PDA

Teljes verzió megtekintése : Pinnacle Sports

Admin
2012.05.25, 18:11
Ide is várjuk a véleményeket a Pinnacle Sports (http://affiliates.pinnaclesports.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_6194b_818) fogadóirodáról!

Röviden az irodáról:

A Pinnacle Sports sajátos üzleti modellt alkalmaz. Nem kínálnak regisztrációs vagy első befizetési bónuszt, cserébe azonban igyekszenek a világon elérhető legjobb oddsokat ajánlani, különös tekintettel az amerikai sporteseményekre. További részletekért kattints a következő linkre:

Pinnacle Sports ismertető (http://www.hatharom.hu/sportfogadas/pinnacle)

CJohnson84
2012.10.07, 13:40
Hát eddig nincs sok vélemény. :DD Így pedig,ismeretlenül nem sokan próbálgassák...

Knapp
2012.10.07, 15:53
Pár hónapja regisztráltam hozzájuk és gyorsan az egyik kedvencem lett!

Nincsen hatalmas kínálat, egy-egy meccshez csak az "alapvető" fogadástípusok érhetőek el (pl. végkimenetel (1x2, 12) ázsiai hendikep, gólok száma), de rendszeresen 3% alatti haszonnal dolgoznak, egy összehasonlító oldal szerint 97,39% az átlagos visszafizetési rátájuk.
(tehát ha minden kimenetelt megjátszol, mindössze 2,61%-ot buksz náluk)

Befizetni eurós neteller számláról fizettem be hozzájuk, ide két hét múlva mindenféle dokumentum bekérése nélkül pár órán belül teljesítették a kifizetési kérelmet.
Az irodákat osztályozó honlapokon azon kevesek között van, amelyek a maximális pontszámot (csillagot) kapják.

Bónusza tényleg nincsen, de bónuszforgatáshoz a magas szorzóik miatt remekül használható.

Aki nyereséges szeretne lenni a sportfogadásból, az a megbízható irodák közül a magas szorzókat kínálóakat részesíti előnyben, nekik a Pinnacle tökéletes választás!

A speciális fogadástípusok szerelmesei (pl. hány gól lesz a 61-75. perc között vagy ki szerzi az első gólt) viszont nem fogják tudni használni.

CJohnson84
2012.10.07, 16:07
Köszi a választ.

Noemail
2012.10.08, 10:04
Köszi a választ.

Annyit azonban mindenképp hozzátennék még az objektivitás kedvéért, hogy NINCS magyar felület és NINCS magyar ügyfélszolgálat, ez sokakat érzékenyen érinthet, mert nem beszélnek/értenek angolul.
Azonban simán rádobhatsz egy-egy kimenetelre több ezer dollárt, azt hiszem hogy talán 20,000 $ a plafon. Viszont valóban elég kevés piacot kínálnak egy-egy fogadáshoz.
Kezdőknek nem feltétlenül ezt az irodát ajánlanám, viszont a "pro"knak igen csak megfelelő :)

Knapp
2012.10.08, 10:51
Annyit azonban mindenképp hozzátennék még az objektivitás kedvéért, hogy NINCS magyar felület és NINCS magyar ügyfélszolgálat, ez sokakat érzékenyen érinthet, mert nem beszélnek/értenek angolul.
Azonban simán rádobhatsz egy-egy kimenetelre több ezer dollárt, azt hiszem hogy talán 20,000 $ a plafon. Viszont valóban elég kevés piacot kínálnak egy-egy fogadáshoz.
Kezdőknek nem feltétlenül ezt az irodát ajánlanám, viszont a "pro"knak igen csak megfelelő :)

Igen, aki a netes fogadásban vagy úgy általában a sportfogadásban nem érzi magát teljesen profinak, mindenképpen magyar nyelvű irodánál kezdjen!
Már csak a fogadástípusok érthetősége miatt is.

Viszont a magyar ügyfélszolgálat a "problémás irodáknál" lehet előny, ha a "befizetek - játszom - kifizetnek" modell működik, nincs miről csevegni. ;)
Mondjuk az a másik fele, hogy találkoztam máshol olyan magyarul elvileg beszélő munkatárssal, akivel nem sikerült megtalálnunk a közös nyelvet... Sőt, egy irodán belül simán lehet az angol support felkészültebb, mint a magyar. Van, ahol eleve az a válasz jön szinte automatikusan, hogy "kérdését továbbítottuk az illetékes részlegünkhöz".

Egyébként ha nem ragaszkodunk a magyar nyelvűekhez, a fogadóirodák segítenek fejleszteni a nyelvtudásunkat! :D
Szerintem ez szükséges is, mert a sportfogadó-szakzsargon egyébként sincsen magyarosítva, (sure bets, value bet, martingale, back, lay, arbitrage...) és ezekről az alapfogalmakról többet megtudhatunk, ha angol nyelvű "szakirodalmat" is ki tudunk szótárazni.
Én a nagyon alap angoltudásomat pont ezek miatt igyekszem mélyíteni.

Ha meg pusztán az anyagi érdekeinket nézzük, akkor az, hogy mondjuk Csapó Dudi vagy Kovács Kálmán egy gyengécske irodánál magyarul mosolyog ránk, nem segít profitot termelni.

Szóval aki a nyelvi hátrányok miatt nem játszik egy nagyon jó szorzókat kínáló irodánál, az számolja ki, megéri-e angolul tanulni! :p

papci
2012.10.13, 18:08
Sziasztok,

Szerettem volna pénzt kivenni a számlámról, de elutasították és ezt az E-mailt küldték:

Dear Pinnacle Sports Client,

Your withdrawal request was declined. The reason we declined your withdrawal is you made a deposit and are now requesting a withdrawal without a minimum amount in bets.

Please see the information under the Cashier option Deposit Methods of our site. Any deposit made to an account without a minimum amount of bets placed will incur both a deposit and withdrawal fee. Fees include those incurred by Pinnacle Sports that are normally absorbed and not charged to the client.

In accordance with our policies, if you proceed with the withdrawal, your account will be charged the standard withdrawal fee. The fee is based on the withdrawal option selected. For the amount of your fee, please review the information on the Cashier information pages of our site, www.pinnaclesports.com.

In addition, you will also be charged for the fee paid by Pinnacle Sports to accept your deposit. The Moneybookers fee is 2.8%, the Moneybookers Direct Deposit fee is 4%, NETELLER fees are 2.3%, NETELLER 1-Pay fees are 4%, Credit or Debit card fees are 4% and the INSTADEBIT fee is 4%.

If you choose to proceed, and accept the fees, please advise our Customer Service Department at csd@pinnaclesports.com.

Kind regards,

Customer Service Department
Pinnacle Sports

valami kifizetési fee-ről írnak, de én nem tudom pontosan mi is a bajuk, ez az első kifizetésem.

Admin
2012.10.13, 19:30
A kiutalási megbízásod első körben visszautasították, mivel a befizetést követően még nem fogadtál elégszer. A tájékoztatásuk szerint, ha most mégis kérvényezed a pénzed kiutalását (a levélben megadott Pinnaclesports email címen), akkor rád terhelik a Moneybookers, vagy Neteller befizetés és kifizetés során amúgy általában általuk vállalt költséget. Annak érdekében, hogy ezeket a költségeket ne terheljék az ügyfélre, az ügyféltől elvárnak egy bizonyos számú fogadást.

papci
2012.10.13, 20:42
Köszönöm a választ, valahol tudom nyomon követni mennyit kell fogadnom még?

Admin
2012.10.14, 00:44

Talán ez függ a befizetés összegétől is. Mindenestre nem lehet túl sok.

Javasoljuk, hogy kérdezz rá a fenti email címen, gyorsan szoktak válaszolni!

borisz18
2012.10.14, 13:48

Szerintem a befizetés összegét kell 1-szer megjátszanod. Tehát, ha 10 Euro-t fizettél be, akkor 10 Euro értékben kell fogadnod, de nem muszáj egy összegben, lehet ez 10*1 Euro összegű fogadás is.
Néhány irodánál legalábbis van olyan kikötés, hogy addig nem fizetnek ki, amíg a befizetés összegét meg nem játszod egyszer.

papci
2012.10.14, 16:12
Szerintem a befizetés összegét kell 1-szer megjátszanod. Tehát, ha 10 Euro-t fizettél be, akkor 10 Euro értékben kell fogadnod, de nem muszáj egy összegben, lehet ez 10*1 Euro összegű fogadás is.
Néhány irodánál legalábbis van olyan kikötés, hogy addig nem fizetnek ki, amíg a befizetés összegét meg nem játszod egyszer.

Értem, végül is logikus, köszönöm borisz18.

Knapp
2012.10.16, 16:51
Arra is szedhetnek költséget, ha egy hónapban egynél több kifizetési kérelmed teljesítik, azaz havonta egy kifizetés van ingyen.
(gondolom azért, hogy az arbitrázs-vadászokat, akik ki-be tologatják a pénzt kicsit visszafogják)

Erre is érdemes figyelni.

szemii
2012.10.16, 17:28
Légyszi segítsen valaki! Most fizettem be először a számlámra! Jól értelmezem,h 3 napon belül másolatot kell küldenem a jogsimról vagy személyimről ill a bankkártyám elejéről,hátuljáról? Valamint ezt nem tudtam értelmezni:(Please carefully redact only the 3 digit CVV2 or CVC2 Card Security Code in the scan)
Köszi!

Admin
2012.10.16, 19:27
Jól értelmezted az első részét. A második részben felhívták arra a figyelmedet, hogy biztonsági okokból az elküdött bankkártya szkennelt képein takard ki/satírozd ki a háromjegyű CVV2 vagy CVC2 biztonsági kódot. Erre ők nem kiváncsiak, és neked sem érdeked másokkal ezt megosztani.

szemii
2012.10.16, 20:47
Köszönöm szépen!

tesla79
2014.09.08, 01:00
Hello,

meg tudnátok mondani, hogy hol van a kereső mező ezen az oldalon? :-/

köszi

kispaszti
2014.09.08, 17:19
Ebben az irodában mennyi a minimum befizetés $-ban

mr.blonde
2014.09.08, 18:16
Skrillről 10USD

kispaszti
2014.09.09, 09:34
TY

Admin
2014.09.09, 10:51
Hello,

meg tudnátok mondani, hogy hol van a kereső mező ezen az oldalon? :-/

köszi
Szia!
A jobb felső sarokban a menüben a hírek után kattints a nagyítóra!

tesla79
2014.09.10, 01:03
ez jó :-)

igazából a Pinnacle Sports-on keresem a keresőt. :-)

köszi, T79

pappgabor42
2014.09.11, 14:38
Hendikepes fogadásoknál sokszor van "pk" kifejezés odds előtt, ez mi lenne? 0,25 ,0,75 ős hendikep? mit jelent?

benwade00
2014.09.11, 15:04
Az olyan mint a 0 ázsiai hc,tehát ha döntetlen visszakapod a téted.

tesla79
2014.09.11, 15:41
Hálló, hálló!

Talált már valaki a Pinnacle Sports-on keresőmezőt?

köszi, T79

nasnas
2014.09.28, 15:30
Hogyan lehet hitelesíteni a számlát?

Admin
2014.09.29, 16:16
Hogyan lehet hitelesíteni a számlát?

Kedves nasnas!

A pinnacle-számlát a pinnacle ügyfélszolgálatánál lehet hitelesíteni a kért dokumentumok másolatának benyújtásával.

Lurvig
2014.10.12, 19:08
tudtok javasolni nekem egy Magyar fogadóirodát és segitséget ahol az nfl-re tudok fogadni? irjatok légyszi. akár ide akár a mail cimemre. lurvigcsaba01@gmail.com

Admin
2014.10.13, 14:24
tudtok javasolni nekem egy Magyar fogadóirodát és segitséget ahol az nfl-re tudok fogadni? irjatok légyszi. akár ide akár a mail cimemre. lurvigcsaba01@gmail.com

Kedves Lurvig!

Több magyar nyelvű felülettel rendelkező fogadóiroda van, ahol lehet fogadni NFL-re, az egyik legjobb a bet365, itt 15 000 forintos kezdőbónuszt is kapsz első befizetésed után. Itt tudsz regisztrálni: bet365 fogadóiroda (http://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365)

Bumbanas
2015.01.21, 15:09
Nem tudok fogadást leadni, mert valami technikai hibára hivatkozik a Pinnacle és nem fogadja el a betet. Nektek sem működik?

mr.blonde
2015.01.21, 15:48
Nem tudok fogadást leadni, mert valami technikai hibára hivatkozik a Pinnacle és nem fogadja el a betet. Nektek sem működik?

nem.

nasnas
2015.01.21, 15:48
Nálam is ez van és a partypoker(bwin) sem megy

Altos
2015.01.23, 09:09
Már töb b mint egy hete várok a 6:3-nál a pinnacle befizetésem ellenőrzésére. Pedig a pinnacle már vagy 4 napja ki is fizette a nyereményem...

Admin
2015.01.23, 13:13
Már töb b mint egy hete várok a 6:3-nál a pinnacle befizetésem ellenőrzésére. Pedig a pinnacle már vagy 4 napja ki is fizette a nyereményem...

Elnézést kérünk az elhúzódó adminisztráció miatt, próbáljuk felgyorsítani az ellenőrzéseket.

juvefan
2015.03.07, 14:43
Jól értelmezted az első részét. A második részben felhívták arra a figyelmedet, hogy biztonsági okokból az elküdött bankkártya szkennelt képein takard ki/satírozd ki a háromjegyű CVV2 vagy CVC2 biztonsági kódot. Erre ők nem kiváncsiak, és neked sem érdeked másokkal ezt megosztani.

Ez nem csak kártyás befizetés esetén kell? Én még nem küldtem semmit.

Az időzónát át tudom állítani valahol?

moroska1
2015.03.14, 14:57
Hol tudom átállítani a fogadási tipust dupla esélyre?

bendehal
2015.03.14, 15:53
+0.5 ah :)

hahota
2015.03.16, 11:41
Csak ázsiai hendikep van, döntetlent nem ismernek arrafelé :) ahogy bendehal is mondja, feles ázsiai hendikepet válassz és azzal megfogadod az ikszet meg az egyik győzelemét is.

juvefan
2015.05.07, 12:19
Pinnacle behalt?

Admin
2015.05.07, 15:33
Pinnacle behalt?

Már működik.

Daxos
2015.05.31, 16:54
Sziasztok,kèrdèsem lenne.Fèlbeszakítottak egy meccset,ilyenkor mi törtènik a szelòmmal?Válaszokat előre is köszi.

blabalal
2019.07.25, 21:50
Pinnacle (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go)https://forum.hatharom.com/attachment.php?attachmentid=811&stc=1

Ezt valaki segitene megmagyarazni? A MOL Vidi -1.0 Handicap Match-re miert ilyen magas az odds, amikor a Vidi vezet 1:0-ra?

Carpeks
2019.07.25, 22:12
Ezt valaki segitene megmagyarazni? A MOL Vidi -1.0 Handicap Match-re miert ilyen magas az odds, amikor a Vidi vezet 1:0-ra?

Vagy hiba, vagy a meccs hátralevő részére vonatkozik. De én például nem is látom ezt a meccset a pinnacle élő részlegén.

Javi Moreno
2019.07.25, 22:15
Utóbbi, a mostani állásról számítják a hendit.

Carpeks
2019.07.25, 22:28
Utóbbi, a mostani állásról számítják a hendit.

Valóban, rákerestem az oldalon is: What is the explanation of live soccer Asian handicap? : Future View (http://help.future.pinnacle.com/en/support/solutions/articles/11000057098-what-is-the-explanation-of-live-soccer-asian-handicap-)

blabalal
2019.07.26, 01:31
Köszi, minden világos. Ez megmagyarázza az egészet viszont nagyon nem logikus, mivel más termekben mások a szabályok.

sportinsider
2019.07.26, 18:09
Más is tapasztalt belépési problémát a Pinnaclenél? Engem nem enged be. Beszéltem egy haverommal és őt sem.

Tippergreta
2019.07.26, 19:29
Köszi, minden világos. Ez megmagyarázza az egészet viszont nagyon nem logikus, mivel más termekben mások a szabályok.

Az élő Ázsiai hendikep szabályai mindenhol ugyanazok, beten és pinnin tuti, szerintem 1xbeten is, de nem nagyon játszok már.

Sportinsider, nekem simán ment most is és napközben sem volt probléma, igaz csak 2szer léptem be.

mpmpmp
2019.07.26, 20:10
Más is tapasztalt belépési problémát a Pinnaclenél? Engem nem enged be. Beszéltem egy haverommal és őt sem.

ha nincs pénz a számlán,nem enged be addig amíg nem teszel rá (szerintem)