PDA

Teljes verzió megtekintése : Légy résen, friss fogadási infók egy helyen! - 2015. november

Admin
2015.11.03, 17:20
Ide jöhetnek az aktuális információk felállásokról, igazolásokról, sérültekről, eltiltásról, betegségről, balhéról vagy bármilyen fogadást befolyásoló tényezőről! Minden olyan információ hasznos lehet, amely befolyásolja egy-egy mérkőzés vagy verseny oddsait, érkezzen az az eseményt megelőzően vagy akár élőben.

varin
2015.11.05, 16:03
Benzema és Valbuena is kimaradtak a francia válogatott keretéből, nyilván a zsarolási ügy miatt is. A franciák egyébként Németországgal és Angliával játszanak majd barátságos meccset. Íme a keret:

Lloris (Tottenham), Mandanda (Marseille), Costil (Rennes); Evra (Juventus), Sakho (Liverpool), Sagna, Mangala (both Manchester City), Koscielny (Arsenal), Digne (Roma), Varane (Real Madrid), Jallet (Lyon); Cabaye (Crystal Palace), L.Diarra (Marseille), Matuidi (Paris Saint-Germain), Pogba (Juventus), Sissoko (Newcastle), Schneiderlin (Manchester United); Coman (Bayern Munich), Giroud (Arsenal), Griezmann (Atletico Madrid), Martial (Manchester United), Ben Arfa (Nice), Gignac (Tigres)

Javi Moreno
2015.11.06, 15:57
CR7 pedig a portugál keretből maradt ki. A luzitánok az oroszokkal és a luxemburgiakkal játszanak a jövő héten.
Ronaldón kívül Adrien Silva, Tiago, Quaresma, Ricardo Carvalho,Danny, Eder és Fabio Coentrao is kimaradt a keretből.

varin
2015.11.12, 17:17
Vírusos gyomorfertőzés miatt elmarad az U21-es válogatott mai Eb-selejtezője Izraelben.

varin
2015.11.12, 17:56
Mégis lesz meccs.

zsolo365
2015.11.12, 19:35
Erről az egész ügyről inkább nem írom le a véleményem, de több mint gyanús. Pláne a "norvég" ellenőr reakciója....

igazsag02
2015.11.12, 20:48
Egy cikket írhatnátok az üggyel kapcsolatban.

varin
2015.11.17, 14:53
Vicces tény, hogy a WH fogadóiroda szerint annyi esélye van a magyar válogatottnak megnyerni az Eb-t, mint a szlovénoknak. A szlovénok pedig meg 0-2-ről aligha jutnak tovább az ukránok ellen.

varin
2015.11.21, 15:28
A Lokeren-Anderlecht belga bajnoki elmarad a belgiumi helyzet miatt.

Javi Moreno
2015.11.23, 16:20
Ma este sajtótájékoztatót tartanak Madridban, melyen Florentino Perez beszél Rafa Benítez jövőjéről is.

rocket
2015.11.25, 16:33
Dortmund már továbbjutott az EL-ben, erősen tartalékosan megy a Krasnodarhoz. Támadósorból Kagawa, Reus, Aubameyang biztos nem lesz, de a többi csapatrészből is fontos hiányzók lesznek. Krasnodar oddsza már esett, de a meccsig még fog szerintem tovább is esni.

szabivill
2015.12.13, 16:40
Lehet, hogy átmegyek majd valami külföldi fórumra, aztán majd ott osztom az igét tovább és majd lehet hogy megmondom azoknak a véleményemet ezekről a dolgokról végül is a magyaroknak ezekhez sok köze nincsen.
Nem azért, hogy itt hagyjam ezt az oldalt, de szerintem nem sok értelme van ide leírnom ezeket a dolgokat. De legalább le tudtam ide írni a tapasztalataimat, annyival is előrébb vagyok, azért van a fórum. Eddig még nem nagyon reagált senki.

szabivill
2015.12.14, 14:18
Az Arsenal már vezeti a Ligát, de azért a West Bromot meg a Nowrichot nem tudták legyőzni, pedig én arra számítottam. Aztán azt hittem, hogy hanyatlik majd a formájuk mert a kulcsjátékosok is megsérültek (Sanchez, Cazorla, stb…). Az előző fordulóban már azon is kételkedtem ezek után, hogy a Sunderlandet le fogják tudni győzni, mert ott is edzőváltás volt és már jobb formát mutattak. Majd a bl-ben is tovább tudtak menni idegenben, amit nem sokan gondoltak volna.
A Chelsea nem tudta legyőzni a Bournemouthot hazai pályán, majd az első helyen továbbjutottak a bl-ben.
Én azt gondoltam, hogy a United majd összeszedi magát és legyőzi legalább a West Hamet de csak döntetlent értek el hazai pályán. Ez volt a forduló meglepetése. Utána Van Gaal nyilatkozta, hogy ez a M Unted nem egy bl szintű csapat és ki is estek az Európa Ligába. Én egyébként azt gondoltam, hogy továbbjutnak. Nem kedvelik Van Gaal taktikáját, mert azt mondják, hogy unalmas és nem támadó játékot játszanak és elüldözi a szurkolókat.
A Citynél látszik, hogy nem olyan jó még a támadó játék, a visszatérő játékosoknak kell még pár mérkőzés. A Stoke-tól is kikaptak. Ettől függetlenül kiüthették volna a Sewenseát aztán meg majdnem kikaptak.
Az Európa Ligában is a Tottenham győzött több góllal, felforgatott csapattal. A bajnokságban meg a legjobb csapat összeállítással szenvednek. Kikaptak például a Newcatle-től, előző mérkőzésen meg döntetlent játszottak.

szabivill
2015.12.15, 16:12
A Leichestertől is vereséget szenvedett a Chelsea és kikaphatna a Sunderlandtól is még hazai pályán is, akik az utóbbi mérkőzéseken már jobb formában vannak. Az edző leváltása óta 2 mérkőzést nyertek és 3-at vesztettek. Az Arsenáltól és a Southamptontól kikaptak, de a Stoke-ot és a Crystal Palacet is legyőzték. A Palace-tól vereséget szenvedett a Chelsea már idén.

A Sunderlandnál a hírek szerint csatárt keresnek. Erre jöttem rá, hogy lehet hogy 3 csatáros játékot akarnak majd játszani a Chelsea ellen, aztán akkor gondba kerülhetnek a védők, ha egy nyílt támadófocit játszanak majd. Ez mondjuk elmondható mindkét oldalra.

J M szerint nem fognak tudni az első 4-ben végezni, úgy néz ki idén már nem lesz meg a bajnoki győzelem. Olyanokat mondott, hogy száműzetésben van meg ilyesmi, meg labdafiúknak nevezte az ellenfeleit.

szabivill
2015.12.15, 19:44
A M United könnyű ellenféllel játszik mérkőzést a Nowrichal.
4 mérkőzés óta nem győzőtt és gyenge a formája a M Unitednek. Lassú és körülményes a játékuk, kevés gólhelyzetet alakítanak ki. Lingard volt az egyik legjobb játékosuk, de le kellett cserélni. A bajnokok ligájában is érvénytelenítették a gólját, mikor Mata zavarta a kapust. Mintha nem volna tiszta fejben.

A védekezésük nagyon jó volt, de már nem olyan, mert az utolsó 2 mérkőzésen 5 gólt is kaptak. A Wolfsburg és a Bournemouth az sokkal jobbak, mint a Nowirch.
Azért csak bajnokok ligájában játszott mérkőzést a Manchester és jobbak, mint a Nowrich.

A Nowrich támadójátéka gyenge, de 1 gólt szereznek valahogy. Az Arsenal és az Everton sem bírt velük el, de a mérkőzés elején jobbak voltak csak utána bátrabban játszott a Nowrich és egyre jobbak lettek.

Tud a Manchester jobban is játszani. Az év elején jobb formában voltak, de nem szerették a taktikát. Még mindig ugyanaz a taktika mint volt, amivel sok mérkőzést nyertek. Vissza tudnak-e találni arra az útra, amin elkezdték a ligát, mert nem hinném, hogy változna a taktika.