Teljes verzió megtekintése : Nfl 2015/2016
Javi Moreno
2015.09.14, 16:52
A topicnév egyértelmű, hadd jöjjön ide minden, ami NFL!
Javi Moreno
2015.09.14, 16:53
Kezdésnek pl: Terrell Suggs out for entire season.
Folytatásnak Dez Bryant 4-6 hét.
Keményen kezdődött ez a szezon is...
DeSean Jackson 3-4 hét. Vidám.
Már megírtam az indoklást is a tipphez, mert máshol 40.5 körüli határon jött ki a tipp. De sajnos a B-nél 49.5, így úgy gondoltam, nem viszem fel a Logibetre. Ettől függetlenül jó tippnek tartom, de ilyen határral nem akartam felvinni. Bemásolom azért ide, hátha érdekel valakit.
Denver Broncos @Kansas City Chiefs
Tipp: Ronnie Hillman over 49.5 rushing yards
Odds: 1.90
Kezdés: 09.18, 02:25
Indoklás: Ronnie Hillman, a Denver Broncos futója valószínűleg Kansasben több lehetőséget kap majd a futásra, mint a Baltimore Ravens ellen. CJ Anderson, a Vadlovak RB-je ugyanis 1: gyengén is játszott vasárnap (12 carry, 29 yard), 2: sérüléssel is bajlódik. A hírek szerint Anderson nagyjából rendben lesz a második hétre, de azért nem csodálkoznánk rajta, ha Hillman sokkal több lehetőséget kapna a Broncos run-heavy offense-ében, mint vasárnap. Akkor egyébként 12 futása volt, 41 yardért.Már a training campben is úgy nyilatkozott róla Kubiak edző, hogy jó formában van, több játéklehetőséget is érdemel, ami egyre több carryt jelenthet. Tavaly egyébént ötször volt >10 labdacipelése, 64, 100, 74, 109 és 56 yarddal.
A Chiefs futás elleni védelme az első héten nem volt tökéletes, a Fostert nélkülöző Texans 98 yardot futott ellenük, ami bár nem egy rossz adat, de mind a három Texans-játékos 4-es átlag felett termelt. A Chiefs ellen tavaly is működött a futójáték, a 4.7-es átlag az egyik legrosszabb a ligában.
Úgy gondolom, Hillmannek sokkal több lehetőség jut majd, mint az első héten és mivel alapból is Broncos-győzelmet várok, Manning tehermentesítése végett Hillmannek lesz egy 16-17 carryje, amiből az over elméletileg sima kéne legyen.
Amúgy a hétfői meccseket elnézve már most tennék egy olyan bold prediction-t, hogy az év legnagyobb buktája lesz az Eagles... Az offense-t agyonhype-olta a média, közben meg alig esett szó róla, hogy a védelmükben nagyon komoly lyukak vannak... Normális védelem nélkül meg nehéz bármit is kezdeni...
himynameismark
2015.09.21, 01:01
Philly-Dallason kemény ez a 6pontos félidő, Eagles total yards 21, 24 passing&-3 rushing ezen sírok:D közben meg a ravens oaklandon van egy laza 40 pont félidőre
Philly-Dallason kemény ez a 6pontos félidő, Eagles total yards 21, 24 passing&-3 rushing ezen sírok:D közben meg a ravens oaklandon van egy laza 40 pont félidőre
Botrány ez a játékhét egyelőre... Ember legyen a talpán, aki pluszolni tud :)
himynameismark
2015.09.21, 01:31
Botrány ez a játékhét egyelőre... Ember legyen a talpán, aki pluszolni tud :)
Viszont a következő héten nagyon jó matchupok lesznek, de ja amúgy minden évben megfogadom, hogy az első pár héten óvatosabb leszek, aztán nem, csakhát sok ez a 7 hónap foci nélkül:)
A bukik ezen a héten mindent visszanyernek, amit az előzőn elbuktak. Nagyon kemény eredmények vannak... Bár olyat ember nem képes belekalkulálni egy tippbe, hogy Cutler vagy épp Romo lesérül...
Romo: 8-10 hét
Cutler: 2-3 hét
Brees: nem lehet tudni, mennyi, de legalább 3-4 hét
Lacy: valószínűleg játszhat a jövő héten
Stafford: kérdéses
Kijött a hendikep a Chicago@Seattle meccsre az irodáknál. A Seahawks -14.5 pontos favorit, amely bár elsőre durvának tűnhet, azért nem árt megnézni, mire volt eddig képes Jimmy Clausen az NFL-ben.
17 meccsen lépett pályára, ebből 16-szor kikapott a csapata. Mindössze egyszer tudott 200 yard felett dobni, 5 TD mellett 11 interceptiont dobott, passzainak alig több, mint fele volt pontos.
Azon a 17 meccsen, amikor játszott, csapatai összesen 238-516 arányban szenvedtek vereséget, vagyis átlagosan 14-30,35-re. Ennek függvényében talán már nem is olyan sok a 14.5-ös hc.
És miközben ilyen retardáltak dobálhatnak az NFL-ben, Isten gyermeke, Timothy nem kell sehova :(
Nagyon durva, hogy mennyi meghatározó játékos esett már ki két hét alatt.... és nem kevés időre. Nem is tudom mikor volt ilyen utoljára... Így nem is kell sokáig aggódni, lesz Tebownak is csapata hamarosan... :D
Nagyon durva, hogy mennyi meghatározó játékos esett már ki két hét alatt.... és nem kevés időre. Nem is tudom mikor volt ilyen utoljára... Így nem is kell sokáig aggódni, lesz Tebownak is csapata hamarosan... :D
Szerencsére az én fantasy csapatom még áll a lábán :)
14 fős ligában hátul kerültem draftnál, BPA alapon Bryantet kellett húznom, bár nagyon gondolkodtam Julio Jones-on. Aztán behúztam mellé még asszem második körben szintén BPA AJ Greent.
Nem csak, hogy utóbbi nem lát annyi labdát és Eifert veszi át tőle a TD-ket, de most még talán meg is sérült ő is. A RB-imről szót sem kell ejteni, emrt ugye az első két kör miatt elitet nem tudtam vinni.
GG, well done, well played me. :D
Szerencsére az én fantasy csapatom még áll a lábán :)
El nem tudom képzelni, hogy draftoltál, ha az eddigi események nem érintették a csapatod... :D
El nem tudom képzelni, hogy draftoltál, ha az eddigi események nem érintették a csapatod... :D
Ez a kezdőm:
Rodgers, Gore, Lynch, Cobb, Fitzgerald, Gronk, Roddy White/Moncrief, Texans D/ST, Vinatieri
Mondjuk a Colts buzizása nem jött jól, de a sérülések eddig nemigen érintettek :)
Jared Allen draftjogokért cserébe a Carolina Panthersbe távozott.
Megvan az első áldozat: a gyengélkedő Dolphins kivágta Philbint.
himynameismark
2015.10.05, 21:55
Megvan az első áldozat: a gyengélkedő Dolphins kivágta Philbint.
Érett már:) A Rams vezetőség helyében Fishert, is kivágnám (bár már régen kellett volna). 7-9, 8-8as csapatot csinált, akik pár meccsre felszívják magukat. Pedig egy normális oc+hcvel akár contenderek is lehetnének. Micsoda D van st loiusban, kibaszott Donald,Quinn,Ogletree csupa első második körös játékos
Ha már itt tartunk. Remélem Marvin Lewis-t is leváltják a CIN éléről a szezon végén. Már nagyon érik a folyamatos első körös PO kudarcok után...
himynameismark
2015.10.05, 22:34
Ha már itt tartunk. Remélem Marvin Lewis-t is leváltják a CIN éléről a szezon végén. Már nagyon érik a folyamatos első körös PO kudarcok után...
Meg Dalton is mehet vele:) Cincy meccset néztem éppen félidőig, volt egy hármas kötésem a 7órás meccsekből, és ebben voltam a legbiztosabb, hogy jönni fog, mert a bengals az egyik legjobb félidős csapat évek óta (nyilván ez ment el ocsmány módon). Na mindegy a kommentátorok éppen dicsérték daltont, hogy milyen sokat fejlődött (egyébként tényleg jól is játszott), de basszus ez megy minden szezon elején, aztán kipukkad a POra, mint egy narancssárga lufi.
LuckyLuck
2015.10.09, 12:11
Mi volt ez a pusztító alpáriság? Toler háttal az egésznek, hát ilyen a világon nincs! :D
https://www.youtube.com/watch?v=evjWqkhdXYs
Nagyon kíváncsi leszek a Patsre milyen line-t határoznak meg, ha 30 alatt, akkor minden mehet fel rá...
Matt Cassell lett a Cowboys kezdő QB-je.
Matt Cassell lett a Cowboys kezdő QB-je.
Mindig van lejjebb...
Desperate times call for desperate measures. ;)
himynameismark
2015.10.16, 00:35
https://www.youtube.com/watch?v=3RBdUWXn2fA
Ez a shek report általában erőltetett, de most Cousinson meg Taten szarrá röhögtem magam
Long shot multi TD-k:
Foster 7.5
Dion Lewis 8.5
Blount 8.5
Gates 11.0
Allen Robinson 10.0
"Bévinen" 80.5 a határ Rob Gronkowski receiving yardjaira. Szerintem eléggé jó kis tipp ilyen határral.
Un1beten 83.5 a határ. Ezen is megéri az overre tenni? Ha igen, milyen téttel ajánlod?
Szerintem igen, olyan határon is érdemes. 3-3,5 egységet javasolnék.
Sajnos hét passzból csak kettőt kapott el, inkább Amendola profitált Edelman kiválásából. Az egyetlen, ami vigasztal, hogy gyakorlatilag egy player speces tippem se jött volna be a meccsre :(
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.