PDA

Teljes verzió megtekintése : Légy résen, friss fogadási infók egy helyen - 2015. augusztus

Admin
2015.08.01, 14:16
Ide jöhetnek az aktuális információk felállásokról, igazolásokról, sérültekről, eltiltásról, betegségről, balhéról vagy bármilyen fogadást befolyásoló tényezőről! Minden olyan információ hasznos lehet, amely befolyásolja egy-egy mérkőzés vagy verseny oddsait, érkezzen az az eseményt megelőzően vagy akár élőben.

varin
2015.08.03, 17:02
Benzema és Ronaldo nem lép pályára a müncheni Audi Kupán, sérülés miatt!

szabivill
2015.08.03, 20:08
Csereként lépett pályára és egyből egy sárgalapos figyelmeztetést érő elkésett belépővel kezdett Vidal a Bayern színeiben, majd humorosan, egy tőle a Juvéban már oly sokszor látott gesztussal jelezett a játékostársa felé, szivecskét mutatva jelzett, hogy nincs probléma. A torinói közönség felé többször mutatta már ezt a jelet. Majd a tizenegyes párbajban magabiztosan értékesítette az első találatot, bár ennek ellenére a Wolfsburg nyerte a kupát. Elég viccesre sikeredett ez a bemutatkozás, én legalább is jól szórakoztam.
Firenzében meglepetésre a Barcelona 2-1-es vereséget ért el, sok helyzetet kihagytak az első félidőben, majd a Fiorentina percei következtek és két találatot szereztek.
Oxlade Chamberlain góljával nyerte az Arsenál a kupát a londoni kékek ellen.

Javi Moreno
2015.08.07, 09:54
A Videoton lehetséges ellenfelei:

1 Rubin Kazan (RUS)
2 FC Salzburg (AUT)
3 Fenerbahçe (TUR)
4 Girondins de Bordeaux (FRA)
5 Lech Poznań (POL)
6 Slovan Liberec (CZE)

Jenci
2015.08.07, 11:32
Bármelyik csapat földbe döngöli őket! :-( :-(

szabivill
2015.08.23, 12:29
A Bayern nehezen, de csak megnyerte a mérkőzést, erről eszembe jutott ismét a Juventus játéka. Vidal ezt az új stílust magával hozta és lőtt egy gólt is majdnem. Majd egy 11-est hagyott ki az ellenfél és nagy mázlija volt ekkor a Bayernnak, könnyen elúszhatott volna ez a mérkőzés.
Jackson Martinez sem mutatott sokat az első mérkőzésen az Atlético színeiben. Schweinsteiger is bemutatkozott a Unitedben. A Roma új támadói sem tudtak fordítani a Verona ellen. Otamendi eligazolt a Valenciából és ők is csak döntetlent játszottak a nyitó fordulóban.
Gyengére sikerült ez a szezonkezdés, de most legalább sikerült ott lennem a kezdetnél, ha nem is teljesen úgy lett, mint amire számítottam.

szabivill
2015.08.23, 17:50
Dybala átigazolt a Palermótól a Juventusba és kezdőként lép pályára az Udinese ellen.
Danilo a Reál Madridba igazolt, Casemiro is visszatért a Portótól. Benzema helyett Jesé fog csatárt játszani és Pepe is hiányozni fog a védelemből. Rafa Benitez szerint küzdelmek lesznek a középpályán a csapatba kerülésért.
A Barcelonából Piqué és Neymar fog hiányozni és Pedro eligazolt a Chelseahoz, Terry is piros lapot kapott. Lambert átigazolt a West Bromwichoz és talán majd több lehetőséget kap, a Liverpoolban nem sokszor lépett pályára.

szabivill
2015.08.24, 13:32
Lehet Benitezre fogni hogy gyengén rakta össze a csapatot és hogy nem azt a szintet hozta mint Ancelotti, de a 11-es az akkor is elmaradt és nagy valószínűséggel Ronaldó berúgta volna vagy lehet hogy a 11-est is Bale fogja ezentúl rúgni, ki tudja.

himynameismark
2015.08.25, 00:22
Kevesebb biofű kéne, mert ez így nagyon nem lesz jó.

Javi Moreno
2015.08.26, 16:49
A Real Sociedad hat évre szerződtette Illaramendit.

szabivill
2015.08.30, 12:11
Erre számítottam, hogy nem jön be a Barcelonára a handikep, de hogy a Reál 5 góllal nyerjen ez is érdekes. Kb. ilyen játékra számítottam már az első mérkőzésükön is, ezért ért ez váratlanul, hogy csak 0-0 lett

szabivill
2015.09.01, 15:28
A Valencia stadionban kifütyülték a vendégcsapatot a Deporivót mikor megszerezték a vezetést, legalább nem csak én vagyok így ezzel. Van ilyen, mikor egy gyengébb csapat összeszedte magát és nem bírt el vele az esélyesebb, de ebből a mérkőzésből legalább kimaradtam, mert nem volt olyan egyértelmű a handikepes győzelem. Viszont attól, hogy volt néhány változás a kezdőcsapatban az eddigiekhez képest, még nem kellett volna egyből ilyen gyengén kezdeni a szezont, gólt kapni és csak döntetlent játszani. Nincsennek olyan jó formában és az edző a rotálás mellett döntött és próbálnak új játékosokat is beépíteni a csapatba, más magyarázatot nem tudok. Már ezek a mérkőzések nem is olyan fontosak úgy látszik vagy azt hitték, hogy könnyen meglesz ez a mérkőzés is.