19
2015.12.10, 19:27
Ilyen nagy siker után nem tudom, hogy tudnának felpörögni a lányok mentálisan egy kvázi tét nélküli meccsre, ahol csak a győzelem a lényeg, ami elég valószínű, hogy meg lesz.
A +9-hez sziporkázni kellene ezek ellen a japánok ellen, akik nem az a feladós-beleszarok fajta népség. A szerbek 5-tel, montik 6-tal, dánok 9-cel verték őket. Ha Németh Andrásnak lenne esze, akkor a Zácsik, Tomori, Szucsi hármast limitálná erre a meccsre, mert eddig sokat játszottak nagyon. A Bulath, Planéta, Triscsuk hármast kellene erőltetni, mert ez a meccs velük is meg lehetne és a többiek pihenhetnének, nagy baj esetén bevethetőek úgyis meccs közben. Persze NA ezt nem fogja megtenni, de annyit még Ő is felfog ésszel, hogyha meg van a meccs, akkor lehozza őket, így a végén a tipp szempontjából ez kedvező lehet. A másik hármas minőségben nem ugyanaz, ezt láthattuk a dánok ellen is a végén, ahol szintén hamarabb pihentetni kellett volna Szucsit és Tomorit (sikerült Szucsit 55 perccel "lúgozni" egy olyan meccsen, ami a 2.félidő közepén eldőlt).
Én 5.5-6.5 körülre vártam a hendi határt, kicsit meglepett ez a 8.5 tippmixpron...
Vélemény?

Én megvettem!

golszerzo
2015.12.11, 13:13
Vélemény?

Teljesen egyetértek, én biztonsági +9-et játszottam, nem tudom elképzelni hogy a japánok feladják. A szerbek ellen a végén -6-nál olyan tűzzel játszottak és a kapitány is nagyon spanolta őket. Még azon is gondolkodom, hogy érdemes a legkisebb pluszos hendit megjátszani a japánokra (+4.5). Egyébként szerintem Némethnek lesz esze most és nem Tomoriékat erőlteti. Ennek a gondolatmenetnek alapján talán érdemes a ki lő több gólt Sunami vagy Tomori fogadásnál a japánra tenni 1,85-ért. Erre vélemény?

Zozinho19
2015.12.11, 14:46
Teljesen egyetértek, én biztonsági +9-et játszottam, nem tudom elképzelni hogy a japánok feladják. A szerbek ellen a végén -6-nál olyan tűzzel játszottak és a kapitány is nagyon spanolta őket. Még azon is gondolkodom, hogy érdemes a legkisebb pluszos hendit megjátszani a japánokra (+4.5). Egyébként szerintem Némethnek lesz esze most és nem Tomoriékat erőlteti. Ennek a gondolatmenetnek alapján talán érdemes a ki lő több gólt Sunami vagy Tomori fogadásnál a japánra tenni 1,85-ért. Erre vélemény?

Az én meglátásom szerint is a biztos győzelem lesz a legfőbb cél. Nagy kérdés, hogy N.A. mikor érzi úgy, hogy megvan a meccs? Ha sikerül a félidőre kialakítani az 5-6 gólos különbséget, akkor jó lehet a relációs fogadásban a japánra tenni! Azonban figyelembe véve azt is, hogy ez korántsem lesz olyan könnyű, mint azt a fogadóirodák várják, így nem elképzelhetetlen, hogy a hajráig szoros(2-4) marad a meccs. Ebben az esetben pedig Tomori többet lesz a pályán. Szóval én ezt nem erőltetném feltétlenül.

golszerzo
2015.12.11, 16:55
Az én meglátásom szerint is a biztos győzelem lesz a legfőbb cél. Nagy kérdés, hogy N.A. mikor érzi úgy, hogy megvan a meccs? Ha sikerül a félidőre kialakítani az 5-6 gólos különbséget, akkor jó lehet a relációs fogadásban a japánra tenni! Azonban figyelembe véve azt is, hogy ez korántsem lesz olyan könnyű, mint azt a fogadóirodák várják, így nem elképzelhetetlen, hogy a hajráig szoros(2-4) marad a meccs. Ebben az esetben pedig Tomori többet lesz a pályán. Szóval én ezt nem erőltetném feltétlenül.

Ebben lehet valami. Még a Tomori under 4,5 jöhet szóba. Az előző meccsen ezt játszottam, de ott ugye erős volt az ellenfél előzetesen, szóval jó volt a kiinduló esély. Viszont azt figyeltem meg, hogy Tomori inkább a jó passzokra utazott, inkább próbálta a társakat kihagyhatatlan helyzetbe hozni. Ez + a pihentetés megint az under felé mutat.

Zozinho19
2015.12.11, 17:40
Ez elég simának tűnik! Csak ennyi maradjon a különbség! :D

Nem bánnám, ha kicsit "büntetnének" a játékvezetők és a japók közelebb kerülnének!

Ez a 8,5-es hendi elment. A japánok görcsösek, mi meg felszabadultan játszunk, szerintem 10 alatt nem ússzák meg.

Zozinho19
2015.12.12, 11:42
Tegnap kiakasztottak a balkániak. Végig az történt, amit vártam és az utolsó 10 percben elcseszik a 3 gólos hendikepes tippemet!:mad:

Zozinho19
2015.12.14, 08:24
Ha valaki képben van vele, akkor legyen kedves és homályosítson fel, hogy mi a fenétől lettek ennyire jók a hollandok?!

Noemail
2015.12.14, 13:11
Ha valaki képben van vele, akkor legyen kedves és homályosítson fel, hogy mi a fenétől lettek ennyire jók a hollandok?!

Évek óta tartó folyamat része. Az, hogy a torna elején egy csapat nem elég meggyőző, az teljesen normális. a skandinávok rendre a torna "lényegi" részén kerülnek bombaformába. A dánok is bukdácsoltak a csoportban, tegnap lelépték a svédeket, holnap meg a románokat fogják és máris éremért játszanak, pedig mindenki már kukázta őket.

Zozinho19
2015.12.14, 17:21
Évek óta tartó folyamat része. Az, hogy a torna elején egy csapat nem elég meggyőző, az teljesen normális. a skandinávok rendre a torna "lényegi" részén kerülnek bombaformába. A dánok is bukdácsoltak a csoportban, tegnap lelépték a svédeket, holnap meg a románokat fogják és máris éremért játszanak, pedig mindenki már kukázta őket.

Kösz! Azért ha már a románokat említetted, akkor felteszem a kérdést, hogy kit lepett meg a brazilok elleni sima győzelmük?

golszerzo
2015.12.14, 18:38
Kösz! Azért ha már a románokat említetted, akkor felteszem a kérdést, hogy kit lepett meg a brazilok elleni sima győzelmük?

Sajnos ezt a brazil csapatot a legutóbbi vb-n mi tettük naggyá, azért annyira szerintem nem jók, szóval nem lepett meg. És az sem, hogy szinte biztos már, hogy csak európai válogatott lesz a legjobb nyolc között egy olyan vb-n, ami már számít az olimpia szempontjából :)

Noemail
2015.12.14, 19:19
Sajnos ezt a brazil csapatot a legutóbbi vb-n mi tettük naggyá, azért annyira szerintem nem jók, szóval nem lepett meg. És az sem, hogy szinte biztos már, hogy csak európai válogatott lesz a legjobb nyolc között egy olyan vb-n, ami már számít az olimpia szempontjából :)

Ez a román csapat sem olyan jó. De tény, hogy ez a brazil csapat nem is egyenlő a tavalyelőttivel.